Cela Open Institute

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο προσδίδει επίσημη προπτυχιακών και μεταπτυχιακών Καμίλο Χοσέ Θέλα σε πέντε δικά της κέντρα (τέσσερις σχολές και το Σχολείο) και τέσσερα ιδρύματα που συνδέονται, μεταξύ των οποίων CELA OPEN ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ, όλους τους εγγεγραμμένους στο Μητρώο Πανεπιστημίων, Σχολών και Πτυχία Βασίλειο της Ισπανίας.

Σπουδές

Το Πανεπιστήμιο Καμίλο Χοσέ Θέλα προσφέρει προπτυχιακές αξιωματικοί (βαθμός) και μεταπτυχιακό (Masters και Διδακτορικό), όλα ελέγχονται από το Πανεπιστήμιο του Συμβουλίου, εξουσιοδοτημένο από την κυβέρνηση της Κοινότητας της Μαδρίτης και εγγεγραμμένη στο Μητρώο Πανεπιστημίων, Κέντρων και Οι τίτλοι του Βασιλείου της Ισπανίας. Επίσης, προσφέρει τις δικές του μελέτες επέκτασης πανεπιστήμιο και συνεχιζόμενη εκπαίδευση.

Νομική Προσωπικότητα

Cela Open Ινστιτούτο είναι μια οντότητα με τη δική του ξεχωριστή νομική προσωπικότητα του έργου της, λαμβάνοντας τη μορφή εταιρείας περιορισμένης ευθύνης της οποίας μοναδικός σκοπός είναι η τριτοβάθμια εκπαίδευση, και υποβάλλονται το νομικό καθεστώς των εν λόγω φορέων.

Αυτονομία

Cela Open Ινστιτούτο είναι ένα ίδρυμα αφιερωμένο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την έρευνα μέσω της διδασκαλίας, της έρευνας και της συνεχούς εκπαίδευσης, η οποία βασίζεται στην αρχή της αυτονομίας των πανεπιστημίων, η οποία εκφράζεται με την ελευθερία της διδασκαλίας, της έρευνας και της μελέτης .

Χαρακτήρας

Cela Open Ινστιτούτο είναι ένα ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης νόμο προσήλωσή της στις αξίες της ελευθερίας και της δημοκρατίας, και συνδέεται με την υπεράσπιση και την προώθηση της ιστορικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και επιστημονικής κληρονομιάς και την προβολή της στον κόσμο ως ένας τρόπος να συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη, την κοινωνική πρόοδο και τη διεθνή συνεργασία.

Κυβέρνηση

Σύμφωνα με τη νομική φύση της περιορισμένης ευθύνης, CELA OPEN Ινστιτούτο έχει το ανώτατο διοικητικό όργανο της Γενικής Συνέλευσης, και που το καταστατικό τους.

Διαχείριση

Διοίκηση, την εκπροσώπηση, διοίκηση και διαχείριση του CELA OPEN ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ και διαχείριση των στοιχείων του ενεργητικού της αντιστοιχεί στο διευθυντή σας, μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις πράξεις και συμβάσεις, οποιασδήποτε φύσης, οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους και απαιτούν μια οντότητα, εκτός αν των εξουσιών που ανατίθενται από το νόμο στη Γενική Συνέλευση.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

μεταπτυχιακό δίπλωμα σε επαγγελματικούς κινδύνους (PRL)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Ισπανία απευθείας σύνδεση

Επειδή είναι σχεδιασμένο για τους μαθητές με ένα σαφή προσανατολισμό και επαγγελματική εφαρμογή μέσω ενός online εκπαίδευση, με μια σχολή από έμπειρους καθηγητές και ενημερωμένο υλικό. Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα και Επαγγελματικών Πρόληψης Κινδύνου (PRL) από [+]

Γιατί να επιλέξετε αυτό το Μάστερ; Επειδή είναι σχεδιασμένο για τους μαθητές με ένα σαφή προσανατολισμό και επαγγελματική εφαρμογή μέσω ενός online εκπαίδευση, με μια σχολή από έμπειρους καθηγητές και ενημερωμένο υλικό. Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα και Επαγγελματικών Πρόληψης Κινδύνου (PRL) του Camilo José Cela Πανεπιστήμιο αναπτύσσει τις δεξιότητες των υλικών τους και την προηγμένη χρήση των νέων τεχνολογιών πληροφόρησης και επικοινωνίας που εφαρμόζονται στη μελέτη. Επειδή είναι ένας αφοσιωμένος επαγγελματίας, ευέλικτο και ευπροσάρμοστο για όσους επιθυμούν να συνδυάζουν την επαγγελματική και την οικογενειακή τους δραστηριότητα με την απαραίτητη τη συνεχή εκπαίδευση σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο Master. Ευρύ φάσμα της πρακτικής προσφέρει μεγάλες δυνατότητες για επαγγελματική ανάπτυξη σε εταιρείες σε διάφορους τομείς. Τι μπορείτε να πάρετε με αυτό το Μάστερ; Μια θετική διδασκαλία και πανεπιστήμιο επίσημος τίτλος ισχύει σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΧΑΕ), μια πρεμιέρα πανεπιστημιακή εκπαίδευση, αυστηρή και προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μαθητών, πιστοποιημένα και αποδεδειγμένη ποιότητα. Η δέσμευσή μας στην ποιότητα μας οδηγεί προς μια σταθερή και εκτεταμένη εκπαίδευση για την εδραίωση μιας σύγχρονης γνώσης, καθώς και τη δυνατότητα να καλύψει τις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις. Επισκόπηση του, διεπιστημονική και επικεντρώνονται στην πρόληψη, αυτό που διακρίνει διευκολύνει την κατανόηση των πολύπλοκων πραγματικότητες και σε κίνηση. [-]

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Cela Open Institute
Spain Online, ES