Πρώτο πρόγραμμα διδασκαλίας και εκμάθησης στη Μαλαισία

Master of Teaching and Learning (MTL) από το Πανεπιστήμιο του Taylor είναι το πρώτο του είδους του στη Μαλαισία. Αυτό το μεταπτυχιακό μάθημα είναι τριγωνικό από τρεις τομείς γνώσης: βασικές παιδαγωγικές γνώσεις, μελέτες χώρου μάθησης και μαθήματα αντανακλαστικής πρακτικής Παρέχοντας στους μαθητές θεμελιώδεις θεωρίες στη διδασκαλία και τη μάθηση, αυτό το μεταπτυχιακό εκθέτει επίσης τους εκπαιδευτικούς στην πρακτική της τάξης ώστε να μπορούν να συμμετέχουν, να διερευνήσει τις θεωρίες με επαγγελματική ανάπτυξη στο χώρο.

Πληροφορίες σχετικά με τα πρότυπα συγκριτικής αξιολόγησης

Στόχοι

Το μάθημα διδασκαλίας και μάθησης (MTL) στοχεύει στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών που επιθυμούν να ενισχύσουν τις διδακτικές τους ικανότητες, να διευρύνουν την πνευματική και επαγγελματική κατανόησή τους με τη διδασκαλία της εκπαιδευτικής θεωρίας και πρακτικής για να προωθήσουν τις προσπάθειες δια βίου μάθησης και να διατηρήσουν τη δέσμευσή τους ως καθοδηγητές. Πληροί τις ανάγκες για την ανάπτυξη ικανών εκπαιδευτικών και την παραγωγή ικανών πτυχιούχων που μπορούν να ενισχύσουν τη χρηματοδότηση του εκπαιδευτικού συστήματος της Μαλαισίας.

Στόχοι

Οι στόχοι του προγράμματος είναι:
 • Για την παραγωγή αποφοίτων που είναι σε θέση να λειτουργούν αποτελεσματικά σε προοδευτικά και δυναμικά σχολικά περιβάλλοντα.
 • Ανάπτυξη ανθρώπινου κεφαλαίου που μπορεί να μετατρέψει την οικονομία της Μαλαισίας σε καθεστώς υψηλού εισοδήματος.
 • Να ενισχυθούν οι δυνατότητες έρευνας και ανάπτυξης του ανθρώπινου κεφαλαίου της Μαλαισίας για την αντιμετώπιση της πρόκλησης της k-οικονομίας.
 • Ανάπτυξη καινοτόμων δυνατοτήτων του εργατικού δυναμικού της Μαλαισίας, ώστε να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητά του.

Μαθησιακά αποτελέσματαΜε την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του Taylor θα είναι σε θέση:

 • Εφαρμόστε την κατανόηση του προγράμματος σπουδών, της διδασκαλίας και της μάθησης και των θεωριών αξιολόγησης και πρακτικής σε ένα μαθησιακό περιβάλλον.
 • Δικαιολογήστε τους κρίσιμους ρόλους που διαδραματίζει το πρόγραμμα σπουδών ενός ατόμου, τη διδασκαλία και τη μάθηση και τις αρχές αξιολόγησης.
 • Υποστηρίξτε τις πρακτικές προώθησης, ενίσχυσης και υποστήριξης της μάθησης ενός υποκειμένου και βελτιώνοντας τη διδασκαλία του σύμφωνα με τους τομείς της μάθησης.
 • Εφαρμογή δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων και κριτικής σκέψης σε σχέση με το πλαίσιο διδασκαλίας και εκμάθησης.
 • Είναι σε θέση να εκφράζει σαφώς τις ιδέες και να σχετίζεται με άλλους σύμφωνα με το κοινωνικό πλαίσιο.
 • Ανάπτυξη επαγγελματικών χαρακτηριστικών, δεξιοτήτων και δεξιοτήτων γνώσης μέσω συστηματικής έρευνας και προβληματισμού στην ίδια πρακτική.
 • Αναπτύξτε μια βαθιά κατανόηση του επαγγέλματος του διδακτικού προσωπικού που έβαλε το ενδιαφέρον του εκπαιδευόμενου στην καρδιά του έργου του δασκάλου.
 • Είναι ικανό να προσαρμόσει και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που θέτει το μεταβαλλόμενο παγκόσμιο περιβάλλον για τη μετατροπή της διδασκαλίας και της μάθησης.
 • Ανάπτυξη επιχειρηματικών γνώσεων και δεξιοτήτων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.
 • Εκθέστε προσεκτική ηγεσία, ικανή να οδηγήσει μια ομάδα, να σχεδιάσει και να ολοκληρώσει ένα έργο.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα MTL έχει σχεδιαστεί για όσους έχουν πάθος για διδασκαλία. Έχει αναπτυχθεί για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των καθηγητών εν χρήσει.
 • Προαίρετοι Καθηγητές: Εκείνοι που φιλοδοξούν να γίνουν δάσκαλοι. Το πρόγραμμα τοποθετεί τους μαθητές σε ένα σχολείο / κολέγιο ρύθμιση, όπου μπορούν να κερδίσουν από πρώτο χέρι, πρακτική έκθεση, καθώς και δίκτυο με πιθανούς εργοδότες.
 • Διδάσκοντες στην υπηρεσία: Όσοι ήδη απασχολούνται, αλλά επιθυμούν να ειδικευτούν σε ένα συγκεκριμένο τομέα / αντικείμενο και να αποκτήσουν ένα επίσημο προσόν για να αντανακλούν το επαγγελματικό τους καθεστώς. Το πρόγραμμα είναι ιδανικό καθώς το 55% του προγράμματος θα παραδοθεί μέσω μιας ρύθμισης βάσει εργασίας που μειώνει την ανάγκη να ταξιδέψει στην πανεπιστημιούπολη.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποTaylor’s University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
11,968 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη