Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Οδηγούμε τη μεταφορά γνώσεων στο Πανεπιστήμιο της La Sabana, με στόχο τη συμβολή στην ανάπτυξη και την ανάπτυξη των παραγωγικών τομέων της κολομβιανής κοινωνίας, επιτυγχάνοντας κοινωνικές επιπτώσεις σε αυτό.

VISION

Otri είναι ο οργανισμός που είναι υπεύθυνος για την προώθηση και τη μετάδοση σε διαφορετικές εκπαιδευτικές κοινότητες, ιδρύματα και επιχειρήσεις, τα αποτελέσματα της έρευνας που παράγεται στο Πανεπιστήμιο της La Sabana? λειτουργεί ως πράκτορας των γνώσεων που προωθεί τη σχέση μεταξύ του Πανεπιστημίου και της εταιρείας. Η μονάδα αυτή επιδιώκεται η αποτελεσματική και έγκαιρη συμμετοχή της πανεπιστημιακής κοινότητας σε διάφορα έργα ανάπτυξης.

Ενεργούμε ως στρατηγικός εταίρος, παρέχοντας σταθερή καθοδήγηση για να μπορέσουν οι επιχειρήσεις και τα ιδρύματα να μείνει στην επιχείρηση, την εφαρμογή στρατηγικών, τη βελτιστοποίηση των πολιτικών, ενίσχυση των διαδικασιών, την καινοτομία και τη δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της οικονομίας.

Universidad de La Sabana

  • Πολιτικός ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Με νομική φύση της θεμελίωσης
  • Ιδιωτικός
  • Εταιρική αποστολικό έργο του Opus Dei.
  • Εθελοντικές ή για το κέρδος
  • Με ακαδημαϊκός χαρακτήρας των κολλεγίων

Αποστολή:

Αναζήτηση, να ανακαλύψουν, να επικοινωνούν και να διατηρούν την αλήθεια, ως συμβολή στην πρόοδο της κοινωνίας. Προωθήσει την ολοκληρωμένη ανάπτυξη όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας. Χριστιανική αντίληψη του ανθρώπου και του κόσμου. Προώθηση του σεβασμού για την υπερβατική αξιοπρέπεια του ανθρώπινου προσώπου. Προώθηση της απόδοσης στην εργασία, των υπηρεσιών και έζησε ως μέσο για την οικοδόμηση μιας πιο δίκαιης, ειρηνικής και φιλεύσπλαχνη κοινωνία.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

MA στη Διδασκαλία της Αγγλικής να αυτο-κατευθυνόμενη μάθηση (εικονική)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2017 Κολομβία Μετοχή

Οι απόφοιτοι του Master στη Διδασκαλία της Αγγλικής για αυτο-κατευθυνόμενη μάθηση στο Πανεπιστήμιο της La Sabana είναι εξαιρετικά ικανοί επαγγελματίες στις ανθρωπιστικές επιστήμες. [+]

MA στη Διδασκαλία της Αγγλικής να αυτο-κατευθυνόμενη μάθηση (Virtual) ΑΙΤΩΝ ΠΡΟΦΙΛ Ο υποψήφιος για το Masters στη Διδασκαλία της Αγγλικής για μάθηση αυτο-σκηνοθεσία στο Πανεπιστήμιο της La Sabana Professional είναι ένας δάσκαλος εξάσκηση είτε τη διδασκαλία της αγγλικής ή περιεχόμενο της διδασκαλίας, ενδιαφέρονται να είναι πρωτοπόρος στην εφαρμογή των μοντέλων παιδαγωγική του επιτρέπει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της κοινωνίας της γνώσης. Αυτό θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται στις συνήθειες εκμάθησης και για την ίδια τη ζωή και τους μαθητές του μέσω της χρήσης των κοπτικών εργαλείων τεχνολογίας. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Απόφοιτοι MA στη Διδασκαλία της Αγγλικής σε αυτο-κατευθυνόμενη μάθηση Πανεπιστήμιο La Sabana είναι εξαιρετικά ικανοί επαγγελματίες στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, παιδαγωγική και investigación.Ellos βασίζονται σε σαφή διεπιστημονική επισκόπηση των πρακτικών του για να τους δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει τις διαδικασίες του προβληματισμού και η έρευνα συνεχίζεται δομημένο, και την προώθηση της δική του υπεροχή και τη συνεχή βελτίωση της επικοινωνιακής ικανότητας τους στην αγγλική γλώσσα. Οι απόφοιτοι του Master οδηγήσει δημιουργικές και καινοτόμες λύσεις στην πράξη τους και να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη των συνηθειών της αυτο-κατευθυνόμενη και της δια βίου μάθησης στους μαθητές τους μέσα από τη χρήση τεχνολογικών εργαλείων. Πάνω απ 'όλα, να προωθήσει την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των ατόμων που μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της σημερινής κοινωνίας της γνώσης, με πλήρη σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ως θεμελιώδη αρχή. Οι δεξιότητες αυτές οδηγούν σε συνεχή ενημέρωση και την καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία με τους συναδέλφους και τους μαθητές, παρέχοντάς τους τα εργαλεία για να προσφέρουν λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της διδασκαλίας τους και μαθησιακή εμπειρία και να συμβάλουν στην υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στους θεσμούς τους. Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα TESOL που χορηγείται από το Πανεπιστήμιο Anaheim πιστοποιεί τα διεθνή πρότυπα των αποφοίτων, δίνοντάς τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και ένα ευρύτερο όραμα σε διάφορα επαγγελματικά πλαίσια. Προϋποθέσεις Εισαγωγής ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Χαιρετίζουμε την εγγραφή των επαγγελματιών που συμμετέχουν σήμερα σε κάθε τομέα της διδασκαλίας των αγγλικών ή την αγγλική γλώσσα περιεχόμενο. Έναρξη απαιτήσεις είναι οι εξής: Πτυχίο στη διδασκαλία γλωσσών ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή. Αρμοδιότητα αντίστοιχο αγγλικό Β2 ή ανώτερο, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο. Βασικές γνώσεις της τεχνολογίας των πληροφοριών και των επικοινωνιών (MS Office, Internet, e-mail) 24 ώρες την πρόσβαση στον υπολογιστή και το διαδίκτυο (απαιτείται) Ο ECHA ΚΙΝΗΣΗ Επόμενη ομάδα: (Εξάμηνο Β 'Έτος 2014) Τα μαθήματα αρχίζουν στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014. Επαγωγή την ημέρα 19 29 Αυγ 2014. [-]

Βίντεο

Universidad de la Sabana Vívela

Επικοινωνία
Ταχυδρομική διεύθυνση
Campus del Puente del Común, Km. 7, Autopista Norte de Bogotá
Cundinamarca, 53753 CO
Διεύθυνση τοποθεσίας
Campus del Puente del Común, Km. 7, Autopista Norte de Bogotá
Chia, 53753 CO