Είναι το Πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Ηγεσίας για εσάς;

Σας αρέσει να συνεργάζεστε με άλλους; Είστε κάποιος που αγαπά τους οδηγούς και είναι αφοσιωμένος στην επιτυχία τους; Νιώθετε εμπνευσμένη από την καθοδήγηση των μελλοντικών γενεών; Αν ναι, μια σταδιοδρομία στην Εκπαιδευτική Ηγεσία μπορεί να είναι το σωστό επάγγελμα για εσάς!

Ο Μάστερ της Εκπαίδευσης (MEd) στην Εκπαιδευτική Ηγεσία προσφέρει στους φοιτητές τρεις συγκεντρώσεις για να επιλέξουν από την ηγεσία του προγράμματος σπουδών, την ηγεσία του δημόσιου σχολείου K-12 και τη μη δημόσια / σχολή ηγεσίας. Όλα τα προγράμματα είναι κρατικά εγκεκριμένα και έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν εκκρεμείς ηγέτες, επιβλέποντες και διαχειριστές για τα σχολεία της Φλόριντα και το έθνος.

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους επικεφαλής σχολικούς ηγέτες τα εργαλεία που απαιτούνται για ηγεσία στον 21ο αιώνα. Το πρόγραμμα σπουδών είναι σύγχρονο, με βάση την έρευνα και επικεντρώνεται στην εφαρμογή στο εκπαιδευτικό περιβάλλον σε όλα τα επίπεδα. Τα μαθήματα διδάσκονται επίσης από τη σχολή με διαφορετικές εμπειρίες στην εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένης της ηγεσίας του σχολείου, της περιφερειακής διοίκησης και της πανεπιστημιακής διδασκαλίας και έρευνας. Με γνώμονα την ευελιξία και την υποστήριξη, αυτά τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα για επαγγελματίες που εργάζονται.

Περιλαμβάνουν μαθήματα πρόσωπο με πρόσωπο, σε απευθείας σύνδεση και υβριδικά, επιτρέποντας στους εκπαιδευτικούς με πλήρες ωράριο να ολοκληρώσουν τα προγράμματά τους σε μόλις πέντε εξάμηνα. Οι διευθυντές και ακαδημαϊκοί σύμβουλοι θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ένα σχέδιο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και να ταιριάζει στο πρόγραμμά σας Με online υποστήριξη και υπηρεσίες με ένα κλικ μακριά, το USFSM παρέχει εξατομικευμένη βοήθεια που καλύπτει τις ανάγκες σας ως φοιτητής εργασίας.

Μελλοντικές σταδιοδρομίες

Οι απόφοιτοι της Εκπαιδευτικής Ηγεσίας αναζητούνται για διοικητικές θέσεις στις σχολικές συνοικίες Sarasota, Manatee και Charlotte County, λόγω της ειδικής εκπαίδευσης στον τομέα της εκπαίδευσης. Με μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική ηγεσία από το USFSM , οι απόφοιτοι αρχίζουν σταδιοδρομίες ως επαγγελματίες με ακαδημαϊκή εμπειρία. USFSM πτυχιούχοι USFSM συνεχίζουν να υπηρετούν ως:

  • Διευθυντές τμήματος
  • Ειδικοί του προγράμματος σπουδών
  • Βοηθοί αρχηγοί
  • Διευθυντές
  • Διοικητές Διοίκησης Επαρχιακού Επιπέδου
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of South Florida Sarasota–Manatee »

Τελευταία ενημέρωση September 12, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη, Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Duration
5 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
418 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη