Πτυχιούχος Master στην Οργανωτική προπόνηση θα είναι σε θέση να αυτόματη liderarse και τη διαχείριση της ομάδας και οργανωτικές αλλαγές, χρησιμοποιώντας διαφορετικές δεξιότητες και τα εργαλεία από την κατάρτιση του ως φαινομενολογική Coach. Με τη σειρά του, θα μπορεί να προσφέρει τις ικανότητές σας στην υπηρεσία των ανθρώπων, των συστημάτων και των οργανώσεων, εστιάζοντας τις προσπάθειές της στην επέκταση των δυνατοτήτων που συνδέονται με την επίτευξη των στόχων, καθώς και ένα υψηλό ατομικό και οργανωτικό ευημερία.


Προϋποθέσεις Εισαγωγής/>

  • Costulantes Χιλιανοί και οι αλλοδαποί που εισέρχονται μεταπτυχιακό στο Universidad UNIACC πρέπει να προσκομίσουν πτυχίο ή ένα επαγγελματικό, πρωτότυπα ή επικυρωμένα πριν από ένα συμβολαιογράφο, το επίπεδο και το περιεχόμενο των σπουδών βαθμού είναι ισοδύναμα με εκείνα που απαιτούνται για να αποκτήσουν πτυχίο. Στην περίπτωση των ξένων προσφεύγουσα, πρέπει να παρουσιάσει ακαδημαϊκή τους πτυχίο ή επαγγελματική επικύρωση πτυχίο ή που εγκρίθηκε από τη χιλιανή Προξενείο στη χώρα καταγωγής και του Υπουργείου Εξωτερικών της Χιλής.
  • Παρουσιάστε σαφείς και ευανάγνωστες φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
  • Γνωρίστε τις λοιπές προϋποθέσεις για την αποδοχή ιδρύθηκε από το Πανεπιστήμιο για το εν λόγω πρόγραμμα.


Περιγραφή της λειτουργίας/>

Η εξ αποστάσεως μάθηση συνδυάζει τη χρήση καινοτόμων διδασκαλίας και μάθησης πόρους μέσω ενός εικονικού μαθήματα εκμάθησης και τάξη στο Universidad UNIACC . Επιτρέπει στους μαθητές, τους δικούς τους όρους, την προώθηση της εκμάθησης τους και την προσωπική πειθαρχία, την ώρα της αυτοδιαχείρισης, συνδυάσουν τις σπουδές με την εργασία και την προσωπική ζωή, την απόκτηση μέγιστο πλεονέκτημα των ατομικών κινήτρων.


πλέγμα/>

Το σύστημα είναι αναφορική θέματα και μπορεί να έχουν αλλάξει. Οι προϋποθέσεις εφαρμογής των πρακτικών δραστηριοτήτων υποτιτλισμού ή / και ποιότητας της παραγωγής, είναι διαθέσιμα στους κανονισμούς του Πανεπιστημίου.


τομέα εργασίας/>

  • Executive Coach
  • Οργανωτική Προπονητής
  • συμβουλών
  • Τομείς Ανθρώπινου Δυναμικού και την οργανωτική ανάπτυξη
  • Chiefdoms και Διευθύνσεις


Επιβάλλεται και εγγραφές φορολογική υποχρέωση;/>

Για πληροφορίες σχετικά με τα τιμολόγια και την αξία αρχές της επόμενης τάξης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Admissions Τμήματος.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποUniversidad UNIACC »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Duration
18 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη