EDAP - Escuela de Dirección y Administración de Proyectos

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Χάρη στη συνεργασία μεταξύ ΕΔΑΠ και το Καθολικό Πανεπιστήμιο του San Antonio της Μούρθια (Ισπανία), έχουμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κολλεγίου στην οποία συμμετέχουν εμπειρογνώμονες από διάφορες χώρες.

Στο σχεδιασμό αυτού του μεταπτυχιακού προγράμματος του Καθολικού Πανεπιστημίου της Μούρθια παρέχεται μια πλήρως αρθρωτή δομή που επιτρέπει στους μαθητές να κάνουν αυτό καλά είτε εξ ολοκλήρου είτε ανεξάρτητα καθένα από τα μαθήματα ή ενότητες συστατικό, διευκολύνοντας έτσι ώστε κάθε μαθητής μπορεί να έχει πρόσβαση το επίπεδο εκπαίδευσης που απαιτείται ανά πάσα στιγμή.

ucamEn το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΕΔΑΠ-UCAM προσφέρουμε μια διεπιστημονική εκπαίδευση που συνδυάζει σε πραγματικό χρόνο εικονικό σεμινάρια (μέγιστη διαθεσιμότητα), όπου οι εκπαιδευτικοί παρουσιάζουν τα περιεχόμενα των διαφόρων υλικών, ενισχυμένα με δραστηριότητες σε απευθείας σύνδεση (μέγιστη ευελιξία). Αυτά τα σεμινάρια επιτρέπουν την πλήρη διαδραστικότητα σε πραγματικό χρόνο μεταξύ όλων των συμμετεχόντων, οπουδήποτε πρόσβαση στο Internet (PD, smartphones, δισκία ..). Σας προσφέρουμε όλα τα οφέλη της εκπαίδευσης στην τάξη, χωρίς τα inconvenietes του ταξιδιού και του πρόσθετου κόστους.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος, οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε ένα online πανεπιστημιούπολη, όπου μπορείτε να ενισχύσουν τις γνώσεις που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σεμιναρίων σε διάφορα συμπληρωματικά υλικά και να κάνει διαφορετικές ασκήσεις και ερωτηματολόγια που προτείνονται από τους καθηγητές.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Βαθμός Επίσημη Μάστερ στη διοίκηση και διαχείριση έργου

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2017 Ισπανία Μούρθια

Σήμερα οι οργανισμοί αλληλεπιδρούν πλήρως παγκοσμιοποιημένο και άκρως ανταγωνιστικά περιβάλλοντα που απαιτούν την εφαρμογή των μοντέλων διαχείρισης και των στρατηγικών επιχειρήσεων με βάση τα έργα που εξασφαλίζουν την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Αυτό έχει δημιουργήσει σε παγκόσμιο επίπεδο σημαντική ζήτηση για ειδικευμένους επαγγελματίες με τα διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα, ώστε τα επόμενα χρόνια σε μια περίοδο ευκαιριών για όλους τους επαγγελματίες που αναπτύσσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους να διαχειρίζονται τα έργα. [+]

Σήμερα οι οργανισμοί αλληλεπιδρούν πλήρως παγκοσμιοποιημένο και άκρως ανταγωνιστικά περιβάλλοντα που απαιτούν την εφαρμογή των μοντέλων διαχείρισης και των στρατηγικών επιχειρήσεων με βάση τα έργα που εξασφαλίζουν την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Αυτό έχει δημιουργήσει σε παγκόσμιο επίπεδο σημαντική ζήτηση για ειδικευμένους επαγγελματίες με τα διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα, ώστε τα επόμενα χρόνια σε μια περίοδο ευκαιριών για όλους τους επαγγελματίες που αναπτύσσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους να διαχειρίζονται τα έργα. Για την κάλυψη αυτής της ανάγκης έχουμε αναπτύξει το Master in Advanced Διοίκηση και Διαχείριση Έργων (MAGAP), με την οποία θα εξελιχθεί σταδιακά από το επιχειρησιακό όραμα του επαγγελματία διαχειριστή του έργου στην εκτελεστική όραμα να είναι σε θέση να οδηγήσει επιτυχώς η διαχείριση αυτού του νέου οργανωτικού μοντέλου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας θα αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αναπτύξουν και να οδηγήσουν τα δύο στρατηγικά μοντέλα διαχείρισης που βασίζονται σε έργα, όπως και για την πιστοποίηση στη Διαχείριση Έργων με μεγαλύτερη διεθνή αναγνώριση (PMP®-PMI®), η οποία σας επιτρέπει να consolidarte επαγγελματικά. Προτείνουμε ... Μια πρακτική προσέγγιση που θα βασίζεται στην αρχή της «μάθησης μέσα από την πράξη" που προσαρμόζεται στην πραγματική έργα και δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν σε κάθε στιγμή των μαθητών μας. Ψάχνουμε για ... Ο χρόνος που ξοδεύετε να έχει τον έλεγχο, να είναι πιο χρήσιμο στην επαγγελματική και την προσωπική σας περιβάλλον. Πήραμε ... Η επαγγελματική σας να αποτελέσει το βασικό παράγοντα αλλαγής μέσα στους οργανισμούς εξέλιξη. Ζωντανά μαθήματα με διεθνείς εμπειρογνώμονες Η ΜΑ διδάσκεται μέσα από εικονικές τάξεις σε πραγματικό χρόνο (live video) το οποίο επιτρέπει άμεση αλληλεπίδραση με το δάσκαλο και τους άλλους μαθητές. Επιπλέον, είναι ένα online μάθημα προσφέρει μια μεγάλη ευελιξία να συνδυάσουν την εκπαίδευση με άλλες επαγγελματικές και προσωπικές επιδιώξεις. Χωρίς φυσική τάξη και χάρη στο παγκόσμιο Internet που προσφέρει, μεταξύ των καθηγητών μας, έχουμε τους καλύτερους ειδικούς στον επαγγελματικό κόσμο του Έργου & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου. [-]