Πρόσφατα προστιθέμενα PhD

September 19, 2014

PhD Learning and Instruction (Ed.D.)

Learning and Instruction (L&I) programs emphasize the conviction that instructional decisions must be grounded in the best social evidence

September 15, 2014

Σε Απευθείας Σύνδεση Δημοσίευση Επαγγελματίες (Μεταβατικό) Dpt

Άδεια φυσιοθεραπευτές κερδίσουν μια γιατρός Φυσικής βαθμού θεραπεία που παρέχει προηγμένες δεξιότητες κριτικής σκέψης και σε άλλους τομείς όπως η παθοφυσιολογία, τη φαρμακολογία και διαγνωστικής απεικόνισης.

September 4, 2014

Διδακτορικό Στην Ιατρική Και Επιστήμες Υγείας

Μεταπτυχιακή έρευνα αποτελεί ένα σημαντικό και επέκταση μέρος της ακαδημαϊκής ανάπτυξης του IMU του. Δουλεύοντας για ένα βαθμό την έρευνα δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να αναπτύξουν μια σε βάθος γνώση της πειθαρχίας και να εξοικειωθούν

Προγράμματα PhD

Ένα διδακτορικό, ή Doctor of Philosophy, είναι ένα μεταπτυχιακό που παρέχονται από τα πανεπιστήμια. Είναι η κορυφαία ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών που διατίθενται σε έναν τομέα. Η ολοκλήρωση ενός διδακτορικού μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά βελτιωμένες προοπτικές σταδιοδρομίας. Οι φοιτητές ή επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την ηγεσία, την ακαδημαϊκή κοινότητα, τη διαβούλευση, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα, Διδακτορικού Διπλώματος μπορεί να προσφέρει ένα πλεονέκτημα ή ένα απαιτούμενο προσόν. Πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν διδακτορικά προγράμματα. Είναι κοινό για τους μαθητές να ειδικεύονται σε έναν τομέα όπως Business, Μηχανική, Φυσικές Επιστήμες, Ιατρική, Αειφορία, Τέχνες, Κοινωνικές Επιστήμες, Ανθρωπιστικές Επιστήμες, κ.λπ. Η ποικιλία των διαφορετικών διδακτορικά προγράμματα μπορεί να είναι συντριπτική - don 't αφήσετε να σας σταματήσει ! Ξεκινήστε την αναζήτησή σας με τα πιο δημοφιλή βαθμούς PhD που αναφέρονται παρακάτω.

Top προγράμματα PhD

Τα διδακτορικά προγράμματα που προσφέρονται σε πολλούς τομείς. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα προγράμματα PhD παρακάτω!

Οι χώρες PhD

Εξετάζει τη λήψη διδακτορικού σας από αυτά τα δημοφιλή χώρες.

Top PhD πόλεις

Ρίξτε μια ματιά σε διδακτορικά προγράμματα που προσφέρονται σε αυτές τις δημοφιλείς πόλεις:

Top 10 Destinations
for