Μεταπτυχιακό στην περιβαλλοντική επιστήμη

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Master στην περιβαλλοντική επιστήμη και πολιτική έχει σχεδιαστεί για να διευρύνει την κατανόηση των μαθητών σχετικά με τις φυσικές, κοινωνικές και φυσικές διαστάσεις των περιβαλλοντικών ζητημάτων. Οι σπουδαστές συνεργάζονται με μέλη ΔΕΠ σε τομείς όπως τα δασικά οικοσυστήματα, η υδρολογία, η αλλαγή του κλίματος, η περιβαλλοντική οικονομία και ο σχεδιασμός της χρήσης γης για να μάθουν για τη σχέση μεταξύ επιστήμης και πολιτικής.

Η πολυεπιστημονική μας προσέγγιση βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν την ικανότητα να σκέφτονται αναλυτικά και δημιουργικά σχετικά με τα περιβαλλοντικά ζητήματα, προκειμένου να κατανοήσουν την επιστημονική βάση των περιβαλλοντικών προβλημάτων, καθώς και τους κοινωνικούς, πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες που διαμορφώνουν κατάλληλες διαχειριστικές και πολιτικές απαντήσεις.

Το πρόγραμμα προορίζεται να είναι ευέλικτο για να καλύψει τις ποικίλες ανάγκες των μεμονωμένων μαθητών. Παρόλο που οι περισσότεροι φοιτητές έχουν πλήρη απασχόληση, το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί φοιτητές με μερική απασχόληση και φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μαθήματα για επαγγελματική ανάπτυξη Μπορούν να ληφθούν έως και 12 μονάδες χωρίς εγγραφή στο πρόγραμμα. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές πλήρους παρακολούθησης μπορεί να είναι επιλέξιμοι για την απόκτηση πτυχίου μεταπτυχιακών σπουδών, οι οποίες περιλαμβάνουν επιδόματα και δίδακτρα. Επικοινωνήστε με τον συντονιστή του προγράμματος για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες χρηματοδότησης.

Το Κέντρο Περιβάλλοντος συμβάλλει στη διευκόλυνση αυτού του προγράμματος σπουδών μαζί με το Τμήμα Επιστημών και Περιβάλλοντος του PSU. Το τμήμα επιβλέπει το πρόγραμμα σπουδών και προσφέρει υποστήριξη φοιτητών. Το Κέντρο προσφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις του για τη συμμετοχή εταίρων εντός και εκτός της πανεπιστημιούπολης, προσφέροντας ευκαιρίες στους φοιτητές να εργαστούν σε ερευνητικά έργα.

Χρησιμοποιήστε το Matrix Planning Matrix για να δείτε πότε θα προσφέρονται μαθήματα περιβαλλοντικής επιστήμης και πολιτικής.

Απαιτήσεις για το πτυχίο

Το 30-πιστωτικό πρόγραμμα έχει δύο βασικά μαθήματα, Watershed Συστήματα και Περιβαλλοντικό Δίκαιο, Πολιτική και Διαχείριση, παρέχοντας στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη βάση στην περιβαλλοντική επιστήμη. Επιπλέον, οι φοιτητές λαμβάνουν είτε Έρευνας Σχεδιασμού και Ανάλυσης Δεδομένων είτε Περιβαλλοντική Επικοινωνία και Προσέγγιση. Απαιτείται επίσης μια διδακτορική διδακτορική διατριβή ή ένα ερευνητικό πρόγραμμα τριών πιστώσεων. Οι σπουδαστές συνεργάζονται με τους συμβούλους τους για να αναπτύξουν και να διεξάγουν το ερευνητικό τους έργο.

Απαιτήσεις εισδοχής

Οι μαθητές ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για εγγραφή το φθινόπωρο. Οι σπουδαστές που επιθυμούν να εισέλθουν πρέπει να έχουν κατάρτιση στις βασικές επιστήμες, τις κοινωνικές επιστήμες και τον λογισμό ή / και τις στατιστικές. Οι ισχυρότεροι μαθητές μας έχουν μαθήματα σε πολλούς τομείς, όπως η γενική βιολογία, η οικολογία ή η βιογεωγραφία, η φυσική γεωγραφία ή η γεωλογία, η φυσική, η χημεία, η κοινωνιολογία ή η ανθρωπολογία, ο λογισμός και οι στατιστικές. Οι υποψήφιοι ενθαρρύνονται να επικοινωνήσουν με τη σχολή και τον συντονιστή του προγράμματος για να προσδιορίσουν έναν μελλοντικό σύμβουλο κατά τη διάρκεια της φάσης της αίτησης.

Οι απαιτήσεις εισαγωγής για τα κράτη μέλη στην περιβαλλοντική επιστήμη και πολιτική απαιτούν την υποβολή των ακόλουθων υλικών μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής μας.

  • 3,0 ή καλύτερα σε προπτυχιακά μαθήματα.
  • Επίσημες μεταγραφές από οποιαδήποτε / όλες τις εργασίες σε επίπεδο κολλεγίων.
  • Τρεις επαγγελματικές συστάσεις.
  • Τρέχουσα συνέχιση.
  • Δήλωση ενδιαφέροντος.
  • Βαθμολογίες GRE.
  • Φόρμα επαλήθευσης της κατοικίας NH (Μόνο κάτοικοι NH).
  • $ 75 αμοιβή αίτησης.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Plymouth State University is a regional comprehensive university offering a rich, student-focused learning environment with an enrollment of approximately 4,300 undergraduate and approximately 3,000 g ... περαιτέρω

Plymouth State University is a regional comprehensive university offering a rich, student-focused learning environment with an enrollment of approximately 4,300 undergraduate and approximately 3,000 graduate students. Διαβάστε Λιγότερα