Université du Québec à Rimouski UQAR

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμια παντού στην Ανατολή-du-Québec και Chaudière-Appalaches

UQAR

Το Πανεπιστήμιο du Québec à Ριμούσκι (UQAR) έχει απονείμει σχεδόν 42.000 βαθμούς από τη δημιουργία της το 1969. Εκτός από την πανεπιστημιούπολη του Ριμούσκι και Lévis, UQAR προσφέρει της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης σε όλη την περιοχή της Ανατολικής-du-Κεμπέκ, Chaudière-Appalaches στο Gaspésie-Iles-de-la- Madeleine, μέσω της Haute-Κυανή Ακτή Nord και Manicouagan. Επίσης, έχει τη μόνιμη γραφεία σε Gaspe και Rivière-du-Loup.

UQAR σε αριθμούς

UQAR είναι μέρος του δικτύου του Πανεπιστημίου του Κεμπέκ, το μεγαλύτερο δίκτυο πανεπιστήμιο του Καναδά, με σχεδόν 100 000 φοιτητές. UQAR δέχεται περισσότερους από 7200 φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων 400 διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 30 χώρες.

Ένα μεγάλο πανεπιστήμιο μικρό

Επιλέξτε UQAR είναι η επιλογή ενός πανεπιστημίου, όπου η επιτυχία των σπουδαστών είναι μια προτεραιότητα. UQAR είναι γνωστή για την εξαιρετική ηγεσία του καθηγητές και λέκτορες της.

Τάξεις έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθητές ανά τάξη, η οποία διευκολύνει την ένταξη των νεοεισερχομένων, και έτσι την επιτυχία των σπουδών τους.

Ξεχάστε τις μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας που περιλαμβάνουν 100, 200 ή ακόμα και 500 μαθητές σε ένα χρόνο!

UQAR προσφέρει ακόμα μια μοναδική υπηρεσία, η βοήθεια Κέντρου επιτυχία (ΠΓΣ), η οποία είναι ανοικτή σε φοιτητές όλων των κύκλων που αντιμετωπίζουν προσωρινές δυσκολίες στις σπουδές τους ή που θέλουν να βελτιώσουν. CAR πριν, προληπτικά, για την ορθή διεξαγωγή της ακαδημαϊκής εργασίας, προκειμένου να δοθεί σε όλους η καλύτερη ευκαιρία για επιτυχία.

Μια Αριστείας Ερευνητικό Πανεπιστημιακό

UQAR διακρίνεται από άλλα πανεπιστήμια από τις εκτιμήσεις της για την έρευνα και την ανάπτυξη, που δένουν με τα χαρακτηριστικά του εδάφους της.

Που βρίσκεται στην περιοχή, που συνορεύουν με τον κόλπο του Αγίου Λαυρεντίου, UQAR είναι το βορειότερο από τα πανεπιστήμια του Κεμπέκ. Αυτός είναι ο λόγος για τις επιστήμες της θάλασσας, την περιφερειακή ανάπτυξη και nordicity είναι οι άξονες της ερευνητικής αριστείας ότι το χρώμα με έναν ιδιαίτερο τρόπο πολλά από τα προγράμματα που προσφέρονται σε UQAR.

Καινοτόμους τομείς όπως η μηχανική, τις ανεμογεννήτριες στη βόρεια περιβάλλοντα, οι πρώην επιστήμες περιφερειακή λογοτεχνία, πολιτιστική κληρονομιά και η υγεία έχουν αποκτήσει δυναμική τα τελευταία χρόνια.

Η πανεπιστημιούπολη Lévis, όπως και οι ερευνητικές δραστηριότητες πανεπιστημιούπολη Ριμούσκι στους τομείς της επιμονής των νέων στο σχολείο, ειδική αγωγή, νοσηλευτική και διαχείριση αναδύονται.

Ανάμεσα στα καλύτερα ερευνητικά πανεπιστήμια της χώρας, UQAR έχει οριστεί πέντε συναπτά έτη από το 2011 στο Top 3 των Πανεπιστημίων του έτους στην έρευνα στον Καναδά μεταξύ ολοκληρωμένη πανεπιστήμια που προσφέρουν κυρίως προπτυχιακών προγραμμάτων από την ανεξάρτητη εταιρεία RE $ earch InfoSource Inc.

Μεταξύ του 1999 και του 2009, η χρηματοδότηση της έρευνας αυξήθηκαν από 3,8 εκατομμύρια εκατομμύρια $ σε $ 17,4 - αύξηση πάνω από 350%. Από το 2010, οι επιχορηγήσεις που λαμβάνονται από UQAR για την υποστήριξη της έρευνας παρέμεινε σε περισσότερα από $ 20 εκατομμύρια.

UQAR είναι μια μεταφορά της μηχανής ανάπτυξης ερευνητική συνεργασία, γνώση για το βιομηχανικό περιβάλλον και την ανάπτυξη της καινοτομίας και των βέλτιστων πρακτικών στη μέση του κέρδους.

Κατάρτισης με βάση την πρακτική

Για την προνομιακή του θέση, UQAR επιτρέπει στους μαθητές να εξερευνήσουν και να ερευνήσει το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον κοντά στην πανεπιστημιούπολη. Ενώ εστιάζοντας στην επιτυχία των φοιτητών, τα προγράμματα κατάρτισης που προσφέρονται από UQAR διακρίνεται από αριστεία και τη μοναδικότητα.

Πολλά προγράμματα περιλαμβάνουν ένα υψηλό ποσοστό πρακτική εργασία ή πρακτική άσκηση στο χώρο εργασίας.

Μια φοιτητική ζωή ανοικτή στον κόσμο

UQAR έχει πάνω από 50 προγράμματα συνεργασίας και ανταλλαγών με πάνω από είκοσι χώρες σε όλο τον κόσμο.

Κάθε χρόνο, UQAR δέχεται περισσότερους από 400 διεθνείς φοιτητές δονείται τα τείχη για να τους ρυθμούς και τους τόνους του κόσμου, εμπλουτίζοντας την ίδια ώρα κάθε μέρα σε UQAR.

Η ανθρώπινη διάσταση της UQAR διευκολύνει την ενσωμάτωση και την επιτυχία των ξένων φοιτητών. UQAR προσφέρει συμπεριλαμβανομένου ενός προγράμματος αδελφοποίησης για τους νεοαφιχθέντες μαθητές με μαθητές που έχουν ήδη στην πανεπιστημιούπολη, και κατά την άφιξή τους στο πανεπιστήμιο.

Ριμούσκι φοιτητής της πόλης

Ριμούσκι

Πρωτεύουσα του Bas-Saint-Laurent, εμπορική και ναυτιλιακή πόλη, Ριμούσκι είναι μια πόλη πραγματικό φοιτητής που βουίζει κάθε χρόνο animation πάνω από 15.000 φοιτητές σε όλα τα επίπεδα. Ο όρος «πόλη σπουδαστών» δεν είναι υπερβολή όταν κάποιος θεωρεί ότι οι μελέτες πληθυσμού αντιπροσωπεύει σχεδόν το ένα στα τρία άτομα σε αυτήν την πόλη των περίπου 50 000 κατοίκους.

Να προωθήσει την ακαδημαϊκή επιτυχία και την ισορροπία μεταξύ εκπαίδευσης και εργασίας, είναι πάνω από 200 εργοδότες στην περιοχή δεσμεύτηκε να εξετάσει το πρόγραμμα του σχολείου, να είναι ευέλικτη κατά τη διάρκεια της εξέτασης και να μην απαιτούν περισσότερο από 15 ώρες την εβδομάδα από τους φοιτητές.

Εκπαιδευτικά ιδρύματα συνεργάζονται με τους εταίρους σε πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωνικές ώστε να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τους σπουδαστές που επιλέγουν Ριμούσκι ως προορισμός σπουδών.

Τεχνόπολη θαλάσσια du Québec

Που βρίσκονται κατά μήκος το μεγαλύτερο εκβολές του κόσμου, η Αγίου Ποταμός Lawrence, Rimouski προσφέρει ένα εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον ευνοϊκό για την ανάπτυξη της επιστήμης της θάλασσας. Η περιοχή προσφέρει μια μοναδική συγκέντρωση των ερευνητών σε τέσσερις διεθνείς οργανισμούς:

 • το Ινστιτούτο Θαλάσσιων Επιστημών του Ριμούσκι (ISMER) UQAR,
 • το Κέντρο Ερευνών για θαλάσσια βιοτεχνολογία (MSRC) συνδεδεμένες με UQAR που είναι από τα πιο ευπροσάρμοστο ερευνητικά κέντρα στο Κεμπέκ και τον Καναδά?
 • το Ινστιτούτο θαλάσσιας du Québec, το μεγαλύτερο κέντρο ναυτικής εκπαίδευσης στον Καναδά?
 • Maurice Lamontagne Ινστιτούτο, μια κορυφαία ερευνητικά κέντρα στις επιστήμες της θάλασσας στον κόσμο.

Υπαίθριες δραστηριότητες στο κέντρο της πόλης

προτιμάται τοποθεσία για τους λάτρεις της υπαίθρου με τα πάρκα, μονοπάτια για περπάτημα και ποδηλατόδρομοι, Rimouski προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων σε τοπικό χρώματα:

 • Bic Εθνικό Πάρκο με θέα που κόβει την ανάσα του, μη συμπεριλαμβανομένων των διαδρομών ποδήλατο στο καλοκαίρι και cross-country πίστες του σκι το χειμώνα?
 • Φαράγγι της πύλες της κόλασης, όπου θα βρείτε την κρεμαστή γέφυρα υψηλότερο στο Κεμπέκ?
 • εκδρομές στο Saint-Barnabé νησί, προσφέροντας εκπληκτική θέα στην πόλη?
 • ο ποταμός Αγίου Λαυρεντίου, ένας παράδεισος για καγιάκερ, ιστιοπλοΐα και kite surfing?
 • Hockey Club Oceanic, η οποία φιλοξένησε τάξεις δεκάδες του παίκτες NHL όπως το περίφημο Sidney Crosby?
 • Οργάνωση Διεθνούς διαδοχής Rimouski, ένας ποδηλατικός αγώνας που καλωσορίζει τους αθλητές από τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο?
 • δάσος πεζοπορία, την αλιεία στον πάγο, υπαίθρια αθλήματα και σε εσωτερικούς χώρους, κ.λπ.

Υγεία σημαίνει επίσης αναψυχής. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν πρόσβαση σε πολλές εγκαταστάσεις:

 • 13 30 γυμναστήρια και παιδικές χαρές?
 • 2 εσωτερικές και 3 εξωτερικές πισίνες?
 • 3 αρένες, 2 παγωμένα πεζοδρόμια και 10 υπαίθρια παγοδρόμια?
 • 6 κλειστά γήπεδα τένις και 8 γήπεδα τένις?
 • 7 πεδία μπάλα και μπέιζμπολ 3 τένις?
 • 16 γήπεδα ποδοσφαίρου και πάρκα επιβιβαστούν 3 skateboards?
 • 4 μπαστούνια του γκολφ, 5 μονοπάτια cross-country και δύο σκι λόφους?
 • 12 κοινοτικά κέντρα, μεταδίδουν 6 δωμάτια και 4 δημοτικές βιβλιοθήκες, κ.λπ.

Το πολιτιστικό κέντρο στην Ανατολή-du-Québec

Στο Rimouski, κάθε εβδομάδα φέρνει πολλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις: θέατρα, συναυλίες, καφετέριες, θέατρα, μουσεία, γκαλερί τέχνης, εκθέσεις, συναυλίες, φεστιβάλ, κ.λπ. Η περιοχή έχει ένα μεγάλο αριθμό των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων οι οποίες, από τη δημιουργικότητά τους, ζωντανέψει μια ποικίλη πολιτιστική σκηνή και ακμάζουσα.

Ριμούσκι προσφέρει μια ποικιλία από πολύ διακριτικό κοινωνικο-πολιτιστικές δραστηριότητες:

 • το Ναυτικό ιστορική περιοχή Pointe-au-Père, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να επιβιβαστούν στο ενιαίο διαθέσιμη υποβρύχιο πληθυσμού στο Κεμπέκ, το Onondaga, και να ανακαλύψουν την ιστορία του ναυαγίου της αυτοκράτειρας της Ιρλανδίας?
 • Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νέων?
 • Διεθνές FestiJazz?
 • το Musée Regional de Rimouski, που στεγάζεται στο παλαιότερο πέτρινη εκκλησία στην Ανατολική du Québec?
 • Συμφωνική των εκβολών του ποταμού?
 • Spect'Art Ριμούσκι και το Théâtre du Bic, τα οποία προσφέρουν σημαντικές παραστάσεις όλο το χρόνο?
 • Κέντρο πρόσβαση Media Arts Paraloeil?
 • της Συνεργατικής Paradise, ένα χώρο εργασίας, τη δημιουργία και τη διάδοση του πολιτισμού?
 • Ιστορικά Περίπατοι της Rimouski, ένα ωραίο τρόπο για να ανακαλύψετε την αρχιτεκτονική κληρονομιά και την ιστορία της Ριμούσκι?
 • το Χειμερινό Φεστιβάλ Ριμούσκι RikiFest, προσφέροντας μεγάλο αγώνα κανό πάγου, ηλεκτρονικά μέρη του στο χιόνι, μικρή αγορά του χειμώνα και πάγο γλυπτά.

Ο κατάλογος του ελεύθερου χρόνου και του πολιτισμού των πόρων προτείνει πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες πιο διαφοροποιημένες, που είναι μάρτυρες της εξαιρετικής δυναμισμό που χαρακτηρίζουν την περιοχή Ριμούσκι.

Μεταφορά

Η Société des Transports de Ριμούσκι προσφέρει υπηρεσία συγκεντρώνει τα πλεονεκτήματα των δύο συμπληρωματικών τρόπων μεταφοράς, Citébus (αστική minibus σε τακτά χρονικά διαστήματα) και TAXIBUS (κοινόχρηστο ταξί που κυκλοφορούν στην περιφέρεια). UQAR είναι ένα σημαντικό θεσμικούς εταίρους της πρωτοβουλίας αυτής, να παρέχουν περάσματα σε φοιτητές, σε προσιτή τιμή.

Lévis, μια πόλη εξαιρετικού δυναμισμού

Levis

Αντιμετωπίζοντας Κεμπέκ, Lévis προσφέρει τόσο κοντά στο ποτάμι και εξαιρετική θέα. Lévis είναι το κύριο αστικό κέντρο, την εμπορική και την κατασκευή της περιοχής Chaudière-Appalaches. Με πληθυσμό πάνω από 140 000 άτομα, Lévis είναι γνωστή για τη δυναμική της οικονομικής και κοινωνικής σχέδιά της.

Λίκνο της Desjardins Ομίλου, της οποίας η έδρα είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην περιοχή, Lévis σπίτια σαράντα συνεταιρισμούς που τοποθετεί ως «συνεργασία πόλη». Lévis βιώνει μια άνευ προηγουμένου ανάπτυξη του εδάφους της και του πληθυσμού της. οικονομικές επιπτώσεις της διεγείρεται από την ανάπτυξη των εμπορικών κέντρων και την παρουσία ενός τεχνολογικού πάρκου.

Οι μαθητές είναι επίσης στο επίκεντρο της ζωής της κοινότητας. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 30 000 μαθητές όλων των βαθμίδων αποτελούν μέρος των προγραμμάτων κατάρτισης στην Lévis. Παρόντες στην Lévis το 1980, UQAR χαιρετίζει πάνω από 3.500 μαθητές των τριών κύκλων σπουδών.

Μια πόλη γεμάτη από φυσικές περιοχές για την άσκηση των υπαίθριων δραστηριοτήτων

Τα Parc des Αυλακιές-de-la-Chaudière και ποδηλασία διάδρομο που είναι τα Parcours des Anses, κατά μήκος του ποταμού Αγίου Λαυρεντίου, είναι εύγλωττα παραδείγματα κοντά στο κέντρο της πόλης. Αρκετές ιστοσελίδες προσφέρουν εξαιρετική θέα της οχύρωσης του Κεμπέκ, στο λιμάνι και ναυτική ψυχαγωγίας, σε γέφυρες μεταξύ του ποταμού και στο νησί της Ορλεάνης.

Η φύση Lévis είναι:

 • 255 πάρκα και χώρους πρασίνου?
 • 5 μεγάλα πάρκα αφιερωμένο στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος?
 • 68 πάρκα γειτονιάς εξοπλισμένο με παιχνίδια για τα παιδιά?
 • 195 χιλιόμετρα των ποδηλατοδρόμων, 69 χιλιόμετρα από τα οποία σχετίζονται με την verte διαδρομή?

Επιπλέον, οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν τις εγκαταστάσεις των τριών περιοχών του Lévis (Αυλακιές-de-la-Chaudière-Ouest, Σχάρες-de-la-Chaudière-Est και Desjardins), μεταξύ των οποίων:

 • 11 εξωτερικές και 2 εσωτερικές πισίνες?
 • 11 γήπεδα τένις?
 • 7 μπαστούνια του γκολφ?
 • 11 περιοχές για να ασκήσουν το skateboard και BMX?
 • 1 Alpine Center σχολή σκι και 5 σταυρό κέντρα σκι?
 • 3 συνθετικά γήπεδα ποδοσφαίρου και 56 φυσικές περιοχές?
 • 5 αρένες και πολλές εξωτερικές παγοδρόμια, κ.λπ.

Ένα περιβάλλον όπου η τέχνη και ο πολιτισμός ανθούν

Ανάμεσα στα κύρια αρχιτεκτονικά αξιοθέατα της πόλης, στον τομέα Παλιά Lévis είναι το σπίτι σε μια συγκέντρωση των κτιρίων και σημεία ενδιαφέροντος της πολιτιστικής κληρονομιάς. Οι εικαστικές τέχνες και διάφορες παραστάσεις εκτενώς τόνισε:

 • η Loto-Quebec?
 • η Ορχήστρα symphonique de Lévis?
 • το θέατρο της Αγγλικανικής?
 • Φεστιβάλ Τζαζ κλπ Lévis?
 • Το μπαλόνι Φεστιβάλ Festivent?
 • Το χτύπημα στην πίστα Ανταγωνισμού,
 • Το χωριό Τεχνών?
 • Francofête?
 • Συναυλίες στο σούρουπο?
 • ο Καναδάς εθνική ιστορική περιοχή Lévis Φρούρια?
 • κ.λπ.

Μεταφορά

Κεμπέκ-Lévis υπηρεσία πορθμείων και η Société de μεταφοράς de Lévis βοήθεια διευκολύνουν την κυκλοφορία των πολιτών και των φοιτητών σε Lévis και τα περίχωρα. Προωθούν γρήγορη πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες της πόλης της Lévis και τα τουριστικά αξιοθέατα του Κεμπέκ.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • γαλλική γλώσσα

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master Of Engineering (με μνήμη)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Ο πλοίαρχος του μηχανικού είναι να βελτιώσει επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις στους τομείς της μηχανικής, [+]

Ο πλοίαρχος του μηχανικού είναι να βελτιώσει επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις στους τομείς της μηχανικής, για την έναρξη της έρευνας και της τεχνολογικής καινοτομίας και να σχηματίσει αυτόνομη και αρμόδια ειδικούς σε θέση να εκτελέσει μια επαγγελματική πρακτική του υψηλού επιπέδου σε διάφορους τομείς της μηχανικής και εφαρμοσμένη επιστήμη. μονοπάτια Master of Engineering, το είδος προγράμματος προφίλ με το έργο Το Master of Engineering, έργο μνήμης τύπου φυσικά, χωρίς προφίλ προωθεί την ανάπτυξη της συνιστώσας της επαγγελματικής κατάρτισης του υποψηφίου από την εμβάθυνση των γνώσεων και την απόκτηση ειδικότητας. Master of Engineering, με μνήμη προφίλ Το Master of Engineering, με μνήμη προφίλ ευνοεί την ανάπτυξη μιας ερευνητικής συνιστώσας από την εμβάθυνση της γνώσης σε ένα πεδίο εξειδίκευσης. Αυτή η οδός βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ακροατήριο Αυτό το πρόγραμμα είναι ανοικτό σε υποψηφίους με την κατάρτιση στον τομέα της μηχανικής που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις τους στον τομέα της μηχανικής. Οι υποψήφιοι που κατέχουν την κατάρτιση στον τομέα των βασικών ή εφαρμοσμένων επιστημών είναι επίσης επιλέξιμες. Ωστόσο, θα πρέπει να αξιολογηθούν δόκιμος δίδακτρα προπτυχιακό μηχανικής. ερευνητικά πεδία Τα συμφέροντα και την εμπειρογνωμοσύνη της Πολυτεχνικής Σχολής επικεντρώνονται σε διαφορετικούς τομείς σπουδών ομαδοποιούνται σε τέσσερις πυλώνες. ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και βιολογικών πόρων Βιώσιμη Ανάπτυξη αιολική ενέργεια Εκμετάλλευση και ανάπτυξη της τύρφης ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα Κ.λπ. Productique Ανάπτυξη προϊόντων, διαδικασιών και συστημάτων βελτιστοποίηση της απόδοσης των διεργασιών και βιομηχανικού εξοπλισμού προηγμένα βιομηχανικά συστήματα Το σχεδιασμό, τη διαχείριση και τον έλεγχο των διαδικασιών παραγωγής Κ.λπ. ηλεκτρομηχανικών συστημάτων Μοντελοποίηση, προσομοίωση, σχεδίαση, βελτιστοποίηση, τον έλεγχο, τη συντήρηση και τη διαχείριση των βιομηχανικών συστημάτων Τηλεπικοινωνίες και επεξεργασία πληροφοριών φωτονική τηλεπισκόπηση Επεξεργασία σήματος Τηλεπικοινωνιών και δορυφορικών επικοινωνιών και ασύρματων Κ.λπ. Ευκαιρίες απασχόλησης Απόφοιτοι μεταπτυχιακά προγράμματα ανώτερων μηχανικών καταλαμβάνουν θέσεις σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας, όπως: ηλεκτρονικά? όργανα και τον έλεγχο? τηλεπικοινωνιών? αεροδιαστημικής? σχεδιασμού? κατασκευής? αυτοματισμού? Μηχανικών Παραγωγής? της ενέργειας? αεροπορίας? χαρτοπολτού και χαρτιού? επεξεργασίας μετάλλων? μεταφορών? Μηχανικών Υπολογιστών? μηχανική του ανέμου? Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών? Ε και D. Οι κύριες λειτουργίες για αποφοίτους είναι: διαχειριστή του έργου? Διευθυντής της Ε & Α? ερευνητή ή συνεργάτης ερευνητής? μηχανικός συστημάτων? μηχανικός του έργου? σχεδιαστής συστημάτων? υπεύθυνη για πειραματισμό? μηχανικός ανάπτυξης του προϊόντος? Υποψήφιος Διδάκτορας (για τα μεταπτυχιακά). ΣΤΟΧΟΙ Να συμβάλει στην εμβάθυνση των επιστημονικών και τεχνικών γνώσεων στον τομέα της μηχανικής, η εισαγωγή στην έρευνα και την τεχνολογική καινοτομία και να σχηματίσει αυτόνομη και αρμόδια ειδικούς σε θέση να εκτελέσει μια επαγγελματική πρακτική του υψηλού επιπέδου σε διάφορους τομείς της Μηχανικής και Εφαρμοσμένων Επιστημών . Πιο συγκεκριμένα, ο φοιτητής θα πρέπει, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών του: έχει αποκτήσει περισσότερες γνώσεις σε ορισμένα από τα θέματα επιστήμης και τεχνολογίας που σχετίζονται με μηχανική? να είναι σε θέση να εφαρμόσουν αυτή τη γνώση σε θέματα, καταστάσεις ή διάφορα έργα που σχετίζονται με την εξειδίκευση του? επιδεικνύουν μια κρίσιμη θέση να προτείνει και να αξιολογήσει λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα μηχανικής? να είναι σε θέση να προβεί σε τεχνικό έργο στην περιοχή της εξειδίκευσης? αποδεικνύοντας ότι είναι σε θέση να επικοινωνούν προφορικά και γραπτά σε μια σαφή και συνεπή τρόπο, τα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας εργασίας. Στην εργασία προωθεί την ανάπτυξη της έρευνας συνιστώσα της εκπαίδευσης του υποψηφίου με την εμβάθυνση της γνώσης σε ένα πεδίο εξειδίκευσης? [-]

Master Of Engineering (φυσικά τύπος με το έργο)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Ο πλοίαρχος του μηχανικού είναι να βελτιώσει επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις στους τομείς της μηχανικής, για την έναρξη της έρευνας και της τεχνολογικής καινοτομίας και να σχηματίσει αυτόνομη και αρμόδια ειδικούς σε θέση να εκτελέσει μια επαγγελματική πρακτική του υψηλού επιπέδου σε διάφορους τομείς της μηχανικής και εφαρμοσμένη επιστήμη. [+]

Ο πλοίαρχος του μηχανικού είναι να βελτιώσει επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις στους τομείς της μηχανικής, για την έναρξη της έρευνας και της τεχνολογικής καινοτομίας και να σχηματίσει αυτόνομη και αρμόδια ειδικούς σε θέση να εκτελέσει μια επαγγελματική πρακτική του υψηλού επιπέδου σε διάφορους τομείς της μηχανικής και εφαρμοσμένη επιστήμη. μονοπάτια Master of Engineering, το είδος προγράμματος προφίλ με το έργο Το Master of Engineering, έργο μνήμης τύπου φυσικά, χωρίς προφίλ προωθεί την ανάπτυξη της συνιστώσας της επαγγελματικής κατάρτισης του υποψηφίου από την εμβάθυνση των γνώσεων και την απόκτηση ειδικότητας. Master of Engineering, με μνήμη προφίλ Το Master of Engineering, με μνήμη προφίλ ευνοεί την ανάπτυξη μιας ερευνητικής συνιστώσας από την εμβάθυνση της γνώσης σε ένα πεδίο εξειδίκευσης. Αυτή η οδός βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ακροατήριο Αυτό το πρόγραμμα είναι ανοικτό σε υποψηφίους με την κατάρτιση στον τομέα της μηχανικής που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις τους στον τομέα της μηχανικής. Οι υποψήφιοι που κατέχουν την κατάρτιση στον τομέα των βασικών ή εφαρμοσμένων επιστημών είναι επίσης επιλέξιμες. Ωστόσο, θα πρέπει να αξιολογηθούν δόκιμος δίδακτρα προπτυχιακό μηχανικής. ερευνητικά πεδία Τα συμφέροντα και την εμπειρογνωμοσύνη της Πολυτεχνικής Σχολής επικεντρώνονται σε διαφορετικούς τομείς σπουδών ομαδοποιούνται σε τέσσερις πυλώνες. ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και βιολογικών πόρων Βιώσιμη Ανάπτυξη αιολική ενέργεια Εκμετάλλευση και ανάπτυξη της τύρφης ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα Κ.λπ. Productique Ανάπτυξη προϊόντων, διαδικασιών και συστημάτων βελτιστοποίηση της απόδοσης των διεργασιών και βιομηχανικού εξοπλισμού προηγμένα βιομηχανικά συστήματα Το σχεδιασμό, τη διαχείριση και τον έλεγχο των διαδικασιών παραγωγής Κ.λπ. ηλεκτρομηχανικών συστημάτων Μοντελοποίηση, προσομοίωση, σχεδίαση, βελτιστοποίηση, τον έλεγχο, τη συντήρηση και τη διαχείριση των βιομηχανικών συστημάτων Τηλεπικοινωνίες και επεξεργασία πληροφοριών φωτονική τηλεπισκόπηση Επεξεργασία σήματος Τηλεπικοινωνιών και δορυφορικών επικοινωνιών και ασύρματων Κ.λπ. Ευκαιρίες απασχόλησης Απόφοιτοι μεταπτυχιακά προγράμματα ανώτερων μηχανικών καταλαμβάνουν θέσεις σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας, όπως: ηλεκτρονικά? όργανα και τον έλεγχο? τηλεπικοινωνιών? αεροδιαστημικής? σχεδιασμού? κατασκευής? αυτοματισμού? Μηχανικών Παραγωγής? της ενέργειας? αεροπορίας? χαρτοπολτού και χαρτιού? επεξεργασίας μετάλλων? μεταφορών? Μηχανικών Υπολογιστών? μηχανική του ανέμου? Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών? Ε και D. Οι κύριες λειτουργίες για αποφοίτους είναι: διαχειριστή του έργου? Διευθυντής της Ε & Α? ερευνητή ή συνεργάτης ερευνητής? μηχανικός συστημάτων? μηχανικός του έργου? σχεδιαστής συστημάτων? υπεύθυνη για πειραματισμό? μηχανικός ανάπτυξης του προϊόντος? Υποψήφιος Διδάκτορας (για τα μεταπτυχιακά). ΣΤΟΧΟΙ Να συμβάλει στην εμβάθυνση των επιστημονικών και τεχνικών γνώσεων στον τομέα της μηχανικής, η εισαγωγή στην έρευνα και την τεχνολογική καινοτομία και να σχηματίσει αυτόνομη και αρμόδια ειδικούς σε θέση να εκτελέσει μια επαγγελματική πρακτική του υψηλού επιπέδου σε διάφορους τομείς της Μηχανικής και Εφαρμοσμένων Επιστημών . Πιο συγκεκριμένα, ο φοιτητής θα πρέπει, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών του: έχει αποκτήσει περισσότερες γνώσεις σε ορισμένα από τα θέματα επιστήμης και τεχνολογίας που σχετίζονται με μηχανική? να είναι σε θέση να εφαρμόσουν αυτή τη γνώση σε θέματα, καταστάσεις ή διάφορα έργα που σχετίζονται με την εξειδίκευση του? επιδεικνύουν μια κρίσιμη θέση να προτείνει και να αξιολογήσει λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα μηχανικής? να είναι σε θέση να προβεί σε τεχνικό έργο στην περιοχή της εξειδίκευσης? αποδεικνύοντας ότι είναι σε θέση να επικοινωνούν προφορικά και γραπτά σε μια σαφή και συνεπή τρόπο, τα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας εργασίας. Η μνήμη χωρίς προφίλ (φυσικά τύπου) προωθεί την ανάπτυξη της συνιστώσας της επαγγελματικής κατάρτισης του υποψηφίου από την εμβάθυνση των γνώσεων και την απόκτηση ειδικότητας. [-]

Master Of Letters

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Οι πλοίαρχοι των γραμμάτων έχει ως στόχο την εξειδίκευση σε λογοτεχνικά μελέτες, με την αύξηση της γνώσης σχετικά με τα κείμενα και ακολουθώντας μια συστηματική προβληματισμό σχετικά με τις θεωρητικές και θεσμικές βάσεις της πειθαρχίας. [+]

Οι πλοίαρχοι των γραμμάτων έχει ως στόχο την εξειδίκευση σε λογοτεχνικά μελέτες, με την αύξηση της γνώσης σχετικά με τα κείμενα και ακολουθώντας μια συστηματική προβληματισμό σχετικά με τις θεωρητικές και θεσμικές βάσεις της πειθαρχίας. Οι τρεις άξονες της ερευνητικής αριστείας είναι δημιουργική γραφή, την κριτική και λογοτεχνικής θεωρίας και λογοτεχνική ιστορία. Προσφέρεται από κοινού με το Πανεπιστήμιο του Κεμπέκ στο Chicoutimi και το Université du Québec à Trois-Rivières, το πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν 23 ερευνητικά καθηγητές και ερευνητές-δημιουργοί των οποίων οι ειδικότητες καλύπτουν όλα τα θέματα και τις προσεγγίσεις των λογοτεχνικών σπουδών. μονοπάτια Πλοίαρχος του γράμματα, την παρακολούθηση της έρευνας Αυτή η οδός περιλαμβάνει την εξαγορά της μεγαλύτερης εξειδίκευσης, κατάρτισης στην εντατική έρευνα και ενδελεχή έλεγχο της κρίσιμης μέθοδο γράφοντας ένα αναπτύξει αναλυτική εργασία (30 μονάδες μνήμης). Αυτή η διαδρομή είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τους φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν οποιαδήποτε διδακτορικές σπουδές. Πλοίαρχος του γράμματα, την παρακολούθηση της έρευνας, τη δημιουργία Αυτή η οδός είναι για τους φοιτητές που έχουν δείξει εξαιρετικές ιδιότητες στην λογοτεχνική δημιουργία. Προσφέρει την ευκαιρία να αυξήσουν την πνευματική αυτονομία τους, παρουσιάζοντας μια δημιουργική εργασία και να αναπτύξουν μια μεθοδική προβληματισμό σχετικά με το ρόλο της δημιουργικής δραστηριότητας στα λογοτεχνικών σπουδών. Επίσης, βοηθά να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ερευνητικά πεδία Η διδακτική ομάδα διεξάγει έρευνα και την έρευνα-δημιουργία διαρθρώνεται γύρω από τους άξονες που φέρουν γράμματα των προγραμμάτων σε τρία επίπεδα: δημιουργία, λογοτεχνικό πολιτισμό, τις προσεγγίσεις και μεθόδους. Η έρευνα δείχνει μια ανησυχία για τη συμπληρωματικότητα, τόσο από την άποψη του χρόνου που τα αντικείμενα και τις μεθόδους. δημιουργική γραφή Ιστορία, ιστορία, μυθιστόρημα, ποίηση, χαϊκού, την ιστορία, το θέατρο, την παιδαγωγική και τη φιλοσοφία της δημιουργίας. λογοτεχνικό πολιτισμό Γαλλική λογοτεχνία του παλαιού καθεστώτος (αιώνες XVI-XVIII), τα γραπτά της Νέας Γαλλίας, του Κεμπέκ και γαλλική φιλολογία του δέκατου ένατου και εικοστού αιώνα, σύγχρονη λογοτεχνία. Προσεγγίσεις και Μέθοδοι Geocriticism, λογοτεχνική ιστορία, διακειμενικότητα, τη γλώσσα, τον μύθο κριτική και mythanalysis, αφήγηση, onomastics, ποιητική συλλογή ποιητικά είδη, την ψυχανάλυση, τη ρητορική, τη σημασιολογία, τη σημειολογία και ανάλυση λόγου. Ο δυναμισμός της έρευνας, με γράμματα ύψους UQAR αντικατοπτρίζεται στην ποικιλία και την ποιότητα των συνεχιζόμενων και ολοκληρωμένων έργων. συλλογική ανάλυση των τίτλων και των έργων του Μαγκρίτ Αρχαιολογία της δεισιδαιμονίας (αιώνες XVI-XVIII) Ψηφιακή Βιβλιοθήκη σπάνια βιβλία τηρούνται στην Ανατολική Κεμπέκ Μυθιστοριογράφοι γράφοντας για το μυθιστόρημα Κριτική έκδοση των απάντων του Louis Hennepin και La Salle Ευφορία και δυσφορία σε λογοτεχνικά κείμενα Οι γυναίκες, ρητορική και την ευγλωττία στο παλαιό καθεστώς Henry III (1574-1589) και το ιδανικό της παντοδυναμίας της ευγλωττίας ΗΡΑΚΛΗΣ-XVI: πραγματείες περί ρητορικής και ποιητικής του δέκατου έκτου αιώνα Διακειμενικότητα και μνήμης στη σύγχρονη λογοτεχνία Joseph-Charles tache πολύγραφο Η Explorean στο ποιητικό έργο του Claude Gauvreau Jean de Préchac ή η ιστορία ενός γενναίου συγγραφέα Η δραματουργική διάσταση της νέας γαλλικής δέκατο έβδομο αιώνα Δημοσιεύτηκε ένα σώμα Témiscouata (αλληλογραφία Bernier ιεραποστολικό ιερέα) Τοπία και ταυτότητες στη σύγχρονη λογοτεχνία της Βόρειας Αμερικής Ποιητική του συλλογή διηγημάτων Πρακτικών και ηθικών αξιών στο γαλλόφωνο λογοτεχνική δημιουργία Προυστ και μελαγχολία Κ.λπ. Ευκαιρίες απασχόλησης Κατάρτιση στους ανωτέρους στις επιστολές τους κύκλους μπορεί να είναι επωφελής για μια θέση της ηγεσίας σε διάφορους τομείς, για μια ανώτερη θέση σε δημόσια υπηρεσία ή να έχουν πρόσβαση σε τριτοβάθμια διδασκαλία θέσεις εργασίας: εκπαίδευση κολλεγίων (2ος κύκλος)? πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (3ος κύκλος)? εκδόσεις? κατεύθυνση στην ερευνητική κοινότητα και δημοσίευση? Executive επιστημονικό περιοδικό ή λογοτεχνική συλλογή? Υπεύθυνη Επικοινωνίας? διοικητική θέση στη δημόσια υπηρεσία (επαρχιακό και ομοσπονδιακό)? Υπεύθυνος έρευνας στα Αρχεία Βιβλιοθήκη et nationales du Québec (BANK) ή άλλες μεγάλες βιβλιοθήκες? επαγγελματική έρευνα για ερευνητικά προγράμματα πανεπιστημίου στις ανθρωπιστικές επιστήμες? κ.λπ. Και φυσικά, υπάρχουν και δημιουργικής γραφής! Δεκάδες των αποφοίτων μας έχουν στο ενεργητικό τους ένα βιβλίο ή βιβλία που έχουν εκδοθεί από γνωστούς εκδότες. ΣΤΟΧΟΙ Σε επιστημονικούς όρους, το πρόγραμμα αποσκοπεί στην απόκτηση εξειδίκευσης σε λογοτεχνικές σπουδές, από την αύξηση των γνώσεων σχετικά με τα κείμενα και ακολουθώντας μια συστηματική προβληματισμό σχετικά με τις θεωρητικές και θεσμικές βάσεις της πειθαρχίας. Το πρόγραμμα προβλέπει επίσης την ανάπτυξη της έρευνας και της πρακτικής στη δημιουργία. Ανάλογα με την επιλογή που επιλέγεται από τον φοιτητή ή του μαθητή, οι στόχοι καταστεί σαφέστερη σε τρεις μεγάλες εταιρείες: Επιλογή Α - Έρευνα: Απόκτηση μεγαλύτερη εξειδίκευση, κατάρτιση στην εντατική έρευνα και ενδελεχή έλεγχο της κρίσιμης μέθοδο γράφοντας ένα αναπτύξει αναλυτική εργασία (μνήμη). Αυτή η διαδρομή είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τους φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν οποιαδήποτε διδακτορικές σπουδές. Επιλογή Β - έρευνα-δημιουργία: Για τους φοιτητές που έχουν δείξει εξαιρετικές ιδιότητες στην λογοτεχνική δημιουργία, η επιλογή αυτή προσφέρει τη δυνατότητα να αυξήσουν την πνευματική ανεξαρτησία τους από την παρουσίαση ενός έργου για να δημιουργήσει και να αναπτύξει μια συστηματική προβληματισμό σχετικά με το ρόλο της δημιουργικής δραστηριότητας στην λογοτεχνικές μελέτες. Η διαδρομή αυτή παρέχει επίσης πρόσβαση σε διδακτορικές σπουδές. Το πρόγραμμα αυτό διοικείται από κοινού από UQAR, UQAC και UQTR. [-]

Master Of μελέτη ψυχοκοινωνικών πρακτικές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis +1 περισσότερα

Το Μεταπτυχιακό στη μελέτη των ψυχοκοινωνικών πρακτικές που συνοδεύουν κοινωνικούς λειτουργούς για να τους βοηθήσουν να ανανεώσει τις πρακτικές και τις παρεμβάσεις τους, προκειμένου να αναπτύξουν πληρέστερα τις δυνατότητες και να δημιουργήσει νέα γνώση. [+]

Το Μεταπτυχιακό στη μελέτη των ψυχοκοινωνικών πρακτικές που συνοδεύουν κοινωνικούς λειτουργούς για να τους βοηθήσουν να ανανεώσει τις πρακτικές και τις παρεμβάσεις τους, προκειμένου να αναπτύξουν πληρέστερα τις δυνατότητες και να δημιουργήσει νέα γνώση. Το πρόγραμμα αυτό βασίζεται σε αντανακλαστικές έρευνα μεθοδολογίες, την ιστορία της ζωής, αυτοβιογραφικό, της πραξεολογία και εξήγηση. Η διδασκαλία βασίζεται σε συγκεκριμένες καταστάσεις που βιώνουν οι μαθητές σε διάφορες πρακτικές τους, αντί να στηρίζονται μόνο, όπως είναι παραδοσιακά συμβαίνει, σε θεωρητικό περιεχόμενο που καθορίζεται εκ των προτέρων. Δομή του Προγράμματος Το Μεταπτυχιακό στη μελέτη των ψυχοκοινωνικών πρακτικές επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (21 credits μνήμη) δομημένη, αυστηρή, επιστημονική και επαγγελματική πρακτική σχόλια για τη βελτίωση της ποιότητας των εργασιών της, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη των γνώσεων σχετικά με ψυχοκοινωνική πρακτικές. Οι εκπαιδευτικοί μπολιασμένα με έργα φοιτητών για να τους βοηθήσει στην ανάπτυξη των γνώσεων από την πρακτική τους. Μεταξύ την εμπειρία της σχολής περιλαμβάνουν: διευκόλυνση της ομάδας και τη διαχείριση της αλλαγής? αυτοβιογραφικό και αυτο-μελέτη προσέγγιση? αντανακλαστικές προσεγγίσεις, διορατικός και νέες πρακτικές? συλλογική νοημοσύνη? διαπολιτισμικής συγχώνευση των γνώσεων στον τομέα της έρευνας δράσης? Έρευνα σε πρώτο πρόσωπο? διεπιστημονική και την πνευματικότητα. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ακροατήριο Αυτό το πρόγραμμα είναι για τους ανθρώπους που ασχολούνται με την ψυχοκοινωνική πρακτική που μπορεί να προέλθει από διάφορες εξειδικευμένη εκπαίδευση και οι οποίοι μπορεί να έχουν διαφορετικούς τίτλους: σύμβουλος? παράγοντα εμφάνισης? σύμβουλος ανθρώπινου δυναμικού? Διαμεσολαβητής? εκπαιδευτής? δάσκαλος? διαμεσολαβητής? συνοδός? συντονιστής? δικηγόρο? εκπαιδευτικός? διαχειριστής? κοινοτικός εργαζόμενος? psychoeducator? ψυχολόγο? ψυχοθεραπευτή? ψυχολόγο? κοινωνικός λειτουργός? προπονητή? προπονητή? αξιωματικός της σχέσης? Υπεύθυνη Επικοινωνίας? κ.λπ. Πέρα από εξειδικευμένη αρχική κατάρτιση τους, όλοι αυτοί οι άνθρωποι μοιράζονται το γεγονός να εργαστούν και να παρέμβει με ένα ανθρώπινο σύστημα (άτομο, οικογένεια, ομάδα, κοινότητα ή οργάνωση) με βάση συγκεκριμένους στόχους που μπορεί να ποικίλλουν από την πρακτική σε ένα άλλο. Αυτή η δυναμική της παρέμβασης για τους ανθρώπους είναι το πεδίο της μελέτης προνομιακό από το πρόγραμμα αυτό. ΣΤΟΧΟΙ Ο γενικός στόχος αυτού του ελέγχου είναι να επιτρέψουν στα άτομα που ασχολούνται με ένα ανθρώπινο σύστημα: άτομο, οικογένεια, ομάδα, κοινότητα ή μια οργάνωση για να κάνει μια προσέγγιση δομημένο, αυστηρή σκέψης, και η επιστημονική κριτική για την επαγγελματική πρακτική, προκειμένου να τη βελτίωση της ποιότητας των παρεμβάσεών της και κατ 'επέκταση της πρακτικής του, ενώ συμβάλλουν στην ανάπτυξη των γνώσεων σχετικά με την ψυχοκοινωνική πρακτικές. Πιο συγκεκριμένα, ο έλεγχος αυτός είναι να επιτρέψει ο μαθητής ή ο φοιτητής: αναλύσει και να αξιολογήσει τη δυναμική, τους κανόνες και τη λογική της λειτουργίας του ως επαγγελματία και επαγγελματία, ενώ σε σύγκριση με άλλα υπάρχοντα μοντέλα, προκειμένου να λάβει μια κρίσιμη απόσταση από τον συνήθη τρόπο του κοιτάζοντας της πρακτική? να αναπτύξουν τις δεξιότητες της έρευνας και παρέμβασης που θα κάνουν την πρακτική πιο αποτελεσματική και να ενθαρρύνει την ανάπτυξη μεγαλύτερης αυτονομίας όσον αφορά την προσαρμογή στις πολλές αλλαγές? να παράγουν γνώση από την πρακτική παρέμβασή της και να συμβάλει στην ανάπτυξη του τομέα της μελέτης: Ψυχοκοινωνικής πρακτική. [-]

Master Of Περιφερειακής Ανάπτυξης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis +1 περισσότερα

Η ΜΑ στην περιφερειακή ανάπτυξη επικεντρώνεται στην ανάλυση των προβλημάτων και των αναπτυξιακών προκλήσεων των περιφερειών και των εδαφών. [+]

Η ΜΑ στην περιφερειακή ανάπτυξη επικεντρώνεται στην ανάλυση των προβλημάτων και των αναπτυξιακών προκλήσεων των περιφερειών και των εδαφών. Η ανάλυση αυτή βασίζεται κυρίως στη γνώση που προέρχεται από την κοινωνιολογία, πολιτική επιστήμη, τη γεωγραφία, την οικονομία, την επιστήμη της διαχείρισης και της ιστορίας. Μελετώντας τις πραγματικότητες του Κεμπέκ και τον Καναδά, αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου, το πρόγραμμα αποσκοπεί στην καλύτερη κατανόηση της δυναμικής της ομάδας και την πολύπλοκη διαδικασία της ανάπτυξης σε τοπικό και παγκόσμιο αλλαγή περιβάλλοντος. Δομή του Προγράμματος Το Master of Περιφερειακής Ανάπτυξης είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα με δίδακτρα των 24 πόντοι που μπορούν να αντιμετωπίσουν τόσο οικονομική όσο και κοινωνική, πολιτιστική, ιστορική και γεωγραφική ανάπτυξη. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στα προβλήματα των περιφερειακών περιοχών, τόσο στις βιομηχανικές χώρες και στον Τρίτο Κόσμο. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει επίσης για ένα ερευνητικό έργο (μνήμη 21 credits) για την εμβάθυνση μια θεματική περιοχή της μελέτης Περιφερειακής Ανάπτυξης. Επίσης, βοηθά να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ερευνητικά πεδία Κοινωνικά ζητήματα που μελετήθηκαν από τους καθηγητές θέλουν να συντονιστεί με την είδηση: επιπτώσεις των αναπτυξιακών πολιτικών για την περιφερειακή οικονομία? την καινοτομία και την εδαφική αγκύρωση των επιχειρήσεων σε αγροτικές και αστικές περιοχές? κοινωνική αποδοχή των έργων για την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων? πολυλειτουργικότητα των αγροτικών περιοχών και της γεωργίας? προσαρμογή των τοπικών κοινωνιών στην κλιματική αλλαγή. Περιφερειακή ανάπτυξη, ένας άξονας της αριστείας στην έρευνα, σε UQAR UQAR επιδιώκει να κατανοήσουν καλύτερα τα ζητήματα και τα προβλήματα που οι περιφέρειες αντιμετωπίζουν λόγω σύγχρονο οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές. Οι ερευνητές που σχετίζονται με την έρευνα αυτή αναλύει τη δυναμική Socioterritorial που επηρεάζουν τις περιοχές και να αναπτύξουν εργαλεία αναπτυξιακής βοήθειας. Η περιφερειακή ανάπτυξη είναι μια θεσμική κυρίαρχο πόλο στην έρευνα, βασική και εφαρμοσμένη έρευνα με πιο δομημένες μονάδες. Αυτό το πεδίο διεπιστημονικών μελετών με τις ανησυχίες που μεταφέρονται σε περιφερειακό, εθνικό και διεθνές. Ευκαιρίες απασχόλησης μεταπτυχιακό στα προγράμματα περιφερειακής ανάπτυξης αποτελούν οι αναλυτές θα μπορούσε να αποσαφηνίσει περίπλοκες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι φορείς που εμπλέκονται στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική δράση σε διάφορες εδαφικές κλίμακες, ενώ είναι σε θέση να κάνει μια διάγνωση και τις πιθανές λύσεις να καθοδηγήσει την κοινωνική αλλαγή. Κάτω από την επίδραση παραγόντων όπως η οικονομική αναδιάρθρωση και την ενίσχυση αίσθηση της ταυτότητας, εκεί είναι, στο Κεμπέκ και στο εξωτερικό, ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον για τα ζητήματα περιφερειακής τάξης. Εκείνοι με ένα μεταπτυχιακό πτυχίο στην περιφερειακή ανάπτυξη κρατήσει λειτουργίες υψηλού επιπέδου που τροφοδοτείται από την επέκταση της εκπαίδευσης, της έρευνας, τη διαβούλευση, την παρέμβαση ή δημόσια διοίκηση γύρω από τα ζητήματα ανάπτυξη των περιφερειών. Αρκετοί απόφοιτοι στην περιφερειακή ανάπτυξη έχουν θέσεις εργασίας στα ακόλουθα περιβάλλοντα: οργανώσεις που ασχολούνται με την έρευνα και τη διδασκαλία (ειδικευμένα κέντρα, κολέγια, πανεπιστήμια)? Ιδιωτική παρέμβαση και τη διαβούλευση φορείς? κυβέρνηση και ασχολούνται με την περιφερειακή ανάπτυξη διεθνείς οργανισμούς. Εκπαίδευση Το Master of Περιφερειακής Ανάπτυξης για την παρακολούθηση των προφίλ με ή χωρίς εκπαίδευση, με αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις με τη συγγραφή μιας διατριβής. Εκτός από τη χρήση των παραδοσιακών τεχνικών της έρευνας των κοινωνικών επιστημών, το προφίλ που σχετίζονται με την εκπαίδευση έρευνα δράσης τους και συμμετοχική παρατήρηση διεξάγεται ως μέρος μιας πρακτικής. Ο τύπος αυτός προωθεί επαγγελματικές δεξιότητες για την υλοποίηση ενός έργου, στο πλαίσιο των εργασιών που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο ενός οργανισμού μπορεί να συνοδεύει ένα βήμα στη διατήρηση ενός προοπτική της περιφερειακής και χωροταξικής ανάπτυξης. Το μάθημα δεν αντικαθιστά την έρευνα. Το μάθημα είναι το έργο και το πεδίο της έρευνας, στο πλαίσιο της δράσης. ΣΤΟΧΟΙ Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τους μαθητές για την επιστημονική ανάλυση των διαφόρων διαστάσεων της περιφερειακής ανάπτυξης. Δεν ανταποκρίνεται σε έναν επαγγελματία μάστερ? Ωστόσο, είναι ο σχηματισμός των αναλυτών σε θέση να υποστηρίζει τη διαδικασία της αλλαγής και ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, έχει ως στόχο να: απαλλάξει από μια διεπιστημονική προοπτική, τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την κατανόηση των θεμάτων περιφερειακής ανάπτυξης? εντοπίσει τα προβλήματα περιφερειακής ανάπτυξης που αντιμετωπίζουν τα εθνικά και διεθνή προβλήματα? παρέχουν εκπαίδευση ως ερευνητής που εμπλέκονται στην περιφερειακή ανάπτυξη. [-]

Masters στη διαχείριση της άγριας ζωής και των βιοτόπων τους

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 15 μήνες September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis +1 περισσότερα

Το MA στη διαχείριση της άγριας ζωής και των βιοτόπων είναι η εκπαίδευση στην εκπαίδευση επιστημόνων της βιολογίας και των επαγγελματιών με μια συνολική και διεπιστημονική όραμα που θα συμβάλει στη βελτίωση της διατήρησης και της αξιοποίησης των πόρων. [+]

Το MA στη διαχείριση της άγριας ζωής και των βιοτόπων είναι η εκπαίδευση στην εκπαίδευση επιστημόνων της βιολογίας και των επαγγελματιών με μια συνολική και διεπιστημονική όραμα που θα συμβάλει στη βελτίωση της διατήρησης και της αξιοποίησης των πόρων. Τα ερευνητικά έργα που διεξάγονται σε καίριους τομείς, όπως η γενετική σε πληθυσμούς ζώων, προσαρμοστική βιολογία, την οικολογία των δασών, τη δυναμική των πληθυσμών της άγριας ζωής και της εξελικτικής βιολογίας. Δομή του Προγράμματος Το MA στη διαχείριση της άγριας ζωής και των βιοτόπων του επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (27 credits μνήμη) να εμβαθύνει τις γνώσεις του σε μια περιοχή της εξειδίκευσης στον τομέα της βιολογίας. Το πρόγραμμα βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ερευνητικά πεδία Ψάρια και Άγριας Ζωής δυναμική του πληθυσμού, η χρήση του περιβάλλοντος και τροφικές σχέσεις τροφικές δυναμική της τούνδρας καναδική Αρκτική Οικολογία των κοινοτήτων των ζώων και μελέτες της αναπαραγωγικής στρατηγικές των ζώων Επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην άγρια ​​ζωή και την τροφική δυναμική της αρκτική τούνδρα και ψυχρές δασικές Διατήρηση των ευάλωτων ή απειλούμενων ειδών Οικολογία, φυσιολογία και τη συμπεριφορά των πουλιών Επίδραση της ανθρώπινης αλλαγής και τη διατήρηση των θαλάσσιων ενδιαιτημάτων των πτηνών Οικολογία των πληθυσμών θαλάσσιων μαλακίων την προστασία των ωκεανών μέθοδοι ανάλυσης στα δεδομένα της οικολογίας Οικολογία μικροσκοπικούς οργανισμούς ιζημάτων Μεταφορά του οργανικού υλικού από την στήλη του νερού και των ιζημάτων εξελικτική βιολογία Εξέλιξη της ζωής και των ορυκτών κατώτερων σπονδυλωτών περιβαλλοντικού στρες στην ανάπτυξη των προνυμφών των ψαριών Paléoichtyologie, παλαιοοικολογία και ανακατασκευή παλαιοπεριβαλλοντικής οικολογία των δασών Αειφόρος διαχείριση των δασών οικολογία διαταραχή και η αναγέννηση των δασών Επιπτώσεις των διαταραχών και της αλλαγής του κλίματος στην αρκτική δάσος Ιστορία της βλάστησης και της καθίζησης σε πλημμυρικές περιοχές Επιπτώσεις της βαρύτητα και τη συχνότητα των πυρκαγιών στα δάση Μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της υλοτομίας στη βιοποικιλότητα Οικοφυσιολογία και της μοριακής οικολογίας Coadaptations και την εξέλιξη των μιτοχονδριακών γονιδιωμάτων και της πυρηνικής Προσαρμογές και εξέλιξη του ενεργειακού μεταβολισμού των ζώων Υδατοκαλλιέργειας (γενετική, διατροφή, κλιματισμού) πληθυσμοί οστράκων Γενετικής Αρκτική γενετική διατήρηση Nordicity ένας άξονας της αριστείας στην έρευνα, σε UQAR UQAR είναι αφιερωμένο στη μελέτη της Άπω Βόρεια και χαμηλά γεωγραφικά πλάτη κρύο, γνωστή ως nordicity. Αυτή η έρευνα συγκεντρώνει ερευνητές που ενδιαφέρονται στο βόρειο περιβάλλοντα από μια διεπιστημονική προοπτική γύρω στενά συμπληρωματικών κλάδων, συμπεριλαμβανομένων της βιολογίας, της οικολογίας, της χημείας και τη γεωγραφία, την ανθρώπινη ή φυσική, ψυχρά περιβάλλοντα. Η έρευνά τους έχει ως στόχο να κατανοήσουμε καλύτερα τη λειτουργία της ηπειρωτικής περιβάλλοντα σε ψυχρά κλίματα, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις στον τομέα της διατήρησης και της αειφόρου διαχείρισης. Η εξέλιξη της ηπειρωτικής βόρειας περιβάλλοντα στο πλαίσιο της πλανητικής αλλαγής και των σχέσεων μεταξύ της Βόρειας περιβάλλοντα και τις ανθρώπινες κοινωνίες είναι από τα εξέχοντα ζητήματα. ΣΤΟΧΟΙ Η πανίδα του MA στο πρόγραμμα διαχείρισης και των βιοτόπων του έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει επιστήμονες με μια συνολική και διεπιστημονική θεώρηση του τομέα της διαχείρισης της άγριας πανίδας και των βιοτόπων και είναι σε θέση να διεξάγει έρευνα σε αυτόν τον τομέα, έτσι διευρύνει το πεδίο εφαρμογής για τη βελτίωση της διατήρησης και της αξιοποίησης των πόρων. Στοχεύει επίσης να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και τους επαγγελματίες με μια διεπιστημονική προσέγγιση που μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στην λήψη αποφάσεων στον τομέα της διαχείρισης της άγριας πανίδας και των οικοτόπων της, τόσο επιχειρησιακά όσο και στρατηγικά. Οι ειδικοί στόχοι καλύπτουν την απόκτηση γνώσεων και την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων. Κάποιοι άλλοι είναι κοινωνικο-οικονομική. Όσον αφορά την απόκτηση γνώσεων, έχει ως στόχο να: εμβάθυνση των γνώσεων που αποκτήθηκαν κατά τον πρώτο κύκλο? αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις στους κύριους κλάδους σχετικά με τη διαχείριση της άγριας πανίδας και των οικοτόπων και ότι, σε σύγκριση με την πραγματικότητα του Κεμπέκ? την απόκτηση κατάλληλων μεθοδολογιών για την έρευνα σε τομείς της γνώσης (1). Όσον αφορά την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και ικανοτήτων, στοχεύει στην: θα ενδυναμώσει την επιστημονική ανάλυση των διαφόρων πτυχών της ολοκληρωμένης διαχείρισης και της διαχείρισης των πόρων της άγριας πανίδας και των οικοτόπων τους? αναπτύξει μια ολοκληρωμένη και διεπιστημονική κριτική σκέψη όσον αφορά το θέμα της διαχείρισης της άγριας ζωής και των βιοτόπων τους? να αναπτύξουν δεξιότητες ανάλυσης και σύνθεσης που σχετίζονται με ένα θέμα διαχείρισης της άγριας πανίδας και των οικοτόπων τους? σταδιακά να γίνει κύριος της μάθησης του και τον εαυτό του, προκειμένου να προσαρμοστούν ευκολότερα στις αλλαγές που μπορεί να αλλάξει την πορεία της καριέρας του? αναπτύξει την ικανότητα να εργαστούν αποτελεσματικά ως ομάδα σε μια διεπιστημονική πλαίσιο? ολοκληρώσει τις προπτυχιακές σπουδές του μέσω της ανάπτυξης ερευνητικών δεξιοτήτων? προετοιμασία για μεταπτυχιακές σπουδές. κοινωνικο-οικονομικούς στόχους: εφαρμόζουν τις γενικές αρχές της διαχείρισης των πόρων της άγριας πανίδας και των οικοτόπων τους για την κοινωνικο-οικονομική πραγματικότητα και στην αειφόρο ανάπτυξη? Η κανονική διάρκεια του προγράμματος για ένα φοιτητή ή σπουδαστή πλήρους φοίτησης είναι δύο χρόνια ή έξι τρίμηνα? μέγιστη διάρκειά του είναι τριετής. Μετά την περίοδο αυτή, ο φοιτητής ή ο σπουδαστής πρέπει να έχει ολοκληρώσει όλες τις απαιτήσεις του προγράμματος. [-]

Masters στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων (προφίλ με τη μνήμη)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ναυτικής Δυναμικού έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει στελέχη με ένα παγκόσμιο όραμα, πολυτομεακή και ολοκληρωμένη θαλάσσια περιοχή. [+]

Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ναυτικής Δυναμικού έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει στελέχη με ένα παγκόσμιο όραμα, πολυτομεακή και ολοκληρωμένη θαλάσσια περιοχή. Εκπαιδεύει επαγγελματίες που θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις μεθόδους, εργαλεία και τεχνικές διαχείρισης να συμβάλει αποτελεσματικά στην λήψη αποφάσεων στον τομέα της ναυτιλίας, τόσο επιχειρησιακά όσο και στρατηγικά. Ο φοιτητής έχει την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα από τα τρία ρεύματα του προγράμματος: αλιεία (αλιεία και υδατοκαλλιέργεια), η διαχείριση του παράκτιου και θαλάσσιου περιβάλλοντος και των θαλάσσιων μεταφορών. μονοπάτια Masters στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων, πορεία της σταδιοδρομίας (χωρίς μνήμη) Αυτή η πορεία της έρευνας χωρίς μνήμη επιτρέπει να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα από τα τρία ρεύματα του προγράμματος: Αλιεία: Fillière σχετικά με τα προβλήματα της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας, της μεταποίησης των υδρόβιων προϊόντων (συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων προώθησης των προϊόντων και της βιομάζας). Διαχείριση του παράκτιου και θαλάσσιου περιβάλλοντος Fillière για θέματα που σχετίζονται με τις θαλάσσιες δραστηριότητες και την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων σε μια προοπτική βιώσιμης ανάπτυξης. Θαλάσσιες μεταφορές: Διαδρομή για τα θέματα διαχείρισης που σχετίζονται με τις δραστηριότητες των θαλάσσιων μεταφορών και το λιμάνι. Μέσα από την επιλογή του μαθήματος, οι μαθητές μπορούν να προσανατολίσουν την εκπαίδευσή τους στην ιδιωτική ή δημόσια διαχείριση. Masters στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων, η παρακολούθηση της έρευνας (με μνήμη) Αυτό το κομμάτι της εργασίας είναι για τους υποψηφίους που επιθυμούν να κινηθούν προς μια καριέρα ερευνητή ή συμβούλου διαχείρισης των θαλάσσιων πόρων. Επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (μνήμη 21 credits) για να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα που σχετίζονται με τη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων. Αυτή η οδός βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ακροατήριο Τα προγράμματα του δεύτερου κύκλου στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων που απευθύνονται σε υποψηφίους με την εκπαίδευση: Περιβαλλοντικές επιστήμες (βιολογία, χημεία, γεωγραφία, κ.λπ.), οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν εκπαίδευση διαχείρισης που εφαρμόζονται στον τομέα του θαλάσσιου περιβάλλοντος? στην επιστήμη της διαχείρισης ή του νόμου που επιθυμούν να ειδικευτούν στον τομέα της ναυτιλίας. ερευνητικά πεδία τομέα της αλιείας ικανότητα διαχείρισης στον τομέα της αλιείας Οικονομία υδατοκαλλιέργειας και της αλιείας τεχνολογίες τηλεπισκόπησης και διαχείριση του περιβάλλοντος και των πόρων Οικονομικών και τον επιχειρηματικό σχεδιασμό για τη θαλάσσια βιοτεχνολογία Ψάρια αξιολόγηση των αποθεμάτων και της δημόσιας διαχείρισης της αλιείας και θαλάσσιας άγριας ζωής Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικής των χωροκατακτητικών ξένων ειδών Βελτιστοποίηση του κλάδου της αλιείας Κ.λπ. διαχείριση της αλυσίδας του παράκτιου και θαλάσσιου περιβάλλοντος Διεθνές εμπόριο και το περιβάλλον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις της θαλάσσιας ρύπανσης πολιτικές της φορολογίας και των επιδοτήσεων στις βιομηχανίες των φυσικών πόρων απαρατήρητα παράνομης αλιείας (ΠΛΑ) αλιεία στα χωρικά ύδατα των αναπτυσσόμενων χωρών Δεσμών μεταξύ οικοτοξικολογία και κοινωνικο-οικονομικές επιπτώσεις μη εμπορικές μεθόδους αποτίμησης για τα περιβαλλοντικά αγαθά και τη μέτρηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων δημόσια διαχείριση των παράκτιων ζωνών Συνδιαχείρισης στη διαχείριση των παράκτιων ζωνών και των φυσικών πόρων Θαλάσσιων καταφυγίων και χωρική διαχείριση των πόρων περιβαλλοντικής διαχείρισης και διαχείρισης των φυσικών πόρων στις αναπτυσσόμενες χώρες Κ.λπ. τομέα των θαλάσσιων μεταφορών Περιβάλλον και θαλάσσιες μεταφορές στρατηγική διαχείριση στον τομέα των μεταφορών Διαχείριση των εμπορικών στόλων και των λιμένων στον τομέα της ναυτιλίας Διαταραχή στη ναυτιλία πολιτική και οικονομική ανάλυση των «θαλάσσιων μεταφορών μικρών αποστάσεων" κ.λπ. Ευκαιρίες απασχόλησης Οι απόφοιτοι στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων UQAR σε διευθυντικές λειτουργίες, ερευνητές και σύμβουλοι στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα. Ο ναυτιλιακός τομέας είναι ιδιαίτερα χαρακτηρίζεται από την παρουσία μεγάλου αριθμού πολιτών, ημι-δημόσιων και ιδιωτικών, τόσο στον Καναδά όσο και στο εξωτερικό: επαρχιακό και ομοσπονδιακό τμήματα (αλιεία, περιβάλλον, μεταφορές, κλπ)? επιτροπές ZIP, οργανισμών λεκάνης απορροής ποταμού? πόλεων και των δήμων? μη κυβερνητικές οργανώσεις (Παγκόσμια Τράπεζα, Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), Οργανισμός για τη Διατήρηση της Φύσης, Ταμείο παγκόσμιας άγριας φύσης, κλπ)? ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια? ιδιωτικές εταιρείες. Ποια είναι η διαχείριση των θαλάσσιων πόρων; Η ποικιλία και η πολυπλοκότητα της ανθρώπινης παρέμβασης στον τομέα της ναυτιλίας απαιτεί σοβαρή σκέψη και τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων, προκειμένου να διατηρηθεί η βιωσιμότητα των πόρων και των δραστηριοτήτων που είναι απαραίτητες για την επιβίωση ενός μεγάλου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού. Για να διατηρηθεί αυτή η συνέχεια, είναι σημαντικό να υπάρχει κατανόηση όχι μόνο το φυσικό περιβάλλον, αλλά και την πραγματοποίηση κοινωνικών, πολιτικών, οικονομικών και νομικών που επηρεάζουν την απόφαση. προγράμματα διαχείρισης των θαλάσσιων πόρων είναι χτισμένα γύρω από την ιδέα ότι εκείνοι που θέλουν να συνεισφέρουν στις διαδικασίες διαχείρισης και λήψης πρέπει να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν σωστά διαφορετικές επιστημονικές απόψεις. Ενσωματώνουν τη γνώση στις επιστήμες της διαχείρισης, φυσικές επιστήμες, κοινωνικές επιστήμες και δίκαιο και περιλαμβάνουν εμπειρογνώμονες στον τομέα της διαχείρισης των αλιευτικών πόρων, θαλάσσιων και περιβαλλοντικών μελετών. ΣΤΟΧΟΙ Οι γενικοί στόχοι ενδιαφερόμενα μέρη το τρένο που έχουν αποκτήσει την ικανότητα να διεξάγουν αυστηρή ανάλυση των πολύπλοκων ζητημάτων, έτσι ώστε να συμβάλει αποτελεσματικά στην διαδικασία λήψης αποφάσεων στον τομέα της διαχείρισης των θαλάσσιων πόρων. Εκπαιδεύσει τους ανθρώπους που έχουν αναπτύξει δεξιότητες για να τους αναλάβουν, κατά περίπτωση, των μεταπτυχιακών σπουδών. Αυτό το προφίλ είναι προορίζεται κυρίως για τους υποψηφίους που επιθυμούν να κινηθούν προς μια καριέρα ερευνητή ή συμβούλου διαχείρισης των θαλάσσιων πόρων. Ειδικοί στόχοι Στο τέλος των σπουδών τους, οι μαθητές θα: έχουν αποκτήσει τις βασικές γνώσεις που απαιτούνται για την οργανωτική διαχείριση που εργάζονται στον τομέα της ναυτιλίας? έχουν αναπτύξει μια ισχυρή ικανότητα ανάλυσης και σύνθεσης? έχουν διεξαχθεί έρευνα σχετικά με τις θαλάσσιες δραστηριότητες χρησιμοποιώντας μια αυστηρή και δομημένη προσέγγιση? έχουν εξοικειωθεί με τα εργαλεία για τη διαχείριση στον τομέα της ναυτιλίας? Έχουν επίγνωση των προβλημάτων που σχετίζονται με τη διαχείριση των θαλάσσιων δραστηριοτήτων τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα? θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της εργασίας τους προφορικώς και γραπτώς. [-]

Masters στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων (χωρίς εργασία)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ναυτικής Δυναμικού έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει στελέχη με ένα παγκόσμιο όραμα, πολυτομεακή και ολοκληρωμένη θαλάσσια περιοχή. [+]

Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ναυτικής Δυναμικού έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει στελέχη με ένα παγκόσμιο όραμα, πολυτομεακή και ολοκληρωμένη θαλάσσια περιοχή. Εκπαιδεύει επαγγελματίες που θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις μεθόδους, εργαλεία και τεχνικές διαχείρισης να συμβάλει αποτελεσματικά στην λήψη αποφάσεων στον τομέα της ναυτιλίας, τόσο επιχειρησιακά όσο και στρατηγικά. Ο φοιτητής έχει την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα από τα τρία ρεύματα του προγράμματος: αλιεία (αλιεία και υδατοκαλλιέργεια), η διαχείριση του παράκτιου και θαλάσσιου περιβάλλοντος και των θαλάσσιων μεταφορών. μονοπάτια Masters στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων, πορεία της σταδιοδρομίας (χωρίς μνήμη) Αυτή η πορεία της έρευνας χωρίς μνήμη επιτρέπει να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα από τα τρία ρεύματα του προγράμματος: Αλιεία: Fillière σχετικά με τα προβλήματα της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας, της μεταποίησης των υδρόβιων προϊόντων (συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων προώθησης των προϊόντων και της βιομάζας). Διαχείριση του παράκτιου και θαλάσσιου περιβάλλοντος Fillière για θέματα που σχετίζονται με τις θαλάσσιες δραστηριότητες και την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων σε μια προοπτική βιώσιμης ανάπτυξης. Θαλάσσιες μεταφορές: Διαδρομή για τα θέματα διαχείρισης που σχετίζονται με τις δραστηριότητες των θαλάσσιων μεταφορών και το λιμάνι. Μέσα από την επιλογή του μαθήματος, οι μαθητές μπορούν να προσανατολίσουν την εκπαίδευσή τους στην ιδιωτική ή δημόσια διαχείριση. Masters στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων, η παρακολούθηση της έρευνας (με μνήμη) Αυτό το κομμάτι της εργασίας είναι για τους υποψηφίους που επιθυμούν να κινηθούν προς μια καριέρα ερευνητή ή συμβούλου διαχείρισης των θαλάσσιων πόρων. Επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (μνήμη 21 credits) για να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα που σχετίζονται με τη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων. Αυτή η οδός βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ακροατήριο Τα προγράμματα του δεύτερου κύκλου στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων που απευθύνονται σε υποψηφίους με την εκπαίδευση: Περιβαλλοντικές επιστήμες (βιολογία, χημεία, γεωγραφία, κ.λπ.), οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν εκπαίδευση διαχείρισης που εφαρμόζονται στον τομέα του θαλάσσιου περιβάλλοντος? στην επιστήμη της διαχείρισης ή του νόμου που επιθυμούν να ειδικευτούν στον τομέα της ναυτιλίας. ερευνητικά πεδία τομέα της αλιείας ικανότητα διαχείρισης στον τομέα της αλιείας Οικονομία υδατοκαλλιέργειας και της αλιείας τεχνολογίες τηλεπισκόπησης και διαχείριση του περιβάλλοντος και των πόρων Οικονομικών και τον επιχειρηματικό σχεδιασμό για τη θαλάσσια βιοτεχνολογία Ψάρια αξιολόγηση των αποθεμάτων και της δημόσιας διαχείρισης της αλιείας και θαλάσσιας άγριας ζωής Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικής των χωροκατακτητικών ξένων ειδών Βελτιστοποίηση του κλάδου της αλιείας Κ.λπ. διαχείριση της αλυσίδας του παράκτιου και θαλάσσιου περιβάλλοντος Διεθνές εμπόριο και το περιβάλλον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις της θαλάσσιας ρύπανσης πολιτικές της φορολογίας και των επιδοτήσεων στις βιομηχανίες των φυσικών πόρων απαρατήρητα παράνομης αλιείας (ΠΛΑ) αλιεία στα χωρικά ύδατα των αναπτυσσόμενων χωρών Δεσμών μεταξύ οικοτοξικολογία και κοινωνικο-οικονομικές επιπτώσεις μη εμπορικές μεθόδους αποτίμησης για τα περιβαλλοντικά αγαθά και τη μέτρηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων δημόσια διαχείριση των παράκτιων ζωνών Συνδιαχείρισης στη διαχείριση των παράκτιων ζωνών και των φυσικών πόρων Θαλάσσιων καταφυγίων και χωρική διαχείριση των πόρων περιβαλλοντικής διαχείρισης και διαχείρισης των φυσικών πόρων στις αναπτυσσόμενες χώρες Κ.λπ. τομέα των θαλάσσιων μεταφορών Περιβάλλον και θαλάσσιες μεταφορές στρατηγική διαχείριση στον τομέα των μεταφορών Διαχείριση των εμπορικών στόλων και των λιμένων στον τομέα της ναυτιλίας Διαταραχή στη ναυτιλία πολιτική και οικονομική ανάλυση των «θαλάσσιων μεταφορών μικρών αποστάσεων" Κ.λπ. Ευκαιρίες απασχόλησης Οι απόφοιτοι στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων UQAR σε διευθυντικές λειτουργίες, ερευνητές και σύμβουλοι στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα. Ο ναυτιλιακός τομέας είναι ιδιαίτερα χαρακτηρίζεται από την παρουσία μεγάλου αριθμού πολιτών, ημι-δημόσιων και ιδιωτικών, τόσο στον Καναδά όσο και στο εξωτερικό: επαρχιακό και ομοσπονδιακό τμήματα (αλιεία, περιβάλλον, μεταφορές, κλπ)? επιτροπές ZIP, οργανισμών λεκάνης απορροής ποταμού? πόλεων και των δήμων? μη κυβερνητικές οργανώσεις (Παγκόσμια Τράπεζα, Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), Οργανισμός για τη Διατήρηση της Φύσης, Ταμείο παγκόσμιας άγριας φύσης, κλπ)? ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια? ιδιωτικές εταιρείες. Ποια είναι η διαχείριση των θαλάσσιων πόρων; Η ποικιλία και η πολυπλοκότητα της ανθρώπινης παρέμβασης στον τομέα της ναυτιλίας απαιτεί σοβαρή σκέψη και τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων, προκειμένου να διατηρηθεί η βιωσιμότητα των πόρων και των δραστηριοτήτων που είναι απαραίτητες για την επιβίωση ενός μεγάλου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού. Για να διατηρηθεί αυτή η συνέχεια, είναι σημαντικό να υπάρχει κατανόηση όχι μόνο το φυσικό περιβάλλον, αλλά και την πραγματοποίηση κοινωνικών, πολιτικών, οικονομικών και νομικών που επηρεάζουν την απόφαση. προγράμματα διαχείρισης των θαλάσσιων πόρων είναι χτισμένα γύρω από την ιδέα ότι εκείνοι που θέλουν να συνεισφέρουν στις διαδικασίες διαχείρισης και λήψης πρέπει να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν σωστά διαφορετικές επιστημονικές απόψεις. Ενσωματώνουν τη γνώση στις επιστήμες της διαχείρισης, φυσικές επιστήμες, κοινωνικές επιστήμες και δίκαιο και περιλαμβάνουν εμπειρογνώμονες στον τομέα της διαχείρισης των αλιευτικών πόρων, θαλάσσιων και περιβαλλοντικών μελετών. ΣΤΟΧΟΙ Οι γενικοί στόχοι επαγγελματίες του τρένου με μια διεπιστημονική προσέγγιση που μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στην λήψη αποφάσεων στον τομέα της ναυτιλίας και στις δύο επιχειρησιακό και στρατηγικό επίπεδο? βάθος γνώση μιας από τα μαθήματα του προγράμματος. Μέσα από την επιλογή του μαθήματος, οι μαθητές μπορούν να προσανατολίσουν την εκπαίδευσή τους στην ιδιωτική ή δημόσια διαχείριση Αυτό το προφίλ είναι προορίζεται κυρίως για τους υποψηφίους που θέλουν μια ισχυρή κατάρτισης σε θέματα διαχείρισης και οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον τομέα της ναυτιλίας. Αυτό το προφίλ είναι ειδικά για τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ένα πρώτο κύκλο κατάρτισης που σχετίζονται με τον τομέα της ναυτιλίας (βιολογία, χημεία, δίκαιο, μηχανική, γεωγραφία, κ.λπ.). Ειδικοί στόχοι Στο τέλος των σπουδών τους, οι μαθητές θα: έχουν αποκτήσει τις βασικές γνώσεις που απαιτούνται για την οργανωτική διαχείριση που εργάζονται στον τομέα της ναυτιλίας? έχουν ωφεληθεί από μια διεπιστημονική εκπαίδευση και των δεξιοτήτων που αποκτούν τους επιτρέπει να αλληλεπιδρούν αποτελεσματικά με ειδικούς από άλλες ειδικότητες? έχουν αναπτύξει μια ισχυρή ικανότητα ανάλυσης και σύνθεσης? έχουν αποκτήσει τις μεθόδους, εργαλεία διαχείρισης και τεχνικές που εφαρμόζονται στη διαχείριση στον τομέα της ναυτιλίας? Έχουν επίγνωση των προβλημάτων που σχετίζονται με τη διαχείριση των θαλάσσιων δραστηριοτήτων τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα? έχουν επιτύχει μια απόκριση στο μέσο δραστηριότητα? θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της εργασίας τους προφορικώς και γραπτώς. [-]

MA στη γεωγραφία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το MA στη γεωγραφία έχει ως στόχο να κατανοήσουμε τη σχέση η εταιρεία έχει με το χώρο. [+]

Το MA στη γεωγραφία έχει ως στόχο να κατανοήσουμε τη σχέση η εταιρεία έχει με το χώρο. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους ερευνητές και ειδικούς στη γεωγραφία με τίτλο: αναλύοντας το φυσικό χώρο που η γεωμορφολογία, υδρολογία, βιογεωγραφία και κλιματολογίας να συμβάλει στην κατανόηση της? χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους και τεχνικές και προηγμένες σε συστηματική και αυτοματοποιημένη επεξεργασία των γεωγραφικών πληροφοριών (GIS και τηλεπισκόπησης)? να συμβουλεύει και να σχεδιάσουν τη διάταξη και την οργάνωση της επικράτειας. Δομή του Προγράμματος Στην ευελιξία, η MA στη γεωγραφία έχει δίδακτρα των 18 πιστώσεις που αποτελείται από τρία υποχρεωτικά μαθήματα συμπεριλαμβανομένου ενός σεμιναρίου ανάγνωση και τρία μαθήματα επιλογής, δύο εκ των οποίων μπορεί να επιλεγεί από τα μαθήματα που προσφέρονται σε άλλο μεταπτυχιακό πρόγραμμα UQAR ή άλλο ακαδημαϊκό ίδρυμα. Το πρόγραμμα επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (27 credits μνήμη) να εμβαθύνουν τις γνώσεις του σε μια περιοχή ειδικότητας της γεωγραφίας. Το MA στη γεωγραφία βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ερευνητικά θέματα Γεωμορφολογία και τη γεωγραφία των παράκτιων περιοχών Ποσοτικοποίηση και μοντελοποίηση των παράκτιων κινδύνων (διεργασίες της διάβρωσης των ακτών, πλημμύρες, κατολισθήσεις) Ανασυγκρότηση και την προβολή της ανόδου της στάθμης της θάλασσας και η ανάλυση των επιπτώσεών της στις παράκτιες περιοχές Πρόγραμμα μετρήσεων και μοντελοποίησης της κάλυψης των παράκτιων πάγου, τα επίπεδα του νερού και τα κύματα και την ανάλυση των αποτελεσμάτων τους για την εξέλιξη των ακτών η μελέτη ευπάθεια των κοινοτήτων και των παράκτιων υποδομών σε κινδύνους σε ένα μεταβαλλόμενο κλίμα Ανάλυση των επιλογών προσαρμογής για τις παράκτιες κοινότητες σε παράκτιες κινδύνους Ανάπτυξη εργαλείων για την αύξηση της ανθεκτικότητας των παράκτιων κοινοτήτων στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των παράκτιων ζωνών δικτύων παρακολούθησης του περιβάλλοντος στις θαλάσσιες ακτές Κεμπέκ Γεωμορφολογία και τη δυναμική των πρανών Μελέτη των διεργασιών κλίση: κατολισθήσεων, κατολισθήσεις, η ροή συντρίμμια, καταρρακτώδεις δραστηριότητα, χιονοστιβάδες, κομμάτια πάγου πέφτουν Ανάλυση και πρόληψη των φυσικών κινδύνων στις ορεινές Επιπτώσεις των μεταβλητών κλίματος και υδρογεωλογικών ροές (με αλλαγή φάσης, συμπεριλαμβανομένων των permafrost τήξης) σχετικά με τη σταθερότητα και τη διάβρωση των πετρωμάτων μαζών Γεωμορφολογία και ποτάμιες δυναμική Μελέτη της δυναμικής του πάγου σε ποτάμια Αξιολόγηση ιζηματογενών και ξυλείας υπόλοιπα σε ποτάμια συστήματα επιφανειακών και υπόγειων υδάτων αλληλεπιδράσεις ανάλυση των πλημμυρικών περιοχών Ανάπτυξη της έννοιας της ελευθερίας των πλωτών οδών χώρου Ποσοτικοποίηση των αλληλεπιδράσεων μεταξύ της δομής των ροών, μεταφορά ιζημάτων και την ανάπτυξη των μορφών στο κρεβάτι των ποταμών Γεωχημεία των παράκτιων hydrogéosystèmes συνδεσιμότητα μελέτη μεταξύ υπόγειων υδάτων και των παράκτιων ωκεανό Ποσοτικός προσδιορισμός των ροών biogéchimiques και μεταφορές ήπειρο - ωκεανό Η εξέταση των υδρογεωλογικών και βιοχημικές διεργασίες στα παράκτια συστήματα σχεδίαση Ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων ανάπτυξη των διασυνδέσεων - ανάπτυξη κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις των αναπτυξιακών παρεμβάσεων επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και ποιοτικές πτυχές της εν λόγω ανάπτυξης Αρχαιολογίας και Πολιτιστικής Κληρονομιάς σχέσεις της αρχαιολογίας, της εξέλιξης του περιβάλλοντος τοπίου και ανθρώπου-περιβάλλοντος Archeogeography: η εξέλιξη των εδαφών θαλάσσιας κληρονομιάς και των παράκτιων ανάλυση Ανάπτυξη των αρχαιολογικών, πολιτιστικών και φυσικών πόρων της πολιτιστικής κληρονομιάς περιβαλλοντικές Τηλεπισκόπηση Βελτιωμένη τηλεπισκόπηση μέσω δορυφόρου ύδατα ιδιότητες Επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην Αρκτική και στις παρακείμενες περιβάλλοντα ροή μελέτη βιογεωχημική ωκεανό-ήπειρο, χρησιμοποιώντας οπτικά εργαλεία Τι είναι η γεωγραφία; Γεωγραφία ενσωματώνει τις φυσικές επιστήμες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες. Στόχος της είναι να κατανοήσουμε πώς το φυσικό περιβάλλον επηρεάζουν τις ανθρώπινες δραστηριότητες, αλλά και πώς να προσαρμοστούν οι κοινωνίες, χρησιμοποιούν και να τροποποιήσετε αυτές τις ρυθμίσεις. Τα περιβαλλοντικά ζητήματα είναι επομένως στο επίκεντρο του τομέα της μελέτης της γεωγραφίας. Αυτή η πειθαρχία είναι επίσης ενδιαφέρονται για όλες τις πτυχές της ολοκληρωμένης διαχείρισης των εδαφών και των πόρων τους. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιεί μεθόδους και αποτελεσματικά εργαλεία για τη συλλογή, επεξεργασία και ανάλυση των γεωγραφικών πληροφοριών (GIS, τηλεπισκόπηση, φωτοερμηνεία, εκστρατείες τομέα, κ.λπ.). Στο UQAR, ανθρώπινη γεωγραφία και φυσική γεωγραφία έρχονται μαζί για να αντιμετωπίσουν τα ζητήματα, για παράδειγμα, τους γεωλογικούς κινδύνους, τη χωροταξία και την αειφόρο ανάπτυξη. Nordicity ένας άξονας της αριστείας στην έρευνα, σε UQAR UQAR είναι αφιερωμένο στη μελέτη της Άπω Βόρεια και χαμηλά γεωγραφικά πλάτη κρύο, γνωστή ως nordicity. Αυτή η έρευνα συγκεντρώνει ερευνητές που ενδιαφέρονται στο βόρειο περιβάλλοντα από μια διεπιστημονική προοπτική γύρω στενά συμπληρωματικών κλάδων, συμπεριλαμβανομένων της βιολογίας, της οικολογίας, της χημείας και τη γεωγραφία, την ανθρώπινη ή φυσική, ψυχρά περιβάλλοντα. Η έρευνά τους έχει ως στόχο να κατανοήσουμε καλύτερα τη λειτουργία της ηπειρωτικής περιβάλλοντα σε ψυχρά κλίματα, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις στον τομέα της διατήρησης και της αειφόρου διαχείρισης. Η εξέλιξη της ηπειρωτικής βόρειας περιβάλλοντα στο πλαίσιο της πλανητικής αλλαγής και των σχέσεων μεταξύ της Βόρειας περιβάλλοντα και τις ανθρώπινες κοινωνίες είναι από τα εξέχοντα ζητήματα. ΣΤΟΧΟΙ Η διατριβή παρακολουθείτε το πρόγραμμα του πλοιάρχου γεωγραφία έχει ως κύριο στόχο να εκπαιδεύσει τους ερευνητές και τους ειδικούς των δεξιοτήτων γεωγραφία να κατανοήσουν τις σχέσεις μεταξύ της κοινωνίας και του χώρου, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους και τεχνικές και προηγμένες στη συστηματική θεραπεία και μηχανογραφικό γεωγραφικών πληροφοριών για την ανάλυση του φυσικού χώρου που η γεωμορφολογία, υδρολογία, βιογεωγραφία και κλιματολογίας να συμβάλει στην κατανόηση της. [-]

MA στην Ηθική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Η MA in Δεοντολογίας έχει ως στόχο να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη κατανόηση των θεωριών, τις έννοιες και τα εργαλεία της ηθικής και φιλοσοφίας να τους δοθεί η δυνατότητα να σκέφτονται κριτικά και δομημένα πάνω σε επίκαιρα θέματα, έτσι ώστε να φωτίσει τις ατομικές και συλλογικές επιλογές . [+]

Η MA in Δεοντολογίας έχει ως στόχο να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη κατανόηση των θεωριών, τις έννοιες και τα εργαλεία της ηθικής και φιλοσοφίας να τους δοθεί η δυνατότητα να σκέφτονται κριτικά και δομημένα πάνω σε επίκαιρα θέματα, έτσι ώστε να φωτίσει τις ατομικές και συλλογικές επιλογές . Τα θέματα έρευνας στον τομέα αυτό ορίζεται για τα ακόλουθα θέματα: της μετανάστευσης και της ιθαγένειας? διεθνείς και διαπολιτισμικές σχέσεις? τα ανθρώπινα δικαιώματα? τεχνολογικές, επιστημονικές και βιοϊατρικές ανάπτυξη? διαχείριση των δημοσίων και ιδιωτικών διοικήσεων? κριτική της ιδεολογίας. Δομή του Προγράμματος Η MA in Δεοντολογία προετοιμάζει τόσο στο χώρο εργασίας και την έρευνα. Όπως καλωσορίζει φοιτητές από όλους τους κλάδους, περιλαμβάνει ένα σημαντικό δίδακτρα (21 credits), για να επιτρέψει να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις σε θέματα δεοντολογίας. Η MA in Ηθική επιτρέπει επίσης για ένα ερευνητικό πρόγραμμα με μια διεπιστημονική προσανατολισμό (24 credits μνήμης) σε ένα συγγραφέα, μια θεωρία ή θεωρητικά ή πρακτικά προβλήματα. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ερευνητικά πεδία η ηθική θέματα καθηγητές της έρευνας ορίζεται γύρω από τα ακόλουθα θέματα: ιστορία της ηθικής φιλοσοφίας? κοινωνική και πολιτική φιλοσοφία? τα ανθρώπινα δικαιώματα? βίας και ολοκληρωτικές ιδεολογίες? της πολιτιστικής πολυμορφίας και της μετανάστευσης? Διεθνή και τον διαπολιτισμικό διάλογο? μεταβατικής δικαιοσύνης, η αποκαταστατική δικαιοσύνη σε χώρες μετά από σύγκρουση? σχέση μεταξύ της ηθικής, της επιστήμης και της κοινωνίας? Έρευνα Ηθικής και της γονιδιωματικής? κλινικής ηθικής και βιοηθικής? ηθικής και θρησκευτικής κουλτούρας. Άλλοι καθηγητές από UQAR, τα μέλη του θεσμικού ερευνητική ομάδα Ethos μπορεί επίσης να κατευθύνει τις αναμνήσεις, η οποία πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες των θεμάτων που μπορούν να αντιμετωπιστούν από τους μαθητές: οργανωτική ηθική και τη διαχείριση? Επιχειρηματική ηθική και την εταιρική? επαγγελματική δεοντολογία των εκπαιδευτικών? περιβαλλοντική ηθική? κ.λπ. Ήθος συγκεντρώνει ερευνητές από διάφορα ιδρύματα ή οργανισμούς τα περισσότερα εκ των οποίων προέρχονται από το δίκτυο του Πανεπιστημίου του Κεμπέκ. Αυτοί οι ερευνητές εργάζονται σε κλάδους όπως η φιλοσοφία, δίκαιο, οικονομικά, επιστήμη της διαχείρισης, της ιατρικής, της πολιτικής επιστήμης, νοσηλευτική, την κοινωνιολογία και τη θεολογία. ακροατήριο ανώτερους κύκλους ηθική προγράμματα απευθύνονται σε μια ευρεία πελατειακή βάση, ειδικά για τους φοιτητές που έχουν μόλις ολοκληρώσει το πτυχίο πανεπιστημίου σε άτομα που ήδη ασχολούνται με την εργασία και που ενδιαφέρονται για την ηθική προβληματισμό. Είναι ανοιχτή σε υποψηφίους με πτυχίο πανεπιστημίου, ανεξάρτητα από την πειθαρχία. ακροατήριο ανώτερους κύκλους ηθική προγράμματα απευθύνονται σε μια ευρεία πελατειακή βάση, ειδικά για τους φοιτητές που έχουν μόλις ολοκληρώσει το πτυχίο πανεπιστημίου σε άτομα που ήδη ασχολούνται με την εργασία και που ενδιαφέρονται για την ηθική προβληματισμό. Είναι ανοιχτή σε υποψηφίους με πτυχίο πανεπιστημίου, ανεξάρτητα από την πειθαρχία. Ευκαιρίες απασχόλησης σημαντικοί εργοδότες Ορισμένοι εργοδότες η θητεία του οποίου είναι άμεσα επικεντρώνεται στην ηθική προσλάβει συγκεκριμένα ηθικά αποφοίτους. Αυτή είναι μία περίπτωση: Της Επιτροπής, της ηθικής της επιστήμης και της τεχνολογίας? η Μονάδα Δεοντολογίας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών? Εθνικό Συμβούλιο Ηθικής Έρευνα σε ανθρώπους? το Γραφείο του αξίες και την ηθική της Δημόσιας Υπηρεσίας. Η αυξανόμενη σημασία των ηθικών ζητημάτων και ο πολλαπλασιασμός των επιτροπών δεοντολογίας στις επιχειρήσεις και σε οργανώσεις που προωθούν την τοποθέτηση των αποφοίτων. Σε πολλούς χώρους εργασίας, που θα ενεργεί ως επαγγελματίες ή συμβούλους. Αυτή είναι η περίπτωση: κυβερνητικές και οιονεί κυβερνητικές οργανώσεις? εγκαταστάσεις υγείας και των κοινωνικών υπηρεσιών? των σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σχολές? νομικές κέντρα πληροφοριών? ενώσεις και διεθνείς οργανισμούς? επαγγελματικές ενώσεις? οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του περιβάλλοντος και του πολιτισμού. Σε γενικές γραμμές, οι εκτεταμένες διανοητικές δεξιότητες της ανάλυσης και σύνθεσης που αποκτήθηκαν στην εκπαίδευση ηθική εκτιμηθεί από ένα μεγάλο αριθμό εργοδοτών. κατεχόμενα επαγγέλματα Πολλοί οργανισμοί μπορούν να επωφεληθούν από την ηθική σε εξειδικευμένους αποφοίτους των υπηρεσιών. Θεωρητικά ως ερευνητής ή στην πράξη, για παράδειγμα, στο animation και τη διαβούλευση. Πράγματι, οι απόφοιτοι έχουν τα προσόντα για να συζητήσουν θέματα που αφορούν διάφορους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και να επεξεργαστεί μια αυστηρή μέθοδο ανάλυσης και σύνθεσης. Οι πολλαπλές ευκαιρίες εξακολουθούν να θεωρούνται ύποπτοι σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες, για να μελετήσει τα θέματα της οικογένειας, το φαινόμενο της μετεγκατάστασης, με ξεσπάσματα βίας, η οργάνωση του ελεύθερου χρόνου, μεταρρύθμιση της κοινωνικής πρόνοιας, της πολιτικής τους νόμους και ποινική, ή την προώθηση των κωδίκων συμπεριφοράς. Μερικοί απόφοιτοι επίσης να εργαστεί για τον εαυτό τους ως σύμβουλοι. Η χρήση τους είναι συχνά σχετίζονται με την κατάρτιση 1ο κύκλο τους. ΣΤΟΧΟΙ Από μια διεπιστημονική προοπτική, το πρόγραμμα αυτό θα επιτρέψει στους μαθητές να αποκτήσουν μια σφαιρική κατανόηση των θεωριών, τις έννοιες και τα εργαλεία ηθική που θα τους επιτρέπουν να σκέφτονται κριτικά και δομημένα πάνω σε επίκαιρα ζητήματα, να κατανοήσουν και να αναλύσουν σε βάθος τα ηθικά προβλήματα να ενημερώσει ατομικές και συλλογικές επιλογές που ελέγχουν διαφορετικές συμφραζόμενα καταστάσεις, και να οδηγήσει μια δεοντολογία της έρευνας σε έναν συγγραφέα, μια θεωρία ή θεωρητικά ή πρακτικά προβλήματα. Οι ειδικοί στόχοι: διεξάγει δεοντολογική έρευνα χρησιμοποιώντας μια αυστηρή και δομημένη προσέγγιση? δαμάσει τα εργαλεία και τις ηθικές έννοιες? χρησιμοποιήστε θεωρητικές γνώσεις για να αναλύσει τα τρέχοντα ζητήματα στην ηθική? χρησιμοποιήστε θεωρητικές γνώσεις για να προβληματιστούν σχετικά με τις πρακτικές και τις παρεμβάσεις στον κοινωνικό, επαγγελματικό ή οργανωτικά. [-]

MA στην Ιστορία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Η ΜΑ στην Ιστορία ως στόχο να εκπαιδεύσει τους ερευνητές και τους ειδικούς να εξετάσουν τη σύγχρονη κοινωνία σε μια ιστορική προοπτική και είναι σε θέση να κατανοήσουν τη στενή σχέση ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν. [+]

Η ΜΑ στην Ιστορία ως στόχο να εκπαιδεύσει τους ερευνητές και τους ειδικούς να εξετάσουν τη σύγχρονη κοινωνία σε μια ιστορική προοπτική και είναι σε θέση να κατανοήσουν τη στενή σχέση ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν. Η εκπαίδευση αυτή είναι ανοικτή σε άλλες ανθρωπιστικές επιστήμες και είναι δυνατές συνεργασίες με άλλα προγράμματα που προσφέρονται από UQAR (γράμματα, τη γεωγραφία, την ηθική και την περιφερειακή ανάπτυξη). Δομή του Προγράμματος Με μεγάλη ευελιξία, MA στην ιστορία έχει ένα σχολείο και 12 credits επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (30 credits μνήμη) να εμβαθύνουν τις γνώσεις του σε μια περιοχή ειδικότητα της πρακτικής ιστορικός. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ερευνητικά πεδία ερευνητικές δραστηριότητες της ιστορίας ξεδιπλώνονται στην κοινωνική ιστορία, πολιτισμική ιστορία, πολιτική ιστορία, πνευματική ιστορία και την ιστορία υλικό. Οι άξονες αυτοί οι αναδυόμενες κατευθύνσεις που ευνοούνται από τους εκπαιδευτικούς: ιστορία της νεολαίας? ιστορία των γυναικών? Αβορίγινες ιστορία? ιστορία του αποικιακού κοινωνίες? Ιστορία των τοπικών και των αγροτικών κοινωνιών? κοινωνικής αναπαραγωγής και υψηλή κουλτούρα? δύναμη και ταυτότητες? ιστορία των ιδεολογιών? κληρονομιά και τις θέσεις της μνήμης? κοινωνική ιστορία της αρχιτεκτονικής? υλικού πολιτισμού? αρχαιολογία? προφορική ιστορία? λογοτεχνική ιστορία? τοπική ιστορία? ιστοριογραφία? επιστημολογία. Ευκαιρίες απασχόλησης σημαντικοί εργοδότες Εκτός από την προετοιμασία για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορία, MA στην ιστορία ως διδάσκοντες σε επίπεδο κολεγίου, καθώς και ερευνητές, οι οποίοι μπορούν να εργαστούν σε επαγγελματικούς κύκλους ποικίλες και τόνωση περιβάλλοντα: μουσεία? δημόσιας υπηρεσίας και διπλωματία? μέσων μαζικής ενημέρωσης? πολιτιστική κληρονομιά και τις οργανώσεις? γραφεία τουρισμού? αναπτυξιακοί φορείς? τα πανεπιστήμια και τα κολέγια? υπηρεσίες επικοινωνίας και της δημιουργίας? εκδότες? ιδιωτικές επιχειρήσεις ή αρχαιολογία μέσα ενημέρωσης? κ.λπ. κατεχόμενα επαγγέλματα Οι δεξιότητες που αποκτώνται επιτρέπουν στους πτυχιούχους της MA στην ιστορία που καταλαμβάνουν πολύ διαφορετικές θέσεις: αξιωματικός της πολιτιστικής ανάπτυξης? Υπεύθυνος Έρευνας? διαχειριστή του έργου? που εμπλέκονται στην κληρονομιά και τη μουσειολογία? ερευνητής και βιβλιοθηκάριος? διευθυντής πολιτιστικών πόρων? αρχαιολόγος? Υπεύθυνος Τύπου? editor? δάσκαλος? κ.λπ. ΣΤΟΧΟΙ Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη ιστορία έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει ειδικούς στην ιστορία που αποδεικνύει την αποτελεσματική ηγεσία: πειθαρχία σε παραγωγές και τις ερμηνείες τους? τεχνικές και μεθόδους παραγωγής και επικοινωνίας της ιστορικής έρευνας. Θέλει επίσης να εκπαιδεύσει δασκάλους. Τέλος, ο ίδιος ετοιμάζεται για μεταπτυχιακές σπουδές στην ιστορία. Η εκπαίδευση αυτή είναι μέρος μιας προοπτικής του ανοίγματος προς άλλες κοινωνικές επιστήμες. Προφίλ Ερευνών (διατριβή track) συγκεκριμένους στόχους για να εκπαιδεύσει ικανό ιστορικοί: για την ανάπτυξη πρωτότυπων στρατηγικών έρευνας πληρούν τις απαιτήσεις της πρακτικής ιστορικός? να θέσει αυτές τις στρατηγικές στο χώρο μέσα από μια θεμελιώδη φύση του ερευνητικού έργου? επικοινωνίας των ερευνητικών αποτελεσμάτων, με τη μορφή μιας μνήμης. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών που προσφέρονται κατ 'επέκταση UQAR στο πλαίσιο συμφωνίας με UQAM. [-]

MSc στην ωκεανογραφία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis +1 περισσότερα

Ευχέρεια στην ωκεανογραφία καθώς οι επιστήμονες είναι σε θέση να κατανοήσουμε τη δυναμική του θαλάσσιου συστήματος της διεπιστημονικό και ολοκληρωμένο τρόπο. [+]

Ευχέρεια στην ωκεανογραφία καθώς οι επιστήμονες είναι σε θέση να κατανοήσουμε τη δυναμική του θαλάσσιου συστήματος της διεπιστημονικό και ολοκληρωμένο τρόπο. Παρέχει μια τεκμηριωμένη γνώση του θαλάσσιου περιβάλλοντος, της πόρους, τεχνική μελέτη και την εκμετάλλευση, τα προβλήματα ρύπανσης που συναντούμε και είναι κατάλληλες μεθόδους παρέμβασης. Το ερευνητικό έργο και τα μαθήματα βοηθούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε μία από τις τέσσερις τομείς εξειδίκευσης: χημική ωκεανογραφία? βιολογική ωκεανογραφία? γεωλογική ωκεανογραφία? Φυσική Ωκεανογραφία. Δομή του Προγράμματος Ευχέρεια στην ωκεανογραφία επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (27 credits μνήμη) να εμβαθύνουν τις γνώσεις του σε μια περιοχή ειδικότητας της επιστήμης της θάλασσας. Από την πρώτη τους θητεία, οι μαθητές συμμετέχουν σε μια ωκεανογραφική αποστολή για το ερευνητικό πλοίο Coriolis ΙΙ κατά τη διάρκεια Πειραματική Ωκεανογραφίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μια γενική μαθήματα ωκεανογραφία και δύο μαθήματα επιλογής του οποίου τα θέματα ποικίλλουν ανάλογα με ερευνητικό έργο των σπουδαστών. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ερευνητικά πεδία φυσική ωκεανογραφία Οι φυσικοί ενδιαφέρονται για την κίνηση του νερού ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η παλίρροια, άνεμοι, οι αλλαγές στη ροή του γλυκού νερού, καθώς και οι αλλαγές στο χώρο και το χρόνο. Η έρευνά τους επηρεάζουν ιδιαίτερα: Κύματα της εκπαίδευσης? οι κλίσεις αλατότητα και την πυκνότητα? διακυμάνσεις της θερμοκρασίας? η ανταλλαγή ενέργειας μεταξύ του αέρα και τη θάλασσα? ταραγμένη τομείς της εκπαίδευσης? συναφή φαινόμενα μεταξύ του ωκεανού και της θερμοκρασίας (παγκόσμια κλιματική αλλαγή, το Ελ Νίνιο, τυφώνες και τυφώνες)? κ.λπ. χημική ωκεανογραφία Χημικοί ενδιαφέρονται για χημικές διεργασίες στο νερό και τα θαλάσσια ιζήματα. Η έρευνά τους επηρεάζουν ιδιαίτερα: η προέλευση και η μοίρα των χημικών συστατικών του νερού των ωκεανών? χημικές αντιδράσεις που συμβαίνουν στο θαλάσσιο περιβάλλον? οι επιδράσεις των προσμείξεων (οργανικών ή όχι) και η κατανομή τους? ανταλλαγή αερίων μεταξύ της ατμόσφαιρας και των ωκεανών? κ.λπ. βιολογική ωκεανογραφία Οι βιολόγοι ενδιαφέρονται οργανισμούς και μικροοργανισμούς που ζουν στο θαλάσσιο περιβάλλον, όπως το πλαγκτόν, φύκια, μαλακόστρακα, μαλάκια, ψάρια και θηλαστικά. Η έρευνά τους επηρεάζουν ιδιαίτερα: τροφικές σχέσεις μεταξύ των οργανισμών και των παραγόντων που μπορεί να διαταράξει αυτή τη σχέση, όπως η κλιματική αλλαγή και η ρύπανση? αλληλεπιδράσεις και την εξέλιξη των ειδών με βάση φυσικές, χημικές και γεωλογικές παραμέτρους του μέσου? η επίδραση των ανθρωπογενών και φυσικών διαταραχών στη βιοποικιλότητα? Υδατοκαλλιέργειας (φυσιολογία, γενετική, την ανάπτυξη, κλπ)? συστημάτων ιχθυοκαλλιέργειας? κ.λπ. γεωλογική ωκεανογραφία Γεωλόγοι ενδιαφέρονται για την εξέλιξη του πυθμένα, δηλαδή τη φύση των ιζημάτων, των μηχανισμών εφαρμογής τους και την ιστορία της συσσώρευσης τους. Η έρευνά τους επηρεάζουν ιδιαίτερα: ο σχηματισμός των ωκεάνιων λεκανών, οροσειρές, χαρακώματα, υποθαλάσσια ηφαίστεια? πώς ίζημα μεταφέρεται, σήκωσε και διανέμεται για να σχηματίσουν τα νησιά και ηπείρους? παλαιοκλιματικά και παλαιοπεριβαλλοντικής η ανασύσταση από τη μελέτη των ορυκτολογικές ιδιότητες, γεωχημικές και / ή μαγνητική ιζήματα? κ.λπ. Έργα μελέτες πρόσληψης Οι εκπαιδευτικοί ISMER εμφανίζονται τακτικά προσκλήσεις υποβολής αιτήσεων για τα σχέδια Masters ή PhD στην ωκεανογραφία. Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με τους εκπαιδευτικούς να γνωρίζουν τις ευκαιρίες προπόνηση. Οι επιστήμες της θάλασσας, ένας άξονας της αριστείας στην έρευνα, σε UQAR Από τη γέννηση του Université du Québec à Rimouski, την κατανόηση του θαλάσσιου περιβάλλοντος έχει γίνει μια θέση μελέτες και άξονα αριστείας πρέπει να ψάξει. UQAR σήμερα φέρνει έκτακτη συγκέντρωση των ερευνητών με εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν την επιστήμη της θάλασσας. ISMER κατέχει ηγετική θέση σε τομείς όπως η αλλαγή του κλίματος σε διαφορετικά γεωγραφικά πλάτη, οι επιδράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας για τους πρώτους κρίκους της αλυσίδας των τροφίμων ή των επιπτώσεων των ρύπων στα παράκτια οικοσυστήματα. Τα θαλάσσια ακουστική, την υδατοκαλλιέργεια, τη δυναμική του πληθυσμού και η μεταφορά ιζημάτων είναι επίσης θέματα που μπορεί να στηριχθεί σε στέρεες γνώσεις. Ευκαιρίες απασχόλησης Κάθε χρόνο πολλές ευκαιρίες εργασίας που διατίθενται για τους αποφοίτους στην ωκεανογραφία, οι οποίες εξαρτώνται από την πειθαρχική εκπαίδευση (βιολογική ωκεανογραφία, χημικές, γεωλογικές ή σωματική). Από ένα μεγάλο αριθμό ρύπων, φυσικών ή ανθρωπογενών, καταλήγουν στον ωκεανό, περιβαλλοντολόγοι από όλο τον κόσμο αρχίζουν να ενδιαφέρονται για τους ωκεανούς. Η ανάγκη για τους ειδικούς που καταλαβαίνουν όχι μόνο την αλληλεξάρτηση του ωκεανού, η αστικοποίηση και η εκβιομηχάνιση σε συνεχή ανάπτυξη, αλλά και τους πιθανούς κινδύνους των θαλάσσιων ατυχημάτων συνεχίζει να ενισχύει. του δημόσιου τομέα Στον Καναδά, ο μεγαλύτερος εργοδότης των πτυχιούχων στην ωκεανογραφία είναι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, και συγκεκριμένα το Τμήμα Αλιείας και Ωκεανών και Φυσικών Πόρων. Άλλα κυβερνητικά τμήματα και υπηρεσίες, καθώς και τα πανεπιστήμια απασχολούν ωκεανογράφοι να διδάξει και να διεξάγουν έρευνα. του ιδιωτικού τομέα Η απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις μελέτες και την περιβαλλοντική αξιολόγηση. Ορισμένες μεγάλες εταιρείες απασχολούν δικό τους θαλάσσιους επιστήμονες, ενώ άλλοι προτιμούν να προσλαμβάνουν συμβούλους. Αλιεία και υδατοκαλλιέργεια Η αλιευτική έρευνα απαιτεί τη γνώση της σχεδόν όλες τις πτυχές της ωκεανογραφίας να διεξάγει αξιολόγηση του πληθυσμού και μοντελοποίηση της δυναμικής των πληθυσμών των ψαριών. Η ραγδαία ανάπτυξη της υδατοκαλλιέργειας έχει οδηγήσει σε ζήτηση για μια σειρά από ειδικούς, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής και τον έλεγχο των ασθενειών των ψαριών. ΣΤΟΧΟΙ Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει επιστήμονες θα μπορούν να πραγματοποιούν την ωκεανογραφική έρευνα, δηλαδή, για να μελετήσει τα φαινόμενα της θάλασσας από μια διεπιστημονική και περιεκτικό τρόπο. Στο τέλος του προγράμματος κατάρτισής τους ωκεανογραφία, οι μαθητές θα έχουν αποκτήσει επαρκή γνώση του θαλάσσιου περιβάλλοντος, της πόρους, τεχνικές μελέτης και λειτουργεί από το γεγονός ότι τα προβλήματα της ρύπανσης του περιβάλλοντος και των μεθόδων παρέμβασης κατάλληλα. Το ερευνητικό έργο και τα μαθήματα που λαμβάνονται στο πλαίσιο του προγράμματος επιτρέπει στο μαθητή να αποκτήσει διεπιστημονική γνώση στην ωκεανογραφία και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε μια περιοχή της εξειδίκευσης. [-]

ελέγχου της διαχείρισης του έργου (με μνήμη)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Διαχείριση Έργων Δάσκαλος έχει ως στόχο να εξοπλίσει καλύτερα τον διαχειριστή, ανεξάρτητα από τις βασικές δεξιότητες του να διαχειριστεί ένα έργο. [+]

Διαχείριση Έργων Δάσκαλος έχει ως στόχο να εξοπλίσει καλύτερα τον διαχειριστή, ανεξάρτητα από τις βασικές δεξιότητες του να διαχειριστεί ένα έργο. Είναι περαιτέρω: παρέχει τις γνώσεις, τα μοντέλα και τεχνικά εργαλεία για να καθορίσουν ένα σχέδιο, να εφαρμόζουν και να παρακολουθεί αποτελεσματικά από τη σύλληψη έως την ολοκλήρωση? αναπτύξει την ικανότητα να διαχειρίζονται διεπιστημονικές ομάδες έργου, πολυπολιτισμική και εικονικά? να αναπτύξουν κριτική σκέψη για να προσαρμόσουν τις πρακτικές διαχείρισης της στο συγκεκριμένο περιβάλλον του έργου. Απευθύνεται σε 10 τομείς των δεξιοτήτων διαχείρισης του έργου: ολοκλήρωσης του έργου? περιεχόμενο (κλίμακα)? προθεσμίες? το κόστος? την ποιότητα? ανθρώπινων πόρων? επικοινωνιών? κινδύνους? προμήθειες? ενδιαφερόμενα μέρη. Πορείες και το κοινό συνεταιρισμός μονοπάτι Αυτή η διαδρομή χαρτιού έρευνα χωρίς πλήρη εκπαίδευση προωθεί την ενσωμάτωση των εναλλασσόμενων κύκλων σπουδών με τρίμηνα, και έτσι διευκολύνει την πρόσβαση στην αγορά εργασίας μέσα από την εμπειρία. Είναι για τους υποψηφίους: από όλους τους τομείς της εκπαίδευσης? Πρόσφατα αποφοίτησε πτυχίο? δεν φέρει καμία επαγγελματική εμπειρία στη λειτουργία του έργου. Καριέρα (χωρίς μνήμη) Αυτό το ταξίδι χωρίς ερευνητική εργασία είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος για επαγγελματίες που διαχειρίζονται έργα, να τους εξοπλίσει με ένα παγκόσμιο όραμα του γηπέδου και να τους είναι σε θέση να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα έργα των διαφόρων φύση και το μέγεθος από τη σύλληψη μέχρι «στην ολοκλήρωση. Είναι για τους υποψηφίους: από όλους τους επαγγελματικούς τομείς? έχει εργασιακή εμπειρία (εξαιρουμένων κατάρτισης) τουλάχιστον τριών ετών * σε ένα περιβάλλον έργου, ανεξάρτητα από τη φύση των έργων? Οι κάτοχοι ενός εργένη **. * Οι υποψήφιοι με τουλάχιστον ένα έτος εμπειρίας, αλλά λιγότερο από τρεις μπορεί να έχει πρόσβαση το σύντομο πρόγραμμα του δεύτερου κύκλου ή σε εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) και συνεχίζουν έκτοτε να πλοίαρχος. ** Κατ 'εξαίρεση, οι υποψήφιοι χωρίς πτυχίο, αλλά με σχετική εμπειρία πολλών ετών μπορεί να είναι επιλέξιμες. διαδρομή αναζήτησης Αυτό το κομμάτι διατριβή έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει στελέχη ή διαβούλευση με εμπειρογνώμονες σε θέση να ελέγξουν τις γνώσεις και βασικά εργαλεία της διαχείρισης του έργου και να επιτευχθεί η αυστηρή ανάλυση των σύνθετων προβλημάτων, έτσι ώστε να αναπτυχθούν συγκεκριμένες λύσεις. Είναι για τους υποψηφίους: από όλους τους επαγγελματικούς τομείς ή κατάρτισης? Οι κάτοχοι πτυχίο. Καμία επαγγελματική εμπειρία στο περιβάλλον του έργου αποτελεί προϋπόθεση για εισαγωγή. Επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (μνήμη 21 credits) για να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα που σχετίζονται με τη διαχείριση του έργου. Αυτή η οδός βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ερευνητικά πεδία πτυχές των δεξιοτήτων της διαχείρισης του έργου Έργα σχεδιασμού Ορισμός των αναγκών των επιχειρήσεων και την κλίμακα των έργων διαχείριση του χρόνου και προθεσμίες δικαστικά έξοδα ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού επικοινωνιών κινδύνων προμήθεια Η έρευνα μπορεί επίσης να επικεντρωθεί στα ακόλουθα θέματα: ο διαχειριστής του έργου? ομάδες έργου? συστήματα διαχείρισης πληροφοριών του έργου? Προβάλει οικονομικό σκέλος? διαχείριση του χαρτοφυλακίου του έργου? η διαχείριση των διεθνών έργων? κ.λπ. Ευκαιρίες απασχόλησης την καριέρα του διαχειριστή έργου είναι ο τρόπος κάθε διορισμένη για τους ανθρώπους: που αγαπούν την εργασία μη-ρουτίνας? που αγαπούν την καινοτομία και να είναι στην πρώτη γραμμή? που αγαπούν τη δυναμική της που εργάζονται σε διεπιστημονικές ομάδες? που θέλουν να είναι στο επίκεντρο των επιτευγμάτων? που διεγείρονται από την επίτευξη των στόχων. συγκεκριμένους εργοδότες προγράμματα διαχείρισης του έργου επιτρέπουν να αποκτήσουν εμπειρία που εφαρμόζονται σε μια ευρεία ποικιλία των οργανωτικών πλαισίων. Οι εταιρείες που εργάζονται σε διάφορους τομείς όπως η μηχανική, πληροφορικής ή διοίκηση αναζητούν όλο και περισσότερο η παρουσία τους διαχειριστές του έργου στην ομάδα τους. Η ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών, την αναδιάρθρωση και τη διαδικασία ανασχεδιασμού εγκατεστημένοι σε διάφορες οργανώσεις και έρευνα νέων αγορών είναι όλοι οι παράγοντες δημιουργοί θέσεων εργασίας διαχείριση του έργου. Τι είναι η διαχείριση του έργου; διαχείριση του έργου είναι η τέχνη του να διευθύνει και να συντονίζει ανθρώπινων και υλικών πόρων καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής ενός έργου, χρησιμοποιώντας τεχνικές διαχείρισης για την επίτευξη προκαθορισμένων στόχων μεγάλης κλίμακας, λαμβανομένων υπόψη των διαφορετικών περιορισμούς του κόστους, του χρόνου, την ποιότητα και την ικανοποίηση των ενδιαφερόμενων μερών που υπάρχουν στο περιβάλλον του έργου. Στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης των αγορών, την αύξηση της παραγωγικότητας και η συνεχής τεχνολογική αλλαγή, οι οργανισμοί έχουν κάποια σχέδια για την αντιμετώπιση στρατηγικές κατευθύνσεις τους. Βασικά χαρακτηριστικά του έργου Μοναδική, μη επαναλαμβανόμενες? είναι η ικανοποίηση μιας ανάγκης, με αποτέλεσμα τον καθορισμό συγκεκριμένων στόχων, ακριβή και συνεπή? πρέπει να επιτευχθεί μέσα σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να έχει ένα προορισμό? συνεπάγεται κάποια καινοτομία και, συνεπώς, μια προσπάθεια σχεδιασμού? μια συλλογική προσπάθεια που απαιτείται για να επιτευχθεί και θα πρέπει να κάνουν χρήση των πόρων, μέσων και πολλαπλών δεξιοτήτων? απαιτεί τη θέσπιση ειδικών και προσωρινών οργανωτικές δομές, οι οποίες συνοδεύονται από μια μεγάλη ανάγκη για επικοινωνία και το συντονισμό? επίτευγμα του είναι το αποτέλεσμα ενός συνεκτικού συνόλου των δραστηριοτήτων? Μέθοδοι πρόβλεψης και εργαλεία, το σύστημα διεύθυνσης, συντονισμού και τις ειδικές ελέγχου είναι απαραίτητο για την υλοποίησή του. ΣΤΟΧΟΙ Ο θεμελιώδης στόχος της συνιστώσας της έρευνας είναι να εκπαιδεύσει ειδικευμένους εργαζόμενους, στελέχη ή συμβούλους οι οποίοι κατέχουν τις γνώσεις και βασικά εργαλεία της διαχείρισης του έργου, το οποίο έχει αποκτήσει την ικανότητα να εκτελεί αυστηρή ανάλυση των πολύπλοκων θεμάτων, έτσι για την ανάπτυξη λύσεων ειδικά για αυτόν τον τομέα και οι οποίοι έχουν αναπτύξει τις δεξιότητες για την έρευνα που τους επιτρέπει να αναλάβουν, ανάλογα με την περίπτωση, των μεταπτυχιακών σπουδών. Αυτό το στοιχείο προορίζεται κυρίως για τους υποψηφίους που επιθυμούν να κινηθούν προς την κατεύθυνση σύμβουλος σταδιοδρομίας ή ερευνητής που ειδικεύεται στη διαχείριση έργων. Το πρόγραμμα αυτό διοικείται από κοινού από UQAR, UQAC, UQAM, UQAT και UQO. [-]

εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση ανθρώπους στο χώρο εργασίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 6 μήνες September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας είναι ένα ανθρώπινο DESS διαχείρισης των πόρων. Έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει μελλοντικά διευθυντικά στελέχη για τη διαχείριση των εργαζομένων, προσφέροντας μια εξειδίκευση στον ανθρώπινο παράγοντα στην εταιρεία. [+]

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας είναι ένα ανθρώπινο DESS διαχείρισης των πόρων. Έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει μελλοντικά διευθυντικά στελέχη για τη διαχείριση των εργαζομένων, προσφέροντας μια εξειδίκευση στον ανθρώπινο παράγοντα στην εταιρεία. Ασχολείται με θέματα εκεί ως κινητοποίηση, τα κίνητρα, τη διαχείριση των συγκρούσεων, την ηθική, την ενοποίηση των ομάδων εργασίας, τη διαπραγμάτευση, την ηγεσία, τη διαχείριση των διαφορετικών γενεών, κ.λπ. Masters πέρασμα Όλα τα μαθήματα εξειδικευμένων Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (DESS) στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας αποτελούν μέρος του Master της διαχείρισης των ανθρώπων στο χώρο εργασίας. Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το Master μπορούν να αποκτήσουν τον έλεγχο με τη συμπλήρωση επιπλέον μαθήματα και δοκιμή των 12 πιστώσεων. Αυτό, όμως, έχουν τα ακόλουθα μαθήματα ως μαθήματα επιλογής DESS: GPE6409 πολυπλοκότητα του ανθρώπινου: θεωρίες και μοντέλα και GPE65004 Μεθοδολογία Έρευνας. Συνεπώς, είναι δυνατό για ένα φοιτητή να ξεκινήσει πορεία DESS του και να συνεχίσει να έχει τον έλεγχο. Για να ολοκληρώσετε Masters του, πρέπει: έχουν ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 3.2 με 4.3? πληρούν τις απαιτήσεις εισαγωγής του Master? καταθέσει νέα αίτηση. ακροατήριο Τα μεταπτυχιακά προγράμματα στη διαχείριση των ανθρώπων είναι ανοιχτή σε αποφοίτους όλων των κλάδων. Είναι ένας παράγοντας της απασχολησιμότητας για τρία ακροατήρια: Οι διευθυντές στο γραφείο που αναζητούν την ανάπτυξη (νέα εκτελεστική θέση οδηγεί τον υποψήφιο να διαχειριστεί μια ομάδα εργασίας), στην επιχείρηση ή σε δημόσιο ή ευρύτερου δημόσιου τομέα? επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε μια διοικητική θέση? απόφοιτοι εργένης που αναζητούν μια εξειδίκευση. Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν ενεργά και ποικίλες μεθόδους διδασκαλίας που διευκολύνει: η μεταφορά της μάθησης σε συνθήκες εργασίας των συμμετεχόντων? προβληματισμό σχετικά με την ίδια την επαγγελματική εμπειρία και τις πρακτικές διαχείρισης του? ιδιοκτησία των εργαλείων και προσεγγίσεων για τη βελτίωση της προσωπικής αποτελεσματικότητας σε καταστάσεις διαχείρισης άτομα και ομάδες. Ευκαιρίες απασχόλησης Τα μεταπτυχιακά προγράμματα στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας μπορεί να αποκτήσει την εμπειρία που εφαρμόζονται σε μια ευρεία ποικιλία των οργανωτικών πλαισίων και στην περίπτωση του ελέγχου, τη διεξαγωγή έρευνας σε αυτόν τον τομέα. διευθυντικές θέσεις, ενδιάμεσο και ανώτερο, στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα, είναι προσβάσιμα σε αποφοίτους στον τομέα αυτό. Αυτό που οι άνθρωποι της διαχείρισης στο χώρο εργασίας; Η ανθρώπινη διαχείριση διάσταση απαιτεί την αναγνώριση της διαφοράς μεταξύ του ανθρώπινου δυναμικού ως παράγοντας της παραγωγής και άλλων πόρων. Λαμβάνει υπόψη την ανάγκη και τη χρησιμότητα της ανθρώπινης έκφρασης σε όλα τα μεγέθη της εταιρείας. Προτείνει την ανάπτυξη της ενεργητικής ακρόασης και την αναγνώριση του προσώπου στις επιχειρηματικές δυνατότητες. Αυτή η ανθρώπινη διάσταση είναι πανταχού παρούσα στα τρέχοντα προγράμματα διοικήσεις των ανθρώπων, γιατί να διαχειριστεί την ανθρώπινη, πρέπει πρώτα να τις κατανοήσουμε, ώστε να καταλάβετε τον εαυτό σας. Με αυτή την έννοια, ο έλεγχος παρέχει μια ισχυρή εκπαίδευση για την ανάπτυξη του προσωπικού, το οποίο είναι μοναδικό στο Κεμπέκ. Τα προγράμματα αποσκοπούν επίσης στην ανάπτυξη της ανάλυσης και σύνθεσης προωθώντας παράλληλα τις σχετικές συνδέσεις μεταξύ σχετικών επαγγελματική εμπειρία και την επιστημονική γνώση στον τομέα της διαχείρισης των ανθρώπων στο χώρο εργασίας. ΣΤΟΧΟΙ Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας στοχεύει κυρίως να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους για να: να ελέγχουν καλύτερα την πολυπλοκότητα των σχέσεων μεταξύ των ατόμων και μεταξύ ομάδων μέσα σε μια οργάνωση? ανταποκριθεί σωστά σε διάφορες καταστάσεις της διαχείρισης των ανθρώπων και ομάδων στο πλαίσιο των συχνών οργανωτικές αλλαγές. [-]

εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στην ανάλυση και την πρόληψη των φυσικών καταστροφών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στην ανάλυση και την πρόληψη των φυσικών καταστροφών είναι μια εκπαίδευση γεωγραφία για την ανάπτυξη της γνώσης σε γεωμορφολογία στην περιβαλλοντική διαχείριση και οι κίνδυνοι των γεννητριών φυσικά φαινόμενα να αναγνωρίσουν, να καθορίσει και spatialize περιοχές και ευπαθείς υποδομές. [+]

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στην ανάλυση και την πρόληψη των φυσικών καταστροφών είναι μια εκπαίδευση γεωγραφία για την ανάπτυξη της γνώσης σε γεωμορφολογία στην περιβαλλοντική διαχείριση και οι κίνδυνοι των γεννητριών φυσικά φαινόμενα να αναγνωρίσουν, να καθορίσει και spatialize περιοχές και ευπαθείς υποδομές. Προσφέρει απέκτησε κυρίως την πρακτική κατάρτιση στον τομέα και την αξιοποίηση των χρήσιμα εργαλεία και όργανα για την ανάλυση των κινδύνων και των τρωτών σημείων, καθώς και την αξιολόγηση και τη χαρτογράφηση των κινδύνων. Masters πέρασμα Τέσσερα μαθήματα εξειδικευμένων Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (DESS) στην ανάλυση και την πρόληψη των φυσικών καταστροφών είναι μέρος του MA στη γεωγραφία. Για μαεστρία του, ο φοιτητής θα συνειδητοποιήσουν τη διατριβή της έρευνας των 27 μονάδων και δύο υποχρεωτικά μαθήματα των 3 διδακτικές μονάδες. Ως εκ τούτου, είναι δυνατό για ένα φοιτητή να ξεκινήσει το ταξίδι του προς τον Κύριο και να συνεχίσει να έχει τον έλεγχο. Για να ολοκληρώσετε Masters του, πρέπει: έχουν ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 3.2 με 4.3? πληρούν τις απαιτήσεις εισαγωγής του Master? καταθέσει νέα αίτηση. Τι είναι η γεωγραφία; Γεωγραφία ενσωματώνει τις φυσικές επιστήμες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες. Στόχος της είναι να κατανοήσουμε πώς το φυσικό περιβάλλον επηρεάζουν τις ανθρώπινες δραστηριότητες, αλλά και πώς να προσαρμοστούν οι κοινωνίες, χρησιμοποιούν και να τροποποιήσετε αυτές τις ρυθμίσεις. Τα περιβαλλοντικά ζητήματα είναι επομένως στο επίκεντρο του τομέα της μελέτης της γεωγραφίας. Αυτή η πειθαρχία είναι επίσης ενδιαφέρονται για όλες τις πτυχές της ολοκληρωμένης διαχείρισης των εδαφών και των πόρων τους. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιεί μεθόδους και αποτελεσματικά εργαλεία για τη συλλογή, επεξεργασία και ανάλυση των γεωγραφικών πληροφοριών (GIS, τηλεπισκόπηση, φωτοερμηνεία, εκστρατείες τομέα, κ.λπ.). Στο UQAR, ανθρώπινη γεωγραφία και φυσική γεωγραφία έρχονται μαζί για να αντιμετωπίσουν τα ζητήματα, για παράδειγμα, τους γεωλογικούς κινδύνους, τη χωροταξία και την αειφόρο ανάπτυξη. Nordicity ένας άξονας της αριστείας στην έρευνα, σε UQAR UQAR είναι αφιερωμένο στη μελέτη της Άπω Βόρεια και χαμηλά γεωγραφικά πλάτη κρύο, γνωστή ως nordicity. Αυτή η έρευνα συγκεντρώνει ερευνητές που ενδιαφέρονται στο βόρειο περιβάλλοντα από μια διεπιστημονική προοπτική γύρω στενά συμπληρωματικών κλάδων, συμπεριλαμβανομένων της βιολογίας, της οικολογίας, της χημείας και τη γεωγραφία, την ανθρώπινη ή φυσική, ψυχρά περιβάλλοντα. Η έρευνά τους έχει ως στόχο να κατανοήσουμε καλύτερα τη λειτουργία της ηπειρωτικής περιβάλλοντα σε ψυχρά κλίματα, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις στον τομέα της διατήρησης και της αειφόρου διαχείρισης. Η εξέλιξη της ηπειρωτικής βόρειας περιβάλλοντα στο πλαίσιο της πλανητικής αλλαγής και των σχέσεων μεταξύ της Βόρειας περιβάλλοντα και τις ανθρώπινες κοινωνίες είναι από τα εξέχοντα ζητήματα. ΣΤΟΧΟΙ Γενικός στόχος Ο γενικός στόχος του προγράμματος μεταπτυχιακών-APRN είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες με υψηλά προσόντα για την ανάλυση, τη διαχείριση και την πρόληψη των φυσικών κινδύνων, καθώς και μέσω της πρακτικής κατάρτισης που έλαβε κατά κύριο λόγο στον τομέα. Έχει ως στόχο να αναπτύξουν τις γνώσεις για το φυσικό γεννήτριες κινδύνου φαινόμενα, η ικανότητα να αναγνωρίζουν, να καθορίσει και τις περιοχές spatialize και τις υποδομές σε κίνδυνο, η απόκτηση μιας προσέγγισης για την εκτίμηση της ευπάθειας, και, τέλος, mastering τα εργαλεία και χρήσιμα όργανα για την ανάλυση των κινδύνων και των τρωτών σημείων καθώς και τη χαρτογράφηση αξιολόγηση και τον κίνδυνο. ειδικούς στόχους Στο τέλος της DESS-APRN, οι μαθητές θα: Γνωρίζοντας την επιστημονική μέθοδο προσαρμοστεί με την ανάλυση των φυσικών κινδύνων? Γνωρίζουν και να κατανοούν τους κινδύνους και γεννήτριες κίνδυνο φυσικά φαινόμενα? Να είσαι σε θέση να εντοπίσει και να οριοθετηθούν οι κίνδυνοι ως μια προσέγγιση πολλαπλών κινδύνων? Πώς να εκτιμήσει την ευπάθεια ενός site από την ανάλυση των διαφόρων πηγών δεδομένων (in situ, τηλεπισκόπηση, κάρτες, κλπ)? Ελέγξουν τις κύριες Γεωπληροφορικής και τα εργαλεία τηλεπισκόπησης και πώς να τα χρησιμοποιούν ως μέρος της χαρτογράφησης των περιοχών που διατρέχουν κίνδυνο? Να είσαι σε θέση να γράψει ένα σχέδιο για τη διαχείριση και την πρόληψη των φυσικών κινδύνων. [-]

εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στην ηθική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στην ηθική έχει ως στόχο να αποκτήσει ολοκληρωμένη γνώση των θεωριών, τις έννοιες και τα εργαλεία της ηθικής και φιλοσοφίας να σκέφτονται κριτικά και δομημένα πάνω σε επίκαιρα θέματα και να παρεμβαίνει σε μια κοινωνική, επαγγελματική ή οργανωτικά. [+]

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στην ηθική έχει ως στόχο να αποκτήσει ολοκληρωμένη γνώση των θεωριών, τις έννοιες και τα εργαλεία της ηθικής και φιλοσοφίας να σκέφτονται κριτικά και δομημένα πάνω σε επίκαιρα θέματα και να παρεμβαίνει σε μια κοινωνική, επαγγελματική ή οργανωτικά. ακροατήριο ανώτερους κύκλους ηθική προγράμματα απευθύνονται σε μια ευρεία πελατειακή βάση, ειδικά για τους φοιτητές που έχουν μόλις ολοκληρώσει το πτυχίο πανεπιστημίου σε άτομα που ήδη ασχολούνται με την εργασία και που ενδιαφέρονται για την ηθική προβληματισμό. Είναι ανοιχτή σε υποψηφίους με πτυχίο πανεπιστημίου, ανεξάρτητα από την πειθαρχία. Ευκαιρίες απασχόλησης σημαντικοί εργοδότες Ορισμένοι εργοδότες η θητεία του οποίου είναι άμεσα επικεντρώνεται στην ηθική προσλάβει συγκεκριμένα ηθικά αποφοίτους. Αυτή είναι μία περίπτωση: Της Επιτροπής, της ηθικής της επιστήμης και της τεχνολογίας? η Μονάδα Δεοντολογίας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών? Εθνικό Συμβούλιο Ηθικής Έρευνα σε ανθρώπους? το Γραφείο του αξίες και την ηθική της Δημόσιας Υπηρεσίας. Η αυξανόμενη σημασία των ηθικών ζητημάτων και ο πολλαπλασιασμός των επιτροπών δεοντολογίας στις επιχειρήσεις και σε οργανώσεις που προωθούν την τοποθέτηση των αποφοίτων. Σε πολλούς χώρους εργασίας, που θα ενεργεί ως επαγγελματίες ή συμβούλους. Αυτή είναι η περίπτωση: κυβερνητικές και οιονεί κυβερνητικές οργανώσεις? εγκαταστάσεις υγείας και των κοινωνικών υπηρεσιών? των σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σχολές? νομικές κέντρα πληροφοριών? ενώσεις και διεθνείς οργανισμούς? επαγγελματικές ενώσεις? οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του περιβάλλοντος και του πολιτισμού. Σε γενικές γραμμές, οι εκτεταμένες διανοητικές δεξιότητες της ανάλυσης και σύνθεσης που αποκτήθηκαν στην εκπαίδευση ηθική εκτιμηθεί από ένα μεγάλο αριθμό εργοδοτών. κατεχόμενα επαγγέλματα Πολλοί οργανισμοί μπορούν να επωφεληθούν από την ηθική σε εξειδικευμένους αποφοίτους των υπηρεσιών. Θεωρητικά ως ερευνητής ή στην πράξη, για παράδειγμα, στο animation και τη διαβούλευση. Πράγματι, οι απόφοιτοι έχουν τα προσόντα για να συζητήσουν θέματα που αφορούν διάφορους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και να επεξεργαστεί μια αυστηρή μέθοδο ανάλυσης και σύνθεσης. Οι πολλαπλές ευκαιρίες εξακολουθούν να θεωρούνται ύποπτοι σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες, για να μελετήσει τα θέματα της οικογένειας, το φαινόμενο της μετεγκατάστασης, με ξεσπάσματα βίας, η οργάνωση του ελεύθερου χρόνου, μεταρρύθμιση της κοινωνικής πρόνοιας, της πολιτικής τους νόμους και ποινική, ή την προώθηση των κωδίκων συμπεριφοράς. Μερικοί απόφοιτοι επίσης να εργαστεί για τον εαυτό τους ως σύμβουλοι. Η χρήση τους είναι συχνά σχετίζονται με την κατάρτιση 1ο κύκλο τους. Masters πέρασμα Οκτώ από εννέα κατά τη διάρκεια της εξειδικευμένης μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στην ηθική αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του Master της ηθικής. Συνεπώς, είναι δυνατό για ένα φοιτητή να ξεκινήσει πορεία DESS του και να συνεχίσει να έχει τον έλεγχο. Για να ολοκληρώσετε Masters του, πρέπει: έχουν ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 3.2 με 4.3? πληρούν τις απαιτήσεις εισαγωγής του Master? καταθέσει νέα αίτηση. ΣΤΟΧΟΙ Από μια διεπιστημονική προοπτική, επιτρέποντας στους φοιτητές να αποκτήσουν μια σφαιρική κατανόηση των θεωριών, τις έννοιες και τα εργαλεία που εξουσιοδοτεί την ηθική σκέφτονται κριτικά και δομημένη πάνω σε επίκαιρα ζητήματα, να κατανοήσουν και να αναλύσουν σε βάθος τα ηθικά προβλήματα, και παρεμβαίνει σε κοινωνικό, επαγγελματικό ή οργανωτικά. Ειδικοί στόχοι: χρησιμοποιήστε μια αυστηρή προσέγγιση στη μελέτη των καταστάσεων, τις πολιτικές και τα τρέχοντα ζητήματα? δαμάσει τα εργαλεία και τις ηθικές έννοιες? χρησιμοποιώντας θεωρητικές γνώσεις για να αναλύσει τα τρέχοντα ζητήματα στην ηθική και αντανακλούν τις πρακτικές και τις παρεμβάσεις στον κοινωνικό, επαγγελματικό ή οργανωτικά. [-]

εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της διαχείρισης της άγριας πανίδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στη διαχείριση της άγριας ζωής είναι στη βιολογία που επιτρέπει να ειδικεύονται στη διαχείριση των πόρων της άγριας ζωής, προκειμένου να μετρηθεί ο αντίκτυπος των παρεμβάσεων στο φυσικό περιβάλλον και να προετοιμάσει σχέδια τη διαχείριση και τον προγραμματισμό, λαμβάνοντας υπόψη τις κοινωνικές και οικονομικές προτεραιότητες. [+]

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στη διαχείριση της άγριας ζωής είναι στη βιολογία που επιτρέπει να ειδικεύονται στη διαχείριση των πόρων της άγριας ζωής, προκειμένου να μετρηθεί ο αντίκτυπος των παρεμβάσεων στο φυσικό περιβάλλον και να προετοιμάσει σχέδια τη διαχείριση και τον προγραμματισμό, λαμβάνοντας υπόψη τις κοινωνικές και οικονομικές προτεραιότητες. Επιτρέπει μια κατευθυνόμενη εργασία σε βασικούς τομείς, όπως η γενετική σε πληθυσμούς ζώων, προσαρμοστική βιολογία, την οικολογία των δασών, τη δυναμική των πληθυσμών της άγριας ζωής και της εξελικτικής βιολογίας. Δομή του Προγράμματος Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στη Διοίκηση Wildlife περιλαμβάνει επτά διαλέξεις και δύο ερευνητικές δραστηριότητες είναι αλληλένδετες: η μεθοδολογία μάθημα Έρευνας (3 πιστώσεις το φθινόπωρο), όπου μαθαίνει κανείς να καλή λογοτεχνία επανεξέταση, εισαγωγή και μεθόδους, και το χειμώνα σε σκηνοθεσία του έργου πορεία (6 μονάδες) είναι να εκτελέσει την ανάλυση, γράψτε τα αποτελέσματα και συζήτηση. Κάθε φοιτητής δίνεται ένα έργο και έναν επόπτη για την έκθεση αυτή σε μορφή δοκιμίου. Κάθε ερευνητικό έργο είναι μοναδικό και απαιτεί λιγότερες επενδύσεις από τον έλεγχο, αλλά μεγαλύτερη από ένα τελικό πτυχίο διατριβής και σε διάφορα πανεπιστήμια. Για πολλούς μαθητές, ένας Δάσκαλος είναι ένας καλός τρόπος για να καθορίσει το ενδιαφέρον τους για το Master ή όχι, και αν θέλουν να εργαστούν στον τομέα της έρευνας αργότερα. ακροατήριο Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στη Διοίκηση Άγριας Ζωής απευθύνεται σε φοιτητές που έρχονται για να πάρουν το πτυχίο τους στη βιολογία που βιολόγοι ήδη στην αγορά εργασίας και επιθυμούν να βελτιώσουν τη διαχείριση άγριας ζωής. Masters πέρασμα Πέντε μαθήματα εξειδικευμένων Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (DESS) στη διαχείριση της άγριας ζωής αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των Masters στη διαχείριση της άγριας ζωής και των βιοτόπων της. Για μαεστρία του, ο φοιτητής θα συνειδητοποιήσουν τη διατριβή της έρευνας των 27 πιστώσεων και ένα υποχρεωτικό 3-πίστωσης πορεία. Ως εκ τούτου, είναι δυνατό για ένα φοιτητή να ξεκινήσει το ταξίδι του προς τον Κύριο και να συνεχίσει να έχει τον έλεγχο. Για να ολοκληρώσετε Masters του, πρέπει: έχουν ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 3.2 με 4.3? πληρούν τις απαιτήσεις εισαγωγής του Master? καταθέσει νέα αίτηση. Nordicity ένας άξονας της αριστείας στην έρευνα, σε UQAR UQAR είναι αφιερωμένο στη μελέτη της Άπω Βόρεια και χαμηλά γεωγραφικά πλάτη κρύο, γνωστή ως nordicity. Αυτή η έρευνα συγκεντρώνει ερευνητές που ενδιαφέρονται στο βόρειο περιβάλλοντα από μια διεπιστημονική προοπτική γύρω στενά συμπληρωματικών κλάδων, συμπεριλαμβανομένων της βιολογίας, της οικολογίας, της χημείας και τη γεωγραφία, την ανθρώπινη ή φυσική, ψυχρά περιβάλλοντα. Η έρευνά τους έχει ως στόχο να κατανοήσουμε καλύτερα τη λειτουργία της ηπειρωτικής περιβάλλοντα σε ψυχρά κλίματα, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις στον τομέα της διατήρησης και της αειφόρου διαχείρισης. Η εξέλιξη της ηπειρωτικής βόρειας περιβάλλοντα στο πλαίσιο της πλανητικής αλλαγής και των σχέσεων μεταξύ της Βόρειας περιβάλλοντα και τις ανθρώπινες κοινωνίες είναι από τα εξέχοντα ζητήματα. ΣΤΟΧΟΙ Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση άγριας ζωής έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες εξειδικευμένους βιολόγους στη διαχείριση των πόρων της άγριας ζωής σε θέση να εφαρμόζουν τις αρχές αυτής της πειθαρχίας στην κοινωνικο-οικονομική πραγματικότητα. Αυτές οι βιολόγοι θα είναι σε θέση να μετρηθεί ο αντίκτυπος των παρεμβάσεων στο φυσικό περιβάλλον και να αναπτύξουν σχέδια διαχείρισης και ανάπτυξης της άγριας ζωής και των βιοτόπων τους, λαμβάνοντας υπόψη τις κοινωνικές και οικονομικές προτεραιότητες. Οι επιστημονικοί στόχοι είναι κυρίως: συμβάλλουν στην απόκτηση δεξιοτήτων διαχείρισης της άγριας πανίδας και την καταλληλότητά τους για την πραγματικότητα του Κεμπέκ? αναπτύξουν μια διεπιστημονική προσέγγιση στο πρόβλημα της διαχείρισης της άγριας πανίδας για να φτάσει ένα βιο-κοινωνικο-οικονομική σύνθεση των οποίων το αποτέλεσμα θα διαχειριστεί ορθολογικά και φωτισμένοι πόρων άγριας ζωής? Η διδακτική προσέγγιση του προγράμματος είναι: εμβάθυνση της βιολογικής γνώσης? η απόκτηση των σχετικών γνώσεων σε θέματα που συνδέονται με τη διαχείριση της άγριας ζωής? ένα προβληματισμό σχετικά με την επαγγελματική εμπειρία και την παραβίαση της βασικής επιστήμης με τη διεξαγωγή κατευθύνονται οι δραστηριότητες που σχετίζονται με τη διαχείριση των πόρων της άγριας ζωής. Το πρόγραμμα θα ασχοληθεί επίσης με τις ανάγκες που προσδιορίζονται στο Κεμπέκ κοινωνία δίνοντας τη δυνατότητα: ανάπτυξη βιολόγοι για να τους κάνει να είναι σε θέση να εκτελέσει την αποτελεσματική διαχείριση των πόρων της άγριας ζωής? τη βελτίωση της διατήρησης και της αξιοποίησης των πόρων της άγριας ζωής του Κεμπέκ στο πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης. [-]

εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της διαχείρισης των θαλάσσιων πόρων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων περιλαμβάνει την εκπαίδευση στελεχών με ένα παγκόσμιο όραμα, πολυτομεακή και ολοκληρωμένη θαλάσσια περιοχή. [+]

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων περιλαμβάνει την εκπαίδευση στελεχών με ένα παγκόσμιο όραμα, πολυτομεακή και ολοκληρωμένη θαλάσσια περιοχή. Εκπαιδεύει επαγγελματίες που θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις μεθόδους, εργαλεία και τεχνικές διαχείρισης να συμβάλει αποτελεσματικά στην λήψη αποφάσεων στον τομέα της ναυτιλίας, τόσο επιχειρησιακά όσο και στρατηγικά. Ο φοιτητής έχει την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα από τα τρία ρεύματα του προγράμματος: αλιεία (αλιεία και υδατοκαλλιέργεια), η διαχείριση του παράκτιου και θαλάσσιου περιβάλλοντος και των θαλάσσιων μεταφορών. ακροατήριο Τα προγράμματα του δεύτερου κύκλου στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων που απευθύνονται σε υποψηφίους με την εκπαίδευση: Περιβαλλοντικές επιστήμες (βιολογία, χημεία, γεωγραφία, κ.λπ.), οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν εκπαίδευση διαχείρισης που εφαρμόζονται στον τομέα του θαλάσσιου περιβάλλοντος? στην επιστήμη της διαχείρισης ή του νόμου που επιθυμούν να ειδικευτούν στον τομέα της ναυτιλίας. Masters πέρασμα Όλα τα μαθήματα εξειδικευμένων Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (DESS) στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του MA στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων. Συνεπώς, είναι δυνατό για ένα φοιτητή να ξεκινήσει πορεία DESS του και να συνεχίσει να έχει τον έλεγχο. Για να ολοκληρώσετε Masters του, πρέπει: έχουν ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 3.2 με 4.3? πληρούν τις απαιτήσεις εισαγωγής του Master? καταθέσει νέα αίτηση. Ευκαιρίες απασχόλησης Οι απόφοιτοι στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων UQAR σε διευθυντικές λειτουργίες, ερευνητές και σύμβουλοι στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα. Ο ναυτιλιακός τομέας είναι ιδιαίτερα χαρακτηρίζεται από την παρουσία μεγάλου αριθμού πολιτών, ημι-δημόσιων και ιδιωτικών, τόσο στον Καναδά όσο και στο εξωτερικό: επαρχιακό και ομοσπονδιακό τμήματα (αλιεία, περιβάλλον, μεταφορές, κλπ)? επιτροπές ZIP, οργανισμών λεκάνης απορροής ποταμού? πόλεων και των δήμων? μη κυβερνητικές οργανώσεις (Παγκόσμια Τράπεζα, Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), Οργανισμός για τη Διατήρηση της Φύσης, Ταμείο παγκόσμιας άγριας φύσης, κλπ)? ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια? ιδιωτικές εταιρείες. Ποια είναι η διαχείριση των θαλάσσιων πόρων; Η ποικιλία και η πολυπλοκότητα της ανθρώπινης παρέμβασης στον τομέα της ναυτιλίας απαιτεί σοβαρή σκέψη και τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων, προκειμένου να διατηρηθεί η βιωσιμότητα των πόρων και των δραστηριοτήτων που είναι απαραίτητες για την επιβίωση ενός μεγάλου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού. Για να διατηρηθεί αυτή η συνέχεια, είναι σημαντικό να υπάρχει κατανόηση όχι μόνο το φυσικό περιβάλλον, αλλά και την πραγματοποίηση κοινωνικών, πολιτικών, οικονομικών και νομικών που επηρεάζουν την απόφαση. προγράμματα διαχείρισης των θαλάσσιων πόρων είναι χτισμένα γύρω από την ιδέα ότι εκείνοι που θέλουν να συνεισφέρουν στις διαδικασίες διαχείρισης και λήψης πρέπει να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν σωστά διαφορετικές επιστημονικές απόψεις. Ενσωματώνουν τη γνώση στις επιστήμες της διαχείρισης, φυσικές επιστήμες, κοινωνικές επιστήμες και δίκαιο και περιλαμβάνουν εμπειρογνώμονες στον τομέα της διαχείρισης των αλιευτικών πόρων, θαλάσσιων και περιβαλλοντικών μελετών. ΣΤΟΧΟΙ Οι γενικοί στόχοι: επαγγελματίες τρένο με μια διεπιστημονική προσέγγιση που μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στην λήψη αποφάσεων στον τομέα της ναυτιλίας? εξοικειωθούν με ένα από τα μαθήματα του προγράμματος. Η ολοκλήρωση του προγράμματος αυτού με το Master επιτρέπει στους μαθητές να στραφούν εύκολα σε έλεγχο. Αυτό το προφίλ είναι προορίζεται κυρίως για τους υποψηφίους που επιθυμούν να αποκτήσουν βασική εκπαίδευση διαχείρισης. Αυτό το πρόγραμμα είναι ειδικά για τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ένα πρώτο κύκλο κατάρτισης που σχετίζονται με τον τομέα της ναυτιλίας (βιολογία, χημεία, δίκαιο, μηχανική, γεωγραφία, κ.λπ.). Οι ειδικοί στόχοι: Στο τέλος των σπουδών τους, οι μαθητές θα: έχουν αποκτήσει τις βασικές γνώσεις που απαιτούνται για την οργανωτική διαχείριση που εργάζονται στον τομέα της ναυτιλίας? έχουν ωφεληθεί από μια διεπιστημονική εκπαίδευση και των δεξιοτήτων που αποκτούν τους επιτρέπει να αλληλεπιδρούν αποτελεσματικά με ειδικούς από άλλες ειδικότητες? έχουν αναπτύξει την ικανότητά τους για ανάλυση και σύνθεση? έχουν αποκτήσει τις μεθόδους, εργαλεία διαχείρισης και τεχνικές που εφαρμόζονται στη διαχείριση στον τομέα της ναυτιλίας? Έχουν επίγνωση των προβλημάτων που σχετίζονται με τη διαχείριση των θαλάσσιων δραστηριοτήτων τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα? θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της εργασίας τους προφορικώς ή γραπτώς. [-]

εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της μηχανικής (μοντέλο φυσικά)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Μηχανικού ενισχύει την εμπειρογνωμοσύνη του σε διάφορους τομείς της μηχανικής και της διαχείρισης του έργου. [+]

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Μηχανικού ενισχύει την εμπειρογνωμοσύνη του σε διάφορους τομείς της μηχανικής και της διαχείρισης του έργου. Ο φοιτητής έχει την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα από τα έξι επίπεδα του προγράμματος: σχεδιασμού και κατασκευής με τη βοήθεια υπολογιστή? ηλεκτρολόγου μηχανικού? μηχανολογία? μηχανική του ανέμου? Ηλεκτρομηχανολογικές Μηχανικών? επεξεργασία σήματος και των τηλεπικοινωνιών. Επιτρέπει να ενσωματώσουν και να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια ως μέρος ενός σχεδίου της καινοτομίας, την ανάπτυξη, τη μεταφορά τεχνολογίας ή παρέμβαση στην επιχείρηση. μονοπάτια Εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της μηχανικής (το είδος του έργου) Αυτό το πρόγραμμα είναι δομημένο ως εξής: Βασικές γνώσεις μηχανικής: 3 μαθήματα (9 μονάδες) έργο βάσης γνώσεων διαχείρισης: 2 μαθήματα (6 μονάδες) Ειδίκευση στη μηχανική: 2 μαθήματα (6 μονάδες), ανάλογα με τη συγκέντρωση σύνθεση και την ενσωμάτωση των δραστηριοτήτων: Πρόγραμμα Εφαρμογής (9 μονάδες) Σύνολο: 30 πόντους Εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της μηχανικής (μοντέλο φυσικά) Αυτό το πρόγραμμα είναι δομημένο ως εξής: Βασικές γνώσεις μηχανικής: 3 μαθήματα (9 μονάδες) έργο βάσης γνώσεων διαχείρισης: 3 μαθήματα (9 μονάδες) Ειδίκευση στη μηχανική: 2 μαθήματα (6 μονάδες), ανάλογα με τη συγκέντρωση σύνθεση και την ενσωμάτωση των δραστηριοτήτων: Τεχνικό Σχέδιο (3 πιστώσεις) Σύνολο: 30 πόντους ακροατήριο Αυτό το πρόγραμμα είναι ανοικτό σε υποψηφίους με την κατάρτιση στον τομέα της μηχανικής που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις τους στον τομέα της μηχανικής. Οι υποψήφιοι που κατέχουν την κατάρτιση στον τομέα των βασικών ή εφαρμοσμένων επιστημών είναι επίσης επιλέξιμες. Ωστόσο, θα πρέπει να αξιολογηθούν δόκιμος δίδακτρα προπτυχιακό μηχανικής. ΣΤΟΧΟΙ Στους υποψηφίους με μια επιστημονική βαθμό πρώτου κύκλου για να ολοκληρώσουν την κατάρτισή τους και να αυξήσουν τις ικανότητές τους σε διάφορους τομείς της μηχανικής και της διαχείρισης του έργου με μεταπτυχιακά μαθήματα. Πιο συγκεκριμένα, ο φοιτητής θα πρέπει, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών του: έχουν αποκτήσει ευρεία γνώση σε μία ή περισσότερες ειδικότητες που σχετίζονται με μηχανική και διαχείριση του έργου? να είναι σε θέση να εφαρμόσουν αυτή τη γνώση σε θέματα και καταστάσεις ή διάφορα έργα που σχετίζονται με την ειδικότητά του. έχουν αναπτύξει τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για τη διεξαγωγή των έργων βιομηχανικής καινοτομίας ή από το βιομηχανικό τομέα στον τομέα της ειδικότητάς του. [-]

εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της μηχανικής (το είδος του έργου)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Μηχανικού ενισχύει την εμπειρογνωμοσύνη του σε διάφορους τομείς της μηχανικής και της διαχείρισης του έργου. [+]

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Μηχανικού ενισχύει την εμπειρογνωμοσύνη του σε διάφορους τομείς της μηχανικής και της διαχείρισης του έργου. Ο φοιτητής έχει την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα από τα έξι επίπεδα του προγράμματος: σχεδιασμού και κατασκευής με τη βοήθεια υπολογιστή? ηλεκτρολόγου μηχανικού? μηχανολογία? μηχανική του ανέμου? Ηλεκτρομηχανολογικές Μηχανικών? επεξεργασία σήματος και των τηλεπικοινωνιών. Επιτρέπει να ενσωματώσουν και να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια ως μέρος ενός σχεδίου της καινοτομίας, την ανάπτυξη, τη μεταφορά τεχνολογίας ή παρέμβαση στην επιχείρηση. μονοπάτια Εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της μηχανικής (το είδος του έργου) Αυτό το πρόγραμμα είναι δομημένο ως εξής: Βασικές γνώσεις μηχανικής: 3 μαθήματα (9 μονάδες) έργο βάσης γνώσεων διαχείρισης: 2 μαθήματα (6 μονάδες) Ειδίκευση στη μηχανική: 2 μαθήματα (6 μονάδες), ανάλογα με τη συγκέντρωση σύνθεση και την ενσωμάτωση των δραστηριοτήτων: Πρόγραμμα Εφαρμογής (9 μονάδες) Σύνολο: 30 πόντους Εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της μηχανικής (μοντέλο φυσικά) Αυτό το πρόγραμμα είναι δομημένο ως εξής: Βασικές γνώσεις μηχανικής: 3 μαθήματα (9 μονάδες) έργο βάσης γνώσεων διαχείρισης: 3 μαθήματα (9 μονάδες) Ειδίκευση στη μηχανική: 2 μαθήματα (6 μονάδες), ανάλογα με τη συγκέντρωση σύνθεση και την ενσωμάτωση των δραστηριοτήτων: Τεχνικό Σχέδιο (3 πιστώσεις) Σύνολο: 30 πόντους ακροατήριο Αυτό το πρόγραμμα είναι ανοικτό σε υποψηφίους με την κατάρτιση στον τομέα της μηχανικής που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις τους στον τομέα της μηχανικής. Οι υποψήφιοι που κατέχουν την κατάρτιση στον τομέα των βασικών ή εφαρμοσμένων επιστημών είναι επίσης επιλέξιμες. Ωστόσο, θα πρέπει να αξιολογηθούν δόκιμος δίδακτρα προπτυχιακό μηχανικής. ΣΤΟΧΟΙ Στους υποψηφίους με μια επιστημονική βαθμό πρώτου κύκλου για να ολοκληρώσουν την κατάρτισή τους και να αυξήσουν τις ικανότητές τους σε διάφορους τομείς της μηχανικής και της διαχείρισης του έργου με μεταπτυχιακά μαθήματα. Ενεργοποίηση επαγγελματική ανάπτυξη σύντομο στους υποψηφίους με ένα πτυχίο για να ολοκληρώσουν την κατάρτισή τους και να αυξήσουν τις ικανότητές τους σε διάφορους τομείς της μηχανικής με μεταπτυχιακά μαθήματα. Πιο συγκεκριμένα, ο φοιτητής θα πρέπει, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών του: έχουν αποκτήσει ευρεία γνώση σε μία ή περισσότερες ειδικότητες που σχετίζονται με μηχανική? να είναι σε θέση να εφαρμόσουν αυτή τη γνώση σε θέματα και καταστάσεις ή διάφορα έργα που σχετίζονται με την ειδικότητά του. έχουν αναπτύξει τις απαραίτητες δεξιότητες και ικανότητες για συμμετοχή σε έργα βιομηχανικής καινοτομίας. [-]

εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της περιφερειακής και εδαφικής ανάπτυξης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στην περιφερειακή και εδαφική ανάπτυξη ως αναλυτές σε θέση να κατανοήσουν πολύπλοκες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι φορείς που εμπλέκονται στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική δράση σε διάφορα χωρικά επίπεδα και να διατυπώσει μια διάγνωση και λύσεις για να καθοδηγήσει την κοινωνική αλλαγή. [+]

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στην περιφερειακή και εδαφική ανάπτυξη ως αναλυτές σε θέση να κατανοήσουν πολύπλοκες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι φορείς που εμπλέκονται στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική δράση σε διάφορα χωρικά επίπεδα και να διατυπώσει μια διάγνωση και λύσεις για να καθοδηγήσει την κοινωνική αλλαγή. Είναι αντιμετωπίζει τα ζητήματα με τη λήψη υπόψη τις πολιτιστικές, ιστορικές, ταυτότητα, οικονομικές, πολιτικές και οικολογικές απαιτήσεις όσον αφορά την αντοχή και την φιλικότητα προς το περιβάλλον. Δομή του Προγράμματος Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στην περιφερειακή και εδαφική ανάπτυξη είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση τόσο της οικονομικής και κοινωνικής διάστασης, πολιτιστική, ιστορική και γεωγραφική ανάπτυξη. Οι μαθητές θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τις βασικές θεωρίες και τα μοντέλα της περιφερειακής ανάπτυξης και της εδαφικής, ιδιαίτερα εκείνες που χαρακτηρίζουν τις πρόσφατες εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα της γνώσης, καθώς και τους μαθητές των Δασκάλων στην Περιφερειακή Ανάπτυξη. Αυτή η εκπαίδευση συμπληρώνεται από τις προσπάθειες για την ενίσχυση των δυνατοτήτων αντίδρασης στο έδαφος. Αυτή η ανάλυση τύπο δραστηριότητας - παρέμβαση επιτρέπει στους συμμετέχοντες να έχουν καλύτερες επιδόσεις τα καθήκοντά τους εντός των θεσμικών οργάνων και οργανισμών αφιερωμένη στην προώθηση της εδαφικής ανάπτυξης. Masters πέρασμα Όλα τα μαθήματα εξειδικευμένων Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (DESS) στην περιφερειακή και εδαφική ανάπτυξη είναι βασικό για τον έλεγχο στον τομέα της περιφερειακής ανάπτυξης. Για μαεστρία του, ο φοιτητής θα πραγματοποιήσει την ερευνητική εργασία των 21 πιστώσεων και ένα υποχρεωτικό 3-πίστωσης πορεία. Ως εκ τούτου, είναι δυνατό για ένα φοιτητή να ξεκινήσει το ταξίδι του προς τον Κύριο και να συνεχίσει να έχει τον έλεγχο. Για να ολοκληρώσετε Masters του, πρέπει: έχουν ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 3.2 με 4.3? πληρούν τις απαιτήσεις εισαγωγής του Master? καταθέσει νέα αίτηση. ερευνητικά πεδία Κοινωνικά ζητήματα που μελετήθηκαν από τους καθηγητές θέλουν να συντονιστεί με την είδηση: επιπτώσεις των αναπτυξιακών πολιτικών για την περιφερειακή οικονομία? την καινοτομία και την εδαφική αγκύρωση των επιχειρήσεων σε αγροτικές και αστικές περιοχές? κοινωνική αποδοχή των έργων για την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων? πολυλειτουργικότητα των αγροτικών περιοχών και της γεωργίας? προσαρμογή των τοπικών κοινωνιών στην κλιματική αλλαγή. Περιφερειακή ανάπτυξη, ένας άξονας της αριστείας στην έρευνα, σε UQAR UQAR επιδιώκει να κατανοήσουν καλύτερα τα ζητήματα και τα προβλήματα που οι περιφέρειες αντιμετωπίζουν λόγω σύγχρονο οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές. Οι ερευνητές που σχετίζονται με την έρευνα αυτή αναλύει τη δυναμική Socioterritorial που επηρεάζουν τις περιοχές και να αναπτύξουν εργαλεία αναπτυξιακής βοήθειας. Η περιφερειακή ανάπτυξη είναι μια θεσμική κυρίαρχο πόλο στην έρευνα, βασική και εφαρμοσμένη έρευνα με πιο δομημένες μονάδες. Αυτό το πεδίο διεπιστημονικών μελετών με τις ανησυχίες που μεταφέρονται σε περιφερειακό, εθνικό και διεθνές. Ευκαιρίες απασχόλησης μεταπτυχιακό στα προγράμματα περιφερειακής ανάπτυξης αποτελούν οι αναλυτές θα μπορούσε να αποσαφηνίσει περίπλοκες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι φορείς που εμπλέκονται στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική δράση σε διάφορες εδαφικές κλίμακες, ενώ είναι σε θέση να κάνει μια διάγνωση και τις πιθανές λύσεις να καθοδηγήσει την κοινωνική αλλαγή. Κάτω από την επίδραση παραγόντων όπως η οικονομική αναδιάρθρωση και την ενίσχυση αίσθηση της ταυτότητας, εκεί είναι, στο Κεμπέκ και στο εξωτερικό, ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον για τα ζητήματα περιφερειακής τάξης. Εκείνοι με ένα μεταπτυχιακό πτυχίο στην περιφερειακή ανάπτυξη κρατήσει λειτουργίες υψηλού επιπέδου που τροφοδοτείται από την επέκταση της εκπαίδευσης, της έρευνας, τη διαβούλευση, την παρέμβαση ή δημόσια διοίκηση γύρω από τα ζητήματα ανάπτυξη των περιφερειών. Αρκετοί απόφοιτοι στην περιφερειακή ανάπτυξη έχουν θέσεις εργασίας στα ακόλουθα περιβάλλοντα: οργανώσεις που ασχολούνται με την έρευνα και τη διδασκαλία (ειδικευμένα κέντρα, κολέγια, πανεπιστήμια)? Ιδιωτική παρέμβαση και τη διαβούλευση φορείς? κυβέρνηση και ασχολούνται με την περιφερειακή ανάπτυξη διεθνείς οργανισμούς. ΣΤΟΧΟΙ Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τους μαθητές να αναλύσουν κριτικά τις διάφορες διαστάσεις της περιφερειακής και χωροταξικής ανάπτυξης και να ενισχύσει την ικανότητά τους να υποστηρίξουν τις διαδικασίες αλλαγής και ανάπτυξης στους αντίστοιχους τομείς πολιτικής τους. Συγκεκριμένα, έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους φοιτητές: θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις από μια διεπιστημονική προοπτική, είναι απαραίτητες για την κατανόηση της πολυπλοκότητας της περιφερειακής και χωροταξικής προβλήματα ανάπτυξης, λαμβάνοντας υπόψη τους (πολιτιστικό, ιστορικό, την ταυτότητα, την οικονομική, την πολιτική-θεσμική, περιβαλλοντική, κλπ) και «Οι απαιτήσεις όσον αφορά τη βιωσιμότητα και σεβασμό για το περιβάλλον? γνώσεις που απαιτούνται για να τοποθετήσει τα προβλήματα της περιφερειακής ανάπτυξης σε διαφορετικά χωρικά επίπεδα, ιδιαίτερα σε διεθνές επίπεδο, και την εδαφική προς εθνικά και διεθνή θέματα? δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση του ρόλου του αναλυτή ομιλητή ή συμβούλου αναλυτής στον τομέα της περιφερειακής και εδαφικής ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών και συμβουλών για τις τοπικές και περιφερειακές δημόσιες αρχές και το κοινό, ιδιωτικού και κοινωνικής οικονομίας όσον αφορά τις στρατηγικές, προτεραιότητες ή έργα ανάπτυξης και επάνω, αλλά έξω από αυτά. [-]

Μάστερ της Εκπαίδευσης (ερευνητικό προφίλ)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis +1 περισσότερα

Το Master of Παιδείας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις διαφορετικές ερευνητικές προσεγγίσεις στην εκπαίδευση, να κατανοήσουν κύριες βάσεις τους και να εμβαθύνουν τις γνώσεις σε μια περιοχή της εξειδίκευσης. [+]

Το Master of Παιδείας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις διαφορετικές προσεγγίσεις για την εκπαιδευτική έρευνα, να κατανοήσουν κύριες βάσεις τους και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα εξειδικευμένο τομέα που αφορούν μία από τρεις συγκεντρώσεις: * Εκπαιδευτική Διοίκηση? ακαδημαϊκή και κοινωνική (διορθωτικά)? διδασκαλία και τη μάθηση. * Προορίζεται για φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το Δίπλωμα Εκπαιδευτικής Διοίκησης. Στοχεύει επίσης να βρείτε λύσεις σε προβλήματα τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό, καθώς και των συναφών επαγγελματική εμπειρία ως πεδίο της εκπαιδευτικής γνώσης. μονοπάτια M.Ed., το προφίλ της έρευνας (με μνήμη) Το MA στην εκπαίδευση, την έρευνα μονοπάτι (με μνήμη) επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (21 credits μνήμης) για να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα εξειδικευμένο τομέα που σχετίζονται με την εκπαιδευτική επιστήμες. Αυτή η οδός βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. M.Ed., επαγγελματικό προφίλ (με δοκιμές) Το MA στην εκπαίδευση, επαγγελματική πορεία (με δοκιμές) δίνει τη δυνατότητα: εμβαθύνει δεξιότητες όπως μιλώντας στο σχολείο και την κοινωνική προσαρμογή, τη διδασκαλία-μάθηση ή διοίκηση του σχολείου? εξοικειωθούν με τη διαδικασία της έρευνας της επιστήμης της εκπαίδευσης? να επιτευχθεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο παρέμβασης που συνδέονται με τις πραγματικότητες που αντιμετωπίζουν στην επαγγελματική πρακτική ως μέρος ενός δοκιμίου των 9 μονάδες. Ακαδημαϊκή και κοινωνική προσαρμογή στη συγκέντρωση δίνει πρόσβαση στην Ένωση διορθωτικών Κεμπέκ (ADOQ). ακροατήριο Το Master of Παιδείας έχει ως στόχο: καθηγητές? διευθυντές σχολείων? psychoeducators? εκπαιδευτικών συμβούλων? φοιτητές που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα της εκπαίδευσης, τόσο στο σχολείο από το γυμνάσιο ως ενδιαφερόμενα μέρη ή τους ερευνητές. ερευνητικά πεδία Τα θέματα στο πλαίσιο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην μεταπτυχιακές σπουδές μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές. Θέματα της μελέτης μπορούν να εγγραφούν σε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα: το σχολείο και την κοινωνική προσαρμογή, την αποκατάσταση? διοίκηση του σχολείου, τη διακυβέρνηση και τη χρηματοδότηση της εκπαίδευσης? ανάπτυξη των φοιτητών και γνώση? διδακτική (γαλλικά, τα μαθηματικά, την επιστήμη, κοινωνικές μελέτες, την ηθική, τη μουσική, κλπ)? διδασκαλία και τη μάθηση? πρακτική εκπαίδευση (πρακτική άσκηση)? ανάγνωση, αριθμητική? επιμονή και την ακαδημαϊκή επιτυχία? διδασκαλία επάγγελμα? ψυχολογία, τη φιλοσοφία ή την κοινωνιολογία της εκπαίδευσης? τεχνολογία της πληροφορίας και της επικοινωνίας στην εκπαίδευση? κ.λπ. Ευκαιρίες απασχόλησης Εκτός επιτρέπει την εμβάθυνση ενός τομέα ή την απόκτηση ερευνητικών δεξιοτήτων, μεταπτυχιακά προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κάνουν προσβάσιμα ή να διευκολύνουν την πρόσβαση σε ορισμένες θέσεις εργασίας: μια εξέλιξη στη διδασκαλία της σταδιοδρομίας ή παρεμβαίνουν στην Εκπαίδευση του? Διευθυντές (αν πτυχίο ή Master of Παιδείας, συγκέντρωση διοίκηση του σχολείου)? εκπαιδευτικός πόρος σε διάφορα επίπεδα (στην περίπτωση σύντομο πρόγραμμα του δεύτερου κύκλου στην ειδική εκπαίδευση και Μάστερ της Εκπαίδευσης - Επαγγελματικό Προφίλ - συγκέντρωση ακαδημαϊκή και κοινωνική προσαρμογή)? σχολική σύμβουλος σε ένα σχολικό συμβούλιο? επαγγελματικά σε ένα υπουργείο ή άλλους οργανισμούς ανάπτυξης, τη διαχείριση ή την εποπτεία των ερευνητικών προγραμμάτων και εκπαιδευτική ανάπτυξη? λέκτορας στο πανεπιστήμιο προπτυχιακά προγράμματα στην εκπαίδευση (για μαθήματα που σχετίζονται με την ειδικότητα που αναπτύχθηκε)? College Εκπαίδευση (εάν υπάρχει επαρκής πειθαρχική εξειδίκευση ανήκει)? επαγγελματία για ερευνητικά προγράμματα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης? καθηγητής της έρευνας στον τομέα της εκπαίδευσης (για εκείνους που επιδιώκουν διδακτορικές σπουδές σε έναν τομέα που αντιστοιχεί στις θέσεις που προσφέρονται σε πανεπιστήμια). ΣΤΟΧΟΙ Η επιλογή M.Ed., το προφίλ της έρευνας, έχει σχεδιαστεί για να επιτρέψει ο μαθητής ή ο σπουδαστής: να γνωρίζει τις διάφορες εκπαιδευτικές ερευνητικές προσεγγίσεις? να καθορίσει και να αναπτύξει ειδική έρευνα το πρόβλημα με το θέμα των επιλεγμένων μελετών? να γνωρίζουν και να κατανοούν τις βασικές θεωρητικές βάσεις του αντικειμένου της μελέτης? να αποκτήσουν βασικές γνώσεις και να είναι εξοικειωμένος με τις σχετικές ερευνητικές μεθοδολογίες στην εκπαίδευση και το θέμα των επιλεγμένων μελετών? να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα ερευνητικό έργο στο τομέα της εξειδίκευσης τους? να μάθουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά τα αποτελέσματα των εργασιών της, στα γραπτά του ή σε σεμινάρια, συμπόσια και συνέδρια? αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ποινική δίωξη, εάν υπάρχουν, διδακτορικών σπουδών. [-]

Πλοίαρχος της διαχείρισης των ανθρώπων στο χώρο εργασίας (με μνήμη)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis +1 περισσότερα

Επάρκειας στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας είναι ένα μεταπτυχιακό στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων. [+]

Επάρκειας στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας είναι ένα μεταπτυχιακό στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων. Οι προκλήσεις της διαγενεακής και διαπολιτισμικών σχέσεων, τα κίνητρα, τις σχέσεις εργαζομένων και διοίκησης και η διαχείριση των συγκρούσεων, είναι τα θέματα που χρήζουν περαιτέρω από το πρόγραμμα αυτό. μονοπάτια Πλοίαρχος της διαχείρισης των ανθρώπων στο χώρο εργασίας, την παρακολούθηση της έρευνας (με μνήμη) Ενώ παρέχει τις γνώσεις και τις βασικές δεξιότητες στη διαχείριση των ανθρώπων, αυτό το μονοπάτι εξοικειώνει τους φοιτητές με τις μεθόδους έρευνας στον τομέα αυτό. Επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (μνήμη 21 credits) για να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα που σχετίζεται με το θέμα της ανθρώπινης διάστασης της διαχείρισης. Αυτή η οδός βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. Πλοίαρχος της διαχείρισης των ανθρώπων στο χώρο εργασίας, πορεία της σταδιοδρομίας (χωρίς μνήμη) Αυτή η διαδρομή επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των γνώσεων και των βασικών δεξιοτήτων στη διαχείριση των ανθρώπων. Έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει μελλοντικά διευθυντικά στελέχη για τη διαχείριση των εργαζομένων. Ως εκ τούτου, είναι μια εξειδίκευση στον ανθρώπινο παράγοντα στην εταιρεία. Ασχολείται με θέματα εκεί ως κινητοποίηση, τα κίνητρα, τη διαχείριση των συγκρούσεων, την ηθική, την ενοποίηση των ομάδων εργασίας, τη διαπραγμάτευση, την ηγεσία, τη διαχείριση των διαφορετικών γενεών, κ.λπ. Οι μαθητές θα πρέπει να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα κατά τη διάρκεια της συγγραφής ενός τεστ των 12 credits. ερευνητικά πεδία Οι ερευνητικές δραστηριότητες στον τομέα αυτό ορίζεται σε τέσσερις κύριους τομείς: εταιρικής κοινωνικής ευθύνης? διαχείρισης κρίσεων και οργανωτικού μετασχηματισμού? νέες μορφές οργάνωσης της εργασίας? διαχείριση των δεξιοτήτων και διαχείρισης σταδιοδρομίας. Μεταξύ την τεχνογνωσία της ομάδας διδασκαλίας περιλαμβάνουν: το άτομο προς τη δέσμευση της εταιρείας του? ηθικής διαχείρισης? διαχείριση των ανθρώπινων πόρων? ηγεσίας? τη διαχείριση και την οργανωτική στρατηγική? οργάνωση της εργασίας? προσέλκυση και την παραμονή των υπαλλήλων? την υγεία και την ευημερία των εργαζομένων. ακροατήριο Τα μεταπτυχιακά προγράμματα στη διαχείριση των ανθρώπων είναι ανοιχτή σε αποφοίτους όλων των κλάδων. Είναι ένας παράγοντας της απασχολησιμότητας για τρία ακροατήρια: Οι διευθυντές στο γραφείο που αναζητούν την ανάπτυξη (νέα εκτελεστική θέση οδηγεί τον υποψήφιο να διαχειριστεί μια ομάδα εργασίας), στην επιχείρηση ή σε δημόσιο ή ευρύτερου δημόσιου τομέα? επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε μια διοικητική θέση? απόφοιτοι εργένης που αναζητούν μια εξειδίκευση. Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν ενεργά και ποικίλες μεθόδους διδασκαλίας που διευκολύνει: η μεταφορά της μάθησης σε συνθήκες εργασίας των συμμετεχόντων? προβληματισμό σχετικά με την ίδια την επαγγελματική εμπειρία και τις πρακτικές διαχείρισης του? ιδιοκτησία των εργαλείων και προσεγγίσεων για τη βελτίωση της προσωπικής αποτελεσματικότητας σε καταστάσεις διαχείρισης άτομα και ομάδες. ακροατήριο Τα μεταπτυχιακά προγράμματα στη διαχείριση των ανθρώπων είναι ανοιχτή σε αποφοίτους όλων των κλάδων. Είναι ένας παράγοντας της απασχολησιμότητας για τρία ακροατήρια: Οι διευθυντές στο γραφείο που αναζητούν την ανάπτυξη (νέα εκτελεστική θέση οδηγεί τον υποψήφιο να διαχειριστεί μια ομάδα εργασίας), στην επιχείρηση ή σε δημόσιο ή ευρύτερου δημόσιου τομέα? επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε μια διοικητική θέση? απόφοιτοι εργένης που αναζητούν μια εξειδίκευση. Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν ενεργά και ποικίλες μεθόδους διδασκαλίας που διευκολύνει: η μεταφορά της μάθησης σε συνθήκες εργασίας των συμμετεχόντων? προβληματισμό σχετικά με την ίδια την επαγγελματική εμπειρία και τις πρακτικές διαχείρισης του? ιδιοκτησία των εργαλείων και προσεγγίσεων για τη βελτίωση της προσωπικής αποτελεσματικότητας σε καταστάσεις διαχείρισης άτομα και ομάδες. Ευκαιρίες απασχόλησης Τα μεταπτυχιακά προγράμματα στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας μπορεί να αποκτήσει την εμπειρία που εφαρμόζονται σε μια ευρεία ποικιλία των οργανωτικών πλαισίων και στην περίπτωση του ελέγχου, τη διεξαγωγή έρευνας σε αυτόν τον τομέα. διευθυντικές θέσεις, ενδιάμεσο και ανώτερο, στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα, είναι προσβάσιμα σε αποφοίτους στον τομέα αυτό. Αυτό που οι άνθρωποι της διαχείρισης στο χώρο εργασίας; Η ανθρώπινη διαχείριση διάσταση απαιτεί την αναγνώριση της διαφοράς μεταξύ του ανθρώπινου δυναμικού ως παράγοντας της παραγωγής και άλλων πόρων. Λαμβάνει υπόψη την ανάγκη και τη χρησιμότητα της ανθρώπινης έκφρασης σε όλα τα μεγέθη της εταιρείας. Προτείνει την ανάπτυξη της ενεργητικής ακρόασης και την αναγνώριση του προσώπου στις επιχειρηματικές δυνατότητες. Αυτή η ανθρώπινη διάσταση είναι πανταχού παρούσα στα τρέχοντα προγράμματα διοικήσεις των ανθρώπων, γιατί να διαχειριστεί την ανθρώπινη, πρέπει πρώτα να τις κατανοήσουμε, ώστε να καταλάβετε τον εαυτό σας. Με αυτή την έννοια, ο έλεγχος παρέχει μια ισχυρή εκπαίδευση για την ανάπτυξη του προσωπικού, το οποίο είναι μοναδικό στο Κεμπέκ. Τα προγράμματα αποσκοπούν επίσης στην ανάπτυξη της ανάλυσης και σύνθεσης προωθώντας παράλληλα τις σχετικές συνδέσεις μεταξύ σχετικών επαγγελματική εμπειρία και την επιστημονική γνώση στον τομέα της διαχείρισης των ανθρώπων στο χώρο εργασίας. ΣΤΟΧΟΙ κατάρτισης στο χώρο εργασίας διαχείρισης άνθρωποι θα πρέπει να επιτρέψει στους πτυχιούχους να αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση της πολυπλοκότητας της ανθρώπινης διάστασης των οργανώσεων και ένα παγκόσμιο όραμα για το πρόβλημα της σχέσης μεταξύ των οργανωτικών στόχων και των ατόμων και των ομάδων που απαρτίζουν τις οργανώσεις. Επίσης, επιτρέπει να εργάζονται αποτελεσματικά με τους ανθρώπους για να βοηθήσουν στην εφαρμογή πρακτικών διαχείρισης που προωθούν την καλύτερη ενσωμάτωση μεταξύ των οργανωτικών στόχων (ex:. Την οικονομική αποδοτικότητα, τη διατήρηση των πλέον εξειδικευμένων ατόμων) και τις προσωπικές ανάγκες (ex:. αυτοπραγμάτωση στην εργασία και εκτός εργασίας). Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του πλοιάρχου στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας είναι: η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων ειδικά για την ανάπτυξη της επαγγελματικής επάρκειας στη διαχείριση ανθρώπους σε οργανωτικό περιβάλλον? η εκπαίδευση των διευθυντικών στελεχών και των επαγγελματιών στο πρόβλημα της διαχείρισης της ανθρώπινης διάστασης των οργανισμών με μια συνολική θεώρηση των προβλημάτων της εργασίας και ο ρόλος των ανθρώπων σε οργανισμούς και τη συμβολή των θεωρητικών και πρακτικών περιεχόμενο, που υποστηρίζεται από ένα στερεά εκπαίδευσης σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης. Η έρευνα συστατικό στοχεύει να παρέχει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο για τη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας και η εξοικείωση των φοιτητών με τις κατάλληλες μεθοδολογίες για την έρευνα σχετικά με τη διαχείριση ανθρώπους στο χώρο εργασίας. Η υλοποίηση μιας μνήμης 21 credits τους επιτρέπει να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα που σχετίζεται με το θέμα της ανθρώπινης διάστασης της διαχείρισης, ενώ ελέγχει τα κύρια βήματα της επιστημονικής μεθόδου της έρευνας των κοινωνικών επιστημών. [-]

Πλοίαρχος της διαχείρισης των ανθρώπων στο χώρο εργασίας (χωρίς μνήμη)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis +1 περισσότερα

Επάρκειας στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας είναι ένα μεταπτυχιακό στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων. [+]

Επάρκειας στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας είναι ένα μεταπτυχιακό στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων. Οι προκλήσεις της διαγενεακής και διαπολιτισμικών σχέσεων, τα κίνητρα, τις σχέσεις εργαζομένων και διοίκησης και η διαχείριση των συγκρούσεων, είναι τα θέματα που χρήζουν περαιτέρω από το πρόγραμμα αυτό. μονοπάτια Πλοίαρχος της διαχείρισης των ανθρώπων στο χώρο εργασίας, την παρακολούθηση της έρευνας (με μνήμη) Ενώ παρέχει τις γνώσεις και τις βασικές δεξιότητες στη διαχείριση των ανθρώπων, αυτό το μονοπάτι εξοικειώνει τους φοιτητές με τις μεθόδους έρευνας στον τομέα αυτό. Επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (μνήμη 21 credits) για να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα που σχετίζεται με το θέμα της ανθρώπινης διάστασης της διαχείρισης. Αυτή η οδός βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. Πλοίαρχος της διαχείρισης των ανθρώπων στο χώρο εργασίας, πορεία της σταδιοδρομίας (χωρίς μνήμη) Αυτή η διαδρομή επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των γνώσεων και των βασικών δεξιοτήτων στη διαχείριση των ανθρώπων. Έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει μελλοντικά διευθυντικά στελέχη για τη διαχείριση των εργαζομένων. Ως εκ τούτου, είναι μια εξειδίκευση στον ανθρώπινο παράγοντα στην εταιρεία. Ασχολείται με θέματα εκεί ως κινητοποίηση, τα κίνητρα, τη διαχείριση των συγκρούσεων, την ηθική, την ενοποίηση των ομάδων εργασίας, τη διαπραγμάτευση, την ηγεσία, τη διαχείριση των διαφορετικών γενεών, κ.λπ. Οι μαθητές θα πρέπει να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα κατά τη διάρκεια της συγγραφής ενός τεστ των 12 credits. ερευνητικά πεδία Οι ερευνητικές δραστηριότητες στον τομέα αυτό ορίζεται σε τέσσερις κύριους τομείς: εταιρικής κοινωνικής ευθύνης? διαχείρισης κρίσεων και οργανωτικού μετασχηματισμού? νέες μορφές οργάνωσης της εργασίας? διαχείριση των δεξιοτήτων και διαχείρισης σταδιοδρομίας. Μεταξύ την τεχνογνωσία της ομάδας διδασκαλίας περιλαμβάνουν: το άτομο προς τη δέσμευση της εταιρείας του? ηθικής διαχείρισης? διαχείριση των ανθρώπινων πόρων? ηγεσίας? τη διαχείριση και την οργανωτική στρατηγική? οργάνωση της εργασίας? προσέλκυση και την παραμονή των υπαλλήλων? την υγεία και την ευημερία των εργαζομένων. ακροατήριο Τα μεταπτυχιακά προγράμματα στη διαχείριση των ανθρώπων είναι ανοιχτή σε αποφοίτους όλων των κλάδων. Είναι ένας παράγοντας της απασχολησιμότητας για τρία ακροατήρια: Οι διευθυντές στο γραφείο που αναζητούν την ανάπτυξη (νέα εκτελεστική θέση οδηγεί τον υποψήφιο να διαχειριστεί μια ομάδα εργασίας), στην επιχείρηση ή σε δημόσιο ή ευρύτερου δημόσιου τομέα? επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε μια διοικητική θέση? απόφοιτοι εργένης που αναζητούν μια εξειδίκευση. Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν ενεργά και ποικίλες μεθόδους διδασκαλίας που διευκολύνει: η μεταφορά της μάθησης σε συνθήκες εργασίας των συμμετεχόντων? προβληματισμό σχετικά με την ίδια την επαγγελματική εμπειρία και τις πρακτικές διαχείρισης του? ιδιοκτησία των εργαλείων και προσεγγίσεων για τη βελτίωση της προσωπικής αποτελεσματικότητας σε καταστάσεις διαχείρισης άτομα και ομάδες. Ευκαιρίες απασχόλησης Τα μεταπτυχιακά προγράμματα στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας μπορεί να αποκτήσει την εμπειρία που εφαρμόζονται σε μια ευρεία ποικιλία των οργανωτικών πλαισίων και στην περίπτωση του ελέγχου, τη διεξαγωγή έρευνας σε αυτόν τον τομέα. διευθυντικές θέσεις, ενδιάμεσο και ανώτερο, στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα, είναι προσβάσιμα σε αποφοίτους στον τομέα αυτό. Αυτό που οι άνθρωποι της διαχείρισης στο χώρο εργασίας; Η ανθρώπινη διαχείριση διάσταση απαιτεί την αναγνώριση της διαφοράς μεταξύ του ανθρώπινου δυναμικού ως παράγοντας της παραγωγής και άλλων πόρων. Λαμβάνει υπόψη την ανάγκη και τη χρησιμότητα της ανθρώπινης έκφρασης σε όλα τα μεγέθη της εταιρείας. Προτείνει την ανάπτυξη της ενεργητικής ακρόασης και την αναγνώριση του προσώπου στις επιχειρηματικές δυνατότητες. Αυτή η ανθρώπινη διάσταση είναι πανταχού παρούσα στα τρέχοντα προγράμματα διοικήσεις των ανθρώπων, γιατί να διαχειριστεί την ανθρώπινη, πρέπει πρώτα να τις κατανοήσουμε, ώστε να καταλάβετε τον εαυτό σας. Με αυτή την έννοια, ο έλεγχος παρέχει μια ισχυρή εκπαίδευση για την ανάπτυξη του προσωπικού, το οποίο είναι μοναδικό στο Κεμπέκ. Τα προγράμματα αποσκοπούν επίσης στην ανάπτυξη της ανάλυσης και σύνθεσης προωθώντας παράλληλα τις σχετικές συνδέσεις μεταξύ σχετικών επαγγελματική εμπειρία και την επιστημονική γνώση στον τομέα της διαχείρισης των ανθρώπων στο χώρο εργασίας. ΣΤΟΧΟΙ κατάρτισης στο χώρο εργασίας διαχείρισης άνθρωποι θα πρέπει να επιτρέψει στους πτυχιούχους να αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση της πολυπλοκότητας της ανθρώπινης διάστασης των οργανώσεων και ένα παγκόσμιο όραμα για το πρόβλημα της σχέσης μεταξύ των οργανωτικών στόχων και των ατόμων και των ομάδων που απαρτίζουν τις οργανώσεις. Επίσης, επιτρέπει να εργάζονται αποτελεσματικά με τους ανθρώπους για να βοηθήσουν στην εφαρμογή πρακτικών διαχείρισης που προωθούν την καλύτερη ενσωμάτωση μεταξύ των οργανωτικών στόχων (ex:. Την οικονομική αποδοτικότητα, τη διατήρηση των πλέον εξειδικευμένων ατόμων) και τις προσωπικές ανάγκες (ex:. αυτοπραγμάτωση στην εργασία και εκτός εργασίας). Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του πλοιάρχου στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας είναι: η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων ειδικά για την ανάπτυξη της επαγγελματικής επάρκειας στη διαχείριση ανθρώπους σε οργανωτικό περιβάλλον? η εκπαίδευση των διευθυντικών στελεχών και των επαγγελματιών στο πρόβλημα της διαχείρισης της ανθρώπινης διάστασης των οργανισμών με μια συνολική θεώρηση των προβλημάτων της εργασίας και ο ρόλος των ανθρώπων σε οργανισμούς και τη συμβολή των θεωρητικών και πρακτικών περιεχόμενο, που υποστηρίζεται από ένα στερεά εκπαίδευσης σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης. Η επαγγελματική συνιστώσα περιλαμβάνει την ανάπτυξη της ανάλυσης και σύνθεσης των δεξιοτήτων και διαχείρισης βασικών άτομα, ενώ η εμβάθυνση των γνώσεών τους σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα κατά τη διάρκεια της γραφής έκθεση της έρευνας των 12 credits. Η έκθεση αυτή θα ενθαρρύνει τις σχετικές συνδέσεις μεταξύ επαγγελματική εμπειρία και την επιστημονική γνώση που σχετίζονται με τον τομέα της διαχείρισης των ανθρώπων στο χώρο εργασίας. [-]

Βίντεο

UQAR - Vidéo institutionnelle de l'Université du Québec à Rimouski - Français

UQAR - Vidéo institutionnelle de l'Université du Québec à Rimouski - Mandarin

UQAR - Vidéo institutionnelle de l'Université du Québec à Rimouski - English

Επικοινωνία

Université du Québec à Rimouski

Διεύθυνση Allée des Ursulines 300
Rimouski G5L 3A1, Canada
Ιστοσελίδα http://www.uqar.ca/
Τηλέφωνο +1 418-723-1986