Βραζιλία

Μελέτη στη Βραζιλία

Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Βραζιλία

Τρία διαφορετικά είδη ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης υπάρχουν σε Βραζιλία: τα πανεπιστήμια, τα οποία διεξάγει έρευνα και απασχολούν σχολή που κατέχουν διδακτορικά? Πανεπιστημιακά κέντρα που προσφέρουν μια ποικιλία μαθημάτων, αλλά δεν είναι προσανατολισμένο προς την έρευνα? Και ολοκληρωμένη σχολές που είναι μικρότερα, τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν ανάγκη έγκριση από τη Βραζιλία 's Υπουργείο Παιδείας πριν να προσφέρει νέους βαθμούς, πιστοποιήσεις και μαθήματα. Ενώ η πλειοψηφία του κράτους και ομοσπονδιακά που λειτουργούν τα πανεπιστήμια δεν χρεώνουν δίδακτρα, μικρότερα σχολεία λειτουργούν από τις δημοτικές governements μπορούν να επιβάλλουν τέλη για να παρακολουθήσουν το σχολείο τους.

Επειδή Βραζιλίας βαθμούς δεν ακολουθούν την παραδοσιακή εκπαιδευτική ιεραρχία βαθμό που βρέθηκαν στις περισσότερες άλλες χώρες, οι μαθητές θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι οι προπτυχιακές τους σπουδές (αναπληρωτής 's και bachelor ' s) αναφέρονται ως "απόφοιτος " (Graduação) βαθμούς στη Βραζιλία .Κερδίζουν ένα πτυχίο 's (bacharelado) πτυχίο διαρκεί τέσσερις έως έξι ετών και επιτρέπει στον μαθητή να εργαστεί ως γιατρός ή δικηγόρος στη Βραζιλία

Μια licentiate (licenciatura) χρειάζεται περίπου τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί και να επιτρέπει στον κάτοχο βαθμό να εργαστούν σε αυτές τις επαγγελματικές θέσεις εργασίας ως δευτερεύουσα ή δημοτικό εκπαιδευτές των σχολών. Κερδίζουν ένα πτυχίο τεχνολογία παίρνει το συντομότερο χρονικό διάστημα - περίπου δύο χρόνια - και παρέχει στα άτομα με τις δεξιότητες για να εργαστούν σε τομείς υψηλής ειδίκευσης καριέρα, όπως ένας διαχειριστής τουριστικών ή αγροτικών διευθυντής των επιχειρήσεων.

Μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών που ονομάζεται "Lato sensu " είναι επίσης διαθέσιμα που αναφέρει ένας φοιτητής έχει ειδικευτεί σε ένα συγκεκριμένο ακαδημαϊκό αντικείμενο. Ωστόσο, αυτός ο βαθμός δεν θα επιτρέψει ένας φοιτητής να συνεχίσει το διδακτορικό τους. Αντ 'αυτού, ο φοιτητής ενδιαφέρεται για ένα διδακτορικό, θα πρέπει να αποκτήσουν το πτυχίο μια στενή του όρου έννοια πλοίαρχος ' s και όχι "Lato sensu ".Οι πλοίαρχοι των προγραμμάτων σπουδών Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Βραζιλία θεωρείται lato sensu προγράμματα.

Βραζιλία 's Υπουργείο Παιδείας δεν αναγνωρίζει τη χρήση πιστωτικών μορίων μέσα στο σύστημα ανώτατης εκπαίδευσης, αλλά στηρίζεται σε πόσες ώρες ένας φοιτητής έχει συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια του ή της ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας. Για παράδειγμα, οι μαθητές κερδίζουν μεταξύ 850 και 1200 ώρες διδασκαλίας πανεπιστήμιο στη Βραζιλία (ένα πλήρους απασχόλησης έτος σε πανεπιστήμιο), θα έχουν συσσωρευτεί περίπου 30 αμερικανικές μονάδες ή 60 ECTS εάν παρευρέθηκε στο κολλέγιο στις Ηνωμένες Πολιτείες ή σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το αιθουσαίο

Το αιθουσαίο είναι η Βραζιλία 's εξετάσεις εισαγωγής στο πανεπιστήμιο που μπορεί να ληφθεί μόνο μία φορά το χρόνο. Παρόμοια με την ACT ή SAT εξετάσεις δίνονται στις ΗΠΑ, το αιθουσαίο μπορεί να διαρκέσει μία έως πέντε ημέρες για να ολοκληρωθεί και δοκιμές μαθητές τις γνώσεις τους για τα μαθηματικά, τη λογοτεχνία, τη βιολογία, τη φυσική, την ιστορία και την πορτογαλική γλώσσα.Επειδή η δημόσια πανεπιστημιακή εκπαίδευση στη Βραζιλία είναι περιορισμένη ελεύθερη και ανοιχτή slots, υπάρχει έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των φοιτητών που το αιθουσαίο. Εναλλακτικά, οι σπουδαστές που φοιτούν σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο, όπου τα δίδακτρα είναι απαραίτητη υποβάλλεται στην ανταγωνιστικότητα που παρέχεται στα δημόσια πανεπιστήμια και συνήθως κερδίσει την είσοδο με λιγότερο από το τέλειο Αιθουσαία σκορ.

 

Απαιτήσεις για την απόκτηση ενός φοιτητική βίζα

Οι μαθητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μια βραζιλιάνικη πανεπιστήμιο θα πρέπει να λάβει το αιθουσαίο, αν δεν διαθέτουν ήδη αποτελέσματα από ένα παρόμοιο εξετάσεις (όπως οι ΗΠΑ SAT ή ACT) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση του λαβυρίνθου σκορ. Συμπληρωμένο έντυπο αίτησης θεώρησης θα πρέπει στη συνέχεια να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο Προξενείο της Βραζιλίας, μαζί με ένα συμβολαιογραφικό αντίγραφο του φοιτητή 's οδηγός ' s κάρτα άδειας ή την αναγνώριση.Δύο φωτογραφίες διαβατηρίου, αντίγραφο του φοιτητή 's δρομολόγιο πτήσης ή αεροπορικής εταιρείας εισιτηρίων (η απόδειξη του απόπλου), αντίγραφο του φοιτητή ' s πιστοποιητικό γέννησης, απόδειξη ότι ο μαθητής έχει επαρκείς πόρους για να πληρώσει για τα έξοδα διαβίωσης, ενώ σπούδαζε στη Βραζιλία και μια επιστολή της πρόσκλησης από το πανεπιστήμιο ο φοιτητής παρακολουθεί απαιτείται επίσης πριν από τη Βραζιλία 's Υπουργείο Παιδείας θα εκδώσει μια φοιτητική βίζα.

 

Γιατί να σπουδάσω στη Βραζιλία;

Βραζιλιάνικα πανεπιστήμια προσφέρουν χιλιάδες διαφορετικά προγράμματα σπουδών που κυμαίνονται από τομείς όπως η κοινωνική δικαιοσύνη και hydroengineering για τη διαχείριση των πόρων της βιοποικιλότητας και την ηλεκτρολογία. Τεχνολογική έρευνα χρηματοδοτήθηκε γενναιόδωρα από τους κυβερνητικούς φορείς που δίνουν μεγάλη έμφαση στην αεροναυπηγική, τη γεωργία και την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.Βραζιλία 's πιο μεγάλη υπόληψη κέντρα τεχνολογίας περιλαμβάνουν τα Oswaldo Cruz Institute, της Βραζιλίας τη γεωργική έρευνα Corporation και της Βραζιλίας Υπηρεσίας Διαστήματος, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για έχοντας την πιο προηγμένη χώρο και το πρόγραμμα αστρονομίας σε όλες τις άλλες χώρες της Λατινικής.

Σχετικά με τη Βραζιλία

Η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Βραζιλίας είναι η μεγαλύτερη χώρα στη Νότια Αμερική, το σπίτι σε σχεδόν 200 εκατομμύρια άνθρωποι που απολαμβάνουν ένα από τα παγκόσμια 's ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες. Βραζιλία 's ακτογραμμή είναι συνορεύει με τον Ατλαντικό Ωκεανό, με τα υπόλοιπα σύνορά της μπορντούρα τις χώρες της Γουιάνα, τη Βενεζουέλα, το Σουρινάμ, την Κολομβία, το Περού, τη Βολιβία και τη Γαλλική Γουιάνα. Είναι ιδρυτικό μέλος της Λατινικής Ένωσης, η G20, η Ένωση Εθνών της Νοτίου Αμερικής και των Ηνωμένων Εθνών, η Βραζιλία θεωρείται "megadiverse " της χώρας, ένα από τα μόλις 17 στον κόσμο. Είναι κατ 'οίκον σε πολλές ποικιλίες του φυσικού περιβάλλοντος και της άγριας ζωής, καθώς και προστατευόμενα ενδιαιτήματα που περιέχουν ένα τεράστιο ποσό των φυσικών πόρων. Πολιτικά, η Βραζιλία είναι ένα δημοκρατικό πολίτευμα που διέπεται από έναν πρόεδρο ο οποίος είναι ο επικεφαλής της κυβέρνησης. Αυτή η χώρα έχει επίσης πρόσφατα χαρακτηρίστηκε ως σημαντική αναδυόμενη δύναμη μεταξύ άλλων αναπτυγμένων χωρών.

 

Βασικά στοιχεία για τη Βραζιλία

  • Η Βραζιλία έχει ένα πολύπλοκο και συμπαγές σύστημα των ποταμών που περιλαμβάνουν το Amazon, Negro και Parana Rivers. Ο Αμαζόνιος ποταμός έχει το μεγαλύτερο όγκο του νερού που περιέχεται σε οποιοδήποτε ποτάμι στον κόσμο και είναι το δεύτερο μακρύτερο ποτάμι στη Γη
  • Σχεδόν το ένα τέταρτο του κόσμου 's δάση βρίσκονται στη Βραζιλία, ως επί το πλείστον αποτελείται από την ζούγκλα του Αμαζονίου. Το τροπικό δάσος του Αμαζονίου είναι επίσης το σπίτι σε περισσότερα είδη πιθήκων από ό, τι οποιοδήποτε άλλο μέρος στη Γη
  • Ποδόσφαιρο (futebol) είναι η Βραζιλία 's πιο δημοφιλές άθλημα. Οι μαθητές θα διαπιστώσετε ότι κάθε μέσο σε μεγάλη πόλη που επισκέπτονται, ενώ σπούδαζε στη Βραζιλία έχει ένα ή περισσότερα γήπεδα ποδοσφαίρου
  • Το ένα τρίτο των κατοίκων της Βραζιλίας 's δύο εκατομμύρια εργάζονται στο γεωργικό κλάδο. Κόκκοι καφέ, καλαμπόκι, σιτάρι, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, το ρύζι και η σόγια είναι η Βραζιλία 's κύριες καλλιέργειες
  • Ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, ο Χριστός Λυτρωτής άγαλμα, βρίσκεται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο
  • Η πρωτεύουσα της Βραζιλίας είναι Μπραζίλια, όπου μεγάλες ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως το Πανεπιστήμιο της Μπραζίλια, η Κεντρική Πανεπιστήμιο της Μπραζίλια (UniCEUB) και το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Μπραζίλια (UCB) βρίσκονται
  • Οι ανθρωπολόγοι εκτιμούν ότι όσο το 60 φυλές υπάρχουν στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου που δεν έχουν ακόμη να έρθει σε επαφή με τον πολιτισμό

 

Βραζιλία 's Κλίμα

Αν και ως επί το πλείστον τροπικός, Βραζιλία 's το κλίμα δεν περιλαμβάνουν αρκετές άλλες διαφορετικές υποκατηγορίες, όπως ημίξηρο, εύκρατο, ισημερινή και υποτροπικές. Το βόρειο τμήμα της Βραζιλίας παρουσιάζει ζεστό και υγρό ισημερινή θερμοκρασίες που ευνοούν την ανάπτυξη της τεράστια τροπικά δάση, ενώ η κεντρική Βραζιλία προσφέρει τροπικές σαβάνες. Semiarid ερήμους χαιρετήσει τους επισκέπτες που ταξιδεύουν στη βορειοανατολική Βραζιλία και οι άνθρωποι που ζουν στη νότια Βραζιλία περιβάλλεται από εύκρατα δάση πυκνά με κωνοφόρα δέντρα. Βόρεια και Κεντρική Βραζιλία εμπειρία μεγάλα ποσά βροχόπτωσης και δεν έχουν το λεγόμενο "ξηρό " εποχή. Οι μέσες θερμοκρασίες σε όλο το εύρος της χώρας από 75 βαθμούς Κελσίου (24 βαθμούς Κελσίου), στο χαμηλό των 60 βαθμών Κελσίου (15 βαθμούς Κελσίου), με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες που συμβαίνουν γύρω από την περιοχή Sao Paulo.

 

Γλώσσες στη Βραζιλία

Το Σύνταγμα της Βραζιλίας επιβεβαιώνει την επίσημη γλώσσα, όπως πορτογαλική, η οποία ομιλείται από το 98 τοις εκατό του πληθυσμού. Επιπλέον, η πορτογαλική γλώσσα είναι η μόνη γλώσσα που χρησιμοποιείται στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στις εφημερίδες και για το σκοπό όλων των επιχειρηματικών συναλλαγών. Πρόσφατα, η κυβέρνηση ψήφισε νόμο ότι οι εντολές που χρησιμοποιούν Βραζιλίας Νοηματική Γλώσσα (Ζυγούς) στην κυβέρνηση και σχετίζονται με την εκπαίδευση υπηρεσίες. Η μόνη χώρα στην αμερικανική ήπειρο για να μιλούν πορτογαλικά, Βραζιλία θεωρεί τη γλώσσα ένα ζωτικό μέρος της κουλτούρας τους και της εθνικής ταυτότητας που τους διακρίνει από τις γειτονικές χώρες που μιλούν κυρίως ισπανικά.

 

Θρησκεία στη Βραζιλία

Η Βραζιλία είναι το σπίτι σε πιο Ρωμαιοκαθολικοί από οποιαδήποτε άλλη χώρα, με το 75 τοις εκατό του πληθυσμού που ισχυρίζονται ότι ασκούν καθολικισμό.Ο Χριστιανισμός, ο Ιουδαϊσμός, ο Βουδισμός, ο Προτεσταντισμός και αφρο-Βραζιλίας θρησκείες αποτελούν το υπόλοιπο 25 τοις εκατό. Επί του παρόντος, η Βραζιλία 's Υπουργείο Παιδείας εκθέσεις που έχουν σχεδόν 35 Καθολική πανεπιστήμια έχουν συσταθεί στη χώρα.

 

Βραζιλία 's νομίσματος

Η "πραγματικό " είναι το όνομα της Βραζιλίας 's νόμισμα, το οποίο υποδεικνύεται από ένα "R $ " σημάδι ή τον κωδικό "BRL ". Κάθε πραγματική ισούται με 100 centavos. Οι μαθητές που επιθυμούν να κερδίσουν ένα πτυχίο στην Βραζιλία πρέπει να γνωρίζουν ότι το κόστος ζωής στη Βραζιλία είναι σχετικά υψηλός, ιδίως έξοδα που σχετίζονται με τα καταλύματα, κατασκευασμένα στοιχεία (συσκευές, είδη ένδυσης, ηλεκτρονικά) και τις μεταφορές. Επιπλέον, έχουν κάποιο είδος της ασφάλισης υγείας είναι ιδιαίτερα συνιστάται, διότι το μέσο κόστος της επίσκεψη στον γιατρό είναι περίπου 250 ρεάλ, ή πάνω από $ 100 σε δολάρια ΗΠΑ. Μηνιαία τελών επιχειρήσεων κοινής ωφελείας ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό, με ρεύμα και νερό συνήθως περιλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα για ένα διαμέρισμα.

Σχολές

Σχολές και Πανεπιστήμια σε Βραζιλία

Διαδικτυακές Σχολές και Πανεπιστήμια σε Βραζιλία