American College of Management and Technology

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

RIT / ACMT είναι η μόνη σχολή στην άμεση περιοχή που έχει estabalished συνεργασία με αμερικανικό πανεπιστήμιο. It 's επίσης το μόνο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Κροατία χορήγηση δύο διπλώματα: ένα αμερικανικό πτυχίο από το Rochester Institute of Technology και πτυχίο της Κροατίας από το Αμερικανικό Κολέγιο Διοίκησης και Τεχνολογίας.


Μέσα από μια εταιρική σχέση που καθιερώθηκε το 1995, RIT / ACMT προσφέρει στους σπουδαστές του διττά διαπιστευμένων πτυχίων. Σήμερα, παραμένουν το μοναδικό ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα χορήγηση δύο αμερικανικές βαθμούς (διαπιστευμένο από την Νέα Υόρκη Μέση μέλη Συλλόγου κολέγια και σχολεία) και της Κροατίας βαθμούς (πλήρως διαπιστευμένο και ευθυγραμμίστηκε με τη διαδικασία της Μπολόνια).

RIT / ACMT προσελκύει μαθητές από όλη την Κροατία και σε όλο τον κόσμο.Σήμερα το 30 τοις εκατό του φοιτητικού σώματος μας είναι ξένοι φοιτητές από χώρες όπως η Αυστραλία, Αυστρία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Καναδά, Κίνα, Γερμανία, πΓΔΜ, Μαυροβούνιο, Νορβηγία, Περού, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Δημοκρατία της Νότιας Αφρικής, τη Νότια Κορέα, Ελβετία , την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 70 φοιτητές από την RIT 's κύρια μελέτη στην πανεπιστημιούπολη ACMT.

Δύο συναρπαστικές τοποθεσίες

&nbsp

RIT / ACMT προσφέρει δύο συναρπαστικές τοποθεσίες όπου μπορείτε να κερδίσετε το βαθμό σας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Ντουμπρόβνικ, μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη που βρίσκεται στην Αδριατική Θάλασσα, ή Ζάγκρεμπ, η πρωτεύουσα και το κέντρο των επιχειρήσεων στην Κροατία.

&nbsp

&nbsp

Όραμα

&nbsp

RIT / ACMT θα αναγνωρίζεται ως το κορυφαίο διεθνές πανεπιστήμιο καριέρα προσανατολισμένη στην Κροατία.

&nbsp

&nbsp

Αποστολή

&nbsp

RIT / ACMT θα πραγματοποιήσει το όραμά του:

&nbsp

  • παρέχοντας ένα δυναμικό περιβάλλον μάθησης στο οποίο οι μαθητές συνδυάζουν τόσο θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες.
  • οικοδόμηση θετικών σχέσεων με τις τοπικές και περιφερειακές κοινότητες, καθώς και με διεθνείς επιχειρηματικούς εταίρους μας.
  • προώθηση στενές σχέσεις με τις περιφερειακές κυβερνήσεις και τα ακαδημαϊκά ιδρύματα στην ανταλλαγή ιδεών και πρακτικών.
  • διατηρώντας επαφή με τους αποφοίτους μας και τη δημιουργία επιχειρηματικές σχέσεις μαζί τους.
  • καθιστώντας τις υπηρεσίες μας στη διάθεση τους ηγέτες των επιχειρήσεων που αναζητούν επαγγελματική καθοδήγηση για την ανάπτυξη των οργανώσεών τους και την κατάρτιση των υπαλλήλων τους.
  • συνεργάζεται στενά με RIT για την ενθάρρυνση της κινητικότητας μέσω της ανταλλαγής φοιτητών και διδακτικού προσωπικού, προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη από τα προγράμματα και τους πόρους των ΗΠΑ.

&nbsp

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master Of Science στην ανάπτυξη των ανθρώπινων πόρων

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση 21 μήνες Κροατία Ζάγκρεμπ

Ο πλοίαρχος του βαθμού επιστήμης στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού προετοιμάζει τους μαθητές να επηρεάσουν τα ανθρώπινα στοιχεία του ενεργητικού ενός οργανισμού να επηρεάσουν θετικά οργανωτικά αποτελέσματα. [+]

Master of Science στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού

 

Η αποτελεσματική ανάπτυξη και αξιοποίηση του ανθρώπινου περιουσιακών στοιχείων είναι εξίσου κρίσιμη για μια οργάνωση 's επιτυχή παράδοση των υπηρεσιών, καθώς η τεχνολογία state-of-the-art. Οργανισμοί χρειάζονται τους κατάλληλους ανθρώπους με τις σωστές δεξιότητες στο σωστό χρόνο, σε συνδυασμό με τα κατάλληλα συστήματα και την τεχνολογία. ... [-]


Master Of Science στην ηγεσία των υπηρεσιών και την καινοτομία

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση 21 μήνες Κροατία Ζάγκρεμπ

Υπηρεσία ηγεσίας και καινοτομίας είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να παρέχει στους φοιτητές την δυνατότητα να μετατρέψουν τις οργανώσεις των υπηρεσιών τους. [+]

Master of Science στην Ηγεσία Υπηρεσία και την Καινοτομία

 

Υπηρεσία ηγεσίας και καινοτομίας είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να παρέχει στους φοιτητές την δυνατότητα να μετατρέψουν τις οργανώσεις των υπηρεσιών τους. Η υπηρεσία είναι πλέον υποσύνολο της παραγωγής, αλλά αντ 'αυτού έχει έναν κρίσιμο ρόλο σε μια προσανατολισμένη στην παροχή υπηρεσιών της κοινωνίας του 21ου αιώνα. Η καινοτομία δεν αποτελεί πλέον επιλογή αλλά μια απαίτηση για μια βιώσιμη και ανθηρή επιχείρηση. ... [-]