CEPT University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

cept01

Πανεπιστήμιο CEPT επικεντρώνεται στην κατανόηση, το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, την κατασκευή και τη διαχείριση των ανθρώπινων οικοτόπων. προγράμματα διδασκαλίας της οικοδομήσουμε στοχαστικό επαγγελματιών και των ερευνητικών του προγραμμάτων εμβαθύνουν την κατανόηση των ανθρώπινων οικισμών. Πανεπιστήμιο CEPT αναλαμβάνει επίσης συμβουλευτικά έργα για την προώθηση του στόχου να καταστεί οικοτόπων πιο υποφερτός.

Το Πανεπιστήμιο αποτελείται από πέντε σχολές. Η Σχολή Αρχιτεκτονικής ιδρύθηκε ως «Σχολή Αρχιτεκτόνων» το 1962. Επικεντρώνεται στο σχεδιασμό και στον ιδιωτικό χώρο. Το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας, επικεντρώθηκε στο σχεδιασμό στη δημόσια σφαίρα, ιδρύθηκε το 1972 ως η «Σχολή του σχεδιασμού». Το Τμήμα Τεχνολογίας, το οποίο επικεντρώνεται στη μηχανική και την κατασκευή, ιδρύθηκε το 1982 ως η «Σχολή Κτίριο Επιστήμης και Τεχνολογίας». Το Τμήμα Σχεδιασμού ιδρύθηκε το 1992 ως η «Σχολή του Interior Design». Ασχολείται με εσωτερικούς χώρους που σχετίζονται με βιότοπο, τη βιοτεχνία, τα συστήματα και τα προϊόντα. Σχολή Διοίκησης ιδρύθηκε το 2013 και επικεντρώνεται στην Habitat και Διαχείριση Έργων.

Πανεπιστήμιο CEPT πήρε το όνομά του από το «Κέντρο Περιβαλλοντικής Σχεδιασμού και Τεχνολογίας» (CEPT). CEPT και οι διάφορες σχολές που αποτελείται δημιουργήθηκαν από την Παιδεία Κοινωνία Αχμενταμπάντ με την υποστήριξη της κυβέρνησης του Gujarat και της κυβέρνησης της Ινδίας. Η κυβέρνηση του Γκουτζαράτ ενσωματωθεί CEPT ως ένα πανεπιστήμιο το 2005. Η Επιχορηγήσεις Επιτροπή πανεπιστήμιο αναγνωρισμένου Πανεπιστημίου CEPT σύμφωνα με το άρθρο 2 (στ) του νόμου UGC 1956 το 2007. Το Τμήμα Επιστημονικής και Βιομηχανικής Έρευνας (DSIR) της κυβέρνησης της Ινδίας αναγνωρίζει το Πανεπιστήμιο ως Επιστημονικής και Βιομηχανικής Έρευνας Οργάνωσης (SIRO).

cept02

Εγκατάσταση

Η Ahmedabad Εκπαίδευση Society (AES) ίδρυσε το Κέντρο Περιβάλλοντος Χωροταξίας & Τεχνολογία (CEPT) κατά το έτος 1962, με την έναρξη της Σχολής Αρχιτεκτόνων (ΑΕ), μέσω επιχορήγησης σε ενίσχυση από την κυβέρνηση του Γκουτζαράτ. Η Σχολή Σχεδιασμού (SP) ιδρύθηκε το 1972 με την οικονομική υποστήριξη από την κυβέρνηση της Ινδίας (MHRD), η κυβέρνηση του Γκουτζαράτ και Ford Foundation. Τα άλλα σχολεία? Σχολή Κτίριο Επιστήμης και Τεχνολογίας (SBST) και το σχολείο του Interior Design (SID) ιδρύθηκαν το 1982 και το 1991 αντίστοιχα, με επιχορήγηση-in-βοήθειας από την κυβέρνηση του Γκουτζαράτ.

Αρχικά CEPT ιδρύθηκε και διευθύνεται από Αχμενταμπάντ Παιδείας Society (AES). Κατά το έτος 1994, ιδρύθηκε μια ξεχωριστή εμπιστοσύνη και μια κοινωνία CEPT Κοινωνία. CEPT έχει καταχωρηθεί ως Κοινωνία και Δημόσια Φιλανθρωπικό Ταμείο. CEPT έχει καταχωρηθεί σύμφωνα με τις κοινωνίες αν Εγγεγραμμένοι Κοινωνία / Εταιρεία / Άλλα Πράξη Εγγραφής 1860 με την Επίκ. Έφορο Εταιρειών, Ahmedabad Περιφέρεια, Αχμενταμπάντ, vide Αριθμός Εγγραφής Guj / 4185 / Ahmedabad με ημερομηνία 24η Ιανουαρίου του 1994.

Από την ίδρυσή της CEPT λειτούργησε ως αυτόνομο ακαδημαϊκό ίδρυμα ελεύθεροι να αναπτύξουν τα ακαδημαϊκά του προγράμματα και να συνάπτουν τις δικές πτυχία στο τέλος των διαφόρων προγραμμάτων σπουδών αναγνωρίζονται από το κράτος του Γκουτζαράτ και το νόμιμο ρυθμιστικό φορέα για την τεχνική μαθήματα - το All India Συμβούλιο της Τεχνικής Εκπαίδευσης (AICTE). Από το 2002 - 2005, η CEPT είχε υπαχθεί στο Hemachandracharya Βόρεια Γκουτζαράτ Πανεπιστήμιο στο Πατάν. Κατά συνέπεια, οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει διάφορα προγράμματα σε CEPT απονεμήθηκαν πτυχία bachelor και master του. CEPT έγινε ένα πανεπιστήμιο με την πράξη Γκουτζαράτ κρατικό νομοθετικό του 2005, με ισχύ από τις 12 Απριλίου, 2005. Πανεπιστήμιο CEPT έχει αναγνωριστεί από το Πανεπιστήμιο Επιχορηγήσεις της Επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 2 (στ) του νόμου UGC 1956 το Φεβρουάριο του 2007. Το Πανεπιστήμιο έχει αναγνωριστεί ως Επιστημονικής και Βιομηχανικής Έρευνας Οργάνωσης (SIRO) από το Τμήμα Επιστημονικής και Βιομηχανικής Έρευνας (DSIR).

cept03

Παιδαγωγία

Τα προγράμματα διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο της CEPT επικεντρωθεί στην οικοδόμηση επαγγελματικών ικανοτήτων και, συνεπώς, επικεντρώνονται στο «στούντιο» ή «εργαστήρια». Εδώ, οι μαθητές ασχολούνται με καλά σχεδιασμένες ζωή-όπως προβλήματα. Μαθημάτων, σεμινάρια και ερευνητικά καθήκοντα, με στόχο την ανάπτυξη εννοιολογικές και αναλυτικές ικανότητες των μαθητών, καθώς και εργαστήρια δεξιοτήτων ενίσχυση της στήριξης της μάθησης σε στούντιο και εργαστήρια. Οι μαθητές πρέπει επίσης να εγγραφούν σε προγράμματα ταξιδιού και την τεκμηρίωση και να οικότροφος σε επαγγελματικά γραφεία να διευρύνει την έκθεσή τους.

Πανεπιστήμιο CEPT λατρεύει τα ατομικά συμφέροντα και τις ικανότητες των φοιτητών του. Να επιτρέπει σε κάθε μαθητή να σχεδιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών και να συνειδητοποιήσουν τη δική του ατομική δυναμικό, τα προγράμματα εντολή μόνο τα τρία τέταρτα του συνόλου των πιστώσεων που οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσει. Οι φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν τις υπόλοιπες πιστώσεις, επιλέγοντας από το ευρύ φάσμα των μαθημάτων που προσφέρονται σε κάποια από τις πέντε σχολές του Πανεπιστημίου. Οι Σχολές κάνει επίσης όλες τις προσπάθειες για να εξασφαλίσει ότι ακόμη και εντός της υποχρεωτικής μέρος του προγράμματος, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μαθήματα που ταιριάζουν σε προσανατολισμό την πρακτική τους.

Η πεποίθηση ότι η εκπαίδευση των επαγγελματιών απαιτεί εξάσκηση επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς να συνεργαστούν στενά στηρίζει σταθερά παιδαγωγική φιλοσοφία του Πανεπιστημίου της CEPT. Ως εκ τούτου, το Πανεπιστήμιο της CEPT λειτουργεί ως μία συνεργατική από ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες. Επαγγελματίες έμπειρος στην λήψη αποφάσεων συμβάλουν με την εμπειρία τους σε αίθουσες διδασκαλίας και ακαδημαϊκούς προσδίδουν μια πιο προσεκτική και κριτική προσέγγιση. Οι εκπαιδευτικοί στο Πανεπιστήμιο της CEPT, βλέπουν τους εαυτούς τους ως προπονητές. Ο ρόλος τους είναι η υποστήριξη μεμονωμένων μαθητών στο εξερευνήσεις τους και στην ενίσχυση των ικανοτήτων αναζητήσεις τους.

Διεθνής Αποστολή Outreach

αστικοποίηση της Ινδίας είναι ένα κοσμοϊστορικό μετασχηματισμό, όπου ένας τεράστιος πληθυσμός θα περάσουμε από τα χωριά του σε πόλεις και κωμοπόλεις. Διαχείριση αυτής της άνευ προηγουμένου κλίμακα της ανάπτυξης θα απαιτήσει μεγάλο αριθμό ταλαντούχων, εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο για το σχεδιασμό, το σχεδιασμό και την οικοδόμηση του μέλλοντός της Ινδίας. Ως εκ τούτου, το Πανεπιστήμιο CEPT έχει δημιουργήσει το Διεθνές Outreach αποστολή να καλέσει την παγκόσμια ταλέντο για να συμμετάσχουν με τους μαθητές της CEPT, ακαδημαϊκών και ερευνητών να εργαστούν από κοινού για τα θέματα της αστικοποίησης της Ινδίας και για την προετοιμασία μελλοντικών επαγγελματιών βιότοπο.

Η αποστολή είναι επιφορτισμένη με την προσέλκυση εξαιρετική διεθνή πτυχιούχους, επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς να σπουδάσουν, να εργαστούν και να διδάξει στην Ινδία. Η αποστολή θα συντονίζουν αριθμό των υφιστάμενων και των νέων ευκαιριών για τις διεθνείς πτυχιούχους, επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς και ερευνητές να συμμετάσχουν με την CEPT και να εργαστούν για την επίλυση των προκλήσεων της αστικοποίησης της Ινδίας.

Αυτά περιλαμβάνουν:

 1. Ταξίδι στην Ινδία
  Ετήσια Καλοκαίρι και Χειμώνας Σχολεία σε CEPT προσφέρει δομημένα προγράμματα εκμάθησης (για δύο έως πέντε εβδομάδες) που παρέχουν ποικίλη εμπειρία εντός και εκτός της Ινδίας.
 2. Μάθετε στην Ινδία
  Επαγγελματική μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα προσφέρουν μεγάλη ευκαιρία για να αναλάβουν την εκπαίδευση βαθμό που είναι ριζωμένη στο τοπικό πλαίσιο. Επιτρέπουν στους μαθητές να αναλάβουν διεθνή ποιότητας επαγγελματική εκπαίδευση.
 3. Διδάξτε στην Ινδία
  Το διάσημο πρόγραμμα διδασκαλίας Fellows στο CEPT προσκαλεί εξαιρετική διεθνή πτυχιούχους και νέους επαγγελματίες για να περάσετε ένα διδακτικό έτος CEPT.
 4. Έρευνα στην Ινδία
  Έρευνα μελετητές έχουν την ευκαιρία να αναλάβει τη συνεργατική έρευνα με τα μέλη ΔΕΠ και φοιτητές σε CEPT. Υπάρχουν πολλές υπάρχουσες συνεργασίες με πανεπιστήμια εταίρους σε όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει περαιτέρω δυνατότητα να εξερευνήσουν νέες συνεργασίες.
 5. Design στην Ινδία
  Καινοτόμο νέο πρόγραμμα μεταπτυχιακών / s για τους νέους και έμπειρους επαγγελματίες από τις ανεπτυγμένες χώρες να αναλάβουν μια μετα-επαγγελματικό πτυχίο πλοιάρχου, το οποίο θα τους επιτρέψει επίσης να εργαστούν στην Ινδία.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

πλοίαρχος της αρχιτεκτονικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση July 2017 Ινδία Ahmedabad

Το πρόγραμμα του διετές βίου Μάστερ στην Αρχιτεκτονική οδηγεί στην απονομή του M. Arch. Βαθμός. Ενισχύει τις δεξιότητες των μαθητών που κατέχουν πτυχίο επαγγελματικό πτυχίο στην αρχιτεκτονική και τους παρέχει πρόσθετη έκθεση με τις αισθητικές, τεχνικές, κοινωνικές, πολιτικές και ηθικές διαστάσεις του δομημένου περιβάλλοντος. [+]

πλοίαρχος της αρχιτεκτονικής Σχολή Αρχιτεκτονικής - Πανεπιστήμιο της CEPT Αρχιτέκτονες παίζουν σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό και την παραγωγή του δομημένου περιβάλλοντος. Εκείνοι που επικεντρώνονται στο σχεδιασμό έχουν ανατεθεί από τους πελάτες για να οδηγήσει το έργο των πολλών εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να βάλει κτίρια και χώρους μαζί. Όταν παίζετε αυτό τον ηγετικό ρόλο αρχιτέκτονες εξασφαλιστεί ότι το τελικό προϊόν είναι αρχιτεκτονικά νόημα, ενώ πληρούν πεζή λειτουργικές απαιτήσεις. Πολλοί αρχιτέκτονες αποφεύγουν να παίζουν αυτό το επεκτατική ηγετικό ρόλο και προτιμούν αντ 'αυτού να επικεντρωθεί σε κάποια πτυχή του δομημένου περιβάλλοντος. Άλλοι απέχουν από το σχεδιασμό εντελώς και να επικεντρωθεί αντ 'αυτού στη μελέτη και κριτική του δομημένου περιβάλλοντος σε μια προσπάθεια να εμπλουτίσει αρχιτεκτονική διανόηση. Ωστόσο, άλλοι επιλέγουν να εργαστούν ενεργά με τις μειονεκτούσες κοινότητες για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Το πρόγραμμα του διετές βίου Μάστερ στην Αρχιτεκτονική οδηγεί στην απονομή του M. Arch. Βαθμός. Ενισχύει τις δεξιότητες των μαθητών που κατέχουν πτυχίο επαγγελματικό πτυχίο στην αρχιτεκτονική και τους παρέχει πρόσθετη έκθεση με τις αισθητικές, τεχνικές, κοινωνικές, πολιτικές και ηθικές διαστάσεις του δομημένου περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα, αλλά δεν απαιτεί ειδικεύεται σε και λήψη μιας Major ή / και ένα δευτερεύον σε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα: Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός Ιστορία, Θεωρία και Κριτική πολεοδομικό σχεδιασμό Διατήρηση Το πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο της CEPT είναι ιδιαίτερα αναγνωρισμένη και παρέχει την ευκαιρία για τους νέους επαγγελματίες να αναβαθμίσουν τις ικανότητες και τα πιστοποιητικά τους. Παρέχει επίσης μια ευκαιρία για την ευρύτερη έκθεση στην αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό, την κατασκευή, το σχεδιασμό και τη διαχείριση των ανθρώπινων οικοτόπων. Προγράμματα ανταλλαγής με διεθνή πανεπιστήμια επιτρέπουν την έκθεση των μαθητών σε διάφορες ακαδημαϊκές και επαγγελματικά περιβάλλοντα στον κόσμο. Διδακτέα ύλη Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου «θεμέλιο», όλοι οι φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν ένα κοινό στούντιο σχεδιασμού. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εξάμηνα μπορούν να επιλέξουν από στούντιο εστιάζοντας σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω τομείς εξειδίκευσης. Εκτός από τα στούντιο, οι φοιτητές υποχρεούνται επίσης να λαμβάνουν υποχρεωτικά μαθήματα, σεμινάρια και εργαστήρια και να επιλέξετε από αυτά που εστιάζονται σε τομείς εξειδίκευσης. Η απόκτηση ενός Major σε οποιαδήποτε περιοχή της εξειδίκευσης απαιτεί την ολοκλήρωση τουλάχιστον δύο στούντιο και τρία μαθήματα εστιάζοντας σε αυτόν τον τομέα. Η απόκτηση ενός Μικράς σε οποιαδήποτε περιοχή απαιτεί την ολοκλήρωση τουλάχιστον τρία μαθήματα εστιάζοντας σε αυτόν τον τομέα. Κατά τη διάρκεια το τέταρτο εξάμηνο οι φοιτητές που απαιτείται για να ολοκληρωθεί ένα έργο επιστέγασμα - ένα άτομο, αλλά να κατευθύνονται σχέδιο ή ερευνητικό έργο. Δύο φορές, σε διαλείμματα μεταξύ των εξαμήνων, οι φοιτητές οφείλουν να εγγραφείτε για εκπαιδευτικά ταξίδια ή τα μαθήματα που διοργανώνονται στο πλαίσιο των προγραμμάτων Θερινό Σχολείο και Χειμερινό Σχολείο. Για να μπορέσουν οι μαθητές να ακολουθήσουν ατομικά συμφέροντα μόνο τα τρία τέταρτα του συνόλου των ακαδημαϊκών φόρτο εργασίας έχει εντολή. Οι μαθητές επιλέγουν μαθήματα από τα πολλά διαθέσιμα μαθήματα για να ολοκληρώσει το υπόλοιπο. Οι εκπαιδευτικοί που προέρχονται από εν ενεργεία επαγγελματίες που φέρνουν πρακτική εμπειρία στην τάξη και ακαδημαϊκούς και να συμπληρώσει τη διδασκαλία με περισσότερες θεωρητικές και κριτικές προσεγγίσεις. Η είσοδος και Προϋποθέσεις Η είσοδος για το πρόγραμμα βασίζεται στην ακαδημαϊκή ιστορία κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών, χαρτοφυλάκιο, εργασιακή εμπειρία και πρόσωπο με πρόσωπο / τηλεδιάσκεψης συνέντευξη. Οι αιτήσεις θα εξετάζονται σε μια διαδικασία αξιολόγησης σε δύο στάδια. Ελάχιστη Αξιολόγηση να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει το πτυχίο Bachelor στην Αρχιτεκτονική (B. Arch) ή ισοδύναμο που αναγνωρίζεται από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής (COA) με ένα ελάχιστο 55% συνολική βαθμολογία των υποψηφίων Γενική κατηγορία και 50% συνολική βαθμολογία των υποψηφίων δεσμευμένη κατηγορία. Δύο χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας είναι επιθυμητή. Διεθνές Έναρξη κατευθυντήρια αρχή της CEPT για τη Διεθνή φύσεις είναι να επιδιώξει ισοδυναμία μεταξύ των διεθνών προτύπων επιτυγχάνεται και εκείνων των Ινδούς φοιτητές στο σπίτι. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ινδία σε μήκος βαθμό, ακαδημαϊκά πρότυπα και τη δομή βραβείο. Ως εκ τούτου, η CEPT θα εξετάσει κάθε διεθνή αίτηση επί της ουσίας ζητούν διεθνή ισοδυναμίας και λαμβάνοντας υπόψη οποιεσδήποτε επαγγελματικές απαιτήσεις που έχουν αυτά τα προγράμματα. [-]

πλοίαρχος του σχεδιασμού επίπλων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια July 2017 Ινδία Ahmedabad

Έπιπλα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης κατοικίας. Ανάλογα με τον τύπο του περιβάλλοντος διαβίωσης, έπιπλα θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα μιας κατά παραγγελία σχεδιασμό ή μπορεί να είναι ένα αντικείμενο που έχει μαζικής παραγωγής. Η Μ Μελέτη - Πρόγραμμα Έπιπλα Design είναι μια ρεαλιστική απάντηση στις αυξανόμενες ανάγκες της βιομηχανίας επίπλου και της λιανικής αγοράς με την ημέρα. Το εκθετικό ρυθμό ανάπτυξης σε όλες τις πόλεις του μετρό οδηγεί σε μια τεράστια ζήτηση για υψηλής ποιότητας προσιτή έπιπλα σε όλους τους τομείς. Επί του παρόντος, ένα μεγάλο ποσοστό των επίπλων που παρέχονται στην αγορά προέρχεται από το εξωτερικό και θα μπορούσε εύκολα να σχεδιαστεί και να γίνει στην Ινδία. [+]

Master of Design Έπιπλα Σχολή του σχεδιασμού -CEPT Πανεπιστήμιο Έπιπλα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης κατοικίας. Ανάλογα με τον τύπο του περιβάλλοντος διαβίωσης, έπιπλα θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα μιας κατά παραγγελία σχεδιασμό ή μπορεί να είναι ένα αντικείμενο που έχει μαζικής παραγωγής. Η Μ Μελέτη - Πρόγραμμα Έπιπλα Design είναι μια ρεαλιστική απάντηση στις αυξανόμενες ανάγκες της βιομηχανίας επίπλου και της λιανικής αγοράς με την ημέρα. Το εκθετικό ρυθμό ανάπτυξης σε όλες τις πόλεις του μετρό οδηγεί σε μια τεράστια ζήτηση για υψηλής ποιότητας προσιτή έπιπλα σε όλους τους τομείς. Επί του παρόντος, ένα μεγάλο ποσοστό των επίπλων που παρέχονται στην αγορά προέρχεται από το εξωτερικό και θα μπορούσε εύκολα να σχεδιαστεί και να γίνει στην Ινδία. Στο πνεύμα της νέας πρωτοβουλίας «Κάνε στην Ινδία», που προωθείται από την εθνική κυβέρνηση, αυτό το πρόγραμμα θα προετοιμάσει τους μαθητές για να είναι ένα μέρος της αναδυόμενης πραγματικότητας της Ινδίας ως ένα παγκόσμιο, υψηλής τεχνολογίας, υψηλής ειδίκευσης βιομηχανικό κέντρο. Το πρόγραμμα ευθυγραμμίζεται με την πρωτοβουλία «Κάντε στην Ινδία» στο όραμά της για: προώθηση της καινοτομίας Ενισχύσει την ανάπτυξη δεξιοτήτων Την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας Φτιάξτε τα καλύτερα στην κατηγορία των υποδομών παραγωγής Η αντιμετώπιση αυτής της πραγματικότητας, το πρόγραμμα θα εξοπλίσει τους φοιτητές με τα εργαλεία για να είναι σε θέση να προσθέσει αξία σε όλες τις πτυχές της βιομηχανίας επίπλων. «Προστιθέμενη αξία» είναι ο βασικός στόχος για το σχεδιαστή σύμφωνα με την οποία η λεπτομερής κατανόηση των υλικών και των διαδικασιών παραγωγής επιτρέψει την καλύτερη προϊόντα που πρέπει να γίνουν. Επιπλέον, οι ανάγκες του καταναλωτή, είτε ιδιώτες, εταιρική ή θεσμικούς πελάτες, θα γίνει κατανοητό έτσι ώστε οι πιο κατάλληλες λύσεις σχεδιασμού μπορεί να φτάσει σε. Το πρόσφατα εισήγαγε 2 ετών με πλήρη απασχόληση πρόγραμμα μεταπτυχιακών οδηγεί στην Master of Design - Έπιπλα Σχεδιασμός, είναι μια ικανότητα που βασίζεται επαγγελματικό πρόγραμμα το οποίο θα προετοιμάσει τους μαθητές ως σχεδιαστές και καινοτόμοι για την ταχέως αναπτυσσόμενη ινδική βιομηχανία επίπλων. Το πρόγραμμα θα ασχοληθεί με σύγχρονα θέματα σχεδιασμού, όπως η μαζική παραγωγή, παραμετροποίηση, μελλοντικές τεχνολογίες, τις περιβαλλοντικές ανησυχίες και την αειφορία. Οι μαθητές θα πρέπει να διδάσκονται από άρτια εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό που είναι επίσης εν ενεργεία επαγγελματίες στον τομέα. Θα έχουν πρόσβαση σε μια εγκατάσταση εργαστηρίου πρώτης κατηγορίας η οποία θα ενταχθεί στη διαδικασία της μάθησης? όπου οι ιδέες μπορούν να δοκιμαστούν και τα μοντέλα πλήρους κλίμακας έκανε. Όλοι οι πόροι του Πανεπιστημίου CEPT πανεπιστημιούπολη θα είναι διαθέσιμα για τους φοιτητές του προγράμματος και θα πρέπει να ενθαρρύνονται να ασχοληθούν με διαφορετικές ειδικότητες σχεδιασμού. Διδακτέα ύλη Το πρόγραμμα εκτείνεται σε τέσσερα εξάμηνα που το καθένα διαρθρώνεται γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα σχεδιασμού, ξεκινώντας από μικρής κλίμακας απλές οικιακές στοιχεία και οδηγούν στην κατανόηση των πολύπλοκων εξειδικευμένες ανάγκες των ιδρυμάτων. Οι μαθητές θα περάσουν το τέταρτο εξάμηνο τους ως ασκούμενοι που εργάζονται σε ένα ζωντανό έργο με μια εταιρεία για να αποκτήσουν από πρώτο χέρι την εμπειρία στη βιομηχανία πριν από την αποφοίτησή τους. Οι μαθητές μπορούν να έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με τα στούντιο σχεδιασμού στο εξωτερικό για να αναλάβουν πρακτική τους. Συνολικά, το πρόγραμμα εξοπλίζει τους μαθητές με την σε βάθος κατανόηση του σχεδιασμού και παραγωγής επίπλων και να τους ενθαρρύνει να διερευνήσει τις τρέχουσες τάσεις στα υλικά, την τεχνολογία και τη συμπεριφορά των καταναλωτών, προκειμένου για την ανάπτυξη καινοτόμων, αποτελεσματικών και πολιτισμικά σχετικές επίπλων για την ινδική αγορά. Η Μ Des Έπιπλα Πρόγραμμα Σχεδιασμού επικεντρώνεται στις ακόλουθες μεθόδους διδασκαλίας: Hands-on μάθηση δυναμική της ομάδας - συμμετοχή, τη συζήτηση, brain storming Θέση και την αντίθεση - ανεξάρτητη σκέψη, την έρευνα, την εξερεύνηση Μαθαίνοντας από τους ειδικούς της βιομηχανίας σε διάφορους τομείς που σχετίζονται με το σχεδιασμό επίπλων. Υψηλή ικανότητα να αναλογία φοιτητών που οδηγούν σε αυξημένη αλληλεπίδραση και την προσοχή για κάθε μαθητή και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους ως φοιτητές σχεδιασμού. Η πρόσβαση στην επίσκεψη ΔΕΠ από τη βιομηχανία και εν ενεργεία επαγγελματίες Διεπιστημονική αλληλεπίδραση των φοιτητών σε όλη την Πανεπιστημίου CEPT μέσω έργων, μαθήματα και σχολεία καλοκαίρι / χειμώνα επισκέψεις Studio / επισκέψεις στη βιομηχανία, τις μονάδες παραγωγής. Εισαγωγή και Προϋποθέσεις Όλες οι αιτήσεις για το πρόγραμμα αξιολογείται με βάση ένα χαρτοφυλάκιο, μια δήλωση του σκοπού και της συνέντευξη (αυτοπροσώπως ή μέσω συνέδριο τηλε). Η διαδικασία επιλογής τριών σταδίων κορυφώνεται με τον τελικό κατάλογο αξία όλων των επιλέξιμων υποψηφίων. Ελάχιστα προσόντα για την εφαρμογή του προγράμματος περιλαμβάνουν: Πτυχίο Αρχιτεκτονικής αναγνωριστεί από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής, Ή Πτυχίο στην Βιομηχανικού Σχεδιασμού (τέσσερα έτη ή περισσότερα), Ή Δίπλωμα ή / και Πτυχίο Interior Design ή Interior Architecture ή Σχεδιασμός ελάχιστης διάρκειας τεσσάρων ετών (12 + 4), υπό την προϋπόθεση ότι το πρόγραμμα θεωρείται ισοδύναμη με ένα πρόγραμμα σπουδών από την επιτροπή Ισοδυναμία του Πανεπιστημίου CEPT Πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού ή Πολιτικών Μηχανικών (μίνιμουμ πρόγραμμα 4 χρόνια). Απαιτήσεις Διεθνές Έναρξη κατευθυντήρια αρχή της CEPT για τη Διεθνή φύσεις είναι να επιδιώξει ισοδυναμία μεταξύ των διεθνών προτύπων επιτυγχάνεται και εκείνων των Ινδούς φοιτητές στο σπίτι. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ινδία σε μήκος βαθμό, ακαδημαϊκά πρότυπα και τη δομή βραβείο. Ως εκ τούτου, η CEPT θα εξετάσει κάθε διεθνή αίτηση επί της ουσίας ζητούν διεθνή ισοδυναμίας και λαμβάνοντας υπόψη οποιεσδήποτε επαγγελματικές απαιτήσεις που έχουν αυτά τα προγράμματα. [-]

πλοίαρχος του αστικού και περιφερειακού σχεδιασμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια July 2017 Ινδία Ahmedabad

αστικοποίηση της Ινδίας είναι ένα κοσμοϊστορικό μετασχηματισμού που θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις στις συνθήκες διαβίωσης και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της. Ο τρόπος, με τον οποίο αυτή η αστικοποίηση έχει προγραμματιστεί και η διαχείριση, κρατά το κλειδί για την εξασφάλιση liveability, ιδίων κεφαλαίων και βιωσιμότητας για τους ανθρώπους. Συνήθως, οι πολεοδόμοι διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο σε αυτές τις αστικές μεταμορφώσεις. Το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας CEPT Πανεπιστημίου προετοιμάζει προσεγμένες επαγγελματίες του σχεδιασμού για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης. [+]

Πλοίαρχος του Πολεοδομικού και Χωροταξικού Σχεδιασμού Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας - Πανεπιστήμιο της CEPT αστικοποίηση της Ινδίας είναι ένα κοσμοϊστορικό μετασχηματισμού που θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις στις συνθήκες διαβίωσης και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της. Ο τρόπος, με τον οποίο αυτή η αστικοποίηση έχει προγραμματιστεί και η διαχείριση, κρατά το κλειδί για την εξασφάλιση liveability, ιδίων κεφαλαίων και βιωσιμότητας για τους ανθρώπους. Συνήθως, οι πολεοδόμοι διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο σε αυτές τις αστικές μεταμορφώσεις. Το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας CEPT Πανεπιστημίου προετοιμάζει προσεγμένες επαγγελματίες του σχεδιασμού για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης. Πρόγραμμα Η επιλογή αυτή βασίζεται σε Μεταπτυχιακό σε Πολεοδομικού και Χωροταξικού Σχεδιασμού προετοιμάζει νέους επαγγελματίες για μια καριέρα στο σχεδιασμό και να τους εξοπλίζει με: (i) την προετοιμασία των σχεδίων και μελετών για τις πόλεις και τις περιφέρειές τους, (ii) να αναλάβει την έρευνα σχετικά με τις πολιτικές και τις διαδικασίες της αστικοποίησης και αστική ανάπτυξη, (iii) παροχή συμβουλών σχετικά με τη διακυβέρνηση των πόλεων και των περιφερειών τους, και (iv) συνήγορος για συγκεκριμένα θέματα όπως η βιωσιμότητα, η κλιματική αλλαγή ανθεκτικότητα, uplifting περιθωριοποιημένες κοινότητες κ.λπ. Έχουμε εκπαιδεύσει επαγγελματίες μέσω hands-on ασκήσεις στούντιο, θεωρητικά μαθήματα, μεμονωμένο έργο επιστέγασμα και επιτόπιες επισκέψεις στην Ινδία και στο εξωτερικό. μέλη ΔΕΠ ανήκουν σε διαφορετικούς επιστημονικούς κλάδους όπως η αρχιτεκτονική, τη μηχανική, το σχεδιασμό, φυσικές και κοινωνικές επιστήμες. Είναι ικανοί ακαδημαϊκοί και ικανούς επαγγελματίες με την εθνική και παγκόσμια έκθεση και τις διασυνδέσεις. Οι MURP αποφοίτων θεωρούνται ηγέτες της σκέψης στον τομέα τους, και είναι σε καλή θέση στην κορυφαία παγκόσμια και εθνικούς οργανισμούς και στην πόλη και περιφερειακές κυβερνήσεις. Αυτό το ιδιαίτερα αναγνωρισμένο πρόγραμμα είναι πάνω από 40 ετών. αποφοίτους του είναι σε πολύ καλή θέση στην κυβέρνηση, διεθνείς οργανισμοί, εταιρείες συμβούλων, και, φημισμένα ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα. Όντας ένα μέρος του πανεπιστημίου της CEPT, το πρόγραμμα παρέχει επίσης μια ευκαιρία για την ευρύτερη έκθεση με την αρχιτεκτονική, την κατασκευή, το σχεδιασμό και τη διαχείριση των ανθρώπινων οικοτόπων. Διδακτέα ύλη Το διετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Πολεοδομία και Χωροταξία (MURP) εκθέτει τους μαθητές σε κοινωνικές, πολιτικές, οικονομικές και οικονομικές διαστάσεις της αστικής ανάπτυξης και ηθικές διαστάσεις της εργασίας ως επαγγελματίες. Οι φοιτητές εκπαιδεύονται για να συνεργαστεί με τις κλίμακες από το τοπικό σχέδιο για την πόλη και την περιοχή για την παγκόσμια, μέσω hands-on ασκήσεις στούντιο, έντονη θεωρία, μεμονωμένο έργο επιστέγασμα, και επιτόπιες επισκέψεις στην Ινδία και στο εξωτερικό μέσω καλοκαιριού χειμερινό σχολείο (SWS). Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα, αλλά δεν απαιτεί, που ειδικεύεται στην και την απόκτηση Major σε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα: Χρήσης γης Σχεδιασμός - Αυτή η περιοχή θα προσφέρει στούντιο στη χρήση της γης σχεδιάζουν στην πόλη, πόλη-περιοχή και σε τοπικό επίπεδο, μαζί με μαθήματα θεωρίας για τον χωροταξικό σχεδιασμό, ενσωματωμένο μορφή και τις αγορές γης. Στέγαση - Αυτή η περιοχή προσφέρει στούντιο στο πλαίσιο της στρατηγικής της στέγασης σε επίπεδο πόλης και τον προγραμματισμό του έργου της στέγασης, μαζί με μαθήματα στον τομέα της στέγασης και της γης αγορές, τη στέγαση και την ανάπτυξη της κοινότητας, το σχεδιασμό του έργου της στέγασης και της ανάπτυξης, και στεγαστικής πίστης. Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού - Αυτή η περιοχή προσφέρει στούντιο για την προετοιμασία εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και το σχέδιο διαχείρισης του περιβάλλοντος σε επίπεδο πόλης, μαζί με μαθήματα σχετικά περιβαλλοντικών πόρων, τη ρύπανση, την περιβαλλοντική οικονομία και την κλιματική αλλαγή. Σχεδιασμός Υποδομών - Αυτή η περιοχή προσφέρει στούντιο για την προετοιμασία σχεδίων υποδομών σε επίπεδο πόλης και την ανάπτυξη του έργου υποδομής, μαζί με μαθήματα σχετικά με το σχεδιασμό των υποδομών και την ανάπτυξη έργων υποδομής. Συγκοινωνιακός Σχεδιασμός - Αυτή η περιοχή προσφέρει στούντιο για την προετοιμασία ολοκληρωμένων σχεδίων κυκλοφορίας και μεταφορών σε επίπεδο πόλης και την ανάπτυξη του έργου μεταφοράς, μαζί με μαθήματα σχετικά με τη μεταφορά και τον χωροταξικό σχεδιασμό, τη μοντελοποίηση της μεταφοράς και το σχεδιασμό των συστημάτων μεταφοράς. Το πρώτο εξάμηνο είναι το «θεμέλιο» που προετοιμάζει τους μαθητές για να καταπιαστεί με την ιδέα των «αστικών» και να προετοιμάσει ένα σχέδιο για την ανάπτυξη ενός δημοτικό διαμέρισμα. Αυτά είναι εκτεθειμένα στις θεωρίες της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης και την ιστορία του αστικού μετασχηματισμού. Θα μάθετε τις δεξιότητες των ποσοτικών, ποιοτικών και χωρικές μέθοδοι. Το εξάμηνο θεμέλια τους δίνει το εύρος της πειθαρχίας. Το δεύτερο και το τρίτο εξάμηνο είναι για την παροχή σε βάθος γνώση σε μία από τις διαθέσιμες ειδικότητες. Κατά το δεύτερο εξάμηνο οι φοιτητές προετοιμάσει σχέδιο μιας πόλης ή μιας πόλης, με έμφαση σε κάθε μία από τις διαθέσιμες ειδικότητες. Ταυτόχρονα, μαθαίνουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις κέρδος που σχετίζονται με την κατάρτιση των σχεδίων σε επίπεδο πόλης. Στο τρίτο εξάμηνο θα προετοιμάσει ένα σχέδιο για μια περιοχή. Μια εναλλακτική επιλογή στο τρίτο εξάμηνο είναι να προετοιμάσει μια λεπτομερή έκθεση για το έργο ή την περιοχή σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει την οικονομική και τη διακυβέρνηση προτάσεις. Κατά τη διάρκεια το τέταρτο εξάμηνο οι φοιτητές που απαιτείται για να ολοκληρωθεί ένα έργο επιστέγασμα - ένα άτομο, αλλά καθοδηγείται σχεδιασμό, την έρευνα, τη γραφή επιχορήγησης ή της πολιτικής ανάλυσης του έργου. Δύο φορές, σε διαλείμματα μεταξύ των εξαμήνων, οι φοιτητές οφείλουν να εγγραφείτε για προγράμματα Θερινό Σχολείο και Χειμερινό Σχολείο του Πανεπιστημίου, η οποία θα μπορούσε να περιλαμβάνει εκπαιδευτικά ταξίδια σε πόλεις στην Ινδία και στο εξωτερικό. Για να μπορέσουν οι μαθητές να ακολουθήσουν ατομικά συμφέροντα μόνο τα τρία τέταρτα του συνόλου των ακαδημαϊκών φόρτο εργασίας έχει εντολή να αποκτήσουν το βαθμό που έχουν εγγραφεί. Για να ολοκληρώσετε το υπόλοιπο ένα τέταρτο, οι φοιτητές επιλέγουν μαθήματα από τα πολλά διαθέσιμα μαθήματα. Η είσοδος και Προϋποθέσεις Οι υποψήφιοι για το Masters του προγράμματος Σχεδιασμού στη γενική κατηγορία θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 55% συνολικής σήματα και εκείνες στην SC / ST / OBC κατηγορίες θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 50% βαθμολογία στο σύνολο των προγραμμάτων που αναφέρονται παρακάτω πτυχίο από αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο / Ίδρυμα : πτυχίο Bachelor (ή ισοδύναμο) στην Αρχιτεκτονική / Περιβαλλοντική Μηχανική / Πολιτικών Μηχανικών / Σχεδιασμού / Δίκαιο Ή Μάστερ (ή ισοδύναμο) στη Γεωγραφία / Οικονομικά / Κοινωνιολογία / Περιβαλλοντική Επιστήμη / Κοινωνική Εργασία / Ανάπτυξη / Μελετών Πολιτικής / Πολιτικές Επιστήμες Απαιτήσεις Διεθνές Έναρξη κατευθυντήρια αρχή της CEPT για τη Διεθνή φύσεις είναι να επιδιώξει ισοδυναμία μεταξύ των διεθνών προτύπων επιτυγχάνεται και εκείνων των Ινδούς φοιτητές στο σπίτι. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ινδία σε μήκος βαθμό, ακαδημαϊκά πρότυπα και τη δομή βραβείο. Ως εκ τούτου, η CEPT θα εξετάσει κάθε διεθνή αίτηση επί της ουσίας ζητούν διεθνή ισοδυναμίας και λαμβάνοντας υπόψη οποιεσδήποτε επαγγελματικές απαιτήσεις που έχουν αυτά τα προγράμματα. [-]

πλοίαρχος του σχεδιασμού των ενδιαιτημάτων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια July 2017 Ινδία Ahmedabad

Διευθυντές Habitat διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην κατανόηση και τη διαχείριση της πολυπλοκότητας των πόλεων μας. Οι πόλεις της Ινδίας αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και οι πόλεις αναπτύσσονται από την άποψη του πληθυσμού και αυξάνουν σε μέγεθος, που χρειάζονται συνεχή προσοχή για να διατηρήσει τις υπάρχουσες δομές και τη διαχείριση της μελλοντικής επέκτασης. Habitat Management είναι μια επερχόμενη τομέα που απαιτεί εξειδικευμένη γνώση των πρακτικών αστικής διαχείρισης και οι αρχές διαχείρισης πυρήνα. Διευθυντές Habitat επικεντρωθεί στην κατανόηση του πώς οι πόλεις λειτουργία και να προσπαθήσει να βελτιώσει την τεχνολογική, λειτουργική και οικονομική βιωσιμότητα των πόλεων με στόχο τη βελτίωση της liveability. [+]

Master of Habitat Σχεδιασμού Σχολή Διοίκησης - Πανεπιστήμιο της CEPT Διευθυντές Habitat διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην κατανόηση και τη διαχείριση της πολυπλοκότητας των πόλεων μας. Οι πόλεις της Ινδίας αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και οι πόλεις αναπτύσσονται από την άποψη του πληθυσμού και αυξάνουν σε μέγεθος, που χρειάζονται συνεχή προσοχή για να διατηρήσει τις υπάρχουσες δομές και τη διαχείριση της μελλοντικής επέκτασης. Habitat Management είναι μια επερχόμενη τομέα που απαιτεί εξειδικευμένη γνώση των πρακτικών αστικής διαχείρισης και οι αρχές διαχείρισης πυρήνα. Διευθυντές Habitat επικεντρωθεί στην κατανόηση του πώς οι πόλεις λειτουργία και να προσπαθήσει να βελτιώσει την τεχνολογική, λειτουργική και οικονομική βιωσιμότητα των πόλεων με στόχο τη βελτίωση της liveability. Το πρόγραμμα του διετές Master στη Διοίκηση Habitat οδηγεί στην απόκτηση του Master of Habitat Διαχείρισης (ΜΗΜ) βαθμό. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2013, φιλοδοξεί να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στις αστικές Ινδία, δημιουργώντας μια ομάδα επαγγελματιών υψηλής ποιότητας αφιερωμένο στην διαχείριση των ανθρώπινων οικοτόπων. Το πρόγραμμα βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες για την αντιμετώπιση πολύπλοκων προβλημάτων, όπως η ενίσχυση της μακροπρόθεσμης αποτελεσματικότητας των αστικών υπηρεσιών, βελτιώνοντας την ημέρα με την ημέρα λειτουργίας των πόλεων και την εξεύρεση τρόπων για τη βελτίωση της χρηματοδότησης των αστικών συστημάτων. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην διεπιστημονική εκπαίδευση παράλληλη ανάπτυξη των δεξιοτήτων της αποτελεσματικής διαχείρισης. Οι εκπαιδευτικοί που προέρχονται από εν ενεργεία επαγγελματίες που φέρνουν πρακτική εμπειρία στην τάξη και ακαδημαϊκούς που συμπληρώνουν τη διδασκαλία με τις θεωρητικές και κριτικές προσεγγίσεις. Αυτό το πρόγραμμα ανοίγει νέες προοπτικές για τους νέους επαγγελματίες να αναβαθμίσουν τις ικανότητες και τα πιστοποιητικά τους, και να αναζητήσουν απασχόληση με τις τοπικές κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμούς ανάπτυξης, εταιρείες διαχείρισης, την ανάπτυξη των υποδομών και των εταιρειών διαχείρισης του έργου, ακινήτων και συμβούλων διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Παρέχει επίσης μια ευκαιρία για την ευρύτερη έκθεση στην αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό, την κατασκευή, το σχεδιασμό και τη διαχείριση των ανθρώπινων οικοτόπων. Διδακτέα ύλη Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου «θεμέλιο», οι μαθητές αναλαμβάνουν τα μαθήματα, τα οποία να τους βοηθήσει, να μάθουν για το αστικό περιβάλλον και την ανάπτυξη ικανοτήτων στην επικοινωνία, λογιστικές, διαχειριστικές αρχές και τις βασικές επίλυσης προβλημάτων για την αστική επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας-ταυτοποίηση των θεμάτων και την εξεύρεση λύσεων. Τα προγράμματα διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο της CEPT επικεντρωθεί στην οικοδόμηση επαγγελματικών ικανοτήτων και, ως εκ τούτου υπάρχει σημαντική έμφαση στην «στούντιο». Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εξάμηνα, πυρήνα της εστίασή τους είναι σε ασκήσεις στούντιο για την προετοιμασία σχεδίων διαχείρισης για μια αστική γειτονιά και μεγάλη αστική περιοχή. Οι μαθητές αναλαμβάνουν επίσης και άλλα μαθήματα στην οργανωτική συμπεριφορά, την αστική χρηματοδότηση, την ηθική και την κυβέρνηση, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, τις επιχειρηματικές δεξιότητες, αστικών υποδομών, κοινωνικών υπηρεσιών κοινής ωφελείας, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, μάρκετινγκ και branding, τη διαχείριση των συμβάσεων, τη διαχείριση του έργου, τη διαπραγμάτευση και τη διαχείριση των συγκρούσεων, έξυπνες πόλεις, και τα λοιπά. Κατά το τέταρτο εξάμηνο οι φοιτητές οφείλουν να ολοκληρώσουν ένα έργο επιστέγασμα - ένα ξεχωριστά επιλέγεται με γνώμονα το σχεδιασμό ή ερευνητικό έργο. Για να μπορέσουν οι μαθητές να συνεχίσουν το ατομικό τους συμφέρον μόνο τα τρία τέταρτα του συνόλου των ακαδημαϊκών φόρτο εργασίας έχει εντολή. Οι μαθητές επιλέγουν μαθήματα από τα πολλά διαθέσιμα μαθήματα για να ολοκληρώσει το υπόλοιπο. Δύο φορές, κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων μεταξύ των εξαμήνων, οι φοιτητές οφείλουν να εγγραφείτε για εκπαιδευτικά ταξίδια ή τα μαθήματα που διοργανώνονται στο πλαίσιο των προγραμμάτων Θερινό Σχολείο και Χειμερινό Σχολείο. Η είσοδος και Προϋποθέσεις Η είσοδος για το πρόγραμμα βασίζεται στην ακαδημαϊκή ιστορία κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών, γραπτή δοκιμασία, ομαδική συζήτηση και πρόσωπο με πρόσωπο / συνέντευξη τηλεδιάσκεψη. Οι αιτήσεις θα εξετάζονται σε μια διαδικασία αξιολόγησης σε δύο στάδια. Ελάχιστη Αξιολόγηση να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει ένα αναγνωρισμένο πτυχίο από οποιοδήποτε ρεύμα με ένα ελάχιστο 55% συνολικά σήματα για τη γενική τους υποψηφίους της κατηγορίας και 50% συνολική βαθμολογία για δεσμευμένη κατηγορίες υποψηφίων. Επαγγελματικής εμπειρίας είναι επιθυμητή. Απαιτήσεις Διεθνές Έναρξη κατευθυντήρια αρχή της CEPT για τη Διεθνή φύσεις είναι να επιδιώξει ισοδυναμία μεταξύ των διεθνών προτύπων επιτυγχάνεται και εκείνων των Ινδούς φοιτητές στο σπίτι. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ινδία σε μήκος βαθμό, ακαδημαϊκά πρότυπα και τη δομή βραβείο. Ως εκ τούτου, η CEPT θα εξετάσει κάθε διεθνή αίτηση επί της ουσίας ζητούν διεθνή ισοδυναμίας και λαμβάνοντας υπόψη οποιεσδήποτε επαγγελματικές απαιτήσεις που έχουν αυτά τα προγράμματα. [-]

πλοίαρχος της τεχνολογίας στο σχεδιασμό των διαρθρωτικών μηχανικού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια July 2017 Ινδία Ahmedabad

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει ένα φοιτητή στην πρακτική τέχνη και τη φιλοσοφία της στατικής μελέτης. Δίνει επίσης τη διορατικότητα έρευνα, την αξιολόγηση και την ενίσχυση των κατεστραμμένων δομών. Το πρόγραμμα εμπλέκει επίσης τους μαθητές στο σχεδιασμό της εν εξελίξει σημαντικές βιομηχανικές δομές, όπως καμινάδες, σιλό, δεξαμενές νερού, γέφυρες και λιμάνια. [+]

Πλοίαρχος της τεχνολογίας στην Μηχανικών Σχεδίασης διαρθρωτικών Σχολή Τεχνολογίας - Πανεπιστήμιο της CEPT Διαρθρωτικές σχεδιαστές παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία σχεδιασμού και λήψης αποφάσεων του κτιρίου και έργα υποδομής-από την έναρξη του έργου μέχρι την ολοκλήρωση του ίδιου. Με τις περιπλοκές σε αρχιτεκτονικά σχέδια, η πρόοδος στη θεωρία της δυναμικής και της διατήρησης των δομών της πολιτιστικής κληρονομιάς, η ανάγκη των αρμόδιων διαρθρωτικών σχεδιαστής έχει αυξηθεί εντυπωσιακά από τότε λίγα χρόνια. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει ένα φοιτητή στην πρακτική τέχνη και τη φιλοσοφία της στατικής μελέτης. Δίνει επίσης τη διορατικότητα έρευνα, την αξιολόγηση και την ενίσχυση των κατεστραμμένων δομών. Το πρόγραμμα εμπλέκει επίσης τους μαθητές στο σχεδιασμό της εν εξελίξει σημαντικές βιομηχανικές δομές, όπως καμινάδες, σιλό, δεξαμενές νερού, γέφυρες και λιμάνια. Οι απόφοιτοι από αυτό το πρόγραμμα είναι πολύ έμπειρα με τα πρότυπα και τις απαιτήσεις της μεθοδολογίας σχεδιασμού που έλαβαν διάφορες χώρες και ως εκ τούτου είναι πολύ καλά τοποθετημένο σε κορυφαίους εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς. Έχουν, επίσης, ήταν επιτυχής όσον αφορά ξεκινήσουν τη δική τους πρακτική και για τη σύσταση εταιρεία συμβούλων. Μερικοί από τους αποφοίτους μας επιλέγουν να ακολουθήσουν διδακτορικές σπουδές και να αναλάβουν μια καριέρα στη διδασκαλία και την έρευνα. Διδακτέα ύλη Το διετές πρόγραμμα που οδηγεί στην απονομή του Master of Technology στην Μηχανικών Σχεδίασης διαρθρωτικών έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις της στατικής μελέτης για τους φοιτητές και τους επαγγελματίες που εργάζονται στον τομέα των κατασκευών και έργα πολιτικού μηχανικού. Η παιδαγωγική περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων με σημαντική έμφαση σε πρακτικές εφαρμογές μέσω hands-on ασκήσεις στούντιο (που εργάζονται για τη ζωή-όπως καταστάσεις) και ανεξάρτητη διατριβή. Το πρόγραμμα των διαρθρωτικών Μηχανικών Σχεδίασης επικεντρώνεται στη δημιουργία επαγγελματικών ικανοτήτων και, ως εκ τούτου, να επικεντρώνονται σε «στούντιο». Τα στούντιο με βάση τα μαθήματα, όπου όλοι οι μαθητές εργάζονται σε ζωντανά έργα και να έρθουν με δικό τους μετασχηματίζεται δομικά συστήματα, ανάλυση και σχεδιασμό. Οι επαγγελματίες από επιφανείς γραφεία μελετών καλούνται να διδάξουν τους μαθητές και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Εισαγωγή και Προϋποθέσεις Στο πρώτο στάδιο του ελέγχου, όλες οι αιτήσεις που θα υποβληθούν θα πρέπει να ελεγχθούν για την επιλεξιμότητα με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται στα ηλεκτρονικά έντυπα αίτησης. Όλοι οι υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας θα ληφθούν υπόψη για το στάδιο 2 (εξετάσεις). Στη συνέχεια, μια λίστα των 300-350 υποψήφιοι εκκαθαριστεί για το στάδιο στο οποίο περιλαμβάνονται συνεντεύξεις (αυτοπροσώπως ή μέσω συνέδριο τηλε). Τελικό κατάλογο αξία έχει συνταχθεί με βάση την ακαδημαϊκή επίδοση στο πρόγραμμα UG, βαθμολογία σε εισαγωγικές εξετάσεις, σκορ σε συνέντευξή του, και το συνολικό μήνες επαγγελματικής εμπειρίας. Οι υποψήφιοι για την M.Tech. πρόγραμμα στη γενική κατηγορία θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 55% συνολικής σήματα και εκείνες τις αποκλειστικές κατηγορίες θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 50% βαθμολογία στο σύνολο πτυχίο Bachelor (ή ισοδύναμο) στην Πολιτική Μηχανική / Κατασκευές Τεχνολογία / Αρχιτεκτονική / Μηχανικών Περιβάλλοντος από αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο / Ίδρυμα. Απαιτήσεις Διεθνές Έναρξη κατευθυντήρια αρχή της CEPT για τη Διεθνή φύσεις είναι να επιδιώξει ισοδυναμία μεταξύ των διεθνών προτύπων επιτυγχάνεται και εκείνων των Ινδούς φοιτητές στο σπίτι. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ινδία σε μήκος βαθμό, ακαδημαϊκά πρότυπα και τη δομή βραβείο. Ως εκ τούτου, η CEPT θα εξετάσει κάθε διεθνή αίτηση επί της ουσίας ζητούν διεθνή ισοδυναμίας και λαμβάνοντας υπόψη οποιεσδήποτε επαγγελματικές απαιτήσεις που έχουν αυτά τα προγράμματα. [-]

πλοίαρχος της τεχνολογίας στις υποδομές σχεδιασμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια July 2017 Ινδία Ahmedabad

Το διετές πρόγραμμα που οδηγεί στην απονομή του Master of Technology στη Υποδομών Μηχανικών Σχεδίασης έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις της στατικής μελέτης για τους φοιτητές και τους επαγγελματίες που εργάζονται στον τομέα των κατασκευών και έργα πολιτικού μηχανικού. [+]

Πλοίαρχος της τεχνολογίας στην Υποδομή Μηχανικών Σχεδίασης Σχολή Τεχνολογίας - Πανεπιστήμιο της CEPT Υποδομή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας και διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της. Σε μια αναπτυσσόμενη χώρα όπως η Ινδία, η ανάπτυξη των υποδομών έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας μας ανάπτυξης δημιουργώντας μια ισχυρή ανάγκη για τους επαγγελματίες στον τομέα των υποδομών. Ο πρωταρχικός στόχος της Μ Tech στην Μηχανικών Σχεδίασης (Υποδομή) (MIED) είναι να ανταποκριθεί σε αυτό το αίτημα του κλάδου των υποδομών και παράγουν επαγγελματίες με ειδικά σύνολα ικανότητας ευθυγραμμισμένη με τις ανάγκες της βιομηχανίας. Το διετές πρόγραμμα που οδηγεί στην απονομή του Master of Technology στη Υποδομών Μηχανικών Σχεδίασης έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις της στατικής μελέτης για τους φοιτητές και τους επαγγελματίες που εργάζονται στον τομέα των κατασκευών και έργα πολιτικού μηχανικού. Διδακτέα ύλη MIED πρόγραμμα έχει ως στόχο να συνδυάσει τεχνικής υποδομής και του σχεδιασμού που επιτρέπει στους μαθητές να προσθέσετε συμπληρωματικές πτυχές όπως ο σχεδιασμός των υποδομών, τη χρηματοδότηση και τη διαχείριση. Ένας φοιτητής δυνητικά μπορεί να αναπτύξει την εστίαση μέσω κάθετες και οριζόντιες. Κάθετα, ο τομέας της πρωτογενούς συμφέροντος και η επιλογή της περιοχής εστίασης ακολουθεί. Εναλλακτικά, ένας φοιτητής θα μπορούσε να αναπτύξει δεξιότητες οριζόντια, στο οποίο η περιοχή εστίασης είναι πρωτεύοντος ενδιαφέροντος που καλύπτουν περισσότερους από έναν τομείς. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει την εκμάθηση των μαθητών με ένα μείγμα από διάλεξη μαθήματα και την εφαρμογή χέρι-on, μέσω μαθημάτων στούντιο. Τα μαθήματα διάλεξη επικεντρωθεί στην οικοδόμηση θεωρητική κατανόηση με το πεδίο για να εξερευνήσετε την εμπειρική εφαρμογή της σε μαθήματα στούντιο. Μεγαλύτερο μέρος των πιστώσεων που υποχρεωτικά μαθήματα είναι τα μαθήματα στούντιο όπου οι μαθητές εργάζονται σε πραγματική ζωή, όπως πλαίσια, τονίζοντας τη σημασία της πρακτικής. CEPT παιδαγωγική περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων με σημαντική έμφαση σε πρακτικές εφαρμογές μέσω hands-on μαθήματα studio έργα (καταδέχτηκε να δημιουργήσει πραγματική ζωή, όπως καταστάσεις) και ανεξάρτητη διατριβή. Οι κορυφαίοι επαγγελματίες υποδομών καλούνται να παραδώσει διαλέξεις επισκεπτών και να συμμετάσχουν σε διαδραστικές συζητήσεις με τους μαθητές. Εισαγωγή και Προϋποθέσεις Στο πρώτο στάδιο του ελέγχου, όλες οι αιτήσεις που θα υποβληθούν θα πρέπει να ελεγχθούν για την επιλεξιμότητα με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται στα ηλεκτρονικά έντυπα αίτησης. Όλοι οι υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας θα ληφθούν υπόψη για το στάδιο 2 (εξετάσεις). Στη συνέχεια, μια λίστα των 300-350 υποψήφιοι εκκαθαριστεί για το στάδιο στο οποίο περιλαμβάνονται συνεντεύξεις (αυτοπροσώπως ή μέσω συνέδριο τηλε). Τελικό κατάλογο αξία έχει συνταχθεί με βάση την ακαδημαϊκή επίδοση στο πρόγραμμα UG, βαθμολογία σε εισαγωγικές εξετάσεις, σκορ σε συνέντευξή του, και το συνολικό μήνες επαγγελματικής εμπειρίας. Οι υποψήφιοι για την M.Tech. πρόγραμμα στη γενική κατηγορία θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 55% συνολικής σήματα και εκείνες τις αποκλειστικές κατηγορίες θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 50% βαθμολογία στο σύνολο πτυχίο Bachelor (ή ισοδύναμο) στην Πολιτική Μηχανική / Κατασκευές Τεχνολογία / Αρχιτεκτονική / Μηχανικών Περιβάλλοντος από αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο / Ίδρυμα. Απαιτήσεις Διεθνές Έναρξη κατευθυντήρια αρχή της CEPT για τη Διεθνή φύσεις είναι να επιδιώξει ισοδυναμία μεταξύ των διεθνών προτύπων επιτυγχάνεται και εκείνων των Ινδούς φοιτητές στο σπίτι. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ινδία σε μήκος βαθμό, ακαδημαϊκά πρότυπα και τη δομή βραβείο. Ως εκ τούτου, η CEPT θα εξετάσει κάθε διεθνή αίτηση επί της ουσίας ζητούν διεθνή ισοδυναμίας και λαμβάνοντας υπόψη οποιεσδήποτε επαγγελματικές απαιτήσεις που έχουν αυτά τα προγράμματα. [-]

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
CEPT University
Kasturbhai Lalbhai Campus
University Road, Navrangpura

Ahmedabad, Gujarat, 3800099 IN
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)