University of Denver | Daniels College of Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Ο Daniels College of Business στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ έχει πάντα ένα μεγαλύτερο, ευρύτερο προσέγγιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και δίδαξε τους μαθητές μας αναλόγως.

Ιδρύθηκε το 1908, η Daniels College of Business είναι η κορυφαία Business College στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ, ένα από τα ιδιωτικά πανεπιστήμια πρωθυπουργός της χώρας και το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Rocky Mountain West. Με την πλούσια ιστορία μας της αριστείας και της καινοτομίας, Daniels είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως ηγέτης στην παροχή μια καθηλωτική και αφοσιωμένο εκπαίδευση των επιχειρήσεων. Στηρίζεται στην ηθική, εκπαιδευτική εμπειρία μας διδάσκει, όχι μόνο για τους μαθητές, μετατρέπει τη ζωή. Ως κοινότητα μάθησης, οι μαθητές μας, καθηγητές και υπηρεσιών ανατροφή του προσωπικού, προβολής και προσωπική ακεραιότητα καθώς θα αντιμετωπίσουμε προληπτικά τις σκληρές επιχειρηματικές ζητήματα της εποχής μας.

Daniels με μια ματιά

Dean μας: Ο Δρ Ε LaBrent Chrite, πρύτανης του Daniels College of Business, έχει εμπλακεί ενεργά στην ακαδημαϊκή ηγεσία, την έρευνα, τη διδασκαλία και τις δεσμεύσεις της τεχνικής βοήθειας στις αναδυόμενες και μετάβαση αγορές σε όλο τον κόσμο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Daniels είναι το μόνο σχολείο του Κολοράντο κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο, από το Bloomberg Businessweek, US News & World Report, Πέρα Grey Pinstripes και τους Financial Times.

Πτυχιακά προγράμματα: Προσφέρουμε μεταπτυχιακών και τα προγράμματα πτυχίο για να ταιριάζουν σε μια ποικιλία των επιπέδων εργασιακής εμπειρίας, προγράμματα και επαγγελματικά συμφέροντα και φιλοδοξίες. Όλα συνδυάζουν την μελέτη της μεγέθη των επιχειρήσεων με τα χέρια-για την εμπειρία μέσω προσομοιώσεων, τα έργα πρακτική άσκηση και την αλληλεπίδραση με τις τοπικές, περιφερειακές και παγκόσμιων ηγετών των επιχειρήσεων.

Σχολή & Προσωπικό: μέλη ΔΕΠ μας αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο εκπαιδευτικούς και ερευνητές, οι οποίοι είναι βαθιά ασχολούνται με τον κόσμο των επιχειρήσεων. Υπερέχουν στο να βοηθήσει τους μαθητές εφαρμόζουν τα μαθήματα στην τάξη στον πραγματικό κόσμο προκλήσεις.

Ηθικές Ηγεσία: Daniels είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για την ενσωμάτωση των κοινωνικών, περιβαλλοντικών και ηθικών ζητημάτων σε καινοτόμα προγράμματα σπουδών μας. Το πλαίσιο αυτό, κάλεσε τα Daniels προγράμματος σπουδών σας Πυξίδα-δίνει τους πόρους και τις γνώσεις που απαιτούνται για να περιηγηθείτε με ακεραιότητα τις συνεχώς εξελισσόμενες επιχειρηματικές προκλήσεις. Οι αρχές της επιχειρηματικής ηθικής, παγκόσμια διαχείριση και την επιχειρηματικότητα ενημερώσει όλα όσα κάνουμε.

Επιρροή δικτύου: Δεν έχει σημασία πού επιχείρηση που παίρνει, θα έχετε το 33.000-συν-ισχυρή Daniels Δίκτυο της Pioneer για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Αποτελείται από φοιτητές, αποφοίτους, οι ηγέτες των επιχειρήσεων, εταιρικών συνεργατών, οι καθηγητές και οι φίλοι του Κολλεγίου, η Pioneer Δίκτυο Daniels είναι μια πολύτιμη πηγή επαγγελματικής καθοδήγησης, ενημέρωσης και δικτύωσης. Ένα πλήρες ημερολόγιο των εκδηλώσεων και ειδήσεων αποφάσεων δραστηριότητες έρευνας και να κρατήσει την κοινότητά μας των φοιτητών, αποφοίτων, καθηγητών και εταίρων που συμμετέχουν και εμπνευσμένη.

Τμήματα, Σχολές και Κέντρα: Το σπίτι της εκτεταμένης τεχνογνωσίας και των επιχειρήσεων-καταλαβαίνω καθηγητές και το προσωπικό Daniels ».

Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία

Daniels βρίσκεται στο Ντένβερ, Κολοράντο, μια πόλη γνωστή για τη δυναμική μείγμα της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, της καινοτομίας και της παγκόσμιας κλάσης αναψυχής. Ντένβερ έχει σταθερά κατατάσσεται από το Forbes και Kiplinger ως μία από τις κορυφαίες πόλεις για τους νέους επαγγελματίες και πρόσφατους πτυχιούχους κολλεγίων.

Επισκεφτείτε μας και δείτε μόνοι σας γιατί Ντένβερ ήταν αναφέρεται ως # 6 στις 50 καλύτερες πόλεις του Bloomberg Businessweek της Αμερικής το 2012.

Διαμορφώνοντας το μέλλον των επιχειρήσεων μαζί.

Στο Daniels College of Business, πιστεύουμε ότι η καλύτερη εκπαίδευση είναι αυτή που ευθυγραμμίζει σε συνεργασίες με εταιρείες και τους ηγέτες των επιχειρήσεων. Πηγαίνουμε στα μεγάλα μήκη να διευκολύνουν την ενεργό ανταλλαγή μεταξύ των στελεχών, φοιτητές, καθηγητές και το προσωπικό για να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς ηγέτες των επιχειρήσεων και εκ των προτέρων επιχειρηματικές πρακτικές.

Γίνετε Corporate Partner

Η σχέση μεταξύ του Daniels Πρόγραμμα Εταιρικής Partners και Daniels College of Business προσφέρει κορυφαία εκπαιδευτικά και ερευνητικά ευκαιρίες και παγκόσμιας κλάσης πόρων. Εταιρική Συνεργάτες μας ασχολούνται με Daniels σχολή, το προσωπικό και τους μαθητές να αναπτύξουν στρατηγικές σχέσεις, να επηρεάσουν τις τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες μας και επωφεληθείτε από την σημαντική προβολή στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ.

Χορηγός Daniels Εκδηλώσεις & Δραστηριότητες

Οι ευκαιρίες να υποστηρίξει Daniels εκδηλώσεις και δραστηριότητες είναι εκτεταμένη. Έχουμε δεσμευτεί να διασφαλίσουμε ότι θα επιτύχουμε μια επιστροφή στην επένδυσή της χορηγίας σας. Η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να προσαρμόσετε τη χορηγία σας, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας, ενώ την ευθυγράμμιση με τα συμφέροντα και τις αποστολές σας.

Κοινωνικής Προσφοράς

Στο Daniels, αυτός είναι ο στόχος μας να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με την κοινότητα μας. Ευκαιρίες που ενισχύουν την προώθηση της εμπλοκής των πολιτών το πρόγραμμα σπουδών Daniels, οικοδομήσουμε μια ισχυρή αίσθηση της κοινότητας και να δημιουργήσει αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες.

Στελέχη στην κατοικία του Προγράμματος

Τα στελέχη καλούνται να Daniels να μοιραστούν την εμπειρία και τις ιδέες με την κοινότητα μας τους. Τα στελέχη στο Residence Πρόγραμμα ενισχύει τις σχέσεις μεταξύ των φοιτητών και έμπειρους ηγέτες των επιχειρήσεων.

Μιλήσει σε Daniels

Τα εκτελεστικά μέλη της εταιρικής κοινότητας καλούνται να συμμετάσχουν στη σύνδεση ηχείων. Είτε θέλετε να μιλήσετε σε μια μικρή, οικεία ομάδα, να χρησιμεύσει ως λέκτορας επισκεπτών ή να συμμετάσχουν σε ένα πάνελ, Ντάνιελς οι μαθητές θα επωφεληθούν από το «πραγματικό κόσμο» προοπτική που προσφέρετε.

Αναπτύξτε τους υπαλλήλους σας

Daniels προσφέρει εκδηλώσεις και προγράμματα για την ενίσχυση των δεξιοτήτων των εργαζομένων και της γνώσης. Γνωρίστε το πλήρες δυναμικό της εταιρείας σας, εκμεταλλευόμενοι το πλήθος των εκδηλώσεων και προγραμμάτων σε Daniels.

Ενοικίαση μαθητές μας

Daniels φοιτητών και αποφοίτων είναι επαγγελματίες με υψηλές επιδόσεις που όξυναν τις ικανότητές τους στο λόγο, την αξιολόγηση και την προσαρμογή. Συνδεθείτε με τους μαθητές μας να γεμίσει εργασία ή πρακτική άσκηση στην εταιρεία σας.

Ένα ισχυρό δίκτυο με επίκεντρο την επιτυχία σας.

Η επιτυχία των αποφοίτων μας είναι αυτό που κάνει Daniels College of Business στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ μια συναρπαστική επιλογή για τους φοιτητές, τους εργοδότες και την εταιρική τους εταίρους. Η δέσμευσή μας για τους μαθητές δεν τελειώνει σε αποφοίτηση? παρέχουμε δια βίου επαγγελματική ανάπτυξη, εκδηλώσεις και υποστήριξη για τους αποφοίτους μας.

Πέρα από τη Διαφορετικότητα - Δέσμευση για την Κάλυψη

Διαφορετικότητα αμφισβητεί παραδοχές, προσφέρει νέες προοπτικές και μας διδάσκει να υπερβούμε τις διαφορές για να βρούμε λύσεις. Υποστηρίζοντας μια ποικιλόμορφη κοινότητα να επιτευχθεί χωρίς αποκλεισμούς αριστείας είναι μία από τις επτά στρατηγικούς στόχους σε Daniels College of Business: Daniels δεσμεύεται να είναι μια κοινότητα στην οποία τα μέλη και τους επισκέπτες να αισθάνονται ασφαλείς, εκτιμώνται και να μοιραστείτε όλα ποιοι είναι? ασχολούνται με την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών? και να κάνει έτσι σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από διαφάνεια, ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη και σεβασμό. - Επιτροπή Inclusive Αριστείας

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master Of Λογιστικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 - 36 μήνες March 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Denver +1 περισσότερα

Το Master of λογιστικό πρόγραμμα στο Daniels Σχολή Λογιστικής προσφέρει αυστηρή εκπαίδευση σε λογιστικά μεγέθη με σπεσιαλιτέ στην αποτίμηση των επιχειρήσεων, τη διασφάλιση, τη φορολογία ή πληροφορίες analytics. [+]

Μεταπτυχιακό στη λογιστική: υπολογίζεται επιτυχία με ανυπολόγιστη ευκαιρίες. Ξεκινήστε αυτό το φθινόπωρο. υποτροφίες πλήρους δίδακτρα διαθέσιμη. Ο Master of λογιστικό πρόγραμμα στο Daniels Σχολή Λογιστικής προσφέρει αυστηρή εκπαίδευση σε λογιστικά μεγέθη με σπεσιαλιτέ στην αποτίμηση των επιχειρήσεων, τη διασφάλιση, τη φορολογία ή πληροφορίες analytics. Είτε το υπόβαθρό σας είναι στην επιχείρηση ή ελεύθερων τεχνών, προσαρμοσμένη σχέδια βαθμό εξασφαλίζουν οι απόφοιτοι έχουν τη θεμελιώδη επιχειρηματική γνώση, πρακτική εμπειρία και τη λογιστική δεξιότητες που ζητούνται από κορυφαίους εργοδότες. Ο καλύτερος δείκτης της δύναμης του προγράμματος είναι η επιτυχία των αποφοίτων μας: Σχεδόν 100 τοις εκατό των εγχώριων αποφοίτων μας MAcc αποδέχονται θέσεις εντός τριών μηνών από την αποφοίτηση και πολλοί από εκείνους προσφορές εργασίας προέρχονται από πρακτική άσκηση στην κορυφή λογιστικών εταιρειών, όπως η PricewaterhouseCoopers, Deloitte, Ernst & Young, KPMG και Grant Thornton. Η επιτυχία των μαθητών μας αντικατοπτρίζεται στην κατάταξη μας: Daniels είναι το μόνο σχολείο των επιχειρήσεων στο Κολοράντο για να λάβουν υψηλές βαθμολογίες από το BusinessWeek, οι Financial Times και US News and World Report. GMAT Πολιτική Απαλλαγή Το GMAT θα πρέπει να αρθεί, αν ένας φοιτητής έχει εκπληρώσει καμία από τις ακόλουθες απαιτήσεις: Ένα μεταπτυχιακό πτυχίο από ένα περιφερειακό διαπιστευμένο σχολείο. Πέρασε τέσσερα μέρη της εξέτασης CPA. Απέκτησε πτυχίο στη λογιστική (ή επιχείρηση με ειδίκευση στη λογιστική) από AACSB διαπιστευμένο πανεπιστήμιο με ΣΔΣ τουλάχιστον 3,25 συνολικά και τουλάχιστον 3,0 στο προπτυχιακό λογιστική παρακολούθηση μαθημάτων. Κέρδισε τουλάχιστον 3,7 κατά τους πρώτους οκτώ ώρες (ή το πρώτο τρίμηνο του οκτώ ή περισσότερες ώρες) λαμβάνονται προς το πιστοποιητικό απόφοιτος των επιχειρήσεων στον τομέα της λογιστικής. Εάν δεν πληρούν μία ή περισσότερες από τις παραπάνω προϋποθέσεις, να εξετάσει την εγγραφή στη Σχολή GMAT Prep γκολφ λογιστικής να προετοιμάσει πλήρως για τις εξετάσεις. Η πορεία δέκα σύνοδο προσφέρεται τριμηνιαία με μειωμένες τιμές διατίθεται για τους υποψήφιους Σχολή των μαθητών Λογιστικής. Για πληροφορίες σχετικά με το επόμενο διαθέσιμο μάθημα, βρείτε GMAT Prep γκολφ ή επικοινωνήστε Jodye Whitesell. Για να έχουν GMAT ή GRE αποτελέσματα αναφερθεί Daniels, χρησιμοποιήστε τους ακόλουθους κωδικούς: κωδικός GMAT είναι MZR-GT-82 και ο κωδικός GRE είναι 4842. Σχολή βραβεία Λογιστικής δεν απαιτούν GMAT. Πρόγραμμα Σε μια ματιά Πρόγραμμα Πρόγραμμα Σπουδών - Α 9-36 μηνών, πλήρους ή μερικής απασχόλησης, 40 ώρα τρίμηνο πιστωτικό πρόγραμμα με τη μέγιστη δυνατή ευελιξία. Η απαιτούμενη Λογιστική Core είναι τέσσερα μαθήματα (16 credits), αφήνοντας σας 24 credits είτε να οικοδομήσουμε μια ευρεία βάση ή να αναπτύξουν μια ειδικότητα σε μια περιοχή ενδιαφέροντος όπως διασφάλισης, αποτίμησης των επιχειρήσεων, της πληροφορικής ή της φορολογίας. GMAT / GRE - Απαίτηση ποικίλλει. Δεν απαιτείται για εκείνους που ειδικεύτηκε στον τομέα της λογιστικής σε ένα σχολείο AACSB με υψηλό ΣΔΣ. Πρόγραμμα Ημερομηνίες έναρξης - Σεπτέμβριο και τον Μάρτιο. Δίδακτρα - $ 1.258 ανά ώρα πίστωσης συν προγράμματος αμοιβές. Οικονομική Βοήθεια - υποτροφίες πλήρους δίδακτρα που διατίθεται από την Daniels College of Business, σε συνεργασία με τη Σχολή Λογιστικής . Merit- και βασίζεται στην ανάγκη υποτροφίες που χορηγούνται από Daniels College of Business. Πρόσθετη χρηματοδότηση που διατίθεται από τη Σχολή Λογιστικής. δάνεια κυβέρνηση σπουδαστών, τα ιδιωτικά δάνεια και τα οφέλη GI διαθέσιμο. Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων - Τέσσερις γύρους των προθεσμιών αποδοχής για την είσοδο φθινόπωρο και τρεις γύρους για την είσοδο της άνοιξης. Daniels προσφέρει ένα υπέροχο περιβάλλον για να μάθουν και να αναπτυχθούν. Το μικρό μέγεθος και την κατηγορία hands-on μάθηση κρατά σας υπόλογοι στον εαυτό σας και τους συμμαθητές σας, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι θα περπατήσετε μακριά με τα σκληρά και μαλακά δεξιότητες που απαιτούνται για να πετύχει. Τέλος, η υποστήριξη της κοινότητας Daniels δεν υστερεί σε κανέναν. Αποφοίτους, καθηγητές και το προσωπικό να έρθει μαζί για να γιορτάσουμε την επιτυχία σας και συλλογικά να εργαστούν προς τη βελτίωση της εμπειρίας των φοιτητών. - Rachelle Barrett, MACC 2008 | Διευθυντής, Ελεγκτικές Υπηρεσίες της Ernst & Young, LLP Σημεία υπερηφάνεια για την Daniels Σχολή Λογιστικής Επιλογή Εργοδότες »: Είμαστε μια προτιμώμενη σχολείο πρόσληψη για όλες τις διεθνείς, εθνικές και τοπικές επιχειρήσεις λογιστικής, δεδομένης της δέσμευσης μας για την αυστηρή ακαδημαϊκούς, επιχειρηματική ηθική και πρακτική εμπειρία. Προσαρμοσμένη πρόγραμμα σπουδών: Είτε έρχεστε από ένα ανθρωπιστικών ή φόντο τις επιχειρήσεις, τους συμβούλους καθηγητές θα σχεδιάσει ένα σχέδιο βαθμό μόνο για εσάς. Αν έχετε πτυχίο μη επιχειρηματικούς πανεπιστημίου, που θα ξεκινήσει το MAcc με επιπλέον προπαρασκευαστικές εργασίες πορεία. State-of-the-art τεχνολογία: μαθήματα μας στο εξελιγμένο λογισμικό των επιχειρήσεων και των βάσεων δεδομένων να βεβαιωθείτε ότι έχετε την τεχνολογική παιδεία που απαιτείται από τη σημερινή αγορά. Ασχολούνται σχολή: Σχολή μας και το προσωπικό είναι άμεσα διαθέσιμη για να παρέχει ακαδημαϊκή παροχή συμβουλών και συμβουλών σταδιοδρομίας. Με μια αναλογία διδασκόντων / διδασκομένων 1:18, καθηγητές γίνονται μέντορες που παίρνουν ένα γνήσιο ενδιαφέρον για την επιτυχία σας. Υψηλή CPA βαθμολογίες: Daniels MAcc φοιτητές αναφέρουν τις υψηλότερες βαθμολογίες CPA σε όλα τα τμήματα των εξετάσεων στο Κολοράντο. Μακρά ιστορία: Ήμασταν η τρίτη Σχολή Λογιστικής ιδρύθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διαπίστευση: Είμαστε μία από τις 181 λογιστικές σχολεία στον κόσμο που είναι AACSB διαπιστευμένο. Μαθήματα και Μαθήματα Να αποκτήσουν ισχυρή λογιστική έρευνα των δεξιοτήτων που απαιτούνται για να περάσει τις εξετάσεις CPA και να προσελκύσει κορυφαία recruiters. Μάθετε πώς να εργάζονται αποτελεσματικά με σταυρό-λειτουργικές ομάδες. Πλοίαρχος εξελιγμένο επιχείρηση λογισμικού και βάσεων δεδομένων εφαρμογών. Αποκτήστε εκλεκτική εμπειρία σε κάθε βεβαιότητα, αποτίμησης, η φορολογία ή ΑΜ. Αναπτύξει ένα πλαίσιο δεοντολογίας να πραγματοποιήσει πολύπλοκες αποφάσεις, να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες των διαφόρων ενδιαφερομένων μερών και να οδηγήσει στο σημερινό αλληλένδετα επιχειρηματικό κόσμο. Συγκεντρώσεις, Dual Degrees & Πιστοποιητικά Η Σχολή Λογιστικής προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για MAcc φοιτητές να κερδίσουν ταυτόχρονα δύο βαθμούς πλοιάρχου-επίπεδο ή για να ακολουθήσει ένα MBA με μια λογιστική συγκέντρωση. Βιωματική Μάθηση Μαθαίνοντας στο Daniels σας παίρνει έξω από την τάξη και στο πεδίο αλληλεπιδρά με τους ηγέτες των επιχειρήσεων, την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων των επιχειρήσεων και χρησιμοποιώντας τις ικανότητές της επιχείρησής σας, όταν το διακύβευμα είναι πραγματικό. Θα βγει από Daniels επιχειρήσεων απότομη, δοκιμαστεί και έτοιμος να οδηγήσει-προσαρμόσιμο σε νέες καταστάσεις και γνωρίζει πολύ καλά τόσο μεγάλη-εικόνα στρατηγική σκέψη και cross-λειτουργική περιπλοκές. International Student Πόρων Στο Daniels είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς αριστείας για όλους τους μαθητές μας. Master of λογιστικό πρόγραμμα μας έχει το δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό διεθνών αποφοίτων εργάζεται στην KPMG στην Κίνα από όλα τα σχολεία των ΗΠΑ. International Student και Μελετητής Υπηρεσίες (ISSS) Το τμήμα μας συνεργάζεται στενά με τους μεταπτυχιακούς φοιτητές μας να βοηθήσει να γίνει το μεγαλύτερο μέρος της OPT και CPT χρόνο τους. Εμείς προσφέρουμε ευελιξία στο Μεταπτυχιακό μας της λογιστικό πρόγραμμα που μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσετε τη διαμονή σας στις ΗΠΑ Αυτό το πρόγραμμα έχει τριμηνιαία εκδηλώσεις δικτύωσης με τις διεθνείς τους αποφοίτους και τις τρέχουσες διεθνείς φοιτητές να συζητήσουν σημαντικά θέματα όπως η διαδικασία της αφομοίωσης και της μάθησης για την αμερικανική κουλτούρα στο χώρο εργασίας. [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MS In Business Analytics

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 11 - 36  March 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Denver +1 περισσότερα

Στο Πανεπιστήμιο της Daniels College του Ντένβερ των Επιχειρήσεων είμαστε ένα από τα λίγα προγράμματα που ισορροπεί τους τρεις πυλώνες της επιχειρηματικής ευφυΐας: τη διαχείριση των δεδομένων, analytics και επιχειρηματικές αποφάσεις. [+]

με γνώμονα τα δεδομένα. Ηγεσία επικεντρωμένη. Μετασχηματισμός Πληροφορίες Into Action-Έναρξη την άνοιξη ή το φθινόπωρο Στο Πανεπιστήμιο Daniels College του Ντένβερ των Επιχειρήσεων είμαστε ένα από τα λίγα προγράμματα που ισορροπεί τους τρεις πυλώνες της επιχειρηματικής ευφυΐας: τη διαχείριση των δεδομένων, analytics και επιχειρηματικές αποφάσεις. Να είστε έτοιμοι να ενημερώσει την εταιρεία σας μέσω αποδείξεων με γνώμονα την λήψη αποφάσεων. Εμείς θα σας πρόκληση να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τις σωστές ερωτήσεις. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα συνεργαστεί με εταιρείες σε πραγματικά προβλήματα με τη μόχλευση των δεδομένων για την παραγωγή πραγματικών αποτελεσμάτων για την πραγματική εφαρμογή. Μέσα από τις συνεργασίες μας με την IBM / SPSS, Ταμπλό, η Microsoft και άλλους κορυφαίους προμηθευτές τεχνολογίας, Daniels είναι σε θέση να παρέχει τα πιο σχετικά εργαλεία analytics στις τάξεις μας. Αυτό δίνει στους φοιτητές μας την άκρη στην επίλυση σύνθετων, στατιστικά προβλήματα και την παραμονή μπροστά από την καμπύλη. Αυτό είναι ένα στέλεχος που ορίζεται βαθμό. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μεταξύ των πρώτων μεταπτυχιακών σχολών της χώρας να προσφέρει ένα πρόγραμμα για αυτή την υψηλή ζήτηση περιοχή της μελέτης. Γράψαμε ακόμη και το βιβλίο για επιχειρηματικών analytics. Το best-seller εισαγωγικό εγχειρίδιο για τη διαχείριση των συστημάτων πληροφοριών-Business γνώμονα την τεχνολογία-γράφτηκε από δύο μέλη ΔΕΠ Daniels. Πρόγραμμα με μια ματιά Πρόγραμμα Βιογραφικό - Ένα 11-36 μηνών, πλήρους ή μερικής απασχόλησης, 58-πιστωτικό πρόγραμμα με δύο συνιστώσες: Business Analytics πυρήνα (50 μονάδες) και Μαθήματα (8 μονάδες). Ηθική και την ηγεσία βασισμένη στις αξίες έχουν ενσωματωθεί σε όλο το πρόγραμμα σπουδών. GMAT / GRE - GMAT ή GRE Υποχρεωτικά Πρόγραμμα Ημερομηνίες έναρξης - Σεπτέμβριο και τον Μάρτιο. Δίδακτρα - $ 1.258 ανά ώρα πίστωσης συν προγράμματος αμοιβές. Οικονομική Βοήθεια - Κυβέρνηση φοιτητικά δάνεια, τα ιδιωτικά δάνεια και τα οφέλη GI διαθέσιμο. Μερικά merit- και βασίζεται στην ανάγκη υποτροφίες που χορηγούνται από Daniels College of Business. Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων - Τέσσερις γύρους των προθεσμιών αποδοχής για την είσοδο φθινόπωρο και τρεις γύρους για την είσοδο της άνοιξης. Προτεινόμενες Επαγγελματική Εμπειρία - Ποικίλει. Σημεία υπερηφάνεια για το Τμήμα Επιχειρήσεων και ανάλυση πληροφοριών σε Daniels State-of-the-art τεχνολογία: Οι μαθητές μας πάρουν στα χέρια-για την πρακτική χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας των υπολογιστών για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων στατιστικής. Πρόσβαση σε γκουρού της βιομηχανίας: από τη βοήθεια που βρέθηκαν την τεχνολογία σύνδεσης Κολοράντο για να αιχμή του δόρατος το Project Global Κείμενο, σχολή μας διαθέτει ισχυρούς δεσμούς βιομηχανίας και σημαντική εμπειρία του πραγματικού κόσμου. Φέρνουν θεωρίες για τη ζωή και να εκθέσει τους μαθητές σε εξαιρετικές ευκαιρίες. Οι ειδικοί στην τάξη: τα μέλη ΔΕΠ μας είναι και οι δύο αφιερωμένη καθηγητές και ευρέως δημοσιεύονται ερευνητές. Οι εμπειρογνώμονες στη γεφύρωση των συστημάτων πληροφοριών και στατιστικών αρχών και θεωριών σε πρακτικές εφαρμογές. Με μικρά μεγέθη τάξη μας, οι καθηγητές συχνά γίνονται μέντορες σας συμβουλεύει σχετικά με τις κατηγορίες, πρακτική άσκηση και την κατεύθυνση της σταδιοδρομίας. Cross-λειτουργικό πρόγραμμα σπουδών: Δεδομένου ότι οι πληροφορίες και analytics εφαρμόζεται σε όλες τις επιχειρηματικές λειτουργίες, οικονομικά, λογιστικά, το μάρκετινγκ και τη διαχείριση-μας ​​τάξεις εκθέσει τους μαθητές σε ολόκληρο το φάσμα των επιχειρηματικών πληροφοριών και αναλύσεων, και τη μεγάλη ποικιλία των επιλογών σταδιοδρομίας στη διάθεσή τους. Πρώτα-of-είδος του βαθμού: Δουλεύοντας με τα τμήματα του μάρκετινγκ, της τεχνολογίας των πληροφοριών και στατιστικών στοιχείων, που βοήθησε στην ανάπτυξη βαθμό του πρώτου διεπιστημονική Μάστερ στη business analytics στις ΗΠΑ STEM βαθμό: Πτυχίο MSBA μας είναι σήμερα ένας βαθμός STEM. Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) έχει επεκτείνει τον κατάλογο των STEM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική και μαθηματικά) που ορίζονται βαθμούς που πληρούν τις προϋποθέσεις για 17 μήνες προαιρετικής πρακτικής άσκησης (OPT) Παράταση για F-1 μη-μεταναστευτική μαθητές. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την International Student και Μελετητής Υπηρεσίες »STEM και OPT ιστοσελίδες. Top MIS βιβλίο: Το best-seller, εισαγωγικό εγχειρίδιο για τα συστήματα διαχείρισης πληροφοριών (MIS), Business Driven Τεχνολογία, γράφτηκε από δύο μέλη ΔΕΠ μας, Amy Phillips και Paige Baltzan. Ένα ηθικό πλαίσιο: Τονίζουμε οι επαγγελματίες της πληροφόρησης ευθύνη πρέπει να μιλήσουμε για επιχειρηματικά ζητήματα που επηρεάζουν την κοινωνία στο σύνολό της. Από τα θέματα προστασίας της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας στην επιχείρησή analytics και πρόσβαση σε πληροφορίες, ηθικές δεξιότητες λήψης αποφάσεων είναι ζωτικής σημασίας για ένα γρήγορο παγκόσμιο περιβάλλον. Μαθήματα και Μαθήματα Το MSBA είναι ένα 58-πιστωτικό πρόγραμμα που μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 12 μήνες, ή μπορείτε να κερδίσετε το βαθμό μέρος του χρόνου σας με ένα πιο ευέλικτο ωράριο. Το πρόγραμμα αποτελείται από βασικές δραστηριότητες μαθημάτων analytics, επιχειρηματική ηθική και μαθήματα από κάθε μία από τις κύριες ειδικότητες των στατιστικών, του μάρκετινγκ και της τεχνολογίας των πληροφοριών, καθώς και ένα αιρετό από έναν από αυτούς τους κλάδους. Ο τελικός είναι μια πρακτική άσκηση που σχετίζονται με ένα ή ένα συνδυασμό των κλάδων επιχειρηματικής ευφυΐας. Τους στόχους σας, η αποστολή μας Η επιτυχία των μαθητών μας είναι όλα σε αριθμούς: σχεδόν το 100 τοις εκατό των εγχώριων αποφοίτων μας και περίπου το 70 τοις εκατό των διεθνών φοιτητών αποδέχονται θέσεις εντός τριών μηνών από την αποφοίτηση. Οι μαθητές μας αναφέρουν ότι κερδίζουν ένα μεσαίο μισθό των $ 72.000. Με ένα MS in Business Analytics από Daniels, θα: Συνδεθείτε με τους επαγγελματίες του κλάδου μέσω των πολυάριθμων εκδηλώσεων στις πανεπιστημιουπόλεις πρόσληψη και σε απευθείας σύνδεση εργασίας και πρακτικής άσκησης υπηρεσίας απόσπαση μας, Ντάνιελς Καριέρα. Εξερευνήστε τις επιλογές σταδιοδρομίας με το City Treks, μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές να συναντηθεί με υψηλής ποιότητας εργοδότες και κορυφαίους επαγγελματίες σε πόλεις σε όλη την ΗΠΑ. Συνδέστε με τη βιομηχανία-συνδεδεμένο ΔΕΠ που συχνά ταιριάζουν με τους φοιτητές και αποφοίτους με τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Είμαστε δεσμευμένοι στη δια βίου επιτυχία σας. [-]

Ms στη διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Denver

πρόσφατα ανασχεδιασμένο βαθμό MSM μας είναι ένα εντατικό 45-πιστωτικό ωρών, το πρόγραμμα 10 μηνών σχεδιασμένο για ανθρώπους χωρίς φόντο τις επιχειρήσεις. Θα ενταχθούν σε μια ομάδα από τους συμμαθητές από διάφορες σταδιοδρομίες, υπόβαθρα και τομείς σπουδών για να μάθουν τις δεξιότητες διαχείρισης, ηθική ηγεσία, αποτελεσματική επικοινωνία, και φυσικά, τα θεμελιώδη των επιχειρήσεων. Όπου το πάθος σας βρίσκεται, το πρόγραμμα Daniels MSM μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστούν για την επιτυχία. [+]

Πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων για μη επαγγελματικούς ταγματάρχες Στο Daniels καταλαβαίνουμε όχι ο καθένας μοιράζεται το πάθος μας για την εκπαίδευση των επιχειρήσεων. Ωστόσο, μπορούμε επίσης να καταλάβουμε ότι είναι δύσκολο να πάρει μπροστά σε οποιαδήποτε καριέρα χωρίς την κατανόηση των επιχειρηματικών βασικά και δεξιοτήτων διαχείρισης. Το MSM έχει σχεδιαστεί για να διδάξουν στους μαθητές τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία στον τομέα της επιλογής τους, ακόμη και αν αυτό το πάθος βρίσκεται έξω από τον κόσμο των επιχειρήσεων. 10 Μήνες Σχεδιασμένο για την επιτυχία σας πρόσφατα ανασχεδιασμένο βαθμό MSM μας είναι ένα εντατικό 45-πιστωτικό ωρών, το πρόγραμμα 10 μηνών σχεδιασμένο για ανθρώπους χωρίς φόντο τις επιχειρήσεις. Θα ενταχθούν σε μια ομάδα από τους συμμαθητές από διάφορες σταδιοδρομίες, υπόβαθρα και τομείς σπουδών για να μάθουν τις δεξιότητες διαχείρισης, ηθική ηγεσία, αποτελεσματική επικοινωνία, και φυσικά, τα θεμελιώδη των επιχειρήσεων. Όπου το πάθος σας βρίσκεται, το πρόγραμμα Daniels MSM μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστούν για την επιτυχία. Πρόγραμμα με μια ματιά Πρόγραμμα Πρόγραμμα Σπουδών - A 10 μηνών, με πλήρη απασχόληση, κατηγορίες ημέρας, 45-πιστωτικό πρόγραμμα GMAT / GRE - GMAT ή GRE απαιτείται Πρόγραμμα Ημερομηνίες έναρξης - Σεπτέμβριος Δίδακτρα - $ 45.000 Οικονομική Βοήθεια - υποτροφίες αξιοκρατική απονέμεται από Daniels College of Business, φοιτητικά δάνεια κυβέρνηση, τα ιδιωτικά δάνεια και τα οφέλη GI διαθέσιμο Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων - Τέσσερις γύρους των προθεσμιών αποδοχής για την είσοδο Φθινόπωρο: 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 15 Ιανουαρίου, 15 Μαρτίου (τελική προθεσμία για τους ξένους φοιτητές), και της 15ης Μαΐου Προτεινόμενες Επαγγελματική Εμπειρία - Δεν απαιτείται Επέλεξα Daniels, λόγω της εμπειρίας που θα μπορούσε να προσφέρει πάνω από άλλα σχολεία. Από την πρώτη μου ημέρα στην πανεπιστημιούπολη, ήμουν αντιμετωπίζεται ως πρόσωπο, όχι μόνο ένα άλλο μαθητή. Μου ζητήθηκε για το τι ήθελα να βγούμε από το πρόγραμμα, τι ήταν οι στόχοι μου και με βοήθησε να τους επιτύχουμε. Η εμπειρία hands-on της ανάλυσης των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας σε σχέση με τις στρατηγικές μάρκετινγκ τους ήταν το ισοδύναμο του 10 χρόνια στην επαγγελματική κατάρτιση μέσα σε ένα χρόνο. Ποτέ δεν έχω μάθει τόσα πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. - Ματθαίος Hickey, MSM | Ιδρυτής & Διευθύνων Εταίρος, ePRepsolutions, LLC Ως MS Διαχείρισης φοιτητής, θα: Επωφεληθείτε της βιωματικής μάθησης και να θέσει σε εφαρμογή την ικανότητά σας να σκεφτεί στα πόδια σας, κάνουν αποτελεσματικές αποφάσεις και να συνεργάζονται με τις ομάδες. Βελτιώστε την ικανότητά σας να διαχειρίζεστε τους ανθρώπους, τις διαδικασίες και τα έργα. Μάθετε από τα μέλη ΔΕΠ που είναι και οι δύο αφιερωμένη καθηγητές και έμπειρους επαγγελματίες. Απολαύστε ένα lockstep, cohorted πρόγραμμα που προωθεί ένα ισχυρό δίκτυο και μια ατμόσφαιρα εποικοδομητικής συζήτησης και συνεργασίας. Μαθήματα και Μαθήματα Η MS στη διαχείριση είναι ένα πρόγραμμα 45-πιστωτικό ωρών που διαρκεί μόλις 10 μήνες. Το πρόγραμμα ξεκινά με μια εβδομάδα στρατόπεδο μακρύ βάσης, τότε 10 εβδομάδων στα θεμέλια των επιχειρήσεων και της διαχείρισης, 10 εβδομάδων σχετικά με τη δυναμική της διαχείρισης, ακολουθούμενη από 10 εβδομάδες διαχείρισης σε δράση με αποκορύφωμα την διάσκεψη κορυφής Ανταγωνισμού της ομάδας και η τελική αξιολόγηση του προγράμματος. Βιωματική Μάθηση Μαθαίνοντας στο Daniels σας παίρνει έξω από την τάξη και στο πεδίο αλληλεπιδρά με τους ηγέτες των επιχειρήσεων, την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων των επιχειρήσεων και χρησιμοποιώντας τις ικανότητές της επιχείρησής σας, όταν το διακύβευμα είναι πραγματικό. Θα προκύψουν από τις εργασίες Daniels απότομη, δοκιμασμένο και έτοιμο να οδηγήσει-προσαρμόσιμο σε νέες καταστάσεις και πολύ έμπειρα σε τόσο μεγάλη-εικόνα στρατηγική σκέψη και cross-λειτουργική περιπλοκές. Στο πρόγραμμα MSM θα: Επισκεφθείτε τις επιχειρήσεις και τη σκιά δουλειά με τους διαχειριστές. Μάθετε από τα μεσαία στελέχη και τα εκτελεστικά αίθουσα συνεδριάσεων ηχεία. Συμμετέχουν σε συναρπαστικές διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων Base Camp Launch Team Challenge και τη σύνοδο κορυφής του ανταγωνισμού Team. Παρακολουθείστε Διαχείρισης Παρασκευές Συγγράμματα όπου θα μάθετε χρήσιμες θέματα όπως το πώς να τρέξει μια συνάντηση, μικρο επικοινωνίας, ψηφιακή αλληλεπίδραση, την αναγνώριση και την καταγραφή των ευκαιριών, πολιτικούς ελιγμούς και περισσότερο. [-]

Ms στην εφαρμοσμένη ποσοτική χρηματοδότηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 15 - 24 μήνες March 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Denver +1 περισσότερα

Το Master of Science στην Εφαρμοσμένη Ποσοτικά Οικονομικών από το Reiman Σχολή συνδυάζει την σε βάθος μελέτη των οικονομικών θεωριών και αρχών με προηγμένες τεχνολογίες, την επικοινωνία και την ομαδική εργασία, με ιδιαίτερη έμφαση στην ηθική και αξίες. [+]

Μάθετε γιατί χρηματοδότηση εργοδότες προσλαμβάνουν αποφοίτους Daniels. Αποκτήστε εις βάθος γνώση των οικονομικών και την εμπειρία τους εργοδότες θέλουν. Ο Master of Science στην Εφαρμοσμένη Ποσοτικά Οικονομικών από το Reiman Σχολή συνδυάζει την σε βάθος μελέτη των οικονομικών θεωριών και αρχών με προηγμένες τεχνολογίες, την επικοινωνία και την ομαδική εργασία, με ιδιαίτερη έμφαση στην ηθική και αξίες. Θα αναπτυχθεί οικονομικά μοντέλα με ενσωματωμένη εμπειρία στην τάξη και να εφαρμόσει πρόσφατα έμαθε τις ικανότητές σας αμέσως. Εμείς θα σας πρόκληση να σκεφτούν, δεν απομνημονεύει. Πιστεύουμε στη μάθηση μέσα από την πράξη, την άσκηση και την τελειοποίηση. Ο Daniels Master of Science στην Εφαρμοσμένη Ποσοτικά Οικονομικών είναι ένα STEM (Science, Technology, Engineering και Μαθηματικά) βαθμό σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS). Το DHS επεκτείνει κατάλογος περιλαμβάνει οριστεί βαθμούς που πληρούν τις προϋποθέσεις για έως και 17 μήνες προαιρετικής πρακτικής άσκησης (OPT) Παράταση για F-1 μη-μεταναστευτική μαθητές. Το 2014, ο Daniels Master of Science στο πρόγραμμα Εφαρμοσμένης Ποσοτικά Οικονομικών έγινε δεκτή στο Πανεπιστήμιο Πρόγραμμα Αναγνώρισης CFA Institute. Αυτή η κατάσταση που χορηγούνται σε ιδρύματα πρόγραμμα του οποίου ο βαθμός ενσωματώνει τουλάχιστον το 70 τοις εκατό του CFA Πρόγραμμα υποψήφια Body of Knowledge (CBOK), η οποία παρέχει στους φοιτητές με μια σταθερή βάση στην CBOK και να τοποθετεί και να καθίσει για τις εξετάσεις CFA. Πρόγραμμα με μια ματιά Πρόγραμμα Βιογραφικό - Μια STEM-ορίζεται, 15-24 μηνών, πλήρους ή μερικής απασχόλησης, 45-57-πιστωτικό πρόγραμμα με τρεις συνιστώσες: - * προαπαιτούμενα Οικονομικών (12 credits), Οικονομικών πυρήνα (25 μονάδες) και Μαθήματα (20 credits ). * Οι φοιτητές που περνούν τις εξετάσεις παραίτηση μπορούν να επιλέξουν από μερικά ή όλα τα προαπαιτούμενα μαθήματα Οικονομικών. GMAT / GRE - GMAT ή GRE Υποχρεωτικά Πρόγραμμα Ημερομηνίες έναρξης - Σεπτέμβριο και τον Μάρτιο. Δίδακτρα - $ 1.258 ανά ώρα πίστωσης συν προγράμματος αμοιβές. Οικονομική Βοήθεια - Κυβέρνηση φοιτητικά δάνεια, τα ιδιωτικά δάνεια και τα οφέλη GI διαθέσιμο. Μερικά merit- και βασίζεται στην ανάγκη υποτροφίες που χορηγούνται από Daniels College of Business. Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων - Τέσσερις γύρους των προθεσμιών αποδοχής για την είσοδο φθινόπωρο και τρεις γύρους για την είσοδο της άνοιξης. Προτεινόμενες Επαγγελματική Εμπειρία - Ποικίλει. Δεν υπάρχει καλύτερη εκπαίδευση για χρηματοδότηση από Daniels. Daniels παρέχει μια ισορροπία του πραγματικού κόσμου έργα, συνδέσεις βιομηχανία και την ακαδημαϊκή αυστηρότητα που προετοιμάζει τους μαθητές για τις σταδιοδρομίες τους. Ποτέ πρόθυμοι να εγκατασταθούν για το τι έχει γίνει, το Κολέγιο συνεχώς τη διύλιση και την ενημέρωση του προγράμματος χρηματοδότησης της να μείνει καθοδηγούμενη από την αγορά και είναι έτοιμη για το τι είναι το επόμενο. - Keith Galante, Masters of Science in Finance, 1998 | Πρόεδρος, Paragon Ελέγχου & Consulting Ως φοιτητής MS Εφαρμοσμένων Ποσοτικά Οικονομικών θα: Μελετήσει ένα πρόγραμμα σπουδών θεωρείται ο χρυσός κανόνας στην παγκόσμια βιομηχανία χρηματοδότησης, όπως αναγνωρίζεται από το Chartered Financial Analyst (CFA) Ινστιτούτο. Κατακτήστε τα αναλυτικά εργαλεία, τις θεωρίες και τις αρχές ότι η σημερινή απαιτούν οι εργοδότες. Να αποκτήσουν δεξιότητες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων των ιδίων κεφαλαίων hands-on με τη διαχείριση ενός τμήματος του ταμείου όργανο του Πανεπιστημίου, αποτιμάται σε ένα εκατομμύριο δολάρια, στην πορεία Marsico Ταμείου μας. Χρησιμοποιήστε τις επιλογές για να δημιουργήσετε αντιστάθμισης και να επιστρέψει στρατηγικές βελτίωσης σε παράγωγα τάξη μας ταμεία. Αναπτύξουν οικονομικά μοντέλα για την επενδυτική τραπεζική βιομηχανία που χρησιμοποιεί τις πιο εξελιγμένες πληροφορίες, αναλύσεις, βάσεις δεδομένων και το λογισμικό προσομοίωσης διαθέσιμα. Φτιάξτε το βιογραφικό σας με μια δωρεάν συνδρομή στο S & P Capital IQ. Ειδικεύονται στην εταιρική χρηματοδότηση, επενδυτική τραπεζική, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων ή σχεδιάσετε το δικό συγκέντρωση Finance σας για να καλύψουν τις συγκεκριμένες τους στόχους σταδιοδρομίας σας. Μαθήματα και Μαθήματα Το πρόγραμμα MS Εφαρμοσμένων Ποσοτικά Οικονομικών είναι ένα STEM-καθορισμένο 45-57-πιστωτικών βαθμό από ό, τι μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 15 μήνες από φοιτητές πλήρους φοίτησης υπόκειται σε προϋποθέσεις και το φορτίο πορεία. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να κερδίσουν βαθμό μέρος του χρόνου σας, την ημέρα ή το βράδυ. Το πρόγραμμα βαθμός περιλαμβάνει μαθήματα στα οικονομικά, μεγέθη των επιχειρήσεων και την ηθική, και 18 πιστώσεις αφιερωμένο στην επιλεγμένη ειδικότητα σας ή προσαρμοσμένη συγκέντρωση. Συγκεντρώσεις & Διπλή Πτυχία Κάθε διαδρομή βαθμό χρηματοδότησης βασίζεται ηγεσίας για την αυστηρή θεμελίωση Daniels των τεχνικών δεξιοτήτων και των αξιών που βασίζονται στηρίζεται στην αποτελεσματική επικοινωνία, την ομαδική εργασία και την ηθική. Οι φοιτητές που επιδιώκουν ένα MS Εφαρμοσμένων Ποσοτικά Οικονομικών μπορούν να επιλέξουν μία από τις δύο ειδικότητες ή να προσαρμόσετε το βαθμό για να ταιριάζει με τις μοναδικές ανάγκες τους. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές έχουν επίσης την ευκαιρία να κερδίσουν δύο βαθμούς πλοιάρχου-επίπεδο ταυτόχρονα ή να ακολουθήσει ένα MBA με συγκέντρωση χρηματοδότησης. Βιωματική Μάθηση Το πρόγραμμα MS Εφαρμοσμένων Ποσοτικά Οικονομικών σας προκαλεί να σκεφτούμε μεγαλύτερο. Προσπαθούμε να παρέχουμε ένα top-tier, ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην τάξη που ταιριάζει μόνο με τις ευκαιρίες για hands-on μάθηση. Αυτή η ισορροπία είναι αυτό που πιστεύουμε ότι βοηθά τους αποφοίτους μας να αποκτήσουν ένα πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό και τη δυνατότητα να ευδοκιμήσουν πραγματικά στη σταδιοδρομία τους. Μαθαίνοντας στο Daniels σας παίρνει έξω από την τάξη και στο πεδίο αλληλεπιδρά με τους ηγέτες των επιχειρήσεων, την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων των επιχειρήσεων και χρησιμοποιώντας τις ικανότητές της επιχείρησής σας, όταν το διακύβευμα είναι πραγματικό. Θα βγει από Daniels επιχειρήσεων απότομη, δοκιμαστεί και έτοιμος να οδηγήσει-προσαρμόσιμο σε νέες καταστάσεις και γνωρίζει πολύ καλά τόσο μεγάλη-εικόνα στρατηγική σκέψη και cross-λειτουργική περιπλοκές. [-]

Ms στο μάρκετινγκ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 15 - 36 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Denver +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα Daniels MS Μάρκετινγκ κατατάσσεται αριθ 3 στο έθνος από GraduatePrograms.com. Το Τμήμα Μάρκετινγκ σχολή θέσει νέα πρότυπα ως ηγέτες μάρκετινγκ και να βοηθήσει τους μαθητές μας να κάνουν τις συνδέσεις στον κλάδο. [+]

Μαθαίνω. Δημιουργώ. Εμπνέω Πάντα εξελίσσεται-Start το Φθινόπωρο Οι επιχειρήσεις δεν είναι κάτι που απλά στέκεται ακόμα. Είναι ένα ζωντανό, αυξανόμενο κομμάτι της σημερινής κοινωνίας, και πιστεύουμε ότι θα πρέπει να διδάσκονται με αυτόν τον τρόπο. Το Daniels College of Business Master of Science in Marketing πρόγραμμα σας προκαλεί να σκέφτονται κριτικά για την επίλυση προβλημάτων, ενώ έχετε τη διδασκαλία να αγκαλιάσει ασάφεια-τις δεξιότητες που οι εργοδότες αναζητούν σε επαγγελματίες του μάρκετινγκ. Είτε είστε ανταγωνίζονται σε μια υπόθεση ανταγωνισμού, οδηγώντας ενεργών έργων του πελάτη, να γίνει πιστοποίηση στο Microsoft Excel ή το Google Analytics και το AdWords, ή να εφαρμόζουν συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων όπως η Microsoft Access και Salesforce, οι απόφοιτοι μας θα έχουν τις βασικές ικανότητες για να πετύχει στην επιχείρηση. Το πρόγραμμα Daniels MS Μάρκετινγκ κατατάσσεται # 3 στο έθνος από GraduatePrograms.com. Το Τμήμα Μάρκετινγκ σχολή θέσει νέα πρότυπα ως ηγέτες μάρκετινγκ και να βοηθήσει τους μαθητές μας να κάνουν τις συνδέσεις στον κλάδο. Οι εμπειρογνώμονες αυτοί λαμβάνουν τη διδασκαλία τους πέρα ​​από την τάξη και στην ημέρα με την ημέρα πρακτική που εξισορροπούν δοκιμασμένες και αληθινή σκέψης με τολμηρές νέες προσεγγίσεις μάρκετινγκ. Πλέον, μικρά μεγέθη τάξη, τα σχέδια της ομάδας και η δέσμευση για τη βιωματική μάθηση μας δίνουν στους μαθητές την ευκαιρία να εμβαθύνουν ακόμη πιο βαθιά σε κάθε μάθημα και να εξαγάγετε το πώς μπορεί να ισχύει για τη σταδιοδρομία τους. Πρόγραμμα με μια ματιά Πρόγραμμα Βιογραφικό - Ένα 15-36 μηνών, πλήρους ή μερικής απασχόλησης, 45-47-πιστωτικό πρόγραμμα. Ηθική και την ηγεσία βασισμένη στις αξίες έχουν ενσωματωθεί σε όλο το πρόγραμμα σπουδών. GMAT / GRE - GMAT ή GRE απαιτείται. Πρόγραμμα Ημερομηνίες έναρξης - Σεπτέμβριος. Δίδακτρα - $ 1.258 ανά ώρα πίστωσης συν προγράμματος αμοιβές. Οικονομική Βοήθεια - Κυβέρνηση φοιτητικά δάνεια, τα ιδιωτικά δάνεια και τα οφέλη GI διαθέσιμο. Μερικά merit- και βασίζεται στην ανάγκη υποτροφίες που χορηγούνται από Daniels College of Business. Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων - Τέσσερις γύρους των προθεσμιών αποδοχής για την είσοδο πτώση. Προτεινόμενες Επαγγελματική Εμπειρία - Ποικίλει. Η εμπειρία μου παρέχονται πολλές ευκαιρίες να συνεργαστεί με επαγγελματίες του μάρκετινγκ μέσω τάξεις και μέσα από το μαθητή διοικούμενο DU Σύλλογος Marketing. Ήμουν σε θέση να εφαρμόσει ό, τι έμαθα μέσα από τα χέρια-για το σχεδιασμό και τη στρατηγική μάρκετινγκ μαθήματα και υπό την καθοδήγηση των καθηγητών που πραγματικά νοιαζόταν για την επαγγελματική μου επιτυχία. - Lulu Chen, MS Μάρκετινγκ, 2010 Περιφερειακός Διευθυντής, TOEFL Τζούνιορ-Σαγκάη Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα αποτελείται από την κοπή πρόγραμμα σπουδών άκρη και πολλά hands-on ευκαιρίες για τους μαθητές να μάθουν. Οι φοιτητές στο πρόγραμμα MS Μάρκετινγκ θα: Συμμετέχουν στην κατηγορία εργαστήρια για την επίλυση πραγματικών προκλήσεων μάρκετινγκ για την πραγματική τους πελάτες σε πραγματικό χρόνο με την εφαρμογή της θεωρίας και δεξιότητες κριτικής σκέψης που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος. Επωφεληθείτε από τα εργαστήρια επαγγελματικής ανάπτυξης έχουν σχεδιαστεί για να ακονίσετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εξασφαλίσει ένα οικοτροφείο και να προσγειωθεί μια εργασία. Να καθοδηγούνται από έναν επαγγελματικό μάρκετινγκ περιοχή που θα βοηθήσει τους μαθητές: να αναπτύξουν μια επαγγελματική μάρκα, να αποφασίσει σχετικά με τις καλύτερες επαγγελματικές ενώσεις μάρκετινγκ για να ενταχθούν για μεμονωμένους στόχους σταδιοδρομίας και να βοηθήσει με την μετάβαση σταδιοδρομίας. Ψάχνουμε για εκείνους τους παθιασμένους ανθρώπους που θέλουν να εφαρμόσουν τον ενθουσιασμό τους για την εμπορία. Οι μαθητές δεν χρειάζεται να έχουν θητεύσει στο μάρκετινγκ, ακριβώς την επιθυμία και το αυτοκίνητο για να γίνει έμπορος. Οι περισσότεροι φοιτητές τελειώσει αυτό το πρόγραμμα 45-47 ώρες πιστωτικές σε 15 μήνες, αλλά το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει την ευελιξία να επεκταθεί το πρόγραμμα, αν θέλετε. Μαθήματα και Μαθήματα * 2 πιστωτική πρακτικής άσκησης μπορεί να αρθεί για την προηγούμενη εργασία μάρκετινγκ εμπειρία. Το πρόγραμμα MS Marketing είναι μια 45-47-πιστωτικών βαθμό που συνδυάζει τη μελέτη σε βάθος των πρακτικών μάρκετινγκ και τις αρχές με την ηγεσία βασισμένη στις αξίες και την ηθική λήψη αποφάσεων. σπουδές σας καλύπτουν το θεωρητικό στο πραγματικό κόσμο, από μια ανεξάρτητη ερευνητική μελέτη του έργου της επιλογής σας για να πρακτική άσκηση που θα δοκιμάσουν το θάρρος σας μάρκετινγκ. Μπορείτε να ολοκληρώσετε MS σας στο μάρκετινγκ σε μόλις 15 μήνες ή έχετε την ευελιξία να συνεχίσει βαθμό με μερική απασχόληση σας. Συγκεντρώσεις & Διπλή Πτυχία Το Τμήμα Μάρκετινγκ προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για να ακολουθήσει δύο βαθμούς πλοιάρχου-επίπεδο ταυτόχρονα ή να κερδίσουν ένα MBA με συγκέντρωση μάρκετινγκ. Βιωματική Μάθηση Ο κόσμος του μάρκετινγκ αλλάζει με ταχείς ρυθμούς, και Daniels αντιμετωπίζει την πρόκληση να μείνετε σχετικές κεφάλι. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, το Τμήμα Marketing έχει εργαστεί σκληρά για να αναπτύξουν καινοτόμα προγράμματα για τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ που τους δίνουν τις δεξιότητες για να είναι οι καλύτεροι έμποροι σε αυτόν τον δυναμικό κλάδο. δικτύωση Εκδηλώσεις: Το Τμήμα Μάρκετινγκ φιλοξενεί μεγάλες ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης για την κοινότητα και τους φοιτητές μας, όπως η ετήσια σύνοδο κορυφής Digital Marketing που συγκεντρώνει τους ηγέτες στον τομέα μάρκετινγκ για να προωθήσουν τις γνώσεις τους σχετικά με αυτήν την αναπτυσσόμενη βιομηχανία. Πέντε Παρασκευές Πρόγραμμα: Δικτύωσης μέρος, την ανάπτυξη μέρος της σταδιοδρομίας, το νέο αυτό πρόγραμμα συγκεντρώνει αποφοίτων μάρκετινγκ Daniels και την τρέχουσα MS σπουδαστές κατά τη διάρκεια των πέντε συνεδρίες Παρασκευή για να συζητήσει τα πάντα, από την οικοδόμηση μιας σταδιοδρομίας στην ανάπτυξη μιας προσωπικής μάρκας. Πρακτική: Για περισσότερα από πέντε χρόνια, έχουμε χτίσει και να αναπτυχθεί ένα ισχυρό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, βοηθώντας Daniels οι μαθητές αποκτούν την τοποθέτηση σε περισσότερες από 500 επιχειρήσεις στο Κολοράντο, όπως η Comcast, DISH, 9News, Vail Resorts και Crispin Portner + Bogusky. Το Κέντρο Γραπτού Λόγου: Ανοιχτό σε όλους τους μαθητές DU, το Κέντρο Γραπτού Λόγου σε Anderson Academic Commons βοηθά τους μαθητές με όλους τους τύπους της γραφής έργα: αναθέσεις κατηγορίας, επαγγελματικής γραφής και παρουσιάσεις πολυμέσων. [-]

Επικοινωνία

University of Denver

Διεύθυνση South University Boulevard 2199
Denver 80208, United States
Ιστοσελίδα http://www.du.edu/
Τηλέφωνο +1 303-871-2000