Μεταπτυχιακές σπουδές στις αναπτυξιακές μελέτες και τη διπλωματία (UNITAR)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Master of Arts in Development Studies και Diplomacy είναι ένα διεπιστημονικό και ολιστικό πρόγραμμα που όχι μόνο θα διευρύνει τις γνώσεις του σπουδαστή στον τομέα των σπουδών ανάπτυξης, της βιωσιμότητας και της διπλωματίας, αλλά θα τους εξοπλίσει επίσης με τις απαιτούμενες μαλακές δεξιότητες για μια επιτυχημένη διεθνή καριέρα σε οποιαδήποτε αυτών των τομέων εμπειρογνωμοσύνης. Προσφέρεται τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και πρόσωπο με πρόσωπο στην πανεπιστημιούπολη UPEACE στην Κόστα Ρίκα. Κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα αναλύσουν τις διάφορες διαστάσεις της ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων των περιβαλλοντικών, κοινωνικών, οικονομικών και ανθρώπινων διαστάσεων, καθώς και τη θεωρία και την πρακτική της διπλωματίας στον 21ο αιώνα. Οι μαθητές θα παρακολουθήσουν επίσης συνεδρίες ανάπτυξης δεξιοτήτων που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίξουν την επαγγελματική σταδιοδρομία και την απασχολησιμότητά τους. Η σταδιοδρομία στον τομέα αυτό μπορεί να είναι πολύ ευρεία. Οι μελλοντικοί εργοδότες περιλαμβάνουν κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμούς, οργανισμούς ανάπτυξης, ακαδημαϊκούς κύκλους και τον ιδιωτικό τομέα.

Για ποιόν είναι?

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, διπλωμάτες, κυβερνητικούς αξιωματούχους, εκπροσώπους ΜΚΟ, διεθνείς δημόσιους υπαλλήλους ή ειδικούς του ιδιωτικού τομέα που επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους σε μελέτες ανάπτυξης, βιωσιμότητα, διαχείριση διεθνών υποθέσεων και διπλωματία.

Επενδύστε στο μέλλον σας

Αυτό το πρόγραμμα είναι μοναδικό στο ότι:

 • Υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη.
 • Διδάσκεται από επαγγελματίες, προσωπικό του ΟΗΕ, διπλωμάτες και ακαδημαϊκούς.
 • Περιλαμβάνει εκπαιδευτικό ταξίδι στη Γενεύη και τη Χάγη και σεμινάρια βασισμένα σε δεξιότητες για μια επιτυχημένη διεθνή καριέρα.
 • Συνδέει διαφορετικούς κλάδους για να παρέχει ολιστική γνώση.
 • Προσφέρει την ανάγκη για ευελιξία των σπουδαστών, προσφέροντας ποικίλες προαιρετικές ενότητες και εβδομαδιαία σεμινάρια.

Διάρκεια / τρόπος

Οι φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν το Master of Arts στις αναπτυξιακές μελέτες και τη διπλωματία (πρόσωπο με πρόσωπο) σε δύο εξάμηνα. Οι φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν το Master of Arts στις αναπτυξιακές σπουδές και τη διπλωματία (online) και το πιστοποιητικό σπουδών ανάπτυξης και διπλωματίας (σε απευθείας σύνδεση) σε ένα μέγιστο 4 εξάμηνα.

Το Master of Arts στις αναπτυξιακές μελέτες και τη διπλωματία προσφέρεται επί του παρόντος τόσο face-to-face όσο και σε απευθείας σύνδεση με την ακόλουθη ανάλυση πιστώσεων / κόστους:

MA στις αναπτυξιακές μελέτες και τη διπλωματία (πρόσωπο με πρόσωπο)

 • UPEACE = 34 Credits
 • UNITAR = 8 Credits
 • $ 19.500 Δίδακτρα

Μεταπτυχιακές σπουδές και Διπλωματία (online)

 • UPEACE = 33 Credits
 • UNITAR = 9 Credits
 • $ 8.700 Δίδακτρα

Στόχοι μάθησης

Στο τέλος του προγράμματος του μεταπτυχιακού, οι μαθητές θα πρέπει:

 • Έχουν βαθιά γνώση της θεωρίας και της πρακτικής των αναπτυξιακών μελετών, της διεθνούς συνεργασίας και της αειφόρου ανάπτυξης.
 • Να είναι σε θέση να αξιολογήσει τις διαφορετικές διαστάσεις της ανάπτυξης.
 • Έχετε μια βαθιά κατανόηση της θεωρίας και της πρακτικής της διπλωματίας.
 • Να είναι σε θέση να εκτιμήσει το σύνδεσμο μεταξύ της διπλωματίας, του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών και των σημερινών σύγχρονων προκλήσεων.
 • Να είστε σε θέση να εφαρμόσετε βασικές μαλακές δεξιότητες σε ένα διεθνές εργασιακό περιβάλλον.

Προαιρετικό ταξίδι στην περιοχή της Γενεύης και της Χάγης

Κάθε χρόνο, η UNITAR θα οργανώσει ένα προαιρετικό πενθήμερο ταξίδι στη Γενεύη (Ελβετία) και τη Χάγη (Ολλανδία) για τους σπουδαστές που έχουν εγγραφεί στο Master of Arts in Development Studies and Diplomacy και το Πιστοποιητικό Διεθνών Αναπτυξιακών Μελετών και Διπλωματίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της δραστηριότητας, οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να βυθιστούν στον πυρήνα της διπλωματίας, να επισκεφθούν διάφορους διεθνείς οργανισμούς και να δικτυωθούν με άλλους διπλωμάτες, προσωπικό μόνιμων αποστολών διαπιστευμένους στα Ηνωμένα Έθνη, δημόσιους υπαλλήλους διεθνών οργανισμών και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών.

Οι μαθητές θα περάσουν 3 ημέρες στη Γενεύη και 2 ημέρες στη Χάγη.

Το τέλος του πενθήμερου πεδίου είναι 1.500 δολάρια. Το τέλος δεν περιλαμβάνει έξοδα ταξιδίου, διαμονής, φαγητού ή θεωρήσεων.

Η προαιρετική επίσκεψη στο πεδίο θα πραγματοποιηθεί κάθε καλοκαίρι. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα συμφωνηθούν σε συνδυασμό με το UPEACE ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των εμπειρογνωμόνων της UNITAR.

Απαιτήσεις εισδοχής

Τα παρακάτω έγγραφα τεκμηρίωσης απαιτούνται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για προγράμματα UPEACE στην πανεπιστημιούπολη. Παρακαλούμε να είστε έτοιμοι και έτοιμοι πριν αρχίσετε την ηλεκτρονική διαδικασία αίτησης, καθώς θα πρέπει να φορτωθούν στο σύστημα.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για μεταφόρτωση:

 • Έκθεση αγγλικής βαθμολογίας δοκιμών επάρκειας (TOEFL, IELTS)
 • Δήλωση του σκοπού
 • Επιστολές συστάσεως
 • Επίσημες μεταπτυχιακές (μεταπτυχιακές) μεταγραφές και πτυχίο
 • Βιογραφικό σημείωμα ή Συνέχιση
 • Αντίγραφο έγκυρης ταυτότητας
 • Φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου

Η ηλεκτρονική εφαρμογή απαιτεί ηλεκτρονικές (PDF) σαρώσεις των απαιτούμενων εγγράφων. Σε περίπτωση έγκρισης, τα ακόλουθα έγγραφα τελικά θα απαιτηθούν σε επίσημο έντυπο:

 • Αγγλική έκθεση βαθμολογίας δοκιμαστικής ικανότητας (TOEFL, IELTS) - αν υπάρχει
 • Επίσημες μεταπτυχιακές μεταγραφές και πιστοποιητικό πτυχίου (και αγγλικές μεταφράσεις, εφόσον υπάρχουν)
 • Τρεις (3) φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου

Με την υποβολή της ηλεκτρονικής φόρμας αίτησης και των υποστηριζόμενων φορτωμένων εγγράφων, το σύστημα εισαγωγής UPEACE θα στείλει αυτόματο μήνυμα επιβεβαίωσης. Η ημερομηνία και η ώρα της υποβολής θα σημειωθούν στο σύστημα. Οι αιτήσεις που υποβάλλονται μετά την καθορισμένη προθεσμία θα ληφθούν υπόψη για την εισαγωγή στο επόμενο ακαδημαϊκό έτος. Κάθε αίτηση που λαμβάνεται εντός της καθορισμένης προθεσμίας θα επανεξεταστεί για την πληρότητα. Μια δεύτερη επιβεβαίωση θα αποσταλεί στον αιτούντα από τον Εισαγγελέα, ενημερώνοντάς τον σχετικά με την κατάσταση της αίτησής του, είτε είναι πλήρης και μπορεί να μεταβιβαστεί για ακαδημαϊκή επανεξέταση. Δεν είμαστε σε θέση να παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των αιτούντων μέσω τηλεφώνου ή τρίτων. Οι πληροφορίες θα παρέχονται μόνο στον αιτούντα χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που παρέχεται στο ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The vision of the University for Peace is to be a forward-thinking, transformational and inspirational educational institution dedicated to the goals of quality teaching, research, and service for ser ... περαιτέρω

The vision of the University for Peace is to be a forward-thinking, transformational and inspirational educational institution dedicated to the goals of quality teaching, research, and service for serving humanity in building a peaceful world. Διαβάστε Λιγότερα
Ciudad Colón , Σαν Πέδρο + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη