Διαχείριση Ασφαλείας MSc

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το προσόν σας στη Διαχείριση Ασφαλείας

Γιατί η διαχείριση της ασφάλειας;

Η κατανόηση των απειλών ασφάλειας που τίθενται σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο είναι καθοριστικής σημασίας για αρκετούς οργανισμούς και χώρους εργασίας. Η αυξημένη χρήση της τεχνολογίας στη σύγχρονη κοινωνία αφήνει μια απροετοίμαστη επιχείρηση ευάλωτη και ο κίνδυνος για τρομοκρατικά περιστατικά πρέπει να μετριαστεί.

Το μεταπτυχιακό μας μάθημα στη Διαχείριση Ασφάλειας έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί σε αυτήν την πρόκληση, παρέχοντας στους συμμετέχοντες και στους οργανισμούς τη δυνατότητα να κατανοήσουν τα θέματα που σχετίζονται με τη διαχείριση της ασφάλειας, την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και τις πληροφορίες και την επιβολή του νόμου. Μάθετε πώς σχεδιάζονται και εφαρμόζονται διαφορετικές στρατηγικές ασφαλείας σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για να κατανοήσετε καλύτερα τη σημασία της διαχείρισης της ασφάλειας.

Dandelion

  • Πότε: 14 Σεπτεμβρίου 2020
  • Πού: Παραδίδεται ηλεκτρονικά μέσω του Πανεπιστημίου John Moores του Λίβερπουλ
  • Διάρκεια: 11-28 μήνες ανάλογα με την επιλεγμένη διαδρομή

Η εκπαίδευση στη διαχείριση της ασφάλειας από πραγματικούς επαγγελματίες είναι σημαντική, καθώς σας επιτρέπει να εφαρμόσετε με τον καλύτερο τρόπο τις στρατηγικές που μαθαίνετε σε σενάρια πραγματικού κόσμου. Κατά τη διάρκεια της μεταπτυχιακής σας μελέτης, θα χρησιμοποιείτε περιπτωσιολογικές μελέτες για την αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος σημερινών ζητημάτων ασφάλειας στο χώρο εργασίας. Ανακαλύψτε τον αντίκτυπο της παγκοσμιοποίησης στη διαχείριση της ασφάλειας και τη σημασία των διαχειριστών ασφάλειας σε κράτη και οργανισμούς.

Ποιος μελετά το MSc στη Διαχείριση Ασφαλείας;

Το μάθημα είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ή απασχολούνται επί του παρόντος σε μια καριέρα πλήρους απασχόλησης στον τομέα της διαχείρισης της ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των ενόπλων δυνάμεων, της διαχείρισης κινδύνων, της ιδιωτικής ασφάλειας, των διαχειριστών συνέχειας των επιχειρήσεων, της εθνικής ασφάλειας, των αξιωματούχων οικονομικών εγκλημάτων κ.α. Είναι επίσης κατάλληλο για επαγγελματίες με πλούσια εμπειρία στις βιομηχανίες ασφαλείας που δεν διαθέτουν προγενέστερα ακαδημαϊκά προσόντα και προσπαθούν να ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους μέσω της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

7 διαθέσιμες μονάδες

Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια βαθιά γνώση της διαχείρισης της ασφάλειας και του ρόλου της στην πρόληψη του παγκόσμιου εγκλήματος, της τρομοκρατίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

  • Μελέτες Ασφάλειας
  • Διαχείριση Ασφαλείας
  • Διεθνές οικονομικό έγκλημα και ασφάλεια
  • Τρομοκρατία και αντιτρομοκρατία
  • Ανάλυση Νοημοσύνης
  • Σύγχρονα ζητήματα στον τομέα της εγκληματικότητας, της ασφάλειας και της ασφάλειας
  • Διαχείριση Διαχείρισης Ασφάλειας

Επιλέγοντας το επίπεδο σπουδών σας

Το μάθημα είναι διαθέσιμο στο Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό, στο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα και στο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα. Εκείνοι που μελετούν το PGCert θα πάρουν τις τρεις πρώτες ενότητες, ενώ οι μαθητές PGDip θα πάρουν τα πρώτα έξι τμήματα. Εκείνοι που επιλέγουν να παρακολουθήσουν το μάθημα σε επίπεδο MSc έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν μια διατριβή πάνω σε ένα θέμα ενδιαφέροντος, επιτρέποντας στους μαθητές να συμμετάσχουν σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα επικεντρωμένο στη βιομηχανία για να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στις δικές τους φιλοδοξίες σταδιοδρομίας.

Μάθετε ηλεκτρονικά με την υποστήριξη εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας

Κατά τη διάρκεια της μελέτης σας, θα έχετε πρόσβαση στο σχολείο στο Πανεπιστήμιο John Moores του Λίβερπουλ. Μάθετε από έμπειρους επαγγελματίες της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, ακαδημαϊκούς και ειδικούς, συμπεριλαμβανομένων των καθηγητών Mick Creedon, Dr Rex Li, Δρ. Daniel Silverstone και Dr Helen Selby-Fell.

Πρόκειται για το πανεπιστημιακό πρόγραμμα και τα προσόντα του Πανεπιστημίου John Moores στο Λίβερπουλ, με εγγραφή και παράδοση που διαχειρίζεται η Informa Connect. Το μάθημα διδάσκεται, αξιολογείται, εξασφαλίζεται ποιότητα και απονέμεται από το Πανεπιστήμιο John Moores του Λίβερπουλ.

Σχετικά με το Λίβερπουλ Πανεπιστήμιο John Moores

Το Ινστιτούτο Μηχανικής του Λίβερπουλ ιδρύθηκε από ανθρώπους με εξουσία και επιρροή που αναγνώρισαν τις μεταμορφωτικές επιδράσεις της εκπαίδευσης και τον αντίκτυπο που θα μπορούσε να έχει η μάθηση και η φιλοδοξία στα άτομα, τις κοινότητες και την κοινωνία. Ήταν το πρώτο τέτοιο ίδρυμα που ιδρύθηκε στην Αγγλία.

Αυτό το μικρό, πρωτοποριακό κίνημα ακολούθησε η ίδρυση του Ινστιτούτου της Λίβερπουλ και της Σχολής Τέχνης και του Ναυτικού Κολλεγίου του Λίβερπουλ και το 1900 η Ειρήνη Μαέλ Μάρς άνοιξε την πανεπιστημιούπολη IM Marsh. Αυτές οι οργανώσεις έθεσαν από κοινού τα θεμέλια για το Πανεπιστήμιο του Λιοντάρ John Moores, ένα θεσμό που έχει αναπτυχθεί και ακμάσει και συνεχίζει να προσφέρει ευκαιρίες για όλους.

Σήμερα, με μια ζωντανή κοινότητα 25.000 φοιτητών από περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως, 2.500 στελέχη και 250 μαθήματα, το Λίβερπουλ John Moores University είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δυναμικά πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Πρόγραμμα Σπουδών για την Ασφάλεια παρέχεται από το Κέντρο Λύκειων του Λίβερπουλ για προχωρημένες μελέτες αστυνόμευσης στο Πανεπιστήμιο John Moores του Λίβερπουλ. Το πανεπιστήμιο συνδυάζει επαγγελματικά αναγνωρισμένα προσόντα με καινοτόμα και κοινωνικά προσανατολισμένα μαθήματα. Το κέντρο έχει μια εξαιρετική φήμη για την έρευνα, με το ακαδημαϊκό προσωπικό να συνεισφέρει τακτικά σε επιστημονικά περιοδικά, συμβουλευτικές ομάδες, κυβερνητική πολιτική, καθώς και να αποκτά τακτικές δημόσιες εκδηλώσεις μέσω του τύπου και των ραδιοτηλεοπτικών μέσων.

Σχετικά με το Κέντρο της Λίβερπουλ για προχωρημένες μελέτες αστυνόμευσης

Ιδρύθηκε το 2015, το Κέντρο Λάρβερπουλ για προχωρημένες πολιτικές μελέτες (LCAPS) διαθέτει πληθώρα επαγγελματικών, πρακτικών και ακαδημαϊκών εμπειριών. Η LCAPS χρησιμοποιεί αυτή την εμπειρία για να διεξάγει έρευνα και να παρέχει εκπαίδευση στους τομείς της αστυνόμευσης, της πρόληψης του εγκλήματος και των επαγγελαμάτων σε συμμαχικά θέματα ασφαλείας.

Το Κέντρο του Λίβερπουλ για προχωρημένες πολιτικές μελέτης συγκεντρώνει ερευνητικό προσωπικό από όλο το Πανεπιστήμιο.

Το διεπιστημονικό εκπαιδευτικό χαρτοφυλάκιο LCAPS εξοπλίζει τους μαθητές και τους επαγγελματίες με τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ανταποκριθούν στις πολύπλοκες απαιτήσεις της σύγχρονης αστυνόμευσης.

Το χαρτοφυλάκιο των διδακτορικών διπλωμάτων του Κέντρου για την Προηγμένη Πολιτική του Λίβερπουλ διευρύνεται και το LCAPS θα προσφέρει σύντομα ένα από τα πιο ολοκληρωμένα χαρτοφυλάκια των προγραμμάτων ακαδημαϊκής αστυνόμευσης.

Αμοιβές

Βαθμός Μέχρι τις 15 Μαΐου 2020 Μετά τις 15 Μαΐου 2020
Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό: £ 3.150 / US $ 3.950 £ 3,495 / US $ 4,370
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα: £ 5.950 / US $ 7.450 £ 6.595 / 8.245 δολάρια ΗΠΑ
Μάστερ: £ 8,850 / US $ 11,065 £ 9.795 / US $ 12.245
Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group.

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη