HEM Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

1

Εισαγωγή HEM:

Ιδρύθηκε το 1988 στο Μαρόκο, HEM Business School επενδύει στην εκπαίδευση των μελλοντικών ηγετών των επιδόσεων επιφέρει αλλαγές και διαποτισμένη με ένα πνεύμα ενεργού πολίτη.

Το 2013, IFC, International Finance Corporation, μέλος του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας έγινε μέτοχος του Ομίλου HEM? ένα πρώτο στη μαροκινή ιδιωτική εκπαίδευση, μια όμορφη μαρτυρία της εμπιστοσύνης και της χρηστής διακυβέρνησης του σχολείου.

2

HEM έχει 6 Campus σε όλη τη Βρετανία στην Καζαμπλάνκα, Ραμπάτ, Μαρακές, Ταγγέρη, Φεζ και Ουίντα. Όλα HEM Campus διαθέτει την απαραίτητη υποδομή για τις ανάγκες μάθησης και ανάπτυξης του μαθητή.

HEM τακτικά αναγνωρίζεται ως η1ο Private Business School στο Μαρόκο. Αναγνωρίζεται τόσο από τον επιχειρηματικό κόσμο από τους συνομηλίκους του, συμπεριλαμβανομένου του κύρους ξένα ιδρύματα που συνδέονται με αυτήν, μερικές φορές για μεγάλο χρονικό διάστημα (Paris Dauphine, Science Po στο Παρίσι, Assas, Πανεπιστήμιο Jean Moulin Lyon III - ΙΑΕ Λυών ΙΑΕ στο Παρίσι, Σχολή Διοίκησης Louvain, σχολείο Βρυξελλών Solvay, UCLA, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλώριδας, EBS της Γερμανίας, το Πανεπιστήμιο Regent του Λονδίνου, ...).

Τα διάφορα προγράμματα που προσφέρονται από HEM Business School το οποίο έχει πρόσβαση ανοίγεται από τον ανταγωνισμό:

 • Πρόγραμμα Grande Ecole (5) στη διάθεση των αποφοίτων ηλικίας 21 έτη κατά ανώτατο όριο. Άμεσο ανταγωνισμό πρόσβαση στο 2ο και 3ο έτος οργανώνονται επίσης.
 • Μεταπτυχιακό Μάρκετινγκ
 • Δάσκαλος Corporate Finance
 • Master International Management & Logistics
 • Master of Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Master of Λογιστικής, Ελέγχου & Ελέγχου
 • MBA Γενική Διοίκηση.

Οι ξένες αιτούντες ιθαγένεια και δεν διαμένουν στο Μαρόκο επιλέγονται μέσω μιας ειδικής διαδικασίας προσαρμοστεί με τη γεωγραφική τους απόσταση, αλλά με βάση τα ίδια κριτήρια της συνήθους HEM ανταγωνισμό. Έτσι, επιλέγονται από την εφαρμογή και την τηλεφωνική συνέντευξη.

Σταδιοδρομίας και απασχόλησης μετά από HEM

HEM ανοίγει εξαιρετικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας στο Μαρόκο και στο εξωτερικό, τόσο στη βιομηχανία όσο και στον τομέα των υπηρεσιών: Τράπεζες, Χρηματοοικονομικά, Ασφάλειες, Consulting & Ελέγχου, Επικοινωνίας & Διαφήμιση, Web, Media, Τηλεπικοινωνίες, Τουρισμός ... απόφοιτοι HEM πιο συχνά καταλαμβάνουν θέσεις ευθύνης και να εντάσσονται στο εταιρικό κόσμο, για τη συντριπτική πλειοψηφία (πάνω από 85%), λιγότερο από έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους. Κάποιοι, διαπνέεται από ένα πνεύμα της επιχειρηματικότητας, τη δημιουργία και τη δική τους επιχείρηση.

Ένα Τμήμα Εταιρικών Σχέσεων και συνεχή δεσμό με τον επιχειρηματικό κόσμο, είναι διαθέσιμη για τους φοιτητές και τους νικητές όταν χρειάζεται.

Περισσότερους λόγους για να ενταχθούν HEM http://hem.ac.ma/fr/pourquoi-rejoindre-hem

Για περισσότερες πληροφορίες: http://hem.ac.ma/fr/acces-etudiants-etrangers

5

πρόγραμμα

Το HEM Grande Ecole πρόγραμμα (+5 με ενσωματωμένο προπαρασκευαστικά), προσβάσιμο για τον ανταγωνισμό συνδυάζει την ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων και την ενίσχυση των ανθρώπινων και πολιτιστικές διαστάσεις του μαθητή. Επίσης, πέρα ​​από την κατάρτιση και τη συνάφειά της με τις ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου, το t-HEM ψάχνει να ενσταλάξει στους μαθητές το πνεύμα της ενεργού συμμετοχής του πολίτη βασίζεται σε ένα σώμα ισχυρές αξίες.

Ως μέρος της εκπαιδευτικής HEM πολιτικής για την καινοτομία, το Πρόγραμμα Grande Ecole πρόσφατα ενισχύθηκε υπόψη τη ζήτηση εξελίσσεται συνεχώς κόσμο των επιχειρήσεων και τις ανάγκες και νέες συμπεριφορές των νεότερων γενεών.

Εκτός από την ευελιξία του HEM Grande Ecole πρόγραμμα, ο φοιτητής επιλέγει, το τέλος του τρίτου έτους, μια ειδικότητα μεταξύ των πέντε που προτείνονται:

 • Εταιρικών οικονομικών (όνομα πλοιάρχου clickable : http://hem.ac.ma/fr/masters-hem/master-finance-d%E2%80%99entreprise/specialite-finance-d%E2%80%99entreprise-hem-programme-grande-ecole-master-double-diplomation-ave )
 • Μάρκετινγκ (όνομα πλοιάρχου clickable : http://hem.ac.ma/fr/masters-hem/master-marketing/specialite-marketing-hem-programme-grande-ecole-master-double-diplomation-avec-master-marketing-ven )
 • Διεθνές Management και Logistics (όνομα πλοιάρχου clickable : http://hem.ac.ma/fr/masters-hem/master-management-international-et-logistique/specialite-management-international-logistique-hem-programme-grande-ec )
 • Λογιστικής και ελεγκτικής (όνομα πλοιάρχου clickable : http://hem.ac.ma/fr/masters-hem/master-comptabilite-controle-audit-cca/specialite-comptabilite-controle-audit-cca-hem-programme-grande-ecole-master- )
 • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (όνομα clickable πλοιάρχου: http://hem.ac.ma/fr/hem-page/management-ressources-humaines-grh )

Οι πλοίαρχοι των HEM είναι επίσης άμεσα διαθέσιμα σε μαθητές ηλικίας 25 χρόνων μέγιστο, με ένα BAC + 3 καταφέρει στα οικονομικά και τη διαχείριση.

4

Πρακτική άσκηση:

Ο φοιτητής HEM πρέπει να ολοκληρώσει ένα οικοτροφείο κάθε χρόνο - από το 1ο έως το 5ο έτος - συνδυάζοντας έτσι 43 εβδομάδες της κατάρτισης κατά το τέλος των σπουδών τους.

 • 1ο έτος: Σταδίου 4 εβδομάδες εργαζόμενος. Που αποτελεί την πρώτη επαφή του φοιτητή με την εταιρεία, η εκπαίδευση αυτή επιτρέπει να προσεγγίσει τον κόσμο της παραγωγής και την αίσθηση του υλικού και ανθρώπινου περιορισμούς που σχετίζονται.
 • 2ο έτος: Μάθημα Βύθιση στα Αγγλικά για 5 εβδομάδες. Στόχος του είναι να ενισχύσει το γλωσσικό επίπεδο του μαθητή. Λαμβάνει χώρα σε μια αγγλόφωνη χώρα ή το Μαρόκο σε ένα εξειδικευμένο ινστιτούτο.
 • 3ο έτος: Κατάρτιση των γενικών πληροφοριών των 6 εβδομάδων. Σε αυτό το μάθημα, ο φοιτητής διαπερνά τη συνολική λειτουργία όλων των τμημάτων της εταιρείας.
 • 4ος Βαθμός: Ειδικότητα Σταδίου 12 εβδομάδες, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μαθητές ολοκληρώσει μια αποστολή της οποίας θέμα είναι η επιλεγείσα ειδικότητα.
 • 5η τάξη: Ειδικότητα Σταδίου 16 εβδομάδων, που βρίσκεται στο τέλος του έτους. Είναι ένα πεδίο εφαρμογής για το θέμα της διαβάθμισης και της μνήμης είναι συχνά μια κατάρτιση προ-απασχόληση.

Τα μαθήματα που βρίσκονται μεταξύ εξαμήνων εθελοντικά να επιτρέψει ο μαθητής να εναλλάσσονται κατάρτιση και την επαγγελματική εμπειρία, με εξαίρεση το 5ο έτος της πρακτικής είναι στο τέλος του έτους για να χρησιμεύσει ως εφαλτήριο για την απασχόληση.

3

Προσωπική Ανάπτυξη & para-εκπαιδευτικές δραστηριότητες:

Ενσταλάξει στους μαθητές την επιθυμία για την επίτευξη, την ανάπτυξη προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων καθώς και τεχνικές δεξιότητες είναι μια πρόκληση για HEM. Για να το κάνετε αυτό, το Πρόγραμμα Grande Ecole HEM ενσωματώνει πολλά παρα-εκπαιδευτικές δραστηριότητες για να απελευθερώσει το δημιουργικό δυναμικό της τεράστιας μαθητή:

 • "PROLIB" - Ρεάλ Έργων, διευθυντικά, κοινωνική ή πολίτη, που διεξάγονται σε ετήσια βάση από την ομάδα των φοιτητών τομέα
 • "CREATIS '- Εργαστήρια της δημιουργικότητας και της μεθόδου
 • Εργαστήρια Μουσική, χορός, θέατρο, εικαστικές τέχνες, ...
 • Αθλητισμός - τοπικές ή εθνικές τουρνουά,
 • Συνέδρια φοιτητής - συνεδριάσεις που οργανώνονται και υλοποιούνται από φοιτητές
 • Τζούνιορ επιχειρήσεων
 • BDE & Φοιτητών Σύλλογοι

Διπλό αποφοίτηση:

Οι μαθητές που περνούν στις εξετάσεις λαμβάνουν το Δίπλωμα «συνήθη κύκλο της HEM» και, ανάλογα με την περίπτωση, το πτυχίο Master από το Πανεπιστήμιο Jean Moulin Lyon 3 - ΙΑΕ Λυών.

Αυτό το διπλό πτυχίο καλύπτει όλες τις ειδικότητες: Corporate Finance, Λογιστικής, Ελέγχου-Επιθεώρησης, Marketing, International Management & Logistics και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

απόφοιτοι HEM είναι πιο συχνά υπεύθυνες θέσεις και εντάσσονται στο εταιρικό κόσμο, για τη συντριπτική πλειοψηφία (πάνω από 85%), λιγότερο από έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους. Κάποιοι, διαπνέεται από ένα πνεύμα της επιχειρηματικότητας, τη δημιουργία και τη δική τους επιχείρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://hem.ac.ma/fr/programme-grande-ecole-hem/presentation-generale/presentation-generale-programme-grande-ecole-hem-ecole-gestion-et-management-au

Το HEM MBA Γενική Διοίκηση

Το MBA Γενική Διοίκηση HEM οργανώνεται από κοινού και διπλό πτυχίο με το International MBA του Παρισιού (MBA IP) από το Πανεπιστήμιο Paris Dauphine και ΙΑΕ Paris 1 - Sorbonne.

Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να παρέχει στα στελέχη, έχουν ήδη αναπτύξει ισχυρή αρμοδιότητα στον συγκεκριμένο τομέα (μηχανική, την επιστήμη, δίκαιο, ...), η διοίκηση επιχειρήσεων ανώτερος εκπαιδευτεί να κατανοήσουν διεθνή ζητήματα τρέχουσα διαχείριση και να ενισχύσουν τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://hem.ac.ma/fr/mba-management-general

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
 • γαλλική γλώσσα

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master In Corporate Finance

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 χρόνια August 2017 Μαρόκο Ταγγέρη Φέσι Καζαμπλάνκα Ραμπάτ Μαρακές +4 περισσότερα

Η Ειδικότητα Corporate Finance της HEM Grande Ecole πρόγραμμα (τέταρτο και πέμπτο έτος - Μεταπτυχιακό) είναι μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική συνάντηση ανάγκη, που εκφράζεται έντονα από τον επαγγελματικό κόσμο των ειδικών σε θέση να αντιμετωπίσουν την πολυπλοκότητα της ολοένα και μεγαλύτερης μία από τις βασικές λειτουργίες της επιχείρησης: η λειτουργία χρηματοδότηση ... [+]

Η Ειδικότητα Corporate Finance της HEM Grande Ecole πρόγραμμα (τέταρτο και πέμπτο έτος - Μεταπτυχιακό) είναι μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική συνάντηση ανάγκη, που εκφράζεται έντονα από τον επαγγελματικό κόσμο των ειδικών σε θέση να αντιμετωπίσουν την πολυπλοκότητα της ολοένα και μεγαλύτερης μία από τις βασικές λειτουργίες της επιχείρησης: η λειτουργία χρηματοδότηση. Το περιεχόμενο της εκπαίδευσης εστιάζει σε τέσσερις διαστάσεις: Το Corporate Finance με πτυχές της ανάλυση, τη διάγνωση και τη βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη διαχείριση διαχείρισης και ελέγχου του συστήματος διεύθυνσης Χρηματοδότηση για τις εθνικές και διεθνείς εταιρείες χρηματοδότηση της αγοράς. συγκράτησης Παιδαγωγική βασίζεται στην ισορροπία μεταξύ των θεωρητικών συνεισφορών που σχετίζονται με την πειθαρχία και μια πρακτική προσέγγιση που βασίζεται σε πραγματικές περιπτώσεις. Έτσι, ο μαθητής, ενώ αφομοιώνοντας τις διάφορες οικονομικές θεωρίες, μαθαίνει να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία. Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα; Ένα πρόγραμμα βασισμένο στις διδασκαλίες του συνδυασμού θεωρητικής και τεχνικής ανάπτυξης της πιο επαγγελματικές δεξιότητες και γενικές γνώσεις. Διαδραστική και συμμετοχική προσέγγιση απαιτεί τη συμμετοχή του μαθητή, ομαδική εργασία και την αυτο-φροντίδας. Μια τέτοια προσέγγιση διεγείρει την ανάπτυξη του πνεύματος της ανάλυσης και σύνθεσης, δημιουργική ικανότητα και αίσθηση των προτεραιοτήτων. Συνειρμική δραστηριότητες, παρα-εκπαιδευτική και προσωπική ανάπτυξη του μαθητή για την ανάπτυξη του πολιτισμού της συζήτησης, να τονώσει την πίστη, πέρα ​​από το πάθος και, εν ολίγοις, να αναπτύξουν ένα αφοσιωμένο και ευχάριστη προσωπικότητα. Το Master of Corporate HEM Οικονομικών κατατάσσεται στην κορυφή 3 στο Μαρόκο Eduniversal κατάταξη "Best Κατάταξη Masters 2014 - 2015". Σε ποιους απευθύνεται; Η επιμόρφωση αυτή προορίζεται για τους κατόχους Bac + 3 ή πτυχίο στα οικονομικά και / ή τη διαχείριση, ηλικίας 25 ετών το πολύ. επιλογής υποψηφίων Οι υποψήφιοι επιλέγονται με βάση την επανεξέταση αρχείου και διαγωνισμό σε δύο φάσεις: Γραπτές εξετάσεις και προφορικές εξετάσεις. οργάνωση Το Master of Corporate Finance HEM παρέχεται με πλήρες ωράριο. Μαζί με την ακαδημαϊκή εκπαίδευση, ο φοιτητής υποχρεούται να εκτελέσει δύο άσκησης μακροπρόθεσμα με ειδικές αποστολές του επιτρέπει να αναπτύξει την τεχνογνωσία της και να γνωρίζουν την ευημερία. σχολή Η εκπαίδευση παρέχεται από έναν ακαδημαϊκό όργανο της αριστείας, σε εθνικό επίπεδο όσο και στο εξωτερικό, τόσο από τον ακαδημαϊκό χώρο, καθώς ο κόσμος των Επιχειρήσεων. Ευκαιρίες Το πρόγραμμα εκπαιδεύει οικονομικών στελεχών υψηλού επιπέδου για την άσκηση των διαφόρων περιοχών της χρηματοδότησης που προσφέρονται από τις τράπεζες, επενδυτικές τράπεζες, χρηματιστηριακές εταιρείες, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες συμβούλων και βιομηχανικές επιχειρήσεις στην κατευθύνσεις τους οικονομικό, διαχειριστικό έλεγχο ή εσωτερικού ελέγχου. Εταιρικής σχέσης και διπλώματα Το Master Οικονομικών Εταιρεία HEM οργανώνεται από κοινού και διπλό πτυχίο με τον Κύριο "Νομικών, Οικονομικών, Διοίκησης - Ειδίκευση Οικονομικών & Ελέγχου" ΙΑΕ Λυών. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα εξάμηνο στο ΙΑΕ Λυών. 4ο πενταετές πρόγραμμα - Master 1 Corporate Finance πρώτο εξάμηνο Θεωρία των Οργανώσεων Διακυβέρνηση Πληροφοριακών Συστημάτων διεξοδική λογιστική Θεωρία Χρηματοδοτικών, Επενδυτικών Επιλογή Η ενδελεχής έλεγχος Διαχείρισης εταιρική Αξιολόγηση Προετοιμασία για την έρευνα στα Χρηματοοικονομικά το δεύτερο εξάμηνο Ιδρυμάτων και πολιτική ζωή στρατηγικό Μάνατζμεντ Πρότυπα Ενοποίηση & ΔΠΧΠ Διαχείριση Χρηματοοικονομικών Κινδύνων Χρηματοδότηση της Εταιρείας Ι (τραπεζικό) Φόρος επί των χρηματοπιστωτικών αποφάσεις Τεχνικές Ελέγχου 5ο πενταετές πρόγραμμα - Master 2 Corporate Finance πρώτο εξάμηνο Μεθοδολογία - Πρόσληψη Επικοινωνία Επιχειρηματικότητα Χρηματοδότηση της Εταιρείας II (αγορά) ομάδες Οικονομικές διάγνωση τεχνική ανάλυση Μηχανογραφημένη Οικονομικές Εφαρμογές εσωτερικός έλεγχος το δεύτερο εξάμηνο Μεγάλη είδηση ​​Κοινωνικοοικονομικές Συζητήσεις διαχείριση της αλλαγής και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Μηχανικών & Χρηματοοικονομικής Στρατηγικές International Finance διεθνούς φορολογίας Διαχείριση χαρτοφυλακίου Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα [-]

Masters στη διεθνή διαχείριση και Logistics

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 χρόνια August 2017 Μαρόκο Καζαμπλάνκα Ραμπάτ Μαρακές Ταγγέρη Φέσι +4 περισσότερα

Το HEM Ειδικότητα & Logistics Management Διεθνές Πρόγραμμα Γυμνάσιο (4ο και 5ο έτος - MASTER) βασίζεται σε δύο θεμελιώδεις διαπιστώσεις: πρώτον, η πρακτική της διαχείρισης προσαρμοστούν στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης απαιτεί μια πραγματική ικανότητα να χρησιμοποιούν κατάλληλες τεχνικές και να κατανοήσουν όλες τις διαστάσεις του διεθνούς περιβάλλοντος (πολιτιστικό, ανθρώπινο, νομική ... [+]

Το HEM Ειδικότητα & Logistics Management Διεθνές Πρόγραμμα Γυμνάσιο (4ο και 5ο έτος - MASTER) βασίζεται σε δύο θεμελιώδεις διαπιστώσεις: πρώτον, η πρακτική της διαχείρισης προσαρμοστούν στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης απαιτεί μια πραγματική ικανότητα να χρησιμοποιούν κατάλληλες τεχνικές και να κατανοήσουν όλες τις διαστάσεις του διεθνούς περιβάλλοντος (πολιτιστικό, ανθρώπινο, νομική, θεσμική και τεχνολογική), και, δεύτερον, Logistics έχει γίνει ένα από τα σημαντικότερα στρατηγικά θέματα για πολλές εθνικές και διεθνείς οργανώσεις . Η εκπαίδευση αυτή, ώστε να ανταποκρίνεται σε μια νέα ζήτηση από οργανισμούς, επιχειρήσεις και επαγγελματίες, στοχεύει στην ανάπτυξη διαχειριστικών δεξιοτήτων των μαθητών τόσο από την άποψη της διεθνούς διαχείρισης ως Logistics. Αυτά είναι: για να τους δώσει μια λεπτομερή κατανόηση των μηχανισμών πλαισίου και λειτουργίας της οικονομίας και του διεθνούς εμπορίου από σε βάθος μελέτη των διαστάσεων τους νομισματικών, οικονομικών, νομικών, ανθρώπινο? να αποκτήσουν τις έννοιες και τις τεχνικές για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τον έλεγχο των υποδομών και της αλυσίδας εφοδιασμού. Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα; Ένα πρόγραμμα βασισμένο στις διδασκαλίες του συνδυασμού θεωρητικής και τεχνικές δεξιότητες και γενικές γνώσεις. Διαδραστική και συμμετοχική προσέγγιση απαιτεί τη συμμετοχή του μαθητή, ομαδική εργασία και την αυτο-διαχείριση. Μια τέτοια προσέγγιση διεγείρει την ανάπτυξη του πνεύματος της ανάλυσης και σύνθεσης, δημιουργική ικανότητα και αίσθηση των προτεραιοτήτων. Συνειρμική δραστηριότητες, παρα-εκπαιδευτική και προσωπική ανάπτυξη του μαθητή να αυξήσει τη γεύση της συζήτησης, να τονώσει την πίστη πέρα ​​από το πάθος και, εν ολίγοις, να αναπτύξουν ένα αφοσιωμένο και ευχάριστη προσωπικότητα. Το Master Διεθνές Management και Logistics HEM έχει βαθμολογηθεί αριθμός 1 στο Μαρόκο Eduniversal κατάταξη "Best Κατάταξη Masters 2014 - 2015". Σε ποιους απευθύνεται; Η επιμόρφωση αυτή προορίζεται για τους κατόχους Bac + 3 ή πτυχίο στα οικονομικά και / ή τη διαχείριση, ηλικίας 25 ετών το πολύ. επιλογής υποψηφίων Οι υποψήφιοι επιλέγονται με βάση την επανεξέταση αρχείου και διαγωνισμό σε δύο φάσεις: Γραπτές εξετάσεις και προφορικές εξετάσεις. οργάνωση Το Master Διεθνές Management και Logistics HEM παρέχεται με πλήρες ωράριο. Μαζί με την ακαδημαϊκή εκπαίδευση, ο φοιτητής υποχρεούται να εκτελεί μακροχρόνια πρακτική με τις ειδικές αποστολές και θα του επιτρέψει να αναπτύξει εμπειρία και τις γνώσεις του είναι. καθηγητικών Corps Η εκπαίδευση παρέχεται από έναν ακαδημαϊκό όργανο της αριστείας, σε εθνικό επίπεδο όσο και στο εξωτερικό, τόσο από τον ακαδημαϊκό χώρο, καθώς ο κόσμος των Επιχειρήσεων. Ευκαιρίες Οι απόφοιτοι αυτής της κατάρτισης μπορούν να αναπτύξουν μια εθνική ή διεθνή καριέρα προσανατολισμένη στον έλεγχο της διαχείρισης των διεθνών δραστηριοτήτων (σύστημα διεύθυνσης, οι πολιτικές Αγορών, παραγωγή και διανομή) και ειδικά ρέει στην αλυσίδα εφοδιασμού. Εταιρικής σχέσης και διπλώματα Το Master "Διεθνές Management και Logistics" οργανώνεται από κοινού από HEM και το διπλό πτυχίο με τον Κύριο "Νομικών, Οικονομικών, Διοίκησης - Μνεία Διοίκηση International - International Business Option» της ΙΑΕ Λυών. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα εξάμηνο στο ΙΑΕ Λυών. 4ο πενταετές πρόγραμμα - Master 1 MIL Εξάμηνο 1 Θεωρία των Οργανώσεων Διακυβέρνηση Πληροφοριακών Συστημάτων Περιβάλλον Διεθνών Σχέσεων & Διεθνούς Εμπορίου Διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας τον έλεγχο της απογραφής - Αποθήκευση Οικονομικά και Οργάνωσης Μεταφορών (Εθνικό & Διεθνή) Εισαγωγή στην έρευνα στη διεθνή διαχείριση Εξάμηνο 2 Ιδρυμάτων και πολιτική ζωή στρατηγικό Μάνατζμεντ τη διαχείριση της παραγωγής και της διαχείρισης της ποιότητας Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο & ανταλλαγές κανονισμού Διευθύνων προβλέψεις της ζήτησης Τεχνική Import and Export Πληροφορίες Έργου Συστημάτων και των συναφών εφοδιαστικής εγκάρσιο πρόγραμμα 5ο πενταετές πρόγραμμα - Master 2 MIL Εξάμηνο 1 Μεθοδολογία - Πρόσληψη Επικοινωνία Επιχειρηματικότητα logistics διανομής Διαχείριση των Αγορών και Προμηθειών Μηχανική Εφοδιαστικής Αλυσίδας Διεθνές Marketing & Trading Νοημοσύνη και Στρατηγικών Πληροφοριών Εξάμηνο 2 Μεγάλη είδηση ​​Κοινωνικοοικονομικές Συζητήσεις διαχείριση της αλλαγής και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Φορολογία & Finance International Διεθνές HRM Lean διαχείρισης και Logistics Mesure την απόδοση της εφοδιαστικής αλυσίδας Διεθνείς στρατηγικές και συμμαχίες Μοντάζ Πρακτική (16 εβδομάδων) αποφοίτηση μνήμη εγκάρσιο πρόγραμμα [-]

Master στο Marketing

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 χρόνια August 2017 Μαρόκο Μαρακές Ταγγέρη Φέσι Καζαμπλάνκα Ραμπάτ +4 περισσότερα

HEM Ειδικότητα Marketing Grande Ecole πρόγραμμα (τέταρτο και πέμπτο έτος - MASTER) προσφέρει στους φοιτητές εξειδικευμένη εκπαίδευση τους προετοιμάζει για θέσεις ευθύνης στο μάρκετινγκ, πωλήσεων και επικοινωνίας της Εταιρείας σε διάφορους τομείς ... [+]

HEM Ειδικότητα Marketing Grande Ecole πρόγραμμα (τέταρτο και πέμπτο έτος - MASTER) προσφέρει στους φοιτητές εξειδικευμένη εκπαίδευση τους προετοιμάζει για θέσεις ευθύνης στο μάρκετινγκ, πωλήσεων και επικοινωνίας της Εταιρείας σε διάφορους τομείς. Για να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις ανάγκες της αγοράς και τις τάσεις της, ο διευθυντής μάρκετινγκ πρέπει να έχει διαφορετικές ικανότητες που κυμαίνονται από τη γνώση της αγοράς και του καταναλωτή τις διάφορες τεχνικές για καλύτερα στις ανάγκες των πελατών και αυτό για διάφορους βιομηχανικούς κλάδους . Έτσι, το μάθημα αυτό προετοιμάζει τους μαθητές, μελλοντικούς επαγγελματίες της πειθαρχίας, παρέχοντας ένα αιχμηρό εννοιολογικό πλαίσιο σε συνδυασμό με μια λειτουργική προσέγγιση που θα περιλαμβάνει: Η ανάλυση των δεδομένων μάρκετινγκ και τη λήψη αποφάσεων Κυριαρχία των μοχλών μάρκετινγκ: καινοτομία, διαχείριση της μάρκας, την προώθηση, κλπ Ο σχεδιασμός των κατάλληλων στρατηγικών μάρκετινγκ. Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα; Ένα πρόγραμμα βασισμένο στις διδασκαλίες του συνδυασμού θεωρητικής και τεχνικές δεξιότητες και γενικές γνώσεις. Διαδραστική και συμμετοχική προσέγγιση απαιτεί τη συμμετοχή του μαθητή, ομαδική εργασία και την αυτο-διαχείριση. Μια τέτοια προσέγγιση διεγείρει την ανάπτυξη του πνεύματος της ανάλυσης και σύνθεσης, δημιουργική ικανότητα και αίσθηση των προτεραιοτήτων. Συνειρμική δραστηριότητες, παρα-εκπαιδευτική και προσωπική ανάπτυξη του μαθητή να αυξήσει τη γεύση της συζήτησης, να τονώσει την πίστη, πέρα ​​από το πάθος και, εν ολίγοις, να αναπτύξουν ένα αφοσιωμένο και ευχάριστη προσωπικότητα. Το Master of Marketing HEM έχει βαθμολογηθεί αριθμός 1 στο Μαρόκο Eduniversal κατάταξη "Best Κατάταξη Masters 2014 - 2015". Σε ποιους απευθύνεται; Η επιμόρφωση αυτή προορίζεται για τους κατόχους Bac + 3 ή πτυχίο στα οικονομικά και / ή τη διαχείριση, ηλικίας 25 ετών το πολύ. επιλογής υποψηφίων Οι υποψήφιοι επιλέγονται με βάση την επανεξέταση αρχείου και διαγωνισμό σε δύο φάσεις: Γραπτές εξετάσεις και προφορικές εξετάσεις. οργάνωση Το Master of Marketing HEM παρέχεται με πλήρες ωράριο. Μαζί με την ακαδημαϊκή εκπαίδευση, ο φοιτητής υποχρεούται να εκτελεί μακροχρόνια πρακτική με τις ειδικές αποστολές και θα του επιτρέψει να αναπτύξει εμπειρία και τις γνώσεις του είναι. σχολή Η εκπαίδευση παρέχεται από έναν ακαδημαϊκό όργανο της αριστείας, σε εθνικό επίπεδο όσο και στο εξωτερικό, τόσο από τον ακαδημαϊκό χώρο, καθώς ο κόσμος των Επιχειρήσεων. Ευκαιρίες Οι απόφοιτοι αυτής της κατάρτισης μπορούν να ασκήσουν το εμπόριο τόσο σε επίπεδο Εταιρείας και στο γραφείο επικοινωνίας? ως Product Manager, Εμπορίου-έμπορος, Διευθυντής Pub, Διευθυντής Επικοινωνίας, Marketing Manager της, Επικεφαλής Πωλήσεων, Business Manager, κ.λπ. Εταιρικής σχέσης και διπλώματα Το Master "Μάρκετινγκ" οργανώνεται από κοινού από HEM και το διπλό πτυχίο με «Νομικών, Οικονομικών, Διοίκησης - Μάρκετινγκ & Πωλήσεων Μνεία» από ΙΑΕ Λυών. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα εξάμηνο στο ΙΑΕ Λυών. Master 1 Marketing - 4ο πρόγραμμα έτους πρώτο εξάμηνο Θεωρία των Οργανώσεων Διακυβέρνηση Πληροφοριακών Συστημάτων Η συμπεριφορά των καταναλωτών και των πελατών Τεχνικές πωλήσεων Μάρκετινγκ & Logistics Ποιοτικές και ποσοτικές μεθόδους έρευνας Προετοιμασία έρευνα μάρκετινγκ το δεύτερο εξάμηνο Ιδρυμάτων και πολιτική ζωή στρατηγικό Μάνατζμεντ Υπηρεσίες μάρκετινγκ Marketing μεταξύ - οργανωτική (Β στο Β) Διανομή & Merchandising Direct Marketing και Προώθηση Πωλήσεων Ντουλάπες για τα Μελέτες και Συμβουλευτικές & Διαχείρισης Brand Master 2 Μάρκετινγκ - Πρόγραμμα 5ο έτος πρώτο εξάμηνο Μεθοδολογία - Πρόσληψη Επικοινωνία Επιχειρηματικότητα Σχέσεις Marketing - BDD Επικοινωνίας και το εμπορικό σήμα στρατηγικής Marketing & Internet Ειδικές Μάρκετινγκ (Δημόσια? Ρυθμιζόμενη? Πολιτικής? Κυρίαρχους τομείς) Μεγάλη είδηση ​​Κοινωνικοοικονομικές Συζητήσεις διαχείριση της αλλαγής και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Καινοτομία & Ανάπτυξη Προϊόντων Business Διαπραγμάτευση & δίκτυο distributionDroit Animation και κοινωνικές Marketing Loyalty & Key Διαχείριση Λογαριασμού Διεθνές Μάρκετινγκ [-]

Μεταπτυχιακό στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 χρόνια August 2017 Μαρόκο Ραμπάτ Μαρακές Ταγγέρη Φέσι Καζαμπλάνκα +4 περισσότερα

Η Ειδικότητα Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Grande Ecole πρόγραμμα της HEM (4ο και 5ο έτος Δάσκαλος) έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει στελέχη, ικανή να ενσωματώνει τις λειτουργίες της εποπτείας και τεχνογνωσία στους διάφορους τομείς του Ανθρώπινου Δυναμικού και να απαντήσετε και να απαιτούν όλο και περισσότερο αυξάνεται η μαροκινή εταιρεία ... [+]

Η Ειδικότητα Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Grande Ecole πρόγραμμα της HEM (4ο και 5ο έτος Δάσκαλος) έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει στελέχη, ικανή να ενσωματώνει τις λειτουργίες της εποπτείας και τεχνογνωσία στους διάφορους τομείς του Ανθρώπινου Δυναμικού και να απαντήσετε και να απαιτούν όλο και περισσότερο αυξάνεται η μαροκινή εταιρεία. Το πρόγραμμα επιδιώκει να παρέχει στους φοιτητές, πέρα ​​από τη θεμελιώδη γνώση της διαχείρισης, οι θεωρητικές έννοιες που σχετίζονται με τη διαχείριση του ανθρώπινου κεφαλαίου, οι ομάδες, σε συνδυασμό με την επαγγελματική ανάπτυξη των καταστάσεων μέσω επιχειρηματικών αποστολών κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης. Έτσι, οι στόχοι της ειδικότητας αυτής είναι τριών ειδών: Ενσωματώστε τα στρατηγικά εργαλεία που είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού. Ελέγξουν τις πιο προηγμένες τεχνικές διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων, καθώς και σε επίπεδο επιχείρησης και στο γραφείο ΥΕ. Να αναπτύξουν μέσα τα οποία, αφενός, ενεργεί για διαφορετικές συμπεριφορές στους παίκτες της εταιρείας σε όλα τα επίπεδα της ιεραρχίας και, δεύτερον, να προωθήσει τη δημιουργία ενός κλίματος εμπιστοσύνης και αμοιβαίου σεβασμού απαιτούνται για την καλή παραγωγικότητα. Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα; Ένα πρόγραμμα βασισμένο στις διδασκαλίες του συνδυασμού θεωρητικής και τεχνικές δεξιότητες και γενικές γνώσεις. Διαδραστική και συμμετοχική προσέγγιση απαιτεί τη συμμετοχή του μαθητή, ομαδική εργασία και την αυτο-διαχείριση. Μια τέτοια προσέγγιση διεγείρει την ανάπτυξη του πνεύματος της ανάλυσης και σύνθεσης, δημιουργική ικανότητα και αίσθηση των προτεραιοτήτων. Συνειρμική δραστηριότητες, παρα-εκπαιδευτική και προσωπική ανάπτυξη του μαθητή να αυξήσει τη γεύση της δράσης συζήτηση προσανατολισμένη, την ενίσχυση της πίστης, πέρα ​​από το πάθος και, εν ολίγοις, να αναπτύξουν ένα αφοσιωμένο και ευχάριστη προσωπικότητα . Σε ποιους απευθύνεται; Η επιμόρφωση αυτή προορίζεται για τους κατόχους Bac + 3 ή πτυχίο στα οικονομικά και / ή τη διαχείριση, ηλικίας 25 ετών το πολύ. επιλογής υποψηφίων Οι υποψήφιοι επιλέγονται με βάση την επανεξέταση αρχείου και διαγωνισμό σε δύο στάδια: γραπτές εξετάσεις προφορική εξέταση. οργάνωση Η ειδικότητα «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού» παρέχεται με πλήρη απασχόληση. Μαζί με την ακαδημαϊκή εκπαίδευση, ο φοιτητής υποχρεούται να εκτελεί μακροχρόνια πρακτική με τις ειδικές αποστολές που του επιτρέπουν να αναπτύξει την τεχνογνωσία της και να γνωρίζουν την ευημερία. σχολή Η εκπαίδευση παρέχεται από έναν ακαδημαϊκό όργανο της αριστείας, σε εθνικό επίπεδο όσο και στο εξωτερικό, τόσο από τον ακαδημαϊκό χώρο και τον εταιρικό κόσμο. Ευκαιρίες Οι απόφοιτοι αυτής της κατάρτισης μπορούν να ασκήσουν το εμπόριο, τόσο σε επίπεδο εταιρείας από ό, τι στην εταιρεία την πρόσληψη ως Εργοδότη, Training Manager, Καριέρα Διευθυντής, Επικεφαλής των μελετών HR, HR Consultant, κ.λπ. Μετά από μερικά χρόνια εμπειρίας, μπορούν να προσβλέπουν στη θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού. Δίπλωμα Η ειδικότητα «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού» της HEM επικυρώνεται από το Δίπλωμα «συνήθη κύκλο της HEM -. Εξειδίκευση Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού" 4ο πενταετές πρόγραμμα - Master 1 HRM Εξάμηνο 1 Θεωρία των Οργανώσεων Διακυβέρνηση Πληροφοριακών Συστημάτων Κοινωνιολογία της Εργασίας και Οργανισμοί Συμπεριφορά των ατόμων και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού νομική εργασιακά δικαιώματα και τις υποχρεώσεις Χρηματοοικονομική Διοίκηση & Ποσοτική Μεθοδολογία Έρευνας HR Εξάμηνο 2 Ιδρυμάτων και πολιτική ζωή στρατηγικό Μάνατζμεντ Οικονομικά της Εργασίας και της πολιτικής για την απασχόληση Την υγεία, τις συνθήκες εργασίας και ψυχο-κοινωνικών κινδύνων Πρόσληψη & Ένταξη Διαπραγμάτευση, επιχειρηματολογία και πειθούς Η βιομηχανική αναδιάρθρωση σχέσεων & σχέδιο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εγκάρσια EmploiProjet 5ο πενταετές πρόγραμμα - Master 2 ΥΕ Εξάμηνο 1 Μεθοδολογία - Πρόσληψη Επικοινωνία Επιχειρηματικότητα μηχανική εκπαίδευση και νομικό πλαίσιο την αξιολόγηση των δεξιοτήτων και επαγγελματικού προσανατολισμού Διαχείριση των θέσεων εργασίας και των δεξιοτήτων Αξιολόγηση & Σταδιοδρομίας Διαχείρισης Ταξινόμηση & Αποζημίωση Πολιτικές Εσωτερική Επικοινωνία (Εργαλεία Media) και εξωτερικών (εργοδότη το branding) Εξάμηνο 2 Μεγάλη είδηση ​​Κοινωνικοοικονομικές Συζητήσεις διαχείριση της αλλαγής και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Coaching και την προσωπική ανάπτυξη Κοινωνική Ελέγχου & Διαφορετικότητα HR Consulting και Οργάνωση του HR HR διεθνώς SI, Επιχειρησιακή Στρατηγική & RHStage (16 εβδομάδων) αποφοίτηση μνήμη εγκάρσιο πρόγραμμα [-]

πλοιάρχου στον τομέα της λογιστικής, ελέγχου και λογιστικού ελέγχου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 χρόνια August 2017 Μαρόκο Καζαμπλάνκα Ραμπάτ Μαρακές Ταγγέρη Φέσι +4 περισσότερα

CCA ειδικότητα του HEM Grande Ecole πρόγραμμα (τέταρτο και πέμπτο έτος - MASTER) είναι ο σχηματισμός των οικονομικών στελεχών υψηλού επιπέδου σε θέση να καταλαμβάνουν θέσεις ευθύνης εντός της εταιρείας ή για τη διενέργεια ελέγχων και την παροχή συμβουλών ? Ο σκοπός αυτής της εκπαίδευσης είναι να καλύψει την ανάγκη όλο και πιο αυξημένη από την εμπειρογνωμοσύνη στη Λογιστική, Ελέγχου και Ελέγχου ... [+]

CCA ειδικότητα του HEM Grande Ecole πρόγραμμα (τέταρτο και πέμπτο έτος - MASTER) είναι ο σχηματισμός των οικονομικών στελεχών υψηλού επιπέδου σε θέση να καταλαμβάνουν θέσεις ευθύνης εντός της εταιρείας ή για τη διενέργεια ελέγχων και την παροχή συμβουλών ? Ο σκοπός αυτής της εκπαίδευσης είναι να καλύψει την ανάγκη όλο και πιο αυξημένη από την εμπειρογνωμοσύνη στη Λογιστική, Ελέγχου και Επιθεώρησης. Έτσι, οι στόχοι αυτής της εκπαίδευσης είναι τριών τύπων: Παρέχει η εταιρεία με εξειδικευμένες δεξιότητες εμποτισμένο ελέγχου τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών μεθόδους και τεχνικές? Παρέχει η εταιρεία με λειτουργική κουφώματα με αιχμηρά εργαλεία οικονομικής διαχείρισης? Επιτρέπουν στους μαθητές να έχουν πρόσβαση σε τεχνική κατάρτιση με ενδιαφέρουσες ευκαιρίες εργασίας. Ο στόχος τεχνική και εξειδικευμένη κατάρτιση δεν πρέπει να είναι εις βάρος της προσωπικής κατάρτισης και ανάπτυξης και μόνο μπορεί να εγγυηθεί στους νέους διευθυντές αυτό το επίπεδο μια προσαρμοστικότητα και την εξέλιξη. Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα; Ένα πρόγραμμα βασισμένο στις διδασκαλίες του συνδυασμού θεωρητικής και τεχνικές δεξιότητες και γενικές γνώσεις. Διαδραστική και συμμετοχική προσέγγιση απαιτεί τη συμμετοχή του μαθητή, ομαδική εργασία και την αυτο-φροντίδας. Μια τέτοια προσέγγιση διεγείρει την ανάπτυξη του πνεύματος της ανάλυσης και σύνθεσης, δημιουργική ικανότητα και αίσθηση των προτεραιοτήτων. Συνειρμική δραστηριότητες, παρα-εκπαιδευτική και προσωπική ανάπτυξη του μαθητή να αυξήσει τη γεύση της συζήτησης, να τονώσει την πίστη, πέρα ​​από το πάθος και, εν ολίγοις, να αναπτύξουν ένα αφοσιωμένο και ευχάριστη προσωπικότητα. Δάσκαλος CCA - Λογιστική, Ελέγχου και Επιθεώρησης του HEM έχει βαθμολογηθεί αριθμός 1 στο Μαρόκο Eduniversal κατάταξη "Best Κατάταξη Masters 2014 - 2015". Σε ποιους απευθύνεται; Η επιμόρφωση αυτή προορίζεται για τους κατόχους Bac + 3 ή πτυχίο στα οικονομικά και / ή τη διαχείριση, ηλικίας 25 ετών το πολύ. επιλογής υποψηφίων Οι υποψήφιοι επιλέγονται με βάση την επανεξέταση αρχείου και διαγωνισμό σε δύο φάσεις: Γραπτές εξετάσεις και προφορικές εξετάσεις. οργάνωση Δάσκαλος CCA - Λογιστική, Ελέγχου και Επιθεώρησης του HEM παρέχεται με πλήρες ωράριο. Μαζί με την ακαδημαϊκή εκπαίδευση, ο φοιτητής υποχρεούται να εκτελεί μακροχρόνια πρακτική με τις ειδικές αποστολές και θα του επιτρέψει να αναπτύξει εμπειρία και τις γνώσεις του είναι. σχολή Η εκπαίδευση παρέχεται από έναν ακαδημαϊκό όργανο της αριστείας, σε εθνικό επίπεδο όσο και στο εξωτερικό, τόσο από τον ακαδημαϊκό χώρο, καθώς ο κόσμος των Επιχειρήσεων. Ευκαιρίες Εσωτερικού & Εξωτερικού Ελέγχου διεξοδική λογιστική Ελέγχου και διαχείρισης της οικονομικές διάγνωση Επιπλέον, το Master CCA ανοίγει το δρόμο για τη λογιστική. Εταιρικής σχέσης και διπλώματα Το Master "Λογιστική Ελέγχου και Ελέγχου» της HEM οργανώνεται από κοινού και διπλό πτυχίο με τον Κύριο "Νόμος, Οικονομίας και Διοίκησης - Οικονομίας & Ελέγχου Μνεία - Λογιστική Ειδίκευση, Ελέγχου" ΙΑΕ Λυών. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα εξάμηνο στο ΙΑΕ Λυών. 4ο πενταετές πρόγραμμα - Master 1 ΚΠΣ CCA ειδικότητα EMP HEM παραδίδεται σε συνεργασία με το Master διπλό πτυχίο CCA ΙΑΕ Λυών 3. Δίνει ισοδυναμία με τις μονάδες της γαλλικής λογιστικής βαθμού. Ως εκ τούτου, η ωριαία όγκος της ειδικότητας αυτής (και κατά συνέπεια τον αριθμό των μονάδων) είναι πιο σημαντική. Εξάμηνο 1 Θεωρία των Οργανώσεων Διακυβέρνηση Πληροφοριακών Συστημάτων δίκαιο Φορολογικό Λογιστική ομάδες 1 ΔΠΧΑ Λογιστική 1 νομικού ελέγχου Τιμονιού & Διαχείρισης Ελέγχου της Εταιρείας χρηματοπιστωτική αγορά Εξάμηνο 2 Ιδρυμάτων και πολιτική ζωή στρατηγικό Μάνατζμεντ Εταιρικό Δίκαιο νόμος περί αφερεγγυότητας Γενικά Ποινικό Δίκαιο ΔΠΧΠ Λογιστική 2 Η ενδελεχής έλεγχος Διαχείρισης οικονομική στρατηγική Αλλαγή διαχείρισης & HRM ΕΙΝΑΙ Διαχείριση Έργων Το Grand Oral Προετοιμασία εγκάρσιο πρόγραμμα 5ο πενταετές πρόγραμμα - Master 2 CCA Εξάμηνο 1 Μεθοδολογία - Πρόσληψη Επικοινωνία Επιχειρηματικότητα Νόμος εφαρμόζεται σε ομάδες λογιστικής και οικονομικής διαχείρισης πληροφοριών Λογιστική Ομάδα 2 Στρατηγική και Διοίκηση Ελέγχου Διεθνής Χρηματοοικονομική Διοίκηση χρηματοοικονομικής τεχνικής Οικονομικές εμπεριστατωμένη διάγνωση Ελέγχου είναι και η ΔΕΠ Διαχείρισης & Διακυβέρνηση Εξάμηνο 2 Μεγάλη είδηση ​​Κοινωνικοοικονομικές Συζητήσεις διαχείριση της αλλαγής και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Διεθνές Φορολογικό και ομάδες Εργατικό δίκαιο ποινικό δίκαιο Το δίκαιο των συμβάσεων και του ανταγωνισμού Λογιστική συγχωνεύσεις εσωτερικός έλεγχος Αποτίμηση της εταιρείας Διαχείριση των επιδόσεων του υπολογιστή MéthodologieStage (16 εβδομάδων) αποφοίτηση μνήμη εγκάρσιο πρόγραμμα [-]

Πρόγραμμα γυμνάσιο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 χρόνια August 2017 Μαρόκο Καζαμπλάνκα Ραμπάτ Μαρακές Ταγγέρη Φέσι +4 περισσότερα

Το Grande Ecole πρόγραμμα της HEM, School of Business and Management στο Μαρόκο, απλώνεται πάνω από 5 χρόνια (BAC 5). Το πρώτο διαρκεί τρία χρόνια. Στόχος της είναι να παρέχει ο φοιτητής με μια βασική εκπαίδευση διαχείρισης, ενώ την εδραίωση γενικές γνώσεις και τις δεξιότητές τους στην έκφραση και τη μέθοδο επικοινωνίας. Τα πρώτα 2 χρόνια στο HEM είναι ένα ολοκληρωμένο προπαρασκευαστικό και το τρίτο ένα χρόνο επικεντρώθηκε στην ... [+]

Το Grande Ecole πρόγραμμα της HEM, School of Business and Management στο Μαρόκο, απλώνεται πάνω από 5 χρόνια (BAC 5). Το πρώτο διαρκεί τρία χρόνια. Στόχος της είναι να παρέχει ο φοιτητής με μια βασική εκπαίδευση διαχείρισης, ενώ την εδραίωση γενικές γνώσεις και τις δεξιότητές τους στην έκφραση και τη μέθοδο επικοινωνίας. Τα πρώτα 2 χρόνια στο HEM είναι ένα ολοκληρωμένο προπαρασκευαστικό και το τρίτο ένα χρόνο επικεντρώνεται στις διάφορες λειτουργίες της επιχείρησης. Στο τέλος αυτού του πρώτου κύκλου, ο δεύτερος κύκλος δύο ετών - Master - έχει, εν τω μεταξύ, προσανατολισμένη προς την εξειδίκευση και ο επαγγελματισμός, η οποία συνοδεύεται από μια εμβάθυνση γενικά και διαχειριστική αντίληψη του μαθητή. Το HEM Grande Ecole πρόγραμμα περιστρέφεται έτσι κυρίως γύρω από τρεις διαστάσεις Ένα πρόγραμμα βασισμένο στις διδασκαλίες του συνδυασμού θεωρητικής και τεχνικές δεξιότητες και γενικές γνώσεις. Διαδραστική και συμμετοχική προσέγγιση απαιτεί τη συμμετοχή του μαθητή, ομαδική εργασία και την αυτο-διαχείριση. Μια τέτοια προσέγγιση διεγείρει την ανάπτυξη του πνεύματος της ανάλυσης και σύνθεσης, δημιουργική ικανότητα και αίσθηση των προτεραιοτήτων. Συνειρμική δραστηριότητες, παρα-εκπαιδευτική και προσωπική ανάπτυξη του μαθητή να αυξήσει τη γεύση της δράσης συζήτηση προσανατολισμένη, την ενίσχυση της πίστης, πέρα ​​από το πάθος και, εν ολίγοις, να αναπτύξουν ένα αφοσιωμένο και ευχάριστη προσωπικότητα . Ενίσχυση Πρόγραμμα Grande Ecole το 2015 Ως μέρος της εκπαιδευτικής HEM πολιτικής για την καινοτομία και το τριετές πρόγραμμα του 2015-2017, το Πρόγραμμα Grande Ecole ενισχύεται και από Σεπτέμβριο του 2015, λαμβάνοντας υπόψη τη ζήτηση ασταμάτητα εξελικτική κόσμο των επιχειρήσεων, τις ανάγκες και τη συμπεριφορά νέα νεότερες γενιές. Η ικανότητα αυτή βασίζεται σε δύο κύριες διαστάσεις: Επανεξέταση των προγραμμάτων και περιεχομένου για τους σκοπούς της: αναδείξει τα βασικά μαθήματα για την καλύτερη κατανόηση του μαθητή, να εξετάσει τις νέες τάσεις διαχείρισης. Αναθεώρηση της διδασκαλίας των μεθόδων και εργαλείων, προκειμένου να: να φέρει το μαθητή να συλλαμβάνουν και να ενσωματώνουν τα βασικά στοιχεία του μαθήματος με την καθιέρωση τακτικών συνόδων της σύνθεσης, που είναι γνωστή ως "κρυστάλλωση" σωστά. προσανατολίσουν τον μαθητή σε πιο μέθοδο εκμάθησης και το σκεπτικό ώστε να μπορέσει να αποκτήσει την αυτονομία, εισαγωγής εργαλείων ηλεκτρονικής μάθησης για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της μάθησης. Οργάνωση μαθημάτων Το Grande Ecole πρόγραμμα της HEM, School of Business and Management, διαρκεί 5 έτη ή 10 εξάμηνα. Βασίζεται σε επτά ενότητες: Ενότητα 1: Ανακοίνωση Ενότητα 2: οικονομικό περιβάλλον, νομική και κοινωνική Ενότητα 3: Τμήμα Επιστημών της Διοίκησης Ενότητα 4: λειτουργίες διαχείρισης και των επιχειρήσεων Ενότητα 5: Γενική Διεύθυνση Ενότητα 6: Επιλογές (ειδικότητες) Ενότητα 7: Πρακτική Κάθε εξάμηνο αποτελείται από διάφορα μαθήματα που μπορούν να έχουν διάρκεια 1,5 πόντοι, 3 διδακτικές μονάδες ή 4,5 credits. Μια πιστωτική μονάδα αντιστοιχεί σε 12 ώρες μαθημάτων (ή σεμινάρια) + 2 ώρες αξιολόγηση. Το περιεχόμενο των μαθημάτων για να HEM κατανέμεται ως εξής: Ένα μάθημα 3 πιστωτικές (36 ώρες) = 18 ώρες + 12 ώρες από tutorials + 6 ωρών από τη μεθοδολογία - συνεχή έλεγχο. Μια πορεία του 4,5 credits (54 ώρες) = 24 ώρες + 21 ωρών tutorials + 9 ώρες μεθοδολογία - συνεχή έλεγχο. Μια σειρά μαθημάτων 6-πίστωσης (72 ώρες) = 36 ώρες + 27 ώρες μαθήματα + 9 ώρες μεθοδολογία - συνεχή έλεγχο. Για τη σωστή ένταξη όλων των μαθητών στο HEM, το πρώτο έτος ξεκινά με μια προπαρασκευαστική περίοδο και τη γλώσσα αναβάθμιση πέντε εβδομάδων, μια ευπρόσδεκτη εβδομάδα και τέσσερις εβδομάδες για διδασκαλία. 2η Φοιτητών, 3ο και 4ο έτος HEM επίσης να επωφεληθούν από μια σειρά από περίοδο και την ετοιμότητα των δραστηριοτήτων του έτους, για χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας. Οι δύο εξάμηνα κάθε HEM χρόνο στη συνέχεια ακολουθείται από μια περίοδο: οριστικοποιηθεί, η οποία χειρίζεται την προετοιμασία των μαθητών για τη μεγάλη του στόματος? ολοκλήρωση των εργασιών του έτους 2 εβδομάδες για τους μαθητές του 2ου και 4èmeannée? Το Grand Oral προετοιμασίας 2 εβδομάδων για την 3η φοιτητές (εκείνους 5η τάξη δεν έχουν πλέον αυτή την περίοδο προετοιμασίας). [-]

Βίντεο

Welcome to HEM Business School

HEM à l’International

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Avenue Al Qods - Californie

Casablanca, MA
0522525252
hem@hem.ac.ma

Casablanca, MA
Διεύθυνση τοποθεσίας
Intersection Mohammed VI - Akrache, Lot. Mouline N° 3, Souissi
Rabat, MA
Διεύθυνση τοποθεσίας
B.P. 2426, Lot les Riads de l’Atlas, Mbarka III - Agdal - Avenue Mohammed VI
Marrakech, MA
Διεύθυνση τοποθεσίας
La Baie de Tanger
Tangier, MA
Διεύθυνση τοποθεσίας
Oued Fès Golf City Lotissement N°26
Fez, MA