Η εκπαίδευση αυτή είναι η μόνη στο είδος της στη Σκανδιναβία, και μια από τις λίγες στην Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, αναπτύσσετε τις γνώσεις, τις δεξιότητές σας και τις ικανότητες αξιολόγησης της τεχνολογίας κλωστοϋφαντουργίας. Η σουηδική σχολή κλωστοϋφαντουργικών είναι μέρος του University of Borås και όλα τα προγράμματα στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα βρίσκονται εδώ, www. HB .se / el / Η-σουηδική σχολή-κλωστοϋφαντουργικών /

Εδώ, το σημείο εκκίνησης είναι οι υφαντικές ίνες: από τι συνίστανται, ποια σημασία έχουν και τι μπορεί να γίνει μαζί τους. Αυτή η εκπαίδευση συνδέει και ειδικεύεται σε διαφορετικά στοιχεία που αναπτύσσουν τόσο θεωρητικές όσο και πρακτικές γνώσεις. Ένα από αυτά τα επαναλαμβανόμενα στοιχεία σε όλη την εκπαίδευση είναι η προοπτική της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η ουσία της κλωστοϋφαντουργίας είναι να κάνει τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα να διατηρούν την κλωστοϋφαντουργική τους αίσθηση ακόμη και όταν αποκτούν νέες ικανότητες και διαδραστικότητα μέσω διαφορετικών τεχνικών διαδικασιών. Προκειμένου να επιτύχουν, οι διαδικασίες πρέπει να χειριστούν τις ειδικές συνθήκες των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μαθήματα δίνουν έμφαση στη διαδικασία σκέψης με τις πτυχές της αειφόρου ανάπτυξης, η οποία είναι επίσης μια αποφασιστική κινητήρια δύναμη για την έρευνα της σχολής. Οι πρακτικές εργαστηριακές δεξιότητες των μαθητών εκπαιδεύονται μέσω γραπτών εργασιών και οι απαιτήσεις για τις δεξιότητες επιστημονικής επικοινωνίας αυξάνονται κατά κάθε ανάθεση.

Εγκαταστάσεις
Η Σουηδική Σχολή Κλωστοϋφαντουργικών έχει καλά εξοπλισμένα εργαστήρια, τόσο βιομηχανικά εργαστήρια όσο και μεσαία και μικρής κλίμακας ερευνητικά εργαστήρια. Εδώ θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία σε πολλές εργασίες με αυξανόμενη ανεξαρτησία, προκειμένου να προωθηθεί η επιστημονική ωριμότητα. Παρατηρήστε ότι πρέπει να κατέχετε γνώσεις και δεξιότητες στην ύφανση, το πλέξιμο και άλλες κλωστοϋφαντουργικές δομές όταν μπαίνετε στο πρόγραμμα επειδή δεν αποτελούν μέρος του προγράμματος σπουδών. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων τεχνικών μπορείτε να σχεδιάσετε και να φτιάξετε νέα υφάσματα που σας καλούν στις εργασίες σας. Επίσης, το ερευνητικό περιβάλλον στο τμήμα προσφέρει πολλές ευκαιρίες αλληλεπίδρασης με τους διδακτορικούς και το προσωπικό σχετικά με τις τεχνικές χαρακτηρισμού και την εκτέλεση ερευνητικών έργων.

Δομή του προγράμματος
Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, προσφέρονται μαθήματα σε θέματα όπως η τεχνολογία κλωστοϋφαντουργικών υλικών, ακολουθούμενη από σύνθετη τεχνολογία και η υφαντική χημεία. Τα βιοσυμβατά και η σύνθετη ανακύκλωση αποτελούν δεσμούς στην αλυσίδα βιωσιμότητας. Άλλα μαθήματα φέτος είναι η ανάπτυξη κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και ηλεκτρονικών ειδών κλωστοϋφαντουργίας

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους του προγράμματος, η ερευνητική βάση είναι ιδιαίτερα έντονη. Αρχίζει με μαθήματα σε λειτουργικά και έξυπνα υφάσματα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε όλες τις απαιτούμενες ικανότητές σας στην ηλεκτρονική και την χημεία των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων για να δημιουργήσετε εννοιολογικά κλωστοϋφαντουργικά αντικείμενα. Τώρα, θα πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι για να επιδείξετε τις γνώσεις, τις ικανότητές σας και τις δεξιότητές σας στο έργο της διατριβής σας που σχεδιάστηκε και διεξήχθη σε σχέση με την εκτέλεση ερευνητικών έργων. Ακολουθεί επίσης ένα μεθοδολογικό μάθημα με εκτεταμένη ανασκόπηση της βιβλιογραφίας και ένα μάθημα επιστημονικών μεθόδων, με βάση το θέμα της παρούσας διδακτορικής διατριβής.

Προοπτικές καριέρας
Μετά την αποφοίτηση, οι σταδιοδρομίες είναι ανοιχτές και οι μαθητές μπορούν να αρχίσουν να εργάζονται στη βιομηχανία στην R

Προυποθέσεις εισόδου
Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πρόγραμμα, χρειάζεστε καλές δεξιότητες στα μαθηματικά, στις μεθόδους κατασκευής κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, στην τεχνολογία κλωστοϋφαντουργικών υλικών και στην υφαντική χημεία. Οι απαιτήσεις εισόδου είναι πτυχίο 180 πτυχίων στην κλωστοϋφαντουργία ή ισοδύναμα προσόντα. "Ισοδύναμα προσόντα" σημαίνει ότι ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τριετή μηχανογραφικό μάθημα που περιλαμβάνει τουλάχιστον 15 μονάδες στα μαθηματικά, 7,5 μονάδες στη χημεία (με τουλάχιστον το ήμισυ της οργανικής χημείας), 7,5 μονάδες στη μηχανική υλικών (με τουλάχιστον μισό πολυμερή υλικά) και 15 πιστώσεις στις μεθόδους παραγωγής κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Επιπλέον, απαιτείται η γνώση αγγλικών ισοδύναμων με τα Αγγλικά 6.

Δοκιμή αυτοαξιολόγησης

Το University of Borås έχει αναπτύξει μια δοκιμασία αυτοαξιολόγησης, στην οποία μπορείτε να ελέγξετε ποιες περιοχές πρέπει να βελτιώσετε πριν ξεκινήσετε τις σπουδές σας.

Παρακολουθήστε πώς λειτουργεί: https: // play. HB .se / media / t / 0_cn8vzj4z

Εγγραφείτε για τη δοκιμή εδώ: https://atom.hiryzr.com/candidate/onboarding/9r1n2

Πτυχίο μάστερ

  • Master of Science (120 μονάδες) με σημαντικό στην Τεχνολογία Κλωστοϋφαντουργίας

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Borås »

Τελευταία ενημέρωση July 3, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 - 2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
101,000 SEK
ανά έτος. Δεν υπάρχουν δίδακτρα - πολίτες της ΕΕ / ΕΟΧ
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη