Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ξυπνήστε με την ομορφιά. Μια νέα αντίληψη του Master Interior Design

Το χαρακτηριστικό αυτών των μαθημάτων είναι ότι η ακαδημαϊκή θεωρία συνδυάζεται με την πρακτική σε πραγματικές θέσεις εργασίας.

Ο Δάσκαλος επικεντρώνεται στις μεγάλες ερωτήσεις του "Ομορφιά" και την ταυτότητά του με τις προηγμένες μεθόδους στη σύνθεση του σχεδιασμού. Μετά από μια εισαγωγή στο σχεδιασμό του χώρου, το μάθημα επεκτείνεται σε διάφορα θέματα όπως σπίτια, πράσινους εκθεσιακούς χώρους, διεθνή εκθεσιακό χώρο, βιώσιμα γραφεία και πνευματικούς χώρους, περιγράφοντας την έκφραση βαθιάς γνώσης των χώρων, των σχημάτων, των υλικών και του φωτισμού. την έκφραση του εσωτερικού μας εαυτού και του πελάτη.


Σκίτσα: Κοιτάξτε βαθιά στη δημιουργικότητά σας

Αυτό το μάθημα έχει ως στόχο να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τα βασικά στοιχεία των διεθνών σχεδίων εσωτερικού σχεδιασμού. Μέσω της γρήγορης σχεδίασης των θεμελιωδών στοιχείων του σχήματος, απορροφούμε ή εκφράζουμε την ουσία των ιδεών σχεδιασμού.


Διεθνές Σχέδιο

Επικεντρωθείτε στον διεθνή τρόπο κωδικοποίησης αρχείων και κατηγοριοποίησης συμβόλων, μεθόδων, στρώσεων, λεπτομερειών και τρόπων απεικόνισης σχεδίων σε μια παγκόσμια εταιρεία σχεδιασμού, ώστε να μπορέσουν οι φοιτητές να μπορέσουν ήδη να εφαρμόσουν στην πραγματική εργασία σε μια διεθνή επιχείρηση.


Προηγμένη τεχνολογία: Το μέλλον

Η γνώση των τεχνικών και των νέων τεχνολογιών σχεδιασμού εξασφαλίζει τον έλεγχο των προμηθευτών μας και το κόστος τους στο χώρο ανακαίνισης. Πολύ σημαντικό για την Ακαδημία μας σχεδίασης εσωτερικών χώρων.

Ξεκινήστε μια νέα προηγμένη προσέγγιση με πράσινο σχεδιασμό και βιώσιμη τεχνολογία, όπου είναι δυνατόν, σε μια άμεση εμπειρία σε ένα πρωτότυπο, να κατανοήσετε και να αντιληφθείτε τις δυνάμεις μέσα στα κατασκευασμένα σχήματα μέσω του ελέγχου των αναλογιών τους.


Ιστορία του Σχεδιασμού: Το παρελθόν είναι τώρα

να γνωρίζει την ιστορία της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού όχι μόνο ως πληροφορία του παρελθόντος αλλά ως πραγματική αντίληψη της μεγάλης περιπέτειας των σημαντικότερων δημιουργών στον τομέα αυτό (και της ζωής τους). Στη νέα μας αντίληψη του Διεθνούς Master of Interior Design, πιστεύουμε ότι κάθε μορφή τέχνης είναι η εκδήλωση του εσωτερικού ζωηρού και πλούσιου κόσμου του καλλιτέχνη. Αυτό ισχύει και για τον αρχιτέκτονα και τον σχεδιαστή και είναι δυνατόν να πάει, κατά τη διάρκεια της πορείας, απευθείας στον ιστορικό χώρο και να αντιληφθεί το "πνεύμα του τόπου" και του συγγραφέα του.


Χρωματική αντίληψη: Απολαύστε τα χρώματα

εισάγει τους μαθητές στη γνώση της επίδρασης των χρωμάτων στους ανθρώπους στους διαφορετικούς συνδυασμούς τους στην ποσότητα και το είδος των σχημάτων και της γεωμετρίας που μπορούν να συνθέσουν, οριοθετώντας διάφορες αντιλήψεις μέσα στον δημόσιο / ιδιωτικό χώρο και τους εσωτερικούς χώρους. Ως διεθνής αρχιτέκτονας εσωτερικού σχεδιασμού, το θέμα αυτό διατηρείται θεμελιώδες.


Online Υπηρεσίες Σχεδιασμού: ψηφιακό μάρκετινγκ

Εισάγει τους σπουδαστές με τον πιο καινοτόμο και προηγμένο τρόπο για να εργαστούν σε απευθείας σύνδεση και να συναντήσουν πελάτες μέσω του Διαδικτύου, αναπτύσσοντας όλη τη διαδικασία σχεδιασμού μέσω του πιο πρόσφατου ψηφιακού μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, προκειμένου να συμμετάσχουν πλήρως στον σύγχρονο τρόπο εργασίας σε όλο τον κόσμο.


Προηγμένο χαρτοφυλάκιο

Η παρουσίαση των τελικών έργων στον πελάτη είναι πολύ σημαντική διότι είναι ο τρόπος απεικόνισης μιας συγκεκριμένης οπτικής γωνίας του έργου μέσω των χρωμάτων, των υλικών, του φωτός, δημιουργώντας το περιβάλλον και την ατμόσφαιρα της εικόνας. Η εκμάθηση του προηγμένου τρόπου για να κάνετε ένα χαρτοφυλάκιο σημαίνει να οριοθετήσετε μια ισχυρή ταυτότητα για το έργο και να έχετε επιτυχία στο τελευταίο σημαντικό βήμα της παρουσίασης.


Τρισδιάστατο μοντέλο / απόδοση

Εστιάζει στο να φέρει 2δ σχέδιο και σκίτσα πάνω από 3D μοντέλο αναπαράσταση ως οχήματα για το σχεδιασμό σκέψης και αντίληψης. Παρακολούθηση πρώτης και αναλυτικής μελέτης μετά, με αρκετές εσωτερικές χώρους ασκήσεις που αναπτύσσουν δημιουργικές δεξιότητες. Εκμάθηση λογισμικού 3D Render V-Ray για δημιουργία εικόνων με διάφορα μοντέλα 3D.


Επαγγελματική πρακτική

Αυτό το μάθημα στο Master Design Master εξετάζει την οργάνωση και διαχείριση πραγματικών πρακτικών για την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών σχεδιασμού. Επικεντρώνεται στις ευθύνες του αρχιτέκτονα από τη φάση προ της ανάθεσης συμβάσεων μέσω της εκτίμησης του κόστους με ένα λογαριασμό ποσοτήτων και προδιαγραφές κατασκευής. Θα καλύψουμε όλες τις πτυχές όπως η εφαρμογή της τεχνολογίας των υπολογιστών κατά την προετοιμασία προδιαγραφών και επισκέψεις στην κατασκευή κτιρίων.


Διαχείριση πελάτη

Οι συναντήσεις με τους πελάτες από την πρώτη έως την τελευταία, να κατανοήσουν τις πραγματικές τους ανάγκες, να δείξουν το σχέδιο της πρώτης ιδέας και τις ακολουθίες βήματα εικόνες του έργου. Για να μπορέσουμε να τα καθοδηγήσουμε μέσα από διάφορες φάσεις της εργασίας μέχρι το τέλος και να τους δείξουμε πώς είναι δυνατόν να ελέγξουμε τον αριθμό των ποσοτήτων είναι ένα λεπτό έργο. Η σωστή προσέγγιση ως χρόνος συμπεριφοράς και ρυθμοί για την εμφάνιση των διαφόρων σταδίων του έργου είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της εργασίας των απλών επαγγελματιών. Το σχολείο εσωτερικού σχεδιασμού της Φλωρεντίας παρουσιάζει τους μαθητές και σε αυτό το θέμα.


Ευκαιρίες καριέρας

Συνήθως επιλέγουμε τον συνεργάτη μας μεταξύ των καλύτερων μαθητών μας. Οι φοιτητές θα αποκτήσουν τον τίτλο MASTER-Interior Designer ή το Dual MASTER Interior Design και Έπιπλα περισσότερο πιστοποιητικό επαγγελματικής πρακτικής και μπορούν να προχωρήσουν με την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στον τομέα του Interior Design ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή συνεργάτες τους στο εσωτερικό σχεδιασμό και αρχιτεκτονικές επιχειρήσεις ή εργαζόμενοι σε δημιουργικές βιομηχανίες, όπως εκθεσιακός σχεδιασμός, σχεδιασμός εκδηλώσεων, διακόσμηση, σχεδιασμός προϊόντων, σχεδιασμός επίπλων, εξειδίκευση 3D, εξειδίκευση προβολής, εικονογράφηση σχεδίου, οπτική εμπορευματοποίηση.


Η έννοια του μαθήματος

Μπορεί να συμβεί ότι κατά την εκτέλεση του έργου σας, ενώ παρατηρείτε το μοντέλο σας κάτω από το φως, αρχίζετε να κατανοείτε τον εαυτό σας, ποιοι είστε πραγματικά και τι θέλετε πραγματικά από τη ζωή.

Αυτό το Master Master σχεδιάστηκε σε μια αρχιτεκτονική και εσωτερική και σχεδίαση επίπλων για να συνδυάσει τη θεωρία και τα πραγματικά έργα ελπίζει να σας αλλάξει και να σας κάνει να ανακαλύψετε μέσω της μεθόδου "Perception in Design" ποιος είστε και ποια είναι η πραγματικότητα ως αποτέλεσμα της δουλειάς σας και την έρευνά σας. Ως σχεδιαστής, θα ανακαλύψετε τον κόσμο και το μέλλον σας. Μπορείτε να γνωρίσετε και να κατανοήσετε σε βάθος τις εξηγήσεις του πελάτη, να αναγνωρίσετε τις ενδείξεις που μεταδίδει ένα υλικό, να αντιληφθείτε τους ήχους και τις μυρωδιές της φύσης και να δημιουργήσετε ένα διάλογο μεταξύ του έργου σας και του πιο εσωτερικού μέρους του εαυτού σας. Το φως, ο χώρος, το υλικό και η κατασκευή είναι τα στοιχεία για να δημιουργήσετε μια ποίηση του έργου χωρίς να ξεχνάτε ποτέ τα βασικά στοιχεία του ελέγχου του κόστους ή την κατανόηση των διαδικασιών στο στέλεχος της επίπλωσης ως εσωτερικού χώρου και τη διοίκηση μιας ομάδας τεχνίτη που ασχολείται με το αριστούργημά σας .

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
ιταλικός

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποSTAR Studium ArchitecturAe Florence Design School »

Τελευταία ενημέρωση February 13, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
1 Έτος
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Master 6950 Eur - Διπλό master 10590 Eur
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη