Γκρενόμπλ Μάστερ Διεθνών Επιχειρήσεων (MIB)

GISMA Business School

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γκρενόμπλ Μάστερ Διεθνών Επιχειρήσεων (MIB)

GISMA Business School

Γκρενόμπλ Μάστερ Διεθνών Επιχειρήσεων (MIB)

Το πρόγραμμα Master in International Business χρησιμοποιεί μια διεθνή προοπτική προσέγγισης των βασικών εννοιών και δεξιοτήτων επιτυχημένης διαχείρισης. Το πρόγραμμα εξετάζει τις πιο θεμελιώδεις έννοιες στις διεθνείς επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ, της λογιστικής, του επιχειρηματικού δικαίου και της στρατηγικής διαχείρισης. Θα αναπτύξετε τόσο την ακαδημαϊκή αριστεία όσο και τις πρακτικές πρακτικές ικανότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε. Το πρώτο έτος θα καλύψει τα βασικά θέματα των διεθνών επιχειρήσεων, ενώ το δεύτερο έτος είναι αφιερωμένο στο έργο τελικής διαχείρισης (FMP). Δωρεάν γερμανικά μαθήματα αρχαρίων για όλους τους μαθητές. Ευέλικτα σχέδια πληρωμών διαθέσιμα!

Το Master in International Business προσφέρεται στο GISMA Business School του Βερολίνου. Το πρόγραμμα παραδίδεται και απονέμεται από την τριπληθωρισμένη * Grenoble Ecole de Management, μια τιμή που μοιράζεται λιγότερο από το 1% των παγκόσμιων ελίτ επιχειρήσεων.

Το Master in International Business κατέλαβε την 33η θέση στο Global Masters από τους Financial Times το 2017. Επίσης, το πρόγραμμα αυτό κατέλαβε την 20η θέση παγκοσμίως από το The Economist Ποιο MBA 2017 Masters στη Διοίκηση κατάταξη.

Τι θα μάθετε;

Το Master in International Business είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης με ένα πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει όλες τις βασικές πτυχές της διοίκησης, που διδάσκονται με μια διεθνή προοπτική. Το ένα έτος θα προσφέρει πληροφορίες για όλους τους βασικούς τομείς των διεθνών επιχειρήσεων, ενώ το δεύτερο έτος θα αποτελείται αποκλειστικά από το Διεθνές Σχέδιο Διαχείρισης.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι σπουδαστές θα αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εξασφάλιση της απασχόλησης στον επιλεγμένο τομέα, διευρύνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας τους σε μια διεθνή εταιρεία.

Κατεύθυνση καριέρας

Το πρόγραμμα Master in International Business παρέχει μια πολύτιμη ευκαιρία για δικτύωση με πιθανούς εργοδότες και η εκτεταμένη υποστήριξη σταδιοδρομίας προσφέρεται τόσο από την GISMA όσο και από την Grenoble Ecole de Management. Οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν από τακτικές κοινοποιήσεις κενών θέσεων εργασίας, ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και συνόδους προετοιμασίας συνεντεύξεων.

Μερικά παραδείγματα οργανισμών που απασχολούν σήμερα μεταπτυχιακούς φοιτητές διεθνών επιχειρήσεων είναι οι εξής: Accenture, Lucent, HSBC, Procter

Ο τόπος σπουδών σας

Η Γερμανία είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για τους σπουδαστές που επιθυμούν να σπουδάσουν στην Ευρώπη. Αναγνωρίζεται για την υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και μπορείτε να το γνωρίσετε με το GISMA. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία και δεδομένα από την παρακολούθηση της ICEF.

Το Βερολίνο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της ΕΕ και έχει μια ακμάζουσα επιχειρηματική σκηνή, προσφέροντας μια σειρά ευκαιριών απασχόλησης σε νέους επαγγελματίες και πτυχιούχους. Εκτός από την πλούσια πολιτιστική και πολιτική ιστορία της, γίνεται πλέον διάσημη για τον πλούτο των ανθισμένων τεχνολογικών εταιρειών και για έναν αυξανόμενο αριθμό επιτυχημένων επιχειρηματιών. Η Γερμανία είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για τους σπουδαστές που επιθυμούν να σπουδάσουν στην Ευρώπη. Αναγνωρίζεται για την υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και μπορείτε να το γνωρίσετε με το GISMA.

Απαιτήσεις μαθήματος

 • 2: 1 προπτυχιακό πτυχίο από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο
 • Η εργασιακή εμπειρία δεν αποτελεί απαίτηση
 • Το GMAT δεν απαιτείται για αυτό το πρόγραμμα
 • Αγγλικές επιλογές επάρκειας
  • TOEFL 94 (ελάχιστο 22 σε κάθε στοιχείο)
  • IELTS 6.5 (6.0 ελάχιστο σε κάθε στοιχείο)
  • PTE 63 (ελάχιστο 51 σε κάθε στοιχείο)
  • Εξέταση ικανοτήτων Cambridge: A, B, C

Διάρκεια

24 μήνες (πανεπιστημιούπολη 12 μηνών) - 1 ακαδημαϊκό έτος (9 μήνες πλήρους απασχόλησης) Τελικό Σχέδιο Διαχείρισης (FMP)

Το FMP μπορεί να ολοκληρωθεί εξ αποστάσεως, από οπουδήποτε στον κόσμο.

Αναθέτουσα αρχή / Πιστοποιητικό από

Γκρενόμπλ σχολείο διαχείρισης (GEM)

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 7, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
24 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
22,000 EUR
Locations
Γερμανία - Berlin, Berlin
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Γερμανία - Berlin, Berlin
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών