Το χειμώνα 2007/2008, η Σχολή Διοίκησης του Μονάχου ξεκίνησε για πρώτη φορά το πτυχιακό πρόγραμμα του Executive Master of Insurance . Αναπτύχθηκε σε στενή συνεργασία με την ασφαλιστική βιομηχανία, η σαφής γραμμή εστίασης των επιχειρήσεων στον τομέα των ασφαλειών του νέου αυτού προγράμματος αποτελεί συνέπεια του γεγονότος ότι το Μόναχο αποτελεί κέντρο ασφαλιστικών εργασιών. Σε εθνικό επίπεδο, το Μόναχο υπολογίζει τον υψηλότερο αριθμό εργαζομένων που εργάζονται στον ασφαλιστικό κλάδο και ως εκ τούτου κατατάσσεται στα κορυφαία κέντρα αυτής της επιχείρησης παγκοσμίως.

Το πρόγραμμα σπουδών στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, το οποίο υπόκειται σε αμοιβή, κατανέμεται σε τρία εξάμηνα και απευθύνεται κυρίως σε υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης. Οι ώρες επικοινωνίας με το μάθημα θα καταλαμβάνουν τα σαββατοκύριακα και τις ενιαίες φάσεις παρακολούθησης, χωρισμένες σε σετ των 8 ημερών. Ορισμένα από τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά.

Το προφίλ του εκτελεστικού κυρίαρχου ασφαλιστικού φορέα χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα από τον τομέα των οικονομικών

Ο Εκτελεστικός Δάσκαλος Ασφαλίσεων απευθύνεται, μεταξύ άλλων, σε νέους επαγγελματίες που απέκτησαν τουλάχιστον δύο χρόνια επαγγελματικής πείρας στον τομέα της ασφάλισης μετά το πτυχίο τους. Το μάθημα, αφενός, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους αποφοίτους των επιχειρήσεων και της οικονομίας μια ακόμη βαθύτερη και βαθύτερη γνώση του ασφαλιστικού τομέα. Από την άλλη πλευρά, θα είναι κατάλληλη για άλλους ειδικευμένους επαγγελματίες από διαφορετικά υπόβαθρα επίσης.

Το πρόγραμμα συγκεντρώνει τις τελευταίες έρευνες σε συνδυασμό με τις πλέον αποδεκτές πρακτικές διαχείρισης και τις συνδέει με τις ανάγκες της σημερινής ασφαλιστικής επιχείρησης. Το επίκεντρό της έγκειται σε θέματα από ασφαλιστικές μελέτες, από τα βασικά μαθηματικά και οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τον ασφαλιστικό κλάδο με το συγκεκριμένο ρυθμιστικό πλαίσιο. Οι προηγμένες ενότητες "Θεσμικές πτυχές και επιχειρησιακές δραστηριότητες στην ασφαλιστική βιομηχανία" και θέματα "Οικονομικής διαχείρισης

Ο καθηγητής Dr. Andreas Richter, Επικεφαλής του Ινστιτούτου Διαχείρισης Κινδύνων και Ασφαλίσεων, είναι ο ακαδημαϊκός διευθυντής του Executive Master of Insurance. Επιπλέον, πολλές σχολές της Σχολής Διοίκησης του Μονάχου, καθώς και έμπειροι επαγγελματίες και επίσκεψη καθηγητές, συμβάλλουν στην επιτυχία αυτού του προγράμματος μέσω της δέσμευσής τους.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποLudwig-Maximilians-Universität München, Munich School of Management »

Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 3, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2020
Οκτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη