Business College of Athens

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Όραμα μας

Ομάδα BCA είναι ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, προσφέροντας Bachelors και μεταπτυχιακά στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ναυτιλιακών Σπουδών, Διοίκησης Ξενοδοχείων και Ψυχολογίας.

Ιδρύθηκε το 1971, η BCA έχει δημιουργήσει ένα επίπεδο ποιότητας και μελέτης συνθήκες μοναδική μεταξύ των ελληνικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διάφορες Ηνωμένο Βασίλειο ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως Plymouth Business School, University of Huddersfield, Λονδίνο Guildhall University και του London Metropolitan University, έχουν εμπιστευθεί και συνεργάστηκε με BCA κατά τη διάρκεια της μακράς ιστορίας της, 45 ετών, μέσα από την επικύρωση ή δικαιόχρησης Bachelor και μεταπτυχιακές σπουδές σε λειτουργία στην Ελλάδα. BCA ήταν επίσης ένα από τα πρώτα εκπαιδευτικά ιδρύματα με υποκαταστήματα στη Γενεύη και τη Ρώμη, και το πρώτο ιδιωτικό κολέγιο προσφορά προγραμμάτων επικυρωθεί στην Ελλάδα από το Ηνωμένο Βασίλειο Πανεπιστήμια μέσω αποκλειστικών συμφωνιών.

Με πάνω από 1000 φοιτητές και πάνω από 9.000 απόφοιτοι, BCA έχει αναπτύξει ένα ισορροπημένο μείγμα των προγραμμάτων σπουδών, συνδυάζοντας θεωρία και πρακτική. Κάθε φοιτητής έχει τη δυνατότητα να μάθουν από επιτυχημένους επαγγελματίες του κλάδου, που λαμβάνουν καθοδήγηση και καθοδήγηση προκειμένου να αποκτήσουν την κατάλληλη επιχειρηματική νοοτροπία η οποία βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του BCA.

Κερδίζοντας από χιλιάδες χρόνια της ειδικής εμπειρογνωμοσύνης στον τομέα της ναυτικής εκπαίδευσης και πνεύμα φιλοξενίας, αξιοποιώντας παράλληλα στο επιχειρηματικό ταλέντο είναι συνυφασμένες με την Ελληνική ψυχή, όλα τα προγράμματα του στόχου της μελέτης για τη δημιουργία τους ηγέτες με όραμα ότι η αυξανόμενη παγκόσμια οικονομία χρειάζεται.

Πανεπιστήμιο Plymouth

BCA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ, για όλα τα ακαδημαϊκά του προγράμματα από τον Σεπτέμβριο του 2015.

Plymouth University ", το οποίο έχει ως στόχο να γίνει η επιχείρηση πανεπιστήμιο», είναι μια φιλόδοξη, ίδρυμα παγκόσμιας κλάσης και ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο με πάνω από 30.000 φοιτητές και περίπου 3.000 υπαλλήλους. Πανεπιστήμιο Plymouth είναι επίσημα ένας παγκόσμιας κλάσης και το πανεπιστήμιο βραβευμένο. Κατά το παρελθόν έτος το Πανεπιστήμιο έχει απονεμηθεί το Βραβείο επέτειο της βασίλισσας, την υψηλότερη τιμή που μπορεί να εναποθέσει επάνω ένα βρετανικό πανεπιστήμιο. Στις παγκόσμιες 100 πανεπιστήμια κάτω των 50 ετών, το Πανεπιστήμιο του Plymouth είναι στην πρώτη δεκάδα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, και τώρα κατατάσσεται 50η στον πίνακα κατάταξης Sunday Times όλων των πανεπιστημίων.

Όσον αφορά τις μελέτες των θαλάσσιων και Ναυτιλίας, του Πανεπιστημίου του Πλύμουθ μαζί με BCA College, είναι από τα πολύ λίγα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίοι προσφέρουν και ειδικεύονται στην προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση διαχείρισης αποστολής.

Με ηγετική φήμη BCA στην Ελλάδα για τη διδασκαλία και τη μάθηση και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Plymouth, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσει να γίνετε ένας απόφοιτος διακρίνεται από ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια σας, μαζί με μια βαθιά εκτίμηση της βιώσιμης επιχείρησης. Επιπλέον, τα νέα μας προγράμματα στοχεύουν να σας εξοπλίσει με την καινοτομία και την απασχολησιμότητα των δεξιοτήτων που θα προσθέσει πραγματική αξία στο βιογραφικό σας.

Περισσότερη έμφαση τοποθετείται τώρα στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα μονάδες σε όλες τις ακαδημαϊκές μας τμήματα, τα οποία στοχεύουν να δημιουργήσουν τους ηγέτες και καινοτόμοι της νέας αυξανόμενη παγκόσμια οικονομία.

Γιατί να επιλέξετε BCA;

ΙΔΡΥΘΗΚΕ 1971 Το παλαιότερο κολλέγιο στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 1971, προσφέροντας βρετανικού πανεπιστημίου βαθμούς.

950 ενεργών φοιτητών, 6500 πτυχιούχους

6

Φοιτητής προσανατολισμένη προσέγγιση: 10 μαθητές κατά μέσο όρο σε κάθε τάξη, πρωί / βράδυ τάξεις, 3 πανεπιστημιουπόλεις, εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς

2

Ακαδημαϊκή υποστήριξη για κάθε μαθητή, Προσωπική ακαδημαϊκών συμβούλων εκχωρηθεί σε κάθε μαθητή, συμπληρωματικά μαθήματα αγγλικών καθώς και την υποστήριξη μαθήματα στα βασικά γνωστικά αντικείμενα

σύνδεση της αγοράς εργασίας, Δημιουργία μιας συμβουλευτικής επιτροπής, που αποτελείται από επιφανείς επιχειρηματίες, εφοπλιστές και οι πρόεδροι του θαλάμου.

5

Εξαιρετικά ειδικευμένους εκπαιδευτές, Καταλαμβάνοντας σημαντικές θέσεις σε πολυεθνικές και εγχώριες οργανώσεις, με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της ναυτιλίας, του τουρισμού και της διαχείρισης των επιχειρήσεων.

4

ερευνητικό κέντρο που αποτελείται από πλήρους και μερικής απασχόλησης εκπαιδευτών, με ενεργή παρουσία σε έγκριτα επιστημονικά συνέδρια.

1

35 Βachelors & Masters ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών, Με σκοπό να ικανοποιήσει τις ανάγκες της αγοράς και των ετήσιων επιχειρηματικών σχεδίων από τους μαθητές.

3

80% των αποφοίτων του BCA είναι απορροφάται από το αγορά εργασίας.

Πανεπιστημιουπόλεις

BCA στεγάζεται σε τρία σύγχρονα και τεχνολογικά ενημερωμένο κτίρια στο κέντρο της Αθήνας, τη Γλυφάδα και την Κηφισιά.

Τα κτίρια είναι ειδικά σχεδιασμένα και εξοπλισμένα έτσι ώστε να ικανοποιήσει πλήρως ακόμα και τις πιο αυστηρές εκπαιδευτικές απαιτήσεις. Κάθε βρίσκεται σε προνομιακή, εύκολα προσβάσιμες περιοχές, και περιέχουν όλες τις βιβλιοθήκες, σύγχρονα εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και κάθε είδους οπτικοακουστικά μέσα, σύμφωνα με τις νέες αντιλήψεις στον τομέα της εκπαίδευσης. Οι άνετοι χώροι, το εργονομικό εξοπλισμό και κάθε άλλο αναγκαίο μέσο, ​​δημιουργούν ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον. Επιπλέον, όλα τα κτίρια που συνδέονται μέσω ενός δικτύου έτσι ώστε να παρέχει πλήρη αυτονομία, αλλά και διοικητική υποστήριξη. Κάθε κτίριο έχει Σπουδών Διευθυντής, Τμήμα Office, καθώς και διοικητικό προσωπικό.

Η συνολική επιφάνεια των BCA εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων είναι 6.000 τετραγωνικά μέτρα.

Υποστήριξη International Student

Στόχος μας είναι να διασφαλιστεί ότι η εμπειρία σας στο BCA Business College της Αθήνας είναι θετική και πολύτιμη, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μας. Προσφέρουμε συνεχή βοήθεια στους φοιτητές και να τους ενθαρρύνει να ενσωματωθούν με την τρέχουσα Διεθνείς Φοιτητές μας, καθώς και την ευρύτερη κοινότητα. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον προσανατολισμό πανεπιστημιούπολη σχεδιαστεί για όλους τους νέους φοιτητές δίνοντας την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την πανεπιστημιούπολη, το προσωπικό και το μαθητικό πληθυσμό εσάς. ανατροφοδότηση και τις προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ελληνικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc ναυτιλίας (e-learning)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 5 χρόνια February 2017 Ελληνική Δημοκρατία Ελλάδα σε απευθείας σύνδεση +1 περισσότερα

Δημοσιεύθηκε από έναν έμπειρο διεθνή σχολή που κατέχουν και τις δύο ακαδημαϊκών και επαγγελματικών προσόντων, έχουμε προετοιμάσει τους μαθητές μας, προσφέροντας πλούσιο περιεχόμενο υλικό, καθώς και μια πληθώρα μεθόδων και εργαλείων μάθησης, σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε στον κόσμο [+]

Γιατί να εγγραφούν Βασικά χαρακτηριστικά Δημοσιεύθηκε από έναν έμπειρο διεθνή σχολή που κατέχουν και τις δύο ακαδημαϊκών και επαγγελματικών προσόντων, έχουμε προετοιμάσει τους μαθητές μας, προσφέροντας πλούσιο περιεχόμενο υλικό, καθώς και μια πληθώρα μεθόδων και εργαλείων μάθησης, σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε στον κόσμο (τόσο σε επιβαίνουν σε εμπορικά πλοία μέσω Infinity και στην ξηρά). Ακολουθήστε το καλύτερο Μια μοναδική βρετανική και την ελληνική εταιρική BCA η κορυφαία κολέγιο ναυτιλία BCA και Plymouth University, μεταξύ παλαιότερα τμήματα Διαχείρισης Ναυτιλίας του κόσμου ναυτιλία Πάνω από 14 εκατομμύρια εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο Συνεισφέρει περισσότερα από 500 δισεκατομμύρια δολάρια στο ΑΕΠ του κόσμου Πέρα από 2,000 χρόνια της ελληνικής ναυτιλίας κληρονομιάς Περισσότερο από το 20% της παγκόσμιας χωρητικότητας που κατέχονται από ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες e-Learning Πάνω από 120 ώρες βίντεο HD με αγγλικούς υπότιτλους Ειδικά τροποποιημένη πλατφόρμα εκμάθησης 48 ώρες το ποσοστό απόκρισης ερωτήματος Πανεπιστήμιο Plymouth ηλεκτρονική πρόσβαση βιβλιοθήκη Συμμετοχές LLOYD'S Clarksons Intertanko Intercargo BIMCO Ο συνδυασμός των βέλτιστων πρακτικών μαθημάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης »και η ανατροφοδότηση από τους μαθητές μας, μας επέτρεψαν να σχεδιάσουν μια μοναδική πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκμάθησης, καθώς και υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκή βίντεο. Σε ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, ο μαθητής μπορεί να πλοηγηθείτε ομαλά από σελίδα σε σελίδα, ενώ έχουν τα βασικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας σε άμεση απόσταση. Κατά συνέπεια, το εκπαιδευτικό υλικό, καθώς και η πλατφόρμα e-learning έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπουν την πλήρη αυτονομία στη μαθησιακή διαδικασία. Πρόσβαση οποτεδήποτε, οπουδήποτε συνεδρίες σε πραγματικό χρόνο HD Video Διαλέξεις με τους αγγλικούς υποτίτλους Σε απευθείας σύνδεση αυτο-αξιολογήσεις Στο δικό του ρυθμό μάθησης Forums ηλεκτρονική τάξη συνεχής Υποστήριξη βιομηχανία Μαρτυρίες "Για τους ναυτικούς που επιθυμούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους, την ηλεκτρονική μάθηση είναι μακράν η πιο αποτελεσματική επιλογή από την άποψη του χρόνου και του κόστους. Η μεγάλη αξία της ηλεκτρονικής μάθησης προέρχεται από την ευελιξία, τις προσιτές τιμές και τη δυνατότητα μεταφοράς του, τρεις παράγοντες που συνδυάζονται για να κάνουν ιδανικό για εκείνους που ξοδεύουν πολύ χρόνο στη θάλασσα. Επιπλέον, χάρη στις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των δορυφορικών επικοινωνιών, την ηλεκτρονική μάθηση είναι πλέον πιο προσιτή από ποτέ. Ως εκ τούτου, είναι με μεγάλη χαρά που ανυπομονούμε να εργάζονται σε συνδυασμό με την BCA College προσφέρει αυτό το βαθμό »σε απευθείας σύνδεση, εν πλω». Δημήτρης Tsikopoulos, Διευθύνων Σύμβουλος Navarino "Ναυτιλιακές κάνει τον κόσμο να γυρίζει, σε όλο τον κόσμο. Την ίδια στιγμή, και στην ψηφιακή επανάσταση της εποχής μας, δεν υπάρχουν σύνορα για εκείνους που επιδιώκουν να βελτιώσουν τις γνώσεις, να εξερευνήσουν νέους δρόμους, να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, και να συνειδητοποιήσουν τις νέες εξελίξεις. Και τις νέες εξελίξεις στον ναυτιλιακό κόσμο είναι ένα tour de force, τόσο για την ελληνική όσο και για τη διεθνή οικονομία. Σε απευθείας σύνδεση MSc BCA στη ναυτιλία, την ευκαιρία συναντά την εκπαίδευση και την εκπαίδευση συναντά τον προορισμό-μέλλον, καθώς η τάξη έρχεται όποτε το laptop είναι, να ανοίξει έναν κόσμο δυνατοτήτων. Συγχαρητήρια BCA. Κρατήστε την ιστιοπλοΐα! " Κα Ντόρα Μπακογιάννη, πρώην Υπουργός Εξωτερικών «Ένα μοναδικό πρόγραμμα από μια μοναδική Ακαδημίας για μία από τις πιο μοναδικές βιομηχανίες στον κόσμο όπου η Ελλάδα υπερέχει πραγματικά σε." Ο κ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, πρώην Υπουργός Πολιτικής Θαλασσίων Υποθέσεων & Νησιωτικής / Πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών «Ο κόσμος της Ναυτιλίας με λίγα λόγια. Ένα πραγματικά καινοτόμο τρόπο για να μάθουν για τα συναρπαστικά θέματα που ενδιαφέρουν σήμερα στον τομέα της ναυτιλίας, η οποία εκδόθηκε από τις σχολές με μεγάλη παράδοση στις μελέτες διαχείρισης αποστολής. " Ο κ Άδωνις Γεωργιάδης, πρώην Υπουργός Πολιτικής Θαλασσίων Υποθέσεων & Νησιωτικής / Πρώην Υπουργός Υγείας / Τρέχουσα Αντιπρόεδρος της "Νέας Δημοκρατίας" αντιπολίτευση το κόμμα της Ελληνικής Δημοκρατίας "Δεδομένου ότι η ναυτιλιακή βιομηχανία εξελίσσεται, η ανάγκη για εξειδικευμένο προσωπικό και ιδιαίτερα τα στελέχη αυξήσεις. Πιστεύω ότι σε απευθείας σύνδεση MSc BCA στη ναυτιλία καλύπτει σημαντικές πτυχές που αντιμετωπίζει η σημερινή Ναυτιλιακές εταιρείες. Κάνει επίσης τόσο σε ένα φιλικό, καλά σχεδιασμένο μαθησιακό περιβάλλον που δεν έχω δει ακόμα από άλλα προγράμματα της ναυτιλίας. BCA είναι Συνδεδεμένοι MSc in Shipping έχει ένα πρόγραμμα σπουδών το οποίο πιστεύω ότι θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό μελλοντικά στελέχη στην κατανόησή τους για ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κλάδο, όπως περίπλοκη και απαιτητική ως αποστολή. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με ένα εύκολο στη χρήση περιβάλλον μάθησης το οποίο θα πρέπει να βοηθήσει μελλοντικά στελέχη στην κατανόηση της βιομηχανίας και πολλές πτυχές της. Συγχαρητήρια." Ο Δρ Γιώργος Γράτσου, Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Το πρόγραμμα πτυχιακό πρόγραμμα της on-line αποστολής Δασκάλου είναι ιδανικό για την επίτευξη υψηλού επιπέδου καριέρα στον τομέα της ναυτιλίας. Που αναπτύχθηκε ειδικά ως ένα μάθημα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, είναι σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των αποφοίτων και των επαγγελματιών οι οποίοι δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσουν την τακτική που διδάσκονται μαθήματα, αλλά επιθυμούν να αποκτήσουν μια σε βάθος ναυτιλία εκπαίδευση και τη γνώση της παραδοσιακής, αλλά και την ανάπτυξη ναυτιλιακό τομέα. Οι θαλάσσιες μαθήματα που περιλαμβάνει το MSc Ναυτιλίας, παρέχει μια ισορροπημένη ποσότητα των προηγμένων θεωριών και πρακτικών γνώσεων. πρόγραμμα σπουδών του σε απευθείας σύνδεση Master Ναυτιλίας έχει σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτο και να μπορεί να «προσαρμοστεί» να επικεντρωθεί σε συγκεκριμένους τομείς εργασίας, μέσα από την επιλογή των διαφόρων ενοτήτων επιλογή. Η σύνθεση πρόγραμμα είναι κατάλληλο για τις θαλάσσιες επαγγελματίες (που προσφέρονται επί του σκάφους μέσω της Infinity) και στους πτυχιούχους της ναυτιλίας που φιλοδοξούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και δεξιότητες, καθώς και πτυχιούχοι άλλων ακαδημαϊκό υπόβαθρο που αναζητούν μια απαιτητική διαδρομή μετατροπής. Η δομή του προγράμματος προσφέρει τόσο προηγμένη γνώση της διεθνούς ναυτιλίας, καθώς και πρακτικές δεξιότητες και τη γνώση των τρεχόντων ζητημάτων της ναυτιλίας. Τελικό: 1 έτος Part Time: συνήθως 2 χρόνια, το πολύ 5 έτη Δομή Προγράμματος θαλάσσιες κανονισμοί Η μονάδα Maritime κανονισμοί στοχεύει στην παροχή στους φοιτητές με έναν ήχο θεωρητικό υπόβαθρο σχετικά με το περιβάλλον και την ασφάλεια κανονισμούς, τις διάφορες κανονιστικές απαιτήσεις και τις διαδικασίες που εμπλέκονται στην εφαρμογή τους. Οι μαθητές θα κατανοήσουν το βαθμό στον οποίο η ναυτιλιακή βιομηχανία επηρεάζεται από τη θαλάσσια ζητήματα του περιβάλλοντος και της ασφάλειας και τον τρόπο με τον οποίο οι αντίστοιχοι κανονισμοί, να επηρεάσει μια ναυτιλιακή εταιρεία οργανωτικά, λειτουργικά και να επηρεάσει την ανταγωνιστικότητά της στην αγορά. (10 credits) Maritime Economics Κατά τη διάρκεια του μαθήματος Maritime Economics, οι μαθητές θα αποκτήσουν μια εις βάθος κατανόηση των μικρο-οικονομικής θεωρίας και των παραγόντων που επηρεάζουν την ισορροπία της αγοράς. Ο στόχος του μαθήματος είναι να παρέχει στους φοιτητές με την ικανότητα να εφαρμόσει τις θεωρητικές έννοιες σε διάφορα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων των ναυτιλιακών: ξηρού φορτίου, δεξαμενόπλοια και αγορές τακτικών γραμμών, και την απαραίτητη γνώση για την αξιολόγηση και την πρόβλεψη βραχυπρόθεσμη κίνηση εμπορευμάτων της αγοράς με επιτυχία. (10 credits) Μέθοδοι Έρευνας Η ενότητα Μέθοδοι Έρευνας θα καλλιεργήσουν την ικανότητα των μαθητών να ανεξάρτητα σχεδιάζουν, να συντάσσουν και επιτυχή διεξαγωγή σημαντικό επιστημονικό ερευνητικό πρόγραμμα σχετικά με τη ναυτιλιακή βιομηχανία. (20 credits) Ναυτασφάλεια Η μονάδα Marine Insurance προσφέρει μια σε βάθος ανάλυση των βασικών αρχών του ασφαλιστικού δικαίου, τις διατάξεις των σχετικών καταστατικών και τη νομολογία που διέπει τον κλάδο της ναυτιλίας. Έχοντας ολοκληρώσει αυτήν την ενότητα, οι μαθητές θα έχουν αποκτήσει τα απαραίτητα εργαλεία για την ερμηνεία, κριτικής ανάλυσης και εφαρμογής των ρητρών που χρησιμοποιούνται συνήθως στην αγορά του Λονδίνου σε διάφορες ασφαλιστικές συμβάσεις, συμπεριλαμβανομένων Hull, Cargo, την ευθύνη και την Offshore Ενέργειας. (20 credits) Αποστολές Διοίκηση Επιχειρήσεων Με την ολοκλήρωση της ενότητας Ναυτιλίας Διοίκηση Επιχειρήσεων, οι μαθητές θα γίνουν γνώστες της μοναδικής φύσης των ναυτιλιακών εταιρειών, καθώς και το ρόλο, τη λειτουργία και τη σύνδεση των κύριων τμημάτων τους, δηλαδή επιχειρήσεις, ναύλωση, τεχνική, αξιώσεις, προμήθειες κ.λπ. Η μονάδα θα βοηθήσει επίσης τους μαθητές να κατανοήσουν τις αρχές που εμπλέκονται στη διαχείριση των ναυτιλιακών? ένας παράγοντας που σχετίζεται άμεσα με την επιτυχή λειτουργία της ναυτιλιακής εταιρείας. (20 credits) ναύλωση Η μονάδα Chartering παρέχει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να κατανοήσουν έννοιες που εμπλέκονται στις διαδικασίες ναύλωσης, τον υπολογισμό σταλία και ρήτρες ναυλοσύμφωνο. Μεταξύ άλλων, οι μαθητές θα πρέπει να διδάσκονται ποια είναι τα μέρη που εμπλέκονται σε μια διαδικασία ναύλωσης (ξηρού φορτίου και δεξαμενόπλοια), πώς να κατανοήσει τις εκθέσεις της αγοράς και των δεικτών εμπορευμάτων, πώς να κάνουν προσφορές και αντιπροσφορές? καθώς και οι λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης. Οι μαθητές θα αποκτήσουν μια κατανόηση της ανακεφαλαίωσης και εκτίμηση ταξίδι, μια ικανότητα να διακρίνει μεταξύ των διαφόρων τύπων ναυλοσυμφώνου και την κοινή ρήτρες? και συντάσσει μέρη τσάρτερ. (20 credits) Μεταφορά των εμπορευμάτων δια θαλάσσης Η μεταφορά εμπορευμάτων από τη μονάδα Θάλασσας αποσκοπεί στην ενίσχυση της γνώσης των ειδικών νομικών θεμάτων που εμπλέκονται στη μεταφορά των εμπορευμάτων δια θαλάσσης και την ανάπτυξη της ικανότητας των μαθητών να εφαρμόσουν αυστηρά νομικά ζητήματα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις επιπτώσεις που σχετίζονται με νομικές αποφάσεις σχετικά με ναυλοσύμφωνο διατύπωση, πώς και πότε πρέπει να εφαρμόσει το Χάγης / Visby και Κανόνες του Ρότερνταμ στις συμβάσεις μεταφοράς εμπορευμάτων δια θαλάσσης. (10 credits) Ναυτικό Δίκαιο Η μονάδα Ναυτικό Δίκαιο, στοχεύει στην εξοικείωση των φοιτητών με το διεθνές ναυτικό δίκαιο, ενώ προσφέρει μια επισκόπηση του εθνικού και διεθνούς πλαισίου της ναυτιλίας, συμπεριλαμβανομένων και των συμβάσεων που χρησιμοποιούνται συνήθως για τη ναύλωση, μεταφορά φορτίων και την πώληση του πλοίου. Η μονάδα καλύπτει επιπλέον τις προκλήσεις που προκύπτουν από τη διεθνή δικαιοδοσία και την επιλογή δικαίου, καθώς και θέματα που σχετίζονται με το γενικό δίκαιο των συμβάσεων στον τομέα της ναυτιλίας. Οι μαθητές θα αποκτήσουν μια κατανόηση των υποχρεωτικών και μη υποχρεωτικών κανόνων σχετικά με πλοιοκτήτες και ναυλωτές «υποχρεώσεις? οι κανόνες και οι νόμοι που ισχύουν σε διάφορες καταστάσεις που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε περιβαλλοντικές ζημίες και διαρροή πετρελαίου, η ευθύνη του φορτίου / επιβατών, διάσωση, σύγκρουση. (10 credits) Διατριβή Κάθε φοιτητής υποχρεούται να καταρτίσει και να υποβάλει μια σημαντική επιστημονική έρευνα έργο (διατριβή) αποτελείται από 15 έως 18,000 λέξεων για ένα θέμα που σχετίζονται με τη ναυτιλιακή βιομηχανία. Οι μαθητές θα κληθούν να προβληματιστούν σχετικά με την γνώση που έχει ληφθεί κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, καθώς και τα σύγχρονα θέματα που σχετίζονται με τη ναυτιλιακή βιομηχανία, προκειμένου να επιλέξουν το θέμα τους, η οποία θα υπόκειται στην έγκριση της ανατεθεί ακαδημαϊκό επόπτη. Είναι υποχρεωτικό να διατριβές να ολοκληρωθεί με βάση τη σύντομη διατριβή, η οποία αποτελείται από τα ακόλουθα στοιχεία: τίτλος, περίληψη, εισαγωγή, τη δομή και στόχο, ανασκόπηση της βιβλιογραφίας, παρουσίαση δεδομένων, μεθοδολογία, ανάλυση, τα συμπεράσματα και τις αναφορές στυλ του Χάρβαρντ. (60 μονάδες) ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ στρατηγική αξιολόγηση Με βάση την προδιαγραφή του προγράμματος, οι μαθητές αξιολογούνται επίσημα μέσω της υποβολής των μαθημάτων. Οι μορφές των μαθημάτων εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά της κάθε μονάδας και μπορεί να περιλαμβάνει τα ακόλουθα είδη αξιολογήσεων: μελέτη περίπτωσης, δοκίμιο, έκθεση, διατριβή, την ανάλυση της αγοράς, η παραγωγή έργου, αξιολόγηση, κ.λπ. Επιπλέον, κάθε μονάδα ενσωματώνει πολλαπλές δοκιμές αυτοαξιολόγησης. τεστ αυτο-αξιολόγησης δεν αποτελούν μέρος της επίσημης αξιολόγησης, αλλά ολοκλήρωσης ενθαρρύνεται σθεναρά, όπως οι μαθητές θα είναι σε θέση να παρακολουθούν και να αξιολογούν διαδικασία μάθησης τους και να εντοπιστούν οι τομείς που χρήζουν βελτίωσης. ΒΡΑΒΕΙΑ Τελική Βραβείο: MSc Ναυτιλία - 180 credits Ενδιάμεσο Βραβείο: Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Ναυτιλία - 60 credits Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Ναυτιλία - 120 μονάδες σύμφωνα με τους κανονισμούς του Πανεπιστημίου διαδικασία εισαγωγής Εισαγωγής & Εγγραφή Σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε τα πέντε βασικά βήματα σημειωθεί κάτω από το οποίο θα σας βοηθήσει στη διαδικασία για την εφαρμογή του προγράμματος σε απευθείας σύνδεση MSc αποστολής. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο Admissions που θα σας παρουσιάσει μια επισκόπηση του τι θα πρέπει να περιμένουμε από το ηλεκτρονικό πρόγραμμα και να σας καθοδηγήσει μέσα από τα βήματα της διαδικασίας εισδοχής και εγγραφής. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή ανησυχίες. Επικοινωνήστε μαζί μας Μπορείτε να ρωτήσετε πληροφορίες: Ολοκλήρωση της φόρμα αποστολή μηνυμάτων e-mail στο admissions@shipping.education Κλήση μαζί μας στο: 0044-2074425552 Ζητώντας μια συνάντηση Skype Ζητώντας μας να σας καλέσουμε Ανατροφοδότηση Ένας εκπρόσωπος των εισαγωγών θα ανταποκριθούμε στο αίτημά σας και να σας παρέχουμε με την ισχύουσα πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες υποβολής αιτήσεων και τη διαδικασία εγγραφής. Εφαρμόζεται Με την υποβολή ένα πλήρες πακέτο εφαρμογών, θα επεξεργαστούμε και να αξιολογήσει την ακαδημαϊκή τα αρχεία σας και να σας απαντήσουμε σχετικά με το καθεστώς εισαγωγών σας. Συνέντευξη Ως μέρος της διαδικασίας εισδοχής, θα ζητηθεί να να συμμετάσχουν σε απευθείας σύνδεση προσωπική συνέντευξη, κατά προτίμηση μέσω Skype. Εγγράφω Μετά την παραλαβή της επιστολής σας της αποδοχής, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας. Η ενεργοποίηση της εγγραφής σας υλοποιείται με τον οικισμό των διδάκτρων. Προϋποθέσεις Εισόδου Για να θεωρηθεί για την εισαγωγή στο πρόγραμμα σε απευθείας σύνδεση MSc ναυτιλία, είναι σημαντικό ότι οι αιτούντες πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις εισόδου: ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: 2η θέση πτυχίο από ένα πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, ή Πτυχίο από ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο με ΣΔΣ 2,75 και πάνω στον τομέα της ναυτιλίας, των επιχειρήσεων, οικονομικά, νομικά ή ποσοτική κλάδους, ή Δάσκαλος Ναυτικοί / Μηχανικών με ένα πιστοποιητικό κλάσης ή ισότιμο προσόν, ή Πτυχίο από 6,0 και πάνω από το ένα πανεπιστήμιο ΑΕΙ ή Πτυχίο από 7,0 και πάνω από το ένα πανεπιστήμιο ΤΕΙ. Προσόντα Αγγλικής Γλώσσας: IELTS: ελάχιστη βαθμολογία 6,5 (με ελάχιστη βαθμολογία 6,0 σε κάθε συστατικό της δοκιμής) Cambridge English: Proficiency (CPE): Περάστε σε επίπεδο Γ1 Cambridge English: Σύνθετη (CAE): C και άνω Cambridge English: First (FCE): B και πάνω Εξέταση για το Certificate of Proficiency in English (ECPE): P (πέρασμα) και άνω Pearson Ακαδημαϊκή (PTE): 53 (με ελάχιστη βαθμολογία των 51 σε κάθε συστατικό της δοκιμής) BCA IELTS Test Τοποθέτηση: ελάχιστη βαθμολογία 6,5 (με ελάχιστη βαθμολογία 6,0 σε κάθε συστατικό της δοκιμής) μπορεί να θεωρηθεί ότι άλλα προσόντα αγγλική γλώσσα. Εργασιακή εμπειρία: Σχετική εμπειρία μπορεί να θεωρηθεί αναλόγως (3 έτη εμπειρία σε διοικητικό επίπεδο σε ένα ή ναυτιλιακών συνδεδεμένη εταιρεία απαιτείται κανονικά). Απαιτούμενα έγγραφα Πριν από την ολοκλήρωση της Online Αίτηση, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε τα παρακάτω έγγραφα για τη δική σας ευκολία: Απόδειξη Ακαδημαϊκή Αξιολόγηση Η απόδειξη γνώσης της αγγλικής γλώσσας Δύο συστατικές επιστολές Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου Ένα διαβατήριο μεγέθους φωτογραφία Απόδειξη της Εργασιακής Εμπειρίας (όπου είναι απαραίτητο) CV ή βιογραφικό Μαρτυρίες "Αποφάσισα να παρακολουθήσουν BCA College, καθώς μου δίνει την ευκαιρία να εργαστούν και να σπουδάσουν απευθείας από τη Λατινική Αμερική. οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι θετικές και η πορεία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι πολύ εύκολο να ακολουθήσει. Κατέβασα το υλικό των μαθημάτων και τυπωμένα τις παρουσιάσεις σε power point και δημιούργησε ένα χαρτοφυλάκιο, το οποίο το καθιστά πιο εύκολο για μένα να ακολουθούν σε καθημερινή βάση. Είναι ένα μεγάλο πρόγραμμα για να πάρετε μια καλύτερη κατανόηση της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να σπουδάσουν και να εργαστούν ταυτόχρονα. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα ως εργασιακή εμπειρία είναι ζωτικής σημασίας για διευθυντικές θέσεις ». - Max Florez, τρέχουσα φοιτητή [-]

Βίντεο

Our testimonials

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
ATHENS (HILTON)
4, Dimitressa str.
P.C. 115 28

Athens, GR
Διεύθυνση τοποθεσίας
KIFISIA
2, Tatoiou str. & 77, Othonos str.
P.C. 145 61

Kifisia, GR
Διεύθυνση τοποθεσίας
GLYFADA
95, Poseidonos Blvd. & 1, Fivis str.
P.C. 166 74

Glyfada, GR
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)