Προετοιμαστείτε για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στις φοιτητικές υποθέσεις και την ηγεσία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

ο

Πρόγραμμα προγράμματος

Σύμφωνα με τη δέσμευση της Σχολής Παιδείας να εξυπηρετεί ενήλικες που εργάζονται, το πρόγραμμα ακολουθεί ένα πρόγραμμα εναλλακτικών μαθημάτων Σαββατοκύριακου που συγκαλούνται εννέα φορές το εξάμηνο. Οι τάξεις γίνονται συνήθως τα βράδια της Πέμπτης, τα βράδια της Παρασκευής και όλη την ημέρα το Σάββατο.

Γωνιακοί πίνακες προγράμματος:

  • Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα ισότητας και πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
  • Η δέσμευση για την κοινωνική δικαιοσύνη υπογραμμίστηκε καθ 'όλη τη διάρκεια των μαθημάτων και των συν-διδακτικών εμπειριών.
  • Μια συνιστώσα πρακτικής, η οποία τοποθετεί τους σπουδαστές σε διαφορετικά μαθησιακά περιβάλλοντα μέσα στις φοιτητικές υποθέσεις και προάγει την ανάπτυξη συγκεκριμένων πρακτικών δεξιοτήτων και αντανακλαστικής μάθησης.
  • Μια προαιρετική, αμειβόμενη ευκαιρία για πρακτική άσκηση, η οποία μπορεί να προσφέρει ένα πακέτο αποζημίωσης που προσφέρεται από το Τμήμα Φοιτητικής Ζωής των ΗΠΑ.

"Η συνιστώσα της εκπαίδευσης στον τομέα της κοινωνικής δικαιοσύνης είναι κάτι που εκτιμώ περισσότερο για το πρόγραμμα HESA. Προσθέτει νόημα και σκοπό στο έργο που επιδιώκουν και μου επιτρέπει να βλέπω τη μεγαλύτερη εικόνα. Η συμμετοχή μου σε ένα πρόγραμμα που θα μου παρείχε την ευκαιρία να συγχωνεύσω τη θεωρία και την πρακτική ήταν ουσιαστική για την απόφασή μου να παρακολουθήσω το USF ». - Amiya Powell-Hodge, Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Το Πρόγραμμα HESA στη USF επιδιώκει άτομα που αποδεικνύουν ρητή δέσμευση για κοινωνική δικαιοσύνη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τις φοιτητικές υποθέσεις. Ως εκ τούτου, υποβάλλονται σε μια ολιστική διαδικασία αποδοχής στην προσέγγισή μας για την αναθεώρηση των αιτούντων, η οποία περιλαμβάνει την εξέταση προηγούμενων ακαδημαϊκών και εμπειριών από τη ζωή.

Οικονομικοί πόροι

Οι ομοσπονδιακές χρηματοδοτικές ενισχύσεις, οι κρατικές και οι πανεπιστημιακές πηγές είναι διαθέσιμες ως χρηματοδότηση για τους νεοαποδοθέντες και τους σημερινούς φοιτητές της Σχολής Εκπαίδευσης των ΗΠΑ

Προκειμένου να αντισταθμιστεί το κόστος της διδασκαλίας των μεταπτυχιακών σπουδών, πολλά μαθήματα Σχολής Εκπαίδευσης προσφέρονται αργά το απόγευμα και το βράδυ ή / και εναλλασσόμενα Σαββατοκύριακα. Οι περισσότεροι φοιτητές θεωρούν ότι μπορούν να διατηρήσουν εργασία πλήρους απασχόλησης, ενώ κερδίζουν το διαπιστευτήριο, το μεταπτυχιακό ή το διδακτορικό δίπλωμα. Ωστόσο, εάν το πρόγραμμά σας απαιτεί να ξοδέψετε χρόνο σε μια τάξη (π.χ. διδασκαλία σπουδαστών) ή να ολοκληρώσετε μια εμπειρία πεδίου ή πρακτικής άσκησης, οι δεσμεύσεις αυτές θα επηρεάσουν μια κανονική εργάσιμη ημέρα. Συμβουλευτείτε το πρόγραμμα σπουδών που σας ενδιαφέρει για περισσότερες πληροφορίες.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους οικονομικούς πόρους για αυτό το πρόγραμμα

Καριέρα

Οι απόφοιτοι του προγράμματος σπουδών φοιτητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι εκπαιδευτικοί που εργάζονται σε πανεπιστημιακούς χώρους.

Οι φοιτητικές υποθέσεις είναι ένα συναρπαστικό πεδίο που προάγει την ανάπτυξη και την ανάπτυξη των σπουδαστών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μέσα και έξω από την τάξη. Το έργο των φοιτητών των φοιτητικών υποθέσεων επικεντρώνεται στην υποστήριξη της επιτυχίας των σπουδαστών, από το σημείο πρόσβασης στα κολλέγια και τα πανεπιστήμια, μέσω του εκπαιδευτικού τους ταξιδιού και στην επίτευξη εκπαιδευτικών και αναπτυξιακών αποτελεσμάτων.

Το πρόγραμμα του HESA προσεγγίζει τις φοιτητικές υποθέσεις ως ένα πεδίο όπου η εξασφάλιση δίκαιων αποτελεσμάτων για όλους τους μαθητές αποτελεί πρωταρχικό στόχο της εργασίας μας, μια αρχή που ενσωματώνεται καθ 'όλη τη διάρκεια των μαθημάτων και των συνεπιθηματικών εμπειριών και προετοιμάζει καλύτερα τους αποφοίτους του HESA να υπηρετούν ως υποστηρικτές της κοινωνικής δικαιοσύνης .

Το HESA παρέχει επίσης μια ποικιλία υπηρεσιών υποστήριξης, όπως εργαστήρια και καθοδήγηση στη δικτύωση, συνέντευξη και συνέχιση της γραφής.

Παραδείγματα επιλογών σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν:

  • Διευθυντής Υπηρεσιών Φοιτητών.
  • Ακαδημαϊκός προπονητής επιτυχίας.
  • Βοηθός Διευθυντής της Φοιτητικής Ζωής.
  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ προγράμματος.
  • Βοηθός εισαγωγής.
  • Συντονιστής Προγράμματος Γραφείο Πολυπολιτισμικής Πρόσληψης.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
University of San Francisco - School of Education

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of San Francisco - School of Education »

Τελευταία ενημέρωση July 3, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,130 USD
ανά μονάδα.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη