Basque Culinary Center

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το 2009, η βασκική Culinary Center Ίδρυμα δημιουργήθηκε χάρη στην Μοντραγκόν Unibertsitatea, οι σεφ των Βάσκων και των δημόσιων φορέων.

Η βασκική Culinary Center έχει ως στόχο την εξασφάλιση της συνέχειας της κουζίνας ως κέντρο για την καινοτομία στο μέλλον, πράγμα που συνεπάγεται επίσης την παραγωγή υψηλού επιπέδου γνώσεις και την κατάρτιση των ειδικευμένων επαγγελματιών? Προώθηση της έρευνας και της μεταφοράς γνώσεων μεταξύ των επαγγελματιών haute κουζίνα και επιχειρήσεων τομέων και των γνώσεων που σχετίζονται άμεσα και έμμεσα με γαστρονομία? και για την επίτευξη διεθνούς προβολής.

Ενίσχυση της μεταφοράς τεχνολογίας και της καινοτομίας στον τομέα των επιχειρήσεων είναι μια άλλη μεγάλη στόχοι του κέντρου, καθώς και τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και έργων.

Οι γραμμές του κέντρου της έρευνας και της καινοτομίας στα τρόφιμα και γαστρονομία αναπτύχθηκε γύρω από τα ακόλουθα:

  • Εκπαίδευση και Τροφίμων συνήθειες.
  • Τρόφιμα κοινωνική ευθύνη.
  • Τάσεις των τροφίμων.
  • Καινοτομία στη διαχείριση των επιχειρήσεων στον τομέα.
  • Ανάπτυξη των τεχνολογιών που σχετίζονται.
  • Προετοιμασία των τροφίμων, τη διατήρηση και την παρουσίαση.



Η βασκική μαγειρική Κέντρο του Ιδρύματος αποτελείται από:

  • Διοικητικό Συμβούλιο εκπροσωπείται από ::

o Ιδρύματα
o σεφ Leading
o Εθνική και διεθνής εταιρεία

  • Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή
  • Mondragon Unibertsitatea

&nbsp

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master στην καινοτομία στον τομέα της διαχείρισης εστιατόριο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 8 μήνες September 2017 Ισπανία Σαν Σεμπαστιάν

Βάσκων Culinary Center προσφέρει αυτό το μάθημα πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Μοντραγκόν, έχουν σχεδιαστεί για να καλύψει μια πολύ συγκεκριμένη ανάγκη κατάρτισης: Να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση των διαφορετικών [+]

Μάστερ στη Διοίκηση Καινοτομίας στο εστιατόριο. 2012-2013

 

Βάσκων Culinary Center προσφέρει αυτό το μάθημα πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Μοντραγκόν, έχουν σχεδιαστεί για να καλύψει μια πολύ συγκεκριμένη ανάγκη κατάρτισης: Να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση των διαφόρων περιοχών του εστιατορίου (κουζίνα, υπηρεσία και διοίκηση επιχειρήσεων), καθώς και να αναπτύξει ένα παγκόσμια και καινοτόμο προβολή της έννοιας και της διαχείρισης του. ... [-]


μεταπτυχιακό μάθημα μαγειρικής τεχνικές και τα προϊόντα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες September 2017 Ισπανία Σαν Σεμπαστιάν

Οι μαθητές δούμε σε μεγαλύτερο βάθος σε σύγχρονες και παραδοσιακές τεχνικές μαγειρικής [+]

Μεταπτυχιακό μάθημα στη Μαγειρική Τεχνικές και Προϊόντα

 

Οι μαθητές δούμε σε μεγαλύτερο βάθος σε σύγχρονες και παραδοσιακές τεχνικές μαγειρικής που έχουν μετακινηθεί προς τα εμπρός στον τομέα όλα αυτά τα χρόνια, που εργάζονται με προϊόντα από όλο τον κόσμο, 5 ώρες την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα.

 

Ένα εντατικό πρόγραμμα 24 επί τόπου εβδομάδες, με συνολικά 920 ώρες της τάξης, η οποία μπορεί να ολοκληρωθεί με ένα στάδιο 6 μηνών στο τέλος στο διάσημο εστιατόρια. Ένα πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει επίσης το προϊόν και μαγειρική Τεχνική Σεμινάρια, Master Classes με τους διεθνείς σεφ, γαστρονομικά ταξίδια και τελικό σχέδιο Μάστερ.... [-]