Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Κοινωνιολογία της Πολιτικής και των Διεθνών Σχέσεων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Λεπτομέρειες προγράμματος

 • Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά
 • Διάρκεια: 2 χρόνια
 • ECTS: 120
 • Εξετάσεις Είσοδος: Αγγλική Γλώσσα, Κοινωνιολογία
 • Τμήμα: Σχολή Κοινωνικών Επιστημών

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Κοινωνιολογία, Θεωρία Διεθνών Σχέσεων, Πολιτική Επιστήμη, Πολιτική Ψυχολογία - Οι θεωρητικές προσεγγίσεις και οι ερευνητικές μέθοδοι όλων αυτών των επιστημών ενώνονται με ένα μοναδικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών - Κοινωνιολογία της Πολιτικής και των Διεθνών Σχέσεων.

Ο επαγγελματισμός, τα υψηλά επιστημονικά προσόντα, οι δεξιότητες διεξαγωγής περίπλοκων ερευνών, η συγκριτική ανάλυση των κοινωνικών και πολιτικών διαδικασιών μεγάλης κλίμακας και των υποκειμένων τους στον σύγχρονο κόσμο, οι κοινωνικές και οικονομικές πτυχές της παγκοσμιοποίησης, καθιστούν τον πτυχιούχο του προφίλ αυτού του πλοιάρχου δημοφιλές ειδικό στη σύγχρονη ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κοινωνιολογία της πολιτικής και των διεθνών σχέσεων είναι ένα σημαντικό βήμα στην οικοδόμηση μιας επιστημονικής σταδιοδρομίας, μια ευκαιρία να συνεχίσει το μεταπτυχιακό μάθημα με την υπεράσπιση της διατριβής του υποψήφιου και Ph.D. βαθμός.

Το πρόγραμμα σπουδών και το πρόγραμμα σπουδών έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα τη συγκεκριμένη φύση αυτού του μαθήματος που προορίζεται για διεθνείς φοιτητές. Οι καθηγητές και οι εκπαιδευτικοί λαμβάνουν υπόψη τα διαφορετικά επίπεδα γνώσεων των διεθνών σπουδαστών στην κοινωνιολογία, την πολιτική μελέτη και τις διεθνείς σχέσεις.

Το πρόγραμμα πληροί υψηλά ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα και ένα δίπλωμα αναγνωρίζεται από τους εργοδότες στην Ευρώπη και καθιστά ευκολότερη την υποβολή αίτησης για διδακτορικά προγράμματα σε άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Καριέρα

Η κατανόησή σας για σύνθετα πολιτικά και πολιτιστικά ζητήματα, συχνά σε συνεχώς μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα, μπορεί να αφορά τόσο τους επιχειρηματικούς όσο και τους δημόσιους διορισμούς. Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να εργαστούν στον τομέα της κρατικής και δημοτικής διακυβέρνησης, των διεθνών οργανισμών, των εμπειρογνωμόνων, της έρευνας, των επιστημονικών και εκπαιδευτικών δομών.114975_Image_021.jpg

Μεταπτυχιακές εισαγωγές

Βήμα 1. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα και ελέγξτε τις απαιτήσεις εισόδου

Επιλέξτε τη διαδρομή σταδιοδρομίας σας και σημαντικές από πάνω από 140 ακαδημαϊκά προγράμματα διαθέσιμα στο Lobachevsky University .

Βήμα 2. Υποβάλετε αίτηση εισαγωγής

 • Υποβάλετε αίτηση για εισαγωγή στο ONLINE. (Εάν έχετε προβλήματα, παρακαλώ ζητήστε από την ομάδα εισαγωγής για τη φόρμα PDF.)
 • Υποβάλετε ένα αντίγραφο του διεθνούς διαβατηρίου σας (όλες τις σελίδες που ολοκληρώθηκαν)
 • Υποβάλετε σαρωμένα αντίγραφα των πρωτότυπων πιστοποιητικών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (πτυχίο πανεπιστημίου ή μεταπτυχιακού διπλώματος ή τίτλου ειδίκευσης) και μεταγραφές
 • Υποβάλετε σαρωμένα αντίγραφα του υγειονομικού σας πιστοποιητικού (συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής φυματίωσης).
 • Εάν τα έγγραφα δεν εκδοθούν στα αγγλικά ή στα γαλλικά, μπορεί να απαιτείται η πιστοποιημένη μετάφραση στα ρωσικά.

Βήμα 3. Ολοκληρώστε την εγγραφή σας

 • Μόλις έχετε γίνει δεκτός σε πρόγραμμα σπουδών, θα λάβετε μια λεπτομερή επιστολή αποδοχής η οποία αναφέρει σαφώς τους όρους εγγραφής και τις απαιτήσεις για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Εάν αποδεχτείτε την προσφορά εισδοχής UNN, θα σας αποσταλεί σύμβαση εκμάθησης που θα πρέπει να υπογράψετε και να στείλετε ξανά στο Διεθνές Γραφείο Φοιτητών. Το Πανεπιστήμιο υπογράφει 2 αντίτυπα της Συμφωνίας Εκμάθησης, τα καταγράφει και τα πιστοποιεί με τη σφραγίδα του. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα αντίγραφο της υπογεγραμμένης συμφωνίας εκμάθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Βήμα 4. Πληρώστε τα δίδακτρα

 • Τα δίδακτρα θα πρέπει να καταβάλλονται πριν από την άφιξή σας στο Πανεπιστήμιο. Αυτό μπορεί να γίνει με τραπεζική μεταφορά στο λογαριασμό του Πανεπιστημίου (θα βρείτε τον αριθμό λογαριασμού στο Τιμολόγιο). Σε αυτή την περίπτωση, καταβάλλετε την αμοιβή βάσει της εγγεγραμμένης σύμβασης μελέτης στην τοπική τράπεζά σας και στείλετε αντίγραφο της απόδειξης στο Πανεπιστήμιο.

Βήμα 5. Πάρτε πρόσκληση και βίζα

 • Σε περίπτωση που πληρούνται όλες οι προσλήψεις που ορίζονται στη Συμφωνία Εκπαίδευσης και επιβεβαιώνεται η πληρωμή των τελών, το Πανεπιστήμιο απευθύνεται στο Υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας για να ξεκινήσει τη διαδικασία πρόσκλησης. Το MIA εκδίδει ηλεκτρονική επιστολή πρόσκλησης περίπου 5 εβδομάδες μετά το επίσημο αίτημα του Πανεπιστημίου. Η ηλεκτρονική επιστολή πρόσκλησης είναι απαραίτητη προκειμένου να αποκτηθεί φοιτητική βίζα στην τοπική Ρώσικη Πρεσβεία.

Βήμα 6. Ερχόμενοι στο Nizhny Novgorod

 • Τώρα που έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή, ήρθε η ώρα να προετοιμαστείτε για τη διαμονή σας στο Nizhny Novgorod. Επισκεφθείτε την ενότητα για πρακτικά θέματα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη στέγαση, την ασφάλιση, τις θεωρήσεις και άλλα σημαντικά θέματα.
 • Αφού αποκτήσετε τη βίζα και αγοράσετε τα εισιτήρια αεροπλάνων (τρένου) προς τη Νίζνι Νόβγκοροντ, ενημερώστε το Πανεπιστήμιο για την ημερομηνία άφιξής σας. Με το συμπληρωματικό αίτημα (παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο αποδοχών) μπορείτε να συναντήσετε στο αεροδρόμιο ή στο σιδηροδρομικό σταθμό του Nizhny Novgorod και να κατευθυνθείτε στο Πανεπιστήμιο.
 • Οι σπουδαστές πρέπει να έρθουν στη Ρωσία το αργότερο ένα μήνα πριν από τη λήξη της αρχικής θεώρησης τριών μηνών, προκειμένου να έχουν αρκετό χρόνο για να παρατείνουν αυτή τη φοιτητική βίζα. Το Υπουργείο Εσωτερικών μπορεί να αρνηθεί να παρατείνει τη θεώρησή σας αν έρχεστε στη Ρωσία αργότερα από αυτήν την ημερομηνία.
 • Σημείωση: Είναι απαραίτητο να έρθετε στο Διεθνές Γραφείο Φοιτητών (UNN, κτίριο 2, γραφείο 306) και στην Υπηρεσία Υποστήριξης της Βίζας και της Μετανάστευσης (UNN, κατασκευή 2, γραφείο 305) την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την άφιξή σας Nizhny Novgorod προκειμένου να εγγραφεί στο MIA.

114977_Image_009.jpg

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

UNN is one of the top classical universities in Russia. As an innovative university, the University of Nizhni Novgorod provides high-quality research-based education in a broad range of academic disci ... περαιτέρω

UNN is one of the top classical universities in Russia. As an innovative university, the University of Nizhni Novgorod provides high-quality research-based education in a broad range of academic disciplines. The combination of high educational quality and accessibility of education due to a great variety of academic programs and forms of training is a distinctive feature of the University. By the decision of the Russian Government, UNN was awarded the prestigious status of a National Research University in 2009. Διαβάστε Λιγότερα
Νζίνι Νόβγκοροντ

Ask a Question

Άλλη