Μαζική επικοινωνία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση μαθημάτων

Πιστεύουμε ότι οι πιο επιτυχημένοι σχεδιαστές είναι πολιτιστικοί καινοτόμοι οι οποίοι, μέσω της πρακτικής τους, ενημερώνουν, πείθουν και ψυχαγωγούν. Μέσω του μαθήματός μας μάθησης οπτικής επικοινωνίας, θα αναπτύξετε μια σίγουρη σχεδιαστική φωνή και θα δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο εργασίας που θα είναι έτοιμο για τον σύγχρονο επαγγελματικό κόσμο.

Θα εξερευνήσετε τους μηχανισμούς μετάδοσης μηνυμάτων και νοήματος μέσα από ένα ευρύ φάσμα μέσων ενημέρωσης, θα ενθαρρυνθείτε να αναπτύξετε νέες δεξιότητες για να ενισχύσετε και να ενημερώσετε την πρακτική σχεδίασης και θα καταλάβετε τα σύνολα δεξιοτήτων που απαιτούνται για την εκτύπωση, κίνηση, και ψηφιακό σχεδιασμό.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να βελτιώσετε την πρακτική σας στους τομείς που απαιτούνται για να γίνει δημιουργικός ηγέτης και να προχωρήσετε σε μια καριέρα στο ευρύ πεδίο οπτικής επικοινωνίας, που περιλαμβάνει τομείς όπως έντυπα μέσα, εμπειρία χρήστη, σχεδιασμό κίνησης, σχεδιασμό ιστοσελίδων , εκθεσιακό σχεδιασμό και διαφήμιση, σε συνεργασία με άλλα μέλη της δημιουργικής μας κοινότητας.

Το MA Visual Communication έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια φωνή ως συγγραφέα και πρωτοπόρο, εξοπλίζοντας σας με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για τον εντοπισμό και την επίλυση προβλημάτων σχεδίασης σε διεπιστημονικά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων παραδοσιακών και ψηφιακών εκτυπώσεων, κινούμενων εικόνων και 3D στούντιο.

Θα μάθετε να προσεγγίζετε το σχεδιασμό ως παράγοντα αλλαγής - μια στρατηγική για τη θετική μεταμόρφωση των συμπεριφορών με επιθυμητούς και βιώσιμους τρόπους.

Με επικεφαλής τον Hugh Harwood και μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών σχεδιαστών με συνδέσεις στο υψηλότερο επίπεδο της βιομηχανίας - συμπεριλαμβανομένων των Slawa Harasymowicz, Vida Vega και Jayoon Choi - θα μάθετε μέσα από μια σειρά διαλέξεων, συμβουλίων έργων, εργαστηρίων, γραπτών εργασιών, ομάδας τις κριτικές και τα μεμονωμένα μαθήματα.

Διάρκεια σπουδών:

 • Ένα έτος πλήρους απασχόλησης ή δύο έτη μερικής απασχόλησης

Λεπτομέρειες μαθήματος

Έτος ένα

Καθορισμός της πρακτικής σας

 • Θα εξερευνήσετε τη δημιουργική πρακτική για να ενημερώσετε την λεπτομερή εξέλιξη της πρότασης του έργου σας αργότερα στο μάθημα. Η ενότητα αποσκοπεί στο να παράσχει ένα δομημένο πλαίσιο που θα σας επιτρέψει να διερευνήσετε τις δυνατότητες των μεθόδων, των ιδεών και των θεμάτων στον κλάδο σας, καθώς και να βοηθήσετε στην ενημέρωση και εντοπισμό της πρακτικής σας.

Δεύτερος όρος

Πλαίσιο και μέθοδος

 • Μέσα από μια σειρά διαλέξεων και σεμιναρίων, θα συμμετάσχετε ενεργά σε μια σειρά από τρέχουσες συζητήσεις που παρέχουν το πολιτιστικό και πνευματικό πλαίσιο για την εξέταση ιδεών στην οπτική επικοινωνία. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε διεπιστημονικά ζητήματα μέσω της συζήτησης της θεωρίας και της μελέτης συγκεκριμένων έργων και κειμένων με γνώμονα το σχεδιασμό.

Ανάπτυξη σχεδίου

 • Σε αυτή την ενότητα θα αναπτύξετε τα θέματα και την εστίαση του τελικού σας έργου, αξιολογώντας και δοκιμάζοντας τους στόχους της πρότασής σας για μια σταθερή περίοδο αυτό-κατευθυνόμενης μελέτης. Σε αυτό το στάδιο, η ανάπτυξη του έργου σας θα καθοδηγηθεί και θα διερευνηθεί μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ομαδικών κριτικών και παρουσιάσεων, οι οποίες θα υποστηρίξουν την πρόοδο του έργου σας και θα δώσουν αυστηρή κριτική εκτίμηση από το προσωπικό, τους συνομηλίκους και τους επαγγελματίες. Ενθαρρύνοντας τη συνεχή εξερεύνηση και την αμφισβήτηση των ιδεών σας, θα συνεχίσετε τη διαδικασία ανάπτυξης κατάλληλων μεθόδων και στρατηγικών για την υλοποίηση του έργου σας καθώς αρχίζετε να εργάζεστε πιο ανεξάρτητα ως ερευνητής και επαγγελματίας, βελτιώνοντας τα ερευνητικά σας ερωτήματα και τις ερευνητικές μεθόδους που χρησιμοποιείτε .

Τρίτο όριο

Υλοποίηση και διάδοση

 • Θα εφαρμόσετε τη γνώση και την εμπειρία που αποκτήσατε σε προηγούμενες μονάδες για την υλοποίηση του τελικού έργου ΜΑ - την αποκορύφωση και την εδραίωση των σπουδών σας με τη μορφή ενός επιλυμένου τεμαχίου ή ενός έργου. Θα πρέπει να επιδεικνύει συνοχή και καινοτομία σε επαγγελματικό επίπεδο επίλυσης. Θα χρειαστεί επίσης να προετοιμάσετε ένα κρίσιμο έγγραφο που θα αντικατοπτρίζει την συγκεκριμένη πρακτική έκβαση του έργου ΜΑ, την ερμηνεία και την επιτυχία του ως απόδειξη της προσέγγισης σας στη δημιουργική πρακτική μέσω της έρευνας.

Τέλη και επιπλέον κόστος μαθημάτων

Δίδακτρα

Τα τέλη μαθημάτων ανά έτος για την είσοδο στο 2020 είναι:

 • Οι σπουδαστές του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ πλήρους απασχόλησης - £ 8,000
 • Οι φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ με μερική απασχόληση - £ 4,000
 • Διεθνείς φοιτητές πλήρους απασχόλησης - £ 16.250 (βασική αμοιβή)
 • Διεθνείς φοιτητές πλήρους απασχόλησης - £ 15.600 (πλήρης προπληρωμή)

Πρόσθετα έξοδα μαθημάτων

Εκτός από τα δίδακτρα, δείτε τα πρόσθετα έξοδα μαθημάτων για την είσοδο στο 2020.

Αυτά τα τέλη είναι σωστά μόνο για το συγκεκριμένο ακαδημαϊκό έτος. Το κόστος μπορεί να αυξάνεται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια συνεχούς εγγραφής ενός σπουδαστή, ανάλογα με τον πληθωρισμό (με την επιφύλαξη οποιουδήποτε μέγιστου ρυθμιζόμενου ορίου διδάκτρων). Οποιαδήποτε προσαρμογή για τους συνεχιζόμενους φοιτητές θα είναι κάτω ή κάτω από το ρυθμό πρόβλεψης RPI-X.

Εκπτώσεις και υποτροφίες

Προκειμένου να υποστηρίξουμε όλους τους σημερινούς φοιτητές μας και τους πρόσφατους αποφοίτους μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην ΕΕ να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο σπουδών, έχουμε αναπτύξει μια νέα σειρά εκπτώσεων από τα τέλη σε μια σειρά μαθημάτων.

 • Διαβάστε περισσότερα για τις εκπτώσεις

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις οπτικής επικοινωνίας περιλαμβάνουν ειδικά στούντιο με χώρο για προσωπική και ομαδική εργασία. ψηφιακές συσκευές πολυμέσων με Mac που έχουν προγραμματιστεί με το πιο πρόσφατο λογισμικό σχεδιασμού βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των Adobe Creative Suite, Final Cut Studio, Final Cut Pro, Soundtrack Pro και Autodesk Maya. Διαθέτουμε στούντιο φωτογραφίας και επεξεργαζόμαστε και εκτυπώνουμε σκοτεινές αίθουσες για ασπρόμαυρη κινηματογραφική φωτογραφία. εκτυπωτικά στούντιο με πρόσβαση στη λιθογραφία, εκτύπωση, εκτύπωση και ανάγλυφη εκτύπωση.

Αυτό που λένε οι μαθητές μας

"Η μελέτη στο UCA είναι σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες εμπειρίες που είχα, μπορώ να αισθάνομαι δημιουργικά και ενεργητικά vibes παντού στην πανεπιστημιούπολη.Η ομάδα UCA στην πανεπιστημιούπολη είναι πραγματικά χρήσιμη και φιλική, υποστηρίζουν με πολλούς τρόπους, ανεξάρτητα από εάν χρειαζόμαστε ακαδημαϊκές ή προσωπικές συμβουλές. "

Ka I Lei, MA Οπτική επικοινωνία

Προυποθέσεις εισόδου

Βρετανικές απαιτήσεις εισόδου

 • Ένα πτυχίο ή ισοδύναμο προσόν στο θέμα ή σε σχετικό κλάδο

και / ή

 • Σχετική εργασιακή εμπειρία, αποδεικνύοντας την ικανότητά σας να σπουδάσετε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Θα εξεταστούν επίσης οι υποψήφιοι που μπορούν να υποβάλουν έντονη αίτηση αποδοχής σε σχέση με ένα συγκεκριμένο σχέδιο και μπορούν να αποδείξουν ότι είναι ικανοί να ολοκληρώσουν με επιτυχία το μάθημα.

Διεθνείς απαιτήσεις εισόδου

Για να δείτε τις ισοδύναμες απαιτήσεις εγγραφής για τη χώρα σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Το χαρτοφυλάκιο

Θα σας ζητήσουμε να παρευρεθείτε σε μια Ημέρα Υποψηφίων και να φέρετε το χαρτοφυλάκιό σας για αξιολόγηση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο σύνταξης ενός χαρτοφυλακίου και τις ειδικές απαιτήσεις για παραδείγματα εργασιών που θα συμπεριληφθούν θα παρασχεθούν στην δικτυακή πύλη υποψηφίου μετά την υποβολή αίτησης.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... περαιτέρω

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Διαβάστε Λιγότερα
Καντέρμπερι , Epsom , Farnham , Ρότσεστερ , Maidstone , Molesey , Μπάρνσλεϊ + 6 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη