BSP Business School Berlin Potsdam

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το BSP Business School Βερολίνο Πότσνταμ είναι μια ιδιωτική, κράτος αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο της διαχείρισης στο Βερολίνο.

Καταλάβετε, να την αρπάξει, να κάνετε με!
Ο κόσμος αλλάζει. Ψηφιοποίηση, την παγκοσμιοποίηση και τη δημογραφία καλούν για όλους μας. Και ξέρουμε ότι οι άνθρωποι δεν έδρασε μόνο ορθολογικά, αλλά συναισθηματικά. Εμείς θα σας εκπαιδεύσει ως μελλοντικοί ηγέτες, οι προκλήσεις να κατανοηθούν οι μεταβαλλόμενες αγορές και την αντιμετώπιση επιχειρηματικά. Η εστίαση είναι από τη μία πλευρά σε μια ευρεία εκπαίδευση διαχείρισης με τις επιχειρήσεις και την αγορά θεωρητικό περιεχόμενο. Από την άλλη διοίκηση και τη διαχείριση των επιχειρήσεων χέρι είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλά αριθμοί: Μαζί μας θα αποκτήσουν κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες που συνδέονται με την επαγγελματική-τεχνικές γνώσεις για να τα διευθυντικά στελέχη του αύριο για να είναι επιτυχής.

Μελέτη Ποιότητας για συναρπαστικές επαγγελματικές σας μέλλον
Με καινοτόμα προγράμματα μας, θα θέλαμε να σας δώσουμε την επαγγελματική επάρκεια και υπευθυνότητα ως βέλτιστο σημείο εκκίνησης για την καριέρα διαχείρισης σας στο χέρι. Αλλά το πτυχίο σας δεν τελειώνει στην τάξη. Σε επιλεγόμενα μαθήματα, εκδρομές και διεπιστημονικών έργων στην πράξη να γνωρίσετε άλλες απόψεις και να εκτιμήσουν.

Δράση Μάθηση: Με εμάς κανείς δεν διαβάζει.
Η συμμετοχή σας είναι πιο σημαντική από το αρχείο σας: Θα συμμετέχουν ενεργά στο εκπαιδευτικό σχεδιασμό. Μαθαίνουν μέσα από τη δική τους εμπειρία, θετική δράση και επαγγελματική γνώμη. Σε κάθε μονάδα υπάρχει αλληλεπίδραση μέσα από ομαδικές συζητήσεις, παιχνίδια επιχειρήσεων, της εκπαίδευσης διαχείρισης και υλικών ψηφιακής μελέτη στο ενδοδίκτυο μας. Γνωρίζετε τον καθηγητή σας και τον καθηγητή σας να σας ξέρει. Εκπαιδευτές σας είναι προσιτές για σας. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να απαντηθούν και για μια συζήτηση είναι πάντα το χρόνο - ατομική προβολή και όχι μαζική εκπαίδευση.

NC-ελευθέρων σπουδών - το κίνητρό σας είναι πιο σημαντική από ό, τι απολυτηρίου σας
Τελικός βαθμός σας δεν πειράζει την προσωπικότητά σας! Δεν έχει σημασία τι μέσο όρο βαθμολογίας σημείο σας, θα έχετε την ευκαιρία να μας πείσει σε μια προσωπική συνέντευξη ομολογίες της κίνητρό σας, το επιχειρηματικό ταλέντο σας και τις κοινωνικές τους δεξιότητες και να λάμψει ενώ σπούδαζε με την αφοσίωση, τη συμμετοχή και την ακρίβεια μαζί μας.

Ζωηρό πρακτική - από την αρχή
Πρακτική είναι ένα τεράστιο συν τις σπουδές σας στο BSP. Κατά τη διάρκεια της περιόδου της μελέτης πιο παρατεταμένες περιόδους πρακτικής στο εσωτερικό και στο εξωτερικό είναι ενσωματωμένα. Επιπλέον, στις αρχές δικτύωσης σας με την επιχειρηματική κοινότητα είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς. Αν θέλετε να πάρετε ακόμη και ανεξάρτητα: Gründercampus μας θα σας συνοδεύσει με τους μέντορες και την εμπειρία κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στην εκκίνηση επιχειρήσεων.

Μαθαίνοντας για το μεγάλο ευρύ κόσμο
Διεθνής εστίαση δεν υπάρχει μόνο στις μεγάλες επιχειρήσεις. Ακόμη και η μεσαία τάξη βασίζεται όλο και περισσότερο σε διασυνοριακό επίπεδο. Τα μαθήματα στο BSP θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθουν ξένες γλώσσες και να κάνουν πρακτική εμπειρία στο εξωτερικό. Με την ευκαιρία: διεθνείς φοιτητές είναι ευπρόσδεκτοι στο BSP.

Ein einzigartiger Ort in einer aufregenden Stadt für Ihr Studium
Bei uns studieren Sie an einem Campus, der seinesgleichen sucht: In der denkmalgeschützten und geschichtsreichen Villa Siemens im Berliner Bezirk Steglitz eröffnet sich Ihnen in über 75 stuckverzierten Räumen, einem prächtigen Konzertsaal und einer über 2,5 Hektar großen herrlichen Parkanlage eine einzigartige Lernatmosphäre, die Sie inspirieren und begeistern wird. Και στη μέση της γερμανικής περιοχή της πρωτεύουσας, βρίσκονται σε πολύ όχι μόνο πολιτιστικές τάσεις σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο, αλλά και την ανθηρή ως ένα βοηθητικό δωμάτιο και σας δίνει πολλές ευκαιρίες για δικτύωση.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Master στο επιχειρηματικό ψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 - 6 εξάμηνα October 2017 Γερμανία Βερολίνο Περιφέρεια +1 περισσότερα

Πρόγραμμα Το ΜΔΕ στην ψυχολογία, με έμφαση στην ΥΕ και την οργανωτική ανάπτυξη απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές που μεταπτυχιακούς έχουν ένα ενδιαφέρον για τη διαχείριση του προσωπικού και των οργανώσεων. [+]

Πρόγραμμα Το ΜΔΕ στην ψυχολογία, με έμφαση στην ΥΕ και την οργανωτική ανάπτυξη απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές που μεταπτυχιακούς έχουν ένα ενδιαφέρον για τη διαχείριση του προσωπικού και των οργανώσεων.

Περιεχόμενο του προγράμματος του πλοιάρχου καλύπτει τα πάντα, από την ψυχολογία των επιχειρήσεων στις ψυχολογικές βασικά της εργασίας με το προσωπικό και τις οργανώσεις. Πρόκειται για την ηγεσία και καθοδήγηση του προσωπικού τους, των ομάδων και των θεσμών. Τα καθήκοντα των ψυχολόγων του προσωπικού και την οργανωτική ανάπτυξη είναι ουσιαστικά κάτω λάβει σε βάθος έρευνα, την παρακολούθηση και την παροχή συμβουλών σε διαδικασίες αλλαγής. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα του Δασκάλου παρέχει όχι μόνο μεθοδολογική έρευνα και διαβούλευση με τις δεξιότητες, αλλά και συστηματική, διαγνωστικές και προσωπικών δεξιοτήτων.... [-]


πλοίαρχος στην ψυχολογία των μέσων ενημέρωσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 - 6 εξάμηνα October 2017 Γερμανία Βερολίνο Περιφέρεια

Το ΜΔΕ στην Ψυχολογία Media συνδυάζει τα δύο τομείς της διαχείρισης και των μέσων ενημέρωσης ψυχολογία. [+]

ΜΑ Ψυχολογίας Μέσων

Το ΜΔΕ στην Ψυχολογία Media συνδυάζει τα δύο τομείς της διαχείρισης και των μέσων ενημέρωσης ψυχολογία. Οι θεωρητικές και πρακτικές ικανότητες διδάσκονται για την οικονομία των μέσων ενημέρωσης, η διαχείριση των μέσων ενημέρωσης, μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης, την πολιτική των μέσων ενημέρωσης, των μέσων ενημέρωσης του νόμου και της ηθικής στον τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Το πεδίο της ψυχολογίας ασχολείται με γενικά, παιδαγωγικές και αναπτυξιακή ψυχολογία, καθώς και την κοινωνική και πολιτιστική ψυχολογία. Στην περίπτωση αυτή, το μάθημα επικεντρώνεται σε βασικές ψυχολογικές θεωρίες που είναι απαραίτητες για να κατανοήσουν την παραγωγή, την εμπορία και την υποδοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης.... [-]