Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Σχετικά ΗΑΕ

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) είναι μια ιδιαίτερα σύγχρονη χώρα της Μέσης Ανατολής που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Αραβικής Χερσονήσου. Η χώρα έχει σύνορα με τη Σαουδική Αραβία, το Ομάν και το Κατάρ. Τα ΗΑΕ ιδρύθηκε το 1971 ως μια ομοσπονδία επτά εμιράτα: Αμπού Ντάμπι, Ajman, το Ντουμπάι, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah και Umm al-Qaiwain. Τα ΗΑΕ είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός που συνδυάζει μια πλούσια πολιτιστική παράδοση που χρονολογείται πάνω από 2.500 χρόνια με τις σύγχρονες πόλεις που διαθέτουν ουρανοξύστες, μουσεία, γκαλερί τέχνης, γήπεδα γκολφ, ιαματικές πηγές και τα θεματικά πάρκα.

 

Κλίμα

Παρά το γεγονός ότι περίπου τα τέσσερα πέμπτα των ΗΑΕ έχει ένα ζεστό και ξηρό κλίμα της ερήμου, η χώρα περιλαμβάνει επίσης τα βουνά, οάσεις και μια ακτογραμμή. Οι μέγιστες θερμοκρασίες το καλοκαίρι μπορεί να φτάσει σχεδόν 50 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές, αν και οι θερμοκρασίες στις ορεινές περιοχές είναι πιο συγκρατημένη. Ελάχιστες θερμοκρασίες το χειμώνα είναι περίπου 10 βαθμούς C.Η ετήσια βροχόπτωση είναι από 120 mm έως 350 χιλιοστά ανάλογα με την τοποθεσία, με περιστασιακές πλημμύρες flash. Θύελλες σκόνης που μειώνουν σημαντικά την ορατότητα επίσης να εμφανιστεί σε περιοχές της ερήμου.

 

Πολιτισμός

Η ΗΑΕ προσπαθεί να διατηρήσει τις παραδοσιακές πολιτιστικά στοιχεία βασίζονται σε φυλετικές διαβίωσης και ισλαμικές αρχές, ενώ κινείται προς μια σύγχρονη κουλτούρα. Με αυτό κατά νου, η χώρα έχει τονίσει πρόσφατα εικαστικών τεχνών που αυξάνουν τα παραδοσιακά μέσα της δημιουργικότητας που επικεντρώνεται στην ποίηση και τον προφορικό λόγο. Ως αποτέλεσμα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει τώρα μια ακμάζουσα, πολυ-πολιτισμική κοινότητα τέχνης που περιλαμβάνει μουσεία, αίθουσες τέχνης, εκθέσεις τέχνης, πολιτιστικές εκδηλώσεις, θέατρα και τέχνης που σχετίζονται με τα εργαστήρια και τις θερινές κατασκηνώσεις.

 

Κόστος Διαβίωσης

Οι τιμές στα ΗΑΕ είναι γενικά μέτρια, με διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου ξεκινούν από περίπου $ 1.000 (ΗΠΑ) ανά μήνα και βοηθητικά προγράμματα που τρέχουν περίπου $ 120 (US) ανά μήνα. Τρόφιμα κόστος είναι επίσης πολύ λογικές.Κόστος κοντά σε ένα κέντρο της πόλης είναι κάπως υψηλότερες από το κόστος αλλού. Οι μαθητές θα πρέπει επίσης να είναι σίγουρος για τον προϋπολογισμό για ένα αυτοκίνητο, καθώς είναι μια εικονική αναγκαιότητα στη χώρα.

 

Σχολές

Σχολές και Πανεπιστήμια σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Διαδικτυακές Σχολές και Πανεπιστήμια σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα