Επαγγελματίας Master στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι εταιρείες και οι οργανισμοί γνωρίζουν περισσότερο από ποτέ ότι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματά τους όταν πρόκειται να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό είναι η ομάδα των ανθρώπων τους και, ως εκ τούτου, η διαχείριση και η επίβλεψη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της. Το προσωπικό μιας εταιρείας είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από το σχεδιασμό, την εφαρμογή και τη διαχείριση του επιχειρηματικού έργου. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας για τις εταιρείες να προσανατολίζονται όλο και περισσότερο προς τους υπαλλήλους τους. Επομένως, οι Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού πρέπει να είναι επαγγελματίες που είναι εξοπλισμένοι για να διευθύνουν ένα τμήμα που συνδέει και συνεργάζεται με όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας και, ταυτόχρονα, να μπορεί να προσαρμοστεί στις αλλαγές στο περιβάλλον. Το τμήμα βρίσκεται στον πυρήνα της στρατηγικής της εταιρείας και της κινητήριας δύναμης που δημιουργεί ένα σαφές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ο ρόλος του Ανθρώπινου Δυναμικού πρέπει να βρίσκεται στον πυρήνα της στρατηγικής και της διαχείρισης της εταιρείας, καθώς αποτελεί βασικό παράγοντα για να ξεχωρίσει η εταιρεία από τους αντιπάλους της.

Το Master στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τους επαγγελματίες του Ανθρώπινου Δυναμικού για να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τις προκλήσεις της αγοράς από τη σκοπιά της διαχείρισης ανθρώπων. Επαγγελματίες που αγκαλιάζουν την αλλαγή ως τον πιο αποτελεσματικό τρόπο δημιουργίας ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που μπορούν να επωφεληθούν από τις νέες τεχνολογίες, που έχουν μια σταθερή αντίληψη των νέων γενεών επαγγελματιών που εντάσσονται στην αγορά εργασίας, οι οποίοι κατανοούν πλήρως τη σημασία της ισορροπίας εργασίας / ζωής και ηθικής συμπεριφορά και οι οποίοι έχουν δεσμευτεί να αναπτύξουν, να προσελκύσουν και να διατηρήσουν ταλέντα ως τον καλύτερο τρόπο για να εξασφαλιστεί η επιτυχία στο νέο επιχειρηματικό οικοσύστημα.

Αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για πλήρως απασχολούμενους επαγγελματίες, διευθυντές, καθώς ο τρόπος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης δίνει την ευελιξία να προγραμματίζει σχέδια σπουδών και εργασίες που προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής των συμμετεχόντων.

Οι λόγοι για τους οποίους

 • Διεθνές Bootcamp στη Βαρκελώνη ή στη Ρώμη

Rome Business School σας προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σχετικά με την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και άλλα βασικά θέματα στον επιχειρηματικό κόσμο, συμμετέχοντας στα Διεθνή Προγράμματα μας στη Ρώμη ή τη Βαρκελώνη, όπου μπορείτε επίσης να επεκτείνετε το επαγγελματικό σας δίκτυο. Το bootcamp στη Ρώμη περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα, ενώ το πρόγραμμα κατοικιών στη Βαρκελώνη διατίθεται με επιπλέον κόστος.

 • Πρόγραμμα Soft Skills

Τα θεμέλια μιας σταθερής και επιτυχημένης καριέρας είναι, χωρίς αμφιβολία, οι πολύ απαιτημένες και γιορτές Soft Skills, ικανότητες που βρίσκουν πρακτικές χρήσεις σε κάθε εργασιακό περιβάλλον και επιχειρηματικό χώρο. Το πρόγραμμα Soft Skills θα σας παρέχει λεπτομερή και λεπτομερή γνώση και εξοικείωση με αυτές τις προσωπικές μαλακές δεξιότητες, διευκολύνοντας την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξή τους.

Σε αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα ειδικευτείτε σε 5 μαθήματα Soft Skills για αναβάθμιση δεξιοτήτων (με την πιστοποίηση που παρέχεται):

 • Συναισθηματική νοημοσύνη
 • Δημόσια ομιλία για επιχειρήσεις
 • Χρόνος, άγχος και αυτοδιαχείριση
 • Διαπολιτισμική επικοινωνία
 • Σύγκρουση, επίλυση προβλημάτων και διαπραγματεύσεις
 • Δικτύωση και συνεργάτες

Rome Business School έχει σταθερές συνεργασίες με πολλές παγκοσμίως γνωστές κορυφαίες εταιρείες. Για να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές μας μπορούν να χτίσουν ένα ισχυρό επαγγελματικό δίκτυο, διοργανώνουμε συνεχώς συναντήσεις, επισκέψεις, εκδηλώσεις και διαλέξεις με εκπροσώπους από κορυφαία επιχειρηματικά οικοσυστήματα, ενθαρρύνοντας την αλληλεπίδραση μεταξύ κορυφαίων επαγγελματιών και των μαθητών και διευκολύνοντας τη διαδικασία μάθησης.

 • Διαδρομή καριέρας

Η εξειδικευμένη και επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών καριέρας παρέχει στους συνοδούς μας ένα εξατομικευμένο μονοπάτι σταδιοδρομίας ειδικά σχεδιασμένο για να διαμορφώνει το δικό του επαγγελματικό προφίλ ώστε να καταστεί ανταγωνιστική μορφή στην σημερινή αγορά εργασίας. Εργαστήρια που εστιάζουν στο πιο καυτό θέμα της αναζήτησης εργασίας και της δικτύωσης σταδιοδρομιών, οι ατομικές συναντήσεις συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, η αποκλειστική εκδήλωση « Rome Business School Talent Focus» και τα πιο ανεκτίμητα οφέλη είναι στη διάθεσή σας για να εξασφαλίσετε την καλύτερη αρχή ή μια μεγάλη ώθηση στην καριέρα σας!

Δομή

Η επαγγελματική μορφή του Master of Rome Business School στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού είναι δομημένη για να παρέχει στους συμμετέχοντες μια διεξοδική προετοιμασία για τον τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού και κρίσιμες πτυχές άλλων σχετικών τομέων, ξεκινώντας με μια ευρεία επισκόπηση του ευρύτερου κόσμου διαχείρισης και στη συνέχεια προχωρώντας στο να αναλύσει όλα τα συγκεκριμένα θέματα και πτυχές της Στρατηγικής Ανθρώπινου Δυναμικού, της Ανάπτυξης και της Διαχείρισης, καθώς και να παρέχει μια βαθιά εικόνα για την καινοτόμο και υπεύθυνη ηγεσία, τις τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές της, καθώς και πώς μπορούν να εφαρμοστούν αποτελεσματικά στη Βιομηχανία Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού .

Περιεχόμενα

 • Εστίαση και εξειδίκευση

Αναπτύξτε τις ικανότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση και την ενίσχυση νέων αναγκών σε διαφορετικούς τομείς του οργανισμού. Εντοπισμός και ανάπτυξη αποτελεσματικών διαχειριστικών στρατηγικών για εταιρείες του ανθρώπινου δυναμικού.

Σε αυτήν την πρώτη διδακτική ενότητα, θα έχετε την ευκαιρία να ειδικευτείτε σε:

 • Στρατηγική ΥΕ
 • Ανάπτυξη ταλέντων
 • Ανθρώπινη συμπεριφορά και διαχείριση αλλαγών
 • Απαραίτητες μαλακές δεξιότητες για διαχειριστές ανθρώπινου δυναμικού
 • Να είστε επικεφαλής του μέλλοντος

Μάθετε για τις νέες τάσεις και την καινοτομία στη βιομηχανία Ανθρώπινου Δυναμικού, με έμφαση στις βέλτιστες πρακτικές του μέλλοντος.

Συγκεκριμένα, θα είστε προετοιμασμένοι για τα ακόλουθα θέματα του Ψηφιακού HR, Νέες τάσεις και Μελλοντικές Προκλήσεις για το HR:

 • Μελλοντικές τάσεις και μελλοντικές προκλήσεις του ανθρώπινου δυναμικού
 • Βέλτιστες πρακτικές HR για το 2021 (Μελέτες περιπτώσεων)
 • Ηθική στο χώρο εργασίας
 • Ψηφιακό HR
 • Πρόγραμμα Capstone

Σχέδιο ομαδικής εργασίας με σκοπό την ανάπτυξη ενός σχεδίου ανθρώπινου δυναμικού που επιλύει ένα επιχειρηματικό πρόβλημα στον τομέα των ανθρώπινων πόρων, των υπαρχουσών ή πλασματικών εταιρειών στη Βιομηχανία Ανθρώπινου Δυναμικού Ή για να εργαστούν σε μια επιχειρηματική πρόκληση που προτείνουν οι συμμετέχοντες για την επίλυση ενός προβλήματος στις εταιρείες όπου εργάζονται οι συμμετέχοντες. Όλες οι ομάδες καθοδηγούνται από την αρχική φάση του έργου.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου capstone, οι μαθητές θα πρέπει να είναι σε θέση:

 • Σκεφτείτε κριτικά
 • Εφαρμογή δημιουργικών λύσεων και επίλυση διαχειριστικών προβλημάτων
 • Εφαρμόστε και συνδέστε τη θεωρία με την πρακτική
 • Κοινοποιήστε και παρουσιάστε τις επιχειρηματικές αναφορές / ιδέες πιο αποτελεσματικά
 • Διεξαγωγή επιχειρηματικής έρευνας και επιχειρηματικής ανάλυσης
 • Επιδείξτε συνεργατικές ηγετικές ικανότητες
 • Εργαστείτε αποτελεσματικά σε ομάδες
 • Επικοινωνήστε διαπολιτισμικά και κάντε συμβιβασμούς για έναν κοινό στόχο
 • Θέστε στόχους και εφαρμόστε αποτελεσματικά έργα

Μεθοδολογία

Ο Δάσκαλος θα διδαχθεί μέσω διαδραστικών μετωπικών διαλέξεων, ανάλυσης μελέτης περιπτώσεων, ασκήσεων στην τάξη, συζητήσεων, ρόλων, ασκήσεων ομαδικής εργασίας, συζητήσεων βίντεο, επιχειρηματικής ανάλυσης και συνεδριών παρουσίασης μαθητών.

Οι μελέτες περιπτώσεων θα χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν συζήτηση και να απεικονίσουν πραγματικά επιχειρηματικά και επικοινωνιακά ζητήματα. Οι μαθητές θα ενθαρρυνθούν να διαβάσουν ευρέως και να συμμετάσχουν σε συζήτηση και συζήτηση. Η διδακτική μεθοδολογία βασίζεται στην εκμάθηση δράσης, μέσω της οποίας οι εκπαιδευτικοί εφαρμόζουν μια προσέγγιση με επίκεντρο τον μαθητή, εμπλέκουν μαθητές και παρέχουν δραστηριότητες που επιτρέπουν στους μαθητές να εφαρμόσουν τις αποκτηθείσες γνώσεις. Όλοι οι εκπαιδευτικοί χρησιμοποιούν ενεργές μεθόδους μάθησης στην τάξη, οι οποίες είναι επίσης κατάλληλες για αλληλεπιδραστική συμμετοχή μαθητών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Bootcamp σε όλο τον κόσμο

Βελτιώστε τις επιχειρηματικές σας δεξιότητες και δοκιμάστε τις με την απόλυτη πρόκληση: το αποκλειστικό Bootcamp της Rome Business School στη Βαρκελώνη, οργανωμένο σε συνεργασία με το EAE Business School, μια όμορφη πόλη στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και μεταξύ των πιο παραγωγικών οικοσυστημάτων εκκίνησης και, Για διαδικτυακούς φοιτητές, το Bootcamp στη Ρώμη συμπεριλαμβάνεται στην τιμή εγγραφής: απλά σκεφτείτε την πτήση και τη διαμονή, θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα!

Συμμετάσχετε σε ένα προηγμένο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να σας φέρει αντιμέτωπους με ρεαλιστικά επιχειρηματικά σενάρια για επίλυση και να σας προσφέρει έναν πρακτικό τρόπο μάθησης και ανάπτυξης δεξιοτήτων. Όλα με την επαγγελματική υποστήριξη ενός εκπαιδευτή από κορυφαίες εταιρείες εργασίας!

Υποτροφίες και δίδακτρα

Τα δίδακτρα για αυτό το Master είναι 3.900 ευρώ (περιλαμβάνεται ΦΠΑ) η πληρωμή του τέλους συμμετοχής είναι εγκατεστημένη.

Μπορεί να καταβληθεί:

 • σε 4 δόσεις χωρίς ενδιαφέρον
 • σε μια ενιαία λύση (η επιλογή αυτή παρέχει στον φοιτητή έκπτωση 10% στο συνολικό ποσό των διδάκτρων)

Σύμφωνα με το ατομικό προφίλ, την εμπειρία και τα αποδεδειγμένα κίνητρα, στον υποψήφιο μπορεί να απονεμηθεί υποτροφία που καλύπτει μέρος της συνολικής αμοιβής (έως και 25%). Πράγματι, το Rome Business School προσφέρει την ευκαιρία στους πιο άξιους υποψηφίους να επωφεληθούν από 5 διαφορετικούς τύπους υποτροφιών. Αυτές οι μερικές οικονομικές καλύψεις μπορούν να αποτελούνται από 6 μήνες άτοκης χρηματοδότησης. Παρακάτω, μια λίστα με τις διαθέσιμες επιχορηγήσεις:

 1. Υποτροφία Ακαδημαϊκής Αριστείας: απονέμεται σε υποψηφίους που έχουν επιδείξει εξαιρετική απόδοση στην πιο πρόσφατη ακαδημαϊκή τους καριέρα, είτε είναι μεταπτυχιακός είτε προπτυχιακός.
 2. Υποτροφία δια βίου μάθησης: προορίζεται για υποψηφίους που επιδεικνύουν μια συνεχή, αυτοκινούμενη επιδίωξη γνώσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων.
 3. Εκτελεστική επιχορήγηση γυναικών: Το Rome Business School προσπαθεί να αυξήσει την προώθηση της αναλογίας των γυναικών σε εκτελεστικές θέσεις και να αυξήσει την ισότητα των φύλων στο χώρο εργασίας. Πράγματι, αυτή η επιχορήγηση στοχεύει στην ενίσχυση της ικανότητας των μαθητών μας να υλοποιήσουν τις δυνατότητές τους, την ικανότητα ηγεσίας και τις επαγγελματικές τους προσδοκίες.
 4. Επιχειρηματική επιχορήγηση: στόχος μας είναι να τροφοδοτήσουμε το επιχειρηματικό πνεύμα των μαθητών μας με εξαιρετικές επιχειρηματικές ιδέες χρησιμοποιώντας αυτήν την επιχορήγηση, που απονέμεται σε διευθυντές ΜΜΕ, αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες και άτομα με το δικό τους επιχειρηματικό σχέδιο.
 5. Better Managers for a Better World: προοριζόταν για εκείνους τους υποψηφίους που επιδεικνύουν σαφή, μελλοντικά προσανατολισμένα κίνητρα με στόχο τη βελτίωση της οικονομίας, της κοινωνίας και του κόσμου γύρω τους.

Ο διαγωνισμός για υποτροφίες αυξάνεται καθώς πλησιάζει η ημερομηνία έναρξης και τα χρήματα είναι περιορισμένα, γι 'αυτό συνιστάται να υποβάλετε το αίτημα το συντομότερο δυνατό.

Για να υποβάλετε αίτηση για υποτροφία, είναι απαραίτητο να στείλετε μια παρακινητική επιστολή που να μην υπερβαίνει τις 300 λέξεις μαζί με το βιογραφικό σημείωμα και την τεκμηρίωση κατά την υποβολή της αίτησης εισδοχής στο Masters. Η επιλεξιμότητα για πιθανή υποτροφία θα αποφασιστεί από την ακαδημαϊκή επιτροπή της Rome Business School κατά την αξιολόγηση της αίτησης του υποψηφίου.

Για να γράψει μια κινητήρια επιστολή για μια υποτροφία, ο αιτών πρέπει να αναφέρει:

 • Αυτό που διακρίνει τον αιτούντα από τους άλλους υποψηφίους;
 • Επαγγελματικοί στόχοι και φιλοδοξίες.

Διαδικασία εισαγωγής

Rome Business School εργάζεται σκληρά για να διατηρήσει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στα προγράμματα που προσφέρουμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, προκειμένου να διασφαλιστεί η επιλεξιμότητα των υποψηφίων, όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να υποβληθούν και να περάσουν επιτυχώς μια διαδικασία επιλογής δομημένη ως εξής:

 1. Αξιολόγηση διαπιστευτηρίων
 2. Επιβεβαίωση εφαρμογής
 3. Συνέντευξη επιλογής
 4. Εισαγωγές
 5. Εγγραφή

Η διαδικασία εισδοχής έχει ως στόχο να επαληθεύσει την επιλεξιμότητα του υποψηφίου για να παρακολουθήσει το Master. Το ακαδημαϊκό ιστορικό του υποψηφίου, οι προηγούμενες εμπειρίες στα θέματα που καλύπτονται από το Master και τα κίνητρα θα είναι θέματα της αξιολόγησης. Μόλις αποσταλεί, η αίτηση θα αξιολογηθεί από την ακαδημαϊκή επιτροπή της Rome Business School της Rome Business School . Προκειμένου να διασφαλιστεί η καταλληλότητα της εφαρμογής, είναι σημαντικό να παραδοθούν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα.

Βαθμός

Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα θα λάβουν διπλή πιστοποίηση: δίπλωμα της Rome Business School και επίσημη πιστοποίηση από το Universidad Internacional de Valencia (VIU), το οποίο παρέχει 60 διεθνώς αναγνωρισμένες μονάδες (60 ECTS).

Μετάβαση ξεκινήστε το υπόλοιπο της ζωής σας!

Αν ψάχνετε για υψηλής ποιότητας προηγμένη εκπαίδευση σε έναν συγκεκριμένο επιχειρηματικό τομέα, αμέτρητες ευκαιρίες για ανάπτυξη δεξιοτήτων και δοκιμές στον εαυτό σας, τρόπους για να επεκτείνετε το επαγγελματικό σας δίκτυο και να έρθετε σε επαφή με ελίτ επαγγελματίες που εργάζονται σε διάφορους τομείς επιχειρήσεων, έχουμε ακριβώς το πρόγραμμα για εσάς . Από εκεί, εξαρτάται από εσάς! Η αποφασιστικότητα και η προθυμία σας να μάθετε και να δοκιμάζετε νέους τρόπους σκέψης είναι όλα όσα χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα από τα προγράμματά μας και να αρχίσετε να κάνετε το δρόμο σας προς την κατεύθυνση της επιτυχίας στην καριέρα σας.

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... περαιτέρω

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Διαβάστε Λιγότερα
Ρώμη , Ιταλία Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη