ΜΑ στην ολοκληρωμένη πολιτική οικονομικής ανάπτυξης

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

ΜΑ στην ολοκληρωμένη πολιτική οικονομικής ανάπτυξης

  • Διπλό πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης, με μερική απασχόληση.
  • Πρωτοπορώνει την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης στην πολιτική οικονομικής ανάπτυξης.
  • Διδάσκει εφαρμοσμένη πολιτική και οικονομικές τεχνικές σε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο ανάπτυξης.

Τι είναι μια Ολοκληρωμένη Προσέγγιση

Η ολοκληρωμένη οικονομική ανάπτυξη είναι μια προσέγγιση της ανάπτυξης που επιδιώκει να ενισχύσει τους αστικούς και κοινωνικούς θεσμούς που απαιτούνται για την αειφόρο ανάπτυξη. που λαμβάνει μια ολοκληρωμένη εικόνα του ρόλου του ατόμου στην κοινωνία. Πρόκειται για μια προσέγγιση την οποία απαιτούν όλο και περισσότερο οι αναπτυξιακοί φορείς. Η ολοκληρωμένη οικονομική ανάπτυξη, από την οπτική γωνία ολόκληρου του ανθρώπινου προσώπου και ολόκληρης της ανθρώπινης κοινότητας, βρίσκεται στο επίκεντρο των προγραμμάτων μας και της αποστολής του The Catholic University of America .

Οι φοιτητές που αποφοιτούν από το πρόγραμμα θα είναι σε θέση:

  1. Χρησιμοποιήστε τις τεχνικές δεξιότητές τους πιο αποτελεσματικά για να παράγετε βιώσιμα αποτελέσματα, βασισμένα στην καλύτερη κατανόηση του μακροοικονομικού περιβάλλοντος, του ρόλου των θεσμών και μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης στην ανάπτυξη.

  2. Αποκτήστε τις τεχνικές δεξιότητες για να σχεδιάσετε, να εφαρμόσετε, να διαχειριστείτε και να αξιολογήσετε προγράμματα που θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην ολοκληρωμένη οικονομική ανάπτυξη.

  3. Προσθέστε μια ολοκληρωμένη προοπτική στην αναπτυξιακή αρένα, με αποτέλεσμα τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τα αποτελέσματα των προγραμμάτων που σέβονται την αξιοπρέπεια του ανθρώπινου προσώπου, ενισχύουν τους βασικούς θεσμούς του πολιτισμού και δημιουργούν ένα σταθερό υπόβαθρο για τη διαρκή ανάπτυξη και ανάπτυξη.

Αυτά τα καινοτόμα προγράμματα εφαρμόζονται σε διάφορες πτυχές της ανάπτυξης σε ιδιωτικό ή δημόσιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών πτυχών της αλληλεπίδρασης μεταξύ πολιτικής και ανάπτυξης οικονομικής πολιτικής, οικονομικής ανάπτυξης και παγκόσμιας υγείας, τροφίμων και διατροφής, ενέργειας και περιβάλλοντος, εκπαίδευσης στις αναπτυσσόμενες χώρες και Ανάπτυξη κοινότητας.

Η πλεονεκτική θέση μας στην Ουάσιγκτον, DC, βρίσκεται κοντά σε οντότητες όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, η IDB, η OAS, οι ομοσπονδιακές κυβερνητικές υπηρεσίες, οι ιδιωτικές εταιρείες και οι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Η εγγραφή στο πρόγραμμα IEDM ή IEDP θα σας επιτρέψει να μάθετε και να αποκτήσετε από πρώτο χέρι μια ευρεία γκάμα αναπτυξιακών πρακτικών τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα μέσω αλληλεπίδρασης με άτομα υψηλού προφίλ που συμμετέχουν σε επιτυχημένες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που αποτελούν τη Διεθνή Συμβουλευτική Επιτροπή, να οδηγήσει τους ηγέτες μας σε σεμινάρια ανάπτυξης.

CUA 1

134733_ChristianinJamaica.png

Ο Christian Domaas, στυπτηρία, τώρα με την Bao Systems, μια πλατφόρμα ψηφιακών συστημάτων πληροφοριών για την υγεία που χρησιμοποιείται σε ολόκληρη την παγκόσμια υγεία: «Δεξιότητες που μπορούν να εφαρμοστούν πραγματικά οπουδήποτε. Το Εφαρμοσμένο Ερευνητικό Πρόγραμμα είναι μια πραγματικά μοναδική και καταπληκτική ευκαιρία να εργαστείτε σε ένα έργο, να δείτε η ανάπτυξη συμβαίνει από πρώτο χέρι, και να δουλέψουμε σε αξιολογήσεις ".

138231_KevinKamto.png

Ο Kevin Kamto διεξάγει ποσοτική διεθνή έρευνα και αξιολόγηση για τα Αμερικανικά Ινστιτούτα Έρευνας "Η συμβουλή μου για οποιονδήποτε μαθητή σκέφτεται να συμμετάσχει σε αυτό το πρόγραμμα είναι αν θέλετε ... ψάχνετε να αποκτήσετε κάποιες δεξιότητες που θα είναι πολύ χρήσιμες για εσάς στην αγορά εργασίας, αλλά εσείς Θέλετε επίσης να κάνετε μια δουλειά όπου θα έχετε πιθανώς θετικό αντίκτυπο, αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για εσάς ".

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The Catholic University of America, founded in 1887 by the U.S. Catholic bishops with the support of Pope Leo XIII, is the national university of the Catholic Church in the United States. Established ... περαιτέρω

The Catholic University of America, founded in 1887 by the U.S. Catholic bishops with the support of Pope Leo XIII, is the national university of the Catholic Church in the United States. Established as a graduate research center, the University began offering undergraduate education in 1904 and today is home to 12 schools and 21 research facilities. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη