Cranfield University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Cranfield είναι η μεταπτυχιακή ειδικός για την έρευνα και τη διδασκαλία στον τομέα της επιστήμης, της μηχανικής, της τεχνολογίας και της διαχείρισης. Ως ένα από τα πέντε κορυφαία πανεπιστήμια έντασης έρευνας στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουμε κάνει μια σημαντική διαφορά στον πραγματικό κόσμο και κάνουμε αυτό δουλεύοντας σε συνεργασία με μερικούς από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στον κόσμο.

Cranfield είναι παγκοσμίως ηγετική στη συμβολή της στην παγκόσμια καινοτομία. Με έμφαση στην αεροδιαστημική, γεωργικών προϊόντων διατροφής, της άμυνας και της ασφάλειας, η περιβαλλοντική τεχνολογία, την ηγεσία και τη διαχείριση, οι τομείς των συστημάτων παραγωγής και των μεταφορών, έχουμε αλλάξει ο τρόπος που η κοινωνία σκέφτεται, δουλεύει και μαθαίνει.

Εμείς παράγουν και να μετασχηματίζουν τη γνώση, μεταφράζοντας προς όφελος της κοινωνίας. Οι συνεργάτες μας, από τις πολύ μικρές ΜΜΕ στις μεγαλύτερες blue-chip πολυεθνικές, από τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο για τις ΜΚΟ και φιλανθρωπικά ιδρύματα, μας λένε αυτό είναι ό, τι εκτιμούν για το Cranfield.

Η καινοτομία είναι μέρος του Cranfield της «εταιρικής DNA», εξελίχθηκε πάνω από 60 χρόνια δέσμευση για το θέμα.

Η εργασία μας πληροφορεί πολιτικών για τις κυβερνήσεις και παράγει νέες τεχνολογίες και προϊόντα για τον κόσμο του εμπορίου. Εφιστούμε σε αυτό το pool της έρευνας και παροχής συμβουλών για να παρέχουν στους φοιτητές μας με ένα διακριτικό «πραγματικό κόσμο» μαθησιακό περιβάλλον, που τους επιτρέπει να αναπτυχθούν ως επαγγελματίες και να μεταφέρουν τις νέες γνώσεις τους στην παγκόσμια οικονομία. Αυτό ήταν πάντα το «δρόμο του Cranfield», αλλά ποτέ δεν ήταν πιο σημαντικό από ό, τι στον σημερινό κόσμο.

Τομείς εξειδίκευσης

  • αεροδιαστημική
  • Γεωργικών προϊόντων διατροφής
  • Άμυνα και Ασφάλεια
  • Ενέργεια και ισχύς
  • Περιβαλλοντική Τεχνολογία
  • Ηγεσία και διαχείριση
  • βιομηχανοποίηση
  • Συστήματα Μεταφορών
  • Νερό

Το Cranfield στοιχεία και αριθμοί

Αριθμούς σπουδαστών

Είμαστε περήφανοι για την διεθνή κουλτούρα μας, καλωσορίζοντας τους φοιτητές από 106 χώρες.

Ο αριθμός των εργαζομένων

Η επιτυχία του Cranfield στηρίζεται στις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες του προσωπικού μας που είναι το κλειδί για το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

οικονομικά

Το εισόδημα μας έχει εξαπλωθεί σε όλη την διδασκαλία, την έρευνα και άλλες δραστηριότητες.

Διδακτικό και Ερευνητικό

Cranfield είναι μια προοδευτική σκέψη ίδρυμα όπου οι εξαιρετικές διδασκαλία και την έρευνα οδηγεί σε κόσμο που αλλάζει λύσεις.

Πανεπιστήμιο κατατάξεις πίνακα κατάταξης

Οι Πανεπιστήμιο πίνακες κατάταξης δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους φοιτητές που εισέρχονται τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και καλύπτει ιδρύματα που προσφέρουν τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό μελέτη.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Έχουμε θέσει ένα φιλόδοξο στόχο για μείωση του αποτυπώματος άνθρακα κατά 50% μέχρι το 2020, η οποία είναι η πιο φιλόδοξο στόχο στο πανεπιστήμιο στον τομέα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η κληρονομιά μας

Το θέμα που διατρέχει 60 χρόνια της ιστορίας του Cranfield είναι μια δέσμευση και το πάθος για την εφαρμοσμένη έρευνα, η οποία κάνει τη διαφορά στον κόσμο στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας και της διαχείρισης. Ο πρόδρομος του Πανεπιστημίου Cranfield ήταν η Του College of Aeronautics, Που δημιουργήθηκε το 1946 και εδρεύει στο σταθμό RAF στο Cranfield, Bedfordshire. Μέσα από τη δεκαετία του 1950 και του 1960, η ανάπτυξη πολλών πτυχών της έρευνας και του σχεδιασμού του αεροσκάφους οδήγησε σε σημαντική ανάπτυξη και διαφοροποίηση σε άλλες τεχνολογίες και στην κατασκευή και διαχείριση.

Το 1969, το College of Aeronautics έγινε Το Cranfield Institute of Technology ενσωματωθεί με βασιλικό διάταγμα με πλήρεις εξουσίες απονομής πτυχίων, και νέα τμήματα δημιουργήθηκαν για να καλύψει το έργο στις νέες θεματικές περιοχές, όπως η Cranfield School of Management.

Τα τελευταία τριάντα χρόνια έχουν δει περαιτέρω ουσιαστική πρόοδο, συμπεριλαμβανομένης μια ακαδημαϊκή συνεργασία με την Ακαδημία Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, στο Shrivenham στο Wiltshire. Το αποτέλεσμα είναι, ότι το Cranfield έχει αυξηθεί για να γίνει το μεγαλύτερο κέντρο στην Ευρώπη για την εφαρμοσμένη έρευνα, την ανάπτυξη και το σχεδιασμό.

Βραβεία και βαθμολογίες του Cranfield

Λήψη βραβεία

Οι οργανώσεις σε όλο τον κόσμο έχουν αναγνωρίσει υπεροχή του Cranfield στη διδασκαλία και την έρευνα. Αναγνωρίσεις κυμαίνονται από εκείνα που μας δόθηκαν από το Royal Επέτειος Εμπιστοσύνη το οποίο επιβραβεύει τις Βραβείο επέτειο της Βασίλισσας για Ανώτερης και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Με εκείνες που γίνονται σε μεμονωμένα μέλη του προσωπικού και των υπηρεσιών.

Καθώς και βραβεία και επαίνους, είμαστε επίσης αναγνωρίζονται μέσω της έρευνας κατάταξη, όπως το Πλαίσιο για την Έρευνα Αριστείας (REF), η οποία, το 2014, εκτιμάται ότι το 81% της έρευνας στο Πανεπιστήμιο Cranfield είναι παγκοσμίως ηγετική ή διεθνώς εξαιρετική.

Πίνακες Λιγκ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πίνακες πανεπιστημιακό πρωτάθλημα, που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους φοιτητές που εισέρχονται τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κάλυψη ιδρύματα που προσφέρουν τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό μελέτη. Καθώς δεν έχουμε προπτυχιακά προγράμματα και είναι εξ ολοκλήρου μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Cranfield συχνά δεν περιλαμβάνεται στον πίνακα κατάταξης κατάταξη. Οι επιχειρηματικές σχολές κατατάσσονται διαφορετικά και το σχολείο των επιχειρήσεων μας εκτελεί με συνέπεια και στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων κατάταξη.

Δίνοντας τα βραβεία

Σας παρουσιάζουμε τα βραβεία στους οργανισμούς σε ορισμένες από τις περιοχές στις οποίες ειδικευόμαστε. Αυτά τα εξωτερικά βραβεία περιλαμβάνουν την καλύτερη Εργοστάσιο βραβεία που φέρνουν σε επαφή τους καλύτερους κατασκευαστές της χώρας να ανταλλάσσουν βέλτιστες πρακτικές και να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα τους, και τα οποία βοηθούν να εξασφαλιστεί η μεταποιητική βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκεται στην αιχμή.

Κάθε χρόνο έχουμε επίσης αναγνωρίζουν την αριστεία σε σώμα των φοιτητών μας, μέσα από μια ποικιλία από βραβεία απονέμονται σε τελετές αποφοίτησης μας.

Κρίνοντας βραβεία

Το διαμέτρημα και την τεχνογνωσία του προσωπικού μας σημαίνει ότι καλούνται συχνά να είναι μέλη των εξωτερικών πάνελ κρίνουμε για τα βραβεία της βιομηχανίας που σχετίζονται δοθούν σε άλλους, σε αναγνώριση της επιχειρηματικής επιτυχίας τους.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc / MTech / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip σε υπεράκτια και των ωκεανών της τεχνολογίας με υπεράκτιες μηχανικής υλικών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Η Offshore και Τεχνολογίας Ωκεανού με Offshore ύλες Μηχανικών MSc μάθημα αναπτύσσει επαγγελματίες μηχανικούς με εξειδικευμένες γνώσεις του την επιλογή, τη συμπεριφορά και τη συντήρηση μιας ευρείας ποικιλίας των σύνθετων υλικών που χρησιμοποιούνται στην ανοιχτή θάλασσα. Αυτή η γνώση είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της βιομηχανίας, ιδιαίτερα με την αύξηση των νέων υλικών για τον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Οι απόφοιτοί μας μπορούν να αναμένουν να είναι σε ... [+]

Η Offshore και Τεχνολογίας Ωκεανού με Offshore ύλες Μηχανικών MSc μάθημα αναπτύσσει επαγγελματίες μηχανικούς με εξειδικευμένες γνώσεις του την επιλογή, τη συμπεριφορά και τη συντήρηση μιας ευρείας ποικιλίας των σύνθετων υλικών που χρησιμοποιούνται στην ανοιχτή θάλασσα. Αυτή η γνώση είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της βιομηχανίας, ιδιαίτερα με την αύξηση των νέων υλικών για τον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Οι απόφοιτοί μας μπορούν να αναμένουν να είναι σε ζήτηση σε παγκόσμιο επίπεδο ως ειδικός διαρθρωτικές και υλικά μηχανικούς, πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς και εφαρμογές των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. [-]

MSc / MTech / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip στον τομέα της μεταποίησης αεροδιαστημικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Το μάθημα αναπτύσσει μέλλον μηχανικούς κατασκευής της αεροδιαστημικής και διαχειριστές οι οποίοι θα είναι σε θέση να διαχειριστεί μεγάλα προγράμματα βελτίωσης ή ηθικός αυτουργός, παρέμβαση που προσφέρει βελτιώσεις στις επιδόσεις της αεροδιαστημικής μεταποιητικών επιχειρήσεων τους ... [+]

Το μάθημα συνδυάζει μακρόχρονη τεχνογνωσία του Cranfield για την παροχή μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλής ποιότητας τόσο της αεροδιαστημικής και κατασκευής. Μαθήματα λαμβάνουν ισχυρή στήριξη από τη διεθνή αεροδιαστημική βιομηχανία, τόσο οι κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού (OEM), όπως η Airbus και η Rolls-Royce, καθώς και σειρές τους προμηθευτές. Υπάρχει μια ισχυρή έμφαση στην εφαρμογή της γνώσης στο βιομηχανικό περιβάλλον και όλα διδασκαλία είναι στα πλαίσια της βιομηχανικής εφαρμογής. Πολλά χαρακτηριστικά αυτού του μαθήματος από κοινού με την Μηχανική και Διαχείριση Συστημάτων Παραγωγής MSc, αλλά αυτό φυσικά προετοιμάζει ειδικά τους αποφοίτους να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία ιδιαίτερα στον τομέα της μεταποίησης αεροδιαστημικής. [-]

MSc / PGDip στη διαχείριση των αεροπορικών μεταφορών (εκτελεστικό μέλος)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια July 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Η συνεχιζόμενη επιτυχία του κλάδου των αερομεταφορών έχει καταστεί δυνατή η ταχεία τεχνολογική πρόοδος και οι συναφείς υψηλές επενδύσεις, με αποτέλεσμα τα αιτήματα για μια όλο και πιο εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό. Πιο πρόσφατα, η απελευθέρωση και την ιδιωτικοποίηση της βιομηχανίας σε πολλά μέρη του κόσμου έχει οδηγήσει σε αύξηση του ανταγωνισμού, παρακινώντας την περαιτέρω βελτίωση της αποδοτικότητας και τη συνεχιζόμενη μείωση των αεροπορικών ναύλων ... [+]

Το MSc Διαχείρισης αεροπορικών μεταφορών έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ακολουθήσει μια επιτυχημένη καριέρα σε διάφορους τομείς του κλάδου των αεροπορικών μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εταιρειών, οι επιχειρήσεις εκμετάλλευσης αεροδρομίων και τις αρχές, τις υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας, συμβούλων των αεροπορικών μεταφορών και των αεροδιαστημικών εταιρειών. Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για τους μαθητές με πτυχίο στην αεροναυτική εφαρμοσμένη μηχανική, οικονομικά, διοίκηση επιχειρήσεων και τη γεωγραφία ή άτομα με αποδεδειγμένη εμπειρία σε industry.Graduates αεροπορικές μεταφορές του μαθήματος παρουσιάζονται στη ετήσια βιογραφικό βιβλίο μας, μια έκδοση η οποία ζητήθηκε και κυκλοφόρησαν στην εκτεταμένη δίκτυο συνεργατών της βιομηχανίας μας, δεδομένου ότι οι απόφοιτοι μας περιζήτητα. Βοηθάμε τους μαθητές να προετοιμαστούν το βιογραφικό τους σημείωμα και για τις συνεντεύξεις για θέσεις σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, θα δώσουν στους μαθητές πρόσβαση σε αποκλειστικά ομάδα μας Αποφοίτων αεροπορικών μεταφορών στο LinkedIn. Αυτό προσφέρει ασυναγώνιστες ευκαιρίες δικτύωσης και τη δουλειά. [-]

MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip σε αυτόνομη δυναμική και τον έλεγχο του οχήματος

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Η παγκόσμια αγορά για τα μη επανδρωμένα και αυτόνομων οχημάτων βρίσκεται σε πλήρη άνθηση. Αυτόνομη εναέρια οχήματα έχουν πολλές υπάρχουσες και πιθανές εφαρμογές συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης και της επιτήρησης, χαρτογράφηση ψεκασμών στις καλλιέργειες, το περιβάλλον και την παρακολούθηση των καιρικών συνθηκών. Αυτόνομη οχήματα εδάφους έχουν πολύ διαφορετικές εφαρμογές, όπως η αυτοματοποίηση του εργοστασίου και την άρση ναρκοπεδίων ... [+]

Υπό το πρίσμα αυτής της αναπτυσσόμενη βιομηχανία, αυτό το μοναδικό MSc στην Αυτόνομη Vehicle Dynamics και Ελέγχου θα εξοπλίσει τους αποφοίτους και τους επαγγελματίες της μηχανικής με τη θεμελιώδη γνώση και τις δεξιότητες που απαιτούνται ώστε να αναπτύξουν μια επιτυχημένη Πανεπιστήμιο career.Cranfield είναι μοναδικό στο ότι προσφέρει ένα μεταπτυχιακό που καλύπτει ένα ευρύ εφαρμογή της αυτόνομης αυτοκινητοβιομηχανία. Η επίτευξη αυτού του εξαιρετικά είδους μετά τον χαρακτηρισμό τους με ισχυρές διασυνδέσεις στον τομέα του θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσει τον εαυτό σας στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά εργασίας. [-]

MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip σε υπεράκτια και των ωκεανών της τεχνολογίας με μηχανική αγωγού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Υποθαλάσσιων αγωγών και οι δύο κλειδί για την ανάπτυξη του πεδίου και η μεταφορά του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. Είναι επίσης βασικό παγκόσμια βιομηχανία. Η Offshore και Τεχνολογίας Ωκεανού με Pipeline Engineering MSc μάθημα επικεντρώνεται στις δεξιότητες που απαιτούνται για να κατανοήσουν τα θέματα υλικών, εγκατάστασης και συντήρησης που σχετίζονται με αυτή τη σημαντική υποδομή ... [+]

Υποθαλάσσιων αγωγών και οι δύο κλειδί για την ανάπτυξη του πεδίου και η μεταφορά του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. Είναι επίσης βασικό παγκόσμια βιομηχανία. Η Offshore και Τεχνολογίας Ωκεανού με Pipeline Engineering MSc μάθημα επικεντρώνεται στις δεξιότητες που απαιτούνται για να κατανοήσουν τα θέματα υλικών, εγκατάστασης και συντήρησης που σχετίζονται με αυτή τη σημαντική υποδομή. Αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για τους μηχανικούς και την επιστήμη πτυχιούχους επιθυμούν να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία στον τομέα των υπεράκτιων? ή απόφοιτοι εργάζονται σήμερα στις υπεράκτιες και τον ωκεανό που σχετίζονται με τις βιομηχανίες επιθυμούν να επεκτείνουν τα προσόντα τους? ή άτομα με άλλα προσόντα που διαθέτουν σημαντική σχετική εμπειρία. [-]

MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip σε υπεράκτια και των ωκεανών της τεχνολογίας με τη διαχείριση του κινδύνου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Η διαχείριση του κινδύνου είναι πλέον το θεμέλιο πολλών βιομηχανιών. Μια προσέγγιση που βασίζεται στον κίνδυνο έχει σχεδόν ομόφωνα στην υπεράκτια βιομηχανία με στόχο την παροχή καλύτερης ασφάλειας και τη βελτίωση της προστασίας του περιβάλλοντος. Η Offshore και Τεχνολογίας Ωκεανού με Διαχείρισης Κινδύνων MSc μάθημα επικεντρώνεται στις βασικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην υπεράκτια βιομηχανία. Απευθύνεται τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά μεθοδολογίες ... [+]

Η διαχείριση του κινδύνου είναι πλέον το θεμέλιο πολλών βιομηχανιών. Μια προσέγγιση που βασίζεται στον κίνδυνο έχει σχεδόν ομόφωνα στην υπεράκτια βιομηχανία με στόχο την παροχή καλύτερης ασφάλειας και τη βελτίωση της προστασίας του περιβάλλοντος. Η Offshore και Τεχνολογίας Ωκεανού με Διαχείρισης Κινδύνων MSc μάθημα επικεντρώνεται στις βασικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην υπεράκτια βιομηχανία. Απευθύνεται τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά τις μεθοδολογίες, και εξηγεί ποιες τεχνικές είναι κατάλληλες για διαφορετικές εφαρμογές. Επισκόπηση Μαθημάτων Το μάθημα περιλαμβάνει οκτώ μίας εβδομάδας αξιολογηθεί ενότητες, ένα έργο της ομάδας, και ένα μεμονωμένο έργο διατριβή. Οι μαθητές αναλαμβάνουν το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (PGDip) συμπληρώνει τις οκτώ ενότητες και το έργο της ομάδας. Οι Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό (Βεβαίωση μετεκπαίδευσης) φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν έξι από τις οκτώ ενότητες. Ενότητες Το μάθημα αποτελείται από έξι βασικές ενότητες, δύο αιρετό ενότητες από τις παρακάτω επιλογές, ένα έργο ομάδα και ένα μεμονωμένο έργο. Πυρήνας Υποθαλάσσια Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου Εκμετάλλευση Ασφάλεια επικινδυνότητας και αξιοπιστίας Offshore Υπεράκτια Επιθεώρηση Η διάβρωση στο παράκτιο περιβάλλον Αξιοπιστία μηχανικής και της διαχείρισης του κινδύνου του ενεργητικού Τεχνολογία και Διαχείριση Έργων Αιρετός Υλικά για το υπεράκτιο περιβάλλον Υπεράκτια Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας - Τεχνολογίας Η αποτυχία των Υλικών και Κατασκευών Ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων Offshore σχεδιασμού αγωγών και την εγκατάσταση Ενεργειακή πολιτική, οι αγορές άνθρακα και συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Προϋποθέσεις Εισόδου Μια πρώτη ή δεύτερη κατηγορία βαθμού UK Honours (ή ισοδύναμο) σε σχετικό επιστήμης ή μηχανικής πειθαρχίας. Άλλα αναγνωρισμένα επαγγελματικά προσόντα ή περισσότερα χρόνια σχετική βιομηχανική εμπειρία μπορεί να γίνει δεκτή ως ισοδύναμο? υπόκειται σε έγκριση από το γκολφ διευθυντή. Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τις τυπικές απαιτήσεις εισόδου μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα Pre-Masters, η επιτυχής ολοκλήρωση του οποίου θα έχουν τα προσόντα για την είσοδο σε αυτό το μάθημα για ένα δεύτερο έτος σπουδών. [-]

MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip σε υπεράκτια και των ωκεανών της τεχνολογίας με την υποθαλάσσια μηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Υποθαλάσσια μηχανική επικεντρώνεται στα ζητήματα των βαθέων υδάτων εκμετάλλευση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. Λειτουργίες έχουν μετακινηθεί από την σχετικά ρηχά νερά σε βάθη που απαιτούν σήμερα εντελώς διαφορετικές λύσεις μηχανικής. Η Offshore και Τεχνολογίας Ωκεανού με Υποθαλάσσιος Μηχανική MSc διευθύνσεις πορεία τόσο του υλικού που χρησιμοποιείται για την υποθαλάσσια, όπως κεφαλές των φρεάτων και διαχωριστές, καθώς και σημαντικά ζητήματα, όπως η μορφολογία του χωραφιού, τη διασφάλιση της ροής και ... [+]

Υποθαλάσσια μηχανική επικεντρώνεται στα ζητήματα των βαθέων υδάτων εκμετάλλευση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. Λειτουργίες έχουν μετακινηθεί από την σχετικά ρηχά νερά σε βάθη που απαιτούν σήμερα εντελώς διαφορετικές λύσεις μηχανικής. Η Offshore και Τεχνολογίας Ωκεανού με Υποθαλάσσιος Μηχανική MSc διευθύνσεις πορεία τόσο του υλικού που χρησιμοποιείται για την υποθαλάσσια, όπως κεφαλές των φρεάτων και διαχωριστές, καθώς και σημαντικά ζητήματα, όπως η μορφολογία του χωραφιού, τη διασφάλιση της ροής και την εγκατάσταση / συντήρηση. Επισκόπηση Μαθημάτων Το μάθημα περιλαμβάνει οκτώ μίας εβδομάδας αξιολογηθεί ενότητες, ένα έργο της ομάδας, και ένα μεμονωμένο έργο διατριβή. Οι μαθητές αναλαμβάνουν το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (PGDip) συμπληρώνει τις οκτώ ενότητες και το έργο της ομάδας. Οι Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό (Βεβαίωση μετεκπαίδευσης) φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν έξι από τις οκτώ ενότητες. Ενότητες Το μάθημα αποτελείται από έξι βασικές ενότητες, δύο αιρετό ενότητες που έχουν επιλεγεί από τις παρακάτω επιλογές, ένα ομαδικό πρόγραμμα και ένα μεμονωμένο έργο. Πυρήνας Υλικά για το υπεράκτιο περιβάλλον Υλικά για το υπεράκτιο περιβάλλον Υποθαλάσσια Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου Εκμετάλλευση Ασφάλεια επικινδυνότητας και αξιοπιστίας Offshore Υπεράκτια Επιθεώρηση Υπεράκτια Επιθεώρηση Η διάβρωση στο παράκτιο περιβάλλον Η διάβρωση στο παράκτιο περιβάλλον Τεχνολογία και Διαχείριση Έργων Υπεράκτια Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας - Τεχνολογίας Υπεράκτια Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας - Τεχνολογίας Αιρετός Η αποτυχία των Υλικών και Κατασκευών Πεπερασμένων Στοιχείων και Μοντελοποίηση Υλικών Ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων Offshore σχεδιασμού αγωγών και την εγκατάσταση Offshore σχεδιασμού αγωγών και την εγκατάσταση Αξιοπιστία μηχανικής και της διαχείρισης του κινδύνου του ενεργητικού Ενεργειακή πολιτική, οι αγορές άνθρακα και συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Προϋποθέσεις Εισόδου Μια πρώτη ή δεύτερη κατηγορία βαθμού UK Honours (ή ισοδύναμο) σε σχετικό επιστήμης ή μηχανικής πειθαρχίας. Άλλα αναγνωρισμένα επαγγελματικά προσόντα ή περισσότερα χρόνια σχετική βιομηχανική εμπειρία μπορεί να γίνει δεκτή ως ισοδύναμο? υπόκειται σε έγκριση από το γκολφ διευθυντή. Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τις τυπικές απαιτήσεις εισόδου μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα Pre-Masters, η επιτυχής ολοκλήρωση του οποίου θα έχουν τα προσόντα για την είσοδο σε αυτό το μάθημα για ένα δεύτερο έτος σπουδών. [-]

MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip σε υπεράκτια και των ωκεανών της τεχνολογίας με υπεράκτιες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Η παράκτια αγορά ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, με σαφείς στόχους για την παράδοση του ένα σημαντικό ποσό ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές μέχρι το 2020. Πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτή τη νέα δραστηριότητα είναι παρόμοιες με εκείνες που αντιμετωπίζουν πολλά χρόνια πριν από την υπεράκτια βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου και έτσι η πορεία αυτή εκμεταλλεύεται πλήρως την εμπειρία που αποκτήθηκε σε αυτόν τον τομέα ... [+]

Η παράκτια αγορά ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, με σαφείς στόχους για την παράδοση του ένα σημαντικό ποσό ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές μέχρι το 2020. Πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτή τη νέα δραστηριότητα είναι παρόμοιες με εκείνες που αντιμετωπίζουν πολλά χρόνια πριν από την υπεράκτια βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου και έτσι η πορεία αυτή εκμεταλλεύεται πλήρως την εμπειρία που αποκτήθηκε στον τομέα αυτό. Η Offshore και Τεχνολογίας Ωκεανού με Offshore Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας MSc επικεντρώνεται στις τεχνολογίες και τη διαχείριση των θεμάτων των υπεράκτιων ανανεώσιμων συσκευών, με ένα ισχυρό υπόβαθρο στις βασικές τεχνολογίες για την υπεράκτια χρήση. [-]

MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip σε υπολογιστική ρευστοδυναμική (CFD)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Το MSc in Computational Fluid Dynamics (CFD) είναι μια εγγενώς διεπιστημονικό κλάδο της επιστήμης που έχει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα των εφαρμογών. Ρευστοδυναμική χρησιμοποιεί αριθμητικές μεθόδους και αλγορίθμους για να λύσει και να αναλύσει τα προβλήματα που αφορούν ρευστό ροές. Τομείς όπως η αεροπορία, το διάστημα, την αυτοκινητοβιομηχανία, την ιατρική και το περιβάλλον είναι μερικά μόνο από τις βιομηχανίες που έχουν το υγρό ρέει στο κοινό ... [+]

Το MSc in Computational Fluid Dynamics (CFD) είναι μια εγγενώς διεπιστημονικό κλάδο της επιστήμης που έχει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα εφαρμογών. Ρευστοδυναμική χρησιμοποιεί αριθμητικές μεθόδους και αλγορίθμους για να λύσει και να αναλύσει τα προβλήματα που αφορούν ρευστό ροές. Τομείς όπως η αεροπορία, το διάστημα, την αυτοκινητοβιομηχανία, την ιατρική και το περιβάλλον είναι μερικά μόνο από τις βιομηχανίες που έχουν το υγρό ρέει στο κοινό. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να αντανακλά τις ευρείες εφαρμογές των CFD. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τομέων από την αεροδιαστημική, turbo μηχανήματα, πολυφασική περιβαλλοντικές ροές και τα προβλήματα ρευστό-δομή αλληλεπίδρασης. [-]

MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip στη διεθνή άμυνας και της ασφάλειας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Shrivenham

Το MSc in Διεθνών Άμυνας και Ασφάλειας ασχολείται με ορισμένα από τα πιο πιεστικά ζητήματα της παγκόσμιας πολιτικής, όπως τα αίτια του πολέμου και της ειρήνης, τις πιέσεις και τις ευκαιρίες της παγκοσμιοποίησης, τις απειλές που θέτει η τρομοκρατία, και τα προβλήματα της παγκόσμιας φτώχειας και της αδικίας .. . [+]

Το MSc in Διεθνή Άμυνα και την Ασφάλεια ασχολείται με ορισμένα από τα πιο πιεστικά ζητήματα της παγκόσμιας πολιτικής, όπως τα αίτια του πολέμου και της ειρήνης, τις πιέσεις και τις ευκαιρίες της παγκοσμιοποίησης, τις απειλές που δημιουργεί η τρομοκρατία, και τα προβλήματα της παγκόσμιας φτώχειας και της αδικίας. Το πρόγραμμα αξιοποιεί την ήδη υπάρχουσα εμπειρογνωμοσύνη μας στη διεθνή ασφάλεια, εξωτερική και αμυντική πολιτική ανάλυση, μελέτες ασφάλειας, το διεθνές δίκαιο, την επίλυση συγκρούσεων, και τα περιβαλλοντικά ζητήματα. Το περιεχόμενο των μαθημάτων είναι δυναμική, προκλητική, και άκρη, έχουν σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να κατανοήσουν και να αναλύσουν έγκυρα σύγχρονη συζητήσεις των διεθνών σχέσεων, χρησιμοποιώντας ένα μίγμα των θεωρητικών και εμπειρικών εργαλεία για να αντιμετωπίσει και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που παρουσιάζονται από τη σύγχρονη κοπή παγκόσμια πολιτική. [-]

MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip στη μηχανική των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Η αλλαγή του κλίματος, η αυξανόμενη παγκόσμια πληθυσμών και με περιορισμένους πόρους ορυκτών καυσίμων σημαίνει ότι η ζήτηση για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα συνεχιστεί με ολοένα αυξανόμενο ρυθμό για το άμεσο μέλλον. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι πλέον στο επίκεντρο της κάθε τεκμηριωμένη συζήτηση σχετικά με την ενεργειακή αειφορία, την ασφάλεια και την οικονομική προσιτότητα. Τα κράτη-μέλη της ΕΕ έχουν υπογράψει μέχρι νομικά δεσμευτικούς στόχους του 20% της ενέργειας από ... [+]

Το MSc in Engineering Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας έχει ως στόχο να παρέχει υψηλού επιπέδου πτυχιούχους μηχανικούς από τα υψηλότερα πρότυπα και οι οποίοι είναι σε θέση να συμβάλουν σημαντικά στην αυξημένη ζήτηση για τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Πολλά άλλα μαθήματα MSc στον τομέα αυτό παρέχει μόνο μια πολύ γενική επισκόπηση και δεν προσφέρουν την ακαδημαϊκή και την τεχνική βάθος που απαιτείται για τους σχεδιαστές των συστημάτων παραγωγής ενέργειας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Αυτό φυσικά θα σας εξοπλίσουν με τις προηγμένες διεπιστημονική δεξιότητες που απαιτούνται για το σχεδιασμό, τη βελτιστοποίηση και την αξιολόγηση της τεχνικής και οικονομικής βιωσιμότητας των συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Θα έχετε την ευκαιρία για επισκέψεις σε επιχειρήσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, δίνοντας μια λειτουργική όψη της εργασίας σε αυτόν τον τομέα. [-]

MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip στην παροχή συμβουλών για την κατασκευή

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Το μάθημα αυτό δημιουργήθηκε ως απάντηση στο υψηλό ποσοστό των αποφοίτων κατασκευής Cranfield ανάληψη θέσεων στο πλαίσιο παροχής συμβουλών. Μοιράζεται πολλά χαρακτηριστικά με την Μηχανική & Διαχείριση Συστημάτων Παραγωγής MSc, αλλά ευνοεί τους φοιτητές που έχουν ήδη βιομηχανική εμπειρία, καθώς και η καλύτερη προετοιμάζει για μια σταδιοδρομία στην συμβούλων ... [+]

Το μάθημα αυτό δημιουργήθηκε ως απάντηση στο υψηλό ποσοστό των αποφοίτων κατασκευής Cranfield ανάληψη θέσεων στο πλαίσιο παροχής συμβουλών. Μοιράζεται πολλά χαρακτηριστικά με την Μηχανική & Διαχείριση Συστημάτων Παραγωγής MSc, αλλά ευνοεί τους φοιτητές που έχουν ήδη βιομηχανική εμπειρία, καθώς και η καλύτερη προετοιμάζει για μια σταδιοδρομία στην συμβούλων. Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί με ιδιαίτερη έμφαση στην εφαρμογή της γνώσης στο βιομηχανικό περιβάλλον και διδάσκεται στο πλαίσιο της βιομηχανικής εφαρμογής. Η κύρια εμπειρία μάθησης για τους φοιτητές πλήρους φοίτησης είναι το έργο βιομηχανικού ομίλου. Αυτό περιλαμβάνει την εργασία σε ομάδες για να ανταπεξέλθουν σε απαιτητικές στόχων εντός αυστηρού χρονοδιαγράμματος, εφαρμόζοντας state-of-the-art τεχνολογίες και προσεγγίσεις, και επίτευξη αποτελεσμάτων σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο. [-]

MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip στην τεχνολογία κατασκευής και διαχείρισης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Στρατηγική της παραγωγής της κυβέρνησης επικεντρώνεται στην παραγωγή υψηλής αξίας, τα οποία θεωρούνται ζωτικής σημασίας για την οικονομική ανάπτυξη. Κεντρικό ρόλο σε αυτό είναι οι διασπαστικές τεχνολογίες που θα προωθήσει τις δραματικές αλλαγές στον τομέα της μεταποίησης κατά τα επόμενα 15-20 χρόνια ... [+]

Το MSc in Κατασκευαστικής Τεχνολογίας και Διαχείρισης αναπτύσσει επαγγελματίες με την ικανότητα να μετατρέπει τη γνώση σε δράση, παρέχοντας στους φοιτητές με το εύρος των δύο τεχνικών και επιχειρηματικές δεξιότητες για να υπάρξει πραγματική επίδραση στην επιλεγμένη σταδιοδρομία τους. Το Συμβούλιο τομέων δεξιοτήτων για την Επιστήμη, Μηχανική και Τεχνολογίες εκτιμά ότι ο τομέας χρειάζεται 180.000 μηχανικούς και τεχνικούς από το 2020. Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας παρουσιάζει επίσης μια ευκαιρία για την εκ νέου απόκτηση δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες που έχουν ήδη στη βιομηχανία. [-]

MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip στη στρατιωτική επιχειρησιακή έρευνα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Shrivenham +1 περισσότερα

Το μάθημα παρέχει μια λεπτομερή έκθεση για το πλαίσιο, τα θέματα και τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την ανάλυση των ολοένα και πιο σύνθετων προβλημάτων, που βρίσκονται στην υπεράσπιση του περιβάλλοντος και την υποστήριξη λήψης αποφάσεων. Εκθέτει τους τύπους ανάλυσης και επιτρέπει την πρακτική εμπειρία των εργαλείων και των μεθόδων που χρησιμοποιούνται, τα οποία κυμαίνονται από επικριτική ανάλυση μέσω μαθηματικών τεχνικών για μοντέλα και προσομοιώσεις ... [+]

Το μάθημα παρέχει μια λεπτομερή έκθεση για το πλαίσιο, τα θέματα και τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την ανάλυση των ολοένα και πιο σύνθετων προβλημάτων, που βρίσκονται στην υπεράσπιση του περιβάλλοντος και την υποστήριξη λήψης αποφάσεων. Εκθέτει τους τύπους ανάλυσης και επιτρέπει την πρακτική εμπειρία των εργαλείων και των μεθόδων που χρησιμοποιούνται, τα οποία κυμαίνονται από επικριτική ανάλυση μέσω μαθηματικών τεχνικών για μοντέλα και προσομοιώσεις. Το μάθημα περιλαμβάνει επικριτική πρόκληση και την ανάλυση των τεχνικών, μεθόδων μαθηματικής ανάλυσης (συμπεριλαμβανομένης της βελτιστοποίησης), των παιχνιδιών πολέμου και την καταπολέμηση της μοντελοποίησης, της εφοδιαστικής μοντελοποίηση και μέθοδοι προσομοίωσης. Η χρήση και η χρησιμότητα όλων των μεθόδων διερευνώνται μέσα από πρακτικές ασκήσεις και μελέτες. [-]

MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip στη στρατιωτική τεχνολογία των οχημάτων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Shrivenham +1 περισσότερα

Αυτό το μάθημα παρέχει εκπαίδευση και κατάρτιση σε συστήματα στρατιωτικό όχημα. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη της για τις ένοπλες δυνάμεις και για τους επιστήμονες και τεχνικό προσωπικό στις εγκαταστάσεις της κυβέρνησης της άμυνας και της αμυντικής βιομηχανίας. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εκείνους που, σε μετέπειτα σταδιοδρομία τους, θα συμμετέχουν με τις προδιαγραφές, την ανάλυση, την ανάπτυξη, την τεχνική διαχείριση ή ... [+]

Αυτό το μάθημα παρέχει εκπαίδευση και κατάρτιση σε συστήματα στρατιωτικό όχημα. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη της για τις ένοπλες δυνάμεις και για τους επιστήμονες και τεχνικό προσωπικό στις εγκαταστάσεις της κυβέρνησης της άμυνας και της αμυντικής βιομηχανίας. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εκείνους που, σε μετέπειτα σταδιοδρομία τους, θα συμμετέχουν με τις προδιαγραφές, την ανάλυση, την ανάπτυξη, την τεχνική διαχείριση ή τη λειτουργία των στρατιωτικών οχημάτων. Θα παρέχουν στους φοιτητές με τις τεχνικές γνώσεις και την κατανόηση των οπλικών συστημάτων και στρατιωτικά οχήματα για να είναι αποτελεσματικές όσον αφορά τις προδιαγραφές, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την αξιολόγησή τους. Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Ίδρυμα Μηχανολόγων Μηχανικών και θα συμβάλλει στην εφαρμογή για τους ορκωτούς κατάσταση. [-]

MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip στο νερό και λυμάτων μηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα ύδρευσης και αποχέτευσης Engineering είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να κάνουν μια πραγματική διαφορά στην παροχή αξιόπιστων προμηθειών νερού, ή για τη διατήρηση και την ενίσχυση του ποταμού και της ποιότητας των υπογείων υδάτων. Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εκείνους από μη-μηχανική όσο και της εφηρμοσμένης μηχανικής: το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα προσόν της επιστήμης ή μηχανικής βαθμό σε συνδυασμό με ένα έντονο ενδιαφέρον για το νερό και λυμάτων ... [+]

Το πρόγραμμα ύδρευσης και αποχέτευσης Engineering είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να κάνουν μια πραγματική διαφορά στην παροχή αξιόπιστων προμηθειών νερού, ή για τη διατήρηση και την ενίσχυση του ποταμού και της ποιότητας των υπογείων υδάτων. Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εκείνους από μη-μηχανική όσο και της εφηρμοσμένης μηχανικής: το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα προσόν της επιστήμης ή μηχανικής βαθμό σε συνδυασμό με ένα έντονο ενδιαφέρον για το νερό και τα λύματα. Διαδικασίες επεξεργασίας διαδραματίζουν καίριο ρόλο στην παροχή ασφαλή, αξιόπιστη παροχή νερού στα νοικοκυριά, τη βιομηχανία και τη γεωργία και για τη διασφάλιση της ποιότητας του νερού σε ποτάμια, λίμνες, υδροφόρους ορίζοντες και σε παράκτιες περιοχές. Καλά εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο και έμπειρο οι απόφοιτοι που απαιτούνται για τη λειτουργία και τη διαχείριση των ζωτικών επεξεργασίας νερού και λυμάτων υπηρεσίες. Η ζήτηση για τέτοιου είδους πτυχιούχων είναι ήδη υψηλό και θα αυξήσει μόνο τα επόμενα χρόνια καθώς τα περιβαλλοντικά πρότυπα για την αύξηση της ποιότητας του νερού, και τις πιέσεις για παροχές νερού μας συνεχίζουν να αυξάνονται. [-]

MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip στον τομέα της ασφάλειας και η διερεύνηση ατυχημάτων - θαλάσσιες μεταφορές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια January 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Το πανεπιστήμιο του Cranfield είναι υπερήφανο για να προσφέρει το πρώτο πλήρες πρόγραμμα στον κόσμο MSc σχεδιαστεί για ανακριτές ναυτικού ατυχήματος. Το μάθημα έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να διεξάγουν έρευνα για θαλάσσιο ατύχημα, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις συνιστώμενες πρακτικές, όπως απαιτείται από την αρμόδια εθνική και ... [+]

Το πανεπιστήμιο του Cranfield είναι υπερήφανο για να προσφέρει το πρώτο πλήρες πρόγραμμα στον κόσμο MSc σχεδιαστεί για ανακριτές ναυτικού ατυχήματος. Το μάθημα που διατυπώθηκε σε θεματικές ενότητες και αποτελείται από ένα συνδυασμό των παραδοσιακών εργαλείων μάθησης (διαλέξεις, περιπτωσιολογικές μελέτες, θεωρητικές ασκήσεις, επισκέψεις) καθώς και πρακτική εμπειρία μέσα από ασκήσεις πεδίου και προσομοιώσεις. Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για εκείνους με ένα τεχνικό ή λειτουργικό υπόβαθρο στον τομέα της θαλάσσιας ασφάλειας ή μηχανικής και της διαχείρισης, ερευνητές ατυχημάτων και εκείνων που απασχολούνται από εθνικούς οργανισμούς έρευνας, φορείς, ρυθμιστικές αρχές, και οι κατασκευαστές. [-]

MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip στον τομέα της ασφάλειας και η διερεύνηση ατυχημάτων - σιδηροδρομικές μεταφορές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια May 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Το πανεπιστήμιο του Cranfield είναι υπερήφανο για να προσφέρει το πρώτο στον κόσμο πλήρες MSc στην ασφάλεια και την Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων (σιδηροδρομικές μεταφορές) έχουν σχεδιαστεί για τους ελεγκτές για τα σιδηροδρομικά ατυχήματα. Το μάθημα έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να διεξαγάγει μια έρευνα για τα σιδηροδρομικά ατυχήματα, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις συνιστώμενες πρακτικές, όπως απαιτείται από την αρμόδια εθνική και ... [+]

Το πανεπιστήμιο του Cranfield είναι υπερήφανο για να προσφέρει το πρώτο στον κόσμο πλήρες MSc στην ασφάλεια και την Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων (σιδηροδρομικές μεταφορές) έχουν σχεδιαστεί για τους ελεγκτές για τα σιδηροδρομικά ατυχήματα. Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για εκείνους με ένα τεχνικό ή λειτουργικό υπόβαθρο στον τομέα των σιδηροδρομικών ή την ασφάλεια των μηχανικών και της διαχείρισης, ερευνητές ατυχημάτων, καθώς και εκείνων που απασχολούνται από εθνικούς οργανισμούς έρευνας, φορείς, ρυθμιστικές αρχές, και οι κατασκευαστές. [-]

MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip στον τομέα της ενέργειας από τα απόβλητα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Το μάθημα θα διερευνήσει τις μεθόδους διαχείρισης των αποβλήτων της, παράλληλα με τη μετατροπή των αποβλήτων σε ενέργεια και το ρόλο της ενέργειας από απόβλητα στο Ηνωμένο Βασίλειο, από την άποψη της τεχνολογίας και της βιοχημείας ή / και τη χημεία των καυσίμων. Ως εκ τούτου το μάθημα αυτό απευθύνεται σε μηχανική και φυσική επιστήμη πτυχιούχους λόγω της φύσης των ενοτήτων. Οι μαθητές ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος θα αποκτήσουν μια ευρεία εκτίμηση του ... [+]

Το μάθημα θα διερευνήσει τις μεθόδους διαχείρισης των αποβλήτων της, παράλληλα με τη μετατροπή των αποβλήτων σε ενέργεια και το ρόλο της ενέργειας από απόβλητα στο Ηνωμένο Βασίλειο, από την άποψη της τεχνολογίας και της βιοχημείας ή / και τη χημεία των καυσίμων. Ως εκ τούτου το μάθημα αυτό απευθύνεται σε μηχανική και φυσική επιστήμη πτυχιούχους λόγω της φύσης των ενοτήτων. Οι μαθητές ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος θα αποκτήσουν μια ευρεία εκτίμηση των τεχνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν την ενέργεια από τη βιομηχανία των αποβλήτων. Αναμένεται ότι οι φοιτητές ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες διαχείρισης των αποβλήτων, οι εταιρείες ενέργειας και στον τομέα της μηχανικής που ασχολούνται με τα απόβλητα, τόσο από τεχνική όσο και τεχνικών συμβούλων μαζί με τους ρόλους διαχείρισης σε ολόκληρο τον τομέα. [-]

MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip στον τομέα της ενέργειας φυσικού αερίου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Η ενέργεια αέριο MSc μεταπτυχιακό μάθημα διερευνά το ρόλο του ενεργειακού εφοδιασμού από το φυσικό αέριο στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό, τόσο όσον αφορά τη χρήση του ως πηγής ενέργειας και τις δυνατότητές της για την οδήγηση στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό οικονομίες. Φυσικό αέριο διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στο πώς η Βρετανία παράγει θερμότητα και ηλεκτρισμό. Είναι ήδη αναπτυχθεί σε σημαντικό βαθμό και είναι πιθανό να είναι ολοένα και πιο σημαντικό στην παγκόσμια ενεργειακό μείγμα ... [+]

Η ενέργεια αέριο MSc μεταπτυχιακό μάθημα διερευνά το ρόλο του ενεργειακού εφοδιασμού από το φυσικό αέριο στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό, τόσο όσον αφορά τη χρήση του ως πηγής ενέργειας και τις δυνατότητές της για την οδήγηση στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό οικονομίες. Αυτό το μάθημα ασχολείται με θέματα που σχετίζονται με την εξόρυξη, παραγωγή και μεταφορά φυσικού αερίου, και διερευνά τις ευρύτερες πτυχές των ενεργειακών συστημάτων φυσικού αερίου με βάση - δέσμευση και αποθήκευση άνθρακα, η ασφάλεια της διαδικασίας και οι επιπτώσεις της πολιτικής. Οι απόφοιτοι μπορούν να αναμένουν να χρησιμοποιούνται από τους παραγωγούς και τους διανομείς φυσικού αερίου, οι εταιρείες ενέργειας και του χρηματοπιστωτικού τομέα που ασχολούνται με το φυσικό αέριο, σε ρόλους τεχνικού, συμβουλών και διαχείρισης. [-]

MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip στον τομέα της τεχνολογίας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Cranfield είναι ένα σεβαστό πάροχος της έρευνας και της διδασκαλίας σχετίζονται με την ενέργεια, η οποία αντιπροσωπεύει περίπου το 10% του εισοδήματος του Πανεπιστημίου. Οι μαθητές επωφελούνται από ειδικό state-of-the-art εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων μοναδικές εγκαταστάσεις μηχανικής-κλίμακα για την ανάπτυξη αποδοτικών τεχνολογιών με χαμηλές εκπομπές CO2 ... [+]

Το MSc στην τεχνολογία της ανανεώσιμης ενέργειας αναπτύσσει επαγγελματίες μηχανικούς και τους επιστήμονες με τις διεπιστημονικές δεξιότητες και την ικανότητα να αναλύει τις τρέχουσες και τις μελλοντικές ενεργειακά προβλήματα της μηχανικής, καθώς και το σχεδιασμό και την εφαρμογή των κατάλληλων λύσεων, λαμβάνοντας υπόψη τις κοινωνικές, περιβαλλοντικές, τεχνικά, κανονιστικά και εμπορικά θέματα και περιορισμούς. Cranfield είναι ένα σεβαστό πάροχος της έρευνας και της διδασκαλίας που σχετίζονται με την ενέργεια, η οποία αντιπροσωπεύει περίπου το 10% του εισοδήματος του Πανεπιστημίου. Οι μαθητές επωφελούνται από ειδικό state-of-the-art εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων μοναδικές εγκαταστάσεις μηχανικής-κλίμακα για την ανάπτυξη αποδοτικών τεχνολογιών με χαμηλές εκπομπές CO2. [-]

MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip στο σχεδιασμό συστημάτων όπλο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Shrivenham +1 περισσότερα

Αυτό το μάθημα παρέχει εκπαίδευση και κατάρτιση σε επιλεγμένες οπλικά συστήματα. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη της για τις ένοπλες δυνάμεις και για τους επιστήμονες και τεχνικό προσωπικό στις εγκαταστάσεις της κυβέρνησης της άμυνας και της αμυντικής βιομηχανίας. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εκείνους που, σε μετέπειτα σταδιοδρομία τους, θα συμμετέχουν με τις προδιαγραφές, την ανάλυση, την ανάπτυξη, την τεχνική διαχείριση ή ... [+]

Αυτό το μάθημα παρέχει εκπαίδευση και κατάρτιση σε επιλεγμένες οπλικά συστήματα. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη της για τις ένοπλες δυνάμεις και για τους επιστήμονες και τεχνικό προσωπικό στις εγκαταστάσεις της κυβέρνησης της άμυνας και της αμυντικής βιομηχανίας. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εκείνους που, σε μετέπειτα σταδιοδρομία τους, θα συμμετέχουν με τις προδιαγραφές, την ανάλυση, την ανάπτυξη, την τεχνική διαχείριση ή τη λειτουργία των οπλικών συστημάτων. Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Ίδρυμα Μηχανολόγων Μηχανικών και θα συμβάλλει στην εφαρμογή για τους ορκωτούς κατάσταση. [-]

MSc In Advanced ελαφρύ δομές και τις επιπτώσεις

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Το MSc in Advanced Ελαφρύ Δομές και των επιπτώσεων είναι κατάλληλο για αποφοίτους στη μηχανική, τη φυσική ή τα μαθηματικά. Αυτό φυσικά θα σας προετοιμάσει για μια συναρπαστική καριέρα, που κυμαίνονται από δομική ανάλυση και βελτιστοποίηση του σχεδιασμού, την ανάπτυξη συστημάτων προστασίας πρόσκρουσης για τη Formula 1, την πρόβλεψη της αεροδιαστημικής ακεραιότητα συστατικό μετά την πρόσκρουση πρόσκρουση πτηνών, και πολλά άλλα. [+]

Σχεδιάζοντας προηγμένων δομών μέσω μυθιστόρημα, ελαφρά υλικά είναι μια από τις βασικές τεχνολογίες γενικής εφαρμογής, τόσο για την αεροδιαστημική βιομηχανία και στην αυτοκινητοβιομηχανία για να ευθυγραμμιστεί με τους εθνικούς στόχους για τη μείωση του διοξειδίου του άνθρακα. Στη μείωση των εγγενών διαρθρωτικών βάρος, είναι σημαντικό να μην θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια, όπως δομική ακεραιότητα και το σχεδιασμό για τα βασικά προγράμματα οδήγησης σχεδιασμό αντοχή στις συγκρούσεις γίνει. Η κατανόηση του πώς αλουμίνιο ή σύνθετες δομές και υλικά εκτελέσει πάνω από τον κύκλο ζωής του υπό στατική και δυναμική φόρτιση, συμπεριλαμβανομένης της συντριβή και προσκρούσεις πτηνών απαιτεί τεχνογνωσία σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Καθώς εμφανίζονται νέες τεχνολογίες προσομοίωσης και υλικό, υπάρχει μια συνεχής ανάγκη για ταλαντούχους εργαζόμενους με ένα ισχυρό, εφαρμόζεται η κατανόηση σε δομική ανάλυση, από κοινού με τις αρμόδιες τεχνικές δεξιότητες σε αριθμητική προσομοίωση. Δεν υπάρχουν άλλα μαθήματα που παρέχουν ειδική εκπαίδευση ειδικότητας, αντοχή στις συγκρούσεις και τις επιπτώσεις, με αποτέλεσμα πολλοί από τους αποφοίτους μας διασφάλιση της απασχόλησης ή την έρευνα προσφέρει πριν ολοκληρωθεί η πορεία. Ιδρύθηκε το 2003, η πορεία αυτή υποστηρίζεται από στενούς δεσμούς με τη βιομηχανία, μέσω των έργων των σπουδαστών, ειδικός διαλέξεις και το πιο σημαντικό, χρησιμοποιώντας τους αποφοίτους μας. Το MSc in Advanced Ελαφρύ Δομές και των επιπτώσεων είναι κατάλληλο για αποφοίτους στη μηχανική, τη φυσική ή τα μαθηματικά. Αυτό φυσικά θα σας προετοιμάσει για μια συναρπαστική καριέρα, που κυμαίνονται από δομική ανάλυση και βελτιστοποίηση του σχεδιασμού, την ανάπτυξη συστημάτων προστασίας πρόσκρουσης για τη Formula 1, την πρόβλεψη της αεροδιαστημικής ακεραιότητα συστατικό μετά την πρόσκρουση πρόσκρουση πτηνών, και πολλά άλλα. επισκόπηση γκολφ Το MSc in Advanced Ελαφρύ Δομές και των επιπτώσεων αποτελείται από οκτώ ενότητες που διδάσκονται υποχρεωτικά, ένα έργο ομάδα και ένα άτομο ερευνητικό έργο. Εκτός από τη διαχείριση, την επικοινωνία, την ομαδική εργασία και τις δεξιότητες της έρευνας, κάθε φοιτητής θα επιτύχει τουλάχιστον τα ακόλουθα μαθησιακά αποτελέσματα από αυτό το μάθημα πτυχίο: Για να εξοπλίσει τους πτυχιούχους με κατανόηση και σε βάθος γνώση της μηχανικής και της αριθμητικής ανάλυσης για βιομηχανικές και ερευνητικές εφαρμογές. Να παρέχει ισχυρή εφαρμοσμένη δυνατότητες στην προσομοίωση, ανάλυση, σχεδιασμό και δοκιμή στη δομή και αντοχή στις συγκρούσεις τους τομείς, και να παρέχει στους φοιτητές με τις δεξιότητες επίλυσης προβλήματος για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών προβλημάτων μηχανικής χρησιμοποιώντας σύγχρονο λογισμικό. Για την ανάπτυξη και την κατανόηση των βασικών φαινομένων σε συστήματα μηχανικής πραγματική ζωή και να αναπτύξουν κατάλληλες βιομηχανικές χρήσεις και εμπορεύσιμα εφαρμογή των δεξιοτήτων. Για να παρέχει μια υποδομή κατάλληλη για την ολοκλήρωση ενός θεμελιώδους ή εφαρμοσμένης έρευνας του έργου. Διαπίστευση και συνεργασίες Ζητούν διαπίστευση από: Ίδρυμα Μηχανολόγων Μηχανικών (IMechE) Royal Aeronautical Society (RAES) Μηχανική Συμβουλίου. [-]

MSc In Finance και τη διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Το MSc in Finance και Management είναι μια πορεία πλήρους απασχόλησης ενός έτους σχεδιασμένο τόσο για τους πτυχιούχους που επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους για τη χρηματοδότηση και τη διαχείριση πριν ζητήσουν ένα πρώτο επαγγελματικό ρόλο, και για τα άτομα που έχουν ήδη εργασιακή εμπειρία στον τομέα της χρηματοδότησης ή διαχείρισης και ψάχνουν να προχωρήσουν στην καριέρα τους ... [+]

Το MSc in Finance και Management είναι μια πορεία πλήρους απασχόλησης ενός έτους σχεδιασμένο τόσο για τους πτυχιούχους που επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους για τη χρηματοδότηση και τη διαχείριση πριν ζητήσουν ένα πρώτο επαγγελματικό ρόλο, και για τα άτομα που έχουν ήδη εργασιακή εμπειρία στον τομέα της χρηματοδότησης ή διαχείρισης και ψάχνουν να προχωρήσουν στην καριέρα τους. Το μάθημα συνδυάζει μια σταθερή βάση στον τομέα των οικονομικών και διαχειριστικών αρχών με αυστηρή εκπαίδευση σε σχετικά εργαλεία και τεχνικές και πώς να τις εφαρμόσουν στο χώρο εργασίας. Διδάσκεται από την ομάδα των ειδικών μας ΔΕΠ που έχουν μεγάλη εμπειρία στον κλάδο και οι οποίοι τακτικά συνεργαστεί με τις οργανώσεις των μεγάλων παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, πολυεθνικές εταιρείες και κυβερνητικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. [-]

MSc In Management

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Το Cranfield MSc in Management είναι μια πλήρους απασχόλησης πρόγραμμα διάρκειας 13 μηνών σχεδιαστεί για τους πτυχιούχους με ελάχιστη ή καμία προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία. Το πρόγραμμα θα σας εξοπλίσει με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την κατανόηση που χρειάζεστε για να πετύχετε στην επιχείρηση, είτε σε τοπικό είτε σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσουν πολύπλοκες επιχειρηματικές προκλήσεις και σας προετοιμάσει για να ... [+]

Το Cranfield MSc in Management είναι μια πλήρους απασχόλησης πρόγραμμα διάρκειας 13 μηνών σχεδιαστεί για τους πτυχιούχους με ελάχιστη ή καμία προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία. Το πρόγραμμα θα σας εξοπλίσει με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την κατανόηση που χρειάζεστε για να πετύχετε στην επιχείρηση, είτε σε τοπικό είτε σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσουν πολύπλοκες επιχειρηματικές προκλήσεις και θα προετοιμαστούν για να αναλάβουν απαιτητικές διευθυντικές θέσεις στο μέλλον. Μέσα από τις σπουδές σας, θα αποκτήσουν μια καλή κατανόηση των θεωριών διαχείρισης πυρήνα, έννοιες, εργαλεία και τεχνικές, και να μάθουν πώς να τις εφαρμόσουν δημιουργικά σε καταστάσεις της πραγματικής ζωής. Το πρόγραμμα θα: σας βοηθήσει να θέσει τη θεωρία στην πράξη μέσα από τις προκλήσεις, όπως η προσομοίωση συμβουλών σε θέματα διαχείρισης και μια τρίμηνη πρακτική. Ενισχύσει την κατανόηση της επιχειρηματικότητας μέσα από μια ενότητα για την καινοτομία και την έναρξη νέων επιχειρήσεων. Ετοιμαστείτε να αναλύσει τη διαχείριση δεδομένων, τη λήψη αποφάσεων διαχείρισης που στηρίζονται σε ατελή πληροφόρηση, και την επίλυση σύνθετων προβλημάτων των επιχειρήσεων. Βελτιώστε τις ικανότητές σας μαλακά, όπως η αυτογνωσία, την ψυχική ανθεκτικότητα, την επικοινωνία, την ομαδική εργασία και την πολιτιστική ευαισθησία. Σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι είδους επαγγελματικό ρόλο που είναι καταλληλότερη για, τι έχετε να προσφέρετε και πώς να ρίξει τον εαυτό σας σε πιθανούς εργοδότες. [-]

MSc In Strategic Marketing

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει τις εξειδικευμένες δεξιότητες και γνώσεις για να γίνετε ένας επιτυχημένος διευθυντής μάρκετινγκ του μέλλοντος. Θα αποκτήσουν μια εις βάθος κατανόηση των τομέων συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής μάρκετινγκ, ψηφιακό marketing, το branding, τις επικοινωνίες και συμβούλων marketing, CRM, διαχείριση σημαντικών πελατών, η έρευνα αγοράς ή μάρκετινγκ πολλαπλών καναλιών ... [+]

Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει τις εξειδικευμένες δεξιότητες και γνώσεις για να γίνετε ένας επιτυχημένος διευθυντής μάρκετινγκ του μέλλοντος. Θα αποκτήσουν μια εις βάθος κατανόηση των τομέων συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής μάρκετινγκ, ψηφιακό marketing, το branding, τις επικοινωνίες και συμβούλων marketing, CRM, διαχείριση σημαντικών πελατών, η έρευνα αγοράς ή μάρκετινγκ πολλαπλών καναλιών. Σχεδιασμένο με τους ανώτερους επαγγελματίες μάρκετινγκ για να σας δώσει τις γνώσεις αιχμής και τις δεξιότητες σε στρατηγική μάρκετινγκ. Οι πρακτικές δεξιότητες αναπτύσσονται μέσω της τοπικής περιπτωσιολογικές μελέτες, στην κατηγορία συζητήσεις, master classes και διαλέξεις επισκεπτών από υψηλού προφίλ τους εταίρους της βιομηχανίας, καθώς και από την πραγματική ζωή Marketing Consulting έργο που περιλαμβάνει μια αξιόπιστη οργάνωση. Η ποικιλόμορφη, πολυ-εθνική ομάδα παρέχει ένα διεθνές ευκαιρία μάθησης δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία μάρκετινγκ. Η μοναδική, αυτοδύναμη πανεπιστημιούπολη μας, μόλις μία ώρα από το Λονδίνο, προσφέρει ένα φιλικό μεταπτυχιακό εστιασμένη μαθησιακό περιβάλλον με απαράμιλλη πρόσβαση σε καθηγητές και το προσωπικό υποστήριξης. 99% του Cranfield School of μεταπτυχιακών σπουδαστών Διοίκησης »που αναζητούν εργασία απασχολούνται εντός 3 μηνών από την αποφοίτηση. [-]

MSc διαχείριση του τομέα της ασφάλειας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Shrivenham

Το μάθημα αυτό σας προετοιμάζει για να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν ένα ευρύ φάσμα σχεδίων στον τομέα της ασφάλειας και να αναλύει, να επικοινωνούν και να αξιολογήσουν τις ευρύτερες επιπτώσεις για συναφείς τομείς ασφάλειας-ανάπτυξης μέσα στο κράτος και περιφερειακών πλαισίων. [+]

Το μάθημα αυτό σας προετοιμάζει για να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν ένα ευρύ φάσμα σχεδίων στον τομέα της ασφάλειας και να αναλύει, να επικοινωνούν και να αξιολογήσουν τις ευρύτερες επιπτώσεις για συναφείς τομείς ασφάλειας-ανάπτυξης μέσα στο κράτος και περιφερειακών πλαισίων. Μέχρι το τέλος του ΜΔΕ, οι φοιτητές θα πρέπει να είναι σε θέση να: Εμφάνιση γνώση των παικτών, οι διαδικασίες και οι δομές σε όλη την ευρύτερη του τομέα της ασφάλειας ενός κράτους Κατανοήστε τα σύνολα δεξιοτήτων που απαιτούνται για την εφαρμογή της αποτελεσματικής διακυβέρνησης της εθνικής πολιτικής για την ασφάλεια και τους πόρους Πλήρως κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται οι επιταγές της εθνικής ασφάλειας και των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων κατά τρόπο αμοιβαία υποστηρικτικό τρόπο Ανάπτυξη μεταβιβάσιμες δεξιότητες σε τομείς όπως η στρατηγική διαχείριση, τη διαχείριση του έργου και τη διαχείριση των κινδύνων στο πλαίσιο των προκλήσεων της ασφάλειας και της ανάπτυξης Αυστηρά αναλύσει και να αξιολογήσει τη στρατηγική πολιτική εθνικής ασφάλειας, της πολιτικής δότη και το πρόγραμμα ανάπτυξης Παράγουν στρατηγικές αυστηρή τομέα, τα σχέδια του προγράμματος, τα συστήματα διαχείρισης της αλλαγής και τα κριτήρια αξιολόγησης των επιδόσεων Εφαρμογή των εθνικών σχεδίων ασφάλειας εντός επισημάνει τα κωλύματα Σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν πιο εξελιγμένες προσεγγίσεις καλής πρακτικής και μάθησης μάθημα Κατανοήσουν και να αναλύσουν τον τομέα της ασφάλειας και της διεθνούς έννομης και πολιτικά περιβάλλοντα στα οποία λειτουργεί. Προϋποθέσεις Εισόδου Κανονικά, ένα πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας πτυχίο Honours στην κατάλληλη πειθαρχία, ή ισοδύναμα, καθώς και σχετική μεταπτυχιακή επαγγελματική εμπειρία. Αγγλική γλώσσα, αν είστε διεθνής φοιτητής θα πρέπει να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία που έχετε επιτύχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα της δοκιμής σε ένα αγγλικό τίτλο σπουδών. Το ελάχιστο πρότυπο που αναμένεται από έναν αριθμό αποδεκτών μαθήματα είναι τα εξής: IELTS - TOEFL 6,5 - 92 Pearson PTE Academic - 65 Αγγλικών Cambridge Κλίμακα - 180 Cambridge English: Advanced - Γ Cambridge English: Proficiency - C Εκτός από αυτές τις ελάχιστες βαθμολογίες είστε Επίσης, αναμένεται να επιτευχθεί μια ισορροπημένη βαθμολογία σε όλα τα στοιχεία της δοκιμής. Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε φιλοξενούμενων δοκιμή εάν υπάρχει ένα στοιχείο της βαθμολογίας της δοκιμής είναι πολύ χαμηλή. Μπορούμε να δεχτούμε μόνο δοκιμές ληφθούν εντός δύο ετών από την ημερομηνία εγγραφής σας (με την εξαίρεση του Cambridge εξετάσεις αγγλικής που δεν έχουν ημερομηνία λήξης). Οι μαθητές απαιτούν Βαθμίδα 4 (Γενικά) βίζα θα πρέπει επίσης να πληρούν τις UKBA Tier 4 Γενική Visa απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας. Το βρετανικό Υπουργείο Εσωτερικών δεν έχουν σήμερα την αποδοχή TOEFL ή TOEIC τεστ για τη βαθμίδα 4 (Γενικά) αιτήσεων θεώρησης. Άλλοι περιορισμοί από το βρετανικό Υπουργείο Εσωτερικών μπορεί να ισχύουν από καιρό σε καιρό και θα σας ενημερώσουμε για τους αιτούντες των περιορισμών αυτών, κατά περίπτωση. Δικαιώματα Αρχική Σελίδα / φοιτητής ΕΕ / MSc Μερική απασχόληση - £ 16250 * Overseas μαθητή / MSc Μερική απασχόληση - £ 16250 * * Για διδάσκονται μαθήματα στις οποίες η εγγραφή είναι 2 χρόνια ή και περισσότερο, οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να καταβάλλουν το πλήρες αντίτιμο, ή να πληρώσει σε τέσσερις ισόποσες δόσεις σε διαστήματα έξι μηνών (δηλαδή το πλήρες ποσό που πρέπει να καταβληθεί κατά την διάρκεια των δύο πρώτων χρόνος εγγραφής τους). Για τα μαθήματα που διαρκούν λιγότερο από δύο χρόνια, οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να καταβάλλουν το πλήρες αντίτιμο, ή να πληρώσει σε τέσσερις ισόποσες δόσεις σε διαστήματα τριών μηνών. Σημειώσεις Χρέωση: Τα τέλη που αναφέρονται εδώ ισχύουν για όλους τους φοιτητές των οποίων η αρχική ημερομηνία της εγγραφής εμπίπτει ή μεταξύ 1ης Αυγούστου 2015 και 31 Ιούλη, 2016 και το Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τα τέλη χωρίς προειδοποίηση. Όλοι οι φοιτητές καταβάλλουν τα δίδακτρα του Πανεπιστημίου Κύπρου για όλη τη διάρκεια της περιόδου εγγραφής τους που έχουν συμφωνηθεί κατά την αρχική τους καταχώριση. Οι πρόσθετες αμοιβές για τις επεκτάσεις προς καταχώριση μπορεί να χρεώνονται. Χρέωση επιλεξιμότητας σε ποσοστό Σπίτι / ΕΕ καθορίζεται με βάση τους κανονισμούς της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Ως κατευθυντήρια αρχή, οι υπήκοοι της ΕΕ (συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου), οι οποίοι έχουν τη συνήθη διαμονή στην ΕΕ καταβάλλουν δίδακτρα Αρχική / ΕΕ, όλοι οι άλλοι μαθητές (συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που προέρχονται από τα νησιά της Μάγχης και τη Νήσο του Μαν) πληρώσει στο εξωτερικό τέλη. Ξεκινήστε την ημερομηνία, τη διάρκεια και τον τόπο Ημερομηνία έναρξης: Ετησίως το Σεπτέμβριο. Διάρκεια: MSc Εκτελεστικό Πρόγραμμα: 2 χρόνια, συν μια διατριβή (σπουδάσει σε απόσταση). Απαιτεί τη συμμετοχή σε 4 κατοικίες εβδομάδες ετησίως (2 χρόνια). Αυτό επιτρέπει στους μαθητές να διατηρήσουν ή να αναπτύξουν δεσμούς της απασχόλησης παράλληλα με τις σπουδές. MSc 1 Έτος Ταχεία Εκτελεστικό Πρόγραμμα: 1 χρόνος, καθώς και μια διατριβή (σπουδάσει σε απόσταση). Απαιτεί τη συμμετοχή σε 8 κατοικίες εβδομάδα. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις επιλογές. Διδασκαλία θέση: Shrivenham [-]

MSc εγκληματολογικής πρόγραμμα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Shrivenham

Cranfield Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο (CFI) παρέχει ένα Κέντρο Αριστείας για την εφαρμογή της επιστήμης και της τεχνολογίας για την επιβολή του νόμου ιδιαίτερα, μέσω της ιατροδικαστικής επιστήμης και της μηχανικής. [+]

Cranfield Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο (CFI) παρέχει ένα Κέντρο Αριστείας για την εφαρμογή της επιστήμης και της τεχνολογίας για την επιβολή του νόμου ιδιαίτερα, μέσω της ιατροδικαστικής επιστήμης και της μηχανικής. Προσφέρουμε μια σειρά από άκρως επιτυχημένη εγκληματολογικής μεταπτυχιακούς τίτλους και σύντομα μαθήματα: Ιατροδικαστικής Αρχαιολογίας και Ανθρωπολογίας MSc Ιατροδικαστική Βαλλιστικά MSc Ψηφιακή εγκληματολογία MSc Ιατροδικαστική Μηχανικών και Επιστήμης MSc Ιατροδικαστική εκρηκτικά και εκρήξεις Έρευνα MSc Εγκληματολογική έρευνα MSc Ιατροδικαστική MSc από την έρευνα Οι δραστηριότητες μας βασίζονται στην εξυπηρέτηση εξειδικευμένους τομείς που περιλαμβάνουν την έρευνα και ανάπτυξη, εκπαίδευση, τεχνολογία ασφαλείας, η βαλλιστική, ιατροδικαστική μηχανικής και της ιατροδικαστικής αρχαιολογίας. Έρευνα και ανάπτυξη ενισχύει την εκπαιδευτική δραστηριότητα του Πρωτοδικείου. Το Cranfield Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο με επικεφαλής τον καθηγητή Keith Rogers. [-]

MSc εφαρμόζεται βιοπληροφορική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 εβδομάδες October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Το πρώτο του είδους του στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτό το MSc είναι ιδιαίτερα από τους εργοδότες για πραγματικό κόσμο η σημασία της και εφαρμόζεται περιεχόμενο. Το μάθημα στοχεύει να αναπτύξει προηγμένη θεωρητική γνώση και υπολογιστικές ικανότητες και να τις εφαρμόσετε για να βοηθήσει στην επίλυση της πραγματικής ζωής βιολογικά προβλήματα. Αυτό το MSc είναι αναγνωρισμένο από το BBSRC. [+]

Το πρώτο του είδους του στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτό το MSc είναι ιδιαίτερα από τους εργοδότες για πραγματικό κόσμο η σημασία της και εφαρμόζεται περιεχόμενο. Το μάθημα στοχεύει να αναπτύξει προηγμένη θεωρητική γνώση και υπολογιστικές ικανότητες και να τις εφαρμόσετε για να βοηθήσει στην επίλυση της πραγματικής ζωής βιολογικά προβλήματα. Αυτό το MSc είναι αναγνωρισμένο από το BBSRC. Ποιος είναι; Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους μεταπτυχιακούς επιστήμονες με τις υπολογιστικές ικανότητες και ευαισθητοποίησης που απαιτούνται για την αρχειοθέτηση, αναλύουν και ερμηνεύουν τα τεράστια ποσά των βιολογικών δεδομένων γίνονται διαθέσιμα. Με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, θα είστε σε θέση να εφαρμόσει την τεχνολογία των πληροφοριών για την ανάπτυξη νέων φαρμάκων και διαγνωστικών εργαλείων. Επιπλέον, θα αποκτήσουν τις δεξιότητες για το σχεδιασμό και την εφαρμογή νέων εργαλείων και plugins λογισμικού για να καλύψει την ανάγκη της ερευνητικής κοινότητας, και θα είναι εξοπλισμένο με ένα διαφορετικό σύνολο των γνώσεων και δεξιοτήτων που ανταποκρίνονται άμεσα στις απαιτήσεις των εργοδοτών στον τομέα αυτό. Γιατί αυτό το μάθημα; Αυτό το νέο και ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα απαιτεί εμπρός-σκεπτόμενοι άνθρωποι που κατανοούν τόσο τις βιολογικές και υπολογιστική πτυχές αυτής της επιστήμης - αυτό το MSc έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παράγει αποφοίτους αυτού του είδους. Οι μαθητές μας προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο και ένας συνδυασμός των Ευρωπαϊκών και Διεθνών χώρες. Ως εκ τούτου, θα ζήσετε σε στενή συνεργασία με ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς και υπόβαθρα - βασικές δεξιότητες για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Τα μεγέθη τάξη διατηρείται σχετικά μικρό για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα διαδραστικό περιβάλλον και να εξασφαλιστεί κάθε φοιτητής λαμβάνει εξαιρετική υποστήριξη από την ακαδημαϊκή μας ομάδα. Ενημερώθηκε από τη βιομηχανία Πανεπιστήμιο Cranfield οφέλη από την είσοδο μιας ομάδας παγκοσμίου φήμης ειδικοί σε μια σειρά εφαρμοσμένων επιστημών συμπεριλαμβανομένης της βιοπληροφορικής. Έχουμε οδηγήσει και να συνεργάζονται σε διάφορα έργα έρευνας και συμβουλευτικών υπηρεσιών, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Οι συνεργάτες μας περιλαμβάνουν: GlaxoSmithKline Unilever Sanofi Aventis Η έρευνα Rothamsted Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιοπληροφορικής London School of Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής Πανεπιστήμιο Αθηνών Πανεπιστήμιο του Cambridge. λεπτομέρειες Μαθήματος Το πρόγραμμα διδάσκεται γενικά παραδίδεται από τον Οκτώβριο μέχρι τον Μάρτιο και αποτελείται από οκτώ ενότητες που διδάσκονται υποχρεωτικά, ένα έργο ομάδα και ένα μεμονωμένο έργο διατριβή. Οι μαθητές σχετικά με το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης θα ολοκληρώσει όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα βασίζονται σε ένα ευέλικτο πρόγραμμα που θα συμφωνηθεί με το γκολφ διευθυντή. έργο του Ομίλου την εμπειρία της πραγματικής ζωής Δουλεύοντας σε ομάδες έργου είναι μέρος της καθημερινής επαγγελματικής ζωής. Αυτό απαιτεί όχι μόνο μεμονωμένες γνώσεις σας, αλλά και την εκτίμηση των δεξιοτήτων των άλλων μελών της ομάδας. Αυτό το μέρος του μαθήματος σας δίνει τη δυνατότητα να εργάζονται ως μέρος μιας ομάδας σε ένα έργο της ομάδας. Αυτή είναι μια πολύτιμη εμπειρία που θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσουν και να εφαρμόσουν τις διαφορετικές συνεισφορές που οι συνάδελφοί φέρει στην ομαδική εργασία, και τους διαφορετικούς ρόλους που μπορούμε να επιλέξουμε για να παίξει μέσα σε μια ομάδα. Ποικιλόμορφο περιβάλλον μελέτης Ατομικό σχέδιο έργα που σχετίζονται με τη βιομηχανία Ένα έργο διατριβή τεσσάρων μηνών που πραγματοποιούνται είτε στο Cranfield ή ένα εξωτερικό ερευνητικό ίδρυμα ή εμπορική οργάνωση εντός του Ηνωμένου Βασιλείου ή της Ευρώπης. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθεί σε μια θεματική περιοχή ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για εσάς, ίσως σε συνεργασία με το είδος του οργανισμού που ελπίζουν να βρουν απασχόληση με. Πραγματικής ζωής-προβλήματα επίλυση έργα διατριβή μαθητές MSc μας οριστικοποιήσει hands-on πρακτική τους μελέτη με μεμονωμένα έργα διατριβή που επιλύουν προβλήματα σε διεπιστημονικές περιοχές, ενώ εργάζονται υπό την ακαδημαϊκή επίβλεψη. Μερικά πρόσφατα έργα περιλαμβάνουν: Ανάπτυξη ενός Web-based πόρων για τη φυματίωση του γονότυπου και διάγνωση από τα δεδομένα ολόκληρη γονιδιώματος: PhyTB. Το έργο αυτό από τον Ernest Diez (2013-2014) επικεντρώνεται στη δημιουργία PhyTB - αίτηση για την διαδραστική μελέτη της μεταβολής M.tuberculosis χρησιμοποιώντας δεδομένα από τη βιβλιοθήκη PhyloTrack. Εφαρμογές της επιστήμης δεδομένων και μηχανικής μάθησης στην ανίχνευση της νοθείας του κρέατος. Το έργο αυτό από MSc φοιτητής Rafal Kural (2014-2015) επικεντρώνεται στην εφαρμογή των μεθόδων μηχανικής μάθησης για να ξετυλίξουν κρυμμένα μοτίβα των δειγμάτων κρέατος χρησιμοποιώντας Fourier Transform φασματομετρία, αέρια χρωματογραφία φασματομετρία μάζας, υγρή χρωματογραφία υψηλής απόδοσης και VideometerLab. Κατά τη διάρκεια αυτής της εργασίας έχει αποδειχθεί ότι είναι σίγουρα δυνατόν να ληφθούν πολύ ακριβή ανίχνευση της νοθείας κρέας, φθάνοντας δείγμα επίπεδο νοθεία ακρίβεια πρόβλεψης 100% για GCMS και 90-97% για FTIR και VM δεδομένων. Εκτίμηση Ενότητες που διδάσκονται 40%, Ομάδα Έργου 20%, Ατομική Ερευνητικό Έργο 40% βασικές ενότητες Εισαγωγή στη Βιοπληροφορική χρησιμοποιώντας Perl Διερευνητική Ανάλυση Δεδομένων και Βασικά στατιστικά στοιχεία που χρησιμοποιούν R Next Generation Sequencing Πληροφορικής Πληροφορική για Metabolomics proteome Πληροφορικής Προγραμματισμός Χρησιμοποιώντας Java ενοποίηση των δεδομένων και δίκτυα αλληλεπίδρασης Προσομοίωση Βιολογικών Συστημάτων Προυποθέσεις εισόδου Μια πρώτη ή δεύτερη τάξη του Ηνωμένου Βασιλείου πτυχίο Honours (ή ισοδύναμο) σε μια επιστήμη της ζωής, πληροφορική αντικείμενο ή υποψηφίων με κατάλληλη επαγγελματική εμπειρία. Το μάθημα είναι κατάλληλο για νέους πτυχιούχους από ένα πληροφορική, την επιστήμη ζωή ή τεχνολογικό υπόβαθρο που ενδιαφέρονται για μια καριέρα στον τομέα της βιοπληροφορικής. Το μάθημα είναι επίσης ιδανικό για επαγγελματίες που ήδη εργάζονται στη βιομηχανία που θα ήθελαν να εκπαιδευτούν για να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Το μάθημα είναι διαθέσιμο σε πλήρη και μερική απασχόληση ευελιξία βάση την προσφορά και την υποστήριξη για εκείνους που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν ενώ παραμένουν στην αγορά εργασίας. Αγγλικής Γλώσσας Εάν είστε διεθνής φοιτητής θα πρέπει να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία που έχετε επιτύχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα της δοκιμής σε ένα αγγλικό προσόντα. Το ελάχιστο πρότυπο που αναμένεται από έναν αριθμό αποδεκτών μαθήματα είναι τα εξής: IELTS - 6.5 TOEFL - 92 Pearson PTE Academic - 65 Cambridge Αγγλικά Κλίμακα - 180 Cambridge English: Advanced - C Cambridge Αγγλικά: Proficiency - C Εκτός από αυτές τις ελάχιστες βαθμολογίες που αναμένεται επίσης να επιτευχθεί μια ισορροπημένη βαθμολογία σε όλα τα στοιχεία της δοκιμής. Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε φιλοξενούμενων δοκιμή εάν υπάρχει ένα στοιχείο της βαθμολογίας της δοκιμής είναι πολύ χαμηλή. Μπορούμε να δεχτούμε μόνο δοκιμές ληφθούν εντός δύο ετών από την ημερομηνία εγγραφής σας (με την εξαίρεση του Cambridge εξετάσεις αγγλικής που δεν έχουν ημερομηνία λήξης). Οι μαθητές απαιτούν Tier 4 (Γενικά) θεώρηση πρέπει να διασφαλιστεί ότι μπορούν να καλύψουν τις αγγλικές γλωσσικές απαιτήσεις που ορίζονται από το Ηνωμένο Βασίλειο Θεωρήσεις και Μετανάστευσης (UKVI) και σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση ένα IELTS για UKVI δοκιμή. Η καριέρα σας Βιοπληροφορική είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη πεδίο που προσφέρει προοδευτική ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τους προνοητικούς ανθρώπους που είναι έτοιμοι να κατανοήσουν την πρόκληση? άνθρωποι που κατανοούν τόσο τις βιολογικές και υπολογιστική πτυχές αυτής της επιστήμης. MSc μας ανοίγει τις πόρτες για σταδιοδρομίες στον τομέα της βιομηχανίας, των δημόσιων ερευνητικών ιδρυμάτων και της πανεπιστημιακής έρευνας. Η διεπιστημονική φύση της πορείας μας επέτρεψε τους μαθητές μας να ακολουθήσουν διαφορετικές πορείες σταδιοδρομίας σε διάφορες ιατρικές σχετίζονται με τομείς όπως: Φαρμακευτικές και βιοτεχνολογικές εταιρείες ερευνητικά ινστιτούτα των φυτών τομέα των τροφίμων δημόσια ιδρύματα βιοπληροφορική εταιρείες πληροφορικής. Προηγούμενη φοιτητές έχουν πάει για να θέσεις εργασίας μέσα κύρους ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων: Το Ινστιτούτο Sanger Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιοπληροφορικής Institut National du Cancer (Γαλλία) Centro de Investigación αρχή Felipe II (Ισπανία) GlaxoSmithKline PubGene Tessella UCB Wellcome Trust Inpharmatica Invitrogen Oxford Γονιδιακή Τεχνολογία Έρευνα του Καρκίνου Άλλοι έχουν επιλέξει να συνεχίσουν την έρευνά τους κατάρτισης αναλαμβάνοντας ένα διδακτορικό είτε στο Cranfield ή αλλού. απόφοιτοι Cranfield είναι πολύ επιτυχής όσον αφορά την επίτευξη των σχετικών εργασιών. Μερικά 93% σε σχετική απασχόληση ή την περαιτέρω μελέτη έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους. Για τους επαγγελματίες που έχουν ήδη στη βιομηχανία, τα προσόντα του Cranfield την ενίσχυση της σταδιοδρομίας τους, προς όφελος τόσο του υποψηφίου και του εργοδότη τους. Cranfield Υπηρεσία Καριέρα Καριέρα Υπηρεσία μας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τη δουλειά που θέλετε μετά την έξοδο από το Cranfield. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να εντοπίσει κατάλληλες ευκαιρίες και να σας υποστηρίξει στη διαδικασία αίτησης για θέση εργασίας για διάστημα έως τρία έτη μετά την αποφοίτηση. Cranfield Αποφοίτων Χιλιάδες απόφοιτοι συνεχίσει την «εμπειρία Cranfield» μετά την αναχώρησή τους από τη διατήρηση σε επαφή με τους συναδέλφους και τους φίλους σας μέσω του δωρεάν αριθμού των μελών του Cranfield Αποφοίτων. [-]

MSc μελλοντική βιωσιμότητα των τροφίμων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Το μάθημα αυτό στοχεύει να παρέχει μια λεπτομερή κριτική επίγνωση των κινδύνων, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της παροχής ενός βιώσιμου εφοδιασμού τροφίμων για να του παγκόσμιου πληθυσμού, καθώς προχωράμε προς το μέλλον. [+]

Το μάθημα αυτό στοχεύει να παρέχει μια λεπτομερή κριτική επίγνωση των κινδύνων, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της παροχής ενός βιώσιμου εφοδιασμού τροφίμων για να του παγκόσμιου πληθυσμού, καθώς προχωράμε προς το μέλλον. Ποιος είναι; Αυτό βέβαια ισχύει για τους πτυχιούχους από όλο τον κόσμο που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στη βιωσιμότητα των τροφίμων σε τεχνικό ή στρατηγικό επίπεδο. Το μάθημα ασχολείται με μια θεμελιώδη πρόκληση της τεράστιας σημασίας που εμείς σήμερα αντιμετωπίζουμε όλοι? στην ουσία, τα πολλά προβλήματα της σίτισης ενός ταχέως αυξανόμενου παγκόσμιου πληθυσμού στο μέλλον, δεδομένου πεπερασμένους πόρους, πρόσθεσε αβεβαιότητες όπως οι επιπτώσεις της αλλαγής του κλίματος, και μια γενική παραδοχή ότι οι τρέχουσες μέθοδοι μας για την παραγωγή τροφίμων δεν είναι κατάλληλα για τον σκοπό. Αλλά κάνει κάτι περισσότερο από απλώς περιγράφει την πρόκληση - θέτει για συνενώνουν τα διάφορα θέματα που θα μπορούσε να παρουσιάσει ρεαλιστικές και πρακτικές απαντήσεις. Ως εκ τούτου, έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις επείγουσες βιομηχανία, θεσμικές και τις ανάγκες της κυβέρνησης για τα άτομα που μπορούν να ανταποκριθούν στις πολύπλοκες, πολυ-παραγοντικό ζητήματα της παγκόσμιας παραγωγής τροφής στο μέλλον. Γιατί αυτό το μάθημα; Πολλές εταιρείες τροφίμων έχουν εντοπίσει την ανάγκη για εστίαση στις δικές τους επιχειρηματικούς τομείς για τη μελλοντική βιωσιμότητα των τροφίμων, και έχουν αναγνωρίσει την ανάγκη για εκπαιδευμένα άτομα, τόσο με τη μορφή των νέων αποφοίτων, αλλά και σε επαγγελματίες επανακατάρτιση ήδη καθιερωθεί στη βιομηχανία τροφίμων. Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι εταιρείες τροφίμων που ασχολούνται με τη βιωσιμότητα της μελλοντικής προσφοράς τροφίμων? Οι κρατικές υπηρεσίες που ασχολούνται με τη βιωσιμότητα των τροφίμων όσον αφορά την χάραξη πολιτικής και τη διακυβέρνηση Τα ερευνητικά ιδρύματα που συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη βελτιωμένων συστημάτων παραγωγής ζωικών και φυτικών διάφορες ΜΚΟ εμπλέκονται στον επηρεασμό της πολιτικής, τις στάσεις και επικοινωνία με το κοινό. Όλες αυτές οι διαφορετικές ομάδες έχουν μια επείγουσα ανάγκη για την πρόσληψη ατόμων με τις δεξιότητες που για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων. Το μάθημα διδάσκεται χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και τις εγκαταστάσεις των δύο Cranfield University σχολεία? η Σχολή του Ύδατος, της Ενέργειας και Περιβάλλοντος και της Σχολής Διοίκησης. Ενημερώθηκε από τη βιομηχανία MSc μας στην παροχών Αειφορία Μέλλον των Τροφίμων από την είσοδο από έναν πίνακα συμβουλευτικού οργάνου του κλάδου (με εκπροσώπους από εμπορικούς οργανισμούς και μη εμπορικούς οργανισμούς) που βοηθούν να διασφαλιστεί η πορεία διατηρεί πραγματικό κόσμο τη σημασία της για την αγορά και τη βιομηχανία εστίασης, κάνοντας επιτυχείς σπουδαστές μεγάλη ζήτηση μετά στην αγορά εργασίας. λεπτομέρειες Μαθήματος Το μάθημα περιλαμβάνει οκτώ υποχρεωτικά αξιολογούνται ενότητες, ένα έργο της ομάδας και ένα άτομο ερευνητικό έργο. Οι ενότητες περιλαμβάνουν διαλέξεις, πρακτικά μαθήματα και σεμινάρια. έργο του Ομίλου Η εμπειρία του έργου της ομάδας εκτιμάται ιδιαίτερα από τους μαθητές και τους μελλοντικούς εργοδότες. Παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να αναλάβει την ευθύνη για ένα έργο παροχής συμβουλών τύπου, που εργάζονται εντός των συμφωνημένων στόχων, τις προθεσμίες και τους προϋπολογισμούς. Για τους φοιτητές μερικής μια διατριβή αντικαθιστά συνήθως, το έργο της ομάδας. Ατομικό σχέδιο Η ατομική διπλωματική εργασία, συνήθως σε συνεργασία με έναν εξωτερικό οργανισμό, προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ερευνητικές τους δυνατότητες, το βάθος της κατανόησης και την ικανότητα να παρέχουν λύσεις σε πραγματική βιομηχανία και θεσμικές προκλήσεις στην ευρύτερη περιοχή της μελλοντικής προσφοράς τροφίμων. Εκτίμηση Ενότητες που διδάσκονται 40%, η ομάδα του έργου κατά 20% (διατριβή για τους φοιτητές μερικής απασχόλησης), μεμονωμένο έργο κατά 40%. βασικές ενότητες γεωργικών Πληροφορικής Εδαφολογίας περιβάλλον των φυτών Νερό και Βιώσιμη Συστήματα Agrifood Τεχνολογίες φυτικής προέλευσης Περιβάλλον Horizon Σάρωση και συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Τροφική αλυσίδα ανθεκτικότητα Περιβαλλοντική Υπεράσπιση και Λόγος Χρηματοπιστωτική και Οικονομική Αξιολόγηση Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Προυποθέσεις εισόδου Οι υποψήφιοι πρέπει κανονικά να έχουν ή αναμένεται να επιτευχθεί, μια πρώτη ή δεύτερη κατηγορία βαθμού UK Honours σε σχετική επιστήμη ή κοινωνική επιστήμη που βασίζεται πειθαρχία? ή το διεθνές ισοδύναμο αυτών των προσόντων του Ηνωμένου Βασιλείου. Μπορούν να εξεταστούν και άλλες σχετικές προσόντα μαζί με βιομηχανική εμπειρία. Αγγλικής Γλώσσας Εάν είστε διεθνής φοιτητής θα πρέπει να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία που έχετε επιτύχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα της δοκιμής σε ένα αγγλικό προσόντα. Το ελάχιστο πρότυπο που αναμένεται από έναν αριθμό αποδεκτών μαθήματα είναι τα εξής: IELTS - 6.5 TOEFL - 92 Pearson PTE Academic - 65 Cambridge Αγγλικά Κλίμακα - 180 Cambridge English: Advanced - C Cambridge Αγγλικά: Proficiency - C Εκτός από αυτές τις ελάχιστες βαθμολογίες που αναμένεται επίσης να επιτευχθεί μια ισορροπημένη βαθμολογία σε όλα τα στοιχεία της δοκιμής. Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε φιλοξενούμενων δοκιμή εάν υπάρχει ένα στοιχείο της βαθμολογίας της δοκιμής είναι πολύ χαμηλή. Μπορούμε να δεχτούμε μόνο δοκιμές ληφθούν εντός δύο ετών από την ημερομηνία εγγραφής σας (με την εξαίρεση του Cambridge εξετάσεις αγγλικής που δεν έχουν ημερομηνία λήξης). Οι μαθητές απαιτούν Tier 4 (Γενικά) θεώρηση πρέπει να διασφαλιστεί ότι μπορούν να καλύψουν τις αγγλικές γλωσσικές απαιτήσεις που ορίζονται από το Ηνωμένο Βασίλειο Θεωρήσεις και Μετανάστευσης (UKVI) και σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση ένα IELTS για UKVI δοκιμή. Η καριέρα σας Οι επιτυχής, κίνητρα απόφοιτοι από αυτό το μάθημα αναμένεται να κινηθεί γρήγορα σε θέσεις εντός των επιχειρήσεων τροφίμων, της κυβέρνησης, των ΜΚΟ και ερευνητικά εταιρείες / οργανισμούς να συμμετάσχουν σε ρόλους που αφορούν την έρευνα, τη διαχείριση, τη διακυβέρνηση, την επικοινωνία και την κοινωνική ευθύνη. Σχετικές ειδικές ρόλους εργασίας μπορεί να περιλαμβάνει? τεχνικούς διευθυντές, διαχειριστές βιωσιμότητα, τεχνικούς διευθυντές ανάπτυξης, τεχνολόγοι του προϊόντος, τα στελέχη της ανθεκτικότητας, της εφοδιαστικής αλυσίδας / αναλυτές logistics, οι αναλυτές των εμπορευμάτων, κανονιστικών συμβούλους υποθέσεις, και οι αξιωματικοί της πολιτικής [-]

MSc σε ενεργειακά συστήματα και θερμικές διεργασίες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Η ενέργεια είναι βασικός προάγγελος για τη διατήρηση της οικονομικής ανάπτυξης και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου. Ωστόσο, η ορθολογική και οικονομική χρήση της ενέργειας, με την ελάχιστη βλάβη στο περιβάλλον, είναι ζωτικής σημασίας για τη μελλοντική ευημερία του πλανήτη μας. Η επίτευξη της ενεργειακής αποδοτικότητας και τη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος είναι όλο και πιο σημαντικές πτυχές της επαγγελματικής μηχανικής ... [+]

Το MSc in Energy Systems και θερμικές διεργασίες φυσικά έχει αναπτυχθεί για να εξοπλίσει τους αποφοίτους και εξάσκηση μηχανικούς με μια εις βάθος κατανόηση των θεμελιωδών ζητημάτων της ενέργειας λιτότητα στο βιομηχανικό και εμπορικό τομέα. Παρέχει ενημερωμένες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την επίτευξη της καλύτερης διαχείρισης της ενέργειας, το σχεδιασμό των συστημάτων και διαδικασιών υψηλής ενεργειακής απόδοσης, τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και το κόστος αποτελεσματική μείωση και έλεγχο της ρύπανσης. Η γνώση αυτή μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα για να βοηθήσει διάφορους τομείς της οικονομίας, στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους στο πρόσωπο των μειούμενων πόρων, πιθανή σημαντική αύξηση του κόστους της ενέργειας της μονάδας και την επείγουσα ανάγκη να συμμορφωθεί με τις ολοένα και πιο περιοριστικά πρότυπα ελέγχου της ρύπανσης. [-]

MSc σε επιχειρήσεις αριστείας (εκτελεστικό μέλος)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Λειτουργίες Excellence είναι μια παγκοσμίως πρωτοπόρα πρόγραμμα που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο Cranfield μέσω μιας μοναδικής συνεργασίας με τη Rolls-Royce και το Ινστιτούτο για την Βιομηχανία του Πανεπιστημίου του Cambridge. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις δεξιότητες των επαγγελματιών που οδηγεί την ανάπτυξη της αλυσίδας εφοδιασμού εργασιών, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. [+]

Λειτουργίες Excellence είναι μια παγκοσμίως πρωτοπόρα πρόγραμμα που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο Cranfield μέσω μιας μοναδικής συνεργασίας με τη Rolls-Royce και το Ινστιτούτο για την Βιομηχανία του Πανεπιστημίου του Cambridge. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις δεξιότητες των επαγγελματιών που οδηγεί την ανάπτυξη της αλυσίδας εφοδιασμού εργασιών, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Αναπτύσσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να οδηγήσει την υλοποίηση των αλλαγών στην επιχείρηση. Καλύπτει όλες τις πτυχές της αλυσίδας εφοδιασμού, από την εισαγωγή νέων προϊόντων, που λειτουργούν αποτελεσματικά εργοστάσια, μέσα από τη διαχείριση των νέων τεχνολογιών και σε συνεργασία με τους προμηθευτές. Το μάθημα αυτό εξετάζει την ανάγκη για άρτια εκπαιδευμένο επαγγελματίες εργασίες που απαιτούνται για τη μετατροπή λειτουργίες σε μια επιχείρηση παγκόσμιας κλάσης σε όλους τους τομείς της μεταποιητικής επιχείρησης. Οι μαθητές μαθαίνουν από τα άλλα μέλη της ομάδα, από προσκεκλημένους ομιλητές και από την ανάπτυξη λύσεων σε επιμέρους ζητήματα μέσω της ομάδας και τα μεμονωμένα έργα. Τα μαθήματα εξετάζονται τακτικά από μια συμβουλευτική επιτροπή από τους κορυφαίους επαγγελματίες από τη βιομηχανία για να διασφαλίζεται ότι το περιεχόμενο είναι up-to-ημερομηνία και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εργοδοτών. Για να αναλάβει αυτό το πρόγραμμα που θα χρειάζονται την υποστήριξη του εργοδότη σας ή χορηγό εταιρεία. [-]

MSc στα Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Ιδρύθηκε πάνω από 28 χρόνια πριν, το MSc in Logistics & Εφοδιαστική Αλυσίδα Διαχείρισης φυσικά έχει αναπτυχθεί για την παραγωγή της εφοδιαστικής εμπειρογνωμόνων και επαγγελματιών της εφοδιαστικής αλυσίδας. Είτε είστε ήδη επαγγελματίας στον τομέα αυτό ή να ψάχνουν για να προχωρήσουμε σε αυτόν τον τομέα, αυτό το Masters θα σας δώσει ειδικές γνώσεις και δεξιότητες για να προαγάγει τη σταδιοδρομία σας στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας ... [+]

Ιδρύθηκε πάνω από 28 χρόνια πριν, το MSc in Logistics & Εφοδιαστική Αλυσίδα Διαχείρισης φυσικά έχει αναπτυχθεί για την παραγωγή της εφοδιαστικής εμπειρογνωμόνων και επαγγελματιών της εφοδιαστικής αλυσίδας. Είτε είστε ήδη επαγγελματίας στον τομέα αυτό ή να ψάχνουν για να προχωρήσουμε σε αυτόν τον τομέα, αυτό το Masters θα σας δώσει ειδικές γνώσεις και δεξιότητες για να προαγάγει τη σταδιοδρομία σας στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Το Cranfield MSc in Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης ενός έτους που αρχίζει τον Σεπτέμβριο κάθε έτους. Το μάθημα αναπτύσσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στην εφοδιαστική και σας διδάσκει πώς να τις εφαρμόσουν μέσω: συζήτηση των διεθνών περιπτωσιολογικές μελέτες, που επισκέπτονται τα γεγονότα ηχείο? ένα παγκόσμιο παιχνίδι προσομοίωσης της εφοδιαστικής αλυσίδας, και η επιλογή να ολοκληρωθεί ένα έργο που βασίζεται εταιρεία. Το πρόγραμμα δίνει επίσης έμφαση στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, βοηθώντας σας να διαχειριστείτε μόνοι σας, συνεργαστείτε με άλλους, λειτουργούν αποτελεσματικά εντός των οργανισμών και πρόοδο της σταδιοδρομίας σας. Θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ψυχομετρικά τεστ και εργαλεία αυτο-αξιολόγησης να καταλάβουν περισσότερα για το πώς εργάζεστε και τι αξία, και θα έχετε υποστήριξη για τη βελτίωση της προσαρμοστικότητας, η ομαδική εργασία και δεξιότητες επικοινωνίας σας. [-]

MSc στη διαχείριση της αλυσίδας προμήθειας και παροχής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Αυτό το μάθημα έχει αναπτυχθεί για να παράγει επαγγελματίες συμβάσεων εμπειρογνωμόνων και θα σας παρέχει ειδικές γνώσεις και δεξιότητες για να προαγάγει τη σταδιοδρομία σας στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Το Cranfield MSc in Προμηθειών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης ενός έτους που αρχίζει τον Σεπτέμβριο κάθε έτους. Το μάθημα θα αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στην προμήθεια και ... [+]

Αυτό το μάθημα έχει αναπτυχθεί για να παράγει επαγγελματίες συμβάσεων εμπειρογνωμόνων και θα σας παρέχει ειδικές γνώσεις και δεξιότητες για να προαγάγει τη σταδιοδρομία σας στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Το Cranfield MSc in Προμηθειών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης ενός έτους που αρχίζει τον Σεπτέμβριο κάθε έτους. Το μάθημα θα αναπτύξουν τις γνώσεις και τις ικανότητές σας στις προμήθειες και σας διδάσκει πώς να τις εφαρμόσουν, μέσω ενός αριθμού εξειδικευμένων μονάδων, μια διεθνή περιοδεία μελέτη, που επισκέπτονται τα ηχεία βιομηχανία και την επιλογή για να ολοκληρωθεί ένα έργο που βασίζεται εταιρεία. Το πρόγραμμα δίνει επίσης έμφαση στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη, βοηθώντας σας να διαχειριστείτε μόνοι σας, συνεργαστείτε με άλλους, λειτουργούν αποτελεσματικά εντός των οργανισμών και πρόοδο της σταδιοδρομίας σας. Θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ψυχομετρικά τεστ και εργαλεία αυτο-αξιολόγησης να καταλάβουν περισσότερα για το πώς εργάζεστε και τι αξία, και θα έχετε υποστήριξη για τη βελτίωση της προσαρμοστικότητας, η ομαδική εργασία και δεξιότητες επικοινωνίας σας. [-]

MSc στη διαχείριση της ποιότητας στον τομέα της επιστημονικής έρευνας και της ανάπτυξης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

MSc μας καλύπτει ένα μεγάλο κενό στη διαθεσιμότητα των μαθημάτων διαχείρισης ποιότητας για τους διαχειριστές, τους επιστήμονες, τους ελεγκτές και άλλους επαγγελματίες οι οποίοι φιλοδοξούν να ανώτερο ρόλους ή ανεξάρτητων συμβούλων. [+]

Οι εξελίξεις στην επιστήμη έχουν οδηγήσει σε σημαντικές βελτιώσεις στις ζωές των ανθρώπων, αλλά αυτό έχει αδελφοποιηθεί με την αυξανόμενη έμφαση στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των φαρμακευτικών προϊόντων, συσκευών, βιολογικών, αγροχημικών και χημικές ουσίες στον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. διαχείριση της ποιότητας στον τομέα της επιστημονικής έρευνας και ανάπτυξης έχει γίνει ένα σημαντικό εργαλείο για τη διασφάλιση ότι οι σύγχρονες εξελίξεις στη φαρμακευτική, αγροχημικών, χημικά και ιατρική συσκευή προϊόντα, από την ανάπτυξη έως την κατασκευή, υλοποιούνται μέσα από μια αυστηρή και ισχυρή framework.This ποιότητας έχει αναπτυχθεί ώστε να αντικατοπτρίζει: ρυθμιστικές αλλαγές, ο αντίκτυπος της ρυθμιστικής επιθεώρησης, την μεταβαλλόμενη δομή και τις ανάγκες της βιομηχανίας. Αυτό το μοναδικό προσόν, που παραδίδονται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ποιότητας Έρευνας (RQA), έχει επινοηθεί για να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση από τη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης για τους ανώτερους επαγγελματίες της διαχείρισης της ποιότητας. Διαθέσιμο μόνο σε βάση μερικής απασχόλησης, αυτό το προσόν σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτο, ώστε να ταιριάζει γύρω από την τρέχουσα εργασία και τις ευθύνες σας. Τα μαθήματα είναι επίσης διαθέσιμα στο δίπλωμα και το επίπεδο του πιστοποιητικού, επιτρέποντας ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία. Ατομικές μονάδες μπορεί να παρακολουθήσει ως αυτόνομο σύντομες σειρές μαθημάτων, χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε για την πλήρη προσόντα (για επαγγελματίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον). MSc μας καλύπτει ένα μεγάλο κενό στη διαθεσιμότητα των μαθημάτων διαχείρισης ποιότητας για τους διαχειριστές, τους επιστήμονες, τους ελεγκτές και άλλους επαγγελματίες οι οποίοι φιλοδοξούν να ανώτερο ρόλους ή ανεξάρτητων συμβούλων. Το μάθημα διατηρεί υψηλό ενδιαφέρον και το νόμισμα μέσα από τις σχέσεις μεταξύ των Cranfield, RQA ρυθμιστικών αρχών, επαγγελματικών οργανώσεων και πολλές άλλες οργανώσεις του κλάδου. Το μάθημα αυτό προσφέρει ευελιξία και υποστήριξη για εκείνους που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν, ενώ παραμένουν στην αγορά εργασίας και παρέχει συνέδρους με ανεκτίμητη πρόσβαση σε επαγγελματίες του κλάδου και εκδηλώσεις δικτύωσης για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της σταδιοδρομίας τους. Οι φοιτητές προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ και συνήθως έχουν τίποτα 2-25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Αυτό το μίγμα παρέχει εξαιρετικές ευκαιρίες για δικτύωση και ανταλλαγή γνώσεων. Υπάρχουν 15 διαθέσιμες θέσεις σε αυτό το μάθημα - Τα μεγέθη τάξη διατηρείται σχετικά μικρό για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα διαδραστικό περιβάλλον και να εξασφαλιστεί κάθε φοιτητής λαμβάνει εξαιρετική υποστήριξη από την ακαδημαϊκή μας ομάδα. επισκόπηση γκολφ Διαχείρισης της Ποιότητας στην Επιστημονική Έρευνα και την Ανάπτυξη MSc είναι μέρος της εκτελεστικής μας Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα. Αυτό παρέχει στους επαγγελματίες που εργάζονται με την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα τίτλο σπουδών Διασφάλισης Ποιότητας. Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να υποστηρίξει για να χωρέσει μελέτη στην επαγγελματική ζωή σας. Οι ενότητες συμπυκνώνονται όπως εκτιμούμε την εξασφάλιση χρόνο μακριά από το γραφείο είναι προκλητική και off-campus υποστήριξη είναι διαθέσιμη μέσω online υπηρεσίες και προσωπική υποστήριξη εκπαιδευτή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου. Το MSc παρουσιάζει τα βασικά διασφάλισης ποιότητας μεθόδους, πρακτικές και διεργασίες που χρησιμοποιούνται σήμερα στους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης και των συναφών, ενώ επίσης ψάχνει για την αλλαγή της δυναμικής των ομάδων υπεύθυνοι για τη διασφάλιση της ποιότητας. Το μάθημα θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναπτύξουν: Γερά θεμέλια στις κανονιστικές απαιτήσεις και τα πρότυπα Οι προηγμένες δεξιότητες για τη διαχείριση της ποιότητας των ομάδων και των συστημάτων Η αρμοδιότητα για να παραδώσει την ποιότητα των αποτελεσμάτων και των επιδόσεων των επιχειρήσεων. Cranfield δίνει μεγάλη έμφαση στην πρακτική, μεταβιβάσιμες δεξιότητες. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι τρέχουσες ή μελλοντικές εργοδότη σας θα εκτιμήσουν την ικανότητά σας να θέσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας σε δράση. Σας δίνουμε την ευκαιρία να αναπτύξουν απαραίτητη ομαδική εργασία, τη διαχείριση του έργου και ανεξάρτητη έρευνα δεξιότητες. Το MSc σας επιτρέπει να αναλάβει έναν ατομικό ερευνητικό έργο σχετικά με τη διαχείριση της ποιότητας στον τομέα της βιομηχανίας. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η ευκαιρία θα σας δώσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στον τομέα. Διαχείρισης Ποιότητας MSc αποτελείται από τρία στοιχεία: Μια επίσημη δίδαξε συνιστώσα περιλαμβάνει οκτώ ενότητες Βασικές Αρχές Ένταξη - Ενσωμάτωση Χαρτοφυλακίου Ατομική Ερευνητικό Πρόγραμμα. Διαπίστευση και συνεργασίες Το μάθημα είναι σε συνεργασία με το Ερευνητικό Ποιότητας RQA σύνδεσης. [-]

MSc στη Διοίκηση και Επιχειρηματικότητα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

MSc μας στη Διοίκηση και το πρόγραμμα επιχειρηματικότητα θα σας διδάξει πώς να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, να αναπτυχθεί μια οικογενειακή επιχείρηση ή να καινοτομήσουν μέσα σε ένα υπάρχον οργάνωση. Είναι κατάλληλο για πτυχιούχους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με τις τέχνες, ανθρωπιστικές σπουδές, κοινωνικές επιστήμες, επιστήμη, μηχανική και την τεχνολογία βαθμούς ... [+]

MSc μας στη Διοίκηση και το πρόγραμμα επιχειρηματικότητα θα σας διδάξει πώς να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, να αναπτυχθεί μια οικογενειακή επιχείρηση ή να καινοτομήσουν μέσα σε ένα υπάρχον οργάνωση. Είναι κατάλληλο για πτυχιούχους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με τις τέχνες, ανθρωπιστικές σπουδές, κοινωνικές επιστήμες, τις επιστήμες και την τεχνολογία βαθμούς. Αυτό το ένα έτος, με πλήρες ωράριο μεταπτυχιακό παραδίδεται πάνω από τέσσερις όρους. Θα μελετήσει τη διαχείριση του πυρήνα και μαθήματα επιχειρηματικότητας ειδικός και να μάθουν πώς να εφαρμόζουν δημιουργικά τις γνώσεις σας σε συγκεκριμένες καταστάσεις. [-]

MSc στη μηχανική συγκόλληση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Το επίπεδο μεταπτυχιακό πρόγραμμα συγκόλλησης Μηχανικών θα παρέχει στους αποφοίτους με μια βασική κατανόηση των τεχνολογιών συγκόλλησης και την ευαισθητοποίηση των πρόσφατων τεχνικών εξελίξεων στο πλαίσιο των σχετικών βιομηχανιών. Θα βελτιώσει επίσης την επικοινωνία, την παρουσίαση, αναλυτικές και δεξιότητες επίλυσης προβλήματος. [+]

Συγκόλλησης είναι αναπόσπαστο για την κατασκευή της ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, από υψηλής ισχύος συγκόλληση με λέιζερ των μεγάλων πλοίων, να microjoining λεπτών καλωδίων σε πλακέτες κυκλωμάτων. Η ένταξή συνεχίζει να επεκτείνεται? στις βιομηχανίες πετρελαίου, αερίου και πετροχημικών? στον τομέα των μεταφορών, συμπεριλαμβανομένης της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροδιαστημικής και ναυπηγικής? στην κατασκευή των ηλεκτρονικών συστημάτων? στις αμυντικές βιομηχανίες? και γενικά την κατασκευή. Το συγκόλλησης Μηχανικών MSc απευθύνεται σε αυτές τις ανάγκες, και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τομέων που αποτελούν μέρος της σύγχρονης τεχνολογίας συγκόλλησης όπως η αυτοματοποίηση, της μεταλλουργίας και της επιστήμης των υλικών, των διαδικασιών συγκόλλησης, το σχεδιασμό και την ποιότητα. Το επίπεδο μεταπτυχιακό πρόγραμμα συγκόλλησης Μηχανικών θα παρέχει στους αποφοίτους με μια βασική κατανόηση των τεχνολογιών συγκόλλησης και την ευαισθητοποίηση των πρόσφατων τεχνικών εξελίξεων στο πλαίσιο των σχετικών βιομηχανιών. Θα βελτιώσει επίσης την επικοινωνία, την παρουσίαση, αναλυτικές και δεξιότητες επίλυσης προβλήματος. Οι απόφοιτοί μας είναι περιζήτητα από τις διεθνείς εταιρείες που χρησιμοποιούν συγκόλληση και σύνδεση τεχνολογίες, και είναι σε θέση να επιτύχουν θέσεις σημαντική ευθύνη μηχανικού. Επιπλέον, οι απόφοιτοι θα είναι τα προσόντα για να ενεργεί ως υπεύθυνα πρόσωπα, όπως ορίζεται από την ευρωπαϊκή και διεθνή πρότυπα ποιότητας και θα έχουν εκπληρώσει ένα σημαντικό μέρος των απαιτήσεων για την ένταξη των κατάλληλων επαγγελματικών οργανώσεων με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία της διαχείρισης των έργων έρευνας και ανάπτυξης . Υπάρχουν πολλά οφέλη που συνδέονται με την ανάληψη ενός μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών στο Πανεπιστήμιο Cranfield. Αυτά περιλαμβάνουν: Μελέτη σε μεταπτυχιακό μόνο περιβάλλον όπου οι απόφοιτοι Masters »συχνά πήγαινε για να εξασφαλίσει θέσεις σε πλήρη απασχόληση στον τομέα της προτίμησής τους, ή να αναλάβει ακαδημαϊκή έρευνα Λάβετε οδηγίες από κορυφαίους ακαδημαϊκούς καθώς και των βιομηχανικών τους επαγγελματίες Αφιερωμένο στήριξης των εκπαιδευομένων, off-campus συμπεριλαμβανομένων εκτενών πηγές πληροφόρησης που διαχειρίζεται η βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Cranfield Συμβουλών σε επιχειρήσεις που υποστηρίζουν τους υπαλλήλους τους σχετικά με τα προγράμματα μερικής απασχόλησης, σε σχέση με τις ατομικές και έργων σχεδιασμού. Διαπίστευση και συνεργασίες Αυτός ο χαρακτηρισμός συμβάλλει στην ικανοποίηση του Μηχανικού Εκπαίδευσης ή / και η γνώση των κριτηρίων συγκόλλησης που χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση των υποψηφίων για την Επαγγελματική ιδιότητα του μέλους της συγκόλλησης Institute (TWI) και την καταγραφή με το Συμβούλιο Μηχανικών. Αυτός ο χαρακτηρισμός μπορεί επίσης να συμβάλει στην αξιολόγηση των υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση μέσω Εναλλακτική διαδρομή για να μελετήσει για το Διεθνές συγκόλλησης Μηχανικός / Τεχνολόγος / Δίπλωμα Ειδικός διατίθενται μέσω TWI. Αυτός ο βαθμός έχει διαπιστευθεί από το Ινστιτούτο Υλικών, μεταλλεία και ορυχεία (IOM3) με άδεια από τη ρυθμιστική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου, το Συμβούλιο Μηχανικών και RAES - The Royal Aeronautical Society. [-]

MSc στην άμυνα προσομοίωσης και μοντελοποίησης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 5  September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Shrivenham +1 περισσότερα

Το μάθημα ασχολείται με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την προμήθεια, χρήση και διαχείριση των μοντέλων και προσομοιώσεων για εφαρμογές σε πειραματισμό, την κατάρτιση, τον έλεγχο, την ανάλυση και την αξιολόγηση των στρατιωτικών δυνάμεων, των συστημάτων και του εξοπλισμού. [+]

Το μάθημα ασχολείται με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την προμήθεια, χρήση και διαχείριση των μοντέλων και προσομοιώσεων για εφαρμογές σε πειραματισμό, την κατάρτιση, τον έλεγχο, την ανάλυση και την αξιολόγηση των στρατιωτικών δυνάμεων, των συστημάτων και του εξοπλισμού. Η εφαρμογή της Μοντελοποίηση και Προσομοίωση συνεχίζει να ενισχύσει και να μεταμορφώσει τόσο στην ανάπτυξη όσο και την κατάρτιση συστημάτων. Επιτρέπει την εκπροσώπηση της ολοένα και πιο περίπλοκο εξοπλισμό, τα συστήματα και τα σενάρια για τους σκοπούς της υποστήριξης αποφάσεων και βοηθά στη μείωση της φθοράς των ζώντων εξοπλισμό και στις περιοχές δοκιμών και την κατάρτιση. Το μάθημα είναι κατάλληλο τόσο για στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που προέρχονται από την αμυντική βιομηχανία και κυβερνητικές υπηρεσίες. [-]

MSc στην Εφαρμοσμένη νανοτεχνολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Σε αυτό το Masters στην Εφαρμοσμένη Νανοτεχνολογία μάθημα θα διερευνήσει τις δυνατότητες εφαρμογής της νανοτεχνολογίας μέσω έξυπνων και λειτουργικών υλικών να μετατρέψει ολόκληρους τομείς της βιομηχανίας από την υγειονομική περίθαλψη στην ενέργεια. Αυτό το μάθημα MSc καλύπτει τις τεχνολογίες για το σχεδιασμό, υλοποίηση και αναλύουν μικρο και νανο-κλίμακα συσκευές, υλικά και συστήματα. [+]

Σε αυτό το Masters στην Εφαρμοσμένη Νανοτεχνολογία μάθημα θα διερευνήσει τις δυνατότητες εφαρμογής της νανοτεχνολογίας μέσω έξυπνων και λειτουργικών υλικών να μετατρέψει ολόκληρους τομείς της βιομηχανίας από την υγειονομική περίθαλψη στην ενέργεια. Αυτό το μάθημα MSc καλύπτει τις τεχνολογίες για το σχεδιασμό, υλοποίηση και αναλύουν μικρο και νανο-κλίμακα συσκευές, υλικά και συστήματα. «Νανοτεχνολογία» κινείται από τη ρητορική της διαφημιστικής εκστρατείας σε μια κατασκευή πραγματικότητα. Μεγάλες οργανώσεις, όπως η Unilever και η QinetiQ αναγνωρίζουν την αξία της ενσωμάτωσης μικρογραφία και νανοσυστημάτων. Σε μια τέτοια ραγδαία μεταβαλλόμενο και ζωντανή ατμόσφαιρα είναι ζωτικής σημασίας ότι τα προγράμματα νανοτεχνολογίας είναι ευέλικτη και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της βιομηχανίας. Αυτή η καινοτόμος MSc στην Εφαρμοσμένη νανοτεχνολογία έχει ως στόχο να δώσει μεταπτυχιακούς φοιτητές μια διεξοδική γείωση σε μεταπτυχιακό μόνο περιβάλλον στις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για μια τεχνική που βασίζεται καριέρα στις νέες βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας. Καλύπτοντας τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για το σχεδιασμό, υλοποίηση και αναλύουν μικρο και νανο-κλίμακα συσκευές, υλικά και συστήματα, σε συνδυασμό με τη γενική και την τεχνολογία διαχείρισης. Υποστηρίζεται από την εργασία του έργου, αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξασφαλίζει αποφοίτων αναδύονται εκπαιδευτεί σε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών και διοικητικών ικανοτήτων, και να έχουν μια απότομη ανατίμηση της σημασίας του θέματος στις βιομηχανικές ανάγκες. Υπάρχουν πολλά οφέλη που συνδέονται με την ανάληψη ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Τμήμα Παραγωγής και Υλικών στο Πανεπιστήμιο Cranfield. Αυτά περιλαμβάνουν: Μελέτη σε μεταπτυχιακό μόνο περιβάλλον όπου οι απόφοιτοι Masters »συχνά πήγαινε για να εξασφαλίσει θέσεις σε πλήρη απασχόληση στον τομέα της προτίμησής τους, ή να αναλάβει ακαδημαϊκή έρευνα Λάβετε οδηγίες από κορυφαίους ακαδημαϊκούς καθώς και των βιομηχανικών τους επαγγελματίες Εργασία παράλληλα με μια ισχυρή ερευνητική ομάδα στο Τμήμα Παραγωγής και Υλικά Αφιερωμένο στήριξης των εκπαιδευομένων, off-campus συμπεριλαμβανομένων εκτενών πηγές πληροφόρησης που διαχειρίζεται η βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Cranfield Συμβουλών σε επιχειρήσεις που υποστηρίζουν τους υπαλλήλους τους σχετικά με τα προγράμματα μερικής απασχόλησης, σε σχέση με τις ατομικές και ομαδικές εργασίες. Διαπίστευση και συνεργασίες Αυτό το μάθημα έχει διαπιστευθεί από το Ινστιτούτο Υλικών, μεταλλεία και ορυχεία (IOM3) με άδεια από τη ρυθμιστική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου, το Συμβούλιο Μηχανικών. [-]

MSc στην εφοδιαστική και διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας (εκτελεστικό μέλος)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια January 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Η εκτελεστική MSc in Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας έχει αναπτυχθεί για έμπειρους επαγγελματίες που ψάχνουν να σπουδάσουν, ενώ εργάζονται στον τομέα των logistics και διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας. Αυτό το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης διετές σας προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσουν για τα προσόντα ενός διεθνώς αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού ενώ παράλληλα θα παρέχουν πραγματική αξία για τον οργανισμό σας ... [+]

Η εκτελεστική MSc in Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας έχει αναπτυχθεί για έμπειρους επαγγελματίες που ψάχνουν να σπουδάσουν, ενώ εργάζονται στον τομέα των logistics και διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας. Αυτό το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης διετές σας προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσουν για τα προσόντα ενός διεθνώς αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού ενώ παράλληλα θα παρέχουν πραγματική αξία για τον οργανισμό σας. Το μάθημα θα: Ευαισθητοποίηση σας και την εκτίμησή της προηγμένης εφοδιαστικής και των πρακτικών της εφοδιαστικής αλυσίδας αναπτύξει την ικανότητά σας να επιλέξετε κριτικά τα εργαλεία και τις τεχνικές που είναι οι πλέον κατάλληλες για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε σας διδάξει πώς καλύτερα να παράσχει αποτελεσματική ηγεσία σε όλη την εφοδιαστική και κύκλου ζωής της αλυσίδας σας επιτρέπουν να πραγματοποιήσει ανεξάρτητη και ισχυρή έρευνα που είναι σχετική με τον οργανισμό σας Blend κατανόησή σας των logistics και εργαλεία διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και των τεχνικών με τις στρατηγικές, πρακτικές και ηθικές προοπτικές Βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε σίγουροι να αναλάβει ανώτερους ρόλους και πιο απαιτητικά έργα να σας βοηθήσει να πάρετε τη σταδιοδρομία σας στο επόμενο επίπεδο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πενθήμερο διεθνή περιοδεία μελέτη, η οποία σας δίνει την ευκαιρία να βιώσουν τις προκλήσεις που εμπλέκονται στην εφοδιαστική και διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας σε μία διαφορετική οικονομική περιοχή του κόσμου. [-]

MSc στην μηχατρονική αυτοκινήτων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Αυτοκίνητο Μηχατρονική είναι μια δραστηριότητα του κύκλου ζωής που περιλαμβάνει τη διεπιστημονική ολοκλήρωση των φυσικών συστημάτων (που μπορεί να περιλαμβάνει στοιχεία των μηχανικών, ηλεκτρικών, υδραυλική ή πνευματική) με ηλεκτρονικό ψηφιακό έλεγχο. Είναι ευρέως αποδεκτό ότι ένας σημαντικός αριθμός πρόσφατες εξελίξεις και καινοτομίες στον τομέα του αυτοκινήτου μπορεί να αποδοθεί στο εξειδικευμένο τομέα Μηχανοτρονικής ... [+]

Το MSc Automotive Μηχατρονική είναι ένα νεοσύστατο φυσικά, που αναπτύχθηκε για να ικανοποιηθεί η σαφής ζήτηση στον τομέα για αποφοίτους με προηγμένες δεξιότητες και την εκπαίδευση στον εξειδικευμένο τομέα. Η σημαντική αύξηση κατά την εφαρμογή του μηχατρονική έχει δημιουργήσει μια ανάγκη της βιομηχανίας για αυτό το μεταπτυχιακό. Το πανεπιστήμιο του Cranfield έχει εκτεταμένες στρατηγικούς δεσμούς με την αυτοκινητοβιομηχανία και τους βασικούς παίκτες στην πρώτη γραμμή της αυτοκινητοβιομηχανίας έρευνας και ανάπτυξης. Αυτό το υψηλό επίπεδο δέσμευσης με τη βιομηχανία μέσω σύντομων μαθημάτων, παροχής συμβουλών και έρευνας κάνουν τους αποφοίτους μας μερικά από τα πιο επιθυμητά στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό για τις εταιρείες να προσλάβουν. [-]

MSc στην συντελεστές ασφαλείας και τα ανθρώπινα στην αεροπορία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Το MSc in Ασφάλεια και Ανθρώπινος Παράγοντας στην αεροπορία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στη βιομηχανία επιτυχημένη και καλά εξοπλισμένο αποφοίτους που μπορεί να κάνει μια πραγματική και διαρκή βελτίωση των επιδόσεων και της ασφάλειας μέσω της εφαρμογής των δεξιοτήτων και των γνώσεων που αποκτώνται κατά την πορεία. [+]

Η ζήτηση για τον ανθρώπινο παράγοντα και την τεχνογνωσία ασφάλειας συνεχίζει να αυξάνεται. Την ασφάλεια των κρίσιμων συστημάτων απαιτούν υψηλή ανθρώπινη απόδοση εκτός από την μηχανική τελειότητα για να πληροί τις απαιτήσεις ασφαλείας και τις επιχειρήσεις του κλάδου των αερομεταφορών. Για να ανταποκριθεί σε αυτές τις απαιτήσεις, ο σχεδιασμός των συστημάτων πρέπει να ταιριάζει, υποστήριξη και να αυξήσει τις δυνατότητες του χρήστη. Τεχνολογία και οργανώσεις, με σκοπό χωρίς να λαμβάνεται υπόψη για τον ανθρώπινο στοιχείο μπορεί να προκαλέσει σφάλματα που οδηγεί σε δαπανηρές συμβάντων ή ατυχημάτων. Υπάρχει μια κλιμακούμενη ανάγκη για εκπαιδευμένο ανθρώπινο παράγοντα και τους επαγγελματίες της ασφάλειας να παρέχει συμβουλές σχετικά, και να εφαρμόζουν ασφαλείς μεθόδους και τα συστήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζουν την αυξανόμενη πολυπλοκότητα και απαιτήσεις από τον χρήστη με σύγχρονα συστήματα αεροπορίας. Κακώς σχεδιασμένη τεχνολογία και οργανώσεις, με σκοπό χωρίς να λαμβάνεται υπόψη για τον ανθρώπινο στοιχείο μπορεί να προκαλέσει σφάλματα που οδηγεί σε δαπανηρές συμβάντων ή ατυχημάτων. Υπάρχει μια κλιμακούμενη ανάγκη για εκπαιδευμένο ανθρώπινο παράγοντα και τους επαγγελματίες της ασφάλειας να παρέχει συμβουλές σχετικά, και να εφαρμόζουν ασφαλείς μεθόδους και τα συστήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζουν την αυξανόμενη πολυπλοκότητα και απαιτήσεις από τον χρήστη με σύγχρονα συστήματα αεροπορίας. Ο MSc στην Ασφάλεια και ανθρώπινοι παράγοντες στην αεροπορία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στη βιομηχανία επιτυχημένη και καλά εξοπλισμένο αποφοίτους που μπορεί να κάνει μια πραγματική και διαρκή βελτίωση των επιδόσεων και της ασφάλειας μέσω της εφαρμογής των δεξιοτήτων και των γνώσεων που αποκτώνται κατά την πορεία. Η πορεία μας προσελκύει μια μεγάλη ποικιλία των φοιτητών από τους επαγγελματίες της αεροπορίας στην πολιτική και στρατιωτική τους τομείς στους αποφοίτους υψηλής ποιότητας στους τομείς της μηχανικής και των κοινωνικών επιστημών κλάδων. Το ευρύ φάσμα των δεξιοτήτων και γνώσεων που αντιπροσωπεύεται από τους μαθητές στο μάθημα παρέχει ένα μαθησιακό περιβάλλον μοναδικό στο Πανεπιστήμιο Cranfield. Σημείωση: Το μάθημα αυτό αντικαθιστά το MSc in Human Factors και Αξιολόγησης της Ασφάλειας στην αεροναυτική η οποία έχει ενημερωθεί για το 2014/15 ακαδημαϊκό πρόσληψη. Αυτό το μάθημα προσελκύει ένα ευρύ φάσμα των φοιτητών από τους επαγγελματίες της αεροπορίας στην πολιτική και στρατιωτική τους τομείς στους αποφοίτους υψηλής ποιότητας στους τομείς της μηχανικής και των κοινωνικών επιστημών κλάδων. Το ευρύ φάσμα των δεξιοτήτων και γνώσεων που αντιπροσωπεύεται από τους μαθητές στο μάθημα παρέχει ένα μαθησιακό περιβάλλον μοναδικό στο Πανεπιστήμιο Cranfield. επισκόπηση γκολφ Το MSc in Ασφάλεια και Ανθρώπινος Παράγοντας στην Αεροπορίας περιλαμβάνει 12 ενότητες? οκτώ υποχρεωτικές και δύο προαιρετικές ενότητες που διδάσκονται? και δύο ενότητες του έργου της ομάδας. Οι μαθητές θα ολοκληρώσει επίσης ένα ατομικό ερευνητικό έργο. Εκτός από τη διαχείριση, την επικοινωνία, την ομαδική εργασία και τις δεξιότητες της έρευνας, ένας επιμελής μαθητής θα επιτύχουν τους ακόλουθους μαθησιακά αποτελέσματα από αυτό το μάθημα πτυχίο: Επίδειξη μια συστηματική κατανόηση των στοιχείων που συμβάλλουν στην ασφάλεια της αεροπορίας, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού, hardware, LiveWare και το περιβάλλον και τις διασυνδέσεις μεταξύ τους. Προσδιορίζουν, αξιολογούν και εφαρμόζουν κατάλληλες σύγχρονες τεχνικές για την αξιολόγηση των διεπαφών ανθρώπου-μηχανής, ανθρώπινης απόδοσης, επιδόσεων ασφάλειας και κινδύνου. παρεμβάσεις του σχεδιασμού για τη διαχείριση απειλών και σφαλμάτων στην αεροπορία εντός των ορίων των διεθνών προτύπων και συνιστώμενων πρακτικών. Εφαρμόστε τις τεχνικές που αναπτύχθηκαν παραπάνω σε περιοχές της ειδικότητας, συμπεριλαμβανομένων? συντήρηση των αερομεταφορών, ο σχεδιασμός του θαλάμου διακυβέρνησης, της κατάρτισης και της προσομοίωσης, τη διερεύνηση των ατυχημάτων, την υγεία και τη διαχείριση της ασφάλειας. [-]

MSc στην τεχνολογία αυτοκίνησης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield

Automotive Engineering είναι η εφαρμογή των αρχών της μηχανικής για το σχεδιασμό και την ανάλυση του αυτοκινήτου, προκειμένου να ικανοποιήσει μια προδιαγραφή απόδοσης. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων μηχανικού με βάση μηχανικής τεχνολογίας, και βάζει αυτά στο πλαίσιο των σύγχρονων εξελίξεων των οχημάτων με κινητήρα συμπεριλαμβανομένων των ζητημάτων του περιβάλλοντος και της ασφάλειας ... [+]

Το MSc in Automotive Engineering έχει καθιερωθεί για πάνω από 50 χρόνια με άριστα από βιομηχανικούς συνδέσμους και ένα εξαιρετικό ρεκόρ για την απασχόληση των αποφοίτων του. Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι παγκόσμια και ομοίως η φήμη του μαθήματος αυτού είναι η προσέλκυση φοιτητών από όλα τα μέρη του κόσμου για να μοιραστούν την εμπειρία εκμάθησης. Το MSc in Automotive Engineering προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να σπουδάσουν σε μεταπτυχιακό μόνο περιβάλλον, όπου οι απόφοιτοι των μεταπτυχιακών μπορεί να εξασφαλίσει θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης στον τομέα της προτίμησής τους, ή να αναλάβει ακαδημαϊκή έρευνα. Θα πρέπει να διδάσκονται από κορυφαίους ακαδημαϊκούς καθώς και των βιομηχανικών τους επαγγελματίες, και να εργαστούν μαζί με μια ισχυρή ερευνητική ομάδα στο Πανεπιστήμιο του Cranfield. Τοποθετήσεις βιομηχανία είναι σε προσφορά κατά τη διάρκεια των ερευνητικών εργασιών. [-]

MSc στον τομέα της μεταποίησης κυβερνο-ασφάλεια

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Το MSc in Cyber-ασφαλή Πληροφορικής Βιομηχανία αναπτύσσει την εμπειρογνωμοσύνη των πτυχιούχων ενδιαφέρονται για την επιδίωξη σταδιοδρομίας αντιμετώπιση των προκλήσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και τεχνολογιών στον τομέα της Μεταποίησης. Το μάθημα αυτό εξετάζει τις κύριες προκλήσεις στην έξυπνη κατασκευή, όπως ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, Big Data και IoT. [+]

Ένα νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών ανάπτυξη της επόμενης γενιάς της κατασκευής μηχανικών οι οποίοι είναι σε θέση να προστατεύσει τα συστήματα παραγωγής και τις μηχανές και πάλι στον κυβερνοχώρο απειλή. Το μάθημα συνδυάζει την μακροχρόνια εμπειρία Cranfield για την παροχή υψηλής ποιότητας προγραμμάτων μάστερ στον τομέα της μεταποίησης, καθώς και τους τομείς της ασφάλειας και της άμυνας. Με την αντιμετώπιση των κύριων προκλήσεων στην έξυπνη κατασκευή, οι μαθητές μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής στο IoT, Big Data, Cloud Computing και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σε: Προσδιορίστε απειλές στον κυβερνοχώρο σε συστήματα παραγωγής από το cloud Προστασία των συστημάτων παραγωγής από τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο Βελτιώστε την αντιμετώπιση περιστατικών και αποκατάσταση καταστροφών σε συστήματα παραγωγής Εκτιμήσει το κόστος των λύσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για τα συστήματα παραγωγής. επισκόπηση γκολφ Αναπτύχθηκε με ακαδημαϊκούς και τη βιομηχανία από την κατασκευή και τον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας για την αντιμετώπιση της τρέχουσας ζήτησης καριέρα στο Ίντερνετ των πραγμάτων (IoT), Big Data, Cloud Computing και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Αυτό το μάθημα παρέχει βιομηχανικά σχετικών έργων και μεταβιβάσιμες δεξιότητες για την ανάπτυξη των αποφοίτων που εισέρχονται σε αυτή την αγορά αιχμής. Το MSc in Cyber-ασφαλή Πληροφορικής Βιομηχανία αναπτύσσει την εμπειρογνωμοσύνη των πτυχιούχων ενδιαφέρονται για την επιδίωξη σταδιοδρομίας αντιμετώπιση των προκλήσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και τεχνολογιών στον τομέα της Μεταποίησης. Το μάθημα αυτό εξετάζει τις κύριες προκλήσεις στην έξυπνη κατασκευή, όπως ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, Big Data και IoT. μαθήματα Cranfield λαμβάνουν ισχυρή υποστήριξη από τους βιομηχανικούς εταίρους μας. Υπάρχει μια ισχυρή έμφαση στην εφαρμογή της γνώσης στο βιομηχανικό περιβάλλον και όλα διδασκαλία είναι στα πλαίσια της βιομηχανικής εφαρμογής. Οι μαθητές επωφελούνται από ευρεία γκάμα εξοπλισμού, των εργαλείων ανάλυσης και εξειδικευμένων πακέτων λογισμικού. Οι στόχοι μαθήματος επιτυγχάνεται μέσω ενός προσεκτικά ολοκληρωμένη και δομημένη σειρά από οκτώ μίας εβδομάδας ενότητες αξιολογούνται, ένα ομαδικό πρόγραμμα και ένα μεμονωμένο έργο. Οι μαθητές υποστηρίζονται επίσης στη μάθηση και την προσωπική ανάπτυξη μέσω της έκθεσης σε: σεμινάρια βιομηχανία, συνεδρία αφίσα ομάδα, ομαδικές συζητήσεις, ομαδικές παρουσιάσεις, επιδείξεις βίντεο, μελέτες περιπτώσεων, εργαστηριακά πειράματα, μαθημάτων και εργασίες του έργου. Διαπίστευση και συνεργασίες Ζητούν διαπίστευση το 2017 από την ΟΜΕΑ, IMechE, BCS και RAES μετά την πρώτη αποφοίτηση από αυτό το μάθημα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτή η πορεία είναι διαθέσιμη μόνο για τους υπηκόους της ΕΕ, ανεξάρτητα από την αξιολόγηση της κατάστασης αμοιβή μας. [-]

MSc στο σχεδιασμό των περιστρεφόμενων μηχανημάτων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Το MSc in Σχεδιασμός περιστροφικές μηχανές αποτελείται από μια σειρά προηγμένων βασικών μηχανικών θέματα εφαρμοσμένης μηχανικής που πρέπει να καταλάβουν οι μηχανικοί για το σχεδιασμό και την παρακολούθηση περιστροφικά μηχανήματα. Έχει ως στόχο να σας παρέχει τις αναγκαίες θεωρητικές γνώσεις στους τομείς της ανάλυσης στρες (θεωρητική και αριθμητική), δυναμική ρότορα, γρανάζια, ρουλεμάν, κιβώτια ταχυτήτων, με τη βοήθεια υπολογιστή μηχανικής, παρακολούθηση της κατάστασης, δονήσεις ... [+]

Το MSc in Σχεδιασμός περιστροφικές μηχανές αποτελείται από μια σειρά προηγμένων βασικών μηχανικών θέματα εφαρμοσμένης μηχανικής που πρέπει να καταλάβουν οι μηχανικοί για το σχεδιασμό και την παρακολούθηση περιστροφικά μηχανήματα. Έχει ως στόχο να σας παρέχει τις αναγκαίες θεωρητικές γνώσεις στους τομείς της ανάλυσης στρες (θεωρητική και αριθμητική), δυναμική ρότορα, γρανάζια, ρουλεμάν, κιβώτια ταχυτήτων, με τη βοήθεια υπολογιστή μηχανικής, παρακολούθηση της κατάστασης, δονήσεις και τη διαχείριση του έργου. Οι θεωρητικές πτυχές του μαθήματος που διδάσκετε βάλει περαιτέρω στην πράξη η χρήση των περιπτωσιολογικών μελετών σχεδιασμού που απεικονίζει πραγματικά προβλήματα μηχανικής. Το MSc in Σχεδιασμός περιστροφικές μηχανές είναι ένα υψηλής ποιότητας μάθημα της μηχανολογίας. Η εξεταστέα ύλη και στυλ διδασκαλίας έχει διαμορφωθεί από ανατροφοδότηση από τους βιομηχανικούς εταίρους και πρώην φοιτητές, για πάνω από τριάντα χρόνια. Η βιομηχανία έχει συναρπαστικές ευκαιρίες για καλά εκπαιδευμένους μηχανικούς μπορεί να συνδυάζει τεχνικές γνώσεις, το σχεδιασμό και την ανάλυση των δεξιοτήτων, και ένα πρακτικό πρόβλημα επίλυσης στάση. [-]

μέσω της ζωής της στήριξης του συστήματος MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield Swindon +1 περισσότερα

Το MSc in Μέσω ζωής Διατήρησης σύστημα παρέχει ένα βασικό θεμέλιο για μελλοντικούς ηγέτες στις οργανώσεις που επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν την «αξία χρήσης» από τα συστήματα προϊόν συγκρότημα, με μεγάλη διάρκεια ζωής, και να γίνουν οι ηγέτες αλλαγή για της στήριξης του συστήματος. [+]

Το κόστος και οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις της διατήρησης συγκρότημα, περιουσιακά στοιχεία με μεγάλη διάρκεια ζωής και την υποδομή λειτουργεί αποτελεσματικά είναι σημαντική. Η ικανότητα των ιδιοκτητών και συντηρητές να αναπτύξετε ανώτερη ικανότητα μέσω της ζωής υποστήριξης θα είναι όλο και περισσότερο ζωτικής σημασίας για την γενική συνέλευση των μετόχων και τις απαιτήσεις των πολιτών στον κόσμο του αύριο. Αυτές οι απαιτήσεις απαιτούν όλο και βελτιωμένη διαθεσιμότητα με ταυτόχρονη μείωση του κόστους για την υποστήριξη της παροχής υπηρεσιών και εξοπλισμού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανάγκη για μια νέα και ολοκληρωμένη προσέγγιση στην εκπαίδευση στο πλαίσιο της μηχανικής και της διαχείρισης. Με αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο ενδιαφέρον για την «εξυπηρέτηση και η μηχανική υποστήριξη», το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Μέσω ζωής Διατήρησης σύστημα παρέχει ένα βασικό θεμέλιο για μελλοντικούς ηγέτες στις οργανώσεις που επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν την «αξία χρήσης» από το συγκρότημα, συστήματα προϊόν με μεγάλη διάρκεια ζωής, και να γίνουν οι ηγέτες αλλαγή για της στήριξης του συστήματος. Γιατί αυτή η πορεία Επιτρέπει ενίσχυση καριέρα, ενώ έχετε μελετήσει Προσαρμόζονται για να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη ζήτηση για συστήματα παγκόσμιας κλάσης και επαγγελματίες συντήρησης Συνδυάζει τη θεωρία και την πρακτική με το 60% της εταιρείας επικεντρώνονται οι εργασίες του έργου Ομαδικά και ατομικά προγράμματα διδακτορικής διατριβής που υποστηρίζεται από τον εργοδότη / χορηγία της εταιρείας Εξαιρετικό προσωπικό-σε-φοιτητής αναλογία επαγγελματίες του κλάδου διδάξει παράλληλα με την ακαδημαϊκή τους ειδικούς από το Cranfield και την Άμυνα Ακαδημία Shrivenham Πρόσθετη υποστήριξη των φοιτητών μέσα από ατομική προπόνηση και καθοδήγηση και μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης των μελών τους αποφοίτους που προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες δίκτυο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (PGDip) και Πιστοποιητικό (Βεβαίωση μετεκπαίδευσης) προσόντα επίσης διαθέσιμα. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ Υπάρχουν δυνατότητες χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένων των βιομηχανικών χορηγίας, Σχολή υποτροφιών και μια σειρά γενικών εξωτερικών συστημάτων. Για την πλειοψηφία των φοιτητών μερικής φοίτησης χορηγία οργανώνεται από τους εργοδότες τους. Σας συνιστούμε να συζητήσετε με την παρέα σας, σε πρώτη φάση. [-]

προηγμένη μηχανολογία MSc / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης / PGDip

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Το MSc in Advanced Μηχανολόγων Μηχανικών ιδρύθηκε για να συμπληρώσει τις υπάρχουσες εξειδικευμένες σειρές μαθημάτων μας μέσω της παροχής μιας γενικής προηγμένο μηχανολογικό μάθημα μηχανικής, για τους σπουδαστές που προτιμούν μια ευρεία εκτίμηση μιας σειράς μηχανικών θέματα μηχανικής ... [+]

Το μάθημα παρέχει προηγμένες, μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη θεωρία και την πρακτική της μηχανολογίας. Το μάθημα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα μηχανικών θέματα μηχανικής ιδιαίτερη σημασία για τους τομείς της ενέργειας και των μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων μηχανολογικό σχεδιασμό και την αξιολόγηση. Το MSc in Advanced Μηχανολόγων Μηχανικών μάθημα έχει αναπτυχθεί για να εξοπλίσει αποφοίτους με μια εις βάθος κατανόηση της διαχείρισης του έργου, το σχεδιασμό, τη βοήθεια υπολογιστή μηχανικής, τη λειτουργία και τη βελτιστοποίηση των μηχανημάτων, μηχανική και δομική integrity.The MSc in Advanced Μηχανολόγων Μηχανικών διαφοροποιείται από άλλα μαθήματα στον κόσμο, κυρίως από τη βιομηχανική πλαίσιο της μέσω των ισχυρών δεσμών που έχουμε με την εθνική και διεθνή βιομηχανία. Χτίζουμε βιομηχανικές συνδέσεις μας μέσω της έρευνας και της παροχής συμβουλών, η οποία μας επιτρέπει να παρέχουμε πρακτικές και τις τρέχουσες παραδείγματα για να μας βοηθήσει να επεξηγήσουμε τη μάθηση καθ 'όλη τη διάρκεια. [-]

συστήματα τροφικής αλυσίδας MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Τρόφιμα μας αλυσίδα Systems MSc έχει αναπτυχθεί ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης βιομηχανίας υπό την ηγεσία της έρευνας. Το μάθημα εξετάζει το σύνολο της τροφικής αλυσίδας από την προ-συγκομιδής στην αγορά με το γενικό στόχο της βελτίωσης της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων. [+]

Τρόφιμα μας αλυσίδα Systems MSc έχει αναπτυχθεί ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης βιομηχανίας υπό την ηγεσία της έρευνας. Το μάθημα εξετάζει το σύνολο της τροφικής αλυσίδας από την προ-συγκομιδής στην αγορά με το γενικό στόχο της βελτίωσης της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων. Ποιος είναι; Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για νέους πτυχιούχους από μια επιστήμη ή την τεχνολογία υπόβαθρο που ενδιαφέρονται για μια καριέρα στον κλάδο των τροφίμων. Το μάθημα είναι επίσης ιδανικό για επαγγελματίες που ήδη εργάζονται στη βιομηχανία που θα ήθελαν να εκπαιδευτούν για να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Διαθέσιμο σε μια πλήρη και μερικής απασχόλησης βάση το μάθημα προσφέρει ευελιξία και υποστήριξη για εκείνους που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν ενώ παραμένουν στην αγορά εργασίας. Τροφική αλυσίδα Systems MSc είναι μέρος της Γεωργίας και Τροφίμων του προγράμματος. Παρέχει μια κριτική εκτίμηση των σχετικών με την παραγωγή και προμήθεια ασφαλών τροφίμων στον σύγχρονο κόσμο ζητήματα. Μέσω της ενσωμάτωσης των επιστημονικών, τεχνολογικών και διαχειριστικών παραγόντων οι μαθητές θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τους πόρους των τροφίμων πιο αποτελεσματικά για την επίτευξη υψηλότερης ποιότητας και ασφαλέστερη παραγωγή τροφίμων, καθώς και την επιτυχή κατανόηση και διαχείριση των αλυσίδων εφοδιασμού τροφίμων. Η ολιστική προσέγγιση του MSc θα σας δώσει μια λεπτομερή κατανόηση του συνόλου του συστήματος της τροφικής αλυσίδας, συμπεριλαμβανομένων: Διαγνωστικά μικροβιολογίας τροφίμων HACCP LOGISTICS μετασυλλεκτικών τεχνολογία προγνωστική μοντελοποίηση αξιολόγηση των κινδύνων των τροφίμων Διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Γιατί αυτό το μάθημα; Η αύξηση της ευαισθητοποίησης των καταναλωτών και της ζήτησης σε θέματα ποιότητας των τροφίμων, τη διατροφή και την ασφάλεια, σε συνδυασμό με την εντατικοποίηση του ανταγωνισμού εντός της ταχέως μεταβαλλόμενη βιομηχανία τροφίμων, έχει δημιουργήσει ζήτηση για τα άτομα που είναι σε θέση να οδηγήσετε την επιτυχία στη διαχείριση των βασικών αλυσίδων τροφίμων σε μια σύγχρονη παγκόσμια οικονομική αγορά . Τρόφιμα μας αλυσίδα Systems MSc έχει αναπτυχθεί ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης βιομηχανίας υπό την ηγεσία της έρευνας. Αντιπροσωπεύει μια μοναδική προσφορά εντός του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης σε ότι εξετάζει το σύνολο της τροφικής αλυσίδας από πριν τη συγκομιδή για την αγορά μέσω της ενσωμάτωσης της επιστήμης, της τεχνολογίας και της διαχείρισης. Η ολιστική προσέγγιση του MSc ανταποκρίνεται στην ολοένα και πιο ολοκληρωμένη αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων ( «από το αγρόκτημα στο τραπέζι») και θα σας εξοπλίσουν με τις σχετικές γνώσεις, τις δεξιότητες και την πρακτική εμπειρία που απαιτείται για να ακολουθήσει μια ευρεία ποικιλία των ευκαιριών σταδιοδρομίας στη σημερινή βιομηχανία τροφίμων. Ενημερώθηκε από τη βιομηχανία MSc μας στην Systems τροφική αλυσίδα οφέλη από την είσοδο από μια συμβουλευτική επιτροπή της βιομηχανίας με εκπροσώπους από εμπορικούς οργανισμούς και μη εμπορικούς οργανισμούς, οι οποίοι βοηθούν να διασφαλιστεί η πορεία διατηρεί πραγματικό κόσμο τη σημασία της για την αγορά και τη βιομηχανία εστίασης. Η συμμετοχή της βιομηχανίας κάνει επιτυχείς σπουδαστές περιζήτητο στην αγορά εργασίας. λεπτομέρειες Μαθήματος Η επίσημη δίδαξε συνιστώσα του μαθήματος περιλαμβάνει οκτώ υποχρεωτικά μαθήματα. Κάθε μονάδα είναι δύο εβδομάδες στη διάρκεια, που αποτελείται από μία εβδομάδα από διαλέξεις, πρακτική εργασία, επιτόπιες επισκέψεις και μία εβδομάδα για προσωπική μελέτη. Μερική απασχόληση φοιτητές παρακολουθούν την πρώτη εβδομάδα κάθε ενότητας, αλλά μπορούν να συνεχίσουν με τις αναθέσεις μαθημάτων σε κατάλληλο χρόνο και τόπο. Αυτό το στοιχείο αποτελεί το 40% της συνολικής βαθμολογίας. έργο του Ομίλου έργα του Ομίλου παρέχει στους φοιτητές με την κατανόηση της εργασίας στις πραγματικές προκλήσεις στο χώρο εργασίας, μαζί με τις δεξιότητες στην ομαδική εργασία, τη διαχείριση των πόρων και την ανάπτυξη της υποβολής εκθέσεων και την παρουσίαση των δεξιοτήτων. Πολλά από τα έργα που υποστηρίζονται από εξωτερικούς οργανισμούς και την εμπειρία που αποκτήθηκε εκτιμάται ιδιαίτερα από τους μαθητές και τους μελλοντικούς εργοδότες. Για τους φοιτητές μερικής μια διατριβή αντικαθιστά συνήθως, το έργο της ομάδας. Αυτό το στοιχείο αποτελεί το 20% της συνολικής βαθμολογίας. Ατομικό σχέδιο Η τετράμηνη επιμέρους ερευνητικό έργο μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός της βιομηχανίας ή τον ακαδημαϊκό χώρο και για τους υποψηφίους με μερική απασχόληση μπορεί να αναληφθεί στο χώρο εργασίας σας. Αυτό το βασικό μέρος του μαθήματος σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τις ερευνητικές δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της δίδαξε φάση του μαθήματος σε ένα πρακτικό πρόβλημα στον τομέα της επιστήμης της υγείας και δρα ως μια ευκαιρία για να συναντήσουν δυνητικούς εργοδότες μέλλον. Αυτό το στοιχείο αποτελεί το 40% της συνολικής βαθμολογίας. Εκτίμηση Ενότητες που διδάσκονται 40%, Ομάδα Έργου 20%, Ατομική Ερευνητικό Έργο 40% βασικές ενότητες Plant-Based Ποιότητας των Τροφίμων μαθηματική Ιδρύματα Εδαφολογίας περιβάλλον των φυτών τρόφιμα Diagnostics Μυκητολογία τροφίμων μετασυλλεκτικών τεχνολογία Μικροβιολογία Τροφίμων και HACCP Διαχείριση Εφοδιαστικής Τροφίμων Προυποθέσεις εισόδου Μια πρώτη ή δεύτερη κατηγορία πτυχίο από ένα πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, ή ισοδύναμου, σε ένα επιστημονικό κλάδο, όπως η επιστήμη των τροφίμων, τεχνολογία τροφίμων, μικροβιολογία ή άλλη επιστήμη ή θέματα που σχετίζονται με την τεχνολογία? ή των υποψηφίων με κατάλληλη επαγγελματική εμπειρία. Αγγλικής Γλώσσας Εάν είστε διεθνής φοιτητής θα πρέπει να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία που έχετε επιτύχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα της δοκιμής σε ένα αγγλικό προσόντα. Το ελάχιστο πρότυπο που αναμένεται από έναν αριθμό αποδεκτών μαθήματα είναι τα εξής: IELTS - 6.5 TOEFL - 92 Pearson PTE Academic - 65 Cambridge Αγγλικά Κλίμακα - 180 Cambridge English: Advanced - C Cambridge Αγγλικά: Proficiency - C Εκτός από αυτές τις ελάχιστες βαθμολογίες που αναμένεται επίσης να επιτευχθεί μια ισορροπημένη βαθμολογία σε όλα τα στοιχεία της δοκιμής. Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε φιλοξενούμενων δοκιμή εάν υπάρχει ένα στοιχείο της βαθμολογίας της δοκιμής είναι πολύ χαμηλή. Μπορούμε να δεχτούμε μόνο δοκιμές ληφθούν εντός δύο ετών από την ημερομηνία εγγραφής σας (με την εξαίρεση του Cambridge εξετάσεις αγγλικής που δεν έχουν ημερομηνία λήξης). Οι μαθητές απαιτούν Tier 4 (Γενικά) θεώρηση πρέπει να διασφαλιστεί ότι μπορούν να καλύψουν τις αγγλικές γλωσσικές απαιτήσεις που ορίζονται από το Ηνωμένο Βασίλειο Θεωρήσεις και Μετανάστευσης (UKVI) και σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση ένα IELTS για UKVI δοκιμή. Η καριέρα σας Με την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να συνεχίσουν ή να ενισχύσουν τη σταδιοδρομία σε διάφορους βασικούς τομείς όπως: LOGISTICS παραγωγή Έρευνα λιανεμποριο Αποθήκευση Προμήθεια. Οι εργοδότες θα υπάρχουν σε διάφορους τομείς σχετίζονται με τα τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένων: Οι παραγωγοί τροφίμων και οι εταιρείες παραγωγής επιχειρήσεις λιανικής πώλησης τροφίμων Κρατικοί Φορείς Logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας Οι εταιρείες διαχείρισης Ερευνητικά ιδρύματα. απόφοιτοι Cranfield είναι πολύ επιτυχής όσον αφορά την επίτευξη των σχετικών εργασιών. Μερικά 93% σε σχετική απασχόληση ή την περαιτέρω μελέτη έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους. Για τους επαγγελματίες που έχουν ήδη στη βιομηχανία, τα προσόντα του Cranfield την ενίσχυση της σταδιοδρομίας τους, προς όφελος τόσο του υποψηφίου και του εργοδότη τους. Cranfield Υπηρεσία Καριέρα Καριέρα Υπηρεσία μας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τη δουλειά που θέλετε μετά την έξοδο από το Cranfield. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να εντοπίσει κατάλληλες ευκαιρίες και να σας υποστηρίξει στη διαδικασία αίτησης για θέση εργασίας για διάστημα έως τρία έτη μετά την αποφοίτηση. Cranfield Αποφοίτων Χιλιάδες απόφοιτοι συνεχίσει την «εμπειρία Cranfield» μετά την αναχώρησή τους από τη διατήρηση σε επαφή με τους συναδέλφους και τους φίλους σας μέσω του δωρεάν αριθμού των μελών του Cranfield Αποφοίτων. [-]

Βίντεο

Why Cranfield University is the best choice for postgraduate study

Cranfield University Student Advice Centre

Επικοινωνία

Cranfield University

Διεύθυνση College Road
MK43 0AL United Kingdom
Ιστοσελίδα http://www.cranfield.ac.uk/
Τηλέφωνο +44 1234 750111

Διεύθυνση Shrivenham Swindon
SN6 8LA
Ιστοσελίδα https://www.cranfield.ac.uk/
Τηλέφωνο