Αρχικό Πρόγραμμα - Οδηγεί στην Αρχική Άδεια Εκπαιδευτή

Προσφέρονται από: College of Education

Επισκόπηση

Κερδίστε την Άδεια Εκμάτησής σας για First-Through Όγδοους Γκρέιντερς

Τα άτομα που επιθυμούν να διδάξουν και πτυχίο εκτός της εκπαίδευσης μπορούν να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους για να οδηγήσουν στοιχειώδεις τάξεις. Με πρόγραμμα σπουδών που εγκρίθηκε από το Κρατικό Συμβούλιο Παιδείας της Αριζόνα, ο Master of Education (MEd) στη Δημοτική Εκπαίδευση σας προετοιμάζει να επιτύχετε την αρχική άδεια διδασκαλίας. Προσφέρονται στο διαδίκτυο από το Κολέγιο Εκπαίδευσης, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του προγράμματος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης παρέχουν την κατάρτιση και την εφαρμογή για να σας βοηθήσουν να συμμετάσχετε και να διαχειριστείτε τη νεολαία στις κοινότητες μάθησης του 21ου αιώνα.

Σε όλους τους διαδικτυακούς δασκάλους του προγράμματος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, εξετάζετε συγκεκριμένες μεθόδους και στρατηγικές διδασκαλίας και αναπτύσσετε καινοτόμα σχέδια για τη βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων. Μάθετε τεχνικές αξιολόγησης σε επιπλέον περιεχόμενο σχετικό με τους μαθητές στους βαθμούς 1-8. Το αυστηρό πρόγραμμα σπουδών του πανεπιστημίου του Grand Canyon (GCU) επικεντρώνεται στην ανάλυση και την πρόταση λύσεων σε τρέχοντα θέματα στην εκπαίδευση, όπως η μόρφωση των μαθητών και η διδασκαλία μαθητών αγγλικής γλώσσας. Οι πρακτικές παρακολούθησης και η διδασκαλία των φοιτητών που ενσωματώνονται στο πρόγραμμα σας ενισχύουν την ικανότητά σας να διδάσκετε, να ηγείτε και να επιτύχετε πολιτισμικά και διανοητικά διαφορετικά δημοτικά σχολεία.

Τα προγράμματα που οδηγούν στην πιστοποίηση των εκπαιδευτικών μπορεί να απαιτούν πρακτικές ώρες, κρατικές εξετάσεις, διδασκαλία σπουδαστών και θεσμική σύσταση από την GCU.

βαθμός Αποτελέσματα

Μάθετε το ίδρυμα της στοιχειώδους εκπαίδευσης

Οι πλοίαρχοι της στοιχειώδους εκπαίδευσης στο διαδίκτυο σχεδιάζονται για να σας προσφέρουν τα θεμέλια της εκπαίδευσης και να συνδυάσουν την τεκμηριωμένη θεωρία με τις προηγμένες μεθόδους διδασκαλίας. Όλα τα μαθήματα ευθυγραμμίζονται άμεσα με τα εξειδικευμένα πρότυπα επαγγελματικής εκπαίδευσης και τα συναφή εθνικά πρότυπα περιεχομένου.

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα αξιολογήσετε εκπαιδευτικές στρατηγικές για περιοχές πολλαπλών περιεχομένων, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών ως δεύτερης γλώσσας (ESL), της υγείας, των κοινωνικών σπουδών, των μαθηματικών και της επιστήμης. Μπορείτε να ολοκληρώσετε αποστολές εμπειρίας βάσει παρατηρήσεων και πρακτικής που θα σας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της φάσης υποψηφίων καθηγητών σας. Στο τελικό εξάμηνο σας, ολοκληρώνετε τις εξετάσεις χορήγησης άδειας από το κράτος και μια συνιστώσα διδασκαλίας μαθητών πλήρους φοίτησης.

Τι θα μάθετε

Μελέτη των Μεταπτυχιακών Σπουδών μας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Σε αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα μάστερ στο δημοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα εξετάσετε τα παρακάτω θέματα:

  • Η κατασκευή, η ανάλυση και η ερμηνεία των ψυχολογικών δοκιμασιών για τη μέτρηση του μαθησιακού αποτελέσματος
  • Συνεργασία για την αύξηση της εκπαιδευτικής αποτελεσματικότητας και της μάθησης των σπουδαστών
  • Η φύση, η προέλευση και η ιστορία της ψυχανάλυσης και της ψυχοθεραπείας
  • Ανθρώπινη μάθηση και γνώση
  • Ανθρωπιστική, διαπροσωπική και υπαρξιακή ψυχολογία σε σχέση με τα κίνητρα, τις ανάγκες, την αγάπη και την ύπαρξη
  • Θεωρίες διερεύνησης και κατάλληλες δοκιμές και μέτρα

Καριέρα Αποτελέσματα

Δημιουργήστε ένα νέο δρόμο σταδιοδρομίας στην εκπαίδευση

Ως απόφοιτος του προγράμματος σπουδών Master of Education in Elementary Education, θα έχετε τα προσόντα να συνεχίσετε τις θέσεις διδασκαλίας σε δημόσια, ιδιωτικά και εναλλακτικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα. Οι πιθανοί τίτλοι σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν καθηγητή στοιχειώδους εκπαίδευσης, ειδικό για την ανάπτυξη παιδιών και συνήγορο παιδιών.

Σημείωση: Το πρόγραμμα αυτό αναθεωρήθηκε πρόσφατα. Τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την αποκάλυψη αυτού του προγράμματος πριν από την αναθεώρησή του υποδεικνύουν ότι το 54% των σπουδαστών αποφοίτησε εγκαίρως (εντός 26 μηνών) και αποφοίτησε με μέσο δανεισμό ύψους $ 36.198.

Τοποθεσίες πρόγραμμα

Διαδίκτυο

Ακολουθήσουν μια εκπαίδευση της επόμενης γενιάς με ένα online βαθμό από το Grand Canyon Πανεπιστήμιο. Κερδίστε το βαθμό σας με την ευκολία και την ευελιξία με online μαθήματα που σας επιτρέπουν να μελετήσει οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. ΕΕΜ προσφέρει την πιο έμπειρη ηγεσία στην παροχή σε απευθείας σύνδεση πτυχιακά προγράμματα. Πλήρους απασχόλησης μέλη ΔΕΠ και άρτια εκπαιδευμένο συμπλήρωμα εκπαιδευτές, εξοπλισμένο με ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και πρακτική εμπειρία στον τομέα τους, να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα του τρόπου. Σχεδιασμένο με την καριέρα προσανατολισμένη επαγγελματική στο μυαλό, online μαθήματα μας παρέχει ένα οικείο περιβάλλον που διεγείρει την ενδιαφέρουσα και προκλητική συζητήσεις. Επιλέξτε από τα προγράμματα σε όλη την ξεχωριστή μας κολέγια, στους τομείς της απασχόλησης υψηλής ζήτησης. Τα μαθήματα αρχίζουν συχνά.

Απόγευμα

βραδινά προγράμματα Grand Canyon Πανεπιστημίου ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των επαγγελματιών που εργάζονται που προτιμούν ένα πρόσωπο με πρόσωπο περιβάλλον μάθησης. τάξεις μας νύχτα ανταποκριθεί μόνο μία φορά την εβδομάδα και να προσφέρουν την αλληλεπίδραση και τη συζήτηση ενός τυπικού τάξη κολέγιο. Οι τάξεις νύχτα σχεδιαστεί για ένα συγκεκριμένο αριθμό των μαθητών, παρέχοντας μια ζεστή και γαλούχηση περιβάλλον που υποστηρίζει μια συναρπαστική εμπειρία. Σε μια βραδιά ομάδα, θα προχωρήσει μέσα από το πρόγραμμα σπουδών σας με τα ίδια σταδιοδρομία-minded συμμαθητές, παρέχοντας μια ευκαιρία να δικτυωθούν και να σφυρηλατήσει σχέσεις που πηγαίνουν πέρα ​​από την τάξη. Τα μαθήματα αρχίζουν συχνά σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των κύριων πανεπιστημιούπολη μας.

Http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

Http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε51 περισσότερα μαθήματα αποGrand Canyon University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
30 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
24,755 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη