Μάθημα Σχεδιασμός Εμπειρίας (Σχεδίαση Ήχου, Σχεδιασμός Μετακίνησης Εικόνας και Πειραματική Σχεδίαση)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μελέτη στο νούμερο ένα του κόσμου κατέχει το πτυχίο πανεπιστημίου τέχνης και σχεδίου για έξι συναπτά έτη (2015-2020) στην Κατάταξη Θέματος Παγκόσμιου Πανεπιστημίου QS.

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Πληροφορίες Σχεδιασμού Εμπειρίας (IED) Οι φοιτητές σχεδιάζουν εμπειρίες για την επικοινωνία των πληροφοριών, τη δημιουργία εγκαταστάσεων και παρεμβάσεων χρησιμοποιώντας όλες τις αισθήσεις, τους τρόπους και τα μέσα, συμπεριλαμβανομένου του ήχου και της κινούμενης εικόνας.

Προσέγγιζουμε με κριτικό πνεύμα τα κοινωνικά και τεχνολογικά συστήματα και εργαζόμαστε σε όλη την τέχνη και το σχεδιασμό. Είμαστε βασισμένοι σε θεωρίες και μεθόδους έρευνας από την επιστήμη και τη φιλοσοφία.

Οι δημιουργοί σήμερα δεν έχουν πλέον την οικονομική δυνατότητα να περιορίζονται από τις παραδοσιακές ειδικότητες και τους ξεπερασμένους ορισμούς της τέχνης, του σχεδιασμού, της επιστήμης και της τεχνολογίας. Λαμβάνουμε μια μετα-ψηφιακή και μετα-πειθαρχική προσέγγιση, δουλεύοντας σε αυτές τις περιοχές για να αναλάβουμε προηγμένη έρευνα και πρακτική, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα μέσων, υλικών και μεθόδων.

Το IED βλέπει πέρα από το αντικείμενο, το προϊόν και την οθόνη στο περιεχόμενο, το πλαίσιο και την ιδέα. και πέρα από δυαδικές έννοιες όπως η ανθρώπινη, τεχνητή και φυσική, με στόχο την ατομική και κοινωνική μεταμόρφωση.

Όταν κάνετε αίτηση για αυτό το πρόγραμμα, επιλέγετε μία από αυτές τις εξειδικευμένες Pathways .

Πειραματική Σχεδίαση: Ερώτηση, κριτική, ώθηση και πρόκληση των εννοιών της πληροφορίας, της εμπειρίας και του σχεδιασμού.

Μετακίνηση σχεδιασμού εικόνας: Επαναλάβετε τις μελλοντικές μορφές και το περιεχόμενο της κινούμενης εικόνας.

Σχεδιασμός ήχου: Συνδυάστε την ηχητική και την σχεδιαστική πρακτική με εφαρμοσμένους και πειραματικούς τρόπους.

Virtual Reality Game

Απαιτήσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι επιλέγονται εξ ολοκλήρου με βάση την αξία τους και οι εφαρμογές είναι ευπρόσδεκτες από όλο τον κόσμο. Η διαδικασία επιλογής θα εξετάσει τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την καινοτομία, όπως φαίνεται στο χαρτοφυλάκιό σας, καθώς και τις δυνατότητές σας να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα και να επιτύχετε γενικά υψηλά πρότυπα ΜΑ.

Οι μαθητές προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα υποβάθρου. Ενώ μπορείτε να έρθετε απευθείας από προγράμματα πρώτου βαθμού σε θέματα τέχνης και σχεδίου, ίσως έχετε συμμετάσχει στο πρόγραμμα με επαγγελματική εμπειρία στη βιομηχανία ή από ένα υπόβαθρο όπως η επιστήμη, η τεχνολογία και οι ανθρωπιστικές επιστήμες.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη