Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Μάστερ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τον Εκδημοκρατισμό (E.MA)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Οι εισαγωγές στην έκδοση 2020/2021 του ευρωπαϊκού προγράμματος μάστερ για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον εκδημοκρατισμό (EMA) είναι)

είναι πλέον ανοικτά: προθεσμία πρώτου γύρου - 3 Φεβρουαρίου 2020 · δεύτερη προθεσμία - 30 Μαρτίου 2020. Το EMA δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και 41 συμμετέχοντα πανεπιστήμια από όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ .

Το Ευρωπαϊκό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τον Εκδημοκρατισμό (EMA) είναι ένα εντατικό μονοετές πρόγραμμα με στόχο την εκπαίδευση 90 επαγγελματιών ετησίως στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του εκδημοκρατισμού.

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα είναι επίσης μια προσέγγιση δράσης και πολιτικής προσανατολισμού που συνδυάζει νομικές, πολιτικές, ιστορικές, ανθρωπολογικές και φιλοσοφικές προοπτικές με δραστηριότητες δημιουργίας δεξιοτήτων και σε βάθος μελέτη των ακόλουθων τομέων: Θεσμοί, Μηχανισμοί και Πρότυπα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα . Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Πλαίσιο: Ιστορικές, Φιλοσοφικές, Θρησκευτικές και Ανθρωπολογικές Προοπτικές. Παγκοσμιοποίηση, ανάπτυξη και ανθρώπινα δικαιώματα · Δημιουργία και προστασία της δημοκρατίας. Τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ειρήνη και την ασφάλεια.

Το EMA παρέχει τη βάση για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία σε εθνικούς, διεθνείς, κυβερνητικούς, διακυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς, καθώς και ακαδημαϊκά ιδρύματα που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον εκδημοκρατισμό.

Το EMA είναι ένα οικιστικό και ένα πρόγραμμα ανταλλαγής. Το πρώτο εξάμηνο από το Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2021 διοργανώνεται στο κεντρικό κτίριο της GLOBAL Campus στη Βενετία και το δεύτερο εξάμηνο από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούλιο του 2021 πραγματοποιείται σε ένα από τα 41 πανεπιστήμια που συμμετέχουν στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μετά την αποφοίτησή της, το EMAlumni μπορεί να βρεθεί παγκοσμίως σε βασικές διεθνείς οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ακαδημαϊκά ιδρύματα, αλλά και σε αποστολές στην περιοχή ή στην πατρίδα τους που εργάζονται για τα Υπουργεία Εξωτερικών τους, τις υπηρεσίες αναπτυξιακής συνεργασίας ή εθνικές ΜΚΟ.

Τα δίδακτρα ανέρχονται σε 5.500 ευρώ (συν το κόστος εγγραφής 150 ευρώ). Τα δίδακτρα καλύπτουν τα ακόλουθα: όλα τα μαθήματα του ευρωπαϊκού προγράμματος μάστερ για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον εκδημοκρατισμό τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο εξάμηνο. ανάγνωση υλικού για το πρώτο εξάμηνο? φροντίδα; πρόσβαση στην εξειδικευμένη βιβλιοθήκη της GLOBAL Campus. ατομική πρόσβαση στο κλειστό περιβάλλον ηλεκτρονικής μάθησης. χρήση των διαθέσιμων εγκαταστάσεων πληροφορικής (συμπεριλαμβανομένης της ασύρματης επιφάνειας και του υπολογιστή) · και το ταξίδι.

Το EMA είναι ένα από τα επτά Περιφερειακά Μεταπτυχιακά Προγράμματα που διοργάνωσε η The Global Campus of Human Rights - ένα μοναδικό δίκτυο πάνω από εκατό πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο που επιδιώκει να προωθήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία μέσω περιφερειακής και GLOBAL συνεργασίας για την εκπαίδευση και την έρευνα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The Global Campus of Human Rights is an inter-disciplinary centre of excellence supported by the EU, aiming at pursuing the continued promotion of human rights and democratisation through education, s ... περαιτέρω

The Global Campus of Human Rights is an inter-disciplinary centre of excellence supported by the EU, aiming at pursuing the continued promotion of human rights and democratisation through education, specialised training, and research cooperation worldwide through a network of regional partners. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη