Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited

&nbsp

Πανεπιστήμιο της Βικτώρια, Peter B. Gustavson School of Business

&nbsp

Ιδρύθηκε το 1990, η Σχολή Gustavson των επιχειρήσεων είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και ένα ζωντανό και αυξανόμενο μέρος του ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Καναδά. Σχολή του είναι γνωστή σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για τις επιπτώσεις της έρευνάς τους. Gustavson προσελκύει όλο και περισσότερους φοιτητές από τον Καναδά και σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι αναζητούν διεθνή προγράμματα, co-op πρόγραμμα, το μοναδικό ειδικότητες, ομάδα με βάση τις κατηγορίες και εξατομικευμένη διδασκαλία και καθοδήγηση.

&nbsp

Προσφέρει πτυχία:

  • Bachelor of Commerce
  • Master of Business Administration (MBA)
  • Master of Global Business
  • Διδακτορικό στο Διεθνές Management & Οργάνωσης
  • Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό και Diploma in Επιχειρηματικότητα

Η Σχολή Gustavson of Business προσφέρει επίσης προγράμματα στελεχών για τα μέσα της σταδιοδρομίας τους επαγγελματίες. Μέχρι σήμερα, το 2010, τα προγράμματα Executive προσφέρει 24 προγράμματα (18 ανοικτή και έξι προσαρμοσμένη). Προγράμματα Executive προσφέρει εξειδικευμένες δυνατότητες ανάπτυξης της διαχείρισης που έχουν σχεδιαστεί και παραδίδονται από αναγνωρισμένους ηγέτες στην επιχειρηματική έρευνα και πρακτική, τα προγράμματα που συνδυάζουν ακαδημαϊκή αυστηρότητα και την πρακτική σημασία με την τελευταία λέξη της σκέψης άκρη, στρατηγική και τακτική.

&nbsp

Το Πανεπιστήμιο της Victoria, Peter B. Gustavson School of Business, βρίσκεται στη δυτική ακτή του Καναδά, στο νότιο άκρο του νησιού του Βανκούβερ. Η πανεπιστημιούπολη είναι ένα σύντομο 20 λεπτά με το αυτοκίνητο για την πόλη της Βικτώριας, και είναι εύκολα προσβάσιμο με αεροπλάνο ή πλοίο από το Βανκούβερ και το Σιάτλ.

&nbsp

&nbsp

Κοσμήτορας

&nbsp

Ο Δρ Ali Dastmalchian είναι Καθηγητής και Πρύτανης. Εντάχθηκε UVic το 1991 ως διευθυντής των προγραμμάτων MBA της σχολής και διορίστηκε πρώτος Dean το 2004. Εκτός από τα καθήκοντά του ως Dean, είναι το παρελθόν πρόεδρος της Καναδική Ομοσπονδία Business School Deans.

&nbsp

Διαπίστευση

&nbsp

Η Σχολή Gustavson of Business είναι διαπιστευμένος από την Ένωση να Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων (AACSB) και του Ευρωπαϊκού Συστήματος Βελτίωσης Ποιότητας (EQUIS). Από τις 12.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο τα σχολεία, υπάρχουν 66 σχολές διοίκησης επιχειρήσεων, ή περίπου το μισό (0,5) τοις εκατό και με τις δύο πιστοποιήσεις. Πρόκειται για μια εναρκτήρια μέλος των αρχών των Ηνωμένων Εθνών για την υπεύθυνη Παιδείας Διαχείρισης (PRME) πρωτοβουλία για να εμπνεύσει και πρωταθλητής υπεύθυνη διαχείριση της εκπαίδευσης, της έρευνας και της σκέψης ηγεσία σε παγκόσμιο επίπεδο.

&nbsp

Μοναδικοί Συντελεστές

&nbsp

Η Σχολή Gustavson of Business έχει επαναπροσδιορίσει το παραδοσιακό πρότυπο σχολείο των επιχειρήσεων. Αντ 'αυτού, έχει συνδυάσει τα συνήθη θέματα βασικών δραστηριοτήτων με εξειδίκευση στον τομέα της επιχειρηματικότητας, διεθνών επιχειρήσεων και της διαχείρισης των υπηρεσιών. Για παράδειγμα, αντί να προβαίνει σε οικονομικά, λογιστικά, το μάρκετινγκ ή ανθρώπινων πόρων μεγάλες, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μία από τις ειδικότητες μας. Πτυχία έμφαση στον τομέα της εξειδίκευσης, και διατμηματικής με μια γενική εστίαση. Επιπλέον μοναδικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:


• Ένα εκπαιδευτικό όραμα που βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: διεθνή, ολοκληρωμένη, καινοτόμα και κοινωνικά υπεύθυνες / βιώσιμες.


• Υποχρεωτική συνεργασίας (μισθωτή εργασία) απαίτηση της εκπαίδευσης


• Πάνω από το 80% των φοιτητών αποκτήσουν μια διεθνή εμπειρία, μέσω των ανταλλαγών, ένα πεδίο-ταξίδι, ή ένα διεθνές ενοποιητική άσκηση

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

πλοίαρχος παγκόσμια επιχείρηση (MGB)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 - 16 μήνες Καναδάς

Το Master of Global Business (MGB) βαθμός είναι μια αυστηρή μονοετές πρόγραμμα, που προσφέρει αυτές με τις προπτυχιακές τους σπουδές-στο εμπόριο, τις επιχειρήσεις, διοίκηση, διαχείριση ή-το ... [+]

Master of Global Business (MGB)

 

Το Master of Global Business (MGB) βαθμός είναι μια αυστηρή μονοετές πρόγραμμα, που προσφέρει αυτές με τις προπτυχιακές τους σπουδές-στο εμπόριο, τις επιχειρήσεις, διοίκηση, διαχείριση ή-τη δυνατότητα να ειδικευτούν σε διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων και της ηγεσίας σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Οι μαθητές μελετούν σε τρεις πανεπιστημιουπόλεις σε όλο τον κόσμο: το Πανεπιστήμιο της Victoria στον Καναδά, το Εθνικό Sun Yat-Sen University στην Ταϊβάν, και το Πανεπιστήμιο Johannes Kepler στην Αυστρία. Εκτός από τη διδακτική μεθοδολογία που χρησιμοποιείται σε αυτό το πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει αναλύσεις περίπτωση, διαλέξεις, συζητήσεις της τάξης, προσομοιώσεις των επιχειρήσεων, επιτόπιες επισκέψεις, η ομάδα δραστηριότητες που βασίζονται στη μάθηση, συμβουλευτικών έργων της εταιρείας, και αυτο-αντανάκλαση (journaling)? Το αναλυτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πλούσια εμβάπτιση σε δύο διαφορετικούς πολιτισμούς πέρα ​​από τον πολιτισμό στο σπίτι. ... [-]


Βίντεο

Studying Business at the University of Victoria

About Gustavson School of Business

Επικοινωνία

Peter B. Gustavson School of Business

Διεύθυνση Victoria V8P 5C2, Canada
Ιστοσελίδα http://www.uvic.ca/gustavson/about/about/contact/index.php
Τηλέφωνο +1 250-472-4139