Keystone logo

150 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Διατροφικές Επιστήμες 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Διατροφικές Επιστήμες
  • Διατροφικές Επιστήμες
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (150)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Διατροφικές Επιστήμες

    Υπάρχει μια επαγγελματική ιδίωμα που περιγράφει τη φύση της Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων: μελετώντας τα τρόφιμα «από το χωράφι έως το τραπέζι". Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων μελέτες πράγματι όλες τις πτυχές των τροφίμων, από τη συγκομιδή και την παραγωγή για το μαγείρεμα και την κατανάλωση.

    Ο τομέας των Τροφίμων Επιστημών έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, και σήμερα Επιστήμης Τροφίμων είναι μια ιδιαίτερα διεπιστημονική εφαρμοσμένη επιστήμη που χρησιμοποιεί τα επιτεύγματα των διαφόρων τομέων, όπως η χημική μηχανική, η μικροβιολογία, η βιοχημεία και πολλοί άλλοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον σημαντικό αριθμό των υπο-ειδικοτήτων ότι αυτό το πεδίο της επιστήμης περιλαμβάνει. Μερικά από τα πιο συναρπαστικά και προηγμένες υπο-ειδικοτήτων της Επιστήμης Τροφίμων είναι η χημεία τροφίμων και την ανάλυση, τη συντήρηση των τροφίμων και της συσκευασίας, της τεχνολογίας τροφίμων και πολλοί άλλοι. Όλες αυτές οι μελέτες προσπαθούν να αυξήσουν την ποιότητα των τροφίμων. Ταυτόχρονα, παρέχουν πληροφορίες για την ασφάλεια και τους τρόπους για την παραγωγή τροφίμων που πληρούν τις απαιτήσεις του υπερπληθυσμού και υπερδιέγερση σύγχρονο κόσμο. Επιστήμη των τροφίμων δεν είναι μόνο για το μαγείρεμα, είναι επίσης δύσκολο για κάποια επιστημονική έρευνα, η πραγματική πρόκληση και αινίγματα διαλεύκανσης.

    Αρχίσει να ψάχνει για το μέλλον μεταπτυχιακό σας σε τρόφιμα Επιστημών αμέσως! Μην διστάσετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα ειδικά προγράμματα Master in Food Επιστημών κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.