Αυστρία

Μελέτη στην Αυστρία

Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αυστρία

Αυστρία προσφέρει μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση εποπτεύεται και χρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Επιστημών και Έρευνας. Αυστρία 's 11 ιδιωτικά πανεπιστήμια και 23 δημόσια πανεπιστήμια παρέχουν στους φοιτητές με μια ολοκληρωμένη λίστα των προγραμμάτων σπουδών και υψηλότερο εκπαιδευτικό σύστημα που να εξυπηρετεί πλέον τις μάζες και όχι την ελίτ, όπως έκανε και πριν από τη δεκαετία του 1960. Όλοι οι μαθητές σε ένα χρόνο ήταν ελεύθεροι να ισχύουν για ένα δημόσιο πανεπιστήμιο και τα μεγάλα σε κάθε τομέα της μελέτης που επιθυμούσαν, μια διαδικασία που έχει βιώσει πρόσφατα αρκετές αλλαγές. Παρά το γεγονός ότι η Αυστρία εξακολουθεί να επιτρέπει επιλέξιμες φοιτητές σε μεγάλες σε πολλά θέματα ταυτόχρονα, ο δημόσιος τομέας ευθύνεται για το εκπαιδευτικό σύστημα έχει τεθεί πλέον σε ισχύ οι περιορισμοί για διάφορους τομείς της μελέτης. Επί του παρόντος, τα θέματα αυτά περιλαμβάνουν: Ψυχολογία, Βιολογία, Οδοντιατρική, ιατρική, Οικονομικών Επιστημών, Δημοσιογραφίας και Κτηνιατρικής.

Ξεκινώντας από το 2001, οι μαθητές που φοιτούν σε αυστριακό πανεπιστήμιο δεν είναι πλέον να απολαύσουν δωρεάν εκπαίδευση. Ωστόσο, οι φοιτητές της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) που ολοκληρώνουν την progam το πτυχίο τους στο ελάχιστο χρονικό διάστημα (τρία έτη), δεν χρειάζεται να πληρώσει για την εκπαίδευσή τους. Άλλοι φοιτητές πρέπει να καταβάλλουν δίδακτρα € 370 ($ 500) ανά εξάμηνο, εάν είναι Αυστριακοί πολίτες και 700 € (950 $) αν δεν είναι αυστριακοί πολίτες.

Η απόκτηση πτυχίου 's στην Αυστρία συνήθως διαρκεί τρία χρόνια. Κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό ή διδακτορικό γενικά παίρνει άλλα δύο έως τρία έτη, ανάλογα με το είδος του αντικειμένου και των προδιαγραφών στο οποίο ο φοιτητής εγγεγραμμένος ή θα εγγραφεί.

 

Πανεπιστήμια Εφαρμοσμένων Επιστημών (Fachhochschulen)

Πανεπιστήμια Εφαρμοσμένων Επιστημών διαφέρουν από παραδοσιακά αυστριακά πανεπιστήμια αυτά να είναι προσαρμοσμένα για να φιλοξενήσουν τους σπουδαστές που επιθυμούν να μάθουν μια πρακτική δεξιότητα πάνω από ακαδημαϊκές γνώσεις.Ως φοιτητή που παρακολουθεί Fachhochschule, δεν θα μπορούν να επιλέξουν τα μαθήματα σας τόσο ελεύθερα όσο θα μπορούσε να είναι σε ένα ακαδημαϊκό προσανατολισμό πανεπιστήμιο. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί ότι όλοι οι μαθητές εισέρχονται σε Πανεπιστήμιο απόφοιτος Εφαρμοσμένων Επιστημών στο συνιστώμενο τρία χρόνια.

 

Αυστριακή Ιδιωτικών Πανεπιστημίων

Από το 2001, όλα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια πρέπει να είναι διαπιστευμένοι πριν νομικά επιτρέπεται να δώσει ακαδημαϊκών βαθμών. Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Παιδείας, Επιστημών και Πολιτισμού έχει την εξουσία να δεχθεί τη διαπίστευση. Επί του παρόντος, τα 13 ιδιωτικά πανεπιστήμια που λειτουργούν στην Αυστρία πλήρως διαπιστευμένο. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Ειρήνης, το Sigmund Freud Πανεπιστήμιο (Βιέννη) και το Παράκελσος Medizinische Privatuniversität (Salzburg).

 

Ακαδημαϊκά πτυχία

Ένα πτυχίο Magister είναι ο πρώτος τίτλος που χορηγείται σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ένα έξι παρα τέσσερα έτη σπουδών στις κοινωνικές επιστήμες, φυσικές επιστήμες, ανθρωπιστικές επιστήμες, δίκαιο ή την οικονομία. Οι φοιτητές με ειδίκευση στον τομέα της γεωργίας ή της μηχανικής, θα λάβετε ένα Diplom-Ingenieur μετά την ολοκλήρωση ενός προγράμματος σπουδών. Πρόσφατα, ορισμένα αυστριακά πανεπιστήμια έχουν αρχίσει να εκδίδουν Bachelor 's βαθμούς πριν από τη Magister, ή Master ' s βαθμό.

Ιατρική είναι η μόνη περιοχή της μελέτης, στην οποία ένας μαθητής μπορεί να κερδίσουν ένα διδακτορικό μετά από τουλάχιστον έξι χρόνια φοίτηση σε πανεπιστήμιο. Πολλοί τομείς σπουδών, όπως η ιατρική, η ζήτηση ότι οι μαθητές γράφουν και να παραδώσει μια ερευνητική εργασία που ονομάζεται Diplomarbeit, το οποίο συνήθως κατά μέσο όρο τουλάχιστον 100 σελίδες.

 

Ευδιάκριτη αυστριακά πανεπιστήμια

Ιδρύθηκε το 1365, το Πανεπιστήμιο της Βιέννης είναι το πιο διάσημο από Αυστρία 's πανεπιστήμια και διαθέτει τρία κέντρα και 15 σχολές που περιλαμβάνουν Τμήματα Επιστήμης Υπολογιστών, Ψυχολογία, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά, Φυσική, Χημεία και Μαθηματικά. Υπάρχουν, επίσης, Κέντρα Μοριακής Βιολογίας, Σπουδές Μετάφρασης και Αθλητισμού. Δύο άλλα κορυφαία αυστριακά πανεπιστήμια είναι το Πανεπιστήμιο του Ίνσμπρουκ και το Karl-Franzens-Universität Graz.


Εφαρμόζοντας σε αυστριακό πανεπιστήμιο

Για να εφαρμόσετε ως ένα προπτυχιακό (που ονομάζεται "πρώτο κύκλο "), ένας φοιτητής θα πρέπει να έχουν ένα έγκυρο πιστοποιητικό από το προηγούμενο σχολείο τους, δηλώνοντας ότι διαθέτουν τα προσόντα για να εισάγετε ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι μαθητές που είναι μέλη του ΕΟΧ πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την ανώτερη δευτεροβάθμια εκπαίδευση πριν από κατατακτήριες να παρακολουθήσουν ένα αυστριακό πανεπιστήμιο.Θα πρέπει επίσης να κληθεί να αποδείξει μπορείτε να μιλούν Γερμανικά και Αγγλικά καθώς και να αναλάβει πρόσθετες τάξεις τυγχάνουν εάν είναι απαραίτητο.

Πριν οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το Master 's πρόγραμμα στην Αυστρία, θα πρέπει να έχουν κερδίσει ένα πτυχίο ' s πτυχίο ή άλλο ισοδύναμο βαθμό πτυχίου Bachelor 's, σύμφωνα με τις αυστριακές εκπαιδευτικές απαιτήσεις.

Μερικά από τα πιο ανταγωνιστικά προγράμματα σπουδών στην Αυστρία δέχονται φοιτητές με βάση την ποιότητα μέσους σημείο που σφάζονται από την προηγούμενη σχολική εργασία. Φοιτητές της ΕΕ μπορεί να μετατρέψει ΣΔΣ τους στο αυστριακό σύστημα χρησιμοποιώντας το EGC (European Grade Converter). Μη ευρωπαίους φοιτητές μπορούν να έχουν πρόσβαση το πρότυπο διάγραμμα σύγκρισης των τάξεων που χρησιμοποιούνται από τους ευρωπαίους φοιτητές να υπολογίσουν αυστριακή ΣΔΣ τους.

Τα γερμανικά είναι η γλώσσα διδασκαλίας στην Αυστρία. Οι μαθητές καλούνται να υποβάλουν την απόδειξη της γνώσης τους της γερμανικής γλώσσας με την παροχή αποτελεσμάτων που λαμβάνονται από προηγούμενες εξετάσεις ή διπλώματα κερδίσει από τη λήψη μαθήματα γερμανικής γλώσσας.

 

Ασφαλιστική κάλυψη υγείας

Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΕΟΧ, οι μαθητές θα πρέπει να έχουν ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης υγείας μαζί τους, ενώ φοιτούν σε αυστριακό πανεπιστήμιο. Overseas μαθητές μπορούν να αποκτήσουν είτε αυστριακή δημόσια βοήθεια ιατρική ασφάλιση ή την αγορά ασφάλισης υγείας από ιδιωτικό φορέα.

 

Γιατί να σπουδάσω στην Αυστρία;

Προσφέροντας μια εξαιρετικά αναπτυγμένη κοινωνική οικονομία της αγοράς, ποικίλες ευκαιρίες απασχόλησης και ένα από τα υψηλότερα βιοτικά επίπεδα στον κόσμο, η Αυστρία είναι μεταξύ των κορυφαίων 15 πλουσιότερες χώρες του κόσμου. Με μια ακμάζουσα τουριστική βιομηχανία, συναρπαστικά ιστορικά αξιοθέατα και πανέμορφο ορεινό τοπίο, η Αυστρία παραμένει δημοφιλής με τις ευρωπαϊκές και στο εξωτερικό παραθεριστές καθώς και τους φοιτητές που θέλουν να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης βαθμούς από ένα διάσημο αυστριακό πανεπιστήμιο.

Σχετικά με την Αυστρία

Αυστρία επισήμως αναφέρεται ως η Δημοκρατία της Αυστρίας, μια χώρα που θεωρείται πολιτικά μια ομοσπονδιακή δημοκρατία και έχει πληθυσμό πάνω από οκτώ εκατομμύρια πολίτες ανθρώπους. Αυστρία συνορεύει βόρεια πλευρά της από τη Γερμανία και την Τσεχική Δημοκρατία? Σλοβακίας και της Ουγγαρίας στην ανατολική πλευρά του? Ιταλία και τη Σλοβενία ​​στο νότο και το Λιχτενστάιν και την Ελβετία προς τα δυτικά. Εννέα ομόσπονδα κρατίδια υποδιαιρούνται σε επαρχίες περιλαμβάνουν Αυστρία 's 84.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα γης (33.000 τετραγωνικά μίλια), με τη Βιέννη είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη. Ένα μέλος των Ηνωμένων Εθνών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Αυστρία υιοθέτησε το ευρώ ως επίσημο νόμισμά της το 1999.

 

Αυστρία 's Κλίμα

Οι περισσότεροι της Αυστρίας βρίσκεται σε ένα εύκρατο να κρυώσει ζώνη επηρεάζεται το καλοκαίρι από τα ζεστά άνεμοι που έρχονται από τα δυτικά.Επειδή το μεγαλύτερο μέρος της Αυστρίας επισκιάζεται από τις Άλπεις, το κλίμα είναι κατά κύριο λόγο μια "αλπικό " κλίμα - μάλλον κρύο κατά τους χειμερινούς μήνες (μηδέν έως -10 βαθμούς Κελσίου ή 32 με 15 βαθμούς Φαρενάιτ) και σχετικά ζεστό το καλοκαίρι ( 25 με 40 βαθμούς Κελσίου ή 77 στους 100 βαθμούς Φαρενάιτ). Κατά μέσο όρο, η Αυστρία παραλαμβάνει περίπου 660 χιλιοστά (26 ίντσες) από βροχή, χιόνι ή πάγο κάθε χρόνο, με μέσο μηνιαίο ύψος βροχής των 55 mm, ή περίπου δύο ίντσες.

 

Βασικά στοιχεία για την Αυστρία

  • Σχεδόν το 90 τοις εκατό της Αυστρίας 's πολίτες μιλούν γερμανικά, ακολούθησε το Σερβικό / Βοσνίας / Κροατίας (τέσσερα τοις εκατό)? Τουρκίας (δύο τοις εκατό)? Ουγγαρίας (μισό τοις εκατό) και της Πολωνίας (μισό τοις εκατό)
  • Οι περισσότεροι Αυστριακοί που είναι θρησκευτικά, είναι Ρωμαιοκαθολικοί
  • Δεκαεννέα Αυστριακοί δόθηκε το Νόμπελ Ιατρικής, Φυσιολογίας, Χημεία και Φυσική. Αυτό ανέρχεται σήμερα ως ένα από τα υψηλότερα ποσοστά βραβείο ανά κάτοικο για οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο.
  • Ανανεώσιμες πηγές εφοδιάσουν την Αυστρία με πάνω από 60 precent της εξουσίας, κυρίως ηλιακή και αιολική ενέργεια.
  • Σε σχεδόν τα 650 χρόνια, το Πανεπιστήμιο της Βιέννης στην Αυστρία 's μεγαλύτερο και παλαιότερο πανεπιστήμιο.

Σχολές

Σχολές και Πανεπιστήμια σε Αυστρία

Διαδικτυακές Σχολές και Πανεπιστήμια σε Αυστρία