Έρευνα Master of Philosophy (MA)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Ο University of Antwerp UAntwerp πλήρους απασχόλησης διοργανώνεται από το Τμήμα Φιλοσοφίας του University of Antwerp ( UAntwerp ), το Τμήμα Φιλοσοφίας και Ηθικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου της Γάνδης (UGent) και το Τμήμα Φιλοσοφίας και Ηθικών Επιστημών του Vrije Universiteit Brussel ( VUB). Το πρόγραμμα προσφέρει κατάρτιση υψηλού επιπέδου για τους άριστους φοιτητές που επιδιώκουν να αναπτύξουν μια ερευνητική σταδιοδρομία στη φιλοσοφία .

Περιεχόμενο προγράμματος

Οι σπουδαστές εκπαιδεύονται στην ακαδημαϊκή γραφή , η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να ενεργούν ως κύριοι συγγραφείς ακαδημαϊκών άρθρων.

Τα ερευνητικά σεμινάρια αποτελούν τον πυρήνα του προγράμματος και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα φιλοσοφικών πεδίων. Ορισμένοι αφορούν κοινωνικά συναφή θέματα (δηλαδή εφαρμοσμένη φιλοσοφία) ενώ άλλα αφορούν πιο θεμελιώδεις, καθαρά φιλοσοφικούς τομείς.

Προσφέρουμε ερευνητικά σεμινάρια για: Ηθική Ψυχολογία και Μετα-Δεοντολογία. Εμπειρική Δεοντολογία. Πολιτική Φιλοσοφία μετά την Rawls: Ισότητα, Δικαιοσύνη και Διαφορετικότητα. Βιοηθική. Φιλοσοφία των ΜΜΕ και Θεωρία των Μέσων Φιλοσοφία και Ηθική των Φύλων, της Σεξουαλικότητας και της Διαφορετικότητας. Λογική; Φιλοσοφία των Βιοϊατρικών και Κοινωνικών Επιστημών. Φιλοσοφία των Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Ιστορία και φιλοσοφία της επιστήμης. Φιλοσοφία του Νου και της Γνώσης. Φιλοσοφική Ανθρωπολογία. Σύγχρονη ηπειρωτική φιλοσοφία. Θρησκεία και διακλαδώσεις · Ιστορία και υποδοχή της αρχαίας και μεσαιωνικής φιλοσοφίας και θρησκείας. Ιστορία της πρώιμης σύγχρονης φιλοσοφίας. Καντική και μετα-καντιανή φιλοσοφία. και την αισθητική / φιλοσοφία της τέχνης.

Όλα τα ερευνητικά σεμινάρια διδάσκονται στα αγγλικά .

Διαδρομή καριέρας

Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για μια ερευνητική σταδιοδρομία στη φιλοσοφία . Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να υποβάλλουν αιτήσεις για υποτροφίες υποτροφίας, π.χ. με το Ίδρυμα Ερευνών Φλάνδρα (FWO) ή τα συμβούλια έρευνας των συμμετεχόντων πανεπιστημίων ή με τη δική τους πρόταση έρευνας. Οι φοιτητές θα πρέπει επίσης να υποβάλλουν αίτηση για διδακτορικές θέσεις με προκαθορισμένο ερευνητικό έργο που εμπίπτει στην περιοχή εμπειρογνωμοσύνης τους. Τέτοιες θέσεις διαφημίζονται τακτικά σε ακαδημαϊκά ενημερωτικά δελτία και λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Γιατί να επιλέξετε UAntwerp ;

Οι απόφοιτοι του ερευνητικού Master of Philosophy είναι σε θέση να αναπτύξουν ένα φιλοσοφικό ερευνητικό πρόγραμμα και να εκπονήσουν μια αίτηση χρηματοδότησης που μπορεί να υποβληθεί σε τοπικά, εθνικά ή διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Είναι σε θέση, στο πλαίσιο των τομέων εξειδίκευσής τους, να διατυπώνουν πρωτότυπα και καινοτόμα ερευνητικά προβλήματα βασισμένα σε μια δεόντως θεμελιωμένη αντίληψη για τη διεθνώς αναγνωρισμένη τεχνολογία στον τομέα τους. Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος είναι σε θέση να επεξεργαστούν τις αρχικές λύσεις σε επιλεγμένα ερευνητικά προβλήματα και να υποστηρίξουν τις υποθέσεις τους με σαφή και πειστικό τρόπο.

128905_Philosophy_Fotofiche_1180op361.jpg

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of o ... περαιτέρω

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of our student population comes from abroad. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη