University of the Cumberlands

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Όραμα & Αποστολή

Όραση

Το όραμα του Πανεπιστημίου των Cumberlands είναι να είναι το κορυφαίο πανεπιστήμιο ελεύθερων τεχνών που ενθαρρύνει την πνευματική και πνευματική ανάπτυξη, την ηγεσία και την εξυπηρέτηση.

Cumberlands θα αξιοποιήσει τα ομόλογα ιστορία, την τοποθεσία, και κοντά φοιτητών και διδασκόντων του να γίνει ένα όργανο προάγγελος, ένα ξεχωριστό είδος κέντρου μάθησης, μια ανεξάρτητη πρωτοποριακό πανεπιστήμιο του 21ου αιώνα, που είναι ασυνήθιστα αφιερωμένο στην προετοιμασία των νέων για το μέλλον.

Για να γίνει αυτό, Cumberlands θα:

  • Παραμένει ένα σχετικά μικρό προπτυχιακό πανεπιστημιακό, με περίπου 1.600 προπτυχιακούς φοιτητές.
  • Συνεχίσει να αυξάνεται τα προγράμματα μεταπτυχιακών και ενηλίκων προσανατολισμένη προς τις αναδυόμενες επαγγελματικών ευκαιριών, καθένα από τα οποία διαθέτει superior διδασκαλίας, εφαρμόζεται μάθηση και εμπειρίες.
  • Να εδράζεται στις φιλελεύθερες τέχνες, συνεχίζοντας παράλληλα να αναπτύξει μεθόδους παράδοσης που εργάζονται για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων της μάθησης των μαθητών.
  • Δημιουργήσουν και να διατηρήσουν ένα περιβάλλον για μάθηση και επαγγελματική ανάπτυξη.

Αποστολή

Πανεπιστήμιο των Cumberlands έχει υπηρετήσει ιστορικά φοιτητές κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, από τις όμορφες ορεινές περιοχές του Κεντάκι, Τενεσί, Δυτική Βιρτζίνια, Βιρτζίνια, τη Γεωργία, τη Βόρεια Καρολίνα, Νότια Καρολίνα, Οχάιο και την Αλαμπάμα, που παραδοσιακά έχουν περιγραφεί ως Απαλάχια. Ο αντίκτυπος του Πανεπιστημίου μπορεί να δει κανείς τα επιτεύγματα των αποφοίτων του, οι οποίοι έχουν αναλάβει τους ρόλους της ηγεσίας σε αυτή την περιοχή και σε όλο το έθνος.

Ενώ βρίσκεται στο θέρετρο όπως η περιοχή του Απαλάχια, με έμφαση κυρίως στην εξυπηρέτηση την όμορφη ορεινή περιοχή, το πανεπιστήμιο τώρα φτάνει σε κάθε κατάσταση και σε όλο τον κόσμο μέσα από το σώμα των φοιτητών και αποφοίτων.

UC συνεχίζει να προσφέρει πολλά υποσχόμενες φοιτητές όλων των υποβάθρων ένα πρόγραμμα ευρείας βάσης φιλελεύθερες τέχνες εμπλουτισμένο με τις χριστιανικές αξίες. Το Πανεπιστήμιο επιδιώκει την αριστεία σε όλες τις προσπάθειές της και αναμένει από τους φοιτητές παρόμοια αφοσίωση προς την κατεύθυνση αυτή. Τη δέσμευσή του για ένα ισχυρό ακαδημαϊκό πρόγραμμα συνδέεται με τη δέσμευση για μια ισχυρή ηθική εργασίας. Cumberlands ενθαρρύνει τους μαθητές να σκέφτονται κριτικά και δημιουργικά έτσι ώστε να μπορούν να προετοιμαστούν καλύτερα για τη ζωή της αρμόδιας υπηρεσίας και της ηγεσίας. Αυτή η εστίαση των προπτυχιακών προγραμμάτων του επεκτείνεται και παρέκταση σε μεταπτυχιακά του προγράμματα. Τα προγράμματα αυτά συμβάλουν, επίσης, κριτική και δημιουργική σκέψη κατά την επιδίωξη του "ζωή πιο άφθονα" τόσο για το άτομο και την κοινωνία. Στο Cumberlands, μεταπτυχιακών σπουδών προετοιμάζει τους επαγγελματίες να είναι υπηρέτης-ηγέτες σε κλάδους και τις κοινότητές τους, που συνδέουν την έρευνα με την πρακτική και τη γνώση με την ηθική λήψη αποφάσεων.

Δέσμευση να Φιλελευθέρων Τεχνών

Με την πεποίθηση ότι η ελευθερία είναι το αποτέλεσμα του σεβασμού της αλήθειας και την ανησυχία για την ανθρωπότητα, το Πανεπιστήμιο των Cumberlands, μέσα από ένα παραδοσιακό πρόγραμμα φιλελεύθερες τέχνες, επιχειρεί να προωθήσει στους μαθητές του μια αυξημένη ευαισθητοποίηση και την ευαισθησία στην αναζήτηση της αλήθειας και μια βαθύτερη ευθύνη απέναντι ανθρωπότητα.

Το Πανεπιστήμιο επιδιώκει να βαθμολογήσει τους άνδρες και τις γυναίκες με τις χριστιανικές αξίες που προέρχονται από την πνευματική και διανοητική εμπειρία εντός της πανεπιστημιακής κοινότητας, καθώς και από τους παραδοσιακούς ακαδημαϊκούς κλάδους.

Αυτοβοήθειας μέσω της εργασίας-μελέτης

Από την ίδρυσή της το 1888, η λειτουργία αυτο-βοήθειας υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι του Πανεπιστημίου του Cumberlands.

Cumberlands πιστεύει ότι το προνόμιο της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης θα πρέπει να βασίζεται σε κίνητρα, την ικανότητα, το χαρακτήρα και το σκοπό και όχι από το ποσό των χρημάτων που ένας μαθητής ή οι γονείς του θα μπορούσε να έχει. Το πιο υγιεινό είδος της οικονομικής βοήθειας έγκειται στο να βοηθήσει το μαθητή να βοηθήσει τον εαυτό του. Ένα πρόγραμμα βοήθειας φοιτητής θα πρέπει να αναπτύξουν ιδιότητες της λιτότητας και της αυτοδυναμίας, όπως και το πρόγραμμα εργασίας-μελέτης σε Cumberlands.

Μεγάλο μέρος της οικονομικής βοήθειας σε Cumberlands δίνεται σε μορφή αμειβόμενη απασχόληση. Το πρόγραμμα εργασίας είναι προαιρετική και το ποσό της εργασίας εξαρτάται από την ικανότητα και την ανάγκη.

Τα τελευταία χρόνια πολλοί φοιτητές έχουν κερδίσει τις δαπάνες κολλεγίων τους. Συνεχίζεται η απασχόληση και η προώθηση εξαρτάται από την ποιότητα της εργασίας που πραγματοποιείται. Στο Cumberlands μαθητές λαμβάνουν επίσημη εκπαίδευση για ελάχιστο κόστος και αν δεν έχουν τα χρήματα, που πληρώνουν για ένα μεγάλο μέρος της εκπαίδευσής τους, κάνοντας την καθημερινή δουλειά στην καφετέρια το κολέγιο, στο τμήμα συντήρησης, στο Appalachian προγράμματα προσέγγισης, ως φοιτητής βοηθούς, φωτογράφοι, ταχυδρομικοί υπάλληλοι και γραμματείς μερικής απασχόλησης.

Οι ευκαιρίες αυτο-βοήθειας που παρέχεται σε πάνω από εξακόσιους φοιτητές που εργάζονται κατά μέσο όρο δώδεκα ώρες την εβδομάδα υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη. Οι μαθητές διδάσκονται την αξία του αμεσότητα, τη βιομηχανία, την αξιοπιστία και την πρωτοβουλία.

Ανάπτυξη μέσω της συντήρησης και

Η δήλωση της αποστολής του Πανεπιστημίου των Cumberlands δηλώνει σαφώς τη θέση του Πανεπιστημίου σχετικά με την αξία της εργασίας και υπηρεσιών σε τρίτους. Το Πρόγραμμα Υπηρεσία / Εργασία και Ηγεσία επικεντρώνεται στην πεποίθηση ότι οι φοιτητές θα πρέπει να τοποθετούνται σε θέσεις όπου μπορεί να εμφανίσουν ευκαιρίες για την υπηρεσία και την ηγεσία. Οι μαθητές καλούνται να εμπλακούν σε μια σχεδιασμένη δράση της πανεπιστημιούπολης ή της κοινότητας υπηρεσία, ταυτόχρονες δραστηριότητες ηγεσία, και την εργασία πριν από την αποφοίτησή του. Κάθε φοιτητής πρέπει να προτείνει ένα αποδεκτό σχέδιο για σαράντα τουλάχιστον ώρες πανεπιστημιούπολη υπηρεσία / κοινότητα ή να λάβει μέρος στο Κολλέγιο Workstudy Προγράμματος.

Για να παρέχουν σε όλους τους φοιτητές με την κατάρτιση ηγεσίας, ως αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος, κάθε φοιτητής που εμπλέκονται στη δραστηριότητα παροχής υπηρεσιών ή έργου, θα πρέπει επίσης να λάβουν μέρος σε διάφορα σεμινάρια ηγεσίας. Ο στόχος αυτής της δραστηριότητας δεν είναι μόνο για να κάνουν τους μαθητές να συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες τους σε άλλους μέσω της υπηρεσίας / εργασιακή εμπειρία, αλλά και να παρέχει στους φοιτητές με τις δεξιότητες για να οργανώσει και να οδηγήσουν τους άλλους σε παρόμοιες δραστηριότητες.

Για να καταγράψει το πλήρες φάσμα των δραστηριοτήτων στις οποίες ο μαθητής έχει εμπλακεί στο Πανεπιστήμιο των Cumberlands, μια "Υπηρεσία Ηγεσία Αντίγραφο» θα πρέπει να αναπτυχθούν για κάθε μαθητή. Αυτή η μεταγραφή θα είναι ένα μόνιμο μέρος του ρεκόρ του κάθε μαθητή και θα διαβιβάζονται κατόπιν αιτήματος του μαθητή μαζί με του / ακαδημαϊκό ρεκόρ της.

Διαπίστευση

Πανεπιστήμιο των Cumberlands είναι διαπιστευμένο από το Νοτίου Συνδέσμου κολέγια και τα σχολεία της Επιτροπής σχετικά με Κολέγια την ανάθεση συνεργάτης, απολυτηρίου, οι πλοίαρχοι, ειδικός της εκπαίδευσης και διδακτορικό βαθμούς. Αρχική ημερομηνία πιστοποίησης ήταν το 1964. Πρόσφατες ημερομηνία επαναβεβαίωση είναι το 2006. Επόμενη ημερομηνία επαναβεβαίωση είναι Class του 2016. Επικοινωνήστε με την Επιτροπή σχετικά με κολέγια στο 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30.033 έως 4097 ή καλέστε 404-679-4500 για ερωτήσεις σχετικά με τη διαπίστευση του Πανεπιστημίου των Cumberlands. Για να δείτε την τρέχουσα κατάσταση του Πανεπιστημίου των Cumberlands, πηγαίνετε σε αυτό το σύνδεσμο στην ιστοσελίδα SACCOC: http://www.sacscoc.org/details.asp?instid=24640 Πανεπιστήμιο των Cumberlands είναι μια ιδιωτική, πίστη και βασίζονται φορέα που είναι διέπεται από ένα Διοικητικό συμβούλιο. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από πολύ αγαπητό άτομα από γύρω από το κράτος του Κεντάκυ και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πανεπιστήμιο των Cumberlands συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς καταστατικό της μη διάκρισης και δεν συμμετέχει σε απαγορευμένες διακρίσεις με βάση τη φυλή, το χρώμα, την εθνικότητα, την εθνική καταγωγή, το φύλο, την ηλικία, την αναπηρία ή γενετικές πληροφορίες. Το Πανεπιστήμιο μπορεί να κάνει διακρίσεις με βάση τη θρησκεία σε κάθε θέση εργασίας προκειμένου να εκπληρώσει τον σκοπό του.

Πανεπιστήμιο των προγραμμάτων εκπαίδευσης των Cumberlands «περαιτέρω κρατική διαπιστευμένοι μέσω Διοικητικό Συμβούλιο Εκπαιδευτικής Επαγγελματικών Προτύπων του Κεντάκυ (EPSB)

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

σε απευθείας σύνδεση Master Of Science στην ασφάλεια των συστημάτων πληροφορικής

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 18 - 18 μήνες January 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Williamsburg

Πανεπιστήμιο του Cumberlands (UC) είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει το Master of Science στο πρόγραμμα πτυχίο Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων (ISEC). Αυτό το πρόγραμμα προορίζεται για όσους έχουν κερδίσει βαθμό απολυτηρίου τους και οι οποίοι ήδη εργάζονται στον τομέα της πληροφορικής (IT) πεδίου σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον πανεπιστημιούπολη. [+]

Master of Science στα Πληροφοριακά Συστήματα Ασφαλείας Πάρτε το επόμενο βήμα και εκ των προτέρων πληροφορίες σας Τεχνολογία Καριέρα Πανεπιστήμιο του Cumberlands (UC) είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει η Master of Science στα Πληροφοριακά Συστήματα Ασφαλείας (ISEC) πτυχιακό πρόγραμμα. Αυτό το πρόγραμμα προορίζεται για όσους έχουν κερδίσει βαθμό απολυτηρίου τους και οι οποίοι ήδη εργάζονται στον τομέα της πληροφορικής (IT) πεδίου σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον πανεπιστημιούπολη. Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη συνεχή εκπαίδευσή τους, καθώς και την ενίσχυση της διαπιστευτήριά τους θα βρείτε τα συστήματα πληροφοριών πτυχιακό πρόγραμμα ασφαλείας UC έχει σχεδιαστεί για να τους βοηθήσει να ολοκληρώσει την επαγγελματική τους στόχους. Μέσα από το Master of Science στα Πληροφοριακά Συστήματα Ασφαλείας (ISEC), το Πανεπιστήμιο των Cumberlands επιδιώκει να αναπτύξει τα άτομα να είναι ηγέτες στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών. Ως πειθαρχία, την ασφάλεια των πληροφοριών είναι αφιερωμένη στην επιδίωξη της αποφυγής ή μετριασμού του κινδύνου απώλειας δεδομένων. Με το συνδυασμό του πανταχού παρούσα φύση των ηλεκτρονικών πληροφοριών και των συναφών κινδύνων για την ασφάλεια, το πεδίο της ασφάλειας των πληροφοριών έχει γίνει μια κρίσιμη ανάγκη για κάθε οργανισμό. Η σε απευθείας σύνδεση πτυχίο στα συστήματα πληροφοριών επιδιώκει να: Προετοιμάστε τους υποψηφίους με τη γνώση για την ανάπτυξη και εφαρμογή πολιτικών ασφαλείας Προετοιμάστε τους υποψηφίους για τη διαχείριση της συμμόρφωσης με τους διάφορους ομοσπονδιακούς κανονισμούς που ισχύουν για την ασφάλεια των πληροφοριών (όπως Sarbanes-Oxley, το νόμο Gramm-Leach-Bliley και της Ασφάλισης Υγείας Φορητότητα και Accountability Act) Προετοιμάστε τους υποψηφίους για τη δημιουργία σχεδίων πρόληψης και αποκατάστασης καταστροφών Προετοιμάστε τους υποψηφίους να αναγνωρίσουν και να αποτρέψει την εκμετάλλευση που οφείλονται στο υλικό, το λογισμικό και διαμορφώσεις δικτύου Κερδίστε MS σας στην Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων και την προετοιμασία για να είναι ηγέτης στον κλάδο της πληροφορικής. Αποστολή και Στόχοι Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, μπορείτε να είστε έτοιμοι για τις θέσεις ανώτερου επιπέδου στον τομέα της ασφάλειας των πληροφοριών, και να γίνει ικανός στην πρόληψη ή τον μετριασμό του κινδύνου απώλειας δεδομένων. Το πρόγραμμα επιδιώκει να: σας προετοιμάσει για να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν τις πολιτικές ασφάλειας σας προετοιμάσει για τη διαχείριση της συμμόρφωσης με τους ομοσπονδιακούς κανονισμούς που ισχύουν για την ασφάλεια των πληροφοριών Διδάξτε σας για να δημιουργήσετε σχέδια πρόληψης και αποκατάστασης καταστροφών Να σας βοηθήσει να μάθουν να αναγνωρίζουν και να αποτρέψει τα προβλήματα που προκύπτουν λόγω υλικού, λογισμικού και διαμορφώσεις δικτύου Πρόγραμμα Δείγμα Έλεγχος πρόσβασης Τηλεπικοινωνίες και Ασφάλεια Δικτύων Ασφάλεια Πληροφοριών και Διαχείρισης Κινδύνου Ασφάλεια Εφαρμογών Κρυπτογραφία Αρχιτεκτονική Ασφαλείας και Σχεδιασμός λειτουργίες Ασφαλείας Business Continuity Σχεδιασμού και Προγραμματισμού του Disaster Recovery Νομικούς κανονισμούς, συμμόρφωση και Έρευνα Σωματική ασφάλεια Ειδικά Θέματα Πρόγραμμα Ασφάλειας Πληροφοριών Προϋποθέσεις Εισαγωγής: Συμπληρωμένο έντυπο αίτησης απόφοιτος με τέλος αίτησης. Ένα ολοκληρωμένο προπτυχιακό ή / και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από ένα περιφερειακό διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο με ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 2,5. Υποβολή ή μια επίσημη απομαγνητοφώνηση απαιτείται. o Η μεταγραφή θα πρέπει να περιλαμβάνει το βαθμό και την ημερομηνία κατά την οποία ανατίθενται και ένα μέσο βαθμό τουλάχιστον 2,5 σε μια κλίμακα 4.0. o Κάθε διεθνής μαθήματα ολοκληρώθηκαν πρέπει να έχουν επίσημη αξιολόγηση μεταγραφή ολοκληρώθηκε και υποβλήθηκε στο πανεπιστήμιο από την εταιρεία αξιολόγησης. Οι αξιολογήσεις πρέπει να περιλαμβάνει GPA για την εισαγωγή. Αναγνωρισμένων εταιρειών αξιολόγησης είναι: ♣ World Education Services (WES) ♣ Εκπαιδευτικό διαπιστευτηρίων αξιολογητές (ΟΕΕ) ♣ Διεθνές Ίδρυμα Εκπαιδευτικής Έρευνας (IERF) Eval Άμεση ♣ Εκπαιδευτικές Προοπτικές (ΕΚ) Τεκμηρίωση της γλώσσας ευχέρεια για μη φυσικούς ομιλητές της αγγλικής γλώσσας, όπως μια έκθεση βαθμολογία από τον έλεγχο της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL) του Διεθνούς Συστήματος Testing Αγγλικής Γλώσσας (IELTS). Τα ελάχιστα αποδεκτά TOEFL ή IELTS βαθμολογίες για την εισαγωγή είναι: Χαρτί-based TOEFL (PBT): 550 Internet-based TOEFL (IBT): 79 IELTS: 6 [-]

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
6191 College Station Drive
Williamsburg, Κεντάκι, KY, KY 40769 US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)