ECIB - Escuela de Cine de Barcelona

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ECIB (Βαρκελώνη Σχολή Κινηματογράφου)Είναι το μόνο θεσμικό όργανο Catalunya μετάδοση Μαθήματα και πλοιάρχους σε όλα κλάδους ταινία: μυθιστόρημα, ντοκυμαντέρ και . Δημιουργήθηκε το 1995 από τη μετατροπή του Κέντρου Οπτικοακουστικής Επικοινωνίας Σπουδών MICROBERT, ECIB θέτει στη διάθεση των φοιτητών συνολικά 1000 m2 των εγκαταστάσεων με επαγγελματικό εξοπλισμό: κινηματογραφικών σκηνικών, στούντιο του ψηφιακού ήχου, ταινιών και HD κάμερες, αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με σταθμούς εργασίας για τη συναρμολόγηση και VFX. Αυτό επιτρέπει να εκπαιδεύσει τους μαθητές στην εκμάθηση στις κινηματογραφικές τεχνικές απαραίτητο να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους και να ανακαλύψουν το βλέμμα τους ως κινηματογραφιστές.

ECIB Έχει πάνω από 20 χρόνια, οι σπουδαστές κατάρτιση σε διάφορους τομείς του επαγγέλματος του κινηματογράφου: τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο διευθυντές, διευθυντές τέχνης, εικονολήπτες, συντάκτες, τεχνικοί ήχου, συγγραφείς, σκηνοθέτες, κριτικοί κινηματογράφου, εμψυχωτές. Πολλοί από αυτούς κατέχουν τώρα σημαντικό ρόλο στην κινηματογραφική βιομηχανία και την τηλεόραση.

Από τον Ιανουάριο του 2015, ECIB ενσωματώνει στην εκπαίδευση προσφορά της όλη η εμπειρία, η μεθοδολογία και το σχεδιασμό προγραμμάτων σπουδών 9zeros (d'ánimació Escola de Catalunya), Αποτελώντας έτσι ένα από τα λίγα όργανα στην Ευρώπη που συνδυάζει όλους τους κλάδους ταινία στο πρόγραμμα σπουδών τους? και οι πλοίαρχοι μαθήματα σκηνοθεσίας, ήχος, φωτογραφία, ντοκιμαντέρ, καθώς και 2D, 3D και animation stop-motion.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ισπανικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Masters στην Cganimation

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ισπανία Βαρκελώνη

Το Master in CG Animation έχει ως στόχο να αναπτύξει και να κυριαρχήσει τα εργαλεία του 3D animation χαρακτήρα τεχνικό, καλλιτεχνικό και δημιουργικό με τη χρήση του επιπέδου της Autodesk Maya. Κατά τη διάρκεια της κύριας μαθαίνουμε ότι ενθαρρύνει όχι μόνο την τεχνική-μηχανική φαινόμενο των κινούμενων αντικειμένων και των χαρακτήρων, αλλά επίσης, και στην ουσία, να τους δώσουμε την ψυχή να προκαλέσει συναισθήματα στον θεατή ... [+]

Το Master in CG Animation έχει ως στόχο να αναπτύξει και να κυριαρχήσει τα εργαλεία του 3D animation χαρακτήρα τεχνικό, καλλιτεχνικό και δημιουργικό με τη χρήση του επιπέδου της Autodesk Maya. Κατά τη διάρκεια της κύριας μαθαίνουμε ότι ενθαρρύνει όχι μόνο την τεχνική-μηχανική φαινόμενο των κινούμενων αντικειμένων και των χαρακτήρων, αλλά επίσης, και στην ουσία, να τους δώσουμε την ψυχή να προκαλέσει συναισθήματα στον θεατή. Δομή Ο πλοίαρχος περιλαμβάνει δύο φάσεις? πρώτα από Ιούνιος-Οκτώβριος αποτελείται προδιαγραφές του προγράμματος ανανέωσης Μάγια και η εφαρμογή τους στη δημιουργία των χαρακτήρων, αναλύοντας τους φυσικούς μηχανισμούς του ανθρώπινου σώματος, παντομίμα, προηγμένη δράσης, ο συγχρονισμός των χειλιών και του διαλόγου. Στο στάδιο αυτό προβλέπεται ότι ο εμψυχωτής όχι μόνο τέλειο λογισμικό διαχείρισης animation αλλά και να παρέχει την αυθεντικότητα γνωρίζουν τις κινήσεις σας. Τελική Έργου Στη δεύτερη φάση του πλοιάρχου, μεταξύ Ιουλίου και Δεκεμβρίου, που αντιμετωπίζει, την ανάπτυξη και την παραγωγή ενός 3D ταινία μικρού μήκους που προβλήθηκε σε κινηματογράφο, τον Ιούνιο του επόμενου έτους. Στόχοι Τα κύρια μορφή 3D animators ικανή να αντιμετωπίσει κάθε είδους παραγωγής με ένα εξαιρετικό επίπεδο επαγγελματισμού Μεθοδολογία Η μεθοδολογία αυτή βασίζεται στην περιοχή της Autodesk Maya 3D λογισμικό και στη συγκεκριμένη εφαρμογή της στην δημιουργία των χαρακτήρων. Παράλληλα, οι τάξεις είναι ενισχυμένα με την εκμάθηση τεχνικών επιδόσεων. Διδακτέα Ύλη Διανομή - Προ-παραγωγής (4 ECTS) - Βασικές Κινούμενα Σχέδια (10 ECTS) - Τεχνικές και στυλ του animation (6 ECTS) - Νοθεία (6 ECTS) - αποφασίζοντας (9 ECTS) - Animation για Video Games (6 ECTS) - Μετά την παραγωγή (2 ECTS) - Οπτικοακουστικό Αφήγηση (8 ECTS) - Τελική έργου (9 ECTS) Βασικές Πληροφορίες - Συντελεστές: 60 π.μ. - Χώροι: 15 - σχολικό ημερολόγιο: Από τον Οκτώβριο έως Ιούνιος - Ώρες: Δευτέρα έως Πέμπτη 16:00 - 20:00 - Ημερολόγιο Διπλωματική Εργασία: Από τον Ιούλιο έως Δεκέμβριο - Ώρες: Τρίτη από τις 16:00 έως τις 20 : 00 (36 ώρες δίδαξε) - Γλώσσα: Καστίλης - Έκδοση: 10η - Είσοδος: Προ-έλεγχος. - Αξιολόγηση: Master στην CGAnimation από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο του Ατλαντικού Μεταπτυχιακό στη CGAnimation από ECIB Σχολή Κινηματογράφου της Βαρκελώνης [-]