South Westphalia University of Applied Sciences

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στη Νότια Βεστφαλία Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών!

Μικρές ομάδες φροντιστήριο και ατομική υποστήριξη είναι η συνταγή για την επιτυχία στη Νότια Βεστφαλία Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών. Εξαιρετικές εγκαταστάσεις και η εστίαση στη σύγχρονη και πρωτοποριακή μαθημάτων και την έρευνα - να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία εδώ.

Top βαθμολογίες

Νότια Βεστφαλία Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών και φυσικά Διοίκησης Επιχειρήσεων της μελέτης με την πληροφορική έχει κατατάσσεται μεταξύ των ηγετών στο γνωστό "Πανεπιστήμιο πίνακα κατάταξης» που παράγεται από το Κέντρο για την ανάπτυξη της ανώτερης εκπαίδευσης (CHE), σε συνδυασμό με το "Die Zeit" εβδομαδιαία εφημερίδα .

Μια ευρεία ποικιλία των μαθημάτων όμως ακόμα μια προσωπική αίσθηση

Με 12.000 εγγεγραμμένων φοιτητών στο 51Bachelor και Μεταπτυχιακά μαθήματα και οκτώ σχολές, τη Νότια Βεστφαλία Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών είναι ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος του στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Παρ 'όλα αυτά, είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια της στο Hagen, Iserlohn, Meschede, Soest, καθώς και Lüdenscheid από το χειμερινό εξάμηνο 2010/2011. Καθηγητές είναι πάντα πρόθυμοι να ακούσουν, ο καθένας παίρνει συμμετέχουν και οι επιτυχίες γιόρτασε μαζί.

Ειδικοί και τους ηγέτες των επιχειρήσεων

Έχουμε εκπαιδεύσει εξειδικευμένο προσωπικό και οι ηγέτες στους τομείς της μηχανικής, των φυσικών επιστημών, της τεχνολογίας των πληροφοριών, διοίκηση επιχειρήσεων και την αγροτική οικονομία. Δεν είναι μόνο τα εύσημα που τα πρώην ιδρύματα απολαμβάνουν ότι κάνει για την επιτυχή αποφοίτων. Ένα πυκνό δίκτυο, με τις συνεργατικές εταίροι από τις επιχειρήσεις, ενώσεις και ιδρύματα προσφέρει θετικές προοπτικές για ένα επιτυχημένο ξεκίνημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας και μια ευτυχισμένη ζωή.

Tailor-made πακέτα μελέτη για κάθε στάδιο της κατάρτισης και της επαγγελματικής σας

Μελετώντας βασίζεται, τώρα όπως και πριν, στα κλασικά μαθήματα πλήρη φοίτηση. Ωστόσο, έχουμε αναπτύξει tailor-made μορφές μελέτης γύρω από αυτό για κάθε στάδιο της κατάρτισης και της επαγγελματικής σας.

Συνεργασία και δίκτυα που εκτείνονται πολύ πέρα ​​από την οικονομική περιοχή της Νότιας Βεστφαλίας Νότιας Βεστφαλίας Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών είναι η επαφή για τη βιομηχανία, τη γεωργία και το εμπόριο σε πολλά από τα τελευταία τομείς της τεχνολογίας και της διαδικασίας. Η έρευνα και οι επιχειρήσεις με επιτυχία συνδέονται μεταξύ τους σε κοινά έργα και ως επιχειρηματικούς εταίρους για τις καινοτόμες και τεχνολογικές συμβουλές.

Έρευνα και ανάπτυξη για το αύριο και πέρα

Έρευνα, ανάπτυξη και μελέτη εδώ είναι πολύ προσανατολισμένη προς την εφαρμογή. Ψάχνουμε για τεχνολογικές λύσεις για το αύριο και πέρα ​​εργάζονται για και με τη βιομηχανία. Σχετίζονται έρευνας και (τεχνολογία) μεταφορά ιδρύματα δικτυωθεί με τη Νότια Βεστφαλία Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών στην κύρια ερευνητικά πεδία της Επιστήμης Υπολογιστών, της τεχνολογίας των πληροφοριών και των επικοινωνιών, οπτικών τεχνολογιών, της επιστήμης των υλικών και της μηχανικής παραγωγής, περιβαλλοντική και ενεργειακή έρευνα, τη βιώσιμη γεωργία, καθώς και όπως η βιοτεχνολογία και η νανοτεχνολογία. Νότια Βεστφαλία Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών συμμετέχει σε τρεις πλατφόρμες της εμπειρογνωμοσύνης και, κατά συνέπεια, είναι επιτυχής στο πλαίσιο της οικονομικής περιοχής της Νότιας Βεστφαλίας και έχει εθνική και διεθνή αναγνώριση.

Σκέψης και δράσης σε διεθνή κλίμακα

Στην εποχή της παγκόσμιας δικτύωσης, είναι σημαντικό να σκέφτονται και να δρουν σε διεθνή κλίμακα. Αυτή είναι η βάση της διδασκαλίας και της έρευνας μας. Η διεθνής συνεργασία προβλέπει επίσης την εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό, καθώς και την ανταλλαγή καθηγητών και φοιτητών. Πολλά μαθήματα διδάσκεται πλήρως στα αγγλικά.

Παίρνουμε μας αναθέσεις κοινωνικής έρευνας και θέση καθηγητή πολύ σοβαρά, όχι μόνο για την οικονομική περιοχή της Νότιας Βεστφαλίας, αλλά περισσότερο για τους ανθρώπους που εργάζονται, σπουδάζουν και ζουν εδώ.

Θα δράσει ως καταλύτης!

Τοποθεσία - όπου μπορείτε να μας βρείτε

Το θεσμικό μας όργανο αποτελείται από πέντε ενότητες, που βρίσκεται στο Hagen, Iserlohn, Lüdenscheid, Meschede και Soest. Τα προγράμματα σπουδών που δημοσιεύονται στον παρόντα δικτυακό τόπο, θα λάβει χώρα στο αρχαίο Χανσεατική πόλη του Soest. Είναι κατ 'οίκον σε ένα ευρύ φάσμα των επιτυχημένων εταιρειών και ερευνητικών εγκαταστάσεων. Βρίσκεται ανάμεσα στις πυκνοκατοικημένες και ιδιαίτερα τις βιομηχανικές μητροπόλεις της περιοχής του Ρουρ και των αγροτικών λόφους και τα δάση των Sauerland σειρές χαμηλό βουνό, προσφέρει πολλές δυνατότητες για την εξερεύνηση μεγάλες πόλεις όπως η Ντόρτμουντ, Ντίσελντορφ και της Κολωνίας ή τις πολλές ψυχαγωγικές δυνατότητες όμορφη ύπαιθρο .

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Γερμανός

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

και Διοίκηση Τεχνικών Συστημάτων Μηχανική (M.Sc.)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 3 εξάμηνα October 2017 Γερμανία Soest

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην εμβάθυνση και διεύρυνση του ερευνητικού δυναμικού και της βάσης γνώσεων των αποφοίτων μηχανικών [+]

Στόχοι του μαθήματος Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην εμβάθυνση και διεύρυνση του ερευνητικού δυναμικού και της βάσης γνώσεων των αποφοίτων μηχανικών. Το πρόγραμμα βασίζεται στην καθιερωμένη πρώτου βαθμού (Διπλ. Ing.) Μαθήματα ειδικά Ηλεκτρολόγων, Μηχανολόγων και Μηχανικών Παραγωγής. Τα μαθήματα αυτά Μηχανικών θεωρηθεί ως θεμέλιο και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα παρέχει προηγμένες και ειδική εκπαίδευση που εκτείνονται από τη βάση αυτή. Το μάθημα στοχεύει να παρέχει την έρευνα της εκπαίδευσης σε ηλεκτρονικά συστήματα και τη διαχείριση της μηχανικής για τους πτυχιούχους που προέρχονται από οικογένειες στις μηχανικές, ηλεκτρικές και Κατασκευαστικής. Το μάθημα θα περιλαμβάνει σύγχρονη ηλεκτρονική τεχνολογία και μια σημαντική μη-τεχνολογικό σκέλος (η επιστήμη της διαχείρισης), διότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για χρήση και των δύο κλώνων στο νέο M.Sc., καθώς είναι σημαντικές πτυχές της σύγχρονης βιομηχανικής και τεχνική πρακτική και την έρευνα. Το πρόγραμμα αυτό θα παρέχει προηγμένη εκπαίδευση εξειδικευμένων εξοπλισμό αποφοίτους με τις δεξιότητες για να ενσωματώσουν την ηλεκτρονική τεχνολογία, το σχεδιασμό συστημάτων ελέγχου και επεξεργασίας ψηφιακού σήματος σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών και ερευνητικά θέματα. Απαιτήσεις Είσοδος Το απαραίτητο προσόν για την πορεία της μελέτης και Διοίκηση Τεχνικών Συστημάτων Μηχανική πρέπει να αποδειχθεί από α) πτυχίο (bachelor ή πτυχίου) σε ένα κύκλο σπουδών διάρκειας τουλάχιστον επτά εξάμηνα β) ή bachelor's πτυχίο προγράμματος σπουδών του έξι εξάμηνα συν ένα εξάμηνο των πρόσθετων προσόντων σύμφωνα με τους όρους του Εξελεγκτική Επιτροπή. Εγγραφή στο Fachhochschule Südwestfalen κατά τη διάρκεια αυτής της επιπλέον προσόν περιορίζεται σε ένα εξάμηνο, η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας: η γνώση της αγγλικής γλώσσας πρέπει να πιστοποιείται από ένα τεστ TOEFL στην οποία τουλάχιστον 213 σημεία του υπολογιστή δοκιμή (CBT ) ή 80 σημεία στο διαδίκτυο με βάση δοκιμή (iBT) ελήφθησαν, ή από μια συγκρίσιμη δοκιμασία, η απόδειξη της ικανότητας: η ικανότητα για τον κύριο μάθημα αυτό θεωρείται ως προσκόμισε αν ο υποψήφιος έχει ολοκληρώσει την προηγούμενη αναφέρθηκε σπουδών (πτυχίο ή δίπλωμα ) με ένα καλό αποτέλεσμα (τουλάχιστον συγκρίσιμη με τη γερμανική βαθμό "Gesamtnote Gut"). Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, η ικανότητα πρέπει να αποδεικνύεται μέσω δοκιμασίας επάρκειας? καλύτερη πληροφόρηση σχετικά με τη δοκιμή αυτή, καθώς και σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου σε γενικές γραμμές δίνεται από τη σχολή. [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

διεθνή συστήματα διαχείρισης και πληροφοριών (ma)

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα April 2017 Γερμανία Soest

Το πτυχίο Master of Arts στη Διοίκηση Διεθνών & Πληροφοριακών Συστημάτων και Προσομοίωσης (ΙΠΣΥΠ) προετοιμάζει τους μαθητές για ηγετικούς ρόλους σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία, όπου η έξυπνη χρήση των συστημάτων πληροφορικής είναι να γίνει ένας κρίσιμος παράγοντας επιτυχίας. [+]

Στόχοι του μαθήματος Το πτυχίο Master of Arts στη Διοίκηση Διεθνών & Πληροφοριακών Συστημάτων και Προσομοίωσης (ΙΠΣΥΠ) προετοιμάζει τους μαθητές για ηγετικούς ρόλους σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία, όπου η έξυπνη χρήση των συστημάτων πληροφορικής είναι να γίνει ένας κρίσιμος παράγοντας επιτυχίας. Η πορεία πτυχίο στην αγγλική γλώσσα είναι ικανοποίηση αυτής της ζήτησης με την προσφορά δύο φορές επιφυλάξεις όταν πληροφορικής που σχετίζονται με θέματα όπως Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα, Business Intelligence, Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης συνδέονται με τις βασικές ικανότητες και Διοίκησης Επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων Μάρκετινγκ, Επιχειρηματικότητα, Διαχείριση Καινοτομίας, Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής. State-of-the-art τεχνολογίες επιτρέπουν για τις ευκαιρίες μάθησης εξ αποστάσεως, και μια προαιρετική ενσωματωμένη σπουδών στο εξωτερικό ή πρακτική εμπειρία εξάμηνο παρέχει στους φοιτητές με πρόσθετες προοπτικές σταδιοδρομίας. Προφίλ Βαθμός Το πρόγραμμα σπουδών επικεντρώνεται στην ολοκληρωμένη αγορά της πληροφορικής και ηγετικές ικανότητες για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη σημασία της τεχνολογίας των πληροφοριών σε (διεθνώς) που συνδέονται με τις επιχειρήσεις: • την υποστήριξη της διεθνούς διαχείρισης μέσω της πληροφορικής και • τη διαχείριση των συστημάτων πληροφορικής πέρα ​​από τα διεθνή σύνορα. Κατά συνέπεια, το πρόγραμμα σπουδών δίνει έμφαση σε δύο βασικούς τομείς, καθένα με τη δική ποικίλες εφαρμογές και τις μεθόδους τους: • στις αρμοδιότητες σε Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα, Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, Business Intelligence και διαχείριση των πληροφοριών • αρμοδιοτήτων διαχείρισης στο Marketing Management, Επιχειρηματικότητα, Διαχείριση Καινοτομίας, καθώς και Οικονομικών & Λογιστικής. Στην αγγλική γλώσσα, διεθνώς επικεντρώθηκε περιεχόμενο των μαθημάτων, καθώς και συνεργασίες με διεθνή πανεπιστήμια παρέχουν στους φοιτητές με μια πραγματικά διεθνή εμπειρία. Διάρκεια της μελέτης και δηλώσεις συμμετοχής Το πρόγραμμα «International Management & Πληροφοριακών Συστημάτων" (ΙΠΣΥΠ) βασίζεται βαθμός μαθήματος «Διοίκηση Επιχειρήσεων με Πληροφορικής" του πανεπιστημίου. Η τυπική διάρκεια του σεμιναρίου είναι τρία εξάμηνα με συνολικά 90 μονάδες, συμπεριλαμβανομένων 20 μονάδες για την διατριβή Μάστερ (συμπ. ημερίδα) και επιπλέον 5 μονάδες κατανέμονται σε μια πορεία κατηγορίες που καλύπτει τις ερευνητικές μεθόδους για τη διατριβή Μάστερ. [-]