University of Professional Studies - Accra (UPSA)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

University of Επαγγελματικών Σπουδών - Άκρα (UPSA)

Το Πανεπιστήμιο των Επαγγελματικών Σπουδών Άκρα (UPSA) είναι μια κατ 'εξοχήν δημόσιο ίδρυμα που παρέχει τόσο την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εκπαίδευση των επιχειρήσεων στην Γκάνα. Με πάνω από σαράντα (40) χρόνια εμπειρίας, το Πανεπιστήμιο έχει αποκτήσει τη φήμη ως το παλαιότερο επαγγελματικό φορέα λογιστικής και διαχείρισης των διδάκτρων στην Γκάνα με πολλά από τα προϊόντα της σε καίριες ηγετικές θέσεις στην Γκάνα και αλλού. Το Πανεπιστήμιο ήταν η πρώτη και εξακολουθεί να είναι η μόνη δημόσιο οργανισμό με την Γκάνα με την εντολή να προσφέρουν τόσο ακαδημαϊκά πτυχία και παροχή κατάρτισης για τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων εκπαίδευσης στην Γκάνα. Το Πανεπιστήμιο διαθέτει σήμερα ένα μαθητή πληθυσμό πάνω από επτά χιλιάδες (7000) και τη δύναμη προσωπικού περίπου 310. University of Επαγγελματικών Σπουδών, Άκρα (UPSA)

Το Πανεπιστήμιο των Επαγγελματικών Σπουδών Άκρα (UPSA) είναι μια κατ 'εξοχήν δημόσιο ίδρυμα που παρέχει τόσο την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εκπαίδευση των επιχειρήσεων στην Γκάνα. Με πάνω από σαράντα (40) χρόνια εμπειρίας, το Πανεπιστήμιο έχει αποκτήσει τη φήμη ως το παλαιότερο επαγγελματικό φορέα λογιστικής και διαχείρισης των διδάκτρων στην Γκάνα με πολλά από τα προϊόντα της σε καίριες ηγετικές θέσεις στην Γκάνα και αλλού. Το Πανεπιστήμιο ήταν η πρώτη και εξακολουθεί να είναι η μόνη δημόσιο οργανισμό με την Γκάνα με την εντολή να προσφέρουν τόσο ακαδημαϊκά πτυχία και παροχή κατάρτισης για τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων εκπαίδευσης στην Γκάνα. Το Πανεπιστήμιο διαθέτει σήμερα ένα μαθητή πληθυσμό πάνω από επτά χιλιάδες (7000) και τη δύναμη προσωπικού περίπου 310.

Το Πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1965 ως ένα ιδιωτικό ίδρυμα και ανέλαβε από την κυβέρνηση το 1978 από το Πανεπιστήμιο του διατάγματος Επαγγελματικών Σπουδών, 1978 (SMCD 200). Το Πανεπιστήμιο έχει προσφέρει μαθήματα για διάφορες επιχειρηματικές επαγγελματικά προγράμματα που είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και φήμης. Από την άποψη αυτή, UPSA έχει συμβάλει πάρα πολύ στη διδασκαλία και την πρακτική της Λογιστικής και Διοίκησης στην Γκάνα. Το Πανεπιστήμιο στη συνέχεια, καθιερώθηκε ως ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Πανεπιστήμιο της Επαγγελματικής νόμου Σπουδών, (Νόμος 566), το 1999 με εντολή να παρέχει τριτοβάθμια εκπαίδευση και επαγγελματική στα ακαδημαϊκούς κλάδους της Λογιστικής, Διοίκησης και άλλες συναφείς τομείς της μελέτης.

Στη συνέχεια, το Πανεπιστήμιο εισήγαγε Bachelor Προγράμματα Σπουδών των διαφόρων κλάδων εντολή για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της βιομηχανίας και του εμπορίου, τον Σεπτέμβριο του 2005 και έλαβε προεδρική τσάρτερ τον Σεπτέμβριο του 2008, αναθέτοντάς του την ιδιότητα ενός ολοκληρωμένου δημόσιου πανεπιστημίου. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει σήμερα προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς βαθμούς για διάφορα προγράμματα. Ο συνδυασμός της υποτροφίας και ο επαγγελματισμός είναι το θεμέλιο του μοναδικό προφίλ του Πανεπιστημίου.

Η ανάπτυξη της αρχικής και της νέας σειράς ακαδημαϊκών προγραμμάτων, σε συνδυασμό με τις τάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τόσο σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, ζητεί την αναθεώρηση ή τροποποίηση του υφιστάμενου νόμου 566. Με την προσθήκη του προγράμματος Σαββατοκύριακο, έκδοση του περιοδικού Επιχειρηματικών Ερευνών (JBR) και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων, το πανεπιστήμιο απαιτεί ένα νέο νομικό πλαίσιο και πρόσθετους πόρους και στρατηγικές για να ανταποκριθεί στις μελλοντικές επιδιώξεις της. Το Πανεπιστήμιο έχει λάβει μέτρα για να προτείνει την αναθεώρηση του νόμου 566 του 1999 και η πρόταση έχει λάβει υπουργικό συμβούλιο ανάβαση, περιμένοντας για ένα νομοσχέδιο που θα συνταχθεί για την εξέταση του Κοινοβουλίου.

Με φόντο του Πανεπιστημίου, όπως περιγράφεται παραπάνω, καθίσταται σαφές ότι το Πανεπιστήμιο είναι στη διαδικασία οικοδόμησης των συστημάτων της και θέτει τις βάσεις για μια σταθερή ακαδημαϊκό προφίλ, αρκετά διαφορετική από τις απαιτήσεις καθαρά επαγγελματικό ή ακαδημαϊκό ίδρυμα.


Όραμα

Για να είναι ένας φορέας παροχής εκπαίδευσης παγκόσμιας κλάσης και στις δύο ακαδημαϊκών και επαγγελματικών κλάδων σε εθνικό περιχαρακωμένη, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο αναγνωρίζεται σχετική.


Credo

Η γνώση, η βάση για την ανάπτυξη είναι σχετική όταν μοιράζεται και χρησιμοποιείται.


Δήλωση αποστολής

Προσπαθούμε να παρέχουμε και την προώθηση της ποιότητας της εκπαίδευσης και της κατάρτισης στον τομέα της διαχείρισης και άλλων σχετικών κλάδων με τη μόχλευση ένα δομημένο μείγμα Υποτροφιών με επαγγελματισμό στην Γκάνα και πέρα.

Πιστεύουμε ότι η πρώτη μας ευθύνη είναι προς τους μαθητές, το προσωπικό, τους αποφοίτους και όλους τους άλλους ενδιαφερόμενους φορείς. Στην ικανοποίηση των αναγκών τους, ό, τι κάνουμε είναι η επιτομή υποτροφία με επαγγελματισμό

Υποτροφία για εμάς σημαίνει αναζήτηση της γνώσης, και ο επαγγελματισμός, η εφαρμογή της γνώσης για την ανάπτυξη με ηθικό τρόπο. Αυτά τα δύο είναι οι βασικές κινητήριες δυνάμεις της Ύπαρξης IPS ».

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

MPhil στην ηγεσία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Γκάνα Άκρα

Το μεταπτυχιακό στα ηγεσία είναι παρόμοιο με το MSc. Η επιλογή εκτός από το ότι είναι μια έρευνα που βασίζεται πρόγραμμα για όσους επιθυμούν να έχουν ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του να εργάζονται στο ακαδημαϊκό περιβάλλον ή σε οποιοδήποτε από τους άλλους οργανισμούς που αναφέρονται στο MSc. επιλογή. [+]

MPhil στην ηγεσία Το μεταπτυχιακό στα ηγεσία είναι παρόμοιο με το MSc. Η επιλογή εκτός από το ότι είναι μια έρευνα που βασίζεται πρόγραμμα για όσους επιθυμούν να έχουν ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του να εργάζονται στο ακαδημαϊκό περιβάλλον ή σε οποιοδήποτε από τους άλλους οργανισμούς που αναφέρονται στο MSc. επιλογή. Σε ποιους απευθύνεται: πανεπιστημιακοί, ηγέτες και τους διευθυντές των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, σύμβουλοι, ερευνητές και εν ενεργεία διευθυντικά στελέχη σε όλους τους τομείς, οργανισμούς και ιδρύματα. Προοπτική για την απασχόληση Μετά την ολοκλήρωση του M.Phil στο πρόγραμμα Ηγεσία, οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα όπως Λέκτορες, κοσμήτορες, ερευνητές, καθώς και στην τοπική και διεθνή ερευνητικά ιδρύματα, μη κυβερνητικός οργανισμός και τις συναφείς υπηρεσίες και οργανισμούς. 24 Μήνες Προϋποθέσεις Εισόδου ... [-]