Διεθνή Χρηματοοικονομικά MFin

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Αν θέλετε να προσανατολιστείτε το παλαιότερο πτυχίο σας σε καριέρα σε διεθνή χρηματοοικονομικά, τραπεζικά και ασφαλιστικά, αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο του Dundee θα σας καθοδηγήσει στο σωστό δρόμο.

Όπως συμβατικό MSc χρηματοδότησης, το μάθημα αυτό ανοίγει τη λειτουργία των σύγχρονων επιχειρηματικών οργανώσεων και το ρόλο των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και των κεφαλαιαγορών στην παγκόσμια οικονομία. Ωστόσο, το πτυχίο MFin είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για άτομα με ή χωρίς πτυχίο επιχειρήσεων που μπορεί να επιθυμούν να επαναπροσανατολίσουν ή να επεκτείνουν τη σταδιοδρομία τους προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το μάθημα ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των εργοδοτών και δίνει προτεραιότητα στην ομαδική εργασία. έρευνα και ανάλυση δεδομένων · γραπτή έκθεση; παρουσιάσεις και πολυπολιτισμική αλληλεπίδραση.

Επικεντρώνεται στις δεξιότητες του πραγματικού κόσμου και περιλαμβάνει μια ενότητα θεμελίωσης, οκτώ ενότητες χρηματοδότησης και μια σύντομη επιχειρηματική έκθεση που βασίζεται σε χρηματοδότηση.

Θα συναντήσετε κορυφαίους επαγγελματίες μέσω της διάλεξης σειράς διακεκριμένων επισκεπτών του πανεπιστημίου και του Enterprise Gym και θα ακούσετε από αυτούς, από πρώτο χέρι, τις κρίσιμες πτυχές των χρηματοπιστωτικών και χρηματοπιστωτικών αγορών.

Αυτό το μάθημα μετασχηματισμού περιλαμβάνει εκστρατείες εκμάθησης έξω από την πανεπιστημιούπολη ενσωματωμένα σε διάφορες ενότητες του και ένα στοιχείο της «αστικής εμπειρίας» που αποδεικνύει τη θεμελιώδη σημασία της οικοδόμησης ομάδων μέσα σε ένα επιχειρησιακό πλαίσιο.

Ο Dundee είναι ένας από τους ταχύτερους νεοεισερχόμενους στην Πανεπιστημιακή Κατάταξη 2017 Guardian και έχει επίσης βαθμολογηθεί με τον καλύτερο τρόπο στη Σκωτία από μερικές από τις σημαντικότερες έρευνες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το διδακτικό προσωπικό είναι όλα ερευνητικά ενεργά και ηγετικά πρόσωπα στον τομέα τους.

57381_pexels-photo-164560.jpeg

Τι θα μελετήσετε

Πρόκειται για διάρκειας 12 μηνών πλήρους απασχόλησης. Υπάρχουν δύο ημερομηνίες έναρξης - Σεπτέμβριος και Ιανουάριος. Ένα δομοστοιχείο θεμελίωσης εκτελείται κατά τις πρώτες δύο εβδομάδες κάθε λήψης.

Πώς θα διδαχθείτε

Οι μέθοδοι διδασκαλίας περιλαμβάνουν διαλέξεις, εργαστήρια, ομαδική εργασία και παρουσιάσεις σπουδαστών. Όλες οι ενότητες παρέχουν ευκαιρίες για να αποκτήσετε και να εφαρμόσετε τις κατάλληλες δεξιότητες (π.χ. επίλυση προβλημάτων, ανάλυση περιπτωσιολογικών μελετών, ομαδική εργασία).

Πώς θα αξιολογηθεί

Όλες οι ενότητες αξιολογούνται μέσω ενός συνδυασμού μαθημάτων και τελικής αξιολόγησης που πραγματοποιείται στο τέλος κάθε εξαμήνου με μια ευκαιρία επανεμφάνισης σύντομα στη συνέχεια. Το μάθημα μπορεί να αντιστοιχεί στο 40-50% του συνολικού βαθμού.

Περιεχόμενο μαθήματος

Βασικές ενότητες

 • BU52020 - Διεθνές επιχειρησιακό σχέδιο

Προαιρετικές ενότητες

Επιλέξτε οκτώ από τα παρακάτω:

 • BU51013 - Παγκόσμιες Χρηματοπιστωτικές Αγορές
 • BU51019 - Διεθνής επιχειρηματική χρηματοδότηση
 • BU51021 - Παράγωγα και διαχείριση κινδύνων
 • BU52006 - Ανάλυση Global Risk
 • BU51012 - Τρέχοντα Θέματα Τραπεζικής και Οικονομικών
 • BU52012 - Αναδυόμενες Χρηματοπιστωτικές Αγορές και Επενδύσεις
 • BU52018 - Εφαρμοσμένες επιχειρηματικές στατιστικές
 • BU51002 - Εταιρική χρηματοδότηση
 • BU51011 - Διεθνής Τραπεζική
 • BU52009 - Συστήματα χρημάτων, επενδύσεων και τραπεζών
 • Ποσοτικές μέθοδοι

Επιλέξτε ένα από τα εξής:

 • BU52023 - Πρόβλεψη για επιχειρήσεις και οικονομικά
 • BU52011 - Οικονομετρία για τα οικονομικά

Καριέρα

Στο Dundee, τα μαθήματα του μάστερ σας προετοιμάζουν για μια επιτυχημένη καριέρα, οπουδήποτε στον κόσμο και σε οποιονδήποτε τομέα σχεδιάζετε να εργαστείτε. Οι εργοδότες αναμένουν ότι οι μεταπτυχιακοί υπάλληλοί τους θα έχουν προηγμένες τεχνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, θα είναι σίγουροι οι εργαζόμενοι σε ομάδες, ανεξάρτητοι ερευνητές, καλοί διαχειριστές έργων και θα είναι στην αιχμή της ειδικότητάς τους. Σχεδιάζουμε τα μαθήματά μας για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτές.

Το πρόγραμμα MFin International Finance θα σας δώσει τις δεξιότητες και την κατανόηση για να εργαστείτε σε μια ποικιλία επιχειρήσεων όπως τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και μεσίτες συναλλαγών. Ίσως θελήσετε επίσης να υποβάλετε αίτηση για ρόλους στους τομείς χρηματοδότησης βιομηχανιών και εμπορικών επιχειρήσεων εκτός του χρηματοπιστωτικού τομέα.

Προυποθέσεις εισόδου

Γενικά, μια καλή (τουλάχιστον μια δεύτερη τάξη πτυχίο Honors ή ισοδύναμο) πρώτου βαθμού σε οποιοδήποτε θέμα που έχει επιτρέψει στον αιτούντα να αναπτύξει αναλυτικές και ποσοτικές δεξιότητες. Αν ανησυχείτε ότι τα προσόντα σας δεν ανταποκρίνονται στις συνήθεις προσδοκίες μας, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση, αλλά θα πρέπει να συμπεριλάβετε μια σύντομη προσωπική δήλωση σχετικά με το γενικό σας ενδιαφέρον για τη δική σας εκπαίδευση, εργασιακή εμπειρία και προηγούμενη σχετική μάθηση. Τα μέρη είναι περιορισμένα και η πρώιμη εφαρμογή τους συνιστάται ακόμη και για υποψήφιους με υψηλά προσόντα.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

IELTS Συνολικά 6.0

 • Ακρόαση 5.5
 • Ανάγνωση 5.5
 • Γράφοντας 5.5
 • Μιλώντας 5.5

Προγράμματα αγγλικής γλώσσας

Προσφέρουμε προ-συνεδριακά προγράμματα και προγράμματα ιδρυμάτων καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσουν για πανεπιστημιακές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν δεν έχετε εκπληρώσει τις γλωσσικές απαιτήσεις για άμεση είσοδο σε πρόγραμμα σπουδών.

Σχετικά με το Dundee

Φανταστική κουλτούρα, όμορφα τοπία και φημισμένα φιλικοί άνθρωποι, η Σκωτία έχει το πάθος και την καινοτομία στην καρδιά της και αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους είναι ένα εκπληκτικό μέρος για να ζήσουν και να σπουδάσουν.

Το Dundee βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Tay στην ανατολική ακτή της Σκωτίας. Εμφανίζεται τακτικά στην κορυφή των ερευνών «ποιότητας ζωής» στο Ηνωμένο Βασίλειο - προσφέροντας όλα όσα είναι ωραία για τη ζωή της πόλης, αλλά είναι φιλικά, συμπαγή και εύκολη στην πλοήγηση.

Το Wall Street Journal ονόμασε το Dundee ως έναν από τους δέκα καυτούς προορισμούς του για το 2018.

Ο πληθυσμός του Dundee είναι περίπου 150.000. Με τους σπουδαστές που αποτελούν το ένα στα 5 του πληθυσμού, η πόλη μας είναι προσανατολισμένη στη φοιτητική ζωή.

Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του ζωντανού και διασκεδαστικού West End του Dundee, με καταστήματα, καφέ και εστιατόρια όλα στο κατώφλι σας.


"Οι άνθρωποι της Σκωτίας είναι ωραίοι και φιλικοί. Θυμάμαι την πρώτη μέρα που έφτασα, ο άνθρωπος που έπρεπε να με συναντήσει δεν ήταν ακόμα εκεί. Ο ταξιτζήτης με έριξε μακριά, χτύπησα στην πόρτα και δεν ήταν εκεί, έτσι περίμενα έξω. Κάποιος ήρθε και ρώτησε αν ήμουν εντάξει και με προσκάλεσε ενώ περίμενα. Με καλωσόρισε και μου έδωσε φαγητό και ποτό, έτσι άρχισα να αγαπώ τους ανθρώπους του Νταντί και της Σκωτίας από την πρώτη μέρα που ήρθα ".
Willy William Mrema είναι από την Τανζανία και σπουδάζει MSc Γεωτεχνική Μηχανική.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Social sciences encapsulates many of the academic areas that shape society. These include how we are governed (law), where we live (architecture, planning and geography), how economies and businesses ... περαιτέρω

Social sciences encapsulates many of the academic areas that shape society. These include how we are governed (law), where we live (architecture, planning and geography), how economies and businesses function (business and management studies), the choices we make (psychology) and our politics and international relations. Essentially anything that influences how people think and behave. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη