ITECH Lyon

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μοναδικό και διαφορετικό

Κλωστοϋφαντουργικών και χημικών προϊόντων Ινστιτούτο της Λυών είναι το μόνο σχολείο της μηχανικής κληρονόμος κλωστοϋφαντουργικών σχολεία, δερμάτινα και τις χημικές ουσίες που βασίζονται στη Λυών για πάνω από έναν αιώνα από τους επαγγελματίες.

ITECH-Λυών εκπαιδεύει μηχανικούς στους τομείς των πλαστικών, υφασμάτων, σύνθετα, χημεία μέσα από τη ζωγραφική, μελάνια, κόλλες, τα καλλυντικά και τα δερμάτινα και τις χρήσεις του (υποδήματα, δερμάτινα είδη). Συνειρμική κατάσταση, ITECH-Λυών είναι ένα Grande Ecole δημιουργήθηκε και υποστηρίζεται από τα συνδικάτα και τις επιχειρήσεις.

Εκτός από τον κύριο τεχνικό υπόβαθρο της, ITECH-Λυών προσφέρει εκπαίδευση επιπέδου 2 - 6: BTS, επαγγελματική άδεια (συν-διαπιστευμένο με το Πανεπιστήμιο Claude Bernard), Ταχυδρομείο και Προπτυχιακό Εξειδικευμένες Master ( Ετικέτα της Διάσκεψης des Grandes Ecoles) ITECH Λυών διευρύνει την παρουσία της στις διεθνείς αγορές και τα χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο (ΗΠΑ προς την Κίνα μέσω της Ευρώπης).

Εάν η εκπαίδευση είναι ο πρωταρχικός σκοπός του ITECH-Λυών, εργασιακές σχέσεις είναι ένα από τα πλεονεκτήματά της. Αυτά μεταφράζονται σε ισχυρές συνεργασίες στους τομείς της έρευνας και της ανάπτυξης σε περιφερειακό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και στο πεδίο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης δίπλωμα, προσόν πτυχίο ή όχι.

ITECH-Λυών και της θυγατρικής της, ITECH Επιχειρήσεις, στη διάθεση των επιχειρήσεων, σε διάφορες συμβατικές μορφές, το σύνολο των τεχνικών και ανθρώπινων πόρων τους.

Αυτές οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στην έρευνα που αφορά τα πανεπιστήμια ετήσια ή πολυετή, βιομηχανική έρευνα, την ανάλυση, τον έλεγχο, την παροχή συμβουλών, ενοικίαση εξοπλισμού με την πιθανή απόσπαση προσωπικού (μόνιμου δάσκαλος-ερευνητές) και την επαγγελματική κατάρτιση.

Ιστορικός

ITECH, περισσότερο από ένα ινστιτούτο ίδρυμα αιωνόβια ...

ITECH γεννήθηκε το 1988 από τη συγχώνευση της ESITL και EFT, δύο σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία των επαγγελματιών.

Η ESITL (Κολλέγιο κλωστοϋφαντουργίες της Λυών), ιδρύθηκε το 1840, που αποτελεί τη μοναδική παράδοση της Λυών Μεταξιού.

EFT (Γαλλική Σχολή του βυρσοδεψείου), που ιδρύθηκε το 1899, εν τω μεταξύ, είναι μια κεραία στο Ινστιτούτο Βιομηχανικής Χημείας του Πανεπιστημίου της Λυών στον τομέα των Δέρμα και πλαστικό (με CNAM) πριν από το 1969 για να έχουν ένα τμήμα χρώματα, μελάνια και κόλλες και να γίνει το 1983 η ESCEPEA, Σχολή δέρμα και χρωμάτων, μελανιών και συγκολλητικών υλών.

Απορρόφηση της ESITL το 1988 γέννησε ITech και κατέληξε στη δημιουργία ενός τμήματος Κλωστοϋφαντουργίας.

ITECH, που φέρει την επαγγελματική εμπειρία και των δύο μητέρων σχολεία, ήταν σε θέση να εκμεταλλευτεί με επιτυχία τη συμπληρωματικότητα των διδασκαλιών τους και τους στενούς δεσμούς που έχουν πάντα συναντήθηκε με τον εταιρικό κόσμο. Σε αυτά σε συνδυασμό με ένα εξελισσόμενο εκπαιδευτικά προγράμματα σε συστηματική ενσωμάτωση νέων εργαλείων και τεχνολογικών εξελίξεων.

pic_1_surfpic_2_glassespic_3_cars

Συνεργάτες

Σε εθνικό επίπεδο

ITECH κάτω από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας.

ITECH είναι ιδρυτικό μέλος της UGEI, Ένωση Ανεξάρτητων Grandes Ecoles.

ITECH είναι μέλος του CGE, Διάσκεψης des Grandes Ecoles (www.cge.asso.fr) και μέλος του δικαιώματος CDEFI, διευθυντές σχολείων επιτροπής για την εκπαίδευση των μηχανικών, και συμμετέχει στο ετήσιο σεμινάριο και σχηματίζοντας ομάδες εργασίας και τις διεθνείς σχέσεις.

ITECH μέρος, ως ιδρυτικό μέλος του Gay Lussac Ομοσπονδία ως ένα σχολείο των ειδικών χημικών. Το δίκτυο αυτό συγκεντρώνει 18 σχολές Χημείας και Χημικών Μηχανικών της Γαλλίας. Οι μαθητές σε αυτά τα σχολεία μπορούν να χρεώνουν 3ο έτος ανταλλαγές με άλλα σχολεία υπό την προϋπόθεση το αρχικό σχολείο δεν έχει τη δυνατότητα του σχολείου υποδοχής.

Ομοίως, ITECH είναι μία από τις ομάδες του ίδιου σχολείων τομέα της σχολικής ADESTH ενοποίηση της κλωστοϋφαντουργίας και της CST ομαδοποίηση των πλαστικών σχολεία. Το δέρμα είναι ένα πρωτότυπο ITECH και δεν έχει ισοδύναμο στη Γαλλία ή στον κόσμο.

Σε περιφερειακό επίπεδο,

ITECH είναι μέρος του PRES, Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Ανώτατης Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου της Λυών. Δημιουργήθηκε το Φεβρουάριο του 2007 με την ιδιότητα του EPCS, ενισχύει την προβολή της Λυών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε διδακτορικό και της έρευνας. Αποτελείται από όλες τις Grandes Ecoles de Lyon και Σεντ Ετιέν και όλα τα πανεπιστήμια της Λυών και Σεντ Ετιέν.

Ιστορικός

Το IPL, Ινστιτούτο Polytechnique de Lyon, που ιδρύθηκε το 1992, είναι η ομοσπονδία των τεσσάρων σχολείων της κατάστασης σύνδεσης Λυών: CPE, ECAM, ISARA και ITECH.

Η ITECH είναι μέλος του αγέρα, Συμμαχία des Grandes Ecoles Λορένη. Με σχεδόν 25.000 φοιτητές και 3.500 ετήσιες ροές μηχανικούς, 1.000 απόφοιτοι των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων και 200 ​​αρχιτέκτονες, 37 σχολεία του αγέρα αντιπροσωπεύουν ένα επιστημονικό και τεχνολογικό δυναμικό της πρώτης στην περιοχή Rhône-Alpes και έχει ως στόχο να συμβάλει σημαντικά στην κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη της περιοχής μέσω της εκπαίδευσης των καινοτόμων διαχειριστές.

Οι Λορένη

Η περιοχή Ροδανού-Άλπεων εξακολουθούν να χρηματοδοτούνται εν μέρει τις κοινές δράσεις της IPL και τα τέσσερα ομόσπονδες σχολεία μέσα ως μέρος της αναθέτουσας IPL 2013 με επιδότηση λειτουργίας των € 98.000 για τις δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν για 2013 και 2014.

Η επιχορήγηση αυτή επιτρέπονται:

  • Η αύξηση του ποσοστού επιτυχίας των μαθητευομένων, η βελτίωση εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας, για την υλοποίηση των κοινών εργαστηρίων υποστήριξης για τους μαθητές σε τέσσερα σχολεία.
  • Για την παροχή οικονομικής βοήθειας προς τους μαθητές των οποίων η κατάσταση είναι δύσκολη, παρέχοντάς τους τις αποστολές γενικού ενδιαφέροντος "Αλληλεγγύη φοιτητές δράσεις.
  • Για να αναλάβει μέρος του κόστους λειτουργίας του IPL τον οποίο η διοίκηση Explora Sup υποτροφίες.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα

Φοιτητές & Πανεπιστημιούπολη

Serving the Students

ITECH’s premises are situated in the Campus Ouest of Lyon (5000m²) and also in Roanne (2000m²), 1 hour outside Lyon, for the textile material specialization.

pic_4_itech

These premises are made up of rooms equipped with audio-visual equipment, a 150 person capacity amphitheatre, chemistry laboratories (polymers, analytical, microbiology, material ageing...) and technology platforms dedicated to industrial application taught at the school. Wi-fi access is available in all rooms and a computer room is available for students. A student union and sports organisation is also available. Please come visit the school by appointment or during the Open Days in December and March.

The Region

pic_7_lyon

Lyon is located in the south-east of France, on the confluence of the Rhône and the Saône Rivers. It stands on a geographical crossroads, to the North of the natural corridor of the Rhône valley (which stretches from Lyon to Marseille). With the Lyon-Saint Exupéry international airport and three TGV high-speed train stations, Lyon is connected to all major European cities and the world! Lyon is only 2 hours by TGV to Paris and 1hr40 to Marseille and the Mediterranean. If it's mountains you prefer, the Alps are a mere 90 minutes away by car, the Massif Central only 30 minutes away.

Historically, Lyon is an industrial city and therefore houses many petrochemical industries along the Saône and Rhône Rivers, in the so-called ‘chemistry corridor’. Lyon is also the city with the second largest number of students in France, with three universities and many engineering schools.

In terms of its population, it’s the 3rd biggest city in France, with over 470,000 inhabitants, and the second largest agglomeration after Paris (2 million inhabitants).

Εισαγωγές & Προϋποθέσεις

Admission for Students outside France

1st year admission: Graduate studies in chemistry (Bachelor’s degree or equivalent , 180 ECTS) A satisfying level in French: B2 CERF + interview with ITECH

2nd year admission: 1 year of postgraduate studies completed (M1 or equivalent, 240 ECTS)

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

ITech πτυχιούχος μηχανικός - Δέρμα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια Γαλλία

ITECH είναι το μόνο σχολείο στον κόσμο για να προετοιμάσει το πτυχίο μηχανικού δέρμα, για το μαύρισμα και φινίρισμα φυτά και τις χρήσεις τους (υποδήματα, δερμάτινα είδη). Η αγορά δέρμα είναι σε όλο τον κόσμο και ως εκ τούτου απαιτεί ακραίες κινητικότητα, ευελιξία και προσαρμοστικότητα ... [+]

ITECH είναι το μόνο σχολείο στον κόσμο που προσφέρει μια εκπαίδευση μηχανικού δέρμα που είναι προσαρμοσμένο στη βιομηχανία σε όλες τις πτυχές της. Η δουλειά του: να μετατρέψει το ακατέργαστο δέρμα δέρμα, παρέχοντας περισσότερα από την προστιθέμενη αξία της σε όλες τις χρήσεις του. Πρακτική εργασία είναι υψίστης σημασίας, προσόντα είναι πολυάριθμα: παρατήρηση, αγγίξτε το "μάτι", την πρακτικότητα, την ακρίβεια, αισθητική. ITECH δέρμα μηχανικοί εργάζονται σε μεγάλες επιχειρήσεις χημικές ουσίες στα βυρσοδεψεία και τα βυρσοδεψεία, μεταξύ των χρηστών: δερμάτινα είδη, οι κατασκευαστές υποδημάτων ... Η αγορά δέρμα είναι σε όλο τον κόσμο και ως εκ τούτου απαιτεί ακραίες κινητικότητα, ευελιξία και η προσαρμοστικότητα ... Η είσοδος για τους μη Γάλλους φοιτητή Η είσοδος στο 1ο έτος: Πτυχίο / Bachelors στη Χημεία (ή ισοδύναμο, 180 ECTS) Επίπεδο στα γαλλικά: B2 CERF + συνέντευξη κίνητρα με ITECH Η είσοδος στο 2ο έτος: μελέτες ενός χρόνου Mastes στους τομείς της Χημείας / Πολυμερή / Υλικά (Μ1 ή ισοδύναμο, 240 ECTS) Πώς υποβάλλεται η αίτηση; Επισκεφτείτε και εγγραφείτε στο site inscription.itech.fr (Για τους φοιτητές της ΕΕ) ή να ενταχθεί στην ιστοσελίδα του Campus France (διαδικασίες CEF) για τους φοιτητές εκτός ΕΕ. Για τις χώρες που δεν έχουν διαδικασίες CEF με τη Γαλλία, θα πρέπει να κάνετε μια αίτηση για εισαγωγή προς Προαπαιτούμενο (DAP) στο Πολιτιστικό Υπηρεσία της Πρεσβείας της Γαλλίας στην χώρα όπου κατοικείτε. τα δίδακτρα Τα δίδακτρα είναι € 6.500 / έτος. Ένα πεδίο εκπαίδευσης ITECH ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για να παρέχει στους φοιτητές μια σταθερή προετοιμασία για την επαγγελματική ζωή. Εκτός από την διεπιστημονική εκπαίδευση, το ινστιτούτο προσθέτει το "μέγεθος πεδίου τουλάχιστον 10 μήνες πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές σε αρχικές μελέτες. Τέλος του 1ου έτους: Διεθνής εμπειρία - τουλάχιστον 6 εβδομάδες Αυτή η διεθνής εμπειρία έχει προετοιμαστεί εκ των προτέρων από την άποψη της διαπολιτισμικής προσέγγισης και την αναμενόμενη περιεκτικότητα έκθεση είναι απόλυτα καθορισμένες. Αυτό είναι το αντικείμενο της αποκατάστασης της ατομικής εμπειρίας του κάθε φοιτητή και αποτελεί τη βάση για προβληματισμό κατά τη διάρκεια της διαπολιτισμικής φυσικά το επόμενο εξάμηνο. Τέλος του 2ου έτους: μηχανικός Internship - ελάχιστο 8 εβδομάδων Η πρακτική υπό προνομιακό καθεστώς εκπαιδευόμενο επιτρέπει στον μαθητή να βρεθούμε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα της επιχειρηματικής ζωής και να ενημερωθούν για τις απαιτήσεις υλικού, οικονομική και ανθρώπινη επιχείρηση. Τέλος του 3ου έτους: Εργασίες Μελέτες αργά - μέχρι 6 μήνες Είναι μια ευρέως έργο που της αναθέτει σε ένα νεαρό μηχανικό. Ο φοιτητής αποδείξει ότι είναι ικανή να αναλάβει την αυτονομία του για την αντιμετώπιση πολύπλοκων θεμάτων σε ένα μερικές φορές περίπλοκη κατάσταση. Πρόκειται για μια περίοδο τουλάχιστον 5 μήνες και είναι εταιρεία ή εργαστήριο στη Γαλλία ή στο εξωτερικό. η Περιφέρεια Rhône-Alpes είναι μια περιοχή η οποία περιλαμβάνει οκτώ τμήματα: Ain, Ardèche, Drôme, Isère, Loire, Rhone, Savoie και Haute-Savoie. Πρωτεύουσά της είναι η Λυών, η οποία είναι επίσης η μεγαλύτερη πόλη της. Αυτή είναι η δεύτερη περιοχή στη Γαλλία στην περιοχή (μετά Πυρηναία), την οικονομία και τον πληθυσμό (μετά τη Γαλλία Island). Είναι, επίσης, κατατάσσεται 6η ευρωπαϊκή περιφέρεια. Σχηματικά, η-Alpes Rhône Περιφέρεια είναι το 1/10 ° της Γαλλίας στην οικονομική, δημογραφική και την περιοχή. Με το διεθνές αεροδρόμιο σιδηροδρομικό σταθμό Lyon-Saint Exupéry TGV και 3, Λυών είναι συνδεδεμένη με όλες τις μεγάλες πόλεις της Γαλλίας, καθώς και εκείνων που προέρχονται από όλο τον κόσμο! Λυών είναι μόλις 2 ώρες από το Παρίσι και στις 1:40 της Μασσαλίας και της Μεσογείου. Αν προτιμάτε montaignes, οι Άλπεις είναι στις 1:30 και το Massif Central σε 30 λεπτά με το αυτοκίνητο. Λυών είναι ιστορικά μια βιομηχανική πόλη, και ως εκ τούτου, φιλοξενεί πολλές βιομηχανίες πετροχημικών κατά μήκος του Saône και Ροδανού, στο διάδρομο της χημείας. Λυών είναι επίσης ο δεύτερος μαθητής πόλη της Γαλλίας, με τρία πανεπιστήμια και πολλές σχολές μηχανικών. Με τον πληθυσμό της, Λυών είναι το τρίτο δήμος της Γαλλίας, με 472.305 κατοίκους. [-]

ITech πτυχιούχος μηχανικός - διαμόρφωση χημεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 3  September 2017 Γαλλία Lyon

χημεία Σκεύασμα επιτρέπει πολύπλοκους συνδυασμούς πολυμερών για τη δημιουργία κόλλες, μελάνια, βαφές, καλλυντικά, ή άλλα μορφοποιημένα προϊόντα. Αυτή η επιστήμη έχει εφαρμογές στο επίκεντρο της καθημερινής ζωής. Οι επενδυτικές ευκαιρίες της μηχανικής χημεία σκευάσματα είναι πολύ μεγάλη: ανάντη στον τομέα των χημικών εταιρειών στον εαυτό τους και προς τα κάτω στις βιομηχανίες χρήστη (μεταφορά, συσκευασία) τις μονάδες σχεδιασμού-κατασκευής. [+]

χημεία Σκεύασμα επιτρέπει πολύπλοκους συνδυασμούς πολυμερών για τη δημιουργία κόλλες, μελάνια, βαφές, καλλυντικά, ή άλλα μορφοποιημένα προϊόντα. Κόλλες, αόρατα με γυμνό μάτι, αλλά παρ 'όλα αυτά αυτό το νταν κάθε μέρα τη ζωή. Δεν περιορίζουν το ευρύ κοινό: είναι επίσης απαραίτητη στους τομείς των επίπλων, ιατρικές προθέσεις, τις γέφυρες, τις δομές του αεροσκάφους, συσκευή ... Μελάνια είναι παντού: dan η εκτύπωση φυσικά, αλλά και στη συσκευασία, ηλεκτρονικά ... Πίνακες ζωγραφικής πρέπει να είναι σε θέση να συνδυάζουν πολλαπλές διαφορετικές ποιότητες στεγανοποίηση και διακόσμηση των ώριμη, μη-τοξικά για τα τρόφιμα και τα έπιπλα, πολύπλοκες ιδιότητες για την αεροδιαστημική βιομηχανία ... Τα καλλυντικά είναι παρόντες από την αρχή του χρόνου οι άνθρωποι. Πληρούν αυστηρές απαιτήσεις υγιεινής που απαιτεί σε βάθος γνώση της χημείας και των πολυμερών για όλους όσους εργάζονται στον τομέα αυτό. Οι ευκαιρίες πρόσληψης για τους μηχανικούς που εργάζονται στη διαμόρφωση χημεία είναι: Upstream: παραγωγή πρώτων υλών Σχεδιασμός και κατασκευή Οι μεταγενέστεροι: βιομηχανίες Χρήστη προϊόντα Η είσοδος για τους μη Γάλλους φοιτητή Η είσοδος στο 1ο έτος: Πτυχίο / Bachelors στη Χημεία (ή ισοδύναμο, 180 ECTS) Επίπεδο στα γαλλικά: B2 CERF + συνέντευξη κίνητρα με ITECH Η είσοδος στο 2ο έτος: μελέτες ενός χρόνου Mastes στους τομείς της Χημείας / Πολυμερή / Υλικά (Μ1 ή ισοδύναμο, 240 ECTS) Πώς υποβάλλεται η αίτηση; Επισκεφτείτε και εγγραφείτε στο site inscription.itech.fr (Étuidiant για την ΕΕ) ή να ενταχθεί στην ιστοσελίδα του Campus France (διαδικασίες CEF) Για τις χώρες που δεν έχουν διαδικασίες CEF με τη Γαλλία, θα πρέπει να κάνετε αίτηση πριν από την εισαγωγή (DAP) η πολιτιστική υπηρεσία της Πρεσβείας της Γαλλίας στην χώρα όπου κατοικείτε. τα δίδακτρα Τα δίδακτρα είναι € 6.500 / έτος. Ένα πεδίο εκπαίδευσης ITECH ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για να παρέχει στους φοιτητές μια σταθερή προετοιμασία για την επαγγελματική ζωή. Εκτός από την διεπιστημονική εκπαίδευση, το ινστιτούτο προσθέτει το "μέγεθος πεδίου τουλάχιστον 10 μήνες πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές σε αρχικές μελέτες. Τέλος του 1ου έτους: Διεθνής εμπειρία - τουλάχιστον 6 εβδομάδες Αυτή η διεθνής εμπειρία έχει προετοιμαστεί εκ των προτέρων από την άποψη της διαπολιτισμικής προσέγγισης και την αναμενόμενη περιεκτικότητα έκθεση είναι απόλυτα καθορισμένες. Αυτό είναι το αντικείμενο της αποκατάστασης της ατομικής εμπειρίας του κάθε φοιτητή και αποτελεί τη βάση για προβληματισμό κατά τη διάρκεια της διαπολιτισμικής φυσικά το επόμενο εξάμηνο. Τέλος του 2ου έτους: μηχανικός Internship - ελάχιστο 8 εβδομάδων Η πρακτική υπό προνομιακό καθεστώς εκπαιδευόμενο επιτρέπει στον μαθητή να βρεθούμε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα της επιχειρηματικής ζωής και να ενημερωθούν για τις απαιτήσεις υλικού, οικονομική και ανθρώπινη επιχείρηση. Τέλος του 3ου έτους: Εργασίες Μελέτες αργά - μέχρι 6 μήνες Είναι μια ευρέως έργο που της αναθέτει σε ένα νεαρό μηχανικό. Ο φοιτητής αποδείξει ότι είναι ικανή να αναλάβει την αυτονομία του για την αντιμετώπιση πολύπλοκων θεμάτων σε ένα μερικές φορές περίπλοκη κατάσταση. Πρόκειται για μια περίοδο τουλάχιστον 5 μήνες και είναι εταιρεία ή εργαστήριο στη Γαλλία ή στο εξωτερικό. η Περιφέρεια Rhône-Alpes είναι μια περιοχή η οποία περιλαμβάνει οκτώ τμήματα: Ain, Ardèche, Drôme, Isère, Loire, Rhone, Savoie και Haute-Savoie. Πρωτεύουσά της είναι η Λυών, η οποία είναι επίσης η μεγαλύτερη πόλη της. Αυτή είναι η δεύτερη περιοχή στη Γαλλία στην περιοχή (μετά Πυρηναία), την οικονομία και τον πληθυσμό (μετά τη Γαλλία Island). Είναι, επίσης, κατατάσσεται 6η ευρωπαϊκή περιφέρεια. Σχηματικά, η-Alpes Rhône Περιφέρεια είναι το 1/10 ° της Γαλλίας στην οικονομική, δημογραφική και την περιοχή. Με το διεθνές αεροδρόμιο σιδηροδρομικό σταθμό Lyon-Saint Exupéry TGV και 3, Λυών είναι συνδεδεμένη με όλες τις μεγάλες πόλεις της Γαλλίας, καθώς και εκείνων που προέρχονται από όλο τον κόσμο! Λυών είναι μόλις 2 ώρες από το Παρίσι και στις 1:40 της Μασσαλίας και της Μεσογείου. Αν προτιμάτε montaignes, οι Άλπεις είναι στις 1:30 και το Massif Central σε 30 λεπτά με το αυτοκίνητο. Λυών είναι ιστορικά μια βιομηχανική πόλη, και ως εκ τούτου, φιλοξενεί πολλές βιομηχανίες πετροχημικών κατά μήκος του Saône και Ροδανού, στο διάδρομο της χημείας. Λυών είναι επίσης ο δεύτερος μαθητής πόλη της Γαλλίας, με τρία πανεπιστήμια και πολλές σχολές μηχανικών. Με τον πληθυσμό της, Λυών είναι το τρίτο δήμος της Γαλλίας, με 472.305 κατοίκους. [-]

ITech πτυχιούχος μηχανικός - κλωστοϋφαντουργίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2017 Γαλλία Lyon

Η προτεινόμενη εκπαίδευση είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με τις ανάγκες του τομέα της κλωστοϋφαντουργίας. Στηρίζεται στην λειτουργία αυτού του τομέα σε τομέα: σε όλους τους τομείς της κλωστοϋφαντουργίας (χημεία κλωστοϋφαντουργίας, κλωστοϋφαντουργικών μονάδων και spinning, ρίχνοντας και η ύφανση, ύφανση, πλέξιμο, μη υφασμένα υφάσματα, βαφή, τύπωση και φινίρισμα), καθώς και για όλα τα εφαρμογές (ρούχα, έπιπλα, τεχνικά υφάσματα). Εκπαίδευση αναπτύσσει μια στενή συνέργια στη διδασκαλία με τις εταιρείες που βρίσκονται στην τεχνολογική πλατφόρμα της Roanne. [+]

Η ITECH μηχανικών κλωστοϋφαντουργίας εμπλέκεται σε πολλές βιομηχανίες πριν από την κατασκευή των υφαντικών υλών, καθώς και πολυάριθμες περιοχές εφαρμογής: ιατρική, την κατασκευή, τον αθλητικό εξοπλισμό, την αυτοκινητοβιομηχανία, η αεροδιαστημική, έπιπλα και ... ρούχα. Επομένως, η ανάπτυξη των προϊόντων για τη διαχείριση του έργου στην οργάνωση της παραγωγής. Η είσοδος για τους μη Γάλλους φοιτητή Πτυχίο / Bachelors στη Χημεία (ή ισοδύναμο, 180 ECTS) Επίπεδο στα γαλλικά: B2 CERF + συνέντευξη κίνητρα με ITECH Η είσοδος στο 2ο έτος: μελέτες ενός χρόνου Mastes στους τομείς της Χημείας / Πολυμερή / Υλικά (Μ1 ή ισοδύναμο, 240 ECTS) Πώς υποβάλλεται η αίτηση; Επισκεφτείτε και εγγραφείτε στο site inscription.itech.fr (Για τους φοιτητές της ΕΕ) ή να ενταχθεί στην ιστοσελίδα του Campus France (διαδικασίες CEF) για τους φοιτητές εκτός ΕΕ για τις χώρες που δεν έχουν διαδικασίες CEF με τη Γαλλία, θα πρέπει να κάνετε αίτηση στην πριν από την εισαγωγή (DAP) στο πολιτιστικό Υπηρεσία της Πρεσβείας της Γαλλίας στην χώρα όπου κατοικείτε. τα δίδακτρα Τα δίδακτρα είναι € 6.500 / έτος. Ένα πεδίο εκπαίδευσης ITECH ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για να παρέχει στους φοιτητές μια σταθερή προετοιμασία για την επαγγελματική ζωή. Εκτός από την διεπιστημονική εκπαίδευση, το ινστιτούτο προσθέτει το "μέγεθος πεδίου τουλάχιστον 10 μήνες πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές σε αρχικές μελέτες. Τέλος του 1ου έτους: Διεθνής εμπειρία - τουλάχιστον 6 εβδομάδες Αυτή η διεθνής εμπειρία έχει προετοιμαστεί εκ των προτέρων από την άποψη της διαπολιτισμικής προσέγγισης και την αναμενόμενη περιεκτικότητα έκθεση είναι απόλυτα καθορισμένες. Αυτό είναι το αντικείμενο της αποκατάστασης της ατομικής εμπειρίας του κάθε φοιτητή και αποτελεί τη βάση για προβληματισμό κατά τη διάρκεια της διαπολιτισμικής φυσικά το επόμενο εξάμηνο. Τέλος του 2ου έτους: μηχανικός Internship - ελάχιστο 8 εβδομάδων Η πρακτική υπό προνομιακό καθεστώς εκπαιδευόμενο επιτρέπει στον μαθητή να βρεθούμε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα της επιχειρηματικής ζωής και να ενημερωθούν για τις απαιτήσεις υλικού, οικονομική και ανθρώπινη επιχείρηση. Τέλος του 3ου έτους: Εργασίες Μελέτες αργά - μέχρι 6 μήνες Είναι μια ευρέως έργο που της αναθέτει σε ένα νεαρό μηχανικό. Ο φοιτητής αποδείξει ότι είναι ικανή να αναλάβει την αυτονομία του για την αντιμετώπιση πολύπλοκων θεμάτων σε ένα μερικές φορές περίπλοκη κατάσταση. Πρόκειται για μια περίοδο τουλάχιστον 5 μήνες και είναι εταιρεία ή εργαστήριο στη Γαλλία ή στο εξωτερικό. η Περιφέρεια Rhône-Alpes είναι μια περιοχή η οποία περιλαμβάνει οκτώ τμήματα: Ain, Ardèche, Drôme, Isère, Loire, Rhone, Savoie και Haute-Savoie. Πρωτεύουσά της είναι η Λυών, η οποία είναι επίσης η μεγαλύτερη πόλη της. Αυτή είναι η δεύτερη περιοχή στη Γαλλία στην περιοχή (μετά Πυρηναία), την οικονομία και τον πληθυσμό (μετά τη Γαλλία Island). Είναι, επίσης, κατατάσσεται 6η ευρωπαϊκή περιφέρεια. Σχηματικά, η-Alpes Rhône Περιφέρεια είναι το 1/10 ° της Γαλλίας στην οικονομική, δημογραφική και την περιοχή. Με το διεθνές αεροδρόμιο σιδηροδρομικό σταθμό Lyon-Saint Exupéry TGV και 3, Λυών είναι συνδεδεμένη με όλες τις μεγάλες πόλεις της Γαλλίας, καθώς και εκείνων που προέρχονται από όλο τον κόσμο! Λυών είναι μόλις 2 ώρες από το Παρίσι και στις 1:40 της Μασσαλίας και της Μεσογείου. Αν προτιμάτε montaignes, οι Άλπεις είναι στις 1:30 και το Massif Central σε 30 λεπτά με το αυτοκίνητο. Λυών είναι ιστορικά μια βιομηχανική πόλη, και ως εκ τούτου, φιλοξενεί πολλές βιομηχανίες πετροχημικών κατά μήκος του Saône και Ροδανού, στο διάδρομο της χημείας. Λυών είναι επίσης ο δεύτερος μαθητής πόλη της Γαλλίας, με τρία πανεπιστήμια και πολλές σχολές μηχανικών. Με τον πληθυσμό της, Λυών είναι το τρίτο δήμος της Γαλλίας, με 472.305 κατοίκους. [-]

μάστερ στη διαμόρφωση μηχανική χημεία - στα αγγλικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2017 Γαλλία Lyon

Όπως και το 2014, ITECH προσφέρει τώρα στους Γάλλους και ξένους φοιτητές να παρακολουθήσουν το μεγάλο Διατύπωση Χημείας στα αγγλικά. με υποτροφίες για να κερδίσει. [+]

ITECH Λυών: Ευρωπαϊκό Σχολείο του Σχηματισμού Χημείας Ένα μοναδικό πρόγραμμα μηχανικής στα αγγλικά ITECH και CEPE (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για Χρώματα, τυπογραφικών μελανών και χρωμάτων τέχνης βιομηχανίες) προσφέρουν το νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Μάστερ για χρώματα και μελάνια (Διπλωματούχος Μηχανικός). Το σκεύασμα Chemistry μείζονα προσφέρονται από ITECH Lyon καλύπτει πολλές πτυχές των επιστημών πολυμερές προκειμένου να παράγουν πολύπλοκα συνδυασμοί εφαρμόζονται στους τομείς της χρώματα, μελάνια, κόλλες, καλλυντικά και πολλά άλλα μορφοποιημένα προϊόντα. Μαζί με τη βασική χημεία και τη φυσική, πρακτικές γνώσεις και επιχειρηματικές και διαχειριστικές του ικανότητες, το σύνολο κάνει για ένα πτυχίο στην υψηλή ζήτηση για τη βιομηχανία χρωμάτων, η οποία δείχνει πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τους νέους μηχανικούς. 3 χρόνια δίδαξε πρόγραμμα Master of Engineering (100% στα αγγλικά) 1,5 χρόνια φυσικά θεμέλια που καλύπτουν τη γενική χημεία και Πολυμερών επιστήμες, συμπεριλαμβανομένης διάστημα 2 έως 3 μήνες το καλοκαίρι οικοτροφείο 1,5 χρόνια "Διπλή Μαθήματα": εξειδίκευση σε χημεία σύνθεσης (συγκεκριμένες πρώτες ύλες, κολλοειδή, φυσικο-χημείας, τεχνικές διαμόρφωσης ...) Διαμόρφωση, τις εφαρμογές, την ποιότητα, τους ελέγχους. Εκ των οποίων 9 μήνες συνολικά σε μια εταιρεία Οι ανθρώπινες, οικονομικές και κοινωνικές επιστήμες που διδάσκονται κατά τα 3 έτη. Ελάχιστη 11 μήνες πρακτικής άσκησης σε μια επιχείρηση Σκεύασμα Χημεία επιτρέπει να κάνει πολύπλοκους συνδυασμούς πολυμερών, προκειμένου να δημιουργηθεί κόλλες, μελάνια, χρώματα και καλλυντικά. Κόλλες, τα οποία είναι πάντα αόρατα ακόμη παρόντες, όχι μόνο περιορίζονται στο ευρύ κοινό: είναι απαραίτητη σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, όπως η επίπλωση, ιατρικά προσθετική, γέφυρες, τις δομές αεροπλάνο, οικιακές συσκευές ... Μελάνια είναι παντού: στην εκτύπωση φυσικά, αλλά και στη συσκευασία, ηλεκτρονικές συσκευές ... Χρώματα πρέπει να συνδυάζουν πολλές διαφορετικές ποιότητες: αδιαπέραστη και διακοσμητικά για τοίχους, μη-τοξικά για τα τρόφιμα, και τα έπιπλα, συγκρότημα για την αεροναυτική ... Καλλυντικά, τα οποία έχουν γύρω από το χρόνο και το μνημείο, να φέρει μαζί εξαιρετικά αυστηρή υγιεινής περιορισμούς που απαιτούν μια βαθιά γνώση της χημείας και πολυμερή για όσους ασχολούνται με τον τομέα. Ευκαιρίες εργασίας για μηχανικούς στη χημεία διατύπωση είναι πολύ μεγάλη: Ανηφόρα: σε επιχειρήσεις χημικό προϊόν Σύλληψη και κατασκευής Κατάβαση: βιομηχανίες που χρησιμοποιούν τα προϊόντα Νέο Ευρωπαϊκό Σχολείο - Διαμόρφωση Χημείας σημαντικών στα αγγλικά: Χρώματα Όπως και το 2014, ITECH προσφέρει τώρα στους Γάλλους και ξένους φοιτητές να παρακολουθήσουν το μεγάλο Διατύπωση Χημείας στα αγγλικά. Το πρόγραμμα αυτό εστιάζει σε μεγάλο βαθμό από τη βιομηχανία χρωμάτων, την οποία υποστηρίζει και επιτρέπει στους φοιτητές να κάνουν πρακτική άσκηση σε εταιρείες που συμμετέχουν, προκειμένου να ανακαλύψουν μια δυναμική βιομηχανία με πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Η είσοδος για μαθητές εκτός Γαλλίας 1ο έτος εισαγωγής: Μεταπτυχιακές σπουδές στη χημεία (πτυχίο Bachelor ή ισοδύναμο, 180 ECTS) Ένα ικανοποιητικό επίπεδο στην αγγλική γλώσσα: B2 CERF + συνέντευξη με ITECH 2ο έτος εισαγωγής: 1 έτους μεταπτυχιακών σπουδών που έχουν ολοκληρωθεί (Μ1 ή ισοδύναμο, 240 ECTS) Δίδακτρα Τα δίδακτρα για το ευρωπαϊκό τμήμα είναι 6 5000 € / έτος. Υποτροφίες είναι διαθέσιμες για έναν αριθμό φοιτητών. Αυτά τα δίδακτρα κάλυμμα και μια εταιρεία χορηγός στη βιομηχανία χρωμάτων παίρνει το μαθητή για τις 3 περιόδους πρακτικής άσκησης. Hands-on εκπαίδευση ITECH είναι ανένδοτος στην παροχή στους φοιτητές με μια ισχυρή επαγγελματική εμπειρία. Πάνω από μια διεπιστημονική διδασκαλία, το ινστιτούτο προσθέτει ένα ελάχιστο 10 μήνες υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης σε εταιρείες για τους τακτικούς μαθητές την κατάσταση. Τέλος του 1ου έτους: Η διεθνής εμπειρία - τουλάχιστον 6 εβδομάδες Η διεθνής εμπειρία έχει προετοιμαστεί εκ των προτέρων από την άποψη της διαπολιτισμικής προσέγγισης και τις προσδοκίες σχετικά με το περιεχόμενο της έκθεσης είναι πλήρως καθορισμένες. Αυτή είναι μια εξατομικευμένη εξέταση της εμπειρίας του κάθε μαθητή και λειτουργεί ως βάση για προβληματισμό κατά τη διάρκεια των μαθημάτων διαπολιτισμικής ο ακόλουθος όρος. Τέλος 2ο έτος: Μηχανική τοποθέτησης - ελάχιστο 8 εβδομάδων Πρακτική εφαρμογή με προνομιακό εκπαιδευόμενο καθεστώς επιτρέπει στους μαθητές να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με την πραγματικότητα της εταιρικής ζωής και να εξοικειωθούν με το υλικό των εταιρειών, των οικονομικών και των ανθρώπινων απαιτήσεων. Τέλος 3ο έτος: Πτυχιακή Εργασία - το πολύ 6 μήνες Αυτό είναι ένα έργο που γενικά ανατεθεί σε νέους μηχανικούς. Οι μαθητές να αποδείξουν ότι είναι σε θέση να ενεργούν αυτόνομα και αντιμετώπιση των πολύπλοκων θεμάτων σε καταστάσεις που μπορεί, κατά καιρούς, να αποδειχθεί περίπλοκη. Το έργο περιλαμβάνει ένα ελάχιστο τοποθέτηση 5 μηνών με εταιρεία ή εργαστήριο, είτε στη Γαλλία ή στο εξωτερικό. Η Περιφέρεια Λυών βρίσκεται στα νοτιο-ανατολικά της Γαλλίας, στην συμβολή των ποταμών Ροδανού και Σαόν Ποτάμια. Βρίσκεται σε γεωγραφικό σταυροδρόμι, στα βόρεια του φυσικού διάδρομο της κοιλάδας του Ροδανού (η οποία εκτείνεται από τη Λυών στη Μασσαλία). Με το διεθνές αεροδρόμιο της Λυών-Saint-Exupéry και τρεις σταθμούς τρένων υψηλής ταχύτητας TGV, Λυών είναι συνδεδεμένο με όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις και τον κόσμο! Λυών είναι μόνο 2 ώρες με το TGV στο Παρίσι και 1hr40 στη Μασσαλία και τη Μεσόγειο. Αν είναι τα βουνά που προτιμάτε, οι Άλπεις είναι μόλις 90 λεπτά με το αυτοκίνητο, το Massif Central μόνο 30 λεπτά μακριά. Ιστορικά, Λυών είναι μια βιομηχανική πόλη και ως εκ τούτου στεγάζει πολλές βιομηχανίες πετροχημικών κατά μήκος της ποταμών Saone και Rhone, στο λεγόμενο «διάδρομο χημεία». Λυών είναι επίσης η πόλη με το δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό των φοιτητών στη Γαλλία, με τρία πανεπιστήμια και πολλές σχολές μηχανικών. Όσον αφορά τον πληθυσμό της, είναι η 3η μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας, με πάνω από 470.000 κατοίκους, και το δεύτερο μεγαλύτερο οικισμό μετά το Παρίσι (2 εκατομμύρια κατοίκους). Αν έχετε ένα πτυχίο στη Χημεία, ή ισοδύναμο, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το νέο αυτό πρόγραμμα με τη δυνατότητα που έχουν δίδακτρα και πρακτικής άσκησης που καλύπτονται από χορηγία της εταιρείας στη βιομηχανία χρωμάτων σας. Η ομάδα των μαθητών ξεκινώντας από το σχολικό έτος 2015/2016 έχουν πλήρη κάλυψη υποτροφία για τα 3 χρόνια ITECH. Εταιρείες χρωμάτων και ενώσεις χορηγία των διδάκτρων και πρακτικής άσκησης στις εγκαταστάσεις τους φέτος για τους μαθητές είναι: Akzo Nobel (HQ στην Ευρώπη: Η Ολλανδία) Αλλιώς (Γαλλία) BASF (Γερμανία) Beckers (Γαλλία) Blanchon (Γαλλία) Ήλιος (Αυστρία) PPG (HQ στην Ευρώπη: Ελβετία) Παραδείγματα έργων Διατύπωση Χημείας Master στη Χρώματα - 2014 Pierre Alusson "Σχεδιασμένο μονοστιβάς hydrodilutable βαφή ενός συστατικού για την προστασία των υπο-καρέ, φορεία και σιδηροδρομικών αξόνων" - Mader Laurie Calatayud «Ανάπτυξη και προσαρμόζεται υδατικές φάσεις χρώματα εσωτερικών χώρων, προκειμένου να καλύψει τις τρέχουσες απαιτήσεις και τις μελλοντικές ρυθμίσεις (εκπομπές, οικολογικά σήματα, την αειφόρο ανάπτυξη, ...).» - Materis Paint Έρευνας & Βιομηχανιών Audrey Dutkiewicz "Φιλοτεχνηθήκαν ένα σκεύασμα ψεκασμού μελάνης για διακόσμηση σε πλαστικό εσωτερικό των οχημάτων. Βοήθησε τον επικεφαλής του έργου για την εξεύρεση των κατάλληλων εταίρων, την ανάπτυξη και εφαρμογή κοινού την σωστή διαδικασία "-. Visteon Εσωτερικών Συστημάτων Perrine Engel "Εκπονήθηκε Chrome Free παθητικοποίηση των tinplates. Ερεύνησε τις ιδιότητες του χρωμίου δωρεάν παθητικοποίηση σε σύγκριση με επαρκή χρώμιο κατεργασμένο υπόστρωμα που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία κονσερβοποίησης "-. PPG Deutchland Business Support GmbH [-]

μάστερ στη μηχανική υφαντικές ύλες - στα αγγλικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Γαλλία Lyon

ITECH κλωστοϋφαντουργίας μηχανικοί παραγωγής καλύπτουν τις πολλές ανάντη βιομηχανίες που εμπλέκονται στην κατασκευή των υφαντικών υλών, καθώς και τους διάφορους τομείς εφαρμογής: ιατρική, κατασκευή και έργων πολιτικού μηχανικού, αθλητικό εξοπλισμό, αυτοκίνητα, αεροναυπηγική, επίπλωση και ... ενδυμασία. Αυτός / αυτή ακολουθεί την ανάπτυξη των προϊόντων, από τη διοίκηση για την οργάνωση της παραγωγής. [+]

ITECH κλωστοϋφαντουργίας μηχανικοί παραγωγής καλύπτουν τις πολλές ανάντη βιομηχανίες που εμπλέκονται στην κατασκευή των υφαντικών υλών, καθώς και τους διάφορους τομείς εφαρμογής: ιατρική, κατασκευή και έργων πολιτικού μηχανικού, αθλητικό εξοπλισμό, αυτοκίνητα, αεροναυπηγική, επίπλωση και ... ενδυμασία. Αυτός / αυτή ακολουθεί την ανάπτυξη των προϊόντων, από τη διοίκηση για την οργάνωση της παραγωγής. Μαθήματα κατά τη διάρκεια των 3 χρόνων πραγματοποιηθεί στις 2 διαφορετικές περιοχές της ITECH: στην κύρια πανεπιστημιούπολη στη Λυών και στο Ροάν (1h15 από τη Λυών) όπου το Τμήμα Κλωστοϋφαντουργίας βρίσκεται. Νέα Μηχανικών Κλωστοϋφαντουργίας στα αγγλικά Μετά την επιτυχία του σκευάσματος Χημείας σημαντικές το 2014, το Ευρωπαϊκό Τμήμα ανοίγει διδασκαλία της αγγλικής μαθημάτων στα τμήματα πλαστικές και υφαντικές για το σχολικό έτος 2016/2017. Οι μαθητές θα είναι σε θέση να ακολουθήσει ένα βασικό πρόγραμμα των 3 εξάμηνα σε ITECH Λυών έμφαση στην Επιστήμη Πολυμερών και Φυσικής Χημείας, προκειμένου να τους προετοιμάσει για 2 εξάμηνα εξειδίκευση σε Κλωστοϋφαντουργίας σε ITECH Ροάν (1h15). Η πορεία μηχανικών κλωστοϋφαντουργίας επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις σε θεωρητικό και πρακτικό έργο σε σχέση με όλες τις πτυχές του κλάδου της κλωστοϋφαντουργίας: Εργασία με τις πρώτες ύλες (βαμβάκι, μετάξι, συνθετικά πολυμερή ...) Κλωση και στριψιμο τεχνολογία Ύφανση και πλέξιμο μηχανήματα και ζαχαροποίησης Υπολογιστής Προστέθηκε Σχεδιασμός: ένδυσης, υφάσματα και τεχνικά υφάσματα Τελειώνοντας και ανάλυση (χρωματομετρία, εκτύπωση, βαφή .. .) Η είσοδος για μαθητές εκτός Γαλλίας Πρώτα χρόνια είσοδος: Μεταπτυχιακές σπουδές στη χημεία (πτυχίο Bachelor ή ισοδύναμο, 180 ECTS) ένα ικανοποιητικό επίπεδο στην αγγλική γλώσσα: Β2 επίπεδο CERF + συνέντευξη με ITECH ΠΩΣ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ; Επισκεφτείτε και εγγραφείτε στο inscription.itech.fr (για τους φοιτητές της ΕΕ) ή να εφαρμόσει μέσω Campus Γαλλία ιστοσελίδα (διαδικασίες CEF). Για τις χώρες που δεν διαθέτουν διαδικασίες CEF με τη Γαλλία, θα πρέπει να κάνει μια αίτηση για Προκαταρκτική είσοδος (DAP) στην πολιτιστική υπηρεσία της γαλλικής πρεσβείας στη χώρα διαμονής σας. Δίδακτρα Τα δίδακτρα είναι 500 € 6 / έτος. Χέρια για την εκπαίδευση ITECH είναι ανένδοτος στην παροχή στους φοιτητές με μια ισχυρή επαγγελματική εμπειρία. Πάνω από μια διεπιστημονική διδασκαλία, το ινστιτούτο προσθέτει ένα ελάχιστο 10 μήνες υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης σε εταιρείες για τους τακτικούς μαθητές την κατάσταση. Τέλος του 1ου έτους: Η διεθνής εμπειρία - τουλάχιστον 6 εβδομάδες Η διεθνής εμπειρία έχει παρασκευαστεί εκ των προτέρων από την άποψη της διαπολιτισμικής προσέγγισης και οι προσδοκίες σχετικά με το περιεχόμενο της έκθεσης καθοριστεί πλήρως. Αυτή είναι μια εξατομικευμένη εξέταση της εμπειρίας του κάθε μαθητή και λειτουργεί ως βάση για προβληματισμό κατά τη διάρκεια των μαθημάτων διαπολιτισμικής ο ακόλουθος όρος. Τέλος του δεύτερου έτους: τοποθέτηση Μηχανική - ελάχιστο 8 εβδομάδων Πρακτική εφαρμογή με προνομιακό καθεστώς εκπαιδευόμενο επιτρέπει στους μαθητές να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με την πραγματικότητα της εταιρικής ζωής και να εξοικειωθούν με το υλικό των εταιρειών, των οικονομικών και των ανθρώπινων απαιτήσεων. Τέλος του τρίτου έτους: Τελική έργο χρόνια - κατ 'ανώτατο όριο 6 μηνών Πρόκειται για ένα έργο γενικά ανατίθεται σε νέους μηχανικούς. Οι μαθητές να αποδείξουν ότι είναι σε θέση να ενεργούν αυτόνομα και αντιμετώπιση των πολύπλοκων θεμάτων σε καταστάσεις που μπορεί, κατά καιρούς, να αποδειχθεί περίπλοκη. Το έργο περιλαμβάνει ένα ελάχιστο τοποθέτηση 5 μηνών με εταιρεία ή εργαστήριο, είτε στη Γαλλία ή στο εξωτερικό. Η Περιφέρεια: Rhone-Alpes Λυών βρίσκεται στα νοτιο-ανατολικά της Γαλλίας, στην συμβολή των ποταμών Ροδανού και Σαόν Ποτάμια. Βρίσκεται σε γεωγραφικό σταυροδρόμι, στα βόρεια του φυσικού διάδρομο της κοιλάδας του Ροδανού (η οποία εκτείνεται από τη Λυών στη Μασσαλία). Με το διεθνές αεροδρόμιο της Λυών-Saint-Exupéry και τρεις σταθμούς τρένων υψηλής ταχύτητας TGV, Λυών είναι συνδεδεμένο με όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις και τον κόσμο! Λυών είναι μόνο 2 ώρες με το TGV στο Παρίσι και 1hr40 στη Μασσαλία και τη Μεσόγειο. Αν είναι τα βουνά που προτιμάτε, οι Άλπεις είναι μόλις 90 λεπτά με το αυτοκίνητο, το Massif Central μόνο 30 λεπτά μακριά. Ροάν είναι ένα βρίσκεται στην κομητεία του Λίγηρα, 1h15 από τη Λυών, στην καρδιά της ορεινής περιοχή Massif Central. Μια μικρή, ήσυχη πόλη, είναι το σπίτι σε μια μεγάλη κλωστοϋφαντουργική βιομηχανία και μπορεί να ικανοποιήσει τη φοιτητική ζωή (περίπου 1.600 φοιτητές / έτος). [-]

πλοιάρχους σε πλαστικά μηχανικής υλικών - στα αγγλικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2017 Γαλλία Lyon

ITECH μηχανικοί διακρίνουν τους εαυτούς τους από εκείνες των άλλων σχολείων της χημείας μέσα από την πρόοδο στον τομέα της μεταποίησης των πλαστικών υλών, στην κορυφή των βασικών γνώσεων. [+]

ITECH μηχανικοί διακρίνουν τους εαυτούς τους από εκείνες των άλλων σχολείων της χημείας μέσα από την πρόοδο στον τομέα της μεταποίησης των πλαστικών υλών, στην κορυφή των βασικών γνώσεων. ITECH μηχανικούς κατασκευής πλαστικών συμπληρώνουν την ειδικότητά τους με τις πτυχές των άλλων μεγαλύτερων εταιριών: επικάλυψη διαφορετικά πλαστικά υλικά (Σχηματισμός Χημείας)? σύνθετα υλικά που χρησιμοποιούνται στις μεταφορές, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, και γεω-υφάσματα (υφαντικές ύλες) Καθένα. Από υγιεινής αεροναυπηγική, την αυτοκινητοβιομηχανία για τον αθλητισμό, πολλοί τομείς κάνουν χρήση των μηχανικών κατασκευής πλαστικών, που μπορεί να λειτουργήσει τόσο με τους προμηθευτές πρώτων υλών, όπως με το "τυποποιητές". Η είσοδος για μαθητές εκτός Γαλλίας 1ο έτος εισαγωγής: Μεταπτυχιακές σπουδές στη χημεία (πτυχίο Bachelor ή ισοδύναμο, 180 ECTS) Ένα ικανοποιητικό επίπεδο στην αγγλική γλώσσα: Β2 συνέντευξη CERF + με ITECH 2ο έτος εισαγωγής: 1 έτους μεταπτυχιακών σπουδών που έχουν ολοκληρωθεί (Μ1 ή ισοδύναμο, 240 ECTS) ΠΩΣ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ; Επισκεφτείτε και εγγραφείτε στο inscription.itech.fr (για τους φοιτητές της ΕΕ) ή να ζητήσει από τη Γαλλία Campus ιστοσελίδα (διαδικασίες CEF). Για τις χώρες που δεν διαθέτουν διαδικασίες CEF με τη Γαλλία, θα πρέπει να κάνει μια αίτηση για Προκαταρκτική είσοδος (DAP) στην πολιτιστική υπηρεσία της γαλλικής πρεσβείας στη χώρα διαμονής σας. Δίδακτρα Τα δίδακτρα για το αγγλικό τμήμα είναι 6 500 € / έτος. Χέρια για την εκπαίδευση ITECH είναι ανένδοτος στην παροχή στους φοιτητές με μια ισχυρή επαγγελματική εμπειρία. Πάνω από μια διεπιστημονική διδασκαλία, το ινστιτούτο προσθέτει ένα ελάχιστο 10 μήνες υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης σε εταιρείες για τους τακτικούς μαθητές την κατάσταση. Τέλος του 1ου έτους: Η διεθνής εμπειρία - τουλάχιστον 6 εβδομάδες Η διεθνής εμπειρία έχει προετοιμαστεί εκ των προτέρων από την άποψη της διαπολιτισμικής προσέγγισης και τις προσδοκίες σχετικά με το περιεχόμενο της έκθεσης είναι πλήρως καθορισμένες. Αυτή είναι μια εξατομικευμένη εξέταση της εμπειρίας του κάθε μαθητή και λειτουργεί ως βάση για προβληματισμό κατά τη διάρκεια των μαθημάτων διαπολιτισμικής ο ακόλουθος όρος. Τέλος 2ο έτος: Μηχανική τοποθέτησης - ελάχιστο 8 εβδομάδων Πρακτική εφαρμογή με προνομιακό εκπαιδευόμενο καθεστώς επιτρέπει στους μαθητές να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με την πραγματικότητα της εταιρικής ζωής και να εξοικειωθούν με το υλικό των εταιρειών, των οικονομικών και των ανθρώπινων απαιτήσεων. Τέλος 3ο έτος: Πτυχιακή Εργασία - το πολύ 6 μήνες Αυτό είναι ένα έργο που γενικά ανατεθεί σε νέους μηχανικούς. Οι μαθητές να αποδείξουν ότι είναι σε θέση να ενεργούν αυτόνομα και αντιμετώπιση των πολύπλοκων θεμάτων σε καταστάσεις που μπορεί, κατά καιρούς, να αποδειχθεί περίπλοκη. Το έργο περιλαμβάνει ένα ελάχιστο τοποθέτηση 5 μηνών με εταιρεία ή εργαστήριο, είτε στη Γαλλία ή στο εξωτερικό. Η Περιφέρεια Λυών βρίσκεται στα νοτιο-ανατολικά της Γαλλίας, στην συμβολή των ποταμών Ροδανού και Σαόν Ποτάμια. Βρίσκεται σε γεωγραφικό σταυροδρόμι, στα βόρεια του φυσικού διάδρομο της κοιλάδας του Ροδανού (η οποία εκτείνεται από τη Λυών στη Μασσαλία). Με το διεθνές αεροδρόμιο της Λυών-Saint-Exupéry και τρεις σταθμούς τρένων υψηλής ταχύτητας TGV, Λυών είναι συνδεδεμένο με όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις και τον κόσμο! Λυών είναι μόνο 2 ώρες με το TGV στο Παρίσι και 1hr40 στη Μασσαλία και τη Μεσόγειο. Αν είναι τα βουνά που προτιμάτε, οι Άλπεις είναι μόλις 90 λεπτά με το αυτοκίνητο, το Massif Central μόνο 30 λεπτά μακριά. Ιστορικά, Λυών είναι μια βιομηχανική πόλη και ως εκ τούτου στεγάζει πολλές βιομηχανίες πετροχημικών κατά μήκος της ποταμών Saone και Rhone, στο λεγόμενο «διάδρομο χημεία». Λυών είναι επίσης η πόλη με το δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό των φοιτητών στη Γαλλία, με τρία πανεπιστήμια και πολλές σχολές μηχανικών. Όσον αφορά τον πληθυσμό της, είναι η 3η μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας, με πάνω από 470.000 κατοίκους, και το δεύτερο μεγαλύτερο οικισμό μετά το Παρίσι (2 εκατομμύρια κατοίκους). [-]

Βίντεο

ITECH Lyon: The Colour of Money

Επικοινωνία

ITECH LYON

Διεύθυνση Chemin des Mouilles 87
Lyon 69134, France
Ιστοσελίδα http://www.itech.fr/
Τηλέφωνο +33 4 72 18 04 80