Η αποστολή του μεταπτυχιακού προγράμματος στη στρατηγική και τη διεθνή διαχείριση (SIM) είναι να παρέχει στους φοιτητές τις προηγμένες γνώσεις γενικής διαχείρισης που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα ως σεβαστά και υπεύθυνα στελέχη. Η κάρτα SIM προσφέρει μια ολοκληρωμένη και διεπιστημονική προσέγγιση, διότι μόνο μια προσέγγιση αυτής της φύσης είναι ικανή να μεταφέρει την ικανότητα αντιμετώπισης των σύνθετων προκλήσεων διαχείρισης της εποχής μας.
Αυτή η προσέγγιση κέρδισε την 1η θέση στην Global Masters Global Financial Masters στην Κατάταξη της Διοίκησης 2011-2017!
Διδακτέα ύλη
Το πρόγραμμα σπουδών της κάρτας SIM συνδυάζει την ερευνητική ακαδημαϊκή αυστηρότητα ενός Master of Arts με τη διαδραστική φύση και την πρακτική προσανατολισμένη προσέγγιση που υπάρχει στα κορυφαία προγράμματα MBA. Στους μαθητές προσφέρεται έτσι ο καλύτερος από τους δύο κόσμους μάθησης.
Προχωρημένα Μαθήματα Διαχείρισης
Τα υποχρεωτικά μαθήματα προωθούν τις γνώσεις των φοιτητών σχετικά με τους λειτουργικούς τομείς της διοίκησης. Οι σπουδαστές διερευνούν τις προηγμένες θεωρίες και έννοιες, εξετάζουν τη διοικητική πρακτική και συμμετέχουν σε επιστημονική συζήτηση.
Βασικά μαθήματα
Τα βασικά μαθήματα αποτελούνται από προχωρημένα μαθήματα διαχείρισης, ολοκληρώματα και SIM στην πράξη:
Συστήματα ενοποίησης SIM
Τα συστήματα Integration SIM επικεντρώνονται σε θέματα ευρέως διαδεδομένα και τρέχοντα ενδιαφέροντα στον τομέα της διαχείρισης. Απαιτούνται διεπιστημονικές προοπτικές για να αγκαλιάσουν αυτά τα θέματα και να διερευνήσουν τρόπους για να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τις μεγάλες προκλήσεις διαχείρισης της εποχής μας.
SIM στην πρακτική
Οι φοιτητές SIM πρέπει να ξεκινήσουν και να ολοκληρώσουν μια διεθνή πρακτική άσκηση,
που ονομάζεται SIM International Project (SIMIP). Σκοπός του SIM-IP είναι οι φοιτητές να ασχολούνται με προκλητικές και πρακτικά προσανατολισμένες εργασίες έξω από την τάξη, ενώ όμως σχετίζονται τοπικά με τις σπουδές τους.
Η πρόκληση SIMagination απαιτεί από τους σπουδαστές να ξεκινήσουν μια διεθνή κοινωνική πρωτοβουλία η οποία στοχεύει στη δημιουργία εμπλουτιστικών και ουσιαστικών μαθησιακών εμπειριών για αυτούς.
Εταιρικές συνεργασίες
Το πρόγραμμα SIM έχει στενούς δεσμούς με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες που δρουν ως εταιρικοί χορηγοί στο πρόγραμμα SIM. Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει διαδραστικά εργαστήρια, διαλέξεις, προσκλήσεις για επίσκεψη στις ιστοσελίδες τους καθώς και ελκυστικές διεθνείς πρακτικές πρακτικές.
Διεθνή προγράμματα ανταλλαγών
Οι βασικές συνεργασίες με δύο κύρους προγράμματα MBA προσφέρουν στους σπουδαστές SIM την ευκαιρία να κερδίσουν διπλό πτυχίο είτε με INCAE Business School στην Κόστα Ρίκα είτε με το Nanyang Business School στη Σιγκαπούρη. Μέσα σε δύο χρόνια, οι φοιτητές κερδίζουν τόσο το πτυχίο SIM- HSG Master όσο και ένα αναγνωρισμένο πτυχίο MBA.
www.nanyangmba.ntu.edu.sg
www.incae.edu
Εκτός από αυτές επιλέξτε MBA διπλό βαθμό ευκαιρίες μέσα στο SIM, το ίδιο το Πανεπιστήμιο προσφέρει ευκαιρίες για τα εξάμηνα ανταλλαγής και διπλών βαθμών. Με το πέρασμα ενός εξαμήνου ανταλλαγής σε ένα πανεπιστήμιο εταίρων CEMS, οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα απόκτησης του CEMS MIM. Οι σπουδαστές SIM έχουν επίσης την ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση για πρόγραμμα διπλού πτυχίου με το ESADE, Βαρκελώνη. HEC, Παρίσι. RSM Πανεπιστήμιο Erasmus, Ρότερνταμ. και Fundação Getulio Vargas, Σάο Πάολο, ή να υποβάλετε αίτηση για πρόγραμμα ανταλλαγής με έναν από τους περίπου. 200 πανεπιστήμια εταίρους παγκοσμίως.
www.exchange.unisg.ch
www.cems.unisg.ch
Προοπτικές σταδιοδρομίας
Ενισχύοντας την ακαδημαϊκή αριστεία, τις διαπολιτισμικές και γλωσσικές δεξιότητες, καθώς και μια διεπιστημονική προσέγγιση επίλυσης προβλημάτων, το πρόγραμμα SIM εξοπλίζει άριστα τους σπουδαστές για κορυφαίες θέσεις σε βασικούς επιχειρηματικούς χώρους όπως η διεθνής διοίκηση, οι επιχειρηματικές συμβουλές ή η επιχειρηματικότητα. Οι περισσότεροι φοιτητές SIM υπογράφουν επαγγελματικές συμβάσεις πριν ολοκληρώσουν τις σπουδές τους. Λαμβάνουν προκλητικές και ελκυστικές προσφορές θέσεων εργασίας από εξαιρετικά σεβαστές εταιρείες σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς σε όλο τον κόσμο. Με την επιφύλαξη των βαθμών ενός φοιτητή, αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα επιτρέπει επίσης αποφοίτων SIM να ακολουθήσουν μια πολλά υποσχόμενη ακαδημαϊκή σταδιοδρομία, καθώς παρέχει πρόσβαση σε Ph.D. προγράμματα.
Είσοδος στο πρόγραμμα SIM:
Συμβουλευτείτε τον ιστότοπό μας για τα πιο πρόσφατα λεπτομερή κριτήρια εισδοχής.
www.admissions.unisg.ch
www.sim.unisg.ch
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of St. Gallen (HSG), School of Management, Economics, Law, Social Sciences and International Affairs »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 16, 2019
Duration
18 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,326 CHF
Χρέωση για ελβετικούς σπουδαστές: 1426 CHF
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 16, 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 16, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη