Μεταπτυχιακές σπουδές στην επικοινωνία, την πρακτική των μέσων ενημέρωσης και την PR

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Η ΜΑ στην επικοινωνία, την πρακτική των μέσων ενημέρωσης και τις δημόσιες σχέσεις (PR) έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που θέλουν να εστιάσουν την ενέργειά τους στον δυναμικό κόσμο των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, να αναπτύξουν τη δημιουργική τους πρακτική και επαγγελματικές γραπτές δεξιότητες ή να εργαστούν σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.

Βασικά χαρακτηριστικά

Το MA προσφέρει εξειδικευμένες πρακτικές στις επαγγελματικές, σύγχρονες δεξιότητες των μέσων ενημέρωσης, που διδάσκονται από επαγγελματίες του κλάδου με ακαδημαϊκό υπόβαθρο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενότητες στην επαγγελματική γραφή / δημοσιογραφία, οπτικές επικοινωνίες και σχεδιασμός πολυμέσων, βίντεο και την παραγωγή ντοκιμαντέρ και PR, branding και προώθησης. Άλλες ενότητες επικοινωνίας, θεωρίας, ταινίας και ιστορίας είναι επίσης διαθέσιμες.

Το πρόγραμμα επιτρέπει στους πτυχιούχους να προσθέσουν πολύτιμες και επιθυμητές επαγγελματικές δεξιότητες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για επαγγελματική σταδιοδρομία, δημοσιογραφία, δημόσιες σχέσεις και σχέσεις με τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές, διαφήμιση και μάρκετινγκ και επαγγελματίες του κλάδου για να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και προσόντα στα μέσα ενημέρωσης.

Περιγραφή

Το μάθημα μαθήματος πλήρους φοίτησης διαχωρίζεται κατά τη διάρκεια του έτους με τρεις ενότητες που προσφέρονται σε κάθε ακαδημαϊκό εξάμηνο (συνολικά έξι ενότητες στο πρώτο μέρος) και στη συνέχεια ένα διδακτικό έργο ή ένα επαγγελματικό πρόγραμμα πρακτικής στα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (μέρος δύο).

Το δεύτερο μέρος επιτρέπει στους φοιτητές είτε να γράψουν μια διατριβή 16.000 λέξεων είτε να αναλάβουν το έργο των επαγγελματικών μέσων που ενσωματώνει τα πρακτικά στοιχεία του μαθήματος και μια σύντομη απλήρωτη τοποθέτηση εργασίας.

Προυποθέσεις εισόδου

Η τυπική απαίτηση εισόδου είναι ο πρώτος βαθμός, συνήθως χαμηλότερος δεύτερος (μέσος όρος 55 τοις εκατό) ή υψηλότερος ή ισοδύναμος επαγγελματική πείρα. Οι φοιτητές του εξωτερικού αναμένεται να έχουν βαθμολογία IELTS 6,5.

Πώς να εφαρμόσει

Η εφαρμογή του Online είναι ο πιο γρήγορος τρόπος υποβολής αίτησης και λήψης απόφασης σχετικά με την αίτησή σας. Μπορείτε να ανεβάσετε τα έγγραφά σας μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος που θα μας επιτρέψει να λάβουμε ταχύτερες αποφάσεις σχετικά με την αίτησή σας.

Δίδακτρα

Τα ετήσια δίδακτρα για την είσοδο στο ακαδημαϊκό έτος 2019/20 έχουν ως εξής:

Τα δίδακτρα για τα έτη σπουδών μετά το πρώτο έτος υποβάλλονται σε αύξηση 3%.

Ενδέχεται να δικαιούστε χρηματοδότηση για να υποστηρίξετε τη μελέτη σας.

Διεθνείς φοιτητές και μερική απασχόληση: Εάν χρειάζεστε βίζα φοιτητών της βαθμίδας 4, πρέπει να μελετάτε με πλήρη απασχόληση. Εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο με διαφορετική κατηγορία θεωρήσεων, ενδέχεται να μπορείτε να σπουδάσετε με μερική απασχόληση.
Πρόσθετα έξοδα

Τα δίδακτρα για το πρόγραμμα δεν καλύπτουν τις δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν προσωπικά από τον σπουδαστή, όπως η αγορά βιβλίων ή χαρτικών, η εκτύπωση ή το κόστος φωτοτυπίας.

Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... περαιτέρω

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Διαβάστε Λιγότερα
Σουάνσι , Ντουμπάι + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη