Apicius International School of Hospitality

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εν όψει της αυξανόμενης ανάπτυξης και το ενδιαφέρον προς την κατεύθυνση των επαγγελματικών υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας, Apicius International School of Hospitality (Aish) έχει αναλάβει την πρόκληση να συγκροτήσουν ένα δυναμικό ακαδημαϊκό ίδρυμα για άτομα που επιθυμούν την επαγγελματική κατάρτιση που είναι αναγκαία για να εισέλθουν στους τομείς αυτούς.

&nbsp

Aish ιδρύθηκε το 1997 από Gabriella Ganugi ως ένα ιδιωτικό ίδρυμα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Φλωρεντίας, Ιταλία. Μια σεβαστή διεθνώς ηγετική θέση στην ακαδημαϊκή, επαγγελματική και την καριέρα προσανατολισμένη εκπαίδευση, Apicius προσφέρει τόσο ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προγράμματα για ξένους φοιτητές που αναζητούν να συνδυάσουν εκκρεμών διδακτικό προσωπικό, state-of-the-art εγκαταστάσεις διδακτικής και της ακαδημαϊκής ακεραιότητας με εμπειρία στον τομέα που αποκτήθηκε μέσω hands-on διδασκαλία με επαγγελματίες. Η αποστολή σχολείου είναι να διδάξει στους μαθητές πώς να αναπτύξουν τις δικές τους επιμέρους ικανότητές τους στο βέλτιστο δυναμικό, την προετοιμασία τους για μια καριέρα σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα των συναρπαστικό, διαρκώς εξελισσόμενο τομέα.

&nbsp

Aish έχει κερδίσει την περιφερειακή διαπίστευση (Το ιταλικό σύστημα διαπίστευσης διαπιστώσει ότι οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης των περιφερειακών οργανισμών που διέπουν την εφαρμογή του ελέγχου και η αναγνώριση των σχολείων σύμφωνα με το ιταλικό δίκαιο) και έχει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας της στο σχεδιασμό και την παροχή δραστηριοτήτων κατάρτισης στον τομέα του τουρισμού τομέα από τη διαχείριση hospitalty και ο τουρισμός για τις βιομηχανίες παροχής υπηρεσιών εστίασης και του κρασιού. Το ίδρυμα με την περιοχή της Τοσκάνης, που μεταβιβάζονται από το Υπουργείο Παιδείας

&nbsp

Το κατά πόσον ένα 4-χρόνων βαθμό που καλύπτει το INS και outs του συνόλου του κλάδου ή 1 προγράμματα πιστοποιητικό έτος σε συγκεκριμένους τομείς, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες σε ένα διεθνές περιβάλλον με εξάσκηση επαγγελματίες και τα ιστορικά και πολιτιστικά πλούσια πόλη της Φλωρεντίας κατά την άσκηση τους μελέτες.

&nbsp

Όλα τα επαγγελματικά τους μαθητές, ανεξάρτητα από τη διάρκεια βαθμό, να ξεκινήσει τις σπουδές τους με ιδιαίτερη έμφαση (Μαγειρική Τέχνη, Baking & Ζαχαροπλαστικής, Τροφίμων Επικοινωνιών και Εκδόσεων, κρασί Σπουδών, Hospitality Management), καθώς και ανάλογα με το είδος του πτυχίου, μπορούν να εμβαθύνουν τις δεξιότητες και τη θεωρία στην ενιαία πεδία ή επιλέγουν την πλήρη τέσσερα χρόνια εμπειρία που καλύπτει κάθε πτυχή της Διοίκηση Φιλοξενίας.

&nbsp

Η αυξανόμενη crossover της τεχνολογίας, των πολυμέσων, και επικοινωνιακές πτυχές με την αρχαία πρακτική της κουζίνας και του τουρισμού ζητεί εμπειρογνωμόνων που διαθέτουν έντονο γνώσης στηρίζεται στην παράδοση και καλά διαμορφωμένη δεξιότητες σε συνδυασμό με την ικανότητα προσαρμογής στις μεταβαλλόμενες ροές της σημερινής ημέρας.

&nbsp

Συνδυάζοντας παθιασμένη σχολή, ένα διαπολιτισμικό φοιτητικού σώματος, ένα ευρύ πρόγραμμα σπουδών, καθώς και κατάσταση των εγκαταστάσεων της τέχνης, Apicius αντιπροσωπεύει αυτό το τολμηρό στόχο σε ένα ιστορικό ιταλικό τοπίο τοποθετούνται σε διεθνές επίπεδο.

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master στην ιταλική κουζίνα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ιταλία Φλωρεντία

AISH προσφέρει ένα Master στην ιταλική κουζίνα για Professional Chefs ή απόφοιτοι φιλοξενία που επιθυμούν να ενισχύσουν συγκεκριμένες δεξιότητες στη Μαγειρική Τέχνη. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας ενός έτους και έχει ως στόχο να γιορτάζει την εξαιρετική μαεστρία της κουζίνας που έχει εξελιχθεί στην Ιταλία κατά τη διάρκεια των αιώνων [+]

AISH προσφέρει ένα Master στην ιταλική κουζίνα για Professional Chefs ή απόφοιτοι φιλοξενία που επιθυμούν να ενισχύσουν συγκεκριμένες δεξιότητες στη Μαγειρική Τέχνη. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας ενός έτους και έχει ως στόχο να γιορτάζει την εξαιρετική μαεστρία της κουζίνας που έχει εξελιχθεί στην Ιταλία κατά τη διάρκεια των αιώνων. Δεν είναι μόνο εξαιρετική ικανότητα στην κοπή λαχανικών ή ρίχνεις μια ομελέτα που κάνει το Master Chef, αλλά η γνώση των προϊόντων ποιότητας, η ικανότητα να ερμηνεύει τις συνταγές, η συνειδητοποίηση του ιστορικού των πιάτων, και η στα συστατικά αγώνα ικανότητα δημιουργώντας μια ισορροπημένη νέο πιάτο.... [-]