Αρχιτεκτονική σχεδιασμού

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το μάθημα Αρχιτεκτονικής MArch 12 μηνών επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και εφαρμογή εξειδικευμένων αρχιτεκτονικών γνώσεων και προηγμένων τεχνικών και τεχνολογιών σχεδίασης.

Το μάθημα αυτό δημιουργήθηκε αρχικά για να ανταποκριθεί στον αυξανόμενο ανταγωνισμό στην επαγγελματική προμήθεια κτιρίων και στην αυξανόμενη ζήτηση εξειδικευμένων γνώσεων και δεξιοτήτων για την επιδίωξη της αρχιτεκτονικής αριστείας. Προσφέρει την ευκαιρία να επικεντρωθεί σε αρχιτεκτονικό ή αστικό σχεδιασμό, στις ανθρωπιστικές επιστήμες, στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό και την τεχνολογία σε ένα υψηλό επίπεδο πολυπλοκότητας χωρίς να χρειάζεται να εργάζεται κανείς μέσα σε ένα μόνο εξειδικευμένο χώρο.

Βασικά στοιχεία

 • Στο πλαίσιο της αποστολής του, το Τμήμα Αρχιτεκτονικής και Ενσωματωμένου Περιβάλλοντος θα αναπτύξει τις επαγγελματικές δεξιότητές σας και την περιβαλλοντικά υπεύθυνη συμπεριφορά που είναι απαραίτητη στον σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο.
 • Το τμήμα απολαμβάνει ισχυρούς συνεργατικούς δεσμούς με ιδρύματα του εξωτερικού.
 • Αυτό το διεπιστημονικό πρόγραμμα μοιράζεται ενότητες με άλλα μεταπτυχιακά μαθήματα στο τμήμα.

Το μάθημα αυτό επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και εφαρμογή ειδικών αρχιτεκτονικών γνώσεων και προηγμένων τεχνικών αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

Μέσα από μια σειρά από εξειδικευμένες διαλέξεις, σεμινάρια και στούντιο σχεδιασμού θα εξερευνήσετε τα τρέχοντα και μελλοντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι αστικοί σχεδιαστές, οι αρχιτέκτονες και οι τεχνολόγοι και θα αναπτύξουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την ευαισθητοποίηση που απαιτούνται στον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο της σύγχρονης αρχιτεκτονικής έρευνας και πρακτικής.

Το σχέδιο αρχιτεκτονικής MArch προσφέρεται με πλήρη απασχόληση επί ένα έτος. Δεν μεταδίδει επαγγελματική διαπίστευση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Περιεχόμενο μαθήματος

Τα φθινόπωρο και τα εαρινά εξάμηνα, θα συμπληρώσετε 120 μονάδες αξίας μονάδων. Αυτό θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο «πακέτο» σχεδιασμού με γνώμονα την έρευνα σε ένα από τα εξειδικευμένα πεδία που προσφέρονται σε κάθε εξάμηνο, που αποτελείται από ένα σεμινάριο και σειρά σεμιναρίων, καθώς και ένα πρόσθετο σεμινάριο / σεμινάριο.

Κατά το καλοκαιρινό εξάμηνο, θα συμπληρώσετε μια 60-πτυχιακή διατριβή.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, θα περάσετε λίγο χρόνο σε εξερεύνηση και καινοτομία σε στούντιο, μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών, που εργάζονται μαζί με τους αρχιτέκτονες, τους αστικούς σχεδιαστές και τους τεχνολόγους στα στούντιο σχεδιασμού, σεμινάρια και διαλέξεις.

Προυποθέσεις εισόδου

Απαιτήσεις εισόδου: 2: 1 βαθμό (ή διεθνές ισοδύναμο) στην αρχιτεκτονική ή ένα παρόμοιο θέμα. Αυτό πρέπει να περιλαμβάνει ενότητες αρχιτεκτονικού σχεδιασμού ύψους 25% -50% των συνολικών πιστώσεων. Ένα χαρτοφυλάκιο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού πρέπει επίσης να υποβληθεί.

Ενότητες

Οι τυπικές ενότητες περιλαμβάνουν:

 • Masters Design Project * (20 μονάδες)

 • A ** (20 μονάδες)

 • Masters Design Project 2 * (30 μονάδες)

 • B ** (20 μονάδες)

 • Ερευνητικές και Επαγγελματικές Δεξιότητες, Εργαλεία και Μέθοδοι (20 μονάδες)

 • Επιλογής (ένα από τα ακόλουθα): K14SUD Βιώσιμη Αστική Σχεδίαση; K14FCT Design Fabrication; K13UDT Αστική Σχεδίαση Θεωρία και Πρακτική? K14HRI θέματα υψηλού κινδύνου; K13AED Προχωρημένο Περιβαλλοντικό Σχέδιο (10 μονάδες)

 • Διατριβή (60 μονάδες)

* Οι φοιτητές θα μπορούν να επιλέξουν από τις 4 ή 5 μονάδες στούντιο που προσφέρονται στους φοιτητές του MArch.

** Οι φοιτητές θα επιλέξουν την ενότητα των 20 πιστωτικών μαθημάτων / σεμιναρίων που αποτελεί προϋπόθεση για την επιλογή της μονάδας στούντιο (βλ. *).

Φθινόπωρο (A): Θεωρία και πρακτική του αστικού σχεδιασμού K14IUD; K14AED Προχωρημένος Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός; K14HRI θέματα υψηλού κινδύνου; K14DDF Σχεδιασμός Θεωρίας Κατασκευών και Πρακτικής? Κτίριο K14BWP με το παρελθόν.

Άνοιξη (Β): Τεχνολογία και υλικά σχεδίασης K14DTM. Το K14PAC τοποθετεί τις πόλεις και τις κουλτούρες. Σχέδιο μελέτης περίπτωσης K14CSP. K14RTA Επανεξέταση Αρχιτεκτονική.

Οι ενότητες που προσφέρουμε είναι εμπνευσμένες από τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του προσωπικού μας και ως εκ τούτου μπορεί να αλλάξουν για λόγους, για παράδειγμα, εξελίξεις στην έρευνα ή αλλαγές νομοθεσίας. Αυτή η λίστα είναι ένα παράδειγμα των τυπικών ενοτήτων που προσφέρουμε, όχι μια οριστική λίστα.

Καριέρα

Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων και Περιβάλλοντος έχει διεθνή φήμη για τη διδασκαλία και την έρευνα και συνεργάζεται με κορυφαίους θεσμούς παγκοσμίως στους τομείς της αρχιτεκτονικής, του αστικού σχεδιασμού και της βιώσιμης ενεργειακής τεχνολογίας.

Είναι γνωστός για τη δέσμευσή της στην διεπιστημονική διδασκαλία και έρευνα και ως εκ τούτου οι μεταπτυχιακοί μας αναγνωρίζονται διεθνώς ως έχοντες τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν τα επαγγέλματα του δομημένου περιβάλλοντος.

Ο σχεδιασμός αρχιτεκτονικής MArch παρέχει τη βάση για προηγμένες ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην αρχιτεκτονική πράξη και στον ακαδημαϊκό χώρο. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να εξετάσουν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν να σπουδάζουν σε μεγαλύτερο βαθμό από την έρευνα - MPhil ή PhD.

Το Πανεπιστήμιο του Nottingham έχει αναγνωριστεί ότι παρέχει ένα χρυσό πρότυπο στο πλαίσιο διδασκαλίας αριστείας (TEF), το οποίο αποσκοπεί στην αναγνώριση και επιβράβευση της εξαιρετικής μάθησης και διδασκαλίας.

Προυποθέσεις εισόδου

 • Απαιτήσεις εισόδου: 2.1 (ανώτερη βαθμίδα Hons 2η τάξη ή διεθνές ισοδύναμο)
 • Άλλες απαιτήσεις: Πρέπει να υποβληθεί χαρτοφυλάκιο έργου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
 • IELTS: 6,5 (όχι λιγότερο από 6,0 σε οποιοδήποτε στοιχείο)
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Διαβάστε Λιγότερα
Νότιγχαμ , Οβιέδο , Ningbo + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη