Ελβετία

Μελέτη στην Ελβετία

Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελβετία

Η Ελβετία έχει δέκα "καντονιών " πανεπιστήμια, καθώς και δύο Ινστιτούτα Τεχνολογίας που θεωρούνται ομοσπονδιακή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης facitlities. Επιπλέον, πολλά κολέγια εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα για να φιλοξενήσει έναν αυξανόμενο αριθμό διεθνών και τοπικών φοιτητών. Τα πανεπιστήμια και τα κολέγια στην Ελβετία να τηρούν το χρονοδιάγραμμα εξάμηνο, με το χειμερινό εξάμηνο διαρκεί από τον Οκτώβριο έως τον Μάρτιο και θερινό εξάμηνο συνεχίζοντας από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο.

Υπάρχουν τρία βασικά ακαδημαϊκά πτυχία δίδονται στην Ελβετία: την άδεια, το δίπλωμα και το διδακτορικό. Η απόκτηση ενός "Lizentiat " και Δίπλωμα αντιστοιχεί σε ισοδύναμο της απόκτησης των ΗΠΑ Μάστερ 's βαθμό. Οι περισσότεροι μαθητές να κερδίσουν μια άδεια και δίπλωμα εντός τεσσάρων έως πέντε ετών. Οι μαθητές πρέπει να κερδίσει αυτά τα δύο πτυχία πρώτα προτού να μπορέσουν να συνεχίσουν το διδακτορικό τους.

Πιθανές οι μαθητές πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της επιλογής τους, με λεπτομέρειες την αναμενόμενη τομέα της μελέτης. Αντίγραφα των αποτελεσμάτων των εξετάσεων, ένα βιογραφικό σημείωμα και τυχόν άλλα πτυχία ή πιστοποιητικά που μπορεί να επηρεάσει την αποδοχή στο σχολείο θα πρέπει επίσης να συμπεριληφθούν στο πακέτο. Μετά την αποδοχή, οι μαθητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη χώρα τους 's ελβετική πρεσβεία για πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες εισόδου για την Ελβετία. Επιπλέον, όλοι οι μαθητές θα πρέπει να παρέχει απόδειξη της ύπαρξης οικονομικά σταθερή, ενώ φοιτούν σε ένα ελβετικό κολλέγιο ή πανεπιστήμιο.

Όλοι οι μαθητές πρέπει να έχουν ένα κράτος αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ωριμότητας ή κάποιο άλλο πιστοποιητικό που αναγνωρίζεται ως ισοδύναμη με το πιστοποιητικό ωριμότητας από το πανεπιστήμιο στο οποίο έχουν γίνει αποδεκτές. Εκτός από την κατοχή άριστους βαθμούς, οι μαθητές θα πρέπει να έχουν επαρκή γνώση του Πανεπιστημίου 's κυρίως ομιλούμενη γλώσσα πριν από την εφαρμογή του εν λόγω πανεπιστημίου.

Μετά την άφιξή του στην Ελβετία, οι μαθητές θα πρέπει να αποκτήσουν άδεια παραμονής στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Θα πρέπει να παρουσιάσει ένα έγκυρο διαβατήριο, επιστολή αποδοχής από το πανεπιστήμιο και μια δήλωση τράπεζα ή άλλο έγγραφο που επαληθεύει ότι διαθέτουν επαρκή οικονομικά μέσα, ενώ στο σχολείο. Αυτή η άδεια παραμονής θα πρέπει να ανανεώνεται κάθε χρόνο θα φοιτούν ένα ελβετικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.


Ευδιάκριτη ελβετικά πανεπιστήμια

Δημοφιλή πανεπιστήμια στην Ελβετία περιλαμβάνουν:

  • Πανεπιστήμιο της Βέρνης (ως επί το πλείστον γερμανόφωνες)
  • Πανεπιστήμιο της Γενεύης (κυρίως γαλλόφωνο)
  • Πανεπιστήμιο της Λωζάνης (γαλλόφωνη)
  • Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Ζυρίχης (γερμανικά και αγγλόφωνο)

 

Η Ελβετία έχει επίσης πολλά ιδιωτικά κολέγια, πανεπιστήμια πρόστιμο τέχνες και παιδαγωγικά πανεπιστήμια που προσφέρουν πτυχία που αναγνωρίζονται από την Ελβετική Διάσκεψη του καντονίου Υπουργών Παιδείας, ή EDK.

Τα δίδακτρα για τη φοίτηση σε ελβετικό πανεπιστήμιο ή κολέγιο κυμαίνεται μεταξύ 2000 ελβετικά φράγκα έως 8.000 ελβετικά φράγκα, ίσως περισσότερο, ανάλογα με το πανεπιστήμιο και την πορεία της μελέτης.

 

Ασφαλιστική κάλυψη υγείας

Όποιος κατοικεί στην Ελβετία πέραν των τριών μηνών πρέπει να φέρουν κάποιο είδος της ασφαλιστικής κάλυψης υγείας, αν είναι ελβετική ή αναγνωρίζονται από άλλη χώρα. Οι φοιτητές που προέρχονται από χώρες που προσφέρουν διεθνή κάλυψη μπορεί να μην έχουν να λάβουν Ελβετία 's ασφάλιση υγείας compulsury.

 

Γιατί να σπουδάσω στην Ελβετία;

Η Ελβετία είναι γνωστή για την πρωτοποριακή έρευνα και την ανάπτυξη της βιομηχανίας, ώστε οι μαθητές προσπαθούν να μεγάλων στον τομέα της βιοτεχνολογίας, της γενετικής, φαρμακευτικών και άλλων αιχμής, της υγείας και της ιατρικής που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία θα βρείτε ελβετική τριτοβάθμια εκπαίδευση γεμάτο με εξαιρετική επιστημονικών και τεχνολογικών προγραμμάτων. Εναλλακτικά, οι ελβετικές και ιδιαίτερα σεβαστός για την οικονομική και επιχειρηματική οξυδέρκεια τους. Οι μαθητές προσπαθούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα των χρηματοπιστωτικών Επίσης, θα ανακαλύψετε ότι ελβετικά πανεπιστήμια παρέχουν πλήρη προγράμματα σπουδών για τις επιχειρήσεις και την οικονομική μεγάλες εταιρείες.

Σχετικά με την Ελβετία

Επισήμως λέγεται η Ελβετική Ομοσπονδία, η Ελβετία βρίσκεται στη Δυτική Ευρώπη και συνορεύει με την Ιταλία στα δυτικά, τη Γερμανία προς τα βόρεια, το Λιχτενστάιν και την Αυστρία προς τα ανατολικά και τη Γαλλία στα δυτικά. Βέρνη είναι η πρωτεύουσα της Ελβετίας, μια μεσόγεια χώρα που αποτελείται από 26 καντόνια, ή εδαφικές υποδιαιρέσεις που διαφέρουν ελαφρώς στην κυβέρνηση administrational διαδικασίες. Η πλειοψηφία της Ελβετίας 's πληθυσμού (σχεδόν οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι) ζουν σε μια περιοχή που αναφέρεται ως το οροπέδιο, όπου βρίσκονται οι πυκνοκατοικημένες πόλεις της Γενεύης και της Ζυρίχης.

Η Ελβετία είναι γνωστή για να είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες στον κόσμο. Οι κάτοικοι κατέχουν το υψηλότερο ποσό των μη χρηματοοικονομικών και νομισματικών περιουσιακών στοιχείων ανά άτομο, σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη πολιτών στον κόσμο. Επιπλέον, η Γενεύη και η Ζυρίχη με συνέπεια να καταταχθεί ως δύο πόλεις που παρουσιάζουν τα καλύτερα πρότυπα διαβίωσης σε όλες τις άλλες παγκόσμιες πόλεις.Ελβετία 's σταθερή οικονομία αποδίδεται στην αυτάρκεια του μέσω της γεωργίας και αποτελεσματικές πρακτικές παραγωγής που του επιτρέπουν να εξάγουν μεγάλες ποσότητες εμπορευμάτων. Άλλοι τομείς που η Ελβετία παρουσιάζει εξαιρετική οικονομικά θέματα περιλαμβάνουν τον τουρισμό, διεθνούς τραπεζικής, μεταφορών, της βιοτεχνολογίας και της έρευνας και ανάπτυξης.

 

Ελβετία 's Κλίμα

Βόρεια των ελβετικών Άλπεων το κλίμα είναι εύκρατο, αλλά επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες υψόμετρα που συνεπάγονται έκθεση σε αέρα και ατμοσφαιρικές συνθήκες που προκύπτουν από την τοποθέτηση του στο βουνό. Ελβετία 's μέση θερμοκρασία είναι περίπου 50 βαθμούς Fahrenheit (10 βαθμοί Κελσίου), με rainful ποσά που κυμαίνονται από όσο το 67 (170 cm) ίντσες κοντά στο Λουγκάνο και μόλις 21 (53 cm) ίντσες γύρω από την κοιλάδα του Ροδανού.Βόρεια και δυτικά των Άλπεων, οι κάτοικοι βιώνουν μια βροχερή, κάπως δροσερό κλίμα με θερμοκρασίες παραμένουν περίπου 32 βαθμούς Fahrenheit (0 Κελσίου) το χειμώνα και 70 βαθμούς Fahrenheit (21 βαθμοί Κελσίου) στις περιοχές νότια και νοτιοανατολικά των Άλπεων.

 

Ουσιώδη πραγματικά περιστατικά σχετικά με την Ελβετία

  • Η σημαία εμφανίζει ένα λευκό σταυρό κατά ένα φωτεινό κόκκινο φόντο. Κεραίες του σταυρού είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το πλάτος τους.
  • Η Swiss National Anthem, ή της Ελβετίας Ύμνος, ξεκινά με τη γραμμή "Radiant στον ουρανό το πρωί, Κύριε, βλέπω ότι εσύ είναι νύχτα ". (Trittst σε Morgenrot Daher, Seh 'ich dich στο Strahlenmeer)
  • Ελβετία διατήρησε το δικό της νόμισμα, το ελβετικό φράγκο, όταν η Ευρώπη μετάβαση στο ευρώ. Τα κέρματα του ενός, πέντε, δέκα, 20 και 50 λεπτά σε περιλαμβάνουν τις άλλες νομισματικές μονάδες. Φράγκα είναι διαθέσιμα σε ένα, δύο και πέντε φράγκα. Franc "σημειώνει " έρχονται σε δέκα, 20, 50, 500 και 1000 φράγκα.
  • Ελβετία χρησιμοποιεί το μετρικό σύστημα για την αξιολόγηση των μέτρων και σταθμών
  • Εθνική διακοπές είναι το Νέο Έτος 's, Ημέρα της Εργασίας την 1η Μαΐου και τα Χριστούγεννα. Αναλήψεως, Μεγάλη Παρασκευή, Whitmonday και τη Δευτέρα του Πάσχα θεωρούνται θρησκευτικές αργίες

 

Γλώσσες

Επειδή η Ελβετία συνορεύει με πολλές διαφορετικές χώρες, η κατάσταση έχει τέσσερις εθνικές γλώσσες - ιταλικά, γερμανικά, γαλλικά και Rhaeto-Romansch. Η πλειοψηφία των Ελβετών πολιτών κυρίως μιλούν γερμανικά, ενώ το 20 τοις εκατό μιλούν γαλλικά και οκτώ τοις εκατό μιλούν ιταλικά. Πολυάριθμες διαλέκτους μοναδική σε ορισμένα καντόνια υπάρχουν επίσης.

Σχολές

Σχολές και Πανεπιστήμια σε Ελβετία

Διαδικτυακές Σχολές και Πανεπιστήμια σε Ελβετία