La Rochelle Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε από το 1988, Groupe Sup de Co Λα Ροσέλ είναι υψηλή Σχολή Διοίκησης και Διαχείρισης Γαλλικά ποιος ξέρει από την ίδρυσή της συνεχούς ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της. Ορμή που μεταδίδονται από τη σύγχρονη πανεπιστημιούπολη και τις καινοτομίες της αναγνωρίζεται στην εκπαιδευτική της προσέγγιση. Το σχολείο μας είναι μέλος της ελίτ ομάδας των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων και τον Γάλλο μηχανικό συλλογικά γνωστή ως η Διάσκεψη des Grandes Ecoles.

Groupe Sup de Co Λα Ροσέλ κέρδισε AACSB διαπίστευσης τον Ιούνιο του 2013 για το σύνολο των προγραμμάτων της. Αυτό το σήμα ποιότητας βάζει το σχολείο στο top 5% της παγκόσμιας Business Schools (684 σχολεία σε 45 χώρες σε όλο τον κόσμο που διατηρούν διαπίστευση AACSB).

Η αποστολή μας:

Groupe Sup de Co La Rochelle είναι αποφασιστικά προσανατολισμένη προς την ακαδημαϊκή αριστεία για τους μαθητές και τις επιχειρήσεις.

Θέλουμε επίσης να διαβιβάσει όλα τα μελλοντικά διευθυντικά στελέχη είναι ανθρωπιστική και ουμανιστική διευθυντές, υπεύθυνοι και υπόλογοι για τις πράξεις τους.

Σε αυτό το πνεύμα, ελπίζουμε ότι Grande Ecole de μας Commerce μεταδίδουν το καθένα υψηλές τιμές που ζωντανεύουν:

 • Σεβασμό, την ανοχή και την εξέταση
 • Δέσμευση και ευθύνη
 • Τιμιότητα και ακεραιότητα
 • Ομαδικό πνεύμα και την αλληλεγγύη
 • Το άνοιγμα στον κόσμο και τους άλλους
 • Υπεύθυνος Διαχείρισης

Δώστε νόημα στην εμπειρία:

Διδασκαλίας προκατάληψη μας είναι να επιτρέψει σε καθένα και ο καθένας να αναπτύξει «διαφορά» με τη συμμετοχή του στην πιο κατάλληλη για το προφίλ του και την πορεία του έργου του. Όλοι οι μαθητές να διαμορφώσετε το βιογραφικό τους με ειδίκευση από τη λειτουργία και τη βιομηχανία, διέσχισαν με ένα γεω-πολιτισμική περιοχή του κόσμου ... και στην επιλογή της διαδρομής: οικοτροφείο στη Γαλλία ή στο εξωτερικό, το ακαδημαϊκό αποδημίας, διπλό πτυχίο.

Groupe Sup de Co La Rochelle έχει δεσμευτεί για την ανάπτυξη της προσωπικής και επαγγελματικής του έργου των φοιτητών του. Μια εκπαιδευτική συσκευή αυτή αναπτύχθηκε για να συνοδεύσει κάθε μαθητή στην κατασκευή της απασχολησιμότητας των υπηρεσιών του έργου της.

Τα προγράμματά μας:

BACHELOR:

 • Bachelor Business - Διεθνής Bachelor - Bachelor of Διοίκησης Τουρισμού

MASTER:

 • Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση - Grande Ecole ΟΚΕ - Specialized MBA Τουρισμός - Specialized MBA Consulting και Ελέγχου - Εξειδικευμένες MBA Αγορών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας - Εξειδικευμένες MBA Banking και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, Διαχείριση Περιουσίας & Real Estate - Εξειδικευμένες MBA στρατηγικές για την αειφόρο ανάπτυξη, την εταιρική κοινωνική ευθύνη και Περιβάλλον - MSc Διοίκηση Τουρισμού - Global MBA

ΜΑΘΕΤΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ:

 • Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ιδρύματος: μαθήματα και προετοιμασία του εμπορίου και της διαχείρισης Γαλλική γλώσσα - Γαλλικά Ξένες Γλώσσες - Γαλλικό Ινστιτούτο d'Etudes

ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ:

 • Θερινό Σχολείο Διαχείριση του τουρισμού στην παγκόσμια οικονομία - Θερινό Σχολείο Ηγεσία και διαχείριση των συνόρων - Θερινό Σχολείο Doing Business στις ευρωπαϊκές αγορές - Θερινό Σχολείο στην πολυτέλεια της μόδας, Food and Wine, Φιλοξενία - Θερινό Σχολείο Θερινό Σχολείο στον αθλητισμό και Διαχείρισης Προϊόντων

Σπουδές στο La Rochelle στη Γαλλία: μια εξαιρετική πόλη μια αξέχαστη περιβάλλον!

Ζώντας σε Λα Ροσέλ, ένα προνόμιο!

La Rochelle είναι η τρίτη πιο επισκέφθηκε πόλη στη Γαλλία. Με ένα εξαιρετικό αριθμό των ηλιόλουστων ημερών, Λα Ροσέλ είναι μια ευχάριστη πόλη, φιλόξενο, ζεστό, καθησυχαστική και δυναμική. Βρίσκεται στις ακτές του Ατλαντικού, Λα Ροσέλ προσφέρει έναν τρόπο ζωής και το όμορφο φυσικό μελέτες. Κύρους της κληρονομιά, να διατηρηθεί και ενισχυθεί τα τελευταία χρόνια, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της εικόνας του σήματος της πόλης είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Μια διεθνής πανεπιστημιούπολη!

100% των μαθητών μας 3100 έχουν διεθνή εμπειρία στο ταξίδι τους: οικοτροφείο ή ακαδημαϊκή αποδημίας ή την αποστολή Humacité (ανθρωπιστική αποστολή, κοινωνική ή πολίτη χαρακτήρα). 650 διεθνείς εκπρόσωποι των φοιτητών που σπουδάζουν 32 εθνικότητες στο σχολείο μας κάθε χρόνο.

Groupe Sup de Co La Rochelle βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη δίπλα στις σχολές του Πανεπιστημίου της La Rochelle και της Πολυτεχνικής Σχολής (EIGSI). Σχεδόν 15.000 φοιτητές, αριθμός σταθερά, είναι παρόντες και να απολαύσουν τη βιβλιοθήκη, η βιβλιοθήκη, το πανεπιστήμιο εστιατόρια, φοιτητικές εστίες και πολλές αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις.

Δείτε το βίντεο μας "Σπουδές στο La Rochelle" στην καρτέλα βίντεο!

Διεθνής εισαγωγών:

1 / Αίτηση σύνδεση

2 / Στείλτε τα ακόλουθα έγγραφα μέσω e-mail - Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος - Μια απόδειξη των ακαδημαϊκών επίπεδο - Μια επιστολή της ακαδημαϊκής αναφοράς (ένας δάσκαλος θα πρέπει να συμπληρώσουν το υπόδειγμα που παρατίθεται) - Πληρωμή των € 50 τέλη του ανταγωνισμού

Τα 3 / Οι δοκιμές αποδοχής που πραγματοποιούνται από το Skype. Δεν χρειάζεται να έρθει στη Γαλλία. Οργανώνουμε συναντήσεις κάθε διαγωνισμό την Τρίτη. Οι δοκιμές πραγματοποιούνται πριν από μια κριτική επιτροπή που αποτελείται από έναν εκπρόσωπο της Groupe Sup de Co La Rochelle και έναν εκπρόσωπο του επιχειρηματικού κόσμου. Κινητήρια συνέντευξη είναι 25 λεπτά (στη γλώσσα του επιλεγμένου προγράμματος κατάρτισης) και την αγγλική συνέντευξη διαρκεί 10 λεπτά.

4 / Groupe Sup de Co La Rochelle προσφέρει προγράμματα στα γαλλικά ή τα αγγλικά. Ως εκ τούτου, οι φοιτητές οφείλουν να αποδείξουν τις γνώσεις τους για τις γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών πιστοποιητικών.

Τα βασικά μεγέθη του Ομίλου Sup de Co Λα Ροσέλ:

 • 3.100 μαθητές
 • 10.028 απόφοιτοι
 • 650 διεθνείς φοιτητές (32 εθνικότητες)
 • 6 Γραφείων Αντιπροσωπείας στο εξωτερικό (Κίνα, το Μεξικό, το Μαρόκο, τη Σενεγάλη, την Ουκρανία και την Τουρκία)
 • 21 διπλά πτυχία με τα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο
 • 137 ακαδημαϊκοί συνεργάτες σε 35 χώρες
 • 50 συνεργαζόμενες εταιρείες
 • 102 καθηγητές, συμπεριλαμβανομένων 27% των διεθνών καθηγητές
 • 160 επαγγελματικά ηχεία
 • 40 φοιτητικές λέσχες και ενώσεις
Για τις διεθνείς σπουδαστές που επιθυμούν να αναλάβουν τα μαθήματα Αγγλικών, η Groupe Sup de Co La Rochelle απαιτεί ένα τεστ γνώσης της αγγλικής. Κλείσετε θέση σας για το επόμενο τεστ TOEFL στην περιοχή σας.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
 • γαλλική γλώσσα

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

πλοίαρχος διαχείριση - Grande Ecole πρόγραμμα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 24 - 36 μήνες September 2017 Γαλλία La Rochelle

Το Master in Management έχει ως στόχο να προετοιμάσει το μέλλον των αποφοίτων στην απασχολησιμότητα τους μέσα από μια εκπαίδευση υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου, το οποίο άνοιξε για τον κόσμο και συνδέονται με τα προβλήματα των επιχειρήσεων. [+]

Λάβετε όλες τις πληροφορίες για το σχολείο και την επαφή άμεσα εδώ!

Δώστε νόημα να ζήσετε!

Το Master in Management έχει ως στόχο να προετοιμάσει το μέλλον των αποφοίτων στην απασχολησιμότητα τους μέσα από μια εκπαίδευση υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου, το οποίο άνοιξε για τον κόσμο και συνδέεται με τα προβλήματα των επιχειρήσεων. Σύμφωνα με αυτή την αποστολή, το βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ακαδημαϊκές γνώσεις, τις επαγγελματικές δεξιότητες και την προσωπική ανάπτυξη. ! Τρίκλινο εξειδίκευση: λειτουργίες, τους τομείς δραστηριότητας, Γεωπολιτισμικών ζώνες εξειδίκευση λειτουργία για να επιλέξετε από: - Μάρκετινγκ - Πωλήσεις και Μάρκετινγκ - Μάρκετινγκ και E-Business - Οικονομίας και Διοίκησης Ελέγχου - Διαχείριση και οικονομικός έλεγχος - Logistics Προμηθειών - Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού - Συμβουλευτικές - Επιχείρηση Κοινωνικής Ευθύνης & Διαχείρισης Αειφόρου Ανάπτυξης (διδάσκονται στα αγγλικά) - Διεθνές Διαχείριση Έργων (διδάσκονται στα αγγλικά) - Διοίκηση Φιλοξενίας - Οργάνωση Εκδηλώσεων - τουριστικούς προορισμούς - Επιχειρηματικότητα Τομέας εξειδίκευσης για να επιλέξουν από: - Εκδήλωση (που διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα) - Αθλητισμός - Περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη - Τουρισμός - Τράπεζες & Ασφαλιστικές Εταιρείες - Λιανικό Εμπόριο - Βιομηχανία - Πολυτελές (που διδάσκεται στα αγγλικά) International Business Περιοχή Σπουδών, έξι γεω-πολιτιστικού χώρου για να επιλέξουν από: - Μέση Ανατολή Βόρεια Αφρική - Ασίας-Ειρηνικού (διδάσκονται στα αγγλικά) - Ευρώπη (που διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα) - Λατινική Αμερική - Βόρεια Αμερική (που διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα) - Υπο-Σαχάρια Αφρική Γλώσσα: Αγγλικά ή Γαλλικά ... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc διαχείριση του τουρισμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2017 Γαλλία La Rochelle

Ο <strong>MSc διαχείριση του τουρισμού</strong>Συνδυάζει μαθήματα περιεχομένου στη διαχείριση και τον τουρισμό, την επαγγελματική διαμορφώθηκαν σε εφαρμογές vivo, ένα ρυθμό μάθησης, μια μακρά εξάμηνη πρακτική στη Γαλλία ή στο εξωτερικό, η συμμετοχή επαγγελματιών και εξατομικευμένης στήριξης . [+]

Παρουσίαση

Για αρκετά χρόνια, ο τουρισμός έχει σημαντική θέση στην ανάπτυξη της οικονομίας mondialeOffrant πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, η βιομηχανία πρέπει να προσαρμοστεί στις βαθιές αλλαγές στο επίπεδο της συμπεριφοράς των καταναλωτών, τα ζητήματα της βιώσιμης ανάπτυξης και της χρήσης νέες τεχνολογίες. Οι εταιρείες αναζητούν νέα προφίλ που συνδυάζουν διευθυντικές αυστηρότητα, τεχνογνωσία της βιομηχανίας και την κατεύθυνση της ανάπτυξης. Ιδρύθηκε πριν από 10 χρόνια, το La Rochelle Business School του Τουρισμού τρένα ευέλικτο προφίλ έχουν μια πραγματική know-ον, ανοιχτή στους άλλους και έχοντας την κατεύθυνση του αποτελέσματος. Στηριζόμενη σε πολλαπλούς τρόπους μάθησης σε διαπολιτισμικές καταστάσεις και εμπειρίες γης, η Σχολή εκπαιδεύει τους επαγγελματίες να ανταποκριθούν σε διαφορετικούς τύπους στοιχείων ή θέματα τα οποία θα είναι σε θέση να εξελιχθούν σε όλη τους σταδιοδρομία. Η εμπειρία είναι χτισμένο σταδιακά από το έργο κάθε φοιτητής πάνω από τις επιλογές και τις ειδικότητες. Αυτές οι ατομικές επιλογές επιτρέπουν σε όλους να οικοδομήσουν το προφίλ τους και να προωθήσουν employabilité.Nous της είναι πεπεισμένοι ότι οι μαθητές πρέπει να εργαστούν από τις διαφορές τους, τόσο κατά τη διάρκεια όσο savoirs- είναι. Ατομική προπόνηση, ακαδημαϊκό αποδημίας στο εξωτερικό ή Humacité αποστολής είναι όλες οι καταστάσεις εμπειρία που συμβάλουν στην ανάπτυξη της ικανότητας προσαρμογής και της προσωπικότητας. Victor Gervasoni - Διευθυντής La Rochelle Business School του Τουρισμού ... [-]


Βίντεο

Studying in La Rochelle

25 Year Anniversary of La Rochelle Business School

Master in Management