Αυστραλία

Μελέτη στην Αυστραλία

Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Πανεπιστήμιο προγράμματα σπουδών περιλαμβάνουν πτυχία πανεπιστημίου σε προπτυχιακό επίπεδο. Σε μεταπτυχιακό επίπεδο, τα μεταπτυχιακά πιστοποιητικά και διπλώματα που προσφέρονται εκτός από μάστερ και διδακτορικούς τίτλους. Μεταπτυχιακά προγράμματα είναι διαθέσιμα σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών επιστημών, της μηχανικής, των επιστημών υγείας, των επιχειρήσεων, και την οικονομία. Μάστερ, συνήθως περιλαμβάνουν την έρευνα ή μαθημάτων, ή ένα συνδυασμό και των δύο.

 

Γιατί να σπουδάσω στην Αυστραλία;

Εκτός από την Αυστραλία είναι μια μεγάλη θέση για να ζήσει, τα προγράμματα σπουδών της Αυστραλίας πλοιάρχου είναι από την υψηλότερη ποιότητα στον κόσμο. Η αυστραλιανή ακαδημαϊκό περιβάλλον προάγει την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, και ανεξάρτητη σκέψη.

Αυστραλία έχει δεσμευτεί να εξασφαλίσει τη διεθνή μαθητές έχουν μια καλή εμπειρία στην Αυστραλία.Τα ιδρύματα που παραδέχονται διεθνείς φοιτητές πρέπει να εμμείνει σε μια αυστηρή δέσμη απαιτήσεων σχετικά με τις δραστηριότητες μάρκετινγκ, την παράδοση των μαθημάτων, τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες των φοιτητών όπως οι νομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες υγείας.

 

Πανεπιστήμια

Τέσσερα από τα 39 πανεπιστήμια της Αυστραλίας κατατάσσονται στο top 100 το 2012-2013 Times Higher Education World University Rankings . Τα σχολεία αυτά περιλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης (28), Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας (37η), το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ (62η), και το Πανεπιστήμιο του Queensland (65η). Περίπου 230.000 ξένοι φοιτητές φοιτούν σε ανώτερα εκπαιδευτικά προγράμματα στην Αυστραλία, με περίπου 90.000 πτυχιούχους κάθε χρόνο.

 

Δίδακτρα και Διάρκεια Προγράμματος

Οι αλλοδαποί φοιτητές πρέπει να πληρώσουν τα δίδακτρα πριν από την έναρξη των σπουδών του προγράμματος πλοιάρχου.Τυπικά δίδακτρα για μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου master είναι A $ 15.000 A $ 36000 ανά έτος, ανάλογα με το πανεπιστήμιο.

Μεταπτυχιακά προγράμματα πάρει 1-2 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Η διάρκεια της μελέτης είναι συνήθως δύο χρόνια μετά πτυχίο? Ωστόσο, ένα μεταπτυχιακό μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε ένα χρόνο, αν το πτυχίο του φοιτητή ελήφθη με άριστα.

 

Ακαδημαϊκό έτος

Το ακαδημαϊκό έτος στην Αυστραλία ξεκινά στις αρχές Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Τα περισσότερα σχολεία προσφέρουν δύο εξάμηνα κάθε χρόνο, αλλά ορισμένα σχολεία χρησιμοποιούν ένα σύστημα τρίμηνο και άλλα σχολεία θερινά μαθήματα προσφορά από το Δεκέμβριο μέχρι τον Φεβρουάριο.

 

Ευκαιριών για μεταπτυχιακές

Ένα μεταπτυχιακό σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών από ένα αυστραλιανό ίδρυμα κάνει ένα μεταπτυχιακό πιο πολύτιμο για τους εργοδότες σε όλο τον κόσμο.Επιπλέον, η πρόσφατη νομοθεσία ψηφίστηκε ότι οι άδειες διεθνή απόφοιτοι της Αυστραλίας ιδρύματα να αποκτήσουν μια θέση-μελέτη θεώρηση εργασίας που τους επιτρέπει να εργαστούν στην Αυστραλία για μέχρι τέσσερα έτη μετά την αποφοίτηση.

Ωστόσο, αν και οι διεθνείς σπουδαστές μπορούν να είναι επιλέξιμες για να εργαστούν στην Αυστραλία μετά την αποφοίτησή τους, οι μαθητές θα πρέπει να αναλάβουν τις σπουδές στην Αυστραλία για τον αποκλειστικό σκοπό της μετανάστευσης. Αυστραλία παρέχει προτιμησιακή μεταχείριση της μετανάστευσης για τα άτομα με Ειδικευμένοι Λίστα Επαγγελμάτων, αλλά ο έμπειρος διαδικασία μετάβασης είναι ξεχωριστή από τη διαδικασία φοιτητική βίζα. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ένας φοιτητής σπουδάζει για ένα μεταπτυχιακό στην Αυστραλία θα είναι σε θέση να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία.

Μετά την ολοκλήρωση βαθμό του πλοιάρχου, οι μαθητές μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και εφόσον είναι εισηγμένα σε ένα διδακτορικό πρόγραμμα και να λάβει ένα επιπλέον φοιτητική βίζα.

 

Visa Απαιτήσεις

Για να αποκτήσετε μια φοιτητική βίζα, οι φοιτητές πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι σε μια πλήρους απασχόλησης πορεία η οποία καταχωρείται με το αυστραλιανό Υπουργείο Μετανάστευσης και Ιθαγένειας (DIAC). Σπουδαστές που έχουν εγγραφεί σε μια σύντομη πορεία μικρότερη των 3 μηνών μπορούν να μελετήσουν σε μια θεώρηση επισκέπτη. Ωστόσο, μόνο οι σπουδαστές με φοιτητική βίζα θα έχουν πρόσβαση στην αυστραλιανή υγειονομική περίθαλψη και την εργασία με μειωμένο ωράριο. Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για φοιτητική βίζα μόλις λάβουν μια επιστολή προσφοράς ή ηλεκτρονική επιβεβαίωση της εγγραφής.

 

Ασφάλισης Υγείας

Η Αυστραλία έχει ένα ειδικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για τους ξένους φοιτητές που ονομάζεται Overseas Κάλυψη Υγείας Φοιτητής (OSHC). Οι φοιτητές πρέπει να αγοράσουν OSHC πριν από την άφιξη στην Αυστραλία και η κάλυψη πρέπει να διατηρηθεί κατά τη διάρκεια της παραμονής του φοιτητή σε μια φοιτητική βίζα. OSHC καλύπτει ιατρική ή νοσοκομειακή περίθαλψη και καλύπτει τα συνταγογραφούμενα φάρμακα και τα ασθενοφόρα.

 

Συμβουλές

Μεγάλο μέρος της Αυστραλίας είναι ασταθής και οι επισκέπτες θα πρέπει να γνωρίζουν τους κινδύνους που συνδέονται με το ταξίδι στην ενδοχώρα. Ακόμα και όταν δεν είναι στην απομόνωση, προστασία από τον ήλιο πρέπει να χρησιμοποιείται σε κάθε περίπτωση, και οι ταξιδιώτες θα πρέπει να πίνετε άφθονο νερό.

Μπους πυρκαγιές είναι ένα κοινό κίνδυνο, ιδιαίτερα από τα τέλη της άνοιξης ώς το καλοκαίρι. Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να διατηρηθεί η συνειδητοποίηση της θέσης των πυρκαγιών ανά πάσα στιγμή.

Άλλοι κίνδυνοι περιλαμβάνουν δηλητηριώδη φίδια, αράχνες και τα θαλάσσια stingers. Αυτοί οι κίνδυνοι μπορούν να αποφευχθούν με την επίγνωση της κατάστασης και τον κατάλληλο ρουχισμό και υποδήματα.

Σχετικά με την Αυστραλία

Η Αυστραλία είναι μια ήπειρος νησί και τη χώρα που βρίσκεται στο νότιο ημισφαίριο, μεταξύ των ωκεανών Ειρηνικού και του Ινδικού. Αν και η έκτη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο από την περιοχή, η Αυστραλία έχει έναν πληθυσμό μόνο περίπου 20 εκατ. ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ζει κατά μήκος των νότιων και ανατολικών ακτών. Η Αυστραλία είναι μια πολύ ανεπτυγμένη χώρα με τον πέμπτο υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα στον κόσμο. Μεγάλες βιομηχανίες επικεντρωθεί σε άφθονους φυσικούς πόρους της Αυστραλίας, όπως η γεωργία, την κηπουρική, την αλιεία, η δασοκομία, και τα μέταλλα.

 

Κλίμα

Λόγω της μεγάλης μάζας της γης της Αυστραλίας, το κλίμα ποικίλλει ευρέως σε όλη τη χώρα. Το βόρειο ένα τρίτο της χώρας είναι στις τροπικές περιοχές, ενώ το υπόλοιπο έχει ένα ήπιο κλίμα, με τις πιο κρύες περιοχές στα νοτιοανατολικά και την Τασμανία. Seasons είναι απέναντι από το βόρειο ημισφαίριο.Το καλοκαίρι εμφανίζεται από το Δεκέμβριο μέχρι το Φεβρουάριο, το φθινόπωρο από Μάρτιο μέχρι Μάιο, ο χειμώνας από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο και την άνοιξη από το Σεπτέμβριο μέχρι το Νοέμβριο.

 

Πολιτισμός

Η Αυστραλία είναι ένα πολύ ασφαλές, φιλικό και πολυ-πολιτισμική κοινωνία που είναι ένα από τα πιο διαφορετικά στον κόσμο. Σχεδόν το ένα τέταρτο του πληθυσμού έχει γεννηθεί σε άλλη χώρα. Εκτός από τις πολλαπλές πολιτισμική ταυτότητα των μεταναστών, μεγάλο μέρος της αυστραλιανής κουλτούρας προέρχεται από Αβορίγινες κληρονομιά της.

Αν αυστραλιανή κοινωνία είναι γενικά πολύ απλό, πολλούς χώρους εργασίας και τα εστιατόρια έχουν κωδικούς φόρεμα. Αυστραλοί αγαπούν τόσο τον αθλητισμό και τις τέχνες, όπως κινηματογράφο, τη λογοτεχνία, τη μουσική, το χορό και το θέατρο. Μουσεία τέχνης και γκαλερί αφθονούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Αυστραλίας.

 

Κόστος Διαβίωσης

Το κόστος ζωής είναι παρόμοια με τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο.Οι αλλοδαποί φοιτητές πρέπει να αποδείξουν στις αρχές μετανάστευσης ότι έχουν αρκετά χρήματα για να καλύψει τα έξοδα διαβίωσης, δίδακτρα και τέλη κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Οι φοιτητές μπορούν να εργάζονται με μειωμένο ωράριο για να κερδίσουν χρήματα προς τα έξοδα διαβίωσης. Η ετήσια δαπάνη απαίτηση από το 2012 ήταν ένα $ 18,610 για το μαθητή, A $ 6.515 για σύζυγο ή σύντροφο του μαθητή, A $ 3.720 για το πρώτο παιδί του μαθητή, και A $ 2.790 για κάθε επιπλέον παιδί.